Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπ...
Απάντηση: Λαχανοτουρσί (αλμαία λαχάνων) Αφού χωριστούν τα εξωτερικά φύλλα των κραμβών (λαχάνων), κόβονται κατά στενές φέτες διά πελέκεως και τοποθ...
Απάντηση: Αρνούμαι με τις αγαπημένες μου τομάτες να κάνω αυτό το τεστ !
Απάντηση: Με TIDE ή ARIEL
Απάντηση: ντοματα το λεμε στην πολη, στα χωρια το λενε τοματα!
Απάντηση: ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
Απάντηση: Δεν θα έχω δοκιμάσει....
Απάντηση: Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο αν...
Απάντηση: Γύρω στα 3-4 ευρώ το κιλό.
Απάντηση: ναι και ειναι και πολύ νοστιμα, τα μαγειρευεις κανονικα οπως και τα αυγα κοτας
 

Πως να κανω ντοματα τουρσι;

Σχετικές ερωτήσεις
http:// sintagoulis.gr/ orektika/ntomates- toyrsi
http:// sintagoulis.gr/ orektika/ntomates- toyrsi
τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθ...
ντοματα σε ξυδι
Όταν έχεις καλούς φίλους δεν ξέρεις ποτέ πότε θα τους βγάλει ο δρόμος προς το σπίτι σου. Γίνεται να τους υποδεχτείς χωρίς να έχεις κάτι ν...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθευτεις απο σουπερ μαρκετ απο τα μπαχαρικα, και σε 2 εβδομαδες ειναι ετοιμες προς βρωση! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ντοματα σε ξυδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν έχεις καλούς φίλους δεν ξέρεις ποτέ πότε θα τους βγάλει ο δρόμος προς το σπίτι σου. Γίνεται να τους υποδεχτείς χωρίς να έχεις κάτι να τους τρατάρεις; Ακόμα περισσότερο εάν αυτοί οι φίλοι συνοδεύονται και από παιδιά. Δύο εύκολες λύσεις είναι η πίτσα και το hot dog με υλικά που πρέπει να βρίσκονται πάντα στο ψυγείο και στο ντουλάπι σας! Ας ασχοληθούμε πρώτα με το hot dog, όμως, και μετά θα ασχοληθούμε και με την πίτσα. Φυσικά θα χρειαστεί να προμηθευτείτε τα κατάλληλα μακρόστενα ψωμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπίτι μας. Θυμάμαι να αρχίζει το μαγείρεμα η μητέρα μου το Σάββατο το απόγευμα, σιγοβράζοντας το κρέας δύο-τρείς ώρες με κρεμμύδι, λίγο λάδι και μια κουταλιά ζάχαρη. Έπειτα έσβηνε την εστία και το άφηνε να κρυώσει. Την Κυριακή έκοβε σε κομμάτια το χοιρινό, έβραζε δυνατά τη σάλτσα να μελώσει, και αφού της πρόσθετε αλάτι, πιπέρι και ίσως λίγο λεμόνι, έβαζε και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λαχανοτουρσί (αλμαία λαχάνων) Αφού χωριστούν τα εξωτερικά φύλλα των κραμβών (λαχάνων), κόβονται κατά στενές φέτες διά πελέκεως και τοποθετούνται εντός κυλινδρικών βαρελιών, τα οποία περιείχαν πριν κρασί, ξύδι ή οινόπνευμα. Στο πυθμένα του βυτίου τίθεται ένα στρώμα αλατιού και μία στρώση λάχανου 4 έως 6 δακτύλων πάχους, επί της οποίας επιπάσσετε μία δράξ (χούφτα). Έπειτα άλλη στοίβα άλατος και λάχανων με αρωματικά μέχρι να γεμίσει το δοχείο. Από της 3ης στοιβάδας πρέπει να πιέζεται με χονδρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρνούμαι με τις αγαπημένες μου τομάτες να κάνω αυτό το τεστ ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ντοματα το λεμε στην πολη, στα χωρια το λενε τοματα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν θα έχω δοκιμάσει.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο ανάλογα με την ποσότητα του γάλατος που έχουμε. Το αποκορυφωμένο γάλα που το λέμε και βουτυρόγαλο είναι ήδη υπόξινο μετά απο τόσες ώρες. Σε αυτό προσθέτουμε και το γαλακτώδες υγρό που μαζέψαμε με την διαδικασία καθαρισμού του βούτυρου. Αυτό το υπόξινο σύνολο είναι ξινόγαλο που προέκυψε με φυσική διαδικασία. Μετά από ένα καλό ανακάτεμα, το μοιράζουμε σε μπου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γύρω στα 3-4 ευρώ το κιλό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι και ειναι και πολύ νοστιμα, τα μαγειρευεις κανονικα οπως και τα αυγα κοτας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
όχι γιατί μαυρίζουν Διαβάστε περισσότερα...
Πιο είναι το καλύτερο πρωινό για άτομα που δεν έχουν πολύ χρόνο;
Απάντηση:
γαλα με λιγο ψωμι!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ενταξη καλο ειναι το καρπουζι αλλα σαν το παγωτο ΤΙΠΟΤΑ!!!!!! ^ - ^ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)diatrofi.dancenews.gr/meli.html 2)www.myself.gr/Article/.../39-4045.html 3)www.iatronet.gr/article.asp?art_id=3374 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχω να φαω πρωινο.. δε θυμαμαι απο ποτε.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχνιστα μυδια 1 κιλό μύδια 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο 40 γραμμάρια βούτυρο 1 ποτήρι λευκό κρασί Θυμάρι 1 φύλλο δάφνης Αλάτι Πιπέρι Βάζουμε τα μύδια σε μία λεκάνη με νερό και τα αφήνουμε για μία ώρα. Τα ξεπλένουμε, αφαιρούμε από το κέλυφος το χνούδι και τα ξαναπλένουμε, καλά. Σε μία κατσαρόλα, λιώνουμε το μισό βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα μύδια, το θυμάρι και τη δάφνη. Σβήνουμε με το κρασί. Βράζουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πλούσια διατροφική αξία των ψαριών έγκειται στην περιεκτικότητά τους σε πολύτιμα για τον ανθρώπινο οργανισμό συστατικά. Τα ψάρια περιέχουν αρκετά μέταλλα και βιταμίνες. Η σάρκα των αλιευμάτων και κυρίως των ψαριών, χαρακτηρίζεται κατά βάση από υψηλή (18-25%) περιεκτικότητα πρωτεϊνών μεγάλης βιολογικής σημασίας. Είναι πλούσια σε πολυακόρεστα λίπη, βιταμίνες ( Α, Β, Ε, D, και Κ ), και ανόργανα άλατα όπως το ασβέστιο, το νάτριο, το κάλιο, ο φώσφορος, ο χαλκός, ο σίδηρος, το σελήνιο, ο ψευδάργυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προτεινω αυγοφετες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λιτρο ειναι μοναδα μετρησης ογκου (για υγρα) Το γραμμαριο μετρα βαρος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα έχει αρχίσει να μαυρίζει.Και η μυρωδιά του θα είναι άσχημη. Διαβάστε περισσότερα...
Ρε παιδιά ,τί ώρες τρώτε το μεσημεριανό σας συνήθως; Όχι ,απλά ρωτάω γιατί λόγω του ότι τρώω μεσημεριανό συνήθως 12:30-13:00 ,οι περισσότεροι γύρω μου ,ακόμα και η μητέρα μου με λένε ότι "τρώς νωρίς". Εγώ φταίω που τρώω αυτή την ώρα ,άμα ξυπνάω από τις 7 και πιάνω δουλειά στις 13:00 ή 14:00 ; Είναι τόσο παράλογο ;
Απάντηση:
Καλημέρα κατ αρχάς αν και μεσημέριασε.Όχι συνήθως,πάντα μετά τις 15:00 το μεσημέρι μιας και εκείνη την ώρα μαζευόμαστε στο τραπέζι.Δεν είναι παράλογο να τρὠς πιο νωρίς απο τη στιγμή που θέλει γύρω στις 2 ώρες να χωνευτεί η τροφή και επίσης έχεις πάρει πρωινό απο αρκετά νωρίς.Παράλογο είναι να τρώμε στις 12μιση το βράδυ και στη μία και μισή να πέφτουμε για ύπνο.Καλό σου μεσημέρι και καλή βάρδια μιας και φεύγω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail.com, μβορουμε επισεις να επικινονισουμε τηλεφονικα. Με εκτημιση, Αλεξσανδρα Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: