Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Απ ότι νομίζω το μόνο ταχίνι που έχω δοκιμάσει και πρέπει να είναι ωμό (δοκίμασέ το και θα καταλάβεις τη διαφορά) είναι το ταχίνι που αγο...
Απάντηση: το ελαιολαδο στην αρχαιοτητα χρησιμοποιοταν σαν φαρμακο καθως πιστευοταν οτι ειχε μαγικες θεραπευτικες ιδιοτητες, ενω σημερα καποιοι επισ...
Απάντηση: 1 λίτρο ελαιόλαδο είναι περίπου 900 γραμμάρια του κιλου αλλά μπορεί να διαφέρει σε άλλα λάδια, ανάλογα με τη σύσταση, πυκνότητα κλπ.
Απάντηση: 1 λίτρο λάδι πόσα γραμμάρια είναι;
Απάντηση: ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ. ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
Απάντηση: Είναι σαφώς πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπά...
Απάντηση: θα έλεγα καλαμποκιέλαιο ή σισαμέλαιο (αν σου αρέσει η γεύση του), γίνεται και το ελαιόλαδο αλλά γίνεται πιο βαρύ. http://www.fit-4- all...
Απάντηση: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΥΧΟΝΤΑΙ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Απάντηση: Όχι ακόμα.
Απάντηση: Οι χυλοπίτες είναι είδος παραδοσιακού ελληνικού ζυμαρικού. Για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται αλεύρι, αυγά, γάλα και αλάτι. Η ζύμη αν...
 

πως μπορω να παραγω βιολογικο λαδι

Σχετικές ερωτήσεις
Bueno, ή σοκολατα και μπανανα.Αυτα ειναι τα 2 αγαπημενα μου.Αλλα γιατι δεν κανεις μονη σου? απλα βαζεις μεσα μερεντα,απο πανω σιροπι σοκο...
για το φαγητο πιστευω δεν χρειαζονται πολλα σε μια κατασταση οικονομιας ενα ατομο με 5 ευρω την μερα την βγαζει παραγκελιες και εστιατορι...
aaaleksandra11@gmail .com, στιλτε μου το email με το τηλεφονο σας, θα σας παρω. Ενδιαφερομε για ισαγογη στιν Σερβια. Με εκτιμηση, Αλεξαντ...
Γιατι τα αλλα τυρια τι χρωμα εχουν ;;;;; Βερικοκι ;
ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΤΙΠΙΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ.ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΑΑ.ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΑΝ ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
Bueno, ή σοκολατα και μπανανα.Αυτα ειναι τα 2 αγαπημενα μου.Αλλα γιατι δεν κανεις μονη σου? απλα βαζεις μεσα μερεντα,απο πανω σιροπι σοκολατας,και κοβεις μια μπανανα (αν κανεις τον συνδιασμο σοκολατα-μπανανα) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για το φαγητο πιστευω δεν χρειαζονται πολλα σε μια κατασταση οικονομιας ενα ατομο με 5 ευρω την μερα την βγαζει παραγκελιες και εστιατορια στις μερες ειναι περιττα για ατομα που δεν τα βγαζουν περα.παντως μια οικογενεια με 7 ατομα οπως ειναι η δικη μου και με μαγειρεμα στο σπιτι θελουμε πολλα την εβδομαδα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
aaaleksandra11@gmail.com, στιλτε μου το email με το τηλεφονο σας, θα σας παρω. Ενδιαφερομε για ισαγογη στιν Σερβια. Με εκτιμηση, Αλεξαντρα Αλεκσιτζ - Αγελιδου Διαβάστε περισσότερα...
(πάντα είχα απορία)
Απάντηση:
Γιατι τα αλλα τυρια τι χρωμα εχουν ;;;;; Βερικοκι ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΤΙΠΙΤΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ.ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΑΑ.ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΑΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΑΜΕΣΩΣ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απ ότι νομίζω το μόνο ταχίνι που έχω δοκιμάσει και πρέπει να είναι ωμό (δοκίμασέ το και θα καταλάβεις τη διαφορά) είναι το ταχίνι που αγοράζω πολύ τακτικά από το σουπερ μάρκετ Μετρο και είναι δικής του παραγωγής και όχι γνωστής μάρκας και μαλιστά αρκετά φθηνότερο από τα γνωστά. Δυστυχώς τα περισσότερο διάσημα νοθεύονται. Βέβαια μπορείς να ψάξεις και στο οικολογικό κατάστημα του Παπανικόλα στην Πανεπιστημίου στην Αθήνα εκεί θα βρεις σίγουρα, αλλά θα είναι πιο ακριβό, αφού θα είναι και βιολογικ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το ελαιολαδο στην αρχαιοτητα χρησιμοποιοταν σαν φαρμακο καθως πιστευοταν οτι ειχε μαγικες θεραπευτικες ιδιοτητες, ενω σημερα καποιοι επιστημονες λενε οτι θα αποτελεσει το φαρμακο του μελλοντος χαριν στα αντισωματα που παρεχει και στα αντιοξειδωτικα με πιο ισχυρη απολα την ελαιοκανθαλη. επισης, Το ελαιόλαδο είναι η βάση της Μεσογειακής διατροφικής αλυσίδας, η οποία έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί πρότυπο σωστής και υγιεινής διατροφής και παράγοντα μακροζωίας. Οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 λίτρο ελαιόλαδο είναι περίπου 900 γραμμάρια του κιλου αλλά μπορεί να διαφέρει σε άλλα λάδια, ανάλογα με τη σύσταση, πυκνότητα κλπ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 λίτρο λάδι πόσα γραμμάρια είναι; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ. ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΕΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ Διαβάστε περισσότερα...
Τι πλεονεκτήματα έχουν τα βιολογικά προϊόντα; Γιατί είναι τόσο ακριβά;
Απάντηση:
Είναι σαφώς πιο υγιεινά, καθώς δεν αναπτύχθηκαν με παρεμβάσεις που είναι έξω από την «φυσιολογική» τους ζωή, όπως ορμόνες, συνθετικά λιπάσματα, βιταμίνες, αντιβιοτικά κ.α. Είναι ασφαλή για την υγεία μας, μια και δεν έχουν υπολείμματα λιπασμάτων και φυτοφαρμάκων που, πιθανώς, αθροιστικά και στη διάρκεια, μπορεί να προκαλέσουν σωρεία προβλημάτων υγείας, ιδίως στα παιδιά. Έχουν ανώτερη διατροφική αξία και, συχνά, είναι πιο γευστικά και μυρωδάτα. Τέλος, καλλιεργούνται με μεθόδους που είναι πολύ π... Διαβάστε περισσότερα...
Τι λάδι χρησιμοποιείτε για τηγάνισμα;
Απάντηση:
θα έλεγα καλαμποκιέλαιο ή σισαμέλαιο (αν σου αρέσει η γεύση του), γίνεται και το ελαιόλαδο αλλά γίνεται πιο βαρύ. http://www.fit-4-all.gr/fit4all_000002.htm Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΥΧΟΝΤΑΙ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Οι χυλοπίτες είναι είδος παραδοσιακού ελληνικού ζυμαρικού. Για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται αλεύρι, αυγά, γάλα και αλάτι. Η ζύμη ανοίγεται σε λεπτό φύλλο, έπειτα κόβεται σε λωρίδες και στη συνέχεια σε πολύ μικρά τετράγωνα. Η διαδικασία αυτή στο παρελθόν γινόταν στο χέρι, ενώ σήμερα χρησιμοποιούνται ειδικές μηχανές. Οι χυλοπίτες απλώνονται για ορισμένες μέρες σε καθαρά σεντόνια, μακριά από σκόνες και έντομα για να στεγνώσουν και να ξεραθούν τελείως. Μαγειρεύονται με διάφορους τρόπους, εί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι ένα είδος αλλαντικού το οποίο είναι εξαιρετικά νόστιμο. Ταιριάζει πολύ ωραία με πεπόνι, ή σαλάτα. Μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος από σούπερ μάρκετ, μπακάλικο (ψαγμένο όμως) ή από την πηγή που είναι στην Ιταλία. Ένα εξαιρετικό εγχώριο προιόν όμως, είναι το προσούτο Καρπενησίου από την εταιρεία Στρεμένος στο χωριό Προυσός Ευρυτανίας...(έτσι για να τιμάμε και τη χώρα μας...) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπίτι μας. Θυμάμαι να αρχίζει το μαγείρεμα η μητέρα μου το Σάββατο το απόγευμα, σιγοβράζοντας το κρέας δύο-τρείς ώρες με κρεμμύδι, λίγο λάδι και μια κουταλιά ζάχαρη. Έπειτα έσβηνε την εστία και το άφηνε να κρυώσει. Την Κυριακή έκοβε σε κομμάτια το χοιρινό, έβραζε δυνατά τη σάλτσα να μελώσει, και αφού της πρόσθετε αλάτι, πιπέρι και ίσως λίγο λεμόνι, έβαζε και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλακα κανεις και νομιζα οτι μονο εγω λεω κατα σκορδο και κατα κρεμμυδι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα κρεμμύδια, όπως και το σκόρδο, απορροφούν μεγάλη ποσότητα θείου από το έδαφος. Όταν ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, απελευθερώνονται μερικά ένζυμα, τα οποία στη συνέχεια αντιδρούν με το θείο και δημιουργούν αμινο-σουλφοξείδια. Αυτά με τη σειρά τους, δημιουργούν ένα ασταθές οξείδιο, το οποίο είναι ένας συνδυασμός του θειικού οξέος, το διοξείδιο του θείου, και υδροθείου. Όταν η ουσία αυτή, σε αέρια κατάσταση, έρχεται σε επαφή με την υγρασία στο μάτι σας, ενεργοποιεί μια αίσθηση καψίματος, μέσω του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προτιμω το ξυδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν εχει ανηψιο, γιατι δεν ειχε αδερφια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πόσο κάνει μια κότα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ιστορία του αλατιού Η ιστορία του αλατιού είναι συνυφασμένη με την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Από πολύ νωρίς είχε γίνει γνωστή στον άνθρωπο η χρήση του αλατιού ως συντηρητικού, πράγμα που συνέβαλε στη διατήρηση των τροφίμων (κρέατα, ψάρια, τυριά, ελιές κ.λπ.) και βοήθησε στις μεγάλες μετακινήσεις, αφού πλέον είχε βρεθεί ο τρόπος να συντηρούνται οι τροφές επί μακρόν. Στην Αρχαία Ρώμη, το αλάτι λειτουργούσε ως νόμισμα και η ανταλλακτική του αξία ίσχυε και σε πολλές άλλες περιοχές κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ξήρανση είναι μια από τις παλαιότερες μεθόδους για την συντήρηση των τροφίμων. Συντηρεί τα τρόφιμα με την αφαίρεση αρκετής υγρασίας, για να αποτρέψει την αποσύνθεση και το χάλασμα τους. Η περιεκτικότητα σε νερό των κατάλληλα ξεραμένων τροφίμων ποικίλλει από 5% έως 25% τοις εκατό ανάλογα με τα τρόφιμα. Η επιτυχής ξήρανση εξαρτάται από: • την επαρκή θερμότητα για να βγει έξω η υγρασία χωρίς να μαγειρευτούν τα τρόφιμα • τον ξηρό αέρα για να απορροφήσει την απελευθερωμένη υγρασία • την επαρκ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρες ενα τσουβαλι αλατισε της ελιες με χοντρο αλατι και βαλτες μεσα.βαλε ενα βαρος απο επανω και μετα απο ενα χρονικο διαδτημα δοκιμασε της.οταν φυγη η πικριλα ειναι ετοιμες.εναλακτικα χρισημοποιησε πλαστικο τελαρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μμμμμ, πορτοκαλι! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν γνωριζω με ακριβεια αλλα νομιζω κατω απο τους 2 βαθμους και λογικα κατω απο τους μηδεν εχει παγωσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εχω δοκιμασει και δεν καταλαβα καμια ουσιαστικη διαφορα..... Νομιζω απο την γευση πως πρεπει να εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε νερο... απο το κοινο.... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 134 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: