Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: θα την βράσεις πρώτα σε νερό, θα πετάξεις το ζουμί και μετά θα την βάλεις στο φούρνο.
Απάντηση: Συστατικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1 φακελάκι μαγιά (ξηρή) 250 γρ. γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου) 75 γρ. ζάχαρη λευκή 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα βαν...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ νερο,μαγια,αλευρι.εα ν εχετε μηχανημα τα βαζετε ολα μεσα και πιεζετε το κουμπι για να παρει γινει.Εαν δεν εχετε ανακατεψτε τα και κα...
Απάντηση: Συνταγη απο Βεφα Επτάζυμο λέγεται το ψωμί που έφτιαχναν οι νοικοκυρές με ρεβιθομαγιά και, ως λίγα χρόνια πριν, κατόπιν παραγγελίας μερικ...
Απάντηση: Σοκολατένιο κέικ χωρίς γλουτένη Το κέικ αυτό τρώγεται καλύτερα αμέσως μετά την κατασκευή του. Για να εξασφαλίσετε ότι οι στρώσεις θα φου...
Απάντηση: Συνταγή μαγειρικής για μύδια αχνιστά - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5...
Απάντηση: στο φουρνο με κρεμα γαλακτος διαρορα τυρια κ μπεικον!ειναι πολυ ευκολο!
Απάντηση: πως φτιάχνουμε άσπρη σάλτσα για ρύζι
Απάντηση: Νόστιμη συνταγή για χταπόδι ξυδάτο - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE%...
Απάντηση: Συστατικά1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλ. καρύδια ή κουκουνάρια 1/2 φλ. ελαιόλαδο αλάτι Οδηγίες1.Βάζουμε το βασ...
 

πωs κανω καλαμποκισιο ψωμι στον αρτοπαρασκευαστη

ψωμι απο καλαμποκι
Σχετικές ερωτήσεις
Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά; Λάθος... Το μπαγιάτικο...
Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής το πλεονάζον λίπος απο τη περιφέρεια τους, τα λεγόμενα “ψωμάκια...
Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής Βράζουμε τις φέτες κολοκύθας μαζί με το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε στο μούλτι ...
Σήμερα θα σας δείξω πως να φτιάχνετε το δικό σας σπιτικό πεντανόστιμο χωριάτικο ψωμί. Είναι τόσο απλό, που σίγουρα θα δοκιμάσετε. Αναπόφε...
Υλικά 8 κιλά σκληρό αλεύρι (κατά προτίμησης ολικής άλεσης ή μισό-μισό) 2 κιλά προζύμι 2 κουταλιές σούπας αλάτι Νερό όσο πάρει ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά; Λάθος... Το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από βασικό υλικό για μπιφτέκια και κεφτέδες, μπορεί να μετατραπεί σε ωραιότατα σπιτικά κρουτόν για σούπες και σαλάτες! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κόψετε σε μικρά τετραγωνάκια, να τα απλώσετε σε ένα ταψί ραντίζοντάς τα με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και να τα ψήσετε. Χίλιες φορές πιο νόστιμα από τα αγοραστά και σίγουρα πιο υγιεινά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής το πλεονάζον λίπος απο τη περιφέρεια τους, τα λεγόμενα “ψωμάκια”. Θα πρέπει να διευκρινισθεί, ότι μία τέτοιου είδους διατροφή, φυσικά και δεν υπάρχει. Διατροφή, σημαίνει να ακολουθηθεί ένα υγιεινό μοντέλο διατροφικού πλάνου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε διαιτώμενου, όχι όμως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σώματος του. Δεν νοείται με μία συγκεκριμένη διατροφή, ότι θα χαθεί αποκλειστικά το σωματικό λίπος από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά και τρόπος παρασκευής συνταγής Βράζουμε τις φέτες κολοκύθας μαζί με το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσουν. Πολτοποιούμε στο μούλτι και μετράμε ώστε να έχουμε 1,5 φλ. πολτό κίτρινης κολοκύθας με κρεμμύδι. Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ 1 κιλό από το αλεύρι μαζί με τις νιφάδες βρώμης, το αλάτι, τη ζάχαρη, τη ρίγανη και την μαγιά. Κάνουμε μια λακουβίτσα και ρίχνουμε μέσα το λάδι, το γάλα και τον πολτό. Προσθέτουμε το χλιαρό ζουμί κολοκύθας και ανακατεύουμε σιγά-σιγά αλεύρι, τόσο ώστε ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σήμερα θα σας δείξω πως να φτιάχνετε το δικό σας σπιτικό πεντανόστιμο χωριάτικο ψωμί. Είναι τόσο απλό, που σίγουρα θα δοκιμάσετε. Αναπόφευκτα θα κάνετε τις συγκρίσεις με το ψωμί που αγοράζετε από το φούρνο της γειτονιάς. Υλικά για ψωμί ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ Τα υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας πεντανόστιμο ψωμί είναι: α) 1 κιλό σκληρό αλεύρι (στο παράδειγμά μου χρησιμοποιώ το "Αλεύρι για παραδοσιακά ζυμωτά" από το ΑΒ. β) 1 κύβο φρέσκια μαγιά μπύρας (στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 8 κιλά σκληρό αλεύρι (κατά προτίμησης ολικής άλεσης ή μισό-μισό) 2 κιλά προζύμι 2 κουταλιές σούπας αλάτι Νερό όσο πάρει Προετοιμασία Αποβραδίς βγάζουμε από το ψυγείο το προζύμι μας Κοσκινίζουμε το αλεύρι ολικής αλέσεως ΠαρασκευήΤο πρωί βάζουμε το αλεύρι μας σε μία σκάφη ή μεγάλη λεκάνη κάνουμε μια λακκούβα στη μέση και ρίχνουμε μέσα το προζύμι μας. Ζεσταίνουμε 4-5 κιλά νερό, το καλοκαίρι περίπου στους 40 βαθμούς κελσίου και το χειμώνα γύρω στους 50 γιατί κρυώνει γρηγορ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα την βράσεις πρώτα σε νερό, θα πετάξεις το ζουμί και μετά θα την βάλεις στο φούρνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1 φακελάκι μαγιά (ξηρή) 250 γρ. γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου) 75 γρ. ζάχαρη λευκή 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα βανίλια 1 αυγό 60 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 500 γρ. αλέυρι 1 κ.γ κανέλα ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ: 100 γρ. ζάχαρη λευκή 50 γρ. ζάχαρη μαύρη 60 γρ. βούτυρο 1 κ.γ κανέλα Από τα υλικά της ζύμης χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, την κανέλα, το αυγό και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Σε ένα άλλο σκεύος, ανακατεύουμε το γάλα με τη μαγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ νερο,μαγια,αλευρι.εαν εχετε μηχανημα τα βαζετε ολα μεσα και πιεζετε το κουμπι για να παρει γινει.Εαν δεν εχετε ανακατεψτε τα και καντε τα ζυμη και το βαζετε στο φουρνο αλλα μπορειτε να φτιαξετε αλλιως δηλαδη μολις κανετε την ζυμη πλαθετε με τα χερια σας εναν μεγαλο κυκλο απο ζυμη και αναβεται καπου φωτια και το ψυνετε πανω της. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγη απο Βεφα Επτάζυμο λέγεται το ψωμί που έφτιαχναν οι νοικοκυρές με ρεβιθομαγιά και, ως λίγα χρόνια πριν, κατόπιν παραγγελίας μερικοί φούρνοι στη Θεσσαλονίκη. Ήταν ένα άσπρο μυρωδάτο ψωμί. Ευωδίαζε ο τόπος, όταν η μητέρα μου το έφερνε στο σπίτι ζεστό και ροδοψημένο από το φούρνο της γειτονιάς μας. Η μαγιά που γίνεται από τα ρεβίθια δεν πετυχαίνει πάντα. Γι’ αυτό η μητέρα μου έβαζε ρεβίθια σε 3 διαφορετικά βάζα, για να χρησιμοποιήσει αυτά που άφριζαν περισσότερο κι είχαν το χαρακτηριστικ... Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγές χωρίς γλουτένη
Απάντηση:
Σοκολατένιο κέικ χωρίς γλουτένη Το κέικ αυτό τρώγεται καλύτερα αμέσως μετά την κατασκευή του. Για να εξασφαλίσετε ότι οι στρώσεις θα φουσκώσουν κατάλληλα (και δεν θα κάτσουν), αποφύγετε να ανοίξετε την πόρτα του φούρνου καθώς ψήνονται. Μπορείτε να χρωματίσετε την κρέμα με χρώμα ζαχαροπλαστικής γι να δώσετε μια τελείως διαφορετική όψη στο κέικ σας Υλικά Για 8 μερίδες Για τα σοκολατένια στρώματα Φυτικό έλαιο(μαργαρίνη) 1 ½ φλιτζάνια ζάχαρη ¾ φλιτζανιού ριζάρευρο ½ φλιτζάνι ψίχα αμυγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή μαγειρικής για μύδια αχνιστά - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%8D%CE%B4%CE% B9%CE%B1-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE% B5-%CE%AC%CF%83%CF%80%CF%81%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE% B1%CF%83%CE%AF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο φουρνο με κρεμα γαλακτος διαρορα τυρια κ μπεικον!ειναι πολυ ευκολο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως φτιάχνουμε άσπρη σάλτσα για ρύζι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νόστιμη συνταγή για χταπόδι ξυδάτο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%87%CF%84%CE%B1%CF% 80%CF%8C%CE%B4%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE% BB%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
ποσ φιαχνετε η μακαροναδα με βασιλικο πεστο.τα υλικα?
Απάντηση:
Συστατικά1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλ. καρύδια ή κουκουνάρια 1/2 φλ. ελαιόλαδο αλάτι Οδηγίες1.Βάζουμε το βασιλικό, το σκόρδο και τα καρύδια ή τα κουκουνάρια στο μπλέντερ. 2.Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα. Πρέπει να είναι σχετικά πηχτό, σαν πάστα. 3.Μπορούμε να προσθέσουμε αν θέλουμε και τριμμένο τυρί. Λίγα μυστικά ακόμαΕάν φτιάξουμε μεγαλύτερη ποσότητα, τότε τη φυλάμε σε βαζάκια, ρίχνοντας από πάνω ελαιόλαδο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1 κρόκο αυγού 1 κ.γ. μουστάρδα 1 κ.γ. ξύδι 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη (σε σκόνη) 4 σφηνάκια ελαιόλαδο ή 2 σπορέλαιο και 2 ελαιόλαδο ½ σφηνάκι νερό 1 κ.σ. λεμόνι Αλάτι, πιπέρι Παρμεζάνα 2 αντζούγιες ψιλοκομμένες (προαιρετικά) Εκτέλεση: Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρασε την στους 60-70 βαθμους για πολυ ωρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 150γρ. μανιτάρια πορτσίνι 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κουτ. σούπας θυμάρι 1 κουταλιά γλυκού δενδρολίβανο 75γρ βούτυρο 200γρ. κάστανα κομμένα σε λεπτές φέτες Ελαιόλαδο 4 κύβους ζωμό κρέατος διαλυμένο σε 1,5 λίτρο ζεστό νερό 1 κουτ. γλυκού εστραγκόν 1 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένος μαϊντανός 200γρ. γλυκό κρασί Εκτέλεση 1. Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι βάλτε το βούτυρο να κάψει, και τσιγαρίστε τα κρεμμύδια, το θυμάρι, το σκόρδο και το δενδρολίβανο, μέχρι ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι.Όχι ιδιαίτερα τα πικάντικα όμως. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε καλά και τους δίνουμε γεύση ανακατεύοντας τα με 4-5 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα μέτριο σκεύος ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την τομάτα, τον βασιλικό, τον «Σπιτικό» ζωμό λαχανικών και το ανάλογο αλατοπίπερο. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για δέκα λεπτά ρίχνοντας μέσα στην τομάτα τον τόνο, τον μισό άνηθο Ρίχνουμε τη σάλτσα μέσα στα κοχύλια και τα ανακατεύο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορίστε..! :) http://www.sintagespareas.gr/sintages/bars- sokolatas-me-quaker.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/quaker- cookies-me-lemoni-giaourti.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/gliko-me- bromi.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/ enallaktikoi-kolokithokeftedes.html http://www.sintagespareas.gr/sintages/elafria- mpiskota-bromis-me-aroma-portokali.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό μανιτάρια 2 αυγά 4 κρεμμύδια φρέσκα 1 ματσάκι αντίδια ½ ματσάκι άνηθο ½ ματσάκι μαϊντανό 1 ποτήρι του κρασιού λάδι και λίγο βούτυρο 1 λεμόνι, αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση : Ψιλοκόβουμε και καθαρίζουμε τα μανιτάρια. Τα ρίχνουμε σε αλατισμένο νερό και τα αφήνουμε για λίγα λεπτά να μαλακώσουν. Σουρώνουμε μέχρι να φύγει τελείως το νερό. Καβουρδίζουμε τα ξερά κρεμμύδια με το λάδι και το βούτυρο και στη συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα αντίδια ψι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4 400 γρ. στήθος γαλοπούλας βρασμένο1 μικρό αγγούρι1 μέτρια τομάτα3 κούπες πράσινη σαλάτα120 γραμ φέτα light8 ελιέςΒινεγκρέτ σως:2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό1 κουταλιά σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο (ή 1 κουταλάκι ξερό) βασιλικό½ κουταλιά γλυκού ζάχαρη1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα1 κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού2 κουταλιές σούπας ξύδι βαλσάμικο2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο ΑλάτιΠιπέριΔιατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα: Μερίδα: ¼ συντα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 500 γραμ. πατάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 4 λωρίδες μπέικον αλάτι λάδι για τηγάνισμα Εκτέλεση: Καθαρίζουμε, κόβουμε τις πατάτες και τις αλατίζουμε. Κόβουμε τα κρεμμύδια και το μπέικον σε κομματάκια. Βάζουμε το λάδι σε τηγανάκι και το βάζουμε στην φωτιά. Ρίχνουμε της πατάτες στο λάδι και αφού έχουν μισοτηγανιστεί ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το μπέικον. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι πολυ ευκολο τα πλενεις πρωτα πολυ καλλα τα βαζεις σε μια κατσαρολα με λιγο νερο. Το νερο να ειναι 3 με 4 δαχτυλα τα βραζεις σε μετρια φωτια για 15 με 20 λεπτα.ελεγχεις αν ειναι μαλακα τα σουρωνεις και τα αφηνεις να κρυωσουν μονο αν εχουν κρυωσε μπαινουν στο ψυγειο οχι ζεστα. Στη συνεχεια τα σερβηρεις με ελαιολαδο λεμονι και αλατι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό φακές 2 μέτρια κρεμμύδια 4 σκελίδες σκόρδο 3 φύλλα δάφνη 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη 1 κουταλιά της σούπας ντοματοπολτέ 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο Αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Ξεπλένουμε τις φακές και τις βράζουμε σε κρύο νερό εξαρχής. Μόλις πάρει μια βράση, χύνουμε το νερό και το αντικαθιστούμε με καθαρό ζεστό νερό. Αφού βράσουν οι φακές, τις σουρώνουμε. Στην ίδια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι. Μετά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=21082 Αυτο ειναι το λινκ της εκπομπης. Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΙ
Απάντηση:
2.7kg κρέας ελαφιού (από το πόδι) καθαρισμένο χωρίς λίπη και κόκαλα άνουμε ζωμό με τα κόκαλα και όλα τα κομματάκια κρέατος (από το καθάρισμα του κόκαλου). Προσθέτουμε: Τουλάχιστον 2 lt νερό 1 κομμένο σε φέτες κρεμμύδι 5 ντομάτες κομμένες σε φέτες 1 πράσο κομμένο σε φέτες 1 καρότο κομμένο σε φέτες Αφήνουμε τα υλικά να μαγειρευτούν μέχρι να μειωθεί ο όγκος στο 1/3. Στραγγίζουμε το υγρό και το φυλάσσουμε για την κατασκευή της σάλτσας. Μαρινάρουμε το καθαρισμένο ελάφι για τουλάχιστον 6... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά τις μπριζόλες, τις στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τις βάζουμε σε μπολ. Τις περιχύνουμε με τη μπύρα, τη μία κουταλιά από το Flora Soft με βούτυρο, το μέλι και τη μουστάρδα διαλυμένη στο χυμό λεμονιού. Τις πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, το ξύσμα λεμονιού, το σκόρδο και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύουμε να πάει παντού το μίγμα, σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τις μπριζόλες στο ψυγείο να μαριναριστούν για τουλάχιστον μία ώρα. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ταψί. Κα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 148 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: