Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Τα καρότα μπορούν να αναπτυχθούν σχεδόν παντού (ακόμη και σε γλάστρα). Προτιμούν όμως το χώμα να είναι μαλακό, καλά αποστραγγιζόμενο και ...
Απάντηση: Το έδαφος που θα φυτεύσετε τα πράσινα φασολάκια θα πρέπει να είναι πλούσιο σε οργανική ύλη. Μπορείτε να αρχίσετε να προετοιμάζετε το έδαφ...
Απάντηση: Όταν τα φυτά είναι στη φύση, έχουν στην διάθεση τους άφθονο χώρο για να απλώσουν τις ρίζες τους και να λάβουν θρεπτικά συστατικά ή υγρασί...
Απάντηση: Το μυστικό για την σωστή ανάπτυξη του κάθε φυτού είναι η επιτυχής προσομοίωση του φυσικού του περιβάλλοντος. Μπορούμε να προσομοιώσουμε ...
Απάντηση: Περιγραφή συνταγής Δροσερή, γεμάτη ωφέλιμα συστατικά, χωρίς συντηρητικά σε 5″ Συστατικά συνταγής 1 φλ. χυμό λεμόνι 1 φλ. νερό 1/2 ...
Απάντηση: Ίσως δεν είναι τόσο προφανές αλλά που πρέπει να κάνουμε δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτά που εδώ και εκατομμύρια χρόνια είναι αυτονόητα...
Απάντηση: Επιλογή υγιών δέντρων για γλάστρα ή χώμα. Μερικοί απλοί κανόνες για να σας βοηθήσουν επιλέξετε υγιή δέντρα. Ισχύουν για κάθε είδους δέ...
Απάντηση: Θα πρέπει να σπείρετε τους σπόρους πιπεριάς απευθείας στο χώμα όταν ο καιρός έχει ζεστάνει αρκετά. Η ιδανική θερμοκρασία για να βλαστήσου...
Απάντηση: Στις ντοματιές αρέσει το καλά λιπασμένο, καλά αποστραγγιζόμενο χώμα. Θα πρέπει να φροντίσετε το χώμα να έχει αρκετό λίπασμα (π.χ. κομπόστ...
Απάντηση: Τα κρεμμύδια προτιμούν χώμα που είναι καλά λιπασμένο και καλά αποστραγγιζόμενο. Στο λακάκι που θα φυτεύσετε το κάθε κρεμμύδι, μπορείτε να...
 

πως γίνεται το φύτεμα λεμονιας στο χώμα

πως γίνεται το φύτεμα λεμονιάς στο χώμα
πως γίνεται το φύτεμα λεμονιας στο χώμα
Σχετικές ερωτήσεις
αν ραντίσεις τωρα θα ξεραθεί.... οπότε παίρνεις την τσάπα και αρχίζεις να βγάζεις τα χόρτα με αυτη... η αλλιώς άστα ετσι και οτι γινει.
Το γένος Citrus (Κίτρος ή Κιτρέα) της οικογένειας Rutaceae, στο οποίο ανήκει η λεμονιά, περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα γνωστά μας εσπ...
Το λάχανο μπορεί να αναπτυχθεί σε όλους τους τύπους των εδαφών. Υποφέρει μόνο σε όξινα εδάφη (το pH πρέπει να είναι πάνω από 5,5). Για τα...
Τα φυτά των κουκιών δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε θρεπτικά συστατικά και νερό. Καλό όμως είναι το έδαφος που θα φυτεύσετε τα κουκιά να ...
Το έδαφος που θα φυτεύσετε τα ξερά φασόλια θα πρέπει να είναι πλούσιο σε οργανική ύλη. Μπορείτε να αρχίσετε να προετοιμάζετε το έδαφος απ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Γεωπονική

Απάντηση:
αν ραντίσεις τωρα θα ξεραθεί.... οπότε παίρνεις την τσάπα και αρχίζεις να βγάζεις τα χόρτα με αυτη... η αλλιώς άστα ετσι και οτι γινει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γένος Citrus (Κίτρος ή Κιτρέα) της οικογένειας Rutaceae, στο οποίο ανήκει η λεμονιά, περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα γνωστά μας εσπεριδοειδή. Η λεμονιά κατάγεται πιθανώς από τις υποτροπικές περιοχές της ΝΑ Ασίας και είναι γνωστή στους επιστήμονες με τη λατινική ονομασία Citrus limon. Η καλλιέργειά της έφτασε στη Μεσόγειο από τους Αραβες μεταξύ 1000 και 1200 μ.Χ. Στις μέρες μας καλλιεργείται στις παραμεσόγειες χώρες, στις ΗΠΑ, στην Αργεντινή, στη Ν. Αφρική και αλλού. Κάποιοι επιστήμονες ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λάχανο μπορεί να αναπτυχθεί σε όλους τους τύπους των εδαφών. Υποφέρει μόνο σε όξινα εδάφη (το pH πρέπει να είναι πάνω από 5,5). Για τα πρώιμα λάχανα προτιμώνται αμμουδερά, ζεστά εδάφη. Για τα οψιμότερα προτιμώνται βαρύτερα εδάφη που είναι στραγγερά και πλούσια σε οργανική ουσία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα φυτά των κουκιών δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις σε θρεπτικά συστατικά και νερό. Καλό όμως είναι το έδαφος που θα φυτεύσετε τα κουκιά να είναι πλούσιο σε οργανική ύλη. Η κουκιά χρειάζεται έδαφος που να μπορεί να διατηρήσει υγρασία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το έδαφος που θα φυτεύσετε τα ξερά φασόλια θα πρέπει να είναι πλούσιο σε οργανική ύλη. Μπορείτε να αρχίσετε να προετοιμάζετε το έδαφος από το Φεβρουάριο ως το Μάρτιο, προσθέτοντας κομπόστ και ανακατεύοντάς το σε βάθος 15 με 20 εκατοστά. Τα ξερά φασόλια χρειάζονται έδαφος που να μπορεί να διατηρήσει υγρασία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα καρότα μπορούν να αναπτυχθούν σχεδόν παντού (ακόμη και σε γλάστρα). Προτιμούν όμως το χώμα να είναι μαλακό, καλά αποστραγγιζόμενο και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Τα περισσότερα προβλήματα που μπορείτε να συναντήσετε με τα καρότα οφείλονται με τις συνθήκες της καλλιέργειας: νερό που λιμνάζει, φτωχό σε θρεπτικά συστατικά χώμα και εμπόδια στο έδαφος που εμποδίζουν την ανάπτυξη του καρότου, όπως σκληρό έδαφος ακόμη και πέτρες. Φροντίστε το χώμα να είναι μαλακό σε βάθος 15 με 20 εκατοσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το έδαφος που θα φυτεύσετε τα πράσινα φασολάκια θα πρέπει να είναι πλούσιο σε οργανική ύλη. Μπορείτε να αρχίσετε να προετοιμάζετε το έδαφος από το Φεβρουάριο ως το Μάρτιο, προσθέτοντας κομπόστ και ανακατεύοντάς το σε βάθος 15 με 20 εκατοστά. Τα πράσινα φασολάκια χρειάζονται έδαφος που να μπορεί να διατηρήσει υγρασία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν τα φυτά είναι στη φύση, έχουν στην διάθεση τους άφθονο χώρο για να απλώσουν τις ρίζες τους και να λάβουν θρεπτικά συστατικά ή υγρασία. Επισης το έδαφος εμπλουτίζεται συνέχεια με πολύτιμα για τα φυτά στοιχεία, όπως σκόνη από τη Σαχάρα, περιττώματα, νεκρά φυτά και ζώα, ενώ τα σκουλήκια εμπλουτίζουν, ανακατεύουν και αερίζουν το χώμα. Μέσα σε μια γλάστρα όμως, το περιβάλλον είναι δεδομένο. Πολύτιμα στοιχεία σπανία εισέρχονται και το πιο σημαντικό: εμείς βάλαμε το φυτο σε αυτό το περιβάλλον,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μυστικό για την σωστή ανάπτυξη του κάθε φυτού είναι η επιτυχής προσομοίωση του φυσικού του περιβάλλοντος. Μπορούμε να προσομοιώσουμε τα στοιχειώδη φως νερό χώμα, χωρίς να επηρεαστεί το μικροκλίμα μας και ενισχύοντας ουσιαστικά τα κακτάκια μας. Το χώμα στο οποίο αναπτύσσονται πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο στραγγιστερό. Δηλαδή να επιτρέπει τη γρήγορη και σωστή στράγγιση του νερού κάθε φορά που ποτίζουμε. Παράλληλα θα πρέπει να καλύπτει της ανάγκες του κάκτου και των παχύφυτων σε λ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Δροσερή, γεμάτη ωφέλιμα συστατικά, χωρίς συντηρητικά σε 5″ Συστατικά συνταγής 1 φλ. χυμό λεμόνι 1 φλ. νερό 1/2 φλ. ζάχαρη, κατά προτίμηση μαύρη Οδηγίες συνταγής Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το νερό και τη ζάχαρη για 5 λεπτά, να γίνουν σιρόπι, ανακατεύοντας ελαφρά. Το κατεβάζουμε από την φωτιά αφήνουμε κρυώσει και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, καθώς οι θερμοκρασία καταστρέφει τις βιταμίνες. Εάν σας ενοχλούν οι ίνες σουρώνετε με ένα μικρό σουρωτήρι, αλλά είναι πολύ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ίσως δεν είναι τόσο προφανές αλλά που πρέπει να κάνουμε δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτά που εδώ και εκατομμύρια χρόνια είναι αυτονόητα για ένα φυτο στη φύση. Καταρχάς γιατί να προστατέψουμε τις ρίζες; Μα γιατί είναι ευαίσθητες και αποτελούν την βάση, κυριολεκτικά και μεταφορικά του φυτού. Εάν οι ρίζες πάθουν κάτι, τοτε το φυτο πεθαίνει, άσχετα αν για να το καταλάβουμε εμείς μπορεί να περάσει 1 μηνάς καθώς δεν ξεραίνεται αμέσως. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν δημιουργώντας ένα στρώμα από ξερά χ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Επιλογή υγιών δέντρων για γλάστρα ή χώμα. Μερικοί απλοί κανόνες για να σας βοηθήσουν επιλέξετε υγιή δέντρα. Ισχύουν για κάθε είδους δέντρο. Τα δέντρα πρέπει να δείχνουν υγιή. Το χρώμα του πρέπει να είναι έντονο, το φύλλωμα εύρωστο και πυκνό. Αποφύγετε δέντρα με περίεργα κιτρινίσματα, διότι συνήθως είναι τροφοπενια δηλ. έλλειψη σιδήρου ή στίγματα ( υπόψη ότι άσπρα και κίτρινα στίγματα σε αρκετά δέντρα π.χ. φίκος, λιποκεδρος είναι φυσιολογικά). Ιδιαίτερη σημασία έχει να αγοράζεται δέν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα πρέπει να σπείρετε τους σπόρους πιπεριάς απευθείας στο χώμα όταν ο καιρός έχει ζεστάνει αρκετά. Η ιδανική θερμοκρασία για να βλαστήσουν οι σπόροι πιπεριάς είναι 24 βαθμοί Κελσίου. Αυτό συνήθως συμβαίνει τον Απρίλιο. Μην επιχειρήσετε να σπείρετε απευθείας στο χώμα σπόρους πιπεριάς τον Μάρτιο ή νωρίς τον Απρίλιο. Μπορείτε να συνεχίσετε τη σπορά πιπεριάς μέχρι και τον Ιούνιο. Αν θέλετε να έχετε συνεχόμενη παραγωγή από πιπεριές, σπείρτε με διαφορά 15 ημερών. Θα πρέπει να φυτέψετε τις... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στις ντοματιές αρέσει το καλά λιπασμένο, καλά αποστραγγιζόμενο χώμα. Θα πρέπει να φροντίσετε το χώμα να έχει αρκετό λίπασμα (π.χ. κομπόστ, κοπριά). Οι ντοματιές χρειάζονται ασβέστιο για να αναπτυχθούν σωστά. Αν το χώμα δεν περιέχει αρκετό ασβέστιο, τότε μπορείτε να ρίξετε γύρω από τις ντοματιές λευκή άμμο οικοδομής. Το ιδανικό pH του εδάφους είναι: 6,0 με 6,8. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα κρεμμύδια προτιμούν χώμα που είναι καλά λιπασμένο και καλά αποστραγγιζόμενο. Στο λακάκι που θα φυτεύσετε το κάθε κρεμμύδι, μπορείτε να προσθέσετε κομπόστ ή άλλο λίπασμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπείρετε τους σπόρους 6 εβδομάδες πριν από την τελευταία ημερομηνία παγετού στην περιοχή σας. Φυτέψτε το σπόρο 1-1.5 cm βαθιά σε κομπόστα για σπόρους και διατηρήστε τη θερμοκρασία μεταξύ 24-29 C για την καλύτερη βλαστικότητα. Οι ντοματιές χρειάζονται 12-14 ώρες φωτός την ημέρα για μην γίνουν ψιλόλιχνες. Όταν στα φυτά έχουν παραχθεί τέσσερα φύλλα, μεταμοσχεύστε τα φυτά σε μεγαλύτερες γλάστρες για την προώθηση της ανάπτυξης της ρίζας. Μετά τη μεταμόσχευση, κρατήστε τα φυτά σε χαμηλότερη θερμο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα σκόρδα είναι φυτά βολβώδη, πολυετή και ανήκουν στην οικογένεια των λειριοειδών. Καλλιεργούνται για τούς βολβούς τους, οι οποίοι βρίσκουν μεγάλη χρησιμοποίηση στη μαγειρική ή παρασκευή ειδικών δροσιστικών τροφών. Τα φύλλα διαφέρουν απ' εκείνα των κρεμμυδιών, γιατί είναι ποιό σπαθωτά και ποιό στενά και στριμμένα. Τα άνθη είναι λευκά και στη κορυφή του καυλού σχηματίζουν σφαιρικό σκιάδιο. Κάθε κεφάλι αποτελείται από 8-12 σκελίδες, εκ των οποίων οι εξωτερικές είναι μεγαλύτερες από τις εσω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλλιέργεια: Η καλλιέργεια των κολοκυνθών και της κολοκύθας είναι παρόμοια με του πεπονιού και του αγγουριού που είναι και αυτά μέλη της οικογένειας των κολοκυνθών. Απαιτούν ζεστές μέρες και νύχτες για να ωριμάσουν καλά. Σπορά: 1.5-5 εκατοστά βάθος (αναλόγως την ποικιλία) Απόσταση φύτευσης: Στις σειρές σε χωράφι: 60-70 εκ. / Ανάμεσα στις σειρές: 90-150 εκ. Ημέρες βλάστησης: 5-10 Εποχή σποράς-Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 21-35 C Προτεινόμενη εποχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν το τμήμα του εδάφους που προορίζετε για λαχανόκηπο, έχει σκούρο μαύρο χώμα, τότε είστε τυχεροί, γιατί το χρώμα του δηλώνει ότι είναι μάλλον πλούσιο σε οργανικά συστατικά και επομένως θα ευνοήσει καλλίτερα την ανάπτυξη των λαχανικών σας. Σκάψτε σε 2-3 σημεία σε βάθος 20-30 εκατοστά. Αν βρείτε από κάτω κόκκινο χώμα, τότε είστε διπλά τυχεροί, επειδή το κοκκινόχωμα ευνοεί την κατακράτηση υγρασίας και στεγνώνει κάπως πιο δύσκολα, με αποτέλεσμα τα φυτά σας να έχουν ένα σχεδόν ιδανικό έδαφος για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡΑ-ΦΥΤΕΜΑ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ Το φύτεμα των λαχανικών από σπόρους είναι μια εύκολη δουλειά αρκεί να ακολουθήσουμε σωστά κάποιους γενικούς κανόνες. Το χώμα φύτευσης πρέπει να είναι ελαφρύ, καλά δουλεμένο απαλλαγμένο από άλλους σπόρους αν δεν χρησιμοποιήσουμε έτοιμο φυτόχωμα που είναι η καλύτερη λύση. Επίσης πρέπει να στραγγίζει καλά για να μην κρατεί υγρασία και σαπίσουν οι σπόροι μας. Ο γενικός κανόνας στο βάθος φύτευσης είναι περίπου τρεις φορές το μέγεθος του σπό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αγγούρια ή καστραβέτσια είναι μονοετή φυτά, της οικογενείας των Κολοκυνθωδών. Έχουν φύλλα μεγάλα, παλαμοειδή και οδοντωτά με πέντε λοβούς, γκρίζα στη κάτω επιφάνεια και βαθειά πράσινα στην επάνω. Οι βλαστοί είναι τραχείς με γωνιές και πάντοτε έρποντες. Τα άνθη είναι μάλλον μικρά, κίτρινα και χωριστά το ένα γένος από το άλλο, στο αυτό φυτό. Τα αρσενικά ανοίγουν ποιό γρήγορα και είναι άπλα (σκέτα), τα δε θηλυκά παρουσιάζονται μαζί με ωοθήκη στο κάτω μέρος, η οποία αφού γονιμοποιηθεί, μεγαλών... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Σπέρνουμε μέσα καλοκαιριού έως αρχές φθινοπώρου (Ιούλιο-Σεπτέμβριο) ανά 15 ημέρες για συνεχή συγκομιδή όταν οι θερμοκρασίες είναι 7-30 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 0.5-1.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 35-50 ημέρες μετά Ωρίμανση: 50-95 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 21-35 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Μάρτιο έως Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 1.5-5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 25-40 ημέρες μετά. Μπορούμε να κάνουμε και άμεση σπορά χωρίς μεταφύτευση. Ωρίμανση: 40-50 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 18-32 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Μάιο Βάθος φύτευσης: 1.5-2.5 εκατοστά. Μουσκεύουμε τους σπόρους για 3-4 ώρες πριν την σπορά. Ημέρες βλάστησης: 5-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 30-35 ημέρες μετά. Μπορούμε να κάνουμε και άμεση σπορά χωρίς μεταφύτευση. Ωρίμανση: 50-60 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία και τη θερμοκρασία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε με βολβούς φθινόπωρο για φρέσκο και Φεβρουάριο για ξερό, όταν οι θερμοκρασίες είναι 15-26 C. Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Οκτώβριο-Φεβρουάριο Βάθος φύτευσης: 1.5-2.5 εκατοστά με τη μύτη προς τα πάνω Ημέρες βλάστησης: 7-20 Μεταφύτευση: Άμεση σπορά Ωρίμανση: 90 μέρες μετά την βλάστηση και αναλόγως το μέγεθος που τα θέλουμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 18-35 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο Βάθος φύτευσης: 0.5-1 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 6-12 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 30-50 ημέρες μετά Ωρίμανση: 60-90 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 15-29 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Απρίλιος-Αύγουστος Βάθος φύτευσης: 2.5-5 εκατοστά αναλόγως το μέγεθος του σπόρου. Μουσκεύουμε τους σπόρους για 3-4 ώρες πριν την σπορά. Ημέρες βλάστησης: 5-10 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 20-30 ημέρες μετά. Μπορούμε να κάνουμε και άμεση σπορά χωρίς μεταφύτευση. Ωρίμανση φρέσκων: 50-95 ημέρες μετά την μετα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη ή φθινόπωρο νωρίς όταν οι θερμοκρασίες είναι 7-30 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Φεβρουάριο-Μάρτιο-Απρίλιο και Ιούλιο-Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 0.5-1.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-15 Μεταφύτευση: Άμεση σπορά Ωρίμανση: 65-70 ημέρες μετά την σπορά ανάλογα με την ποικιλία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Σπέρνουμε μέσα καλοκαιριού έως αρχές φθινοπώρου (Ιούλιο-Σεπτέμβριο) ανά 15 ημέρες για συνεχή συγκομιδή όταν οι θερμοκρασίες είναι 7-35 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Ιούνιο-Ιούλιο-Αύγουστο Βάθος φύτευσης: 0.5-1 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 7-12 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 40 ημέρες μετά Ωρίμανση: 65-95 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε τέλος καλοκαιριού έως αρχές φθινοπώρου (Αύγουστο-Σεπτέμβριο) ανά 15 ημέρες για συνεχή συγκομιδή όταν οι θερμοκρασίες είναι 5-26 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Αύγουστο-Σεπτέμβριο και Φεβρουάριο-Μάρτιο Βάθος φύτευσης: 0.5-1.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-15 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 15-25 ημέρες μετά Ωρίμανση: 40-90 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία και τη θε... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 32 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: