Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωραια σουβλακια κανει και η πιττα του παππου και ο κωστας..και εχουν πολλα υποκαταστηματα στ...
Απάντηση: μην φτιαξεις
Απάντηση: Δες μερικες συνταγες εδω: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ piroski.html http:// sintagoulis.gr/tag/% CF%80%CE%B9%CF%81% CE%BF%CF%83...
Απάντηση: οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να ...
Απάντηση: Συστατικά 4-5 πρασα σε ροδέλες λάδι σέλερυ κομμένο 2 καρότα ροδέλες κύκνος ψιλο/μένα ντοματάκια μια κούπα ρυζι αλάτι πιπέρι ...
Απάντηση: ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΡΟΣΤΟΥλικά: •2 κιλά κρέας χοιρινό •1/2 κιλό πατάτες •1/2 ποτήρι κόκκινο γλυκό κρασί •2 κουταλιές βούτυρο • Χυμό 2 λεμον...
Απάντηση: Είναι πολύ απλό, θα ψήσεις κρέας και θα το τεμαχίσεις σε μικρά κομμάτια.
Απάντηση: Υλικα: 2 μεγάλα χωριατικα λουκάνικα 1 κιλό πιπεριές κέρατο 1 κονσερβα ντοματάκι ψιλοκομμένο ή ακόμη καλύτερα 3 ώριμες ντομάτες ψιλ...
Απάντηση: δοκιμασε αυτη ειναι πολυ απλη αλλα τα κανει καλα τα φασολακια 1/2 κιλό φασόλια μικρά 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 κουταλιά ντομα...
Απάντηση: Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά ...
 

Πως φτιαχνω σαλτσα για γουρουνι στην σουβλα;

Σχετικές ερωτήσεις
Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκι μου! :E Δεν το αφήνεις για αύριο που πρέπει να μαγειρέψω εγώ; :p
μην κανεις
Βάψιμο αβγών – Γαλάζιο, Μπλε χρώμα Βράστε τα αυγά σας, σε μια κατσαρόλα, μαζί με κόκκινο λάχανο, νερό και ξύδι. • Βάψιμο αβγών – Κί...
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/arni-sti- soubla.html
http:// www.toarkoudi.gr/ Recipes/2005-10/ Pork+from+Elassona/ fullstory.php? id=33111
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Παραδοσιακή κουζίνα

Απάντηση:
Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκι μου! :E Δεν το αφήνεις για αύριο που πρέπει να μαγειρέψω εγώ; :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Βάψιμο αβγών – Γαλάζιο, Μπλε χρώμα Βράστε τα αυγά σας, σε μια κατσαρόλα, μαζί με κόκκινο λάχανο, νερό και ξύδι. • Βάψιμο αβγών – Κίτρινο χρώμα Τυλίξτε τα αυγά σας σε ξερά φλούδια κρεμμυδιών και στερεώστε τα βάζοντας τα μέσα σε κάλτσα νάιλον και δένοντας τα με κόμπο. Βραστέ τα με νερό και το ανάλογο ξύδι • Βάψιμο αβγών – Πράσινο χρώμα Βράστε 1 κιλό σπανάκι σε τρία λίτρα νερό. Στο ζωμό που θα μείνει, θα βράσουμε τα αυγά μας προσθέτοντας το ανάλογο ξύδι • Βάψιμο αβγών - Κόκκινο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/arni-sti- soubla.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2005-10/ Pork+from+Elassona/fullstory.php?id=33111 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωραια σουβλακια κανει και η πιττα του παππου και ο κωστας..και εχουν πολλα υποκαταστηματα στην αθηνα,,αν μπεις στο google θα τα βρεις.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Δες μερικες συνταγες εδω: http://www.sintagespareas.gr/sintages/piroski.html http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B9%CF%81%CE% BF%CF%83%CE%BA%CE%AF?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να συτεψουν κανα δυο ημερες και μετα ψυσημο αλλα μονο στα καρβουνα εχουν αποδοση και γευση [στα ηλεκτρηκα γκριλ δεν δοκυμασα για να ειμαι ηλικρινης]θα μοσχομυριζουν στο ψυσημο να ξερης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 4-5 πρασα σε ροδέλες λάδι σέλερυ κομμένο 2 καρότα ροδέλες κύκνος ψιλο/μένα ντοματάκια μια κούπα ρυζι αλάτι πιπέρι Οδηγίες 1.Σωτάρω στο λάδι τα πράσα 2.Προσθέτω καρότα, σέλερυ την ντομάτα, λίγο νερό 3.Αφήνω το φαγητό να βράσει 4.Οταν είναι σχεδόν έτοιμα τα πράσα, 5.Προσθέτω περίπου 3 ποτήρια νερό και μόλις βράσει ρίχνω το ρύζι 6.Γύρω στα 6 σβήνω και αφήνω το ρύζι να φουσκώσει Λίγα μυστικά ακόμαΑν θέλετε να κρατάει το ρύζι χρησιμοποιήστε ρύζι για πιλάφι [το πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΡΟΣΤΟΥλικά: •2 κιλά κρέας χοιρινό •1/2 κιλό πατάτες •1/2 ποτήρι κόκκινο γλυκό κρασί •2 κουταλιές βούτυρο • Χυμό 2 λεμονιών • Λίγη κανέλα •Αλάτι •Πιπέρι Περιγραφή: Πλένουμε το κρέας, το στεγνώνουμε, το αλατοπιπερώνουμε, το πασπαλίζουμε με την κανέλα, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά. Μόλις πιει το νερό που θα βγάλει, δυναμώνουμε την φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο, σωτάρουμε το κρέας καλά από όλες τις μεριές και σβήνουμε με το λεμόνι και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι πολύ απλό, θα ψήσεις κρέας και θα το τεμαχίσεις σε μικρά κομμάτια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 2 μεγάλα χωριατικα λουκάνικα 1 κιλό πιπεριές κέρατο 1 κονσερβα ντοματάκι ψιλοκομμένο ή ακόμη καλύτερα 3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμενες 1/2 κούπα χυμο ντοματας 1/2 κουπα ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι άνιθος (επίσης αν θες λίγη καυτερή πιπερίτσα) αλάτι πιπέρι Βάζεις σε ένα τηγάνι το μισό λαδάκι και ρίχνεις τα λουκάνικα κομμένα σε κομμάτια, τα τηγανίζεις ελαφρώς και τα κρατάς στην άκρη. Εγώ αυτό το λάδι το πετάω. Έπειτα σε καθαρόσκευος ριχνεις το υπόλοιπο λάδι, σωτάρεις τις πιπεριές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δοκιμασε αυτη ειναι πολυ απλη αλλα τα κανει καλα τα φασολακια 1/2 κιλό φασόλια μικρά 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 κουταλιά ντοματοπελτέ 3 καρότα 1/2 νεροπότηρο λάδι Δυόσμοξερό Ρίγανη Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το λάδι και αρκετό νερό (σχεδόν να σκεπαστεί) και το βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία. 2. Κατά την διάρκεια της βράσης και περίπου στην μέση αυτής βάζουμε και το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει ανάλογα με το πόσο βρασμένο το θέλουμε . ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω εαν ειναι η καλλυτερη αλλα εγω το γεμιζω με ψιλοκομμενο μαιντανο ψιλοκομμενη φρεσκια ντοματα κρεμυδι σε ροδελες και λεπτες φετουλες λεμονιου Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΕΝΑ ΦΑΣΙΑΝΟ
Απάντηση:
1 φασιανός 1&1/2 κιλό καθαρισμένος 1/2 φλυτζάνι τσαγιού λάδι 2-3 λεμόνια αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. Καψαλίζετε τον φασιανό και τον πλένετε πολύ καλά. Τον τρίβετε εξωτερικά μέ μισό λεμόνι καΐ τον άλατοπιπερώνετε. Τον πασπαλίζετε μέ ρίγανη. Άλατοπιπερώνετε επίσης τό άνοιγμα της κοιλιάς του και το πασπαλίζετε μέ ρίγανη. Στίβετε τά δύο λεμόνια. Τοποθετείτε τον φασιανό σέ ανάλογο ταψί, πού έχετε βάλει τό λάδι, τόν χυμό τοϋ λεμονιού και 1 φλυτζάνι ζεστό νερό. Ψήνετε τόν φασιανό έπι 1 έως 1&1/2 ώ... Διαβάστε περισσότερα...
Πείτε μου την καλύτερη συνταγή για κρητικό πιλάφι με αρνάκι
Απάντηση:
1 κιλό αρνάκι 1/2 κοτόπουλο χωριάτικο Ρύζι 200-300gr στακοβούτυρο ή βούτυρο Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Yλικα 500γρ γιαούρτι 250γρ τρίμματα φέτας 250γρ μυζήθρα 3 αυγά 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα γάλα φρέσκο 1 κούπα ελαιόλαδο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι φύλλα κρούστας Διαδικασια Σε μια λεκάνη αδειάζεις το γιαούρτι και τα τυριά και ανακατεύεις. Προσθέτεις τα αυγά, το γάλα, το λάδι και τον άνηθο. Όταν το μίγμα ανακατευτεί καλά ρίχνεις το σιμιγδάλι και αλάτι, πιπέρι. Ανοίγεις τα φύλλα, τα γεμίζειςε κατα μήκος και τυλίγεις σε βουτυρωμένο στρόγγυλο ταψί σαν σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρωτεινουχες τροφες - http://www.sidages.gr/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE% B1/%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF% 81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή μαγειρέματος για σουτζουκάκια σμυρναίικα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE% B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%90%CE% BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως φτιαχνεται το αρνι αντικριστο;
Απάντηση:
Αρνί αντικριστό Υλικά Αρνί κατά προτίμηση σπάλα 2-3κιλα αλάτι 30-40 γρ. μια σούβλα ανοξείδωτη περίπου70-80 εκ.,μερικά ξύλα (ελιάς κατά προτίμηση ) Εκτέλεση Σε απόσταση60-70 εκατοστά από το κέντρο των ξύλων τοποθετούμε μερικές πέτρες σταθερά και σε ύψος 40 -60 εκατοστών .Τοποθετούμε το κρέας που έχουμε πέραση στη σούβλα και το έχουμε αλατίσει και βάζουμε φωτιά στα ξύλα .Για να τοποθετήσουμε το κρέας στη σούβλα, κόβουμε στο πέμπτο πλευρό τη σπάλα και την ανοίγουμε να διαχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χαχαχαχαχα αυτή κ αν είναι σοβαρή ερώτηση! χαχαχαχαχ :D :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρεατικά περισσότερο.. Δεν είμαι και πολύ του ψαριού, αλλά τα τρώω κι αυτά δεν έχω πρόβλημα!!:-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρακτικά είναι το ίδιο : http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/σπετζοφαΐ-πηλίου Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνονται οι χοχλιοί μπουμπουριστοί;
Απάντηση:
εισαι ηλιθιος να θες να μαγειρευσεις χοχλιους.τους χοχλιους τους βραζουν ζωντανους.αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο βουτα θε μια κατσαρολα βραστου νερου να δουμε αν θα σου αρεσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1-2 κουταλιές βούτυρο (ανάλογα με το πόσο παχύ είναι το κρέας) 10 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι ξηρό κρασί 1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι 1 ποτήρι του κρασιού νερό Κύμινο Πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
πληροφορίες για τη χρήση του καλαμποκάλευρου στην αρτοποιια
Απάντηση:
τυποψωμο με καλαμποκαλευρο Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 89 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: