Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ marmelada-apo- kremmidia-ala- gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουτ...
Απάντηση: βεβαια η στεβια ειναι υποκαταστατο της ζαχαρης και πολυ καλη σε ολα τα γλυκα .αντεχει εως 200c βαθμους στο ψησιμο.οποτε ναι μπορεις
Απάντηση: βαλ της λίγο νερό και ξαναβράστη μέχρι να πίξει ελαφρός
Απάντηση: Ναι , αλλα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα κιολας ...... Δεν λεω , τρωγοταν , αλλα δευτερη φορα δεν θα την ξαναετρωγα , παρολο που λετ...
Απάντηση: Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα όπως Praktiker, Alex Pak και τα σχετικά και σε καταστήματα υαλικών, ειδών κουζίνας και άλλα τέτοι...
Απάντηση: nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια
Απάντηση: Σκεύη και εργαλεία • 1 μεγάλη κατσαρόλα • 1 μαχαίρι • 1 τάβλα κοπής • 1 ξύλινη κουτάλα • Βαζάκια Θα χρειαστείτε • 2 κιλά μανταρί...
Απάντηση: Υλικα: Για την ζυμη: 13 γρ. ξερή μαγιά 1/3 κούπας ζάχαρη 3 3/4 κούπας αλεύρι 2 κ.τ.σ. μαργαρίνη 1 κ.τ.γ. αλάτι 1 κούπα γάλα Για...
Απάντηση: Υπάρχουν στα μεγάλα σουπερ μάρκετ, σε μεγέθη για να διαλέξεις!
Απάντηση: μαρμελάδα δαμάσκηνο Γίνεται 2 κιλάΧρόνος προετοιμασίας 30Χρόνος μαγειρέματος 55 2 κιλά δαμάσκηνα αγουρωπά1 1 / 2 κούπας νερό1 κιλ...
 

ΠΩΣ ΝΑ ΠΗΞΩ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΟΥΛΑ

Σχετικές ερωτήσεις
Το περιεργο ειναι, πώς ξυνισε η μαρμελαδα; Οι μαρμελαδες κ τα γλυκα που περιεχουν μεγαλες ποσοτητες ζαχαρης, διατηρουνται για παρα πολυ κ...
που τα θυμηθηκες αυτα?
αγριο μυρτιλο παει παρα πολυ στο τσηζκεηκ
πρεπει να την εχεις στην φωτια μεχρι να δεις οτι οταν παρεις λιγο με το κουταλι και σταζει να κανει μια γραμμουλα σαν κλωστη τοτε θα εινα...
Εγω φτιαχνω καιρο μαρμελαδες.Σημασια εχειη ωρα βρασιματος.Αν το μεγιστο ειναι το 9 στο ματι σου,να βραζεις στο 6 περιπου για 1.3 ωρα τουλ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Το περιεργο ειναι, πώς ξυνισε η μαρμελαδα; Οι μαρμελαδες κ τα γλυκα που περιεχουν μεγαλες ποσοτητες ζαχαρης, διατηρουνται για παρα πολυ καιρο αν φυλασσονται σε αεροστεγως κλεισμενα βαζακια. πετα την! Διαβάστε περισσότερα...
θυμαται κανεις πως λεγοταν το παγωτο ξυλακι που ηταν γυρω στα 12 εκατοστα κυλινδρικο με επικαλυψη σοκολατα και κατι τραγανιστα πραγματακια μεχρι τη μεση , και μεσα ειχε μια βελουδινη κρεμα κακαο και λαχταριστο μεχρι ηδονης σιροπι σοκολατα. Κοστιζε περιπου 15 δρχ. Επισης ενα αλλο που ηταν ολο γρανιτα φραουλα και ειχε ενα πλαστικο ξυλακι ροζ. Μυριζε φραουλα απο μετρα μακρια. Υπαρχουν αυτα ... κυκλοφορουν ?
Απάντηση:
που τα θυμηθηκες αυτα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αγριο μυρτιλο παει παρα πολυ στο τσηζκεηκ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρεπει να την εχεις στην φωτια μεχρι να δεις οτι οταν παρεις λιγο με το κουταλι και σταζει να κανει μια γραμμουλα σαν κλωστη τοτε θα ειναι ετοιμη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω φτιαχνω καιρο μαρμελαδες.Σημασια εχειη ωρα βρασιματος.Αν το μεγιστο ειναι το 9 στο ματι σου,να βραζεις στο 6 περιπου για 1.3 ωρα τουλαχιστον.Και καθε τοσο ανακατευεις γ να μην κολλησει.Και να ξερεις πως οταν κρυωσει η μαρμελαδα πηζει κι αλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/marmelada- apo-kremmidia-ala-gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουταλιού παντζάρι αλλά δεν μου άρεσε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βεβαια η στεβια ειναι υποκαταστατο της ζαχαρης και πολυ καλη σε ολα τα γλυκα .αντεχει εως 200c βαθμους στο ψησιμο.οποτε ναι μπορεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλ της λίγο νερό και ξαναβράστη μέχρι να πίξει ελαφρός Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι , αλλα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα κιολας ...... Δεν λεω , τρωγοταν , αλλα δευτερη φορα δεν θα την ξαναετρωγα , παρολο που λετρευω τα γλυκα !!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα όπως Praktiker, Alex Pak και τα σχετικά και σε καταστήματα υαλικών, ειδών κουζίνας και άλλα τέτοια π.χ Παρουσίαση, Vicko... Παντού μπορείς να βρείς!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σκεύη και εργαλεία • 1 μεγάλη κατσαρόλα • 1 μαχαίρι • 1 τάβλα κοπής • 1 ξύλινη κουτάλα • Βαζάκια Θα χρειαστείτε • 2 κιλά μανταρίνια ή κλημεντίνες • 2 κιλά ζάχαρη • 1 λεμόνι (το χυμό του) Πώς θα την παρασκευάσετε 1. Πλένετε σχολαστικά τα μανταρίνια, αφαιρείτε το κοτσανάκι τους και τα κόβετε στα τέσσερα (με το φλούδι). 2 .Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό που βράζει, ρίχνετε μέσα τα φρούτα, τα αφήνετε να πάρουν 1-2 βράσεις και τα σουρώνετε. 3. Ξαναγεμίζετε την κατσαρόλα με νερό κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: Για την ζυμη: 13 γρ. ξερή μαγιά 1/3 κούπας ζάχαρη 3 3/4 κούπας αλεύρι 2 κ.τ.σ. μαργαρίνη 1 κ.τ.γ. αλάτι 1 κούπα γάλα Για την προετοιμασία: 1/2 κιλό μαργαρίνη 2 κ.τ.σ. αλεύρι μαρμελάδα Εκτελεση: Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε ώστε να δημιουργηθεί μια ζύμη ελαστική που δεν θα κολλάει. Αν είναι πολύ στεγνή προσθέτουμε μια κ.τ.σ. νερό. Την σκεπάζουμε με μια πετσέτα και την αφήνουμε για 30 να φουσκώσει. Ύστερα σκεπάζουμε το μπολ με μια μεμβράνη και το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν στα μεγάλα σουπερ μάρκετ, σε μεγέθη για να διαλέξεις! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μαρμελάδα δαμάσκηνο Γίνεται 2 κιλάΧρόνος προετοιμασίας 30Χρόνος μαγειρέματος 55 2 κιλά δαμάσκηνα αγουρωπά1 1 / 2 κούπας νερό1 κιλό ζάχαρη λίγη εσάνς πικραμυγδάλου ή μερικά καθαρισμένα κουκούτσια για άρωμα Πλύντε καλά, στραγγίστε και κόψτε τα δαμάσκηνα στημέση. Αφαιρέστε τα κουκούτσια και πετάξτε τα. Ανθέλετε, κρατήστε μερικά, καθαρίστε τα και ρίξτε τα μαζίμε τα δαμάσκηνα σε μια μεγάλη κατσαρόλα. Τα κουκούτσια θα δώσουν στη μαρμελάδα ένα ξεχωριστό άρωμα.Προσθέστε το νερό και σιγοβράσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ. μαρμελάδα της επιλόγής σας 2 κουτ. σούπας νερό Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με βάζεις σε πειρασμό και βρίσκομαι σε δίαιτα. Το δεύτερο το καλοκαίρι, το πρώτο το χειμώνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως φτιαχνω μαρμελαδα φραουλα χωρις ζαχαρη? Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνουμε σπιτική μαρμελάδα φράουλα;
Απάντηση:
Υλικά: (για 4 μέτρια βάζα μαρμελάδα): 2 κιλά φράουλες 3/4 κιλού ζάχαρη χυμό ενός λεμονιού Εκτέλεση: Πλένουμε τις φράουλες, βγάζουμε το κοτσανάκι τους και τις ρίχνουμε στο τρυπητό για να μη κρατήσουν νερό Τις κόβουμε κομματάκια με το μαχαίρι και τις ρίχνουμε σε κατσαρόλα πλατιά : μία στρώση φράουλα - μία στρώση ζάχαρη - ξανά φράουλα και ζάχαρη (μισή ώρα περίπου - πόσο γρήγοροι είστε;) Αφήνουμε λίγο να ποτίσει η ζάχαρη και βάζουμε την κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά (3) Μόλις αρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοίγουμε προσεκτικά το φύλλο κανταϊφιού, το ξεμπλέκουμε και το χτενίζουμε ελαφρά μέχρι να γίνει μαλακό στα χέρια μας. Φτιάχνουμε λουρίδες ανάλογα με το τι μέγεθος κανταΐφι θέλουμε να φτιάξουμε. Σκεπάζουμε το κανταΐφι με μία βαμβακερή πετσέτα για να μη στεγνώσει κατά τη διάρκεια της παρασκευής του. Με τη βοήθεια του πινέλου το αλείφουμε με το λιωμένο Flora με βούτυρο καλά. Τοποθετούμε μπροστά μας τις λουρίδες, τις κάνουμε πέταλο με την κλίση του πέταλου προς τα εμάς και πάνω στο φαρδύ μέρος ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=201721 http://www.polylofos.gr/index.php/syntages/46- 2008-12-11-00-16-45 http://www.sintagespareas.gr/sintages/tarta-me- ksera-sika-kai-grabiera-naksou.html http://cookaffair.wordpress.com/2011/09/08/%CF%84% CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%8D% CE%BA%CE%B1/ Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα να φτιαξω σπιτικη καραμελα πως γινεται;
Απάντηση:
1 φλ ζάχαρη (της επιλογής σας) 1/4 φλ νερό (αναλογία 4 προς 1. ήτοι, για κάθε 1 φλ. νερό χρειάζεστε 4 φλ ζάχαρη.) θερμόμετρο για σιρόπι μια γαβάθα παγάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ σε μέτρια φωτιά, ανακατεύτε τη ζάχαρη να διαλυθεί καλά στο νερό. τη βράζετε ώσπου το θερμόμετρο* να δείξει 370-375°F 190°C βαθμούς. σταματήστε το ανακάτεμα και παρακολουθείτε. μόλις πάρει μπρούτζινο χρώμα η καραμελέ είναι έτοιμη, βυθίστε το σκεύος σε μια γαβάθα νερό με παγάκια (για να διακόψετε το βράσιμο), και την... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στον θανοπουλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια και μετα στο συνταγεσ τησ παρεασ στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο αλέυρι φαρινα απ 1 ποτηρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 1κ.γ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού, τριμένα κίτρινα τυριά 1 αυγό Εκτελεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αυγό, η ζύμη μας πρέπει να είναι τόσο μαλακή όσο να πλάθεται εύκολα Κάνουμε τα κουλουράκια μας σε διάφορα σχήματα και τα βάζουμε στο ταψί μας όπου έχουμε ήδη στρώσει χαρτί ψησίματος, τα αλοίφουμε με το αυγό και τα βάζουμε στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Καλή όρεξη! Μυστικα: Μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υπαρχουν οικονομικες για οικιακη χρηση σε καταστηματα με ηλεκτρικα ηδη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora Soft με βούτυρο και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 °C. Σπάμε τα αυγά και χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε για 5-10 λεπτά, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και το μίγμα να ασπρίσει και να αφρατέψει. Στο μεταξύ, χτυπάμε με το μίξερ χειρός τα ασπράδια σε πυκνή μαρέγκα και την αφήνουμε στην άκρη. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε τους κρόκους, το γιαούρτι και το ξύσμα του λε... Διαβάστε περισσότερα...
καλα γενικα τρελενωμαι για παγωτο! οι πιο αγαπημενες μου γευσεις ειναι η μερεντα, το γιαουρτη, η καραμελα και το μπισκοτο!
Απάντηση:
Απάντηση:
Γλυκο κερασι δοκιμασμένο! - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE% BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 139 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: