Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1 γουρουνόπουλο γάλακτος 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 150 γρ. κουκουνάρι Μπαχαρικά διάφορα 1/2 κιλό κάστανα 3 ντομάτες κομμένη σε κομματά...
Απάντηση: Το γουρουνόπουλο της σούβλας δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά (μέχρι το πολύ και 8 κιλά). Σουβλίζεται όπως και το αρνί (βλ. συνταγή ...
Απάντηση: Συστατικά * Ένα κομμάτι χοιρινό με πέτσα * λάδι * αλάτι - πιπέρι * κληματόβεργες # Αφού πλύνουμε πολύ καλά το χο...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. νερό Λίγη γλυκόζη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 600 γρ. κρέμα γάλακτος 600 γρ. σοκολάτα ...
Απάντηση: Τι θα χρειαστείς (για 2-4 άτομα) 4 φέτες συκώτι μοσχαρίσιο 3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο) ελαιόλαδο ξίδι μπαλσάμικο (1 σφηνοπότηρο...
Απάντηση: ΡΙΓΑΝΗ-OREGANO Η Ρίγανη είναι ένα πολυετές, ποώδες, θαμνώδες φυτό. Η γλάστρα με τη Ρίγανη θα πρέπει να τοποθετηθεί σε μέρος που το βλέπ...
Απάντηση: Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τα κομμάτια από τον κόκορα, προσθέτουμε κρύο νερό και τα βράζουμε για 20 λεπτά. Σουρώνουμε και ξεπλένουμε...
Απάντηση: 1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας
Απάντηση: ολα τα φυτικα βουτυρα οπως το βιταμ το φλορα κλπ
Απάντηση: γρήγορη συνταγή για ορτύκια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%...
 

Πως μαγειρευται τα σηκωτακια γουρουνιου:

Σχετικές ερωτήσεις
χαχα
http:// www.toarkoudi.gr/ Recipes/2005-11/ Sucking- pig+roasted+with+hon ey/fullstory.php? id=33162 http://www.trome.gr/ article.php? articleI...
http:// trans.kathimerini.gr /4dcgi/ _w_articles_qsite7_1 _03/12/2009_311390
πλένουμε πολυ καλά το γουρουνόπουλο . καίμε με φλόγηστρο τις τρίχες σε όλο το σώμα . κάνουμε απο μία μαχαιριά στο μέσα μέρος απο τα μπο...
Αυτες οι δυο συνταγες θα σε καλυψουν πιστευω http:// www.rotise.gr/ erotisi/ goyroynopoylogemisto christoygeniatiko.ht ml http://www.rot...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2005-11/Sucking- pig+roasted+with+honey/fullstory.php?id=33162 http://www.trome.gr/article.php?articleId=2742 http://www.va-portal.gr/index.php? option=com_content&view=article&id=16599:2011-12- 25-07-49-02&catid=19:cookfood&Itemid=149 http://www.syntages.gr/r/1191/%CF%83%CF%85%CE%BD% CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD% CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B7-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%81% CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB% CE%BF-%CF%88... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/ _w_articles_qsite7_1_03/12/2009_311390 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλένουμε πολυ καλά το γουρουνόπουλο . καίμε με φλόγηστρο τις τρίχες σε όλο το σώμα . κάνουμε απο μία μαχαιριά στο μέσα μέρος απο τα μπούτια (με μικρό μαχαίρι επειδή δεν θέλουμε να φύγουν ζουμιά όταν θα ψήνεται) αλατοπιπερώνουμε μέσα το γουρουνόπουλο. προσθέτουμε σκελίδες σκόρδου μέσα στο κουφάρι στον ανοιγμένο λαιμό καθώς και στις μαχαιριές που κάναμε εσωτερικά στα μπούτια. σουβλίζουμε και πρίν δέσουμε με σύρμα τα χέρια , ράβουμε τον ανοιγμένο λαιμό, στην συνέχεια δένουμε με σύρμα διπλό ... Διαβάστε περισσότερα...
ΥΛΙΚΑ-ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
Απάντηση:
Αυτες οι δυο συνταγες θα σε καλυψουν πιστευω http://www.rotise.gr/erotisi/ goyroynopoylogemistochristoygeniatiko.html http://www.rotise.gr/erotisi/syntagh-gia- goyroynopoylo-psito.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 γουρουνόπουλο γάλακτος 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 150 γρ. κουκουνάρι Μπαχαρικά διάφορα 1/2 κιλό κάστανα 3 ντομάτες κομμένη σε κομματάκια 200 γρ. κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια 1 ποτήρι κρασιού άσπρο κρασί αρετσίνωτο Χυμός 4 λεμονιών Αλάτι Πιπέρι Λάδι ΟΔΗΓΙΕΣ Ψήνουμε τα κάστανα και τα καθαρίζουμε. Πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά το γουρουνόπουλο (και την κοιλιά τους) και το αφήνουμε να στραγγίσει. Ζεματάμε το συκώτι του γουρουνόπουλου και το ψιλοκόβουμε. Σοτάρουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γουρουνόπουλο της σούβλας δεν πρέπει να είναι πάνω από 5-6 κιλά (μέχρι το πολύ και 8 κιλά). Σουβλίζεται όπως και το αρνί (βλ. συνταγή «αρνί στη σούβλα») και ψήνεται στην αρχή σε πολύ σιγανή φωτιά, αλείφεται δε μόνο με λάδι εκλεκτό, μέχρι ν’ αρχίσει να ροδίζει η πέτσα του. Τότε, ανακατεύουμε, μαζί με το λάδι, αλάτι και λεμόνι και συνεχίζουμε να αλείφουμε το γουρουνόπουλο με το μίγμα τους, μέχρι ν’ αποψηθεί εντελώς. Έτσι, η πέτσα του θα γίνει ροδοψημένη και τραγανιστή. Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα σας θα ήθελα μια συνταγή για γουρουνόπουλο ψητό
Απάντηση:
Συστατικά * Ένα κομμάτι χοιρινό με πέτσα * λάδι * αλάτι - πιπέρι * κληματόβεργες # Αφού πλύνουμε πολύ καλά το χοιρινό, το αλατοπιπερώνουμε. Για την πλευρά του χοιρινού που είναι η πέτσα, ρίχνουμε στη χούφτα μας λάδι και μπόλικο αλάτι. Με το μείγμα αυτό αλείφουμε την πλάτη του χοιρινού (επαναλαμβάνουμε μέχρι να καλύψουμε όλη την πλάτη). # Τοποθετούμε σε ταψί τις κληματόβερβες σε οριζόντιες και κάθετες γραμμές και τοποθετούμε πάνω το κρέας μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο... Διαβάστε περισσότερα...
σοκολατα με καραμελα και ουισκι
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. νερό Λίγη γλυκόζη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 600 γρ. κρέμα γάλακτος 600 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 50-56% κακάο 100-150 γρ. ουίσκι mail to Εκτυπώστε το Αρθρο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: Σε μία μικρή κατσαρόλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το νερό και τη γλυκόζη. Aφήνουμε να βράσει και να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα. Tην αδειάζουμε αμέσως σε μία αντικολλητική λαδόκολλα ή σε σιλπ πατ. Aφήνουμε να κρυώσει μέχρι ν' αρχίσει να ξεκολλάει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι θα χρειαστείς (για 2-4 άτομα) 4 φέτες συκώτι μοσχαρίσιο 3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο) ελαιόλαδο ξίδι μπαλσάμικο (1 σφηνοπότηρο) αλάτι πιπέρι Πώς τα φτιάχνεις 1. Τοποθέτησε το συκώτι σε ένα ταψί και αλατοπιπέρωσέ το. 2. Πρόσθεσε κατόπιν λίγο ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο και το σκορδάκι. 3. Βάλε το συκώτι να ψηθεί (σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C) για μισή ωρίτσα στους 180°C, προσέχοντας να μην «αρπάξει». Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΡΙΓΑΝΗ-OREGANO Η Ρίγανη είναι ένα πολυετές, ποώδες, θαμνώδες φυτό. Η γλάστρα με τη Ρίγανη θα πρέπει να τοποθετηθεί σε μέρος που το βλέπει ο ήλιος. Μπορείτε να σπείρετε τους σπόρους Ρίγανης νωρίς την Άνοιξη. Βάλτε τους σπόρους σε βάθος 1 με 1,5 εκατοστά. Ποτίστε μέχρι το χώμα να υγρανθεί. Κρατήστε το χώμα υγρό τους πρώτους μήνες. Στη συνέχεια, η Ρίγανη θα μπορέσει να αναπτυχθεί ακόμη και σε ξερικές συνθήκες όπως συμβαίνει στο φυσικό της περιβάλλον. Για να διατηρήσετε έντονη τη γεύση και το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε τα κομμάτια από τον κόκορα, προσθέτουμε κρύο νερό και τα βράζουμε για 20 λεπτά. Σουρώνουμε και ξεπλένουμε καλά. Στο ίδιο σκεύος, προσθέτουμε πάλι κρύο νερό και βράζουμε τον κόκορα ξανά για άλλα 20-25 λεπτά. Μόλις περάσει ο χρόνος σουρώνουμε και κρατάμε τον κόκορα στην άκρη. Σε ένα άλλο καθαρό και βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να θερμανθεί καλά. Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια του βρασμένου κόκορα. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1½ φλ ζάχαρη 1 λίτρο δυνατό ζεστό τσάι 1 λίτρο πορτοκαλάδα 1 φλ. χυμό λεμονιού 1 λίτρο σόδα (ή gingerale) φρέσκα φύλλα μέντας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ολα τα φυτικα βουτυρα οπως το βιταμ το φλορα κλπ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γρήγορη συνταγή για ορτύκια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BF%CF%81%CF%84%CF% 8D%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%81%CE% B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 άτομα 800 γραμ ψαρονέφρι 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 1 φλιτζ του καφέ κόκκινο κρασί 1 πρέζα γλυκιά πάπρικα 1 κουτ γλυκού ρίγανη,Αλάτι, πιπέρι 2 μεγάλες ντομάτες καλά πλυμένες 2 φλιτζ τσαγιού κασέρι λεπτοτριμμένο 800 γραμ πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο Αλάτι Κόβετε τις ντομάτες σε λεπτές φέτες. Τις αλατίζετε, τις πιπερώνετε και τις αφήνετε να περιμένουν. Παίρνετε το ψαρονέφρι και το κόβετε σε χοντρές φέτες. Το κτυπάτε λίγο να αν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες ή σε χοντρές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το νερό. Τις ανακατεύουμε πολύ καλά να λαδωθούν παντού. Τις αδειάζουμε σε ταψί καθώς και όλα τα υγρά που υπάρχουν στο μπολ. Περιχύνουμε με το νερό και ψήνουμε στους 200°C για 1 ώρα σκεπασμένες, μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, ετοιμάζουμε τα μπιφτέκια. Βάζουμε τον κιμά σε μπολ, τρίβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες μέσα στον κιμά γιατί χρειαζόμαστε όλα τα υγρά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις τοποθετούμε σε ταψάκι να είναι στριμωγμένες. Ρίχνουμε στο ταψί και το σκόρδο, τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά ν’ αναμειχθούν όλα τα υλικά. Συμπληρώνουμε νερό μέχρι τη μέση της πατάτας (περίπου 1 ποτήρι). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις και σε αέρα για 40΄ μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τις σαρδέλες, με μαχαίρι κόβουμε το κεφάλι και τραβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΣ ΟΧΗ ΠΡΟΤΟΝ ΟΤΙ ΗΝΕ ΣΚΛΙΡΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΚΕ ΔΕΦΤΕΡΟΝ ΕΧΗ ΠΟΛΕΣ ΙΝΕΣ ΝΕΒΡΟΝ ΗΝΕ ΤΟ ΦΑΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΟΣΚΟΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΥΡΟΦΙΛΟ, Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνονται τα μύδια αχνιστά;
Απάντηση:
1 κιλό μύδια 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 40 γρ. βούτυρο Θυμάρι 1 φύλλο δάφνης 1 κούπα λευκό κρασί αρετσίνωτο Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
τι βάζουμε στην καβουροσαλατα;
Απάντηση:
300 γραμ. καβουρόψιχα 1 κατσαρό μαρούλι 2 μικρές ντομάτες κόκκινες 10 φέτες αγγουριού 1 κουταλιά κόλιανδρο 1 κουταλιά λεμόνι 1 κουταλιά ξίδι μπαλσάμικο 5 κουταλιές λάδι ελιάς αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 500 γρ. φάβα 1.5 λίτρο νερό 1 κραμμύδι 2 πατάτες 2 πιπεριές Αλάτι 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 4-5 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος ή ρίγανη Χυμός λεμονιού Εκτέλεση : Βάζουμε στη χύτρα ταχύτητας τη φάβα, το νερό, το κρεμμύδι κομμένο στα 4, τις πατάτες, τις πιπεριές κομμένες, το αλάτι και το μισό αλάτι. Όταν βράσουν, πολτοποιούμε το μείγμα της φάβας στο μπλέντερ. Σερβίρουμε το φαγητό και το πασπαλίζουμε με τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Χτυπάμε το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες τομάτες και σε χαμηλή θερμοκρασία τις μαγειρεύουμε έως ότου αρχίσουν τα υγρά τους να μειώνονται. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το θυμάρι, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και συμπληρώνουμε με το Flora Soft με βούτυρο. Όταν η σάλτσα μας αρχίζει να δένει, σπάμε τα αυγά μέσα και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν. Εάν θέλουμε τα ανακατεύουμε για να δέσει γρηγορότερα ο καγιανάς μας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μαγιονεζα,ζαμπον πιπερι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά κόκκινη κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζω στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Του προσθέτω μουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη , νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο. Κλείνω την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΣΝΙΤΣΕΛ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ: ΥΛΙΚΑ: 4 σνίτσελ κοτόπουλο 6-7 μεγάλες πατάτες 1 πακέτο φρυγανιές 1 αβγό ελαιόλαδο 4 κ.σ. μουστάρδα χυμό από ένα λεμόνι κεφαλοτύρι αλάτι πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες και τις τοποθετούμε στο ταψί. Πλένουμε τα σνίτσελ καλά. Στο multi θρυμματίζουμε τις φρυγανιές. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με λίγο ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα από τη μουστάρδα και το χυμό από λεμόνι, αλάτι, πιπέρι. Παίρνουμε τα σνίτσελ και τα βουτάμε ένα ένα στο μείγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Ετοιμάζουμε την σάλτσα - βράζοντας τα κρεμμύδια που έχουμε λιώσει στο μπλέντερ μαζί με την ντομάτα, τον μαιντανό και αργότερα προσθέτοντας τα μπαχαρικά - ώσπου να στεγνώσει. Σωτάρουμε τα μανιτάρια με ένα φλιτζάνι λάδι και ένα ποτηράκι λευκό κρασί, ώσπου να στεγνώσουν. Ενώνουμε την σάλτσα με τα μανιτάρια. Τα βράζουμε μαζί 5 - 10 λεπτά και αλατίζουμε κανονικά. Για να κάνουμε την μπεσαμέλ, βράζουμε το νερό η το φυτικό γάλα με το λάδι και το αλάτι και προσθέτουμε το αλεύρι καλά διαλυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά συνταγης √ Ποσ. Υλικά συνταγης 500 γρ. σπαγγέτι 1⁄3 φλιτζανιού του τσαγιού του πρασινες ελιες, χωρις κουκουτσι και κομμενες 1⁄3 φλιτζανιού του τσαγιού του μαυρες ελιες, χωρις κουκουτσι και κομμενες 2 φλιτζάνια του τσαγιου ντοματες κομμενες και χωρις σπορους 1 κουταλάκι του γλυκού παστα αντσουγιας 1 γρ. μεγαλο κρεμμυδι (περιπου 250 ) κομμενο στα 8 3 κουταλιές της σούπας βασιλικο φρεσκοκομμενο 1 κουταλιά της σούπας καππαρη στραγγισμενη 1 κουταλάκι του γλυκού ζαχαρη ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 34 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: