Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή!
Απάντηση: Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντ...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδ...
Απάντηση: Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotopoulo- kokkinisto.html
Απάντηση: συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχ...
Απάντηση: Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα π...
Απάντηση: Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισσοτερο,επειδη μου αρεσει και περισσοτερο το φρικασε,στιφαδο και Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυ...
Απάντηση: 1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ kreata/xoirino- krasato-5 ψάξε και βρες
 

Πως μαγειρευεται το σπεντζοφαι;

Σχετικές ερωτήσεις
Καπνός σημαίνει ατελής καύση. Αυτό οφείλεται γενικά σε κακή αναλογία αέρα καυσίμου. Οπότε ή φταίνε τα μπεκ, όπως είπε ο κυνηγός, ή βουλώσ...
Πατa google, βγάζει αναζητήσεις,κάνε την ερώτηση,πατα την ερώτηση..και θα σου βγάλει....σαιτς με φαγκρι.κάνε το ίδιο για οποία συνταγή θε...
το πνιγεις πρωτα
ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσιακη κουζινα της μαμας. ομως παντρευτηκα στα 16 μου τον τελειο ανθρωπο και ημαστε αυτοκολλ...
σε κατσαρολα με πατατες
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Καπνός σημαίνει ατελής καύση. Αυτό οφείλεται γενικά σε κακή αναλογία αέρα καυσίμου. Οπότε ή φταίνε τα μπεκ, όπως είπε ο κυνηγός, ή βουλώσανε, ή μπορεί η ποιότητα του καυσίμου να είναι κακή. Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πατa google, βγάζει αναζητήσεις,κάνε την ερώτηση,πατα την ερώτηση..και θα σου βγάλει....σαιτς με φαγκρι.κάνε το ίδιο για οποία συνταγή θελεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το πνιγεις πρωτα Διαβάστε περισσότερα...
Εγω εμαθα απο μικρη, μαγειρευω απο τα 12 μου χρονια! :)
Απάντηση:
ασχοληθηκα και εγω απο τα 12 περιπου με παραδοσιακη κουζινα της μαμας. ομως παντρευτηκα στα 16 μου τον τελειο ανθρωπο και ημαστε αυτοκολλητακια 36 ολοκληρα χρονια.αρχισα με βιβλια μαγειρικης ,και προσπαθησα παρα πολυ,με αποτυχιες,και,επιτυχιες.η κουζινα θελει αγαπη και θεληση μεγαλη,και ολα θα πανε καλα...τωρα μαγειρευουμε μαζι με το αυτοκολλητακι μου τα καλυτερα gourme πιατα και οχι μονο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε κατσαρολα με πατατες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνω την σάλτσα όπως για τα μακαρόνια και ρίχνω μέσα και της χυλοπιτες για να βράσουν μαζί με την σάλτσα. Σαλτσάτες δηλαδή! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 πακέτο μακαρόνια, Νο 6 ή Νο 7 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 2 κιλά αστακούς 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ντομάτες ώριμες ψιλοκομμένες αλάτι άφθονο φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτελεση: Βράζετε τους αστακούς σε άφθονο νερό χωρίς αλάτι. Τραβάτε τους αστακούς και σουρώνετε τον ζωμό. 2. Ωστόσο βάζετε σε ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο, τσιγαρίζετε ελαφρά το σκόρδο για 2-3 λεπτά . Ρίχνετε τις ντομάτες με τον μαϊντανό, αλατοπιπερώνετε και σι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: Λίγο μαϊντανό 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκ. σκόρδο 2-3 φιλέτα κοτόπουλο κομματάκια λάδι (ελαιόλαδο) αρκετή ρίγανη μουστάρδα πιπεριά κόκκινη κομματάκια ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζω στην κατσαρόλα πρώτα τα κρεμμύδια, το σκόρδο και εν συνεχεία το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Του προσθέτω μουστάρδα, πιπεριά, ρίγανη , νερό (3) ποτήρια και αλατοπίπερο. Κλείνω την κατσαρόλα χαμηλώνοντας τη φωτιά. Όταν έχουν περάσει 20 λεπτά χαμηλώνω αρκετά τη φωτιά και όταν έχουν περάσει 45 λεπτά (από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo- kokkinisto.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε λεμόνι αρκετό, λίγο λάδι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και κάνετε με το μαχαίρι σχισμές και βάζετε μέσα τις φετούλες του σκόρδου. Σκεπάζετε και αφήνετε στο ψυγείο όσο περισσότερο μπορείτε (κάποτε το είχα αφήσει όλο το βράδυ). Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180, συμπληρώνετε λίγο νεράκι, σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 10-15. Αφαιρείτε το αλουμινόχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και εγω ειμαι εργενης αλλα τρωω συνεχεια βλακιες.... που να κατσεις να μαγειρευεις και να πλενεις μετα τα κατσαρολικα.... Ψαχνω γκομενα που να μου μαγειρευει κιολας ετσι μονο θα σωθω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξερω να μαγειρευω τα παντα,αλλα πετυχαινω περισσοτερο,επειδη μου αρεσει και περισσοτερο το φρικασε,στιφαδο και Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι.Δεν εχω δοκιμασει να κανω κατι περιεργο,μονο τα παραδοσιακα φαγητα που τα εμαθα απο τη μαμα μου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ(ΣΑΝ ΤΑΨΙ) ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΑΠΤΙΣ ΠΡΟΣΜΥΞΕΙΣ. 2)ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ (15 ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ) 3)ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΙΣ ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΥΡΟ.. 4)ΒΑΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΚΑΛΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΡΟ,ΛΑΔΙ,ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΑΘΑ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/xoirino-krasato-5 ψάξε και βρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή μεγειρικής για γαύρο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%8D%CF% 81%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF% 8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 λαβράκι, περίπου 1 κιλό 3 κ.σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 2 κ.σούπας λευκό ξηρό κρασί Μυριστικά της αρεσκείας σας: Εμείς συνιστούμε: ρίγανη, θυμάρι, δεντρολίβανο [από μισό κ. γλυκού το καθένα], μαϊντανό, άνιθο [μια κ.σούπας και τα δυό μαζί] και γλυκειά πάπρικα [μισό κ. γλυκού] Αλάτι και πιπέρι Οδηγίες 1.Καθαρίζουμε, πλένουμε καλά και στεγνώνουμε σε μια πετσέτα το οψάριον. 2.Το χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι κατά μήκος μέχρι την ουρά, ν ανοίξει ελαφρά. 3.Το τοποθετ... Διαβάστε περισσότερα...
μαυειρευω
Απάντηση:
ελα, θελεις να μιλησουμε;; Διαβάστε περισσότερα...
μόνο ρολο μαγειρεύεται το νουα
Απάντηση:
το νουα μπορει να μαγειρευτει και σε κομματια βεβαια Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να μάθω να μαγειρεύω; Εννοώ τεχνικές μαγειρικής όχι συγκεκριμένες συνταγές! Δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα!
Απάντηση:
Μην τους ακους.ουτε εγω, θα μαθουμε μαζι. ας ξεκινησουμε απο τις απλες συνταγες γλυκων και τις μακαροναδες και καποια μερα θα τους φτιαξουμε ενα παστιτσιο και αλλα τετοια να μαθουν να μιλανε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/rolo-kima- monadiko.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλτσα για γαριδες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE% BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για 4 άτομα 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 4 φιλέτα (1/2 κιλό περίπου) πεσκανδρίτσα (συναγρίδα ή πέρκα) 2 φλιτζάνια σκόρδο φρέσκο χοντροκομμένο, το λευκό και το περισσότερο από το πράσινο μέρος, ή 1 κουτ. σούπας σκόρδο λιωμένο 1 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό 1 1/2 φλιτζάνι ζωμό από ψάρι 6-8 αγκινάρες μέτριες, καθαρισμένες και κομμένες στη μέση (δείτε τη μέθοδο) 1 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό χοντροκομμένο Αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο ή μια γερή πρέζα μπούκοβο Για τις πατάτες: 5 πατάτες μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι πως σου κατεβηκε αυτη η ιδεα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής για νόστιμο γιουβέτσι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF% 85%CE%B2%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE% BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF% 8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF% 84%CE%B6%C... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- post.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαριζουμε τα σκορδα αφηνουμε το βολβο με περιπου δεκα εκατοστα με το μισκο βαζουμε σε μια καττσαρολα νερο αλατι και ξυδι το αφηνουμε να βρασει και δοκιμαζουμε τι γευσι του ποσο ξυνο ειναι βαζουμε τα σκορδα να βρασουν οχι πολυ στη συνεχεια τα βγαζουμε να κρυο σουν τα βαζουμε σε βαζο και επανω βαζουμε λιγο λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
25 γρ βούτυρο 2 μεγάλα κρεμμύδια κόκκινα (400 γρ), ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 1 κουταλιά καστανή ζάχαρη 2 κουταλάκια ξύδι βαλσάμικο 1 κουταλιά ζωμός βοδινού 4 λουκάνικα (χοντ- ντογκς) 4 ψωμάκια για χοντ-ντογκς 1/3 φλιτζανιού (80 ml) σάλτσα ντομάτα Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά, χρόνος μαγειρέματος 20 λεπτά. 1. Διαλύετε το βούτυρο σε μέτριο τηγάνι ή σε ψηστιέρα, ψήνετε κρεμύδια και σκόρδο, ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Προσθέτετε ζάχαρη, ξύδι και ζωμό, κα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: