Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν ε...
Απάντηση: τη σενοιαζει πως γινεται πανε απτο σουπερ και παρτο ετοιμο, υπαρχει
Απάντηση: αμινοξεα απο διαφορα φυτα σχηματιζουν τις φυτικες πρωτεινες
Απάντηση: εχμ νομιζω οτι θα μπορουσες να πας σε εναν πλαστικο χειρουργο!
Απάντηση: τροφη, τροφιμα,
Απάντηση: Πιστεύω θα χαλάσει.
Απάντηση: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Dominos Pizza στη Θεσσαλονίκη. Επισκεφθείτε μας στη Λεωφ. Βασ. Όλγας στο νούμερο 60!
Απάντηση: Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη ε...
Απάντηση: Η ιστορία του αλατιού Η ιστορία του αλατιού είναι συνυφασμένη με την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Από πολύ νωρίς είχε γίνει γνωστή...
Απάντηση: Δεν τρώω στην θάλλασα μόνο νερό πίνω,άντε να πιω κανένα χυμό τσάι.Εξάλλου δεν κάθομαι και πολλές ώρες ίσα να κάνω μια βουτιά να με δει λί...
 

Πως καταλαβαινουμε οτι τα αυγα είναι μπαγιάτικα;

Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγιάτικο.Επίσης αν το χρώμα του δεν είναι το κανονικό ή αν έχει περίεργη μυρωδιά(ειδικά αυτό θα το καταλάβεις),μάλλον είναι μπαγιάτικο.
Σχετικές ερωτήσεις
Θα έχει αρχίσει να μαυρίζει.Και η μυρωδιά του θα είναι άσχημη.
αν θελεις κοκκινα αυγα μπορεις να τα βαψεις με πατζαρια δηλαδη να βρασεις πατζαρια και και το ζουμι τους τα βαψεις τα αυγα
μπορεις να βρασεις τα αυγα απο το βραδυ και να τα βαλεις σε νερο με αλατι για να μην σπανε και μετα να πληνεις καλα και να βαλεις σε μια ...
βρασε ενα αυγο πολι σφυχτο καθαρισετο και βρες ενα μπουκαλη με μεγαλο στομιο [απο γαλα] να ειναι στεγνω μεσα περνης 3/4 σπυρτα τα αν...
ξινιζει και κιτρινιζει
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
Θα έχει αρχίσει να μαυρίζει.Και η μυρωδιά του θα είναι άσχημη. Διαβάστε περισσότερα...
πως μπορεις να κανεις οικολογικο βαψιμο αυγων ?
Απάντηση:
αν θελεις κοκκινα αυγα μπορεις να τα βαψεις με πατζαρια δηλαδη να βρασεις πατζαρια και και το ζουμι τους τα βαψεις τα αυγα Διαβάστε περισσότερα...
βαψιμο πασχαλινων αυγων ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος?
Απάντηση:
μπορεις να βρασεις τα αυγα απο το βραδυ και να τα βαλεις σε νερο με αλατι για να μην σπανε και μετα να πληνεις καλα και να βαλεις σε μια λεκανη ζεστο χλιαρο νερο με την βαφη μεσα ξυδι και να τα ανακατεψεις ολα μαζι. Μετα βαλε τα αυγα μεσα για 6 7 λεπτα και τα βγαζεις και οταν στεγνοσουν μπορεις να τους βαλεις λιγο λαδι για να ειναι γυαλιστερα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρασε ενα αυγο πολι σφυχτο καθαρισετο και βρες ενα μπουκαλη με μεγαλο στομιο [απο γαλα] να ειναι στεγνω μεσα περνης 3/4 σπυρτα τα αναβης και αμεσος ταρυχνης στο μπουκαλη και ταυτοχρονα ταπονης με το αυγο [τα σπυρτα να ειναι αναμενα οταν τα ρηξηςμεσα κρατισετα ισα ισα να αναψουνεπανο στο στομιο και ρυξτα] Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξινιζει και κιτρινιζει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν είναι βράδυ. Διαβάστε περισσότερα...
πωσ=ς μπορω να παρασκευασω αυτο το μηλοξυδο οχι ξυδι μηλοξυδο τι εχει
Απάντηση:
τη σενοιαζει πως γινεται πανε απτο σουπερ και παρτο ετοιμο, υπαρχει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αμινοξεα απο διαφορα φυτα σχηματιζουν τις φυτικες πρωτεινες Διαβάστε περισσότερα...
eime 18 xronon kai eime 74 kila, an kai eime arketa leptos gia to upsos mou exw megala magoula kai arketo kairo psaxnw tropo gia na ta xasw....fovame omws oti an kanw kati gia na xasw ta magoula 8a adunatiso kai genika sto upolipo swma kai pustepste me den paei allo :P xreiazome loipon mia sumvoulh ti akrivos na kanw gia na xasw ta magoula xwris na xaso kila apo to upolipo soma mou
Απάντηση:
εχμ νομιζω οτι θα μπορουσες να πας σε εναν πλαστικο χειρουργο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τροφη, τροφιμα, Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιστεύω θα χαλάσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Dominos Pizza στη Θεσσαλονίκη. Επισκεφθείτε μας στη Λεωφ. Βασ. Όλγας στο νούμερο 60! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη είναικαθαρή καλλιέργεια και αποτελείται από γαλακτοβάκιλους και στρεπτοκόκκους. Η μαγιά είναι λίγο γιαούρτι από προηγούμενο γιαούρτι. Διατηρούμε το μείγμα σε 45ο C περίπου, για 5 ώρες τουλάχιστον και μετά το βάζουμε στο ψυγείο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ιστορία του αλατιού Η ιστορία του αλατιού είναι συνυφασμένη με την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Από πολύ νωρίς είχε γίνει γνωστή στον άνθρωπο η χρήση του αλατιού ως συντηρητικού, πράγμα που συνέβαλε στη διατήρηση των τροφίμων (κρέατα, ψάρια, τυριά, ελιές κ.λπ.) και βοήθησε στις μεγάλες μετακινήσεις, αφού πλέον είχε βρεθεί ο τρόπος να συντηρούνται οι τροφές επί μακρόν. Στην Αρχαία Ρώμη, το αλάτι λειτουργούσε ως νόμισμα και η ανταλλακτική του αξία ίσχυε και σε πολλές άλλες περιοχές κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν τρώω στην θάλλασα μόνο νερό πίνω,άντε να πιω κανένα χυμό τσάι.Εξάλλου δεν κάθομαι και πολλές ώρες ίσα να κάνω μια βουτιά να με δει λίγο ο ήλιος και μετά σπίτι. :p Όταν γυρίζω στο σπίτι μετά όπως μαγειρεύω,θέλω να φάω κάτι νόστιμο μου ανοίγει η όρεξη. :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στον υπνο σου εβλεπες κοντοσουβλια σκια?..να φτιαξεις μονος σου η να παρεις ετοιμο θελεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προστατης διατροφη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το χοιρινό με σέλινο –στην ουσία με σελινόριζα-- και σάλτσα αβγολέμονο ήταν ένα από τα συνηθισμένα Κυριακάτικα χειμωνιάτικα φαγητά στο σπίτι μας. Θυμάμαι να αρχίζει το μαγείρεμα η μητέρα μου το Σάββατο το απόγευμα, σιγοβράζοντας το κρέας δύο-τρείς ώρες με κρεμμύδι, λίγο λάδι και μια κουταλιά ζάχαρη. Έπειτα έσβηνε την εστία και το άφηνε να κρυώσει. Την Κυριακή έκοβε σε κομμάτια το χοιρινό, έβραζε δυνατά τη σάλτσα να μελώσει, και αφού της πρόσθετε αλάτι, πιπέρι και ίσως λίγο λεμόνι, έβαζε και π... Διαβάστε περισσότερα...
Μένω στην Ελλάδα και ψάχνω για καρύδα αλλα σε όσα μέρη εχω παει δεν εχω βρει :/ ξερετε καποιο μαγαζί (κατα προτίμηση super market) το οποιο πουλάει καρύδα?Θα προτιμούσα να μην χρειαστεί να αγορασω απο το Internet.
Απάντηση:
Κάθε πράμα στον καιρό του λέω γω καλύτερα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω,φαε πεστροφα καπνιστη. Διαβάστε περισσότερα...
Ποιό είναι το πιο ακριβό ψάρι σε εστιατόριο και πόσο κοστίζει το κιλό;
Απάντηση:
Μια ιδιαίτερη ποικιλία τόνου κόστιζε 700 ευρώ το κιλό... δε θυμάμαι λεπτομέρειες δυστυχώς... Όσο για ένα πιο συνηθισμένο ακριβό ψάρι στην Ελλάδα, ο ροφός πάει στα 35 ευρώ το κιλό άνετα... Διαβάστε περισσότερα...
Κατσικίσιο;
Απάντηση:
Απάντηση:
Όχι θα είχαμε μάθει κάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κι όμως δεν έχουν όλα τα τρόφιμα ημερομηνία λήξης. Υπάρχουν ορισμένα που είναι "αθάνατα"! Διαβάστε ποια μπορούν να διατηρηθούν για χρόνια, αν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες συντήρησης τους. Ρύζι: Μπορεί να συντηρηθεί για καιρό στο ντουλάπι σας –εκτός από το καστανό ρύζι- ακόμα κι αν η ημερομηνία κατανάλωσής του λήξει. Ζάχαρη: Όταν ανοιχτεί η συσκευασία της, η ζάχαρη πρέπει να φυλαχτεί σε αεροστεγές δοχείο σε ξηρό και δροσερό μέρος, καλά κλεισμένο. Μέλι: Πρέπει να διατηρε... Διαβάστε περισσότερα...
τι διατροφικη αξια εχουν τα ψαρια;
Απάντηση:
Το ψάρι είναι μία τροφή με σημαντική διατροφική αξία, και είναι στενά συνδεδεμένο με την ελληνική διατροφή και παράδοση. Σύμφωνα με τη Μεσογειακή ή την Κρητική διατροφή, το ψάρι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παραδοσιακής μας διατροφής. Στην Πυραμίδα της Υγιεινής Διατροφής, το ψάρι συστήνεται να καταναλώνεται σε ποσότητα 5-6 μικρομερίδων την εβδομάδα. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία ο μέσος Έλληνας καταναλώνει σχεδόν 12 κιλά ψάρι το χρόνο. Στην ελληνική αγορά μπορούμε να βρούμε άφθονα ψάρια,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαλιστα κοπελια,ειναι ζυμαρικα Διαβάστε περισσότερα...
Προσωπικα,την απεχθανομαι!
Απάντηση:
Και εγω το ιδιο αλλα ξερω πολλους που τρελενοντε ...τι να πεις γουστα ειναι αυτα!! Διαβάστε περισσότερα...
(πάντα είχα απορία)
Απάντηση:
Γιατι τα αλλα τυρια τι χρωμα εχουν ;;;;; Βερικοκι ; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
pairnis to fyto ta louloudia kai liga fylarakia to bazeis se ladi kai to afineis 40 meres ston hlio Διαβάστε περισσότερα...
Πέστε τη δική σας μικρή αμαρτία για το φαί που λατρεύετε και το γλυκό που δεν μπορείτε να του αντισταθήτε.
Απάντηση:
Μμμμ.... ! Ότι νόστιμο και καλομαγειρεμένο είναι πειρασμός. Δε θα έλεγα όχι σε ένα κομμάτι τούρτα καραμέλα ή σοκολάτα γενικότερα, όσο για φαγητά, έχω φοβερή αδυναμία στις πατάτες. Μπορώ να τρώω και κάθε μέρα - μόνο πατάτες! :D Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 27 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: