Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1 γουρουνόπουλο γάλακτος 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 150 γρ. κουκουνάρι Μπαχαρικά διάφορα 1/2 κιλό κάστανα 3 ντομάτες κομμένη σε κομματά...
Απάντηση: Το γουρουνόπουλο της σούβλας δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά (μέχρι το πολύ και 8 κιλά). Σουβλίζεται όπως και το αρνί (βλ. συνταγή ...
Απάντηση: Συστατικά * Ένα κομμάτι χοιρινό με πέτσα * λάδι * αλάτι - πιπέρι * κληματόβεργες # Αφού πλύνουμε πολύ καλά το χο...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 4 αραβικές πίτες 4 κρεμμύδια μέτρια 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ½ φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά Aλάτι & Πιπέρι
Απάντηση: 1 κουπα
Απάντηση: Τέλειο. Και άπαχο!!
Απάντηση: Καμία σχέση δεν έχουν αυτά τα δύο.Το ένα είναι φυτικό προιόν και το άλλο τίγκα στα συντηρητικά και χρωστικές.Εννοείται οτι το πράσινο τσά...
Απάντηση: ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΤΑ!
Απάντηση: τι ψαρι??
Απάντηση: Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία... ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τον κάνουμε πιο ελαφρύ... Διάβασε την παρακάτω συνταγή που...
 

Πως μαγειρευται τα σηκωτακια γουρουνιου:

Σχετικές ερωτήσεις
χαχα
http:// www.toarkoudi.gr/ Recipes/2005-11/ Sucking- pig+roasted+with+hon ey/fullstory.php? id=33162 http://www.trome.gr/ article.php? articleI...
http:// trans.kathimerini.gr /4dcgi/ _w_articles_qsite7_1 _03/12/2009_311390
πλένουμε πολυ καλά το γουρουνόπουλο . καίμε με φλόγηστρο τις τρίχες σε όλο το σώμα . κάνουμε απο μία μαχαιριά στο μέσα μέρος απο τα μπο...
Αυτες οι δυο συνταγες θα σε καλυψουν πιστευω http:// www.rotise.gr/ erotisi/ goyroynopoylogemisto christoygeniatiko.ht ml http://www.rot...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2005-11/Sucking- pig+roasted+with+honey/fullstory.php?id=33162 http://www.trome.gr/article.php?articleId=2742 http://www.va-portal.gr/index.php? option=com_content&view=article&id=16599:2011-12- 25-07-49-02&catid=19:cookfood&Itemid=149 http://www.syntages.gr/r/1191/%CF%83%CF%85%CE%BD% CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD% CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%81% CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB% CE%BF-%CF%88... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/ _w_articles_qsite7_1_03/12/2009_311390 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλένουμε πολυ καλά το γουρουνόπουλο . καίμε με φλόγηστρο τις τρίχες σε όλο το σώμα . κάνουμε απο μία μαχαιριά στο μέσα μέρος απο τα μπούτια (με μικρό μαχαίρι επειδή δεν θέλουμε να φύγουν ζουμιά όταν θα ψήνεται) αλατοπιπερώνουμε μέσα το γουρουνόπουλο. προσθέτουμε σκελίδες σκόρδου μέσα στο κουφάρι στον ανοιγμένο λαιμό καθώς και στις μαχαιριές που κάναμε εσωτερικά στα μπούτια. σουβλίζουμε και πρίν δέσουμε με σύρμα τα χέρια , ράβουμε τον ανοιγμένο λαιμό, στην συνέχεια δένουμε με σύρμα διπλό ... Διαβάστε περισσότερα...
ΥΛΙΚΑ-ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
Απάντηση:
Αυτες οι δυο συνταγες θα σε καλυψουν πιστευω http://www.rotise.gr/erotisi/ goyroynopoylogemistochristoygeniatiko.html http://www.rotise.gr/erotisi/syntagh-gia- goyroynopoylo-psito.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 γουρουνόπουλο γάλακτος 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 150 γρ. κουκουνάρι Μπαχαρικά διάφορα 1/2 κιλό κάστανα 3 ντομάτες κομμένη σε κομματάκια 200 γρ. κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια 1 ποτήρι κρασιού άσπρο κρασί αρετσίνωτο Χυμός 4 λεμονιών Αλάτι Πιπέρι Λάδι ΟΔΗΓΙΕΣ Ψήνουμε τα κάστανα και τα καθαρίζουμε. Πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά το γουρουνόπουλο (και την κοιλιά τους) και το αφήνουμε να στραγγίσει. Ζεματάμε το συκώτι του γουρουνόπουλου και το ψιλοκόβουμε. Σοτάρουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γουρουνόπουλο της σούβλας δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά (μέχρι το πολύ και 8 κιλά). Σουβλίζεται όπως και το αρνί (βλ. συνταγή «αρνί στη σούβλα») και ψήνεται στην αρχή σε πολύ σιγανή φωτιά, αλείφεται δε μόνο με λάδι εκλεκτό, μέχρι ν’ αρχίσει να ροδίζει η πέτσα του. Τότε, ανακατεύουμε, μαζί με το λάδι, αλάτι και λεμόνι και συνεχίζουμε να αλείφουμε το γουρουνόπουλο με το μίγμα τους, μέχρι ν’ αποψηθεί εντελώς. Έτσι, η πέτσα του θα γίνει ροδοψημένη και τραγανιστή. Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα σας θα ήθελα μια συνταγή για γουρουνόπουλο ψητό
Απάντηση:
Συστατικά * Ένα κομμάτι χοιρινό με πέτσα * λάδι * αλάτι - πιπέρι * κληματόβεργες # Αφού πλύνουμε πολύ καλά το χοιρινό, το αλατοπιπερώνουμε. Για την πλευρά του χοιρινού που είναι η πέτσα, ρίχνουμε στη χούφτα μας λάδι και μπόλικο αλάτι. Με το μείγμα αυτό αλείφουμε την πλάτη του χοιρινού (επαναλαμβάνουμε μέχρι να καλύψουμε όλη την πλάτη). # Τοποθετούμε σε ταψί τις κληματόβερβες σε οριζόντιες και κάθετες γραμμές και τοποθετούμε πάνω το κρέας μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 4 αραβικές πίτες 4 κρεμμύδια μέτρια 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ½ φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά Aλάτι & Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Τέλειο. Και άπαχο!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καμία σχέση δεν έχουν αυτά τα δύο.Το ένα είναι φυτικό προιόν και το άλλο τίγκα στα συντηρητικά και χρωστικές.Εννοείται οτι το πράσινο τσάι είναι απείρως καλύτερο απο το αναψυκτικό.Καλύτερα να είναι κανονικό χωρίς γεύση,έτσι δεν καταλαβαίνεις και τί πίνεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΤΑ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
έχω ακούσει πως μειώνονται πολύ οι θερμίδες του αλλά πως φτιάχνετε?
Απάντηση:
Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία... ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τον κάνουμε πιο ελαφρύ... Διάβασε την παρακάτω συνταγή που βρήκα από το madata.gr. Την έχω κάνει και εγώ και ομολογώ ότι βγήκε υπέροχο! Μουσακάς "διαίτης" 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ( από νουά) 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 καρότο τριμμένο 1 κολοκυθάκι τριμμένο 2 ντομάτες τριμμένες 4-5 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε μακριές φέτες 3 κ.σ ελαιόλαδο Μαϊντανός, κανέλα, αλάτι, πιπέρι Για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και γιατι δεν κανεις τις πατατες στο φουρνο και τα σουβλακια στην ψησταρια μια χαρα ταιριαζουν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλάτα του Καίσαρα Υλικά για την σαλάτα Μαρούλι Ντομάτες Κοτόπουλο στήθος Μπέικον Κρουτόνια Υλικά για το σος 1 λεμόνι 4 κουταλιές μαγιονέζα 2 κουταλιές μουστάρδα Παρμεζάνα τριμμένη Αλάτι Πιπέρι Σκόρδο ψιλοκομμένο Εκτέλεση Πλένουμε και κόβουμε το μαρούλι και τις ντομάτες. Στην συνέχεια βράζουμε το στήθος κοτόπουλου και το κόβουμε μικρά κομματάκια. Τσιγαρίζουμε το μπέικον και το κόβουμε μικρές λωρίδες. Βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μπολ και περιχύνουμε την σα... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνω κοτόπουλο κοκκινιστό;
Απάντηση:
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή. Το κοκκινιστό κοτόπουλο μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με πουρέ, πατάτες τηγανητές, μακαρόνια ή ρύζι ΥΛΙΚΑ -2 μπούτια κοτόπουλο χωρίς την πέτσα -2 πιπεριές κέρατο κομμένες σε τετράγωνα -1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο -1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη -3 ώριμες φρέσκες ντομάτες τριμμένες στο τρίφτη ή μισό κουτί ντοματάκι κονκασέ -1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας -1 κουταλιά της σούπας σάλτσα σόγιας -λίγες σταγόνες ταμπάσκο -1 κουταλιά το... Διαβάστε περισσότερα...
Μια συνταγή για χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα με γέμιση!
Απάντηση:
Υλικά: 1 γαλοπούλα 3,5 κιλά περίπου 6 φέτες μπεϊκον 3 κτσ φρέσκο βούτυρο αλάτι, πιπέρι μαύρο, λίγη πάπρικα γλυκιά Για τη γέμιση: 100ml ελαιόλαδο 2 μέτρια κρεμύδια 4-6 σκελίδες σκόρδο 4 φέτες μπείκον ψιλοκομμένο 300 γρ κιμά μοσχαρίσιο 300 γρ κάστανα, καθαρισμένα και βρασμένα 150γρ κουκουναρόσπορο ψημένο 100 γρ σταφίδες ξανθές 200γρ γλυκιά γραβιέρα σε κύβους μια κουταλιά του γλυκού μοσχοκάρυδο 100ml κονιάκ 2 κτσ φρέσκο βούτυρο 1 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο Εκτέλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εξαρτάται τις μερίδες πάντα,, εαν τις κάνεις ενισχυμένες εγω θα έβαζα 3.5 πακέτα,, Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουτζουκακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE% B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%90%CE% BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
http://www.cosmo.gr/Epikairotita/Kosmos/Eidiseis/sto-fws-h-mystikh-syntagh-ths-coca-cola.1298536.html
Απάντηση:
ΑΑΑ κάτσε να δω στο ντουλάπι..... ααα να πάρει, τα έχω όλα εκτός από τη ζάχαρηηη :ΡΡΡΡΡ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4Συστατικά Σαλάτας:4 κούπες πράσινα λαχανικά½ αχλάδι κομμένο σε κύβους24 ρώγες σταφύλι χωρίς κουκούτσι1/3 κούπας φυστίκια κάσιους1 κουταλιά γλυκού σκόνη κάρυ1 κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρηΑλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι1 κουταλιά γλυκού φρέσκο τριμμένο δενδρολίβανο Συστατικά Σως:2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο1 κουταλιά σούπας μουστάρδα1½ κουταλιές σούπας μέλι2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδοΑλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοιξε τον φουρνο, βαζεις την πιτσα μεσα, κλεινεις τον φουρνο, και ετοιμη!!!! ;p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μισό κουταλάκι του γλυκού ανά δύο πιάτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μεγάλο δέλεαρ της συγκεκριμένης δίαιτας είναι η υπόσχεση για ταχεία απώλεια βάρους, δίχως περιορισμούς στις ποσότητες που θα φάει κανείς, κάτι που επιτυγχάνεται σε τέσσερα στάδια: 1. Το πρώτο είναι η «ολομέτωπη επίθεση» κατά την οποία πρέπει κανείς να τρώει μόνο πρωτεΐνες, δηλαδή κρέας, ψάρι, αυγά και γαλακτοκομικά με 0% λιπαρά για χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από μία έως δέκα ημέρες, αναλόγως με τα κιλά που θέλει να χάσει. Αυτό είναι τέτοιο σοκ για τον οργανισμό, ώστε πολλοί αδυν... Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα θα χρειαστω για να φτιαξω σουπα γιουβαρελακια και πως και ποτε θα χρεισιμοποιησω το καθενα υλικο ?
Απάντηση:
μισό κιλό κιμάς, ένα φλυτζάνι ρύζι για γεμιστά, λίγο μαϊντανό, ένα καρότο, ένα κρεμύδι, μία σκελίδα σκόρδο, αλάτι,πιπέρι, μία πατάτα, δύο αυγά, δύο λεμόνια. βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό(τόσο όσο να σκεπάσει τα γιουβαρελάκια) να βράσει. Αφού πλάσουμε τα γιουβαρελάκια με το ρύζι, κιμά μαιντανό, καρότο κρεμύδι σκόρδο αλάτι και πιπέρι, τα πλάθουμε μικρά στρογγυλά και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα με προσοχή να μη μας ανοίξουν. Κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομματάκια την πατάτα και την τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλύνε καλά το χταπόδι και ξεχωρισε τα πλοκάμια ενα-ενα βαλτα σε κατσαρόλα που έχει ελαιόλαδο να τα σωτάρεις ελαφρά και μετά στα κάρβουνα εγώ ξεκινάω πάντα τη συνταγη με χταπόδι έτσι γιατι πάντα ειναι λαστιχένια και πολύ σκληρά Διαβάστε περισσότερα...
Έχετε κάποια συνταγή για πάστα φούρνου;
Απάντηση:
Πάστα φούρνου με μανιτάρια: Υλικά για 4 άτομα 400 γρ. κοφτό μακαρονάκι 400 γρ. φρέσκα μανιτάρια ανάμεικτα 300 γρ. πανσέτα χοιρινή σε κυβάκια 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. Σκόρδου ψιλοκομμένες 1 /2 φλ. ελαιόλαδο 3 κ.σ αλεύρι 2 φλ. γάλα 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα ή γραβιέρα 1 φλ. τριμμένο ρεγκάτο ή κασέρι Αλάτι ,πιπέρι, δυόσμο αποξηραμένο Διαδικασία Βράζουμε το μακαρονάκι σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε 2 φλ. από το νερό που τα βράσαμε μήπως το χρειασ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βάζεις έτσι όπως είναι παγωμένα μέσα σε νερό και αφήνεις να βράσει για 2-3 λεπτά. Κλείνεις το μάτι και αφήνεις την κατσαρόλα για κανα 5λεπτο πάνω στο μάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: