Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τεμαχίζουμε το μπέικον. Λιώνουμε σε τηγάνι 3 κουταλιές σούπας Flora και σοτάρουμε τα πράσα και το μπέικον, μέχρ...
Απάντηση: σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1 λίτρο γάλα, προσθέτουμε 5-6 κουταλιές σιμιγδάλι , λίγο λάδι αλάτι πιπέρι και μοσχοκάρυδο,ανάβουμε το μάτι και ...
Απάντηση: Ξελεπιάζουμε τον ροφό,αφαιρούμε τα εντόσθια και τα βράγχια και κόβουμε σε φέτες,πάχους πέντε ή έξι εκατοστών.Πλένουμε καλά τα κομμάτια κα...
Απάντηση: Υλικά συνταγής (Για 4 άτομα) ½ κιλό φασόλια 3 καρότα 3 κλαδάκια σέλινου 1 κρεμμύδι ½ κουταλιά της σούπας αλάτι 1/3 κουταλάκι του...
Απάντηση: Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι...
Απάντηση: ναι
Απάντηση: Υλικά 2 πατάτες 2 καρότα 1 πράσο 2 με 3 σέσκουλα 2 κρεμμύδια 1 ώριμη ντομάτα Λίγο σέλινο 1 ματσάκι μαϊντανό Αλάτι και πιπέρι ...
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντ...
Απάντηση: Η ακόλουθη συνταγή είναι για να φτιάξετε γιαούρτι σπίτι σας εύκολα και γρήγορα. Συστατικά: 1 κιλό γάλα 1 κουταλιά σούπας γεμάτη γιαο...
Απάντηση: Δε θα το έλεγα... Αν μ δώσεις μια συνταγή θα την εκτελεσω Τέλεια, αν μ πεις "Κάνε μακαρόνια "πχ, δε μπορώ... Θα ήθελα να μαγε...
 

πωσ να μαγεριψω ζαρκαδι

φουρνο,μαρινατα
Σχετικές ερωτήσεις
2 κιλά κρέας 250 γρ βούτυρο Για τη σάλτσα 1 κεφάλι σκόρδο 5 κουταλιές της σούπας αλεύρι 600 ml ξύδι 70 ml άσπρο κρασί αρετσίνωτο ν...
http:// sintagoulis.gr/ kreata/zarkadi-me- patatoyles-kai- saltsa-apo-krana-se- mantemenia- katsarola-
ισως αυτο να σου φανει χρησιμο http:// www.rotise.gr/ erotisi/mystika- mageirematos-me- zarkadi.html
Υλικά για 6 άτομα 2 κιλά μπούτι 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη αλάτι πιπέρι Για τη μαρινάδα λίγα κλωνάρια σέλινο λίγα κλωνάρια ...
1 κιλό ζαρκάδι 2 κρεμμύδια μεγάλα 1 σφηνάκι ουίσκι 1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 1 ξυλάκι κανέλα 8-10 κόκκους μαύρο πιπέρι Ελαιόλαδο Αλ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
2 κιλά κρέας 250 γρ βούτυρο Για τη σάλτσα 1 κεφάλι σκόρδο 5 κουταλιές της σούπας αλεύρι 600 ml ξύδι 70 ml άσπρο κρασί αρετσίνωτο νερό 5 φύλλα δάφνη 1 κλαδάκι δεντρολίβανο αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε μερίδες , το σοτάρουμε με λίγο βούτυρο σε μια κατσαρόλα ώσπου να κοκκινίσει και το βράζουμε σε χαμηλή φωτιά με ελάχιστο νερό μέχρι να ψηθεί, καλά ρίχνοντας κατά διαστήματα βούτυρο. Μόλις γίνει το κρέας το βάζουμε σε μια πιατέλα. Το βούτυρο το ρίχνουμε σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/zarkadi-me- patatoyles-kai-saltsa-apo-krana-se-mantemenia- katsarola- Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ισως αυτο να σου φανει χρησιμο http://www.rotise.gr/erotisi/mystika-mageirematos- me-zarkadi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα 2 κιλά μπούτι 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη αλάτι πιπέρι Για τη μαρινάδα λίγα κλωνάρια σέλινο λίγα κλωνάρια μαιντανό 1 καρότο κομμένο σε φέτες 1 κρεμμύδι καθαρισμένο 1 πράσο κομμένο σε φέτες ξύδι νερό Εκτέλεση 1. Σε μια λεκάνη βάζουμε το σέλινο, το μαϊντανό, το καρότο, το κρεμμύδι, το πράσο και το κρέας αφού το έχουμε πλύνει καλά. 2. Ρίχνουμε ξύδι και νερό σε ίδια αναλογία μέχρι να σκεπαστεί το κρέας και το αφήνουμε για 24 ώρες. 3. Βγάζουμε το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ζαρκάδι 2 κρεμμύδια μεγάλα 1 σφηνάκι ουίσκι 1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 1 ξυλάκι κανέλα 8-10 κόκκους μαύρο πιπέρι Ελαιόλαδο Αλάτι Μαρινάδα 3 κουταλιές της σούπας μέλι 3 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο 3 κουταλιές της σούπαςσόγια σως 2 κουταλιές της σούπας. κορν φλαουρ Μαρινάρουμε το κρέας από το βράδυ με ανακατεύουμε το μέλι, το ξύδι, τη σόγια, το κορν φλαουρ και λίγο νερό,περιχύνουμε το κρέας και το σκεπάζουμε. Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρέας με το ελαιόλαδο, τα κρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ψιλοκόβουμε τα πράσα και τεμαχίζουμε το μπέικον. Λιώνουμε σε τηγάνι 3 κουταλιές σούπας Flora και σοτάρουμε τα πράσα και το μπέικον, μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν χρώμα. Βράζουμε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό τα σπαγγετίνι, τα σουρώνουμε, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα με το υπόλοιπο flora και ανακατεύουμε να πάει παντού (αν θέλουμε προσθέτουμε λίγη ποσότητα από τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε). Αλείφουμε με λίγο Flora μία φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24 εκ. περίπου. Στρώνουμε τα σπαγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1 λίτρο γάλα, προσθέτουμε 5-6 κουταλιές σιμιγδάλι , λίγο λάδι αλάτι πιπέρι και μοσχοκάρυδο,ανάβουμε το μάτι και συνεχώς ανακατεύουμε μέχρι να πήξει (αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο σιμιδάλι ακόμα) και η μπεσαμέλ είναι έτοιμη!!!! (και εύκολη) Καλή επιτυχία! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξελεπιάζουμε τον ροφό,αφαιρούμε τα εντόσθια και τα βράγχια και κόβουμε σε φέτες,πάχους πέντε ή έξι εκατοστών.Πλένουμε καλά τα κομμάτια και αφαιρούμε με προσοχή όλα τα αίματα,ξαναπλένουμε και τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι,για να στραγγίσουν. Τα αλατίζουμε κατόπιν με χονδρό αλάτι.Το ψάρι μας πρέπει να παραμείνει στο αλάτι επί τρεις ή τέσσερις ώρες τουλάχιστον ή να το ετοιμάσουμε απο την προηγούμενη ημέρα.Στη δεύτερη περιπτωση,φυλάγουμε τον ροφό μας στο ψυγείο (μαζί με το σουρωτήρι) βάζοντας ένα σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά συνταγής (Για 4 άτομα) ½ κιλό φασόλια 3 καρότα 3 κλαδάκια σέλινου 1 κρεμμύδι ½ κουταλιά της σούπας αλάτι 1/3 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι ½ νεροπότηρο ελαιόλαδο 1 και ½ ντομάτα (ή μια κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας) Εκτέλεση Καθαρίζουμε τα φασόλια προσεκτικά από τυχόν ξένα σώματα ή χαλασμένα- σπασμένα φασόλια. Τα τοποθετούμε σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό, και τα αφήνουμε όλο το βράδυ να μουλιάσουν. Το πρωί, αδειάζουμε το νερό και ξεπλένουμε τα φασόλια με φρέσκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλιά της σούπας Flora και σοτάρουμε τα μοσχαρίσια οσομπούκο γυρίζοντάς τα προσεκτικά και από τις 2 πλευρές, μέχρι το κρέας τους να αρχίζει να θωρακίζεται. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε μέσα στη γάστρα. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε και τα λαχανικά μας και τα καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και αλάτι. Καθώς τα σοτάρουμε, προσθέτουμε λίγο ακόμα Flora για επιπλέον ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά 2 πατάτες 2 καρότα 1 πράσο 2 με 3 σέσκουλα 2 κρεμμύδια 1 ώριμη ντομάτα Λίγο σέλινο 1 ματσάκι μαϊντανό Αλάτι και πιπέρι 2 κουταλιές κορν φλάουρ Εκτέλεση Καθαρίζουμε όλα τα λαχανικά, τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα βράζουμε μέχρι να λιώσουν. Τα περνάμε από το μπλέντερ να αποκτήσουν κρεμώδη υφή. Συνεχίζουμε το βράσιμο προσθέτοντας όσο νερό θέλουμε και τέλος, το κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο νερό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες αλάτι άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτελεση: Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό. 2. Ωστόσο βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδο για 2-3 λεπτά . Ρίχνετε τις ντομάτες με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε και σι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ακόλουθη συνταγή είναι για να φτιάξετε γιαούρτι σπίτι σας εύκολα και γρήγορα. Συστατικά: 1 κιλό γάλα 1 κουταλιά σούπας γεμάτη γιαούρτι Παρασκευή: 1. Θερμάνετε το γάλα στους 90 βαθμούς κελσίου. Θα χρειαστείτε ένα θερμόμετρο αλλά αν δεν έχετε μπορείτε να κλείσετε τη θερμότητα αμέσως προτού να αρχίσει να βράζει το γάλα, δηλαδή μόλις το δείτε να αρχίζει να φουσκώνει. 2. Βγάλτε το γάλα από τη φωτιά και περιμένετε να πέσει η θερμοκρασία στους 45 βαθμούς κελσίου (για όσους διαθέτουν θερμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δε θα το έλεγα... Αν μ δώσεις μια συνταγή θα την εκτελεσω Τέλεια, αν μ πεις "Κάνε μακαρόνια "πχ, δε μπορώ... Θα ήθελα να μαγειρευα, αλλά ντάξει αν ασχοληθώ το χω Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω μπιφτέκια γαλοπούλας που είναι και πιο υγιεινά;
Απάντηση:
Ακολούθησε την παρακάτω συνταγή για ωραία μπιφτέκια γαλοπούλας. Θα χρειαστείς περίπου 15 λεπτά προετοιμασίας και περίπου 20 λεπτά ψήσιμο. Με αυτά τα υλικά βγάζεις 12 μπιφτέκια των 200 γραμμαρίων. Τα υλικά είναι: 150 γρ. ψωμί χωρίς την κόρα (περίπου 2 κούπες) 1 κουτάκι μπύρα (0,33 l) 2 κιλά κιμά γαλοπούλας 2 μέτρια κρεμμύδια, τριμμένα 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο ¼ κούπας ελαιόλαδο 2 αυγά ½ κούπα μαϊντανό, ψιλοκομμένο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κουταλιά ρίγανη ½ κ.γ. εστραγκόν ½ κ.γ. θυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αγκιναρες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B9%CF%84%CE% B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%86%CE%B1%CF%81%CF%86%CE% AC%CE%BB%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE% B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα πραγματικά πλούσιο πιάτο, που θα θυμίσει σε πολλούς το Πασχαλινό τραπέζι. Για να το ετοιμάσετε θυμηθείτε ότι το μαρινάρισμα θα ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ. Μιας και η συνταγή είναι αρκετά βαριά, φροντίστε τα συνοδευτικά να είναι ελαφριές σαλάτες, πατάτες κλπ. Υλικά για 8 άτομα: 2 κατσικίσια μπούτια και παϊδάκια (περίπου 4 κιλά), αλάτι, πιπέρι, 6 σκελίδες σκόρδο, 2 κουταλιές ρίγανη, 4 κουταλιές κάπαρη, 1 κουταλάκι μπούκοβο, ξύσμα από 2 λεμόνια, ¼ κούπας χυμό λεμόνι, ¼ κούπας λάδι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 400 γρ. ραβιόλια γεμιστά με τυρί (έτοιμα) 300 γρ μανιτάρια κομμένα σε φέτες 300 γρ. κρέμα γάλακτος 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100 γρ. ροκφόρ 3 κουταλιές βούτυρο 1 φλ. τσαγιού γάλα φρέσκο 1 κοφτή κουταλιά κορν φλάουρ αλάτι, άσπρο πιπέρι μαϊντανό ψιλοκομμένο Εκτέλεση Λιώνετε το βούτυρο και μαραίνετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε τα μανιτάρια και τα αφήνετε κι αυτά να μαραθούν. Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και αφήνετε να σιγοβράσει μερικά λεπτά. Λυώνετε το κορν φλάουρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ λιγη, μεχρι να ανοιξουν. Το πολυ μαγειρεμα τα μικραινει και τα σκληραινει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα μπιφτέκια γίνονται ζουμερά με την προσθήκη νερού ή σόδας. αυτό επιτυγχάνεται με 2 τρόπους : α) είτε βάζοντας φρέσκια τομάτα τριμμένη μέσα στον κιμά β) είτε καταβρέχοντας τα χέρια μας με σόδα (αυτή που πίνουμε) όταν πλάθουμε τα μπιφτέκια. προσωπικά προτιμώ την προσθήκη ντομάτας μέσα στον κιμά. ddora Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι αμέ..εσένα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό παστός μπακαλιάρος ½ φλιτζάνι λάδι 1 ματσάκι σέλινο 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6 σκελίδες σκόρδο 5 πατάτες 3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές άνηθο Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση : Τεμαχίζουμε τον μπακαλιάρο, αφαιρούμε τα πτερύγια και την ουρά και τον ξαλμυρίζουμε για 24 ώρες. Απλώνουμε στον νταβά το σέλινο και πάνω του τα κομματάκια του μπακαλιάρου. Από πάνω ρίχνουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λάδι και νερό. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά ώσπου να χυλώσει η σάλτσα. Πριν χυλώσει όμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό κρέμα γάλακτος, 200 γραμμάρια ζάχαρη αχνη και 1 βανίλια. Βάζεις αυτα τα υλικα σε ένα δοχείο, τα χτυπάς στο μίξερ για 5 λεπτά και είναι έτοιμο. Διαβάστε περισσότερα...
τρελενομαι τελειος για σολωμο μπορει να μου πει καποιος μια απλη συνταγη για να ψηνω μονος μου στο σπιτι?ειναι καλος βραστος? επισεις πως εχουν ψησει εδω το σολωμο? http://www.google.gr/imgres?q=%CF%83%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BC%CF%8C%CF%82+%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82&um=1&hl=el&sa=N&biw=1366&bih=664&tbm=isch&tbnid=YqEqNtBbKYKwTM:&imgrefurl=http://www.lifo.gr/team/fooddaily/24447&docid=S0nfpfMwlKjydM&imgurl=http://www.lifo.gr/uploads/image/318298/Salmon2small.jpg&w=320&h=320&ei=RVexTpmmKfHT4QSTxdm6AQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1100&vpy=224&dur=1047&hovh=225&hovw=225&tx=173&ty=133&sig=102073997927855957650&page=11&tbnh=141&tbnw=154&start=183&ndsp=18&ved=1t:429,r:17,s:183
Απάντηση:
παιρνουμε φετα σολωμο φρεσκο,πλενουμε καλα και αλατοπιπερωνουμε.σε ενα πηλινο ταψι στρωνουμε λαδοκολλα.χτυπαμε μια κουταλια σουπας μουσταρδα με μια κουταλια σουπας μαγιονεζα ,αλειφουμε και απο τις δυο πλευρες το σωλομο και τοποθετουμε στο ταψι.χτυπαμε λεμονι με λιγο ελαιολαδο και περιχυνουμε το ψαρι ,πασπαλιζουμε ριγανη.ψηνουμε στην μεσαια σχαρα του φουρνου στο γκριλλ για 20 λεπτα ,δεν γυριζουμε τα κομματια απο την αλλη πλευρα ,γιατι χανει ο σωλομος τους χυμους του. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 1. 500γρ. Φασόλια πρεσπών 2. καρώτα σε φέτες 3. δυο κλαδάκια σέλινο 4. λίγη ρίγανη και δυόσμο 5. μαύρο πιπέρι αλάτι 6. ένα κρεμμύδι σάλτσα ντομάτας 7. μπόλικο ελαιόλαδο!!!! 8. τρεις πιπεριές φλωρινης(ξεραμενες) ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Mουσκέψτε από βραδύς τα φασόλια (κερδίζετε χρόνο βρασίματος βράστε για 10 λεπτά και πετάξτε το νερό. (αποφεύγετε το φούσκωμα) Βάλτε νερό λίγο πάνω από τα φασόλια και το ψιλοκομμένο κρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εδώ είναι μια πολύ καλή που έχω δοκιμάσει http://www.sidages.gr/syntages/spanakopita Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.cookle.gr/ δες εδω ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 μερίδες: 6 κότσια αρνίσια ή 2 κιλά αρνίσιο μπούτι κομμένο σε μικρότερα κομμάτια 300 γραμμάρια φασόλια μέτρια Φαρσάλων 4 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί 3 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 1 φακελάκι σαφράν σε σκόνη από 1 κουταλιά του γλυκού τριμμένο ξερό δεντρολίβανο, δυόσμο, ρίγανη 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές ξύσμα από 1 πορτοκάλι ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: ... Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια συνταγή για σπιτική μηλόπιτα!
Απάντηση:
2 κούπες αλεύρι, 1 πακέτο βούτυρο σκληρό, 6 κουταλιές γάλα, 10 μήλα γκόλντεν, ½ κούπα μαύρη ζάχαρη ψημένη στο φούρνο, ½ κούπα λευκή ζάχαρη, ½ κουταλιά κανέλλα, 1 κρόκος αυγού Χτυπάω το αλεύρι με το βούτυρο. Ύστερα προσθέτω λίγο λίγο το γάλα. Έπειτα χωρίζω την ζύμη σε 2 μέρη. Ανοίγω το φύλλο πάχος περίπου 1 πόντο και το στρώνω σ΄ ένα ταψάκι. Ύστερα ανακατεύω τις 2 ζάχαρες και πασπαλίζω το φύλλο. Κόβω τα μήλα σε χοντρές φέτες. Πασπαλίζω με την υπόλοιπη ζάχαρη, την κανέλλα και τοποθετώ και τ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 31 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: