Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσιακη κουζινα της μαμας. ομως παντρευτηκα στα 16 μου τον τελειο ανθρωπο και ημαστε αυτοκολλ...
Απάντηση: σε κατσαρολα με πατατες
Απάντηση: κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή!
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντ...
Απάντηση: 4 ΜΕΤΡΙΑ ΜΗΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ 4 ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ 1,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΠΕΪΚΙΝ ...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδ...
Απάντηση: Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotopoulo- kokkinisto.html
Απάντηση: συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχ...
Απάντηση: Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα π...
 

Πως μαγειρευω χηνα σε κομματια;

Σχετικές ερωτήσεις
αρχισα το καλοκαιρι να μαγειρευω και τα παω πολυ καλα για πρωταρης. απο φαγητα:ψητο στο φουρνο,μακαρονια με κιμα/σαλτσα,ολα τα οσπρια,πα...
Ξέρω να φτιάχνω γεμιστά,μουσακά,σουφ λέ,τυρόπιτα,μακαρόνά δες,όσπρια,κεφτεδάκι α,πατάτες τηγανιτές,ομελέτα κ.α Αλλά θέλω να ειδικευτώ και σε...
Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το νερό και τη ζάχαρη μαζί με το λεμόνι, το ξύλο κανέλας και βράζουμε για 15-20 λεπτά ώστε να φτιάξουμε ένα σιρόπ...
Πατa google, βγάζει αναζητήσεις,κάνε την ερώτηση,πατα την ερώτηση..και θα σου βγάλει....σαιτς με φαγκρι.κάνε το ίδιο για οποία συνταγή θε...
το πνιγεις πρωτα
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

αν ναι , τί ;
Απάντηση:
αρχισα το καλοκαιρι να μαγειρευω και τα παω πολυ καλα για πρωταρης. απο φαγητα:ψητο στο φουρνο,μακαρονια με κιμα/σαλτσα,ολα τα οσπρια,πατατες/αυγα και απο γλυκα:κορμο σοκολατας,κεϊκ και κουραμπιεδες! Διαβάστε περισσότερα...
και αν ναι , τί ;
Απάντηση:
Ξέρω να φτιάχνω γεμιστά,μουσακά,σουφλέ,τυρόπιτα,μακαρόνάδες,όσπρια ,κεφτεδάκια,πατάτες τηγανιτές,ομελέτα κ.α Αλλά θέλω να ειδικευτώ και σε άλλα πράγματα :p θέλω να γίνω σουπερ μαγείρισσα.Ε τώρα δεν λέει να είσαι γυναίκα και να μην ξέρεις να μαγειρεύεις...και οι άντρες πρέπει να ξέρουν. ;p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το νερό και τη ζάχαρη μαζί με το λεμόνι, το ξύλο κανέλας και βράζουμε για 15-20 λεπτά ώστε να φτιάξουμε ένα σιρόπι, όχι πολύ σφικτό αλλά και ούτε πολύ αραιό. Σε ένα άλλο σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο. Tο αφήνουμε να θερμανθεί καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε το χονδρό σιμιγδάλι και το καβουρδίζουμε. Όταν το σιμιγδάλι πάρει καστανό χρώμα, προσθέτουμε το σιρόπι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να φουσκώσει το σιμιγδάλι και να δέσει. Το αφήνουμε να κρυώσε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πατa google, βγάζει αναζητήσεις,κάνε την ερώτηση,πατα την ερώτηση..και θα σου βγάλει....σαιτς με φαγκρι.κάνε το ίδιο για οποία συνταγή θελεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το πνιγεις πρωτα Διαβάστε περισσότερα...
Εγω εμαθα απο μικρη, μαγειρευω απο τα 12 μου χρονια! :)
Απάντηση:
ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσιακη κουζινα της μαμας. ομως παντρευτηκα στα 16 μου τον τελειο ανθρωπο και ημαστε αυτοκολλητακια 36 ολοκληρα χρονια.αρχισα με βιβλια μαγειρικης ,και προσπαθησα παρα πολυ,με αποτυχιες,και,επιτυχιες.η κουζινα θελει αγαπη και θεληση μεγαλη,και ολα θα πανε καλα...τωρα μαγειρευουμε μαζι με το αυτοκολλητακι μου τα καλυτερα gourme πιατα και οχι μονο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε κατσαρολα με πατατες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες αλάτι άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτελεση: Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό. 2. Ωστόσο βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδο για 2-3 λεπτά . Ρίχνετε τις ντομάτες με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε και σι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
4 ΜΕΤΡΙΑ ΜΗΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΑ 4 ΑΥΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ 3 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΑΛΕΥΡΙ 1,5 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΖΑΧΑΡΗ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ 1 ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ ΜΠΕΪΚΙΝ ΛΙΓΗ ΚΑΝΕΛΑ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΣΤΗ ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΦΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ Η ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΚΕΪΚ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά κόκκινη κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζω στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Του προσθέτω μουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη , νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο. Κλείνω την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo- kokkinisto.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε λεμόνι αρκετό, λίγο λάδι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και κάνετε με το μαχαίρι σχισμές και βάζετε μέσα τις φετούλες του σκόρδου. Σκεπάζετε και αφήνετε στο ψυγείο όσο περισσότερο μπορείτε (κάποτε το είχα αφήσει όλο το βράδυ). Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180, συμπληρώνετε λίγο νεράκι, σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 10-15. Αφαιρείτε το αλουμινόχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου μαγειρευει κιολας ετσι μονο θα σωθω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισσοτερο,επειδη μου αρεσει και περισσοτερο το φρικασε,στιφαδο και Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι.Δεν εχω δοκιμασει να κανω κατι περιεργο,μονο τα παραδοσιακα φαγητα που τα εμαθα απο τη μαμα μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ(ΣΑΝ ΤΑΨΙ) ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΑΠΤΙΣ ΠΡΟΣΜΥΞΕΙΣ. 2)ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ (15 ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ) 3)ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΙΣ ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΥΡΟ.. 4)ΒΑΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΚΑΛΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΡΟ,ΛΑΔΙ,ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΑΘΑ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%8D%CF% 81%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF% 8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σούπας λευκό ξηρό κρασί Μυριστικά της αρεσκείας σας: Εμείς συνιστούμε: ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο [από μισό κ. γλυκού το καθένα], μαϊντανό, άνιθο [μια κ.σούπας και τα δυό μαζί] και γλυκειά πάπρικα [μισό κ. γλυκού] Αλάτι και πιπέρι Οδηγίες 1.Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά και στεγνώνουμε σε μια πετσέτα το οψάριον. 2.Το χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι κατά μήκος μέχρι την ουρά, ν ανοίξει ελαφρά. 3.Το τοποθετ... Διαβάστε περισσότερα...
μαυειρευω
Απάντηση:
ελα, θελεις να μιλησουμε;; Διαβάστε περισσότερα...
μόνο ρολο μαγειρεύεται το νουα
Απάντηση:
το νουα μπορει να μαγειρευτει και σε κομματια βεβαια Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να μάθω να μαγειρεύω; Εννοώ τεχνικές μαγειρικής όχι συγκεκριμένες συνταγές! Δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα!
Απάντηση:
Μην τους ακους.ουτε εγω, θα μαθουμε μαζι. ας ξεκινησουμε απο τις απλες συνταγες γλυκων και τις μακαροναδες και καποια μερα θα τους φτιαξουμε ενα παστιτσιο και αλλα τετοια να μαθουν να μιλανε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτες και τις πιπεριές, ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και τις γυρνάμε ανάποδα για να στραγγίσουν.Το εσωτερικό απο τις ντομάτες το περνάμε στον τρίφτη.Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκορδο, τη μελιτζάνα και τα κολυκυθάκια.Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, μισό φλυτζάνι νερό, αλάτι, πιπέρι, το μαιντανό, τον άνηθο και το ρύζι.Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μία μόνο βράση,για να μαλακώσει λίγο το ρύζι.Γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές μέχρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δοκιμασε αυτη κι μα βρης καλυτερη στειλε μου και μενα email!!!! http://www.click-me.gr/syntages/snaks/922-syntagi- gia-afrati-pitsa.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απαιτήσεις σε νερό:Το καρπούζι αποτελείται κατά 90% από νερό, οπότε η επάρκεια νερού είναι καθοριστική κατά την ανάπτυξη του φυτού και του καρπού. Έλλειψη νερού μπορεί να προκαλέσει κενά στον αγρό και μείωση της φυλλικής επιφάνειας και κυρίως της σοδειάς. Η επάρκεια νερού είναι σημαντική κατά τη βλαστική ανάπτυξη αλλά τελείως καθοριστική κατά την περίοδο της ανθοφορίας και της ανάπτυξης του καρπού. Η συχνότητα και η διάρκεια της άρδευσης εξαρτάται κυρίως από τις καιρικές συνθήκες, τον τύπο το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 300 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 500 γραμμάρια κρεμμυδάκια στιφάδου 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκοι μπαχάρι 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ελαιόλαδο ξίδι αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από την προηγούμενη ημέρα. Τους στραγγίζετε και τους βράζετε σε 1 λίτρο νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Καθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Απλή, υγιεινή, πλούσια σε ωφέλημα συστατικά και συνάμα χορταστική σαλάτα. Συστατικά συνταγής 400 γραμμάρια φασόλια λευκά Καστοριάς 250 γραμμάρια ντοματάκια τσέρι κομμένα στη μέση 1 φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 φλιτζάνι μανιτάρια λευκά στρογγυλά ολόκληρα αλλά και κομμένα σε φετούλες ½ φλιτζάνι φρέσκο κρεμμύδι 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο, κατά προτίμηση βιολογικό 4 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι ή μηλόξυδο 1 κουταλιά της σούπας χυμό από λεμόνι Λίγο αλάτι Οδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όλες οι συνταγές: http://www.alphatv.gr/Microsites/Kati-psinetai/ KatiPsinetaiRecipies.aspx Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 143 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: