Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: υλικά 5-6 κιλά κρέας κατα προτίμηση αρνί. 1 κιλό κρασί κόκκινο. αλάτι-πιπέρι 5-6 αμπελόκλαδα (κλαδιά απο αμπέλι) μπόλικο άνηθο 1 ...
Απάντηση: οριστε?...
Απάντηση: ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωραια σουβλακια κανει και η πιττα του παππου και ο κωστας..και εχουν πολλα υποκαταστηματα στ...
Απάντηση: οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να ...
Απάντηση: Αρνί αντικριστό Υλικά Αρνί κατά προτίμηση σπάλα 2-3κιλα αλάτι 30-40 γρ. μια σούβλα ανοξείδωτη περίπου70-80 εκ.,μερικά ξύλα...
Απάντηση: 1 κιλό περίπου κολοκυθοκορφάδες 1 χούφτα δυόσμο 2 ντομάτες 1 κρεμμύδι ξερό 2-3 σκελίδες σκόρδο 1-2 πατάτες...
Απάντηση: Κρεατικά περισσότερο.. Δεν είμαι και πολύ του ψαριού, αλλά τα τρώω κι αυτά δεν έχω πρόβλημα!!:-)
Απάντηση: Πρακτικά είναι το ίδιο : http:// www.sidages.gr/ συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/ σπετζοφαΐ-πηλίου
Απάντηση: Το βράζεις,αλλά προσοχή να μην γίνει νιανιά. Να κρατάει το φύλλο.
Απάντηση: στανταρ στον Τάσο στην Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Αιγάλεω δεν υπάρχουν πουθενά καλύτερα!
 

ποσ μπορο να κανο ενα φαγιτο με κοτοπουλο σουβλασ που μου εχι μινι

Σχετικές ερωτήσεις
Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκι μου! :E Δεν το αφήνεις για αύριο που πρέπει να μαγειρέψω εγώ; :p
μην κανεις
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/arni-sti- soubla.html
http:// www.toarkoudi.gr/ Recipes/2005-10/ Pork+from+Elassona/ fullstory.php? id=33111
μη με παρεξηγησετε, αλλα θα ηθελα να ειχα δειπνο με εναν πλουσιο κυριο (ομορφο) σε ενα καλο κι ακριβο ετσιατοριο.
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Παραδοσιακή κουζίνα

Απάντηση:
Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκι μου! :E Δεν το αφήνεις για αύριο που πρέπει να μαγειρέψω εγώ; :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/arni-sti- soubla.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2005-10/ Pork+from+Elassona/fullstory.php?id=33111 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μη με παρεξηγησετε, αλλα θα ηθελα να ειχα δειπνο με εναν πλουσιο κυριο (ομορφο) σε ενα καλο κι ακριβο ετσιατοριο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά 5-6 κιλά κρέας κατα προτίμηση αρνί. 1 κιλό κρασί κόκκινο. αλάτι-πιπέρι 5-6 αμπελόκλαδα (κλαδιά απο αμπέλι) μπόλικο άνηθο 1 κιλό πατάτες Μαστέλο πήλινο Σίφνου. ΕΚΤΕΛΕΣΗ παίρνουμε το αρνί και το πλένουμε καλά για να φύγει το αίμα. το βάζουμε σε μια λεκάνη για να πλυθεί καλά το κρέας με το κόκκινο κρασί. καθαρίζουμε τα αμπελοκλαδα με ενα μαχαίρι και τα πλένουμε καλά. μετά τα βάζουμε μέσα στο μαστέλο έτσι ώστε να σχηματιστεί σαν σχάρα. πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωραια σουβλακια κανει και η πιττα του παππου και ο κωστας..και εχουν πολλα υποκαταστηματα στην αθηνα,,αν μπεις στο google θα τα βρεις.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να συτεψουν κανα δυο ημερες και μετα ψυσημο αλλα μονο στα καρβουνα εχουν αποδοση και γευση [στα ηλεκτρηκα γκριλ δεν δοκυμασα για να ειμαι ηλικρινης]θα μοσχομυριζουν στο ψυσημο να ξερης Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνεται το αρνι αντικριστο;
Απάντηση:
Αρνί αντικριστό Υλικά Αρνί κατά προτίμηση σπάλα 2-3κιλα αλάτι 30-40 γρ. μια σούβλα ανοξείδωτη περίπου70-80 εκ.,μερικά ξύλα (ελιάς κατά προτίμηση ) Εκτέλεση Σε απόσταση60-70 εκατοστά από το κέντρο των ξύλων τοποθετούμε μερικές πέτρες σταθερά και σε ύψος 40 -60 εκατοστών .Τοποθετούμε το κρέας που έχουμε πέραση στη σούβλα και το έχουμε αλατίσει και βάζουμε φωτιά στα ξύλα .Για να τοποθετήσουμε το κρέας στη σούβλα, κόβουμε στο πέμπτο πλευρό τη σπάλα και την ανοίγουμε να διαχ... Διαβάστε περισσότερα...
Συμβουλές και συνταγή για κολοκυθοκορφάδες τσιγαριστές;
Απάντηση:
1 κιλό περίπου κολοκυθοκορφάδες 1 χούφτα δυόσμο 2 ντομάτες 1 κρεμμύδι ξερό 2-3 σκελίδες σκόρδο 1-2 πατάτες (προαιρετικά) Ελαιόλαδο Αλάτι- πιπέρι Λίγο νερό 1. Ροδίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. 2. Προσθέτουμε τις κολοκυθοκορφάδες από τις οποίες έχουμε αφαιρέσει προσεκτικά τα "νευράκια" τους και τις πατάτες κομμένες στα τέσσερα. 3. Ρίχνουμε και τον δυόσμο και μόλις μαραθούν προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρεατικά περισσότερο.. Δεν είμαι και πολύ του ψαριού, αλλά τα τρώω κι αυτά δεν έχω πρόβλημα!!:-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρακτικά είναι το ίδιο : http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/σπετζοφαΐ-πηλίου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το βράζεις,αλλά προσοχή να μην γίνει νιανιά. Να κρατάει το φύλλο. Διαβάστε περισσότερα...
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΒΥΡΩΝΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ
Απάντηση:
στανταρ στον Τάσο στην Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Αιγάλεω δεν υπάρχουν πουθενά καλύτερα! Διαβάστε περισσότερα...
η φετα γαλοπυλας που βαζουμε στο τοστ
Απάντηση:
Γύρω στις 90 θερμίδες η καπνιστή με 4% λίπος. Η βραστή νομίζω λιγότερες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι.Και ζεστό και κρύο.Με κανέλα πάντα απο πάνω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οι χυλοπιτες φτιαχνονται πολυ ευκολα!παίρνουμε 250 γρ.μαλακο και άλλα 250 γρ.σκληρό αλεύρι.Προσθέτουμε 5 αυγα και ζυμώνουμε μια ζύμη σκληρή στη συνέχεια ανοίγουμε φύλλο είτε με το χέρι ειτε με το ειδικό μηχάνημα .Το κόβουμε σε λωρίδες μακριές και στη κόβουμε τις χυλοπίττες στο μέγεθος που θέλουμε.Τις αφήνουμε τουλάχιστον μια΄΄ωρα να ξεραθούν λιγάκι πριν τις μαγειρέψουμε ,ή αλλίως τις αφήνουμε απλωμένες για μια μέρα να ξεραθούν πριν τις αποθηκεύσουμε Διαβάστε περισσότερα...
Το μοσχάρι να γίνει πολύ μαλακό
Απάντηση:
μοσχάρι σε μερίδες 1 κιλό (ελιά) κριθαράκι 500 γρ. κρεμμύδι τριμμένο 1 σκόρδο 1 σκ. λευκό κρασί 1 κούπα ντομάτες τριμμένες 2 κούπες φρέσκια ρίγανη μπαχάρι ελαιόλαδο αλατοπίπερο Πλύντε καλά το κρέας και βράστε το για 15 λεπτά. Σουρώστε και στραγγίστε το. Βάλτε το σε γάστρα ή σε ένα πυρέξ. Περιχύστε με το λάδι , το κρασί και καλύψτε το με νερό. Αφήστε το να βράσει καλά στην γάστρα για 40 λεπτά . Κατόπιν βάλτε την ντομάτα , το σκόρδο, το μπαχάρι, την φρέσκια ρίγανη και το κρεμμύδι κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ και επίσης οι φακές με ρύζι! Φασουλόρυζο δηλαδή!!! Διαβάστε περισσότερα...
Πείτε μου την καλύτερη συνταγή για κρητικό πιλάφι με αρνάκι
Απάντηση:
1 κιλό αρνάκι 1/2 κοτόπουλο χωριάτικο Ρύζι 200-300gr στακοβούτυρο ή βούτυρο Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΝΑΤ Κ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή για σουτζουκάκια πολίτικα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE% B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%90%CE% BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νόστιμη συνταγή για ταραμοκεφτέδες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CE%B1%CF%81%CE% B1%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AD%CE% B4%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
25-30 κολοκυθολούλουδα (κολοκυθοκορφάδες) 1/4 φέτα 1/2 ποτήρι μυζήθρα 2 αυγά Αλάτι Πιπέρι Λάδι 2 ποτήρια αλεύρι 1 ποτήρι νερό 1 αυγό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα μια κυπριακη συνταγη ευκολη για σεφταλια
Απάντηση:
Σουβλάκια και σιεφταλιά σε κυπριακή πίτα Σουβλάκια: 1 κιλό κρέας χοιρινό Αλάτι Πιπέρι Λίγη ρίγανη (προαιρετικά) Σαλάτα: Αγγουράκι Ντομάτα Μαϊντανός Κρεμμύδι Ταλατούρι (τζατζίκι): 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 1 αγγουράκι τριμμένο και στραγγισμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη Δυόσμο ξερό Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι Σουβλάκια: Αφού πλύνουμε το κρέας, το κόβουμε σε κύβους και το περνούμε σε ξύλινα σουβλάκια ή σε μεταλλικές σμίλες (τα οποία έχουμε μουλιάσει για 1 ώρα σε νερό). Α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρώτησε τους 32 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.