Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικα: 2 μεγάλα χωριατικα λουκάνικα 1 κιλό πιπεριές κέρατο 1 κονσερβα ντοματάκι ψιλοκομμένο ή ακόμη καλύτερα 3 ώριμες ντομάτες ψιλ...
Απάντηση: δοκιμασε αυτη ειναι πολυ απλη αλλα τα κανει καλα τα φασολακια 1/2 κιλό φασόλια μικρά 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 κουταλιά ντομα...
Απάντηση: Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά ...
Απάντηση: αχ τι μου κάνεις βραδιάτικα :P bounty <3
Απάντηση: οι χυλοπιτες φτιαχνονται πολυ ευκολα!παίρνουμε 250 γρ.μαλακο και άλλα 250 γρ.σκληρό αλεύρι.Προσθέτουμε 5 αυγα και ζυμώνουμε μια ζύμη σκλ...
Απάντηση: 1 κιλό αρνάκι 1/2 κοτόπουλο χωριάτικο Ρύζι 200-300gr στακοβούτυρο ή βούτυρο Αλάτι Πιπέρι
Απάντηση: οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να ...
Απάντηση: που το βρικες το αγριογουρουνο;
Απάντηση: Ποια θα μπορουσε να ηταν δηλαδη?Εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για το παρακατω? http:// www.youtube.com/ watch? v=_oG6wnGqvu0&featur e=...
Απάντηση: Σε ένα παραδοσιακό μπακαλικο Ευριπίδου 46β στο κέντρο της Αθήνας
 

Πως φτιαχνεται η γραβιερα

Σχετικές ερωτήσεις
Βάψιμο αβγών – Γαλάζιο, Μπλε χρώμα Βράστε τα αυγά σας, σε μια κατσαρόλα, μαζί με κόκκινο λάχανο, νερό και ξύδι. • Βάψιμο αβγών – Κί...
Δες μερικες συνταγες εδω: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ piroski.html http:// sintagoulis.gr/tag/% CF%80%CE%B9%CF%81% CE%BF%CF%83...
Συστατικά 4-5 πρασα σε ροδέλες λάδι σέλερυ κομμένο 2 καρότα ροδέλες κύκνος ψιλο/μένα ντοματάκια μια κούπα ρυζι αλάτι πιπέρι ...
ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΡΟΣΤΟΥλικά: •2 κιλά κρέας χοιρινό •1/2 κιλό πατάτες •1/2 ποτήρι κόκκινο γλυκό κρασί •2 κουταλιές βούτυρο • Χυμό 2 λεμον...
Είναι πολύ απλό, θα ψήσεις κρέας και θα το τεμαχίσεις σε μικρά κομμάτια.
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Παραδοσιακή κουζίνα

Απάντηση:
Βάψιμο αβγών – Γαλάζιο, Μπλε χρώμα Βράστε τα αυγά σας, σε μια κατσαρόλα, μαζί με κόκκινο λάχανο, νερό και ξύδι. • Βάψιμο αβγών – Κίτρινο χρώμα Τυλίξτε τα αυγά σας σε ξερά φλούδια κρεμμυδιών και στερεώστε τα βάζοντας τα μέσα σε κάλτσα νάιλον και δένοντας τα με κόμπο. Βραστέ τα με νερό και το ανάλογο ξύδι • Βάψιμο αβγών – Πράσινο χρώμα Βράστε 1 κιλό σπανάκι σε τρία λίτρα νερό. Στο ζωμό που θα μείνει, θα βράσουμε τα αυγά μας προσθέτοντας το ανάλογο ξύδι • Βάψιμο αβγών - Κόκκινο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες μερικες συνταγες εδω: http://www.sintagespareas.gr/sintages/piroski.html http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B9%CF%81%CE% BF%CF%83%CE%BA%CE%AF?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 4-5 πρασα σε ροδέλες λάδι σέλερυ κομμένο 2 καρότα ροδέλες κύκνος ψιλο/μένα ντοματάκια μια κούπα ρυζι αλάτι πιπέρι Οδηγίες 1.Σωτάρω στο λάδι τα πράσα 2.Προσθέτω καρότα, σέλερυ την ντομάτα, λίγο νερό 3.Αφήνω το φαγητό να βράσει 4.Οταν είναι σχεδόν έτοιμα τα πράσα, 5.Προσθέτω περίπου 3 ποτήρια νερό και μόλις βράσει ρίχνω το ρύζι 6.Γύρω στα 6 σβήνω και αφήνω το ρύζι να φουσκώσει Λίγα μυστικά ακόμαΑν θέλετε να κρατάει το ρύζι χρησιμοποιήστε ρύζι για πιλάφι [το πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΡΟΣΤΟΥλικά: •2 κιλά κρέας χοιρινό •1/2 κιλό πατάτες •1/2 ποτήρι κόκκινο γλυκό κρασί •2 κουταλιές βούτυρο • Χυμό 2 λεμονιών • Λίγη κανέλα •Αλάτι •Πιπέρι Περιγραφή: Πλένουμε το κρέας, το στεγνώνουμε, το αλατοπιπερώνουμε, το πασπαλίζουμε με την κανέλα, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά. Μόλις πιει το νερό που θα βγάλει, δυναμώνουμε την φωτιά, προσθέτουμε το βούτυρο, σωτάρουμε το κρέας καλά από όλες τις μεριές και σβήνουμε με το λεμόνι και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι πολύ απλό, θα ψήσεις κρέας και θα το τεμαχίσεις σε μικρά κομμάτια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 2 μεγάλα χωριατικα λουκάνικα 1 κιλό πιπεριές κέρατο 1 κονσερβα ντοματάκι ψιλοκομμένο ή ακόμη καλύτερα 3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμενες 1/2 κούπα χυμο ντοματας 1/2 κουπα ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι άνιθος (επίσης αν θες λίγη καυτερή πιπερίτσα) αλάτι πιπέρι Βάζεις σε ένα τηγάνι το μισό λαδάκι και ρίχνεις τα λουκάνικα κομμένα σε κομμάτια, τα τηγανίζεις ελαφρώς και τα κρατάς στην άκρη. Εγώ αυτό το λάδι το πετάω. Έπειτα σε καθαρόσκευος ριχνεις το υπόλοιπο λάδι, σωτάρεις τις πιπεριές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δοκιμασε αυτη ειναι πολυ απλη αλλα τα κανει καλα τα φασολακια 1/2 κιλό φασόλια μικρά 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 κουταλιά ντοματοπελτέ 3 καρότα 1/2 νεροπότηρο λάδι Δυόσμοξερό Ρίγανη Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το λάδι και αρκετό νερό (σχεδόν να σκεπαστεί) και το βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία. 2. Κατά την διάρκεια της βράσης και περίπου στην μέση αυτής βάζουμε και το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει ανάλογα με το πόσο βρασμένο το θέλουμε . ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχ τι μου κάνεις βραδιάτικα :P bounty <3 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οι χυλοπιτες φτιαχνονται πολυ ευκολα!παίρνουμε 250 γρ.μαλακο και άλλα 250 γρ.σκληρό αλεύρι.Προσθέτουμε 5 αυγα και ζυμώνουμε μια ζύμη σκληρή στη συνέχεια ανοίγουμε φύλλο είτε με το χέρι ειτε με το ειδικό μηχάνημα .Το κόβουμε σε λωρίδες μακριές και στη κόβουμε τις χυλοπίττες στο μέγεθος που θέλουμε.Τις αφήνουμε τουλάχιστον μια΄΄ωρα να ξεραθούν λιγάκι πριν τις μαγειρέψουμε ,ή αλλίως τις αφήνουμε απλωμένες για μια μέρα να ξεραθούν πριν τις αποθηκεύσουμε Διαβάστε περισσότερα...
Πείτε μου την καλύτερη συνταγή για κρητικό πιλάφι με αρνάκι
Απάντηση:
1 κιλό αρνάκι 1/2 κοτόπουλο χωριάτικο Ρύζι 200-300gr στακοβούτυρο ή βούτυρο Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να συτεψουν κανα δυο ημερες και μετα ψυσημο αλλα μονο στα καρβουνα εχουν αποδοση και γευση [στα ηλεκτρηκα γκριλ δεν δοκυμασα για να ειμαι ηλικρινης]θα μοσχομυριζουν στο ψυσημο να ξερης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που το βρικες το αγριογουρουνο; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποια θα μπορουσε να ηταν δηλαδη?Εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για το παρακατω? http://www.youtube.com/watch? v=_oG6wnGqvu0&feature=related Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα παραδοσιακό μπακαλικο Ευριπίδου 46β στο κέντρο της Αθήνας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπαράγγια άγρια Μια κουταλιά πελτές τομάτας Δυο αυγά Μερικές σταγονίτσες βαλσαμικό πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
η φετα γαλοπυλας που βαζουμε στο τοστ
Απάντηση:
Γύρω στις 90 θερμίδες η καπνιστή με 4% λίπος. Η βραστή νομίζω λιγότερες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τί ψάχνετε ακριβώς;Ταβέρνα που να σερβίρει γάιδαρο ή ταβέρνα που ονομάζεται γάιδαρος; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής - Αρνάκι ατζέμ πιλάφι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE% AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%BC-%CF% 80%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CF%86%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για τη σαρδελα ξερω σιγουρα οτι κατεβαζει τη χοληστερινη και ξεβουλωνει τις αρτηριες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Yλικα 500γρ γιαούρτι 250γρ τρίμματα φέτας 250γρ μυζήθρα 3 αυγά 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό 1 κούπα γάλα φρέσκο 1 κούπα ελαιόλαδο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι φύλλα κρούστας Διαδικασια Σε μια λεκάνη αδειάζεις το γιαούρτι και τα τυριά και ανακατεύεις. Προσθέτεις τα αυγά, το γάλα, το λάδι και τον άνηθο. Όταν το μίγμα ανακατευτεί καλά ρίχνεις το σιμιγδάλι και αλάτι, πιπέρι. Ανοίγεις τα φύλλα, τα γεμίζειςε κατα μήκος και τυλίγεις σε βουτυρωμένο στρόγγυλο ταψί σαν σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρακτικά είναι το ίδιο : http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/σπετζοφαΐ-πηλίου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή Μία παραλλαγή του σοφρίτο της Κέρκυρας για όσους τους αρέσει η νόστιμη σάλτσα αλλά όχι το πολύ σκόρδο Συστατικά 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 φλιτζ. του τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο αλεύρι για το αλεύρωμα 2 κρεμμύδια μεγάλα τριμμένα 1 ποτήρι του νερού άσπρο κρασί 1 φλιτζ του τσαγιού ελαιόλαδο 2 φύλλα δάφνης ½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι αλάτι Σερβίρει4 - 5 άτομα Οδηγίες 1.Αλατίζετε και πιπερώνετε το κρέας. Το αλευρώνετε καλά κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φασόλια ξερά 500 γρ καρότα 3 κομμένα σε ροδέλες χοντρές κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα ντοματάκια κονσέρβας: 400 γρ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σέλινο 3 κλωνάρια αλάτι λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο καυτερή πιπερίτσα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή για σουτζουκάκια πολίτικα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE% B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%90%CE% BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαζουμε τη φετα στο πηλινο και απο πανω βαζουμε ντοματα φρεσκια ριγανη λιγο καυτερο κοκκινο πιπερι και ραντιζουμε με λιγο ελαιολαδο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΕΧΕΙ 2 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ 13 ΚΑΙ ΑΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ & ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ 40 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 28 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: