Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Τηγανιτα θα ειναι πολυ νοστιμα.
Απάντηση: Βράζουμε τις πατάτες και μόλις κρυώσουν τις κόβουμε σε μέτριες φέτες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και...
Απάντηση: Μπορεις να βρασεις μακαρονια και μετα στη σαλτσα να βαλεις λουκανικα και ειναι απιστευτο.Για την σαλτσα θα σοταρεις σε λαδι το κρεμμυδι ω...
Απάντηση: Συστατικά 1 φλυτζάνι τσαγιού πεπονάκι (ζυμαρικό) 1 κσ βούτυρο 3 φλυτζάνια τσαγιού νερό αλάτι Σερβίρει1 άτομο Οδηγίες 1.Βάζουμε το...
Απάντηση: 1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου
Απάντηση: κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή!
Απάντηση: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟ ΤΡΩΩ... ΜΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΑΛΑΤΑΚΙ.. ΟΚ?
Απάντηση: Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Knorr βοδινό σε 1.700 ml νερό, μαζί με το μοσχαράκι, σουρώνουμε και φιλτράρουμε το...
Απάντηση: ενα πρακτικο για να κανις τους γυτονες να τρεχουν τα σαλιατους τα κρεατα τα διαλεγης απο τον κρεοπολη της γυτονιας σου αφου τα ατιμασεις...
Απάντηση: 2.7kg κρέας ελαφιού (από το πόδι) καθαρισμένο χωρίς λίπη και κόκαλα άνουμε ζωμό με τα κόκαλα και όλα τα κομματάκια κρέατος (από το καθάρ...
 

πωσ να μαγεριψω ζαρκαδι

φουρνο,μαρινατα
Σχετικές ερωτήσεις
2 κιλά κρέας 250 γρ βούτυρο Για τη σάλτσα 1 κεφάλι σκόρδο 5 κουταλιές της σούπας αλεύρι 600 ml ξύδι 70 ml άσπρο κρασί αρετσίνωτο ν...
http:// sintagoulis.gr/ kreata/zarkadi-me- patatoyles-kai- saltsa-apo-krana-se- mantemenia- katsarola-
ισως αυτο να σου φανει χρησιμο http:// www.rotise.gr/ erotisi/mystika- mageirematos-me- zarkadi.html
Υλικά για 6 άτομα 2 κιλά μπούτι 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη αλάτι πιπέρι Για τη μαρινάδα λίγα κλωνάρια σέλινο λίγα κλωνάρια ...
1 κιλό ζαρκάδι 2 κρεμμύδια μεγάλα 1 σφηνάκι ουίσκι 1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 1 ξυλάκι κανέλα 8-10 κόκκους μαύρο πιπέρι Ελαιόλαδο Αλ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
2 κιλά κρέας 250 γρ βούτυρο Για τη σάλτσα 1 κεφάλι σκόρδο 5 κουταλιές της σούπας αλεύρι 600 ml ξύδι 70 ml άσπρο κρασί αρετσίνωτο νερό 5 φύλλα δάφνη 1 κλαδάκι δεντρολίβανο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε μερίδες , το σοτάρουμε με λίγο βούτυρο σε μια κατσαρόλα ώσπου να κοκκινίσει και το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά με ελάχιστο νερό μέχρι να ψηθεί, καλά ρίχνοντας κατά διαστήματα βούτυρο. Μόλις γίνει το κρέας το βάζουμε σε μια πιατέλα. Το βούτυρο το ρίχνουμε σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/zarkadi-me- patatoyles-kai-saltsa-apo-krana-se-mantemenia- katsarola- Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ισως αυτο να σου φανει χρησιμο http://www.rotise.gr/erotisi/mystika-mageirematos- me-zarkadi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα 2 κιλά μπούτι 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη αλάτι πιπέρι Για τη μαρινάδα λίγα κλωνάρια σέλινο λίγα κλωνάρια μαιντανό 1 καρότο κομμένο σε φέτες 1 κρεμμύδι καθαρισμένο 1 πράσο κομμένο σε φέτες ξύδι νερό Εκτέλεση 1. Σε μια λεκάνη βάζουμε το σέλινο, το μαϊντανό, το καρότο, το κρεμμύδι, το πράσο και το κρέας αφού το έχουμε πλύνει καλά. 2. Ρίχνουμε ξύδι και νερό σε ίδια αναλογία μέχρι να σκεπαστεί το κρέας και το αφήνουμε για 24 ώρες. 3. Βγάζουμε το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ζαρκάδι 2 κρεμμύδια μεγάλα 1 σφηνάκι ουίσκι 1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 1 ξυλάκι κανέλα 8-10 κόκκους μαύρο πιπέρι Ελαιόλαδο Αλάτι Μαρινάδα 3 κουταλιές της σούπας μέλι 3 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο 3 κουταλιές της σούπαςσόγια σως 2 κουταλιές της σούπας. κορν φλαουρ Μαρινάρουμε το κρέας από το βράδυ με ανακατεύουμε το μέλι, το ξύδι, τη σόγια, το κορν φλαουρ και λίγο νερό,περιχύνουμε το κρέας και το σκεπάζουμε. Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρέας με το ελαιόλαδο, τα κρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τηγανιτα θα ειναι πολυ νοστιμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις πατάτες και μόλις κρυώσουν τις κόβουμε σε μέτριες φέτες. Σε ένα μπολ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε δυνατά προσθέτοντας λίγο - λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι, το μισό τριμμένο τυρί και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Τα ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα αλλαντικά συνεχίζοντας το ανακάτεμα με το χέρι ή με μια σπάτουλα. Στρώνουμε τις πατάτες σε αλειμμένο ταψί με Flora Soft με βούτυρο και αλευρωμένο ελαφρά. Ρίχνουμε το μίγμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορεις να βρασεις μακαρονια και μετα στη σαλτσα να βαλεις λουκανικα και ειναι απιστευτο.Για την σαλτσα θα σοταρεις σε λαδι το κρεμμυδι ωστε να γινει ξανθο,μετα θα ριξεις τα λουκανικα σε κομματακια ωστε να σοταριστουν και αυτα,μετα ριχνεις αλατι,πιπερι,πιπεριες,κανελλα,μπαχαρι νερο και pumarro.Τα αφηνεις να βρασουν και μολις πιει το νερακι και δεσει η σαλτσα το σβηνεις.Βραζεις και τα μακαρονια και σερβιρεις. Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνεται σούπα με πεπονάκι;
Απάντηση:
Συστατικά 1 φλυτζάνι τσαγιού πεπονάκι (ζυμαρικό) 1 κσ βούτυρο 3 φλυτζάνια τσαγιού νερό αλάτι Σερβίρει1 άτομο Οδηγίες 1.Βάζουμε το νερό με το βούτυρο να βράσει. 2.Ρίχνουμε το πεπονάκι, το αλάτι, αφήνουμε να ψηθεί και έτοιμη... Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να σερβείρετε με τριμμένο τυρί Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΤΟ ΤΡΩΩ... ΜΕ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΑΛΑΤΑΚΙ.. ΟΚ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Knorr βοδινό σε 1.700 ml νερό, μαζί με το μοσχαράκι, σουρώνουμε και φιλτράρουμε τον ζωμό και στη συνέχεια τον αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ξεψαχνίζουμε το βρασμένο μοσχαράκι και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη, σε ζεστό περιβάλλον. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ. Το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα από το Flora και το 1/4 από το ξεψαχνισμένο βραστό μοσχαράκι. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα πρακτικο για να κανις τους γυτονες να τρεχουν τα σαλιατους τα κρεατα τα διαλεγης απο τον κρεοπολη της γυτονιας σου αφου τα ατιμασεις τα σουβλακια θα τα βαζης σε μια πιατελα καθε στροση που θα κανης θα τα ραντιζης με λιγω κονιακ και θα τα αφυσης να συτεψουν στο ψυγιο τουλαχιστον για δυο με τρεις ημερες μετα βαλτα στα καρβουνα για ψυσιμο και αν σε αρεσουν απαντισε μας μετα Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΙ
Απάντηση:
2.7kg κρέας ελαφιού (από το πόδι) καθαρισμένο χωρίς λίπη και κόκαλα άνουμε ζωμό με τα κόκαλα και όλα τα κομματάκια κρέατος (από το καθάρισμα του κόκαλου). Προσθέτουμε: Τουλάχιστον 2 lt νερό 1 κομμένο σε φέτες κρεμμύδι 5 ντομάτες κομμένες σε φέτες 1 πράσο κομμένο σε φέτες 1 καρότο κομμένο σε φέτες Αφήνουμε τα υλικά να μαγειρευτούν μέχρι να μειωθεί ο όγκος στο 1/3. Στραγγίζουμε το υγρό και το φυλάσσουμε για την κατασκευή της σάλτσας. Μαρινάρουμε το καθαρισμένο ελάφι για τουλάχιστον 6... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα μυστικά είναι, πρώτα το κότσι να ζεματιστεί σε νερό 4΄-5΄ λεπτά, μετά να αφαιρεθεί κατά μήκος του μια ταινία πλάτους 2 και πάχους 0,5 εκατοστών, μετά να αλατοπιπερωθεί και να ψηθεί για 2 1/2 ώρες στους 180°-190° σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο και κατόπιν άλλη 1/2 ώρα ξεσκέπαστο, οπότε και να αλειφτεί ελαφρά δυο-τρεις φορές μ ένα μίγμα από μπύρα, μουστάρδα και μέλι. Για να γίνει η πέτσα τραγανιστή, ενεργοποιούμε στο τελευταίο μισάωρο το γκριλ ή τον καυτό αέρα στον φούρνο μας. Καλή σας όρεξη, ... Διαβάστε περισσότερα...
Πώς μπορώ να μαγειρέψω χοιρινό κιμά;
Απάντηση:
1/2 κιλό κιμά χοιρινό και 1/2 κιλό μοσχαρίσιο 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανός 5-6 κρεμμύδια ξερά 1/2 ματσάκι δυόσμο 4-5 ντομάτες μεγάλες 4-5 πατατες μέγαλες λάδι αλάτι πιπέρι ένα χυμό ντομάτας Βάζουμε στον κυμά τα κρεμμύδια και όλα τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι. Τον ζυμώνουμε και τον στρώνουμε σε ένα ορθογώνιο ταψάκι αφού το έχουμε λαδώσει. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και τις ντομάτες, τοποθετούμε τις πατάτες πάνω από τον κιμά και α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/ soutzoukakia.html Τα λεγομενα σουτζουκακια..... Διαβάστε περισσότερα...
πως θα φτιαξω κοτοπουλο στον ατμομαγειρα
Απάντηση:
Ποιος είναι αυτός? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και σοτάρουμε σε μέτρια θερμοκρασία όλα τα λαχανικά μας, εκτός από τις ντομάτες, μέχρι να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το μπαλσάμικο. Ρίχνουμε τα σοταρισμένα λαχανικά σε ταψάκι, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και τοποθετούμε τις τομάτες πάνω από τα λαχανικά μας. Τρίβουμε τη φέτα πάνω από τις τομάτες και ψήνουμε στο φούρνο στους 180° για 15-20΄. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες στς συνταγες στ σαιτ τ μεγκα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περα απο το μπαγιατικο ψωμι το οποιο το βουτας σε νερο , το στραγγιζεις-ζουλας και το ριχνεις στο μιγμα μπορεις να ριξεις βρωμη (quaker). Σε ενα κιλο περιπου ενα φλιτζανι (απορροφα και τα περιτα νερα δηλαδη μπορεις να την χρησημοποιησεις και αντι φρυγανιας ) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:180 γρ. πένες βρασμένες½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο½ κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη¼ κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη1 τομάτα ψιλοκομμένη2/3 κούπας φρέσκα ψιλοκομμένα μανιτάρια¾ κούπας low fat Italian dressing Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 183 kcalΠρωτεΐνη: 5,5 γρ.Υδατάνθρακες: 38,5 γρ.Λίπος: 1 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,4 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Βιταμινη Β
Απάντηση:
Τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη Β είναι η γαλοπούλα, το συκώτι, ο τόνος, οι φακές, οι μπανάνες, οι πατάτες αλλά και γαλακτοκομικά προιόντα και αυγά τα οποία έχουν Β12. Τα σιτηρά επίσης έχουν βιταμίνη Β, όπως το κριθάρι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Λαχανικών Knorr σε 1 λίτρο ζεστό νερό, αφήνουμε να πάρει μία βράση και στη συνέχεια το αφήνουμε στην άκρη. Συνθλίβουμε το σκόρδο, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό. Καθαρίζουμε τα μύδια και ξεπλένουμε τα όστρακα. Τα αχνίζουμε σε μία κατσαρόλα με λίγο λάδι και το μισό κρασί. Κρατάμε αυτά που έχουν ανοίξει. Βγάζουμε τα μύδια από το κέλυφος, κρατάμε όμως μερικά για το γαρνίρισμα. Σουρώνουμε τα υγρά από το μαγείρεμα και τα κρατάμε. Καθαρίζουμε τα καλαμάρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσ το φτιαχνουμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό κρέμα γάλακτος, 200 γραμμάρια ζάχαρη αχνη και 1 βανίλια. Βάζεις αυτα τα υλικα σε ένα δοχείο, τα χτυπάς στο μίξερ για 5 λεπτά και είναι έτοιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή για γιουβαρλάκια! http://www.http://syntagomagies.gr/γιουβαρλάκια/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 2Συστατικά:120 γρ. τεμαχισμένο ψημένο ή βρασμένο στήθος κοτόπουλου10 κεράσια τεμαχισμένα στα δύο χωρίς κουκούτσι2 κουταλιές σούπας σέληνο2 μέτριες αραβικές πίτες (60 γρ. η μία)1 αγγούρι ψιλοκομμένο2 μέτριες τομάτες1 κουταλιά σούπας μαγιονέζα light1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικοΛίγο αλάτι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήΘερμίδες: 317 kcalΠρωτεΐνη: 24 γρ.Υδατάνθρακες: 45 γρ.Λίπος: 5 γρ.Φυτικές Ίνες: 6 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα θερμοκήπια λειτουργούν από τη διαφορετική διαφάνεια του γυαλιού στην ηλιακή και θερμική ακτινοβολία. Το γυαλί είναι διαφανές στα περισσότερα από τα μήκη κύματος της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά είναι παχύ στα πολύ πιό μακροχρόνια (θερμικές υπέρυθρες ακτίνες) μήκη κύματος που απελευθερώνονται από τις εγκαταστάσεις και το χώμα μέσα στο θερμοκήπιο. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι σε θέση να εισαγάγει το θερμοκήπιο, όπου απορροφάται από τις εγκαταστάσεις και τους θερμαίνει επάνω. Τα πιό μακροχρόνια θ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 37 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: