Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 2 μικρά κοτόπουλα 1 κούπα λευκό κρασί αρετσίνωτο 1 κούπα καρύδια κοπανισμένα 1 κούπα περίπου λάδι Αλάτι ...
Απάντηση: καρυδοπιτα απο κατι ψηνεται
Απάντηση: Υπολογισε το 75% της φετας...δλδ αν ειναι 20 γρ. η μια φετα τοτε εχει 15 γρ πρωτεινης.
Απάντηση: ντοματα
Απάντηση: θελω την συνταγη
Απάντηση: αν είναι για λόγους υγείας, πωλείται φυτική σαντιγί στα σούπερ μαρκετ, σε πράσινη συσκευασία . Με απλό χτυπημα στο μίξερ βγαίνει αρκετή π...
Απάντηση: Για ένα ταψί μεγάλο του φούρνου 33 x 40 εκ ή για 2 στρογγυλές πίτσες, για ταψιά διαμέτρου 30 εκ. Υλικά: Ζύμη για...
Απάντηση: Υλικά (4 μερίδες) : Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά 300 γρ. ρύζι (κοντόκοκκο κατά προτίμηση, αλλά κάθε μη παρμπόιλ κάνει) 5 σκελί...
Απάντηση: ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ !!!ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡ...
Απάντηση: Εκτέλεση Ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό και το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουμε μια σφικτή ζύμη. Προς το τέλος του ζυμώματος προσθέτουμε ...
 

Πως μπορω να φιαξω κεμπαπ;

κεμπαπ - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CE%AC%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%80-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF

Σχόλια απάντησης

απάντησε η ioannalagu

δικες σου συνταγες ειναι η της αντιγραφης;
σχολίασε ο zackfair  - 2011-09-29 01:06:14
κάποιος stelios την έχει γράψει στο www.sidages.gr. Προσωπικά το έχω δοκιμασει και μου άρεσε. Τωρα το "της αντιγραφής" που κολλάει δεν καταλαβαινω μιας που έδωσα το Link και δεν την αντέγραψα εδω μεσα ως δικια μου :)
σχολίασε η ioannalagu  - 2011-09-29 01:19:22
sorry λαθος μπερδευτικα.
σχολίασε ο zackfair  - 2011-09-29 01:23:10
Παιρνεις την γατα απο την ουρα... Και μπαπ! Και μπαπ! :Ρ Περα απο την πλακα:http://sintagoulis.gr/tag/%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%80?stags=1&adv=1
Σχετικές ερωτήσεις
Υλικα: 1 κιλό χοιρινός κιμάς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας ετοιμάσει μείγμα κατά 3/4 από σπάλα και κατά 1/4 από λαιμό, που είναι λιπαρ...
κεμπαπ πολιτικο - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA...
ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχ άριΜέθοδοςΚατσαρόλας Σερβίρει4-5 άτομα 1 κιλό μοσχάρι σε μπουκίτσες 1 πιπεριά κόκκινη σε καρεδάκια ...
Συστατικά * 300 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσχαρίσιος άπαχος * 1 μικρό κρυμμύδι ψιλοκομμένο * 2 κ.γ. χυμός λάιμ * 1/2 κ....
Υλικά Για Φασολάκια γιαχνί με σκόρδο 1 κιλό καταψυγμένα στρογγυλά φασολάκια 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 μικρό καρότ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλό χοιρινός κιμάς (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας ετοιμάσει μείγμα κατά 3/4 από σπάλα και κατά 1/4 από λαιμό, που είναι λιπαρός και δίνει ζουμερό κιμά - επίσης ζητάμε να μας τον αλέσει 2 φορές) 1 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 κουτ. γλυκού πιπέρι, φρεσκοτριμμένο 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι ή θρούμπι ξερό, τριμμένο 1/2 κουτ. γλυκού (ή όσο σας αρέσει) κύμινο, σε σκόνη 1 σκελίδα σκόρδου, πολτοποιημένη 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, τριμμένα 1 αυγό, προτιμάμε βιολογικό ελαιόλαδο Εκτελεση: Σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κεμπαπ πολιτικο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CE%AC%CF%82-%CE% BA%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%80-%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχάριΜέθοδοςΚατσαρόλαςΣερβίρει4- 5 άτομα 1 κιλό μοσχάρι σε μπουκίτσες 1 πιπεριά κόκκινη σε καρεδάκια 1 πιπεριά πράσινη σε καρεδάκια 2 μέτρια κρεμμύδια σε φετούλες 1 σκελίδα σκόρδο 4 ντομάτες τριμμένες 2 κουταλιές πελτέ 1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο 1 1/2 κούπα νερό 1 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1 κουταλάκι ρίγανη 1/4 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι γαρύφαλο 1 φύλλο δάφνης 1/2 κουταλάκι ζάχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 300 γρ. κιμάς χοιρινός και μοσχαρίσιος άπαχος * 1 μικρό κρυμμύδι ψιλοκομμένο * 2 κ.γ. χυμός λάιμ * 1/2 κ.γ. κάρδαμο τριμμένο * 1/2 κ.γ. κανέλα * 1/2 κ.γ. κορίανδρος τριμμένος * 1 ασπράδι αβγού * 1/2 φλ. ψωμί τριμμένο * 1 κ.σ. μαιντανός ψιλοκομμένος Οδηγίες 1. Ανακατέψτε τον κιμά με όλα τα υλικά. Πλάστε μακρόστενα μπιφτεκάκια και ψήστε. 2. Μπορείτε να τα ψήσετε στο γκριλ ή στη σχάρα ή και στο φούρνο. Λίγα μυστικά ακόμα Με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά Για Φασολάκια γιαχνί με σκόρδο 1 κιλό καταψυγμένα στρογγυλά φασολάκια 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 μικρό καρότο 3-4 σκελίδες σκόρδο 1 κύβο λαχανικών λάδι, αλάτι, χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι Για το σερβίρισμα Προετοιμασία Η προετοιμασία: Ετοιμάστε 750 ml ζωμό με τον κύβο. Καθαρίστε το κρεμμύδι χωρίς να το κόψετε. Ξύστε και ψιλοκόψτε το καρότο, ψιλοκόψτε το μαϊντανό και το σκόρδο. Για τα φασολάκια: Ζεματίστε τα ρίχνοντάς τα σε καυτό νερό με το κρεμμύδι. Στρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 μικρά κοτόπουλα 1 κούπα λευκό κρασί αρετσίνωτο 1 κούπα καρύδια κοπανισμένα 1 κούπα περίπου λάδι Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καρυδοπιτα απο κατι ψηνεται Διαβάστε περισσότερα...
ποση πρωτεινη εχει μια φετα γαλοπουλα βραστη?
Απάντηση:
Υπολογισε το 75% της φετας...δλδ αν ειναι 20 γρ. η μια φετα τοτε εχει 15 γρ πρωτεινης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
θελω την συνταγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν είναι για λόγους υγείας, πωλείται φυτική σαντιγί στα σούπερ μαρκετ, σε πράσινη συσκευασία . Με απλό χτυπημα στο μίξερ βγαίνει αρκετή ποσότητα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για ένα ταψί μεγάλο του φούρνου 33 x 40 εκ ή για 2 στρογγυλές πίτσες, για ταψιά διαμέτρου 30 εκ. Υλικά: Ζύμη για Πίτσα (Βλέπετε συνταγή εδώ) Σάλτσα Μαρινάρα (Βλέπετε συνταγή εδώ) 5 μανιτάρια λευκά 2 πιπεριές τουρσί, αφού αφαιρέσουμε τα σπόρια 2 αγκινάρες, φρέσκες ή κατεψυγμένες 1 κούπα διάφορες πιπεριές γλυκές 1/2 κούπα ελιές, χωρίς το κουκούτσι 2 κολοκυθάκια ή μελιτζάνες 2 μεγάλα κρεμμύδια, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (4 μερίδες) : Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά 300 γρ. ρύζι (κοντόκοκκο κατά προτίμηση, αλλά κάθε μη παρμπόιλ κάνει) 5 σκελίδες σκόρδο ή και περισσότεροι κατά τη γεύση 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος 3 κρόκοι αυγών ελαιόλαδο αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση: Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Βράζουμε το ρύζι σε ελαφρά αλατισμένο νερό μέχρι να γίνει αλντέντε. Στο μεταξύ λιώνουμε τις σκελίδες του σκόρδου και τις χτυπάμε μαζί με... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ !!!ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ.ΨΗΝΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ!ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΟΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό και το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουμε μια σφικτή ζύμη. Προς το τέλος του ζυμώματος προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι σκεπασμένο για 30 λεπτά. Κόβουμε και πλάθουμε μπαστουνάκια. Αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να φουσκώσουν λίγο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 0C για 25 λεπτά περίπου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένα πραγματικά πλούσιο πιάτο, που θα θυμίσει σε πολλούς το Πασχαλινό τραπέζι. Για να το ετοιμάσετε θυμηθείτε ότι το μαρινάρισμα θα ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ. Μιας και η συνταγή είναι αρκετά βαριά, φροντίστε τα συνοδευτικά να είναι ελαφριές σαλάτες, πατάτες κλπ. Υλικά για 8 άτομα: 2 κατσικίσια μπούτια και παϊδάκια (περίπου 4 κιλά), αλάτι, πιπέρι, 6 σκελίδες σκόρδο, 2 κουταλιές ρίγανη, 4 κουταλιές κάπαρη, 1 κουταλάκι μπούκοβο, ξύσμα από 2 λεμόνια, ¼ κούπας χυμό λεμόνι, ¼ κούπας λάδι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
(Μερίδες: 6) Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά * 8 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες * 3 φλιτζάνια φρέσκια ντομάτα, χωρίς τους σπόρους, σε κομματάκια * 1 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα * 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (προαιρετικό) * φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 250 γραμμάρια ζυμαρικά (όποιο είδος θέλετε) * 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο * 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη Εκτέλεση 1) Ρίξτε λίγο λάδι σε ένα β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πανω στο πακετο γραφει ποση ωρα μπορεις να τα βρασεις, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο, εγω τα βραζω λιγο μου αρεσουν αλτεντε! Διαβάστε περισσότερα...
Ψάχνω μια καλή συνταγή για κανελόνια με κιμά μέσα... Έφαγα πρόσφατα σε ένα εστιατόριο και είχε κάτι σα ροζ/κόκκινη σάλτσα πολύ αραιή και μέσα είχαν κιμά και πολύ πολύ μικρά κομματάκια τυριού... από τότε ψάχνω απεγνωσμένα!
Απάντηση:
Εγώ κανελόνια έχω κάνει την εξής συνταγή: 250γρ κανελόνια 250γρ μοσχαρίσιο κιμά 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 ξυλάκι κανελας 1 φλιτζάνι τριμμένο ρεγκάτο 1/2 φλ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 ψιλοκομμένη ντομάτα αλατοπίπερο Εκτέλεση: Σοτάρω στο λάδι το κρεμμύδι και τον κιμά το σβήνω με κρασί, προσθέτω κανέλα, αλατοπίπερο, ντομάτα και αφήνω να σιγοβράσει σκεπασμένο για κάνα μισάωρο. όταν πιεί το ζουμί του και ψιλοκρυώσει ανακατεύω με τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά: 160 γρ. πένες βρασμένες ½ κίτρινη ψιλοκομμένη πιπεριά ½ κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά 1 φρέσκο κρεμμύδι (πράσινο) ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 10 μαύρες ελιές 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 100 γρ. γαρίδες καθαρισμένες βρασμένες 1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα ¼ κούπας low fat fish dressing 1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικο ½ κουταλιά γλυκού καφέ ζάχαρη Αλάτι και φρέσκο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα: Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 285 kcal Πρωτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν μπορεις να κανεις κατι μονος σου ασ που υπαρχει αυστηρη νομοθεσια. Παντως μια γνωστη χρωστικη και επιτρεπεται ειναι ο λεγομενος κροκος η σαφραν> ειναι φυτο απο οππυ παιρνουμε τετοιο χρωμα και ειναι νομικα ελυθερο. Λιγο ακριβο βεβαια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά 500 γρ. στριφτάρια (ή άλλο ζυμαρικό) 300 γρ. ξινομυζήθρα 1/2 φλ.τσ. κατίκι 5 σκ. φρέσκο σκόρδο, πολτοποιημένες 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένες στο γκριλ 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/3 φλ.τσ. τριμμένη σκληρή μυζήθρα αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι παρασκευή Βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν σε άφθονο αλατισμένο νερό. Αν είναι παραδοσιακά ζυμαρικά χρειάζονται λιγότερο βράσιμο, γιατί μαλακώνουν εύκολα. Ανακατεύουμε καλά την ξινομυζήθρα με το κατίκι, το σκόρδο, τον μαϊντανό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για 6 άτομα): * 1 πακέτο μακαρόνια (Νο 6 ή Νο 7) * ½ φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο * 2 κιλά αστακούς * 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες * 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο * 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες * αλάτι * άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: * Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό. * Παράλληλα, βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF% 8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1?stags=1&adv=1 http://www.sintagespareas.gr/sintages/ kotosoupa.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotosoupa- mirodati.html Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνετε χοιρινά μπριζολάκια με σως βύσσινο;
Απάντηση:
2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρίφαλλο σκόνη 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού (στην πορεία μάλλον θα χρειαστεί κι άλλο) Μισό πορτοκάλι σε ψιλές φέτες Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/zymarika/freska-tortelinia- me-tyri-kai-sparaggia Βραζουν 20 λεπτα περιπου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ζεί ακόμα αυτή? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαζεις νερο στην κατσαρολα και αφου βρασει ριχνεις το ρυζι και οταν θα εχει βρασει(μετα απο 15 λεπτα περιπου) το σουρωνεις στο σουρωτηρι,το ξαναβαζεις στην κατσαρολα και ριχνεις βιταμ μαγειρικης για να μην λασπωσει και κολλησει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω εκανα την πιτσα του ακη προσφατα και μου βγηκε πολυ πιο νοστιμη απο αυτη που εφτιαχνα μεχρι τωρα!παρα πολυ νοστιμη!http://www.youtube.com/watch?v=Eniogkill- A&feature=player_embedded Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 58 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: