Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: τα παντα εκτος απο τα πολυ αλμυρα οπως πατατακια κτλ.
Απάντηση: Μήπως να το βρασεις πριν το βαλεις στο φούρνο;
Απάντηση: Αρκετά συχνά θά ελεγα,μιάς καί εχω αποκλείσει τό γάλα από τήν διατροφή μου.
Απάντηση: Στα καταστηματα παπασπυρου
Απάντηση: το καϊμάκι του γάλατος..
Απάντηση: απολαυστικο φαγητο!
Απάντηση: Προτιμούμε τα ελληνικά σκόρδα. Ασυζητητί. Διότι, εκτός του ότι θέλουμε να υποστηρίζουμε τα νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα που παράγει σε α...
Απάντηση: καβουροσαλατα με φρσκο καβρο κολασηηηηηηηηηηηηηη
Απάντηση: http:// www.mamakouzina.tv/ gr_recipy.asp? rid=1570&mid=10&sid= 59&sid2=null.αν και μαγειρας δεν εχω ιδεα.
Απάντηση: γιατι ειναι ξυνο οχι χαλασμενο!!
 

ΠΟΣ ΝΑ ΧΑΜΙΛΟΣΩ ΤΑ ΤΡΙΓΛΕΚΕΡΙΔΙΑ

Σχετικές ερωτήσεις
βασιλικος πολτος Ο Βασιλικός πολτός, αποτελείται κατά το 67% σε νερό, 15.5 % σε πρωτεΐνη, 12.5 % σε σάκχαρα και 4% σε λιπίδια και με...
Πωλείται στα super market και στα καταστήματα μπαχαρικών και βοτάνων. Είναι τριμένη καυτερή πιπεριά.
Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη ε...
κρεμα γαλακτος 30 - 40% λιπαρά
Δεν τρώω στην θάλλασα μόνο νερό πίνω,άντε να πιω κανένα χυμό τσάι.Εξάλλου δεν κάθομαι και πολλές ώρες ίσα να κάνω μια βουτιά να με δει λί...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
βασιλικος πολτος Ο Βασιλικός πολτός, αποτελείται κατά το 67% σε νερό, 15.5 % σε πρωτεΐνη, 12.5 % σε σάκχαρα και 4% σε λιπίδια και μεταλλικά άλατα. Η πρωτεΐνη, παρέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα σε επαρκείς αναλογίες. Τα σάκχαρα αποτελούνται κυρίως από φρουκτόζη και γλυκόζη σε σχετικά σταθερή αναλογία, όμοια με του μελιού. Η αναλογία λιπιδίων, είναι ένα σπουδαίο και πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του βασιλικού πολτού. Τα λιπίδια αποτελούνται κυρίως από λιπαρά οξέα σε ασυνήθιστη και σπάνια... Διαβάστε περισσότερα...
Θέλω να μάθω τί είδος είναι.και πού πωλείται.
Απάντηση:
Πωλείται στα super market και στα καταστήματα μπαχαρικών και βοτάνων. Είναι τριμένη καυτερή πιπεριά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη είναικαθαρή καλλιέργεια και αποτελείται από γαλακτοβάκιλους και στρεπτοκόκκους. Η μαγιά είναι λίγο γιαούρτι από προηγούμενο γιαούρτι. Διατηρούμε το μείγμα σε 45ο C περίπου, για 5 ώρες τουλάχιστον και μετά το βάζουμε στο ψυγείο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κρεμα γαλακτος 30 - 40% λιπαρά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν τρώω στην θάλλασα μόνο νερό πίνω,άντε να πιω κανένα χυμό τσάι.Εξάλλου δεν κάθομαι και πολλές ώρες ίσα να κάνω μια βουτιά να με δει λίγο ο ήλιος και μετά σπίτι. :p Όταν γυρίζω στο σπίτι μετά όπως μαγειρεύω,θέλω να φάω κάτι νόστιμο μου ανοίγει η όρεξη. :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα παντα εκτος απο τα πολυ αλμυρα οπως πατατακια κτλ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μήπως να το βρασεις πριν το βαλεις στο φούρνο; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρκετά συχνά θά ελεγα,μιάς καί εχω αποκλείσει τό γάλα από τήν διατροφή μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στα καταστηματα παπασπυρου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το καϊμάκι του γάλατος.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απολαυστικο φαγητο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προτιμούμε τα ελληνικά σκόρδα. Ασυζητητί. Διότι, εκτός του ότι θέλουμε να υποστηρίζουμε τα νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα που παράγει σε αφθονία η Ελλάδα (τα οποία μένουν αδιάθετα: http://www.paratiritis-news.gr/ detailed_article.php?id=151973&categoryid=7 λόγω προτίμησης των φτηνότερων εισαγόμενων), είναι καλύτερο να αποφεύγουμε τα εισαγόμενα, για τα οποία δεν έχουμε καμία ασφαλή πληροφορία σχετικά με το ποια επεξεργασία υφίστανται πριν φτάσουν στο πιάτο μας. Τα κινέζικα, ας πούμε, ενδέχεται ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καβουροσαλατα με φρσκο καβρο κολασηηηηηηηηηηηηηη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.mamakouzina.tv/gr_recipy.asp? rid=1570&mid=10&sid=59&sid2=null.αν και μαγειρας δεν εχω ιδεα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι ειναι ξυνο οχι χαλασμενο!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
...εξαρτάται από που θέλουμε να φύγει... Όλες οι μυρωδιές (σκόρδο, ψαρίλα κτλ) από το στόμα φεύγουν με ζάχαρη (ή πλύσικο βέβαια!), από τα χέρια με χοντρό αλάτι, και από τα ρούχα,,, νικητές! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτο. Είναι ημίσκληρο τυρί, το οποίο κατασκευάζεται από μείγμα αγελαδινού και αιγοπρόβειου γάλακτος ή εξ ολοκλήρου από αιγοπρόβειο γάλα και μπορεί να ψηθεί στη σχάρα ή στο τηγάνι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απ ότι ξέρω βρασμένα με λίγο αλάτι, ή και φρέσκα και όχι σε άμεση επαφή με την κατάψυξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο οτι ξερω χανουν καποια θρεπτικα στοιχεια και αυτη ειναι η διαφορα τους με τα φρεσκα οτι μπορουμε να εχουμε φρεσκο καλο ειναι να το εχουμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα με ενάμιση ευρώ το πολύ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές... :p Ακουστά τις έχω... Εμένα μου αρέσουν εκείνες οι μαύρες που είναι μεγαλούστικες μαζί με ψωμί. Η πράσινες δεν μου αρέσουν τόσο ... Και μου αρέσει και η μερέντα απο ελιές...εκείνο που το απλώνεις στο ψωμί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το κουλούρι θεσσαλονίκης έχει 150 άντε 200 θερμίδες αν είναι τίγκα στο σουσάμι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κομοτινή και Ξάνθη έχουν βουβάλια αλλά δεν ξέρω πως διαθέτουν το γάλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλύτερα θεωρούνται τα λιπαρά ψάρια σε αντίθεση με τα κρέατα που εκεί προτιμάμε τα μη λιπαρά και αυτό γιατί τα ω-3 λιπαρά οξέα που περιέχουν τα ψάρια είναι όπως προαναφέραμε πολύ ωφέλιμα. Τέτοια ψάρια είναι ο τόνος, η σαρδέλα, το σκουμπρί, ο κολιός , ο σολωμός, η ρέγκα, ο γαύρος , το χέλι και η πέστροφα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσει ποπ κορν, σκεφτήκατε ποτέ πως γίνεται αυτό το περίεργο άσπρο πραγματάκι; Όλη η δουλεια ξεκινάει από το καλαμπόκι και αυτό που περιέχει μέσα του. Το καλαμπόκι έχει ένα σκληρό φλοιό, όπου μέσα του περιέχει άμυλο ελαφρώς "υγρασιασμένο". Όταν λοιπόν ζεστάνουμε το καλαμπόκι, τότε το άμυλο μέσα βράζει και δημιουργείται τεράστεια πίεση! Σταδιακά η πίεση αυτή αυξάνεται, και όπως είναι φυσικό, ο φλοιός δεν αντέχει και σπάει ή ακόμα καλύτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Το λιτρο ειναι μοναδα μετρησης ογκου (για υγρα) Το γραμμαριο μετρα βαρος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με μεγαλη οικονομια?εμ...ναι.καπου εκει γυρω ομως.100-150 μπορει και 200. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θαλασσινό παρόμοιο με το καλαμάρι, με χαμηλότερη τιμή αγοράς
Απάντηση:
Θράψαλο λέγεται. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: