Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Εξοπλισμός: Δοχείο ζύμωσης 25 λίτρων (με θερμόμετρο, παγίδα αέρα και δοσομετρητή ζάχαρης) Κύλινδρο και πυκνόμετρο για έλεγχο της ζύμωση...
Απάντηση: Χρειαζεσαι μια καφεττιερα, φιλτρα, και γαλλικο καφε. 1. βαζεις την καφετιερα στην πριζα 2.βαζεις το φιλτρο στην θηκη που εχει 3.βαζεις...
Απάντηση: Το τσιπουρο φτιαχνεται απο το κρασι με την μεθοδο της αποσταξης. Στο σπιτι ειναι πολυ δυσκολο να το φτιαξεις αφου πρεπει να παρεις ολους ...
Απάντηση: φραπε μετριο με γαλα
Απάντηση: http:// www.livepedia.gr/ index.php/%CE%A3%CF% 85%CE% B6%CE%AE%CF%84%CE% B7%CF%83%CE%B7:%CE% 88%CE%BB%CE% B1%CE%B9%CE%B1 εδώ θα μάθεις τα πάντα.
Απάντηση: Κρεπα με σοκολάτα η χωρίς? Αλλα και πάλι προτιμώ γυρο
Απάντηση: Θα χρησιμοπιήσεις αμμωνία και θα ξεπλύνεις πολύ καλά στο τελείωμα.
Απάντηση: της αμιτας πανια η της αμιτα ΑΕ?
Απάντηση: Δεν ειμαι ειδικος αλλα απο οτι ξερω το τρεξιμο θα σε βοηθησει πολυ καθως κ να αποθευγεις το ψωμι και τις σφολιατες..
Απάντηση: ΕΙΝΑΙ 1000 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ
 

Πως φτιαχνεται η σαμπουκα;

Σχετικές ερωτήσεις
Εγώ ούτε την βράζω ,ούτε τίποτα τέτοιο . Την κάνω πολύ πολύ απλή . Στίβω λεμόνια ώστε να γεμίσουν 2 το πολύ 2 1/2 δάχτυλα το ποτήρι (2...
50ml blanco Rum- lefko roumi 2 koutalakia leyki zaxarh 20ml xymos lime 1-2 kladia dyosmo(8-10 fylla) 30ml an8rakouxo nero h soda g...
Για την ρετσίνα χρησιμοποιείται η πιο φτηνή ποικιλία σταφυλιού που είναι το Σαββατιανό και υπάρχει σε μεγάλη έκταση στην περιοχή των Μεσο...
http://coconut- pete.blogspot.com/ 2010/11/malibu- express.html διαβασε αν εννοεις αυτο
Εγώ βρίσκω πολλά κοκτέιλ αλλα και συνταγές μαγειρικής απο εδω : http:// www.sidages.gr
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ποτά - Άλλα

Απάντηση:
Εγώ ούτε την βράζω ,ούτε τίποτα τέτοιο . Την κάνω πολύ πολύ απλή . Στίβω λεμόνια ώστε να γεμίσουν 2 το πολύ 2 1/2 δάχτυλα το ποτήρι (2 δάχτυλα οριζοντίως έτσι ; όχι καθέτως) και το υπόλοιπο το γεμίζω με νερό . Κι επειδή όπως καταλαβαίνεις είναι ξινή ,προσωπικά προσθέτω ζαχαρίνες και ποτέ ζάχαρη και τα ανακατεύω με ένα κουτάλι και τατα ! Έτοιμη ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
50ml blanco Rum- lefko roumi 2 koutalakia leyki zaxarh 20ml xymos lime 1-2 kladia dyosmo(8-10 fylla) 30ml an8rakouxo nero h soda garnitoura- 2 koryfes dyosmou bazoume ola ta ylika sto pothri kai anakeyoume kala mexri na liwsei h zaxarh gemizoume trimeno pago kai pros8etoume to an8rakouxo nero!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για την ρετσίνα χρησιμοποιείται η πιο φτηνή ποικιλία σταφυλιού που είναι το Σαββατιανό και υπάρχει σε μεγάλη έκταση στην περιοχή των Μεσογείων. Διαβάστε περισσότερα...
εχω αγορασει ποτο malibu αλλα για τον ανανα τι βαζουνε??
Απάντηση:
http://coconut-pete.blogspot.com/2010/11/malibu- express.html διαβασε αν εννοεις αυτο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ βρίσκω πολλά κοκτέιλ αλλα και συνταγές μαγειρικής απο εδω : http://www.sidages.gr Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Απάντηση:
Εξοπλισμός: Δοχείο ζύμωσης 25 λίτρων (με θερμόμετρο, παγίδα αέρα και δοσομετρητή ζάχαρης) Κύλινδρο και πυκνόμετρο για έλεγχο της ζύμωσης; 1 βραστήρα Ένα λεκανάκι για την αποστείρωση Ένα κατσαρολάκι για μπεν μαρί (να χωράει το δοχείο βύνης) Μια κατσαρόλα για το μίγμα (να χωράει 5-6 λίτρα νερό) Ένα γυάλινο ποτήρι, κατά προτίμηση λείο Λίγη μεμβράνη κουζίνας Ανοιχτήρι για κονσέρβες Εμφιαλωτήρια για μεταλλικά καπάκια Μεταλλικά καπάκια (συσκευασία 100 τεμ.) Ψύκτρα (βούρτσα) καθαρισμού φ... Διαβάστε περισσότερα...
δεν έχω ιδέα βοήθεια πλιζ
Απάντηση:
Χρειαζεσαι μια καφεττιερα, φιλτρα, και γαλλικο καφε. 1. βαζεις την καφετιερα στην πριζα 2.βαζεις το φιλτρο στην θηκη που εχει 3.βαζεις οσες κουτελιες καφε θες πανω στο φιλτρο (1 του γλυκου ανα φλυτζανι) 4.πανω απο την υποδοχη του φιλτρου εχει μια κανατουλα που την γεμιζεις με νερο αναλογα με ποσο καφε θες να κανεις 5.Αναβεις την καφετιερα 6.το νερο θα περασει σταγονα σταγονα μεσα απο τον καφε και το φιλτρο και θα χυθει στην γυαλινη κανατα. Μολις σταματισει να σταζει βγαζεις την γυαλινη ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω τσίπουρο;
Απάντηση:
Το τσιπουρο φτιαχνεται απο το κρασι με την μεθοδο της αποσταξης. Στο σπιτι ειναι πολυ δυσκολο να το φτιαξεις αφου πρεπει να παρεις ολους τους ατμους απο κρασι (που βραζει) και να τους κρυωσεις. Αυτο που θα προκειψει ειναι τσιπουρο. Διαβάστε περισσότερα...
Σκέτο, μέτριο ή γλυκό;
Απάντηση:
φραπε μετριο με γαλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%A3%CF%85%CE% B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7:%CE%88%CE%BB%CE% B1%CE%B9%CE%B1 εδώ θα μάθεις τα πάντα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρεπα με σοκολάτα η χωρίς? Αλλα και πάλι προτιμώ γυρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα χρησιμοπιήσεις αμμωνία και θα ξεπλύνεις πολύ καλά στο τελείωμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
της αμιτας πανια η της αμιτα ΑΕ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ειμαι ειδικος αλλα απο οτι ξερω το τρεξιμο θα σε βοηθησει πολυ καθως κ να αποθευγεις το ψωμι και τις σφολιατες.. Διαβάστε περισσότερα...
λιτρο λάδι - πόσα γραμμάρια έχει;
Απάντηση:
ΕΙΝΑΙ 1000 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν μας λές με τί θα συνοδεύεται το κρασί ούτε και το πόσο οικονομικά τα θέλεις.Τέλος πάντων ένα φτηνό και καλό κόκκινο κρασι είναι η Ραψάνη Τσάνταλη( η απλή όχι η παλαιωμένη).Κοστίζει γύρω στα 8 ευρώ.Επίσης για λευκό κρασί θα πρότεινα ή κάποιο Μοσχοφίλερο(Μπουτάρη,Αντωνόπουλου)ή κάποιο πιο αρωματικό κρασί όπως είναι η Λημνία Γή.Όλα αυτά τα λευκά κοστίζουν γύρω στα 8-8,5 ευρώ.Άν ψάχνεις για πιο φτηνά πές μου να σου προτείνω κάποιο άλλο.Ελπίζω να βοήθησα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΑΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ORO water ΑΕ . Με χαληλή περιεκτικότητα σε άλατα μόλις 1mg/lt νάτριο και χαμηλή σκληρότητα. Το μόνο που κυκλοφορεί και σε διασπώμενες φιάλες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σου ανεβαζει το ζαχαρο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι πινω αρκετους χυμους Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν την προορίζεις για ρόφημα απλά την κρεμάς κάπου έξω να ξεραθεί. σε σκιά κατά προτίμηση. αν θέλεις να πάρεις το αιθέριο έλαιο... η διαδικασία είναι λίγο δύσκολη μιας και πρέπει να έχεις αποστακτήρα. Διαβάστε περισσότερα...
http://www.koulo.gr/2011/07/blog-post_1997.html
Απάντηση:
καλα εμεις στην ελλαδα λογικο ειναι να το πινουμε.αφου ειμαστε οτι να ναι πλεον σε αντιθεση με την αρχαιοτητα. ειναι γνωστο παντως οτι αυτος ο καφες κανει πολυ κακο. και ειναι νοστιμος μωρε..με γαλα ή παγωτο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφρώδης οίνος είναι,δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαμπάνια το Asti Martini μιας και προέρχεται απο την Ιταλία.Πέρα απο αυτό,καλό και οικονομικό είναι σαν εναλλακτική όταν δεν υπάρχουν τα χρήματα για σαμπάνια με ονομασία προέλευσης. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γύρω στο 10 με 11% αλκοόλ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατί καλέ γυριζει? Διαβάστε περισσότερα...
ποια ειναι η καλυτερη συνταγη για αφρογαλο;
Απάντηση:
το αφρογαλο για fredo δεν ειναι καθολου δυσκολο αρκει να εχεις τα καταλληλα υλικα κ εργαλεια.Λοιπον θελουμε 1 κρυο μεταλικο shaker λιγο ΚΡΥΟ ΦΡΕΣΚΟ (0-4 C)γαλα αν ειναι κ πλυρες ακομα καλυτερα κ μια δυνατη φραπιερα.Βαζεις 2 δακτυλα γαλα στο shaker κ βυθιζεις την φραπιερα για 6 7 δευτ. σχεδον στον πατο αφου την εχεις ρυθμισει στην γρηγορη περιστροφη θα δεις οτι το γαλα θα αρχισει να φουσκωνει μονο του, σηκωνεις σιγα σιγα τη φραπιεερα οχι πολυ,λιγο πιο πανω απ την μεση του μειγματος κ την αφει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πρώτη αποτελεσματική παραγωγή καφέ χωρίς καφεΐνη έγινε στην Γερμανία στις αρχές του 20ου αιώνα. Πολλοί τρόποι παραγωγής χρησιμοποιούνται στις μέρες μας σε εμπορική κλίμακα. Όλοι αυτοί οι τρόποι παραγωγής έχουν κοινό το ότι η παραγωγή καφέ χωρίς καφεΐνη γίνεται στον πράσινο καφέ για να αποφευχθούν οι επιδράσεις στο άρωμα και τη γεύση του καφέ, στοιχεία τα οποία τυπικά διαμορφώνονται κατά την διάρκεια του καβουρντίσματος. Ο πράσινος καφές αρχικά υγραίνεται με νερό και ατμό για να εκχυλιστεί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΛΕΜΟΝΤΣΕΛΟ ΟΧΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΠΟΤΟ Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 56 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: