Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// www.axortagos.gr/ iperoxo- galaktompoureko-tou- aki.html
Απάντηση: εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/ cl/179/%CE%B3%CE%B1% CE%BB%CE%B1%CE%BA% CF%84%CE%BF%CE%BC% CF%80%CE%BF%CF%85% CF%81%CE%B5%CE%BA% CE%BF/?ing...
Απάντηση: υπαρχει κ ετοιμη!
Απάντηση: Αφού -κρυώσει- το γλυκό & δέσει ρίχνεις το σιρόπι -ζεστό-. Αλλιώς θα "παπαριάσει".
Απάντηση: Θα βάζεις λάδι λίγο παραπάνω από εκεί που έχει για νερό και είσαι εντάξει. Το 1 λίτρο νερό είναι 1000 γραμμάρια ενώ το 1 λίτρο λάδι είναι...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ marmelada-apo- kremmidia-ala- gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουτ...
Απάντηση: έχει στα μεγάλα super market στα ράφια με τα είδη ζαχαροπλαστικής! (δεν γνωρίζω όμως κατά πόσο είναι υγιεινά!)
Απάντηση: Δεν νομίζω να είναι ωραίες
Απάντηση: εννοεις να φτιαξεις χειροποιητη σαντιγυ και να προσθεσεις σοκολατα?ναι μπορεις.θελεις να βαζεις σκονη σοκολατα η νιφαδες?
Απάντηση: με μετρο αδερφε γιατι το προβειο ειναι πολυ λιπαρο και παχαινει πολυ.
 

πως μπορω να φτιαξω σαντιγυ με γαλα;

Σχετικές ερωτήσεις
αν είναι για λόγους υγείας, πωλείται φυτική σαντιγί στα σούπερ μαρκετ, σε πράσινη συσκευασία . Με απλό χτυπημα στο μίξερ βγαίνει αρκετή π...
ΥΛΙΚΑ: 1 κρεμά γάλακτος (από 35% λιπαρά και πάνω) άχνη ή ζάχαρη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζω για τουλάχιστον μια ώρα στην κατάψυξ...
Καλοκαιριάτικα ζεστή σοκολάτα;Πως σου ήρθε; xD Και εγώ ήπια χθες το βράδυ κρύωνα. :p Λοιπόν...στο σουπερμάρκετ έχει ένα σορό πάρε μ...
Υπάρχουν και συνταγές που δεν χρειάζεται να προσθέσεις μπέικιν πάουντερ! Κοίτα εδώ: http://greekcook.gr/ syntages/ kolasmeni_sokolatopi ta ...
Η μόνη φυσική/φυτική μπλε τροφή που γνωρίζω είναι τα μύρτιλλα (blueberries). Γενικά το μπλε χρώμα δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά στη φύση σ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
αν είναι για λόγους υγείας, πωλείται φυτική σαντιγί στα σούπερ μαρκετ, σε πράσινη συσκευασία . Με απλό χτυπημα στο μίξερ βγαίνει αρκετή ποσότητα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 1 κρεμά γάλακτος (από 35% λιπαρά και πάνω) άχνη ή ζάχαρη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζω για τουλάχιστον μια ώρα στην κατάψυξη τα εργαλεία μου (αυγοδαρτες-μπολ/μπασινα μεταλλική σε περίπτωση που χρησημοποιω mixer χειρός) και την κρέμα στο ψυγείο. Βάζω την κρέμα στην κρύα μπασιν/ μπολ του μίξερ και χτυπώ στο δυνατό μέχρι να αφρίσει. Προσθέτω ζάχαρη ενώ χτυπώ. Σε 3-5 λεπτά συνήθως αρχίζει να σφίγγει (ανάλογα τη θερμοκρασία και τα λιπαρά). τότε χαμηλώνω την ταχύτητα για να μην κόψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλοκαιριάτικα ζεστή σοκολάτα;Πως σου ήρθε; xD Και εγώ ήπια χθες το βράδυ κρύωνα. :p Λοιπόν...στο σουπερμάρκετ έχει ένα σορό πάρε μία θες την αναλογία νερού/γάλακτος και πόση σοκολάτα πρέπει να βάλεις και φτιάξε. :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχουν και συνταγές που δεν χρειάζεται να προσθέσεις μπέικιν πάουντερ! Κοίτα εδώ: http://greekcook.gr/syntages/ kolasmeni_sokolatopita http://www.sintagespareas.gr/sintages/ sokolatopita.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η μόνη φυσική/φυτική μπλε τροφή που γνωρίζω είναι τα μύρτιλλα (blueberries). Γενικά το μπλε χρώμα δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά στη φύση σε βρώσιμη για τον άνθρωπο μορφή! Τώρα κατά πόσο είναι μπλε ο χυμός τους ή κατά πόσο μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις γι΄ αυτό που θέλεις, θα σε γελάσω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.axortagos.gr/iperoxo-galaktompoureko- tou-aki.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF% 81%CE%B5%CE%BA%CE%BF/?ingminus=366 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υπαρχει κ ετοιμη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφού -κρυώσει- το γλυκό & δέσει ρίχνεις το σιρόπι -ζεστό-. Αλλιώς θα "παπαριάσει". Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα βάζεις λάδι λίγο παραπάνω από εκεί που έχει για νερό και είσαι εντάξει. Το 1 λίτρο νερό είναι 1000 γραμμάρια ενώ το 1 λίτρο λάδι είναι 920 γραμμάρια. Στις δόσεις τα γραμάρια είναι λιγότερα από 1000 άρα έχει μικρή διαφορά και καλύπτεσαι με τον τρόπο που σου είπα στην αρχή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/marmelada- apo-kremmidia-ala-gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουταλιού παντζάρι αλλά δεν μου άρεσε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
έχει στα μεγάλα super market στα ράφια με τα είδη ζαχαροπλαστικής! (δεν γνωρίζω όμως κατά πόσο είναι υγιεινά!) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν νομίζω να είναι ωραίες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εννοεις να φτιαξεις χειροποιητη σαντιγυ και να προσθεσεις σοκολατα?ναι μπορεις.θελεις να βαζεις σκονη σοκολατα η νιφαδες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με μετρο αδερφε γιατι το προβειο ειναι πολυ λιπαρο και παχαινει πολυ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλα η προηγουμενη απαντηση ειναι πολυ ακυρη..δεν ειναι δυνατον να προκυψει κουβερτουρα γαλακτος απο την αναμιξη μαυρης κουβερτουρας με γαλα...αυτο που θα προκυψει ειναι μια ελαφρια γκαναζ.η κουβερτουρα γαλακτος αποτελει βιομηχανοποιημενο προιον δυσκολο να παρασκευαστει στο σπιτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φρεσκο πολυ κρυο γαλα , το χτυπας σε φραπιερα με αρκετα watt στις πολλες στροφες περιπου 1 λεπτο...ετοιμο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μου αρεσουν και οι δυο! αν ηταν να διαλεγα θα διαλεγα την γαλακτος γιατι οντως η λευκη ειναι πολυ γλυκια αλλα μου αρεσει και αυτη! δεν μου αρεσει καθολου η υγειας εκτος απο αυτη με το πορτοκαλι και με την φραουλα!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε μαγαζι με σοκολατες! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αγίου Μηνά με Βενιζέλου, βότανα Άλκης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά συνταγής: Ψημένα ανάλατα φουντούκια: 1 1/2 κούπα Σκούρα σοκολάτα: 300 γρ. Ζαχαρούχο γάλα: 1 κονσέρβα (395 γρ. περίπου) Φουντουκέλαιο ή ηλιέλαιο: 3 κουταλιές σούπας Αλάτι: 1/2 κουταλάκι Καυτό νερό: 5 - 6 κουταλιές σούπας Οδηγίες: 1. Αν τα φουντούκια έχουν φλούδια, τα τρίβετε για να φύγουν. Τα ζεσταίνετε ελαφρά στο φούρνο ή σε τηγάνι και τα βάζετε στο μπλέντερ ή σε κουζινομηχανή. Τ αχτυπάτε να γίνουν σαν αλοιφή (θα θυμίζουν στην όψη φυστικοβούτυρο). 2. Κόβετε την σοκολάτα κομμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπαινει το γαλακτομπουρεκο στην καταψυξη; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες αυτην απο την γιωτης Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνεται από σοκολάτα υψηλής ποιότητας που λιώνει τέλεια, έχει βελούδινη υφή και πλούσιο άρωμα, προσφέροντας υπέροχο αποτέλεσμα και γεύση ακόμα και στις πιο απαιτητικές σοκολατένιες δημιουργίες σας. Την κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ θα τη βρείτε σε συσκευασία των 100 γρ., ενώ είναι χωρισμένη σε κομμάτια των 20 γρ. για να σας διευκολύνει. Κυκλοφορεί σε τριπλή συσκευασία με προσφορά -0,30€. Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ είναι φτιαγμένη με αγνά υλικά και είναι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ταχίνι,700 γρ.ζάχαρη,100 γρ.νερό,το χυμό από μησό λεμόνι,ή 1/4 κ.γ.κιτρικό οξί.τσουγένι,ή αλλιώς ρίζα από κέθρο,1 κ.γ.βανύλια.Βράζετε το χόρτο καλά(βγάζει ένα μαύρο ζουμί πυκρό-μηροδάτο.Πέρνετε 100 γρ.από αυτό και κάνετε το σιρόπι,μέχρι να πάει στους 125 βαθμούς Κελσίου.Εν τω μεταξύ το ανακατεύετε(χτηπάτε δυνατά) πολύ για να ασπρίσει.Ζεστένετε το ταχίνι με την βανύλια στους 50 βαθμούς,και προσθέτε το σιρόπι σταδιακά,ζημώνοντας με μία μαρίζ,ή γάντι συλικόνης.Προερετικά προσθέτετε κατά τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν δεν θες σπιτική νομίζω πως απλά αγοράζεις από τα συσκευασμένα και φτιάχνεις όσα θέλεις και μετά τα βάζεις σε μια φόρμα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Υλικά:  900 gr. Φύλλα Κρούστας  420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό)  1500gr. Γάλα (Αγελαδινό)  115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό)  350 gr. Ζάχαρη  3 Αυγά Υλικά για σιρόπι:  1300 gr. Νερό  1300 gr Ζάχαρη  300 gr. Γλυκόζη  ½ Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία για Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και μισή ποσότητα ζάχαρης και τα βράζουμε. Σε μία δεύτερη κατσαρόλα προσθέτουμε τα αυγά, την υπόλοιπη ζάχαρη και το σιμιγδάλι. Μόλις βράσει το μίγμα της πρώτης κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1. βάζεις μια κουταλιά καφέ 2. 2 ή 3 κουταλιές ζάχαρη 3. ανακατεύεις 4. ρίχνεις ζεστό νερό και λίγο γάλα και έτοιμο καλή επιτυχία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πουλανε στα σουπερ μαρκετ ξυσμα καρυδας με αυτο φτιαχνεις κεικ υπαρχουν συνταγες στο ιντερνετ αν βαλεις στο google κεικ καρυδας θα σου βγαλει αρκετα σαιτ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μέσα στο ταψί και στον φούρνο (σβηστό),ξεσκέπαστο,μέχρι να φαγωθεί εντελώς. (στο ψυγείο,θα παγώσει το σιρόπι και θα κρυτσταλλώσει). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως να φτιαξετε σπιτικη μερεντα: 6 αυγα, 1 βιταμ, 1 ζαχαρη αχνη και 1 κακαο για γλυκα. χτυπαμε τα αυγα στο μιξερ, λιωνουμε το βιταμ και το προσθετουμε στα αυγα σιγα σιγα συνεχιζοντας το χτυπημα. επειτα ριχνουμε τη ζαχαρη αχνη και χτυπαμε μεχρι να σπασουν ολοι οι σβωλοι. τελος ριχνουμε το κακαο και χτυπαμε κατα τον ιδιο τροπο βουαλα!!! ποιος σκαρμουτσος και παπαρια μεντολες! Μιλτος τελεια και παυλα.- Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 35 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: