Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: υλικά 5-6 κιλά κρέας κατα προτίμηση αρνί. 1 κιλό κρασί κόκκινο. αλάτι-πιπέρι 5-6 αμπελόκλαδα (κλαδιά απο αμπέλι) μπόλικο άνηθο 1 ...
Απάντηση: οριστε?...
Απάντηση: ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωραια σουβλακια κανει και η πιττα του παππου και ο κωστας..και εχουν πολλα υποκαταστηματα στ...
Απάντηση: οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να ...
Απάντηση: Κρεατικά περισσότερο.. Δεν είμαι και πολύ του ψαριού, αλλά τα τρώω κι αυτά δεν έχω πρόβλημα!!:-)
Απάντηση: εισαι ηλιθιος να θες να μαγειρευσεις χοχλιους.τους χοχλιους τους βραζουν ζωντανους.αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο βουτα θε μια κατσαρο...
Απάντηση: Συστατικά 1 κιλό μοσχάρι σε μπουκίτσες 1 πιπεριά κόκκινη σε καρεδάκια 1 πιπεριά πράσινη σε καρεδάκια 2 μέτρια κρεμμύδια σε φετούλες...
Απάντηση: Υλικα: 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 500 γρ. κιμά αρνίσιο 2 αυγά 1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομ. 2 κρεμμύδια τριμένα ψίχα απο 3 φέτες μπαγιάτ...
Απάντηση: Τρελαίνομαι για ψάρι!Μου αρέσει και γενικά και ειδικά.
Απάντηση: Το βράζεις,αλλά προσοχή να μην γίνει νιανιά. Να κρατάει το φύλλο.
 

ποσ μπορο να κανο ενα φαγιτο με κοτοπουλο σουβλασ που μου εχι μινι

Σχετικές ερωτήσεις
Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκι μου! :E Δεν το αφήνεις για αύριο που πρέπει να μαγειρέψω εγώ; :p
μην κανεις
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/arni-sti- soubla.html
http:// www.toarkoudi.gr/ Recipes/2005-10/ Pork+from+Elassona/ fullstory.php? id=33111
μη με παρεξηγησετε, αλλα θα ηθελα να ειχα δειπνο με εναν πλουσιο κυριο (ομορφο) σε ενα καλο κι ακριβο ετσιατοριο.
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Παραδοσιακή κουζίνα

Απάντηση:
Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκι μου! :E Δεν το αφήνεις για αύριο που πρέπει να μαγειρέψω εγώ; :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/arni-sti- soubla.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2005-10/ Pork+from+Elassona/fullstory.php?id=33111 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μη με παρεξηγησετε, αλλα θα ηθελα να ειχα δειπνο με εναν πλουσιο κυριο (ομορφο) σε ενα καλο κι ακριβο ετσιατοριο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά 5-6 κιλά κρέας κατα προτίμηση αρνί. 1 κιλό κρασί κόκκινο. αλάτι-πιπέρι 5-6 αμπελόκλαδα (κλαδιά απο αμπέλι) μπόλικο άνηθο 1 κιλό πατάτες Μαστέλο πήλινο Σίφνου. ΕΚΤΕΛΕΣΗ παίρνουμε το αρνί και το πλένουμε καλά για να φύγει το αίμα. το βάζουμε σε μια λεκάνη για να πλυθεί καλά το κρέας με το κόκκινο κρασί. καθαρίζουμε τα αμπελοκλαδα με ενα μαχαίρι και τα πλένουμε καλά. μετά τα βάζουμε μέσα στο μαστέλο έτσι ώστε να σχηματιστεί σαν σχάρα. πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωραια σουβλακια κανει και η πιττα του παππου και ο κωστας..και εχουν πολλα υποκαταστηματα στην αθηνα,,αν μπεις στο google θα τα βρεις.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να συτεψουν κανα δυο ημερες και μετα ψυσημο αλλα μονο στα καρβουνα εχουν αποδοση και γευση [στα ηλεκτρηκα γκριλ δεν δοκυμασα για να ειμαι ηλικρινης]θα μοσχομυριζουν στο ψυσημο να ξερης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρεατικά περισσότερο.. Δεν είμαι και πολύ του ψαριού, αλλά τα τρώω κι αυτά δεν έχω πρόβλημα!!:-) Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνονται οι χοχλιοί μπουμπουριστοί;
Απάντηση:
εισαι ηλιθιος να θες να μαγειρευσεις χοχλιους.τους χοχλιους τους βραζουν ζωντανους.αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο βουτα θε μια κατσαρολα βραστου νερου να δουμε αν θα σου αρεσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κιλό μοσχάρι σε μπουκίτσες 1 πιπεριά κόκκινη σε καρεδάκια 1 πιπεριά πράσινη σε καρεδάκια 2 μέτρια κρεμμύδια σε φετούλες 1 σκελίδα σκόρδο 4 ντομάτες τριμμένες 2 κουταλιές πελτέ 1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο 1 1/2 κούπα νερό 1 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1 κουταλάκι ρίγανη 1/4 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι γαρύφαλο 1 φύλλο δάφνης 1/2 κουταλάκι ζάχαρη αλάτι Σερβίρει4-5 άτομα Οδηγίες 1.Ζεσταίνουμε το λάδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 500 γρ. κιμά αρνίσιο 2 αυγά 1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομ. 2 κρεμμύδια τριμένα ψίχα απο 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί αλάτι πιπέρι 2-3 σκέπες αρνίσιες λίγη πάπρικα 7 κουταλιές γιαούρτι Εκτελεση: Πλένουμε τις σκεπες του αρνιού με μπόλικο κρύο νερό και τις αφήνουμε για λίγο σε ένα λεκανάκι με νερό και ξίδι. Μουλιάζουμε την ψίχα του ψωμιού και τη στύβουμε πολύ καλά για να φύγει όλο το νερό. Σε μια λεκανίτσα ρίχνουμε τους κιμάδες, τα κρεμμύδια, τα αυγά ελα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρελαίνομαι για ψάρι!Μου αρέσει και γενικά και ειδικά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το βράζεις,αλλά προσοχή να μην γίνει νιανιά. Να κρατάει το φύλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα αν μπορειτε να μου βρειτε την τυροπιτα κουρου για να την φτιαξω
Απάντηση:
ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΟΥΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩΣ: ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (500ΓΡΑΜ.) ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ 250 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 1 ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ 1 ΑΒΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΥΤΙΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ 6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ 800ml ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΖΕΣΤΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ 800 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΦΕΤΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ 2 ΑΒΓΑ ΔΙΑΛΥΜΑ ΑΒΓΟΥ (1 ΑΒΓΟ ΜΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ) ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1-2 κουταλιές βούτυρο (ανάλογα με το πόσο παχύ είναι το κρέας) 10 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι ξηρό κρασί 1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι 1 ποτήρι του κρασιού νερό Κύμινο Πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω εαν ειναι η καλλυτερη αλλα εγω το γεμιζω με ψιλοκομμενο μαιντανο ψιλοκομμενη φρεσκια ντοματα κρεμυδι σε ροδελες και λεπτες φετουλες λεμονιου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρολάκια με κιμά. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλο κιμά χοιρινό 1/2 δέσμη μαιντανό ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο αλάτι πιπέρι κανέλα (προεραιτικά) 1 πακέτο πάννα (μπολια) Πως το κάνουμε: Πλένουμε καλά την πάννα και την ανοίγουμε λίγη λίγη. Ζυμώνετε καλά όλα τα υλικά μαζί. Πλάθουμε μακρόστενα ρολάκια με τη ζύμη και τα τοποθετούμε ένα ένα στην πάννα (μπολια). Τα τυλίγουμε με τον ίδιο τρόπο π... Διαβάστε περισσότερα...
μυστικα για ψησιμο σε ξυλοφουρνο
Απάντηση:
κατ αρχήν πρέπει κατά την κατασκευή του ξυλόφουρνου να μπει μια μαύρη πέτρα ανάμεσα στα πυρότουβλα, και σε καλά ορατό σημείο. ανάβουμε την φωτιά στην είσοδο του ξυλόφουρνου, και όσο η θερμοκρασία του ανεβαίνει την σπρώχνουμε προς το εσωτερικό του. ειναι καλύτερο να καίμε μικρά κλαδιά γιατί έτσι πυρώνει ποιο εύκολα. στην αρχή τα τούβλα μέσα στον φούρνο περνούν όλη την καπνιά και γίνονται μαύρα, όσο όμως πυρώνουν αλλάζουν χρώμα και ασπρίζουν.όταν η μαύρη πετρά γίνει και αυτή άσπρη ο φούρνος ... Διαβάστε περισσότερα...
Συμβουλές και συνταγή για κολοκυθοκορφάδες τσιγαριστές;
Απάντηση:
1 κιλό περίπου κολοκυθοκορφάδες 1 χούφτα δυόσμο 2 ντομάτες 1 κρεμμύδι ξερό 2-3 σκελίδες σκόρδο 1-2 πατάτες (προαιρετικά) Ελαιόλαδο Αλάτι- πιπέρι Λίγο νερό 1. Ροδίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. 2. Προσθέτουμε τις κολοκυθοκορφάδες από τις οποίες έχουμε αφαιρέσει προσεκτικά τα "νευράκια" τους και τις πατάτες κομμένες στα τέσσερα. 3. Ρίχνουμε και τον δυόσμο και μόλις μαραθούν προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής - Αρνάκι ατζέμ πιλάφι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE% AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%BC-%CF% 80%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CF%86%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπιτικό χαλούμι Περιγραφή Ειναι πιο ευκολο απο οτι ακουγεται Τι χρειαζόμαστε: 1-1,5 λιτρο γαλα φρεσκο πιτια ~1/2 κουταλακι του γλυκου αλατι δυοσμο ξερο Στα γρήγορα Κατηγορία Με τυρί Διατροφή Πλούσια σε ενέργεια Χορτοφαγική Κουζίνα Κυπριακή Πως το κάνουμε: Σε μια κατσαρολα βαζω το γαλα. Το ζεσταίνω (χωρίς να βράσει). Το αποσύρω από την εστία και ριχνω μεσα την πιτια, αφηνω να κατσει 30 και ανακατευω Με το α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά * 1 1/2 κιλό μύδια * 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα * 2 κούπες ρύζι * Αλάτι * Πιπέρι * Λάδι Προετοιμασία Αφήνουμε τα μύδια σε νερό για 2 ώρες περίπου. Ετοιμασία 1. Τα πλένουμε πολύ καλά, ξύνουμε το κέλυφος με προσοχή ώστε να φύγει το χνούδι και τα ξεπλένουμε πολύ καλά (2-3 νερά). 2. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό και ρίχνουμε τα μύδια να αχνιστούν. Όταν ανοίξουν τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν. 3. Το νερό το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
¼ φλ. Καλαμποκέλαιο 2 1/2 φλ. Νερό 1 γεμάτη κουταλιά σούπας αλάτι 1/8 φλ. Ξύδι 4 1/2 φλυτζ. Αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 μεγάλο στρογγυλό ταψί περίπου 40 cm Γέμιση 1/2 kg. θρυματισμένη φέτα 800 gr. Ανθότυρο ή μυζήθρα 4 μεγάλα αυγά 1 κουταλ. γλυκού αλάτι 1. Βάλτε στο μίξερ (χρησιμοποιώντας το γάντζο ) όλα τα υλικά για το φύλλο και αρχίστε το ζύμωμα στη μεσαία ταχύτητα για λίγα λεπτά ή έως ότου σχηματιστεί μια σφιχτή μπάλα ζύμης η οποία ξεκολάει από τα τοιχώματα το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές για κολοκυθοκορφάδες γεμιστές - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE% BF%CE%AF-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CF%85%CE% B8%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%AC%CE%B4%CE% B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
εχει φωτογραφια?που ειναι?τι τιμεσ εχει?
Απάντηση:
Για ποιο πραγμα μιλας ???? Τι φωτογραφια θελεις ?? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κανένα 5λεπτάκι αν έχεις εμπειρία. Αλλιώς πας για 3ωρο. Ελπίζω να βοήθησα! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 86 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.