Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν ε...
Απάντηση: 1ευρω
Απάντηση: ΣΕ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΙΣ ΟΛΟ (ΤΟ ΑΛΕΥΡΩΝΕΙΣ ΔΛΔ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΑΥΤ...
Απάντηση: Συνήθως δεν τρώω...
Απάντηση: γεια σας. Φακές Εγκλουβής είναι γνωστες. Μπορούμε να σας στείλουμε απο Εγκλουβή Λευκάδας τηλ.6939170464.
Απάντηση: πατε ειναι τονος με μαγιονεζα ειναι λατινικι λεξη
Απάντηση: Με TIDE ή ARIEL
Απάντηση: • Δέστε το μαρούλι τις ρόκες και τα μυρωδικά (άνηθος, μαϊντανός, μέντα, δυόσμος) σε ματσάκια, τοποθετήστε τα σε ποτήρια με λίγο νερό και ...
Απάντηση: προτεινω αυγοφετες
Απάντηση: Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες
 

Πως καταλαβαινουμε οτι τα αυγα είναι μπαγιάτικα;

Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγιάτικο.Επίσης αν το χρώμα του δεν είναι το κανονικό ή αν έχει περίεργη μυρωδιά(ειδικά αυτό θα το καταλάβεις),μάλλον είναι μπαγιάτικο.
Σχετικές ερωτήσεις
Θα έχει αρχίσει να μαυρίζει.Και η μυρωδιά του θα είναι άσχημη.
αν θελεις κοκκινα αυγα μπορεις να τα βαψεις με πατζαρια δηλαδη να βρασεις πατζαρια και και το ζουμι τους τα βαψεις τα αυγα
μπορεις να βρασεις τα αυγα απο το βραδυ και να τα βαλεις σε νερο με αλατι για να μην σπανε και μετα να πληνεις καλα και να βαλεις σε μια ...
βρασε ενα αυγο πολι σφυχτο καθαρισετο και βρες ενα μπουκαλη με μεγαλο στομιο [απο γαλα] να ειναι στεγνω μεσα περνης 3/4 σπυρτα τα αν...
ξινιζει και κιτρινιζει
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
Θα έχει αρχίσει να μαυρίζει.Και η μυρωδιά του θα είναι άσχημη. Διαβάστε περισσότερα...
πως μπορεις να κανεις οικολογικο βαψιμο αυγων ?
Απάντηση:
αν θελεις κοκκινα αυγα μπορεις να τα βαψεις με πατζαρια δηλαδη να βρασεις πατζαρια και και το ζουμι τους τα βαψεις τα αυγα Διαβάστε περισσότερα...
βαψιμο πασχαλινων αυγων ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος?
Απάντηση:
μπορεις να βρασεις τα αυγα απο το βραδυ και να τα βαλεις σε νερο με αλατι για να μην σπανε και μετα να πληνεις καλα και να βαλεις σε μια λεκανη ζεστο χλιαρο νερο με την βαφη μεσα ξυδι και να τα ανακατεψεις ολα μαζι. Μετα βαλε τα αυγα μεσα για 6 7 λεπτα και τα βγαζεις και οταν στεγνοσουν μπορεις να τους βαλεις λιγο λαδι για να ειναι γυαλιστερα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρασε ενα αυγο πολι σφυχτο καθαρισετο και βρες ενα μπουκαλη με μεγαλο στομιο [απο γαλα] να ειναι στεγνω μεσα περνης 3/4 σπυρτα τα αναβης και αμεσος ταρυχνης στο μπουκαλη και ταυτοχρονα ταπονης με το αυγο [τα σπυρτα να ειναι αναμενα οταν τα ρηξηςμεσα κρατισετα ισα ισα να αναψουνεπανο στο στομιο και ρυξτα] Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξινιζει και κιτρινιζει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν είναι βράδυ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΣΕ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΤΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΕΙΣ ΟΛΟ (ΤΟ ΑΛΕΥΡΩΝΕΙΣ ΔΛΔ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΥΛΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΟ ΤΡΑΒΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΓΛΙΤΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΨΑΡΙΩΝ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνήθως δεν τρώω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σας. Φακές Εγκλουβής είναι γνωστες. Μπορούμε να σας στείλουμε απο Εγκλουβή Λευκάδας τηλ.6939170464. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πατε ειναι τονος με μαγιονεζα ειναι λατινικι λεξη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
• Δέστε το μαρούλι τις ρόκες και τα μυρωδικά (άνηθος, μαϊντανός, μέντα, δυόσμος) σε ματσάκια, τοποθετήστε τα σε ποτήρια με λίγο νερό και αφήστε τα στο ψυγείο. Ετσι, δεν θα μαραθούν ακόμα και αν τα κρατήσετε για μία εβδομάδα. • Αποφύγετε να αγοράζετε υπερβολικά ώριμα φρούτα γιατί εκτός του ότι χαλούν γρήγορα, δεν έχουν και τη σωστή αναλογία θρεπτικών συστατικών. Ειδικότερα, αυξάνεται η περιεκτικότητά τους σε σάκχαρα, με αποτέλεσμα να αποδίδουν περισσότερες θερμίδες, ενώ αλλοιώνεται και η γεύσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
προτεινω αυγοφετες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με το μαγικο ραβδι !!! λες αμπρα καταμπρα τουμπα τουλουμπα και τσαφ χανετε η κοιλια ... Διαβάστε περισσότερα...
Να σας πω τα μόνα που θυμάμαι για αυτό το προϊόν. Ήταν κάτι σαν μπισκότα, πολύ σκληρά και δεν είχαν ιδιαίτερη γεύση.. Σε γρι συσκευασίες ήταν και είχαν σχέση με το στρατό (κάπως έτσι θυμάμαι, παίζει να είπα και καμιά βλακεια).. Α επίσης μου είχε πει ο ξάδερφος μου πως είναι πολύ θρεπτικά.Heeeelppp :-P
Απάντηση:
Διπυρίτης λέγεται Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νομίζω οι σεφταλιές Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε υγιεινή διατροφή και λιγοστέψεται την ποσότητα του φαγητού σας. Διαβάστε περισσότερα...
πως καθαριζεις καστανα;
Απάντηση:
Απάντηση:
το κουλούρι θεσσαλονίκης έχει 150 άντε 200 θερμίδες αν είναι τίγκα στο σουσάμι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χρειάζεται πού & πού & το έξω, αλλά γενικά προτιμώ σπίτι. Αφενός μ΄ αρέσει να μαγειρεύω, αφετέρου είμαι σιχασιάρης για να φάω έξω, ειδικά σε άγνωστο μέρος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι χυλοπίτες είναι είδος παραδοσιακού ελληνικού ζυμαρικού. Για την παρασκευή του χρησιμοποιούνται αλεύρι, αυγά, γάλα και αλάτι. Η ζύμη ανοίγεται σε λεπτό φύλλο, έπειτα κόβεται σε λωρίδες και στη συνέχεια σε πολύ μικρά τετράγωνα. Η διαδικασία αυτή στο παρελθόν γινόταν στο χέρι, ενώ σήμερα χρησιμοποιούνται ειδικές μηχανές. Οι χυλοπίτες απλώνονται για ορισμένες μέρες σε καθαρά σεντόνια, μακριά από σκόνες και έντομα για να στεγνώσουν και να ξεραθούν τελείως. Μαγειρεύονται με διάφορους τρόπους, εί... Διαβάστε περισσότερα...
Φαγητά που άλλοτε σας άρεσαν πολύ τώρα τα έχετε βαρεθεί ή κάτι που ποτέ δεν τρώγατε ξαφνικά τείνει να σας αρέσει;
Απάντηση:
ναι, οταν ημουν εγκυος δεν ηθελα να βλεπω κρεπα, ενω κανονικα τρελαινομαι για κρεπα... κι ηθελα ταραμα παρα πολυ, ενω τωρα οχι. και καμια φορα δεν τρωω σοκολατα, ενω συνηθως θελω καθε μερα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κανένα απο τα δύο.Δεν μου αρέσει η γεύση τους.Εσένα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γραψε σωστα τι θες να μαθεις και θα σου απαντησω,διοτι δεν μπορω να μαντεψω Διαβάστε περισσότερα...
Μένω στην Ελλάδα και ψάχνω για καρύδα αλλα σε όσα μέρη εχω παει δεν εχω βρει :/ ξερετε καποιο μαγαζί (κατα προτίμηση super market) το οποιο πουλάει καρύδα?Θα προτιμούσα να μην χρειαστεί να αγορασω απο το Internet.
Απάντηση:
Κάθε πράμα στον καιρό του λέω γω καλύτερα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΞΕΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΠΕΡΙΑ ΤΡΙΜΕΝΗ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αμινοξεα απο διαφορα φυτα σχηματιζουν τις φυτικες πρωτεινες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 λίτρο λάδι πόσα γραμμάρια είναι; Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: