Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: σε γυαλινο. το ξιδι ειναι οξινο κ αντιδρα με το πλαστικο με αποτελεσμα το πλαστικο να απελευθερωσει(μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα) χη...
Απάντηση: Εγώ βρίσκω πολλά κοκτέιλ αλλα και συνταγές μαγειρικής απο εδω : http:// www.sidages.gr
Απάντηση: Χρειαζεσαι μια καφεττιερα, φιλτρα, και γαλλικο καφε. 1. βαζεις την καφετιερα στην πριζα 2.βαζεις το φιλτρο στην θηκη που εχει 3.βαζεις...
Απάντηση: Το τσιπουρο φτιαχνεται απο το κρασι με την μεθοδο της αποσταξης. Στο σπιτι ειναι πολυ δυσκολο να το φτιαξεις αφου πρεπει να παρεις ολους ...
Απάντηση: Η φρέσκια βιολογική μπύρα είναι η αγαπημένη μου. Με τον όρο «φρέσκια βιολογική μπύρα» εννοούμε την μπύρα που δεν έχει υποστεί κατά την τ...
Απάντηση: γιατί καλέ γυριζει?
Απάντηση: Σλημαν 8-10 αμπελοκηποι 2155202582 τηλ
Απάντηση: http:// www.livepedia.gr/ index.php/%CE%A3%CF% 85%CE% B6%CE%AE%CF%84%CE% B7%CF%83%CE%B7:%CE% 88%CE%BB%CE% B1%CE%B9%CE%B1 εδώ θα μάθεις τα πάντα.
Απάντηση: Ασυζητητί το κακάο.
Απάντηση: τι είναι αιθερια ελαια και πως φτιάχνονται?
 

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΠΥΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Εξοπλισμός: Δοχείο ζύμωσης 25 λίτρων (με θερμόμετρο, παγίδα αέρα και δοσομετρητή ζάχαρης) Κύλινδρο και πυκνόμετρο για έλεγχο της ζύμωσης; 1 βραστήρα Ένα λεκανάκι για την αποστείρωση Ένα κατσαρολάκι για μπεν μαρί (να χωράει το δοχείο βύνης) Μια κατσαρόλα για το μίγμα (να χωράει 5-6 λίτρα νερό) Ένα γυάλινο ποτήρι, κατά προτίμηση λείο Λίγη μεμβράνη κουζίνας Ανοιχτήρι για κονσέρβες Εμφιαλωτήρια για μεταλλικά καπάκια Μεταλλικά καπάκια (συσκευασία 100 τεμ.) Ψύκτρα (βούρτσα) καθαρισμού φιαλ

ών Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε ένα ολοκληρωμένο σετ παρασκευής μπύρας, το οποίο περιέχει όλα τα απαραίτητα. Πρώτες ύλες: Συσκευασία βύνης με ζύμες και λυκίσκο (για παραγωγή 23 λίτρων μπύρας) 1 κιλό δεξτρόζη (Η δεξτρόζη είναι ένα από τα δύο συστατικά της ζάχαρης (το άλλο είναι η φρουκτόζη) και στη φύση συναντάται κυρίως στα γλυκά και ώριμα φρούτα (σταφύλια). Προστίθεται στο γλεύκος για να ζυμωθεί από τη μαγιά σε αλκοόλ και διοξείδιο του άνθρακα. Σε αντίθεση με την κρυσταλλική ή τη μα

ύρη ζάχαρη, ζυμώνεται πλήρως, δεν επηρεάζει τη γεύση του τελικού προϊόντος και δεν αφήνει κατάλοιπα.) Περίπου 20 λίτρα καθαρό νερό Μικρή ποσότητα vodka για την αεροπαγίδα Ξεκινάμε πλένοντας προσεκτικά και με επιμέλεια τα πάντα. Δεν έχει σημασία αν το κατσαρολάκι το πήρατε από το ντουλάπι καθαρό, ρίξτε του ένα φρέσκο πλύσιμο για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Θεωρώ ότι έχετε πλύνει τα πάντα, οπότε δεν αναφέρω πλυσίματα παρακάτω στη διαδικασία, έτσι; Επίσης θεωρώ ότι έχετε πλύνει καλά και τα χέρια σας ως τον αγκώνα. Γεμίζουμε το λεκανάκι με καυτό νερό από τη βρύση. Εκεί διαλύουμε την κατάλληλη ποσότητα απολυμαντικού μέσου (πχ. chemipro oxi ). Στο διάλυμα αυτό βυθίζουμε τον αναδευτήρα μας, το ποτήρι και την αεροπαγίδα. Αφαιρούμε το πλαστικό καπάκι από τo δοχείο της βύνης και απομακρύνουμε το φυλλάδιο με τις οδηγίες και το φακελάκι με την μαγιά. Βγάζουμε το ποτήρι από το διάλυμα αποστείρωσης και το ξεπλένουμε με λίγο καθαρό νερό. Το γεμίζουμε μέχρι τη μέση με κρύο νερό. Προσθέτουμε ελάχιστο από το βραστό νερό που ετοιμάσαμε, ίσα-ίσα για να φτάσει το περιεχόμενο του ποτηριού σε χλιαρή θερμοκρασία. Ανοίγουμε το φακελάκι της μαγιάς και το ρίχνουμε στο χλιαρό νερό χωρίς να το ανακατέψουμε. Σκεπάζουμε το ποτήρι με τη μεμβράνη και το αφήνουμε στην άκρη, για να ενυδατωθεί η μαγιά ενόσω εμείς ετοιμάζουμε το υπόλοιπο μίγμα. Βράζουμε μια ποσότητα νερού στο βραστήρα. Αδειάζουμε το υπόλοιπο βραστό νερό στο κατσαρολάκι και βυθίζουμε μέσα το κλειστό ακόμα δοχείο της βύνης, για να μαλακώσει η βύνη στο εσωτερικό και να ρέει εύκολα όταν ανοίξουμε το δοχείο. Η βύνη στο εσωτερικό του δοχείου είναι σαν μέλι, ίσως και λίγο πιο πυκνόρρευστη. Αποστειρώνουμε τον πρώτο κάδο (αυτόν με τα αυτοκόλλητα) ρίχνοντας λίγο από το αποστειρωτικό διάλυμμα μέσα και απλώνοντάς το παντού με το χέρι μας. Αδειάζουμε το διάλυμμα στο νεροχύτη και ξεπλένουμε με καθαρό νερό. Παρομοίως, αποστειρώνουμε και το καπάκι του, αυτό με την τρύπα και την τσιμούχα. Ρίχνουμε στον κάδο περίπου 18 λίτρα κρύο νερό. Εγώ χρησιμοποιώ το εμφιαλωμένο από τη μεγάλη φιάλη των 19 λίτρων, εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από μπουκάλι ή τη βρύση του σπιτιού σας. Τον κλείνουμε χαλαρά με το καπάκι του και τον αφήνουμε κι αυτόν να περιμένει. Βράζουμε άλλο 1,5 λίτρο νερό στον βραστήρα μας. Αφού έχει ζεσταθεί καλά το περιεχόμενο του δοχείου, το ανοίγουμε με το ανοιχτήρι και αδειάζουμε το περιεχόμενό του στην κατσαρόλα. Ρίχνουμε το βραστό νερό στο δοχείο της βύνης (προσέξτε μην καείτε!) για να λιώσουν τα υπολείμματα στα τοιχώματα και ανακατεύουμε κουνώντας το δοχείο κυκλικά, κρατώντας το με ένα γάντι ή πετσέτα κουζίνας. Αδειάζουμε και αυτό το περιεχόμενο στην κατσαρόλα. Ξεπλένουμε τον αναδευτήρα με φρέσκο νερό και ανακατεύουμε το μίγμα. Ανοίγουμε μια συσκευασία δεξτρόζης (1 κιλό) και την ρίχνουμε ολόκληρη στην κατσαρόλα. Ανακατεύουμε καλά με τον αναδευτήρα μας για να διαλυθεί εντελώς. Έχουμε λοιπόν τώρα μέσα στην κατσαρόλα περίπου 4 λίτρα μίγμα (1,5 η βύνη, 1,5 το βραστό νερό και 1 η δεξτρόζη). Στη συνέχεια, ανοίγουμε το καπάκι του κάδου και ρίχνουμε μέσα το μίγμα. Ο κάδος μας τώρα περιέχει περίπου 22 λίτρα (18 το νερό και 4 το μίγμα). Συμπληρώνουμε κρύο νερό ως τα 23 λίτρα. Το κρύο νερό με το ζεστό μίγμα πρέπει να έχουν έρθει σε μια θερμοκρασία χλιαρή, παρόμοια με αυτή στο ποτήρι της μαγιάς. Η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι γύρω στους 20 βαθμούς Κελσίου. Η μαγιά στο ποτήρι πρέπει θεωρητικά να έχει ήδη ενυδατωθεί και η μεμβράνη έχει φουσκώσει ελαφρώς. Ανακατεύουμε το περιεχόμενο κουνώντας το ποτήρι με κυκλικές κινήσεις (όχι με κουτάλι), αφαιρούμε τη μεμβράνη και το ρίχνουμε κι αυτό στον κάδο. Ανακατεύουμε καλά για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Κλείνουμε τον κάδο με το καπάκι και το πατάμε γύρω-γύρω μέχρι να κουμπώσει καλά. Τώρα θα πρέπει να "αερίσουμε" το μίγμα, που τώρα πια λέγεται γλεύκος (συντομία του "ζυθογλεύκος", είναι το αντίστοιχο του μούστου για το κρασί). Είναι η μοναδική φορά σε ολόκληρη τη διαδικασία που θέλουμε να έλθει σε επαφή το οξυγόνο με το γλεύκος. Κλείνουμε με τον αντίχειρα του ενός χεριού την τρύπα στο καπάκι, με το άλλο χέρι πιάνουμε τον κάδο από το χείλος, τον τραβάμε προς το μέρος μας μέχρι να σηκωθεί διαγώνια και να πατάει κάτω μόνο στη μια γωνία, και τον κουνάμε δυνατά μπρος πίσω για να αφρίσει το γλεύκος. Ξεπλένουμε την αεροπαγίδα και το καπάκι της με φρέσκο νερό. Βάζουμε την αεροπαγίδα στο καπάκι του κάδου και τη γεμίζουμε με vodka ως τις γραμμούλες. Την κλείνουμε με το κόκκινο καπάκι. Σε αυτό το σημείο, μπορούμε αν θέλουμε να πάρουμε κι ένα δείγμα από το βρυσάκι του κάδου ώστε να μετρήσουμε την αρχική πυκνότητα του γλεύκους με το ωραίο μας πυκνόμετρο. Σημειώνουμε την θερμοκρασία, την ημερομηνία/ώρα, τον τύπο της μπύρας που παρασκευάσαμε, την αρχική πυκνότητα και οποιαδήποτε σχόλια σε ένα σημειωματάριο. Είμαστε έτοιμοι! Δεν ξεχνάμε να αποκαταστήσουμε την τάξη και την καθαριότητα στην κουζίνα (διαφορετικά το έτερον ήμισυ δεν θα δει με καλό μάτι την διαδικασία και θα έχουμε γκρίνιες!). Το γλεύκος θα ξεκινήσει να ζυμώνεται σύντομα και θα το καταλάβουμε από τις φυσαλίδες στην αεροπαγίδα. Διατηρούμε τον κάδο στην κατάλληλη σταθερή θερμοκρασία (που διαφέρει ανάλογα με τον τύπο της μπύρας). Η ζύμωση, εφόσον η θερμοκρασία στο ζυμωτή διατηρείται μεταξύ 20 και 24 βαθμούς C, θα διαρκέσει 5-10 ημέρες. Μεγάλες διακυμάνσεις στη θερμοκρασία θα προκαλέσουν σοκ στη μαγιά και η ζύμωση θα σταματήσει - προφανώς δεν το θέλουμε αυτό. Καταλαβαίνουμε τη λήξη της ζύμωσης, εφόσον δεν παράγονται πλέον φυσαλίδες. Αυτό, μπορούμε επίσης να το διαπιστώσουμε μετρώντας την πυκνότητα δείγματος από τη μπύρα. Η πυκνότητα που θα έχει η έτοιμη πια μπύρα, φαίνεται ανάλογα με τον τύπο στον πίνακα. Μετά τη λήξη της ζύμωσης, η μπύρα μπορεί να καταναλωθεί, ή να εμφιαλωθεί. Είναι όμως προτιμότερο να περιμένουμε ακόμα 3-4 ημέρες, ώστε να έχει καθαρίσει περισσότερο. Για αύξηση του αφρού, η μπύρα μεταγγίζεται σε καθαρό δοχείο, προστίθενται 8 γραμμ. ζάχαρης ή δεξτρόζης ανά λίτρο και σφραγίζεται. Σε περίπτωση εμφιάλωσης, προσθέτουμε στο μπουκάλι με το δοσομετρητή ποσότητα ζάχαρης ή δεξτρόζης ανάλογη με τη χωρητικότητα της φιάλης. Περαιτέρω ωρίμανση και ο σχηματισμός του αφρού θα συμβεί εντός της φιάλης. Μετά από 15 ημέρες εμφιάλωσης μπορείτε να απολαύσετε τη δική σας μπύρα, ενώ, παραπέρα αναμονή, θα της επιτρέψει να απελευθερώσει καλύτερα τα γευστικά και αρωματικά της χαρακτηριστικά.

Σχόλια απάντησης

απάντησε ο Anonimos

ευχαριστω πολυ, κατι κιτ που κυκλοφορουν ειναι καλα? Επισης αν θελω να φτιαξω βυνη μονος μου, υπαρχει τροπος?
σχολίασε ο apollonas  - 2011-04-16 09:53:23
Θελω να πω το κιτ αυτο ειναι καλο?
σχολίασε ο apollonas  - 2011-04-16 09:54:20
Σχετικές ερωτήσεις
ο εσπρέσο θελει μηχάνημα για να φτιαχτεί... απο εκει και περα μπορεις με το μιξερακι να τον κάνεις φρεντο.
Εγώ ούτε την βράζω ,ούτε τίποτα τέτοιο . Την κάνω πολύ πολύ απλή . Στίβω λεμόνια ώστε να γεμίσουν 2 το πολύ 2 1/2 δάχτυλα το ποτήρι (2...
50ml blanco Rum- lefko roumi 2 koutalakia leyki zaxarh 20ml xymos lime 1-2 kladia dyosmo(8-10 fylla) 30ml an8rakouxo nero h soda g...
Για την ρετσίνα χρησιμοποιείται η πιο φτηνή ποικιλία σταφυλιού που είναι το Σαββατιανό και υπάρχει σε μεγάλη έκταση στην περιοχή των Μεσο...
http://coconut- pete.blogspot.com/ 2010/11/malibu- express.html διαβασε αν εννοεις αυτο
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ποτά - Άλλα

kalispera pedia . afto pou thelo na matho einai ean mporo na ftiakso espreso sto spiti me mixeraki xiros
Απάντηση:
ο εσπρέσο θελει μηχάνημα για να φτιαχτεί... απο εκει και περα μπορεις με το μιξερακι να τον κάνεις φρεντο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ ούτε την βράζω ,ούτε τίποτα τέτοιο . Την κάνω πολύ πολύ απλή . Στίβω λεμόνια ώστε να γεμίσουν 2 το πολύ 2 1/2 δάχτυλα το ποτήρι (2 δάχτυλα οριζοντίως έτσι ; όχι καθέτως) και το υπόλοιπο το γεμίζω με νερό . Κι επειδή όπως καταλαβαίνεις είναι ξινή ,προσωπικά προσθέτω ζαχαρίνες και ποτέ ζάχαρη και τα ανακατεύω με ένα κουτάλι και τατα ! Έτοιμη ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
50ml blanco Rum- lefko roumi 2 koutalakia leyki zaxarh 20ml xymos lime 1-2 kladia dyosmo(8-10 fylla) 30ml an8rakouxo nero h soda garnitoura- 2 koryfes dyosmou bazoume ola ta ylika sto pothri kai anakeyoume kala mexri na liwsei h zaxarh gemizoume trimeno pago kai pros8etoume to an8rakouxo nero!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για την ρετσίνα χρησιμοποιείται η πιο φτηνή ποικιλία σταφυλιού που είναι το Σαββατιανό και υπάρχει σε μεγάλη έκταση στην περιοχή των Μεσογείων. Διαβάστε περισσότερα...
εχω αγορασει ποτο malibu αλλα για τον ανανα τι βαζουνε??
Απάντηση:
http://coconut-pete.blogspot.com/2010/11/malibu- express.html διαβασε αν εννοεις αυτο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε γυαλινο. το ξιδι ειναι οξινο κ αντιδρα με το πλαστικο με αποτελεσμα το πλαστικο να απελευθερωσει(μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα) χημικες ουσιες οι οποιες μπορει να ναι βλαβερες για τον οργανισμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ βρίσκω πολλά κοκτέιλ αλλα και συνταγές μαγειρικής απο εδω : http://www.sidages.gr Διαβάστε περισσότερα...
δεν έχω ιδέα βοήθεια πλιζ
Απάντηση:
Χρειαζεσαι μια καφεττιερα, φιλτρα, και γαλλικο καφε. 1. βαζεις την καφετιερα στην πριζα 2.βαζεις το φιλτρο στην θηκη που εχει 3.βαζεις οσες κουτελιες καφε θες πανω στο φιλτρο (1 του γλυκου ανα φλυτζανι) 4.πανω απο την υποδοχη του φιλτρου εχει μια κανατουλα που την γεμιζεις με νερο αναλογα με ποσο καφε θες να κανεις 5.Αναβεις την καφετιερα 6.το νερο θα περασει σταγονα σταγονα μεσα απο τον καφε και το φιλτρο και θα χυθει στην γυαλινη κανατα. Μολις σταματισει να σταζει βγαζεις την γυαλινη ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω τσίπουρο;
Απάντηση:
Το τσιπουρο φτιαχνεται απο το κρασι με την μεθοδο της αποσταξης. Στο σπιτι ειναι πολυ δυσκολο να το φτιαξεις αφου πρεπει να παρεις ολους τους ατμους απο κρασι (που βραζει) και να τους κρυωσεις. Αυτο που θα προκειψει ειναι τσιπουρο. Διαβάστε περισσότερα...
Έχετε πιεί βιολογική μπύρα; Είναι καλή;
Απάντηση:
Η φρέσκια βιολογική μπύρα είναι η αγαπημένη μου. Με τον όρο «φρέσκια βιολογική μπύρα» εννοούμε την μπύρα που δεν έχει υποστεί κατά την τελική φάση παραγωγής της θερμική επεξεργασία παστερίωσης, η οποία εξαφανίζει τα αρώματα των υλικών και ισοπεδώνει τη γεύση του τελικού προϊόντος για να εξασφαλίσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.Δηλαδή η παραγωγή της μπύρας γίνεται ακολουθώντας πιστά το Γερμανικό νόμο «περί καθαρότητας του ζύθου» του 1516, σύμφωνα με τον οποίο μπύρα είναι μόνο το παραγόμενο προϊόν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατί καλέ γυριζει? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σλημαν 8-10 αμπελοκηποι 2155202582 τηλ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%A3%CF%85%CE% B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7:%CE%88%CE%BB%CE% B1%CE%B9%CE%B1 εδώ θα μάθεις τα πάντα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ασυζητητί το κακάο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι είναι αιθερια ελαια και πως φτιάχνονται? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα χρησιμοπιήσεις αμμωνία και θα ξεπλύνεις πολύ καλά στο τελείωμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσα ειναι αυτα?******* Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα κράνα εννοείς; Στίς λαικές αλλά χρειάζεσαι άδεια,εκτός αν τα δώσεις σε κάποιον πού έχρει και τα πουλάει αυτός. Μπορείς να τα φορτώσεις σε κανένα αγροτικό και να τα ουλάς στη ζούλα,σε πόστα που θα επιλεξεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σου ανεβαζει το ζαχαρο! Διαβάστε περισσότερα...
http://perierga.gr/2013/04/h-%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%85%CE%B8%CE%B1%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B1/
Απάντηση:
Απάντηση:
Και σε φαρμακεία και σε super market.Είναι 96% αλκοόλ.Το 100% πέραν του οτι είναι πανάκριβο,διατίθεται για φαρμακευτική χρήση μόνο. Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνω κοσμοπολιταν
Απάντηση:
Εγώ βρίσκω πολλά κοκτείλ αλλα και συνταγές μαγειρικής απο εδω : http://www.sidages.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ελληνικος για παντααααα Διαβάστε περισσότερα...
Σε τι γωνία πρέπει να είναι ένα μπουκάλι κρασιού όταν το αποθηκεύουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα;
Απάντηση:
η γωνία θα πρέπει να είναι τέτοια έτσι ώστε ο φελλός να καλύπτεται από το κρασί και να παραμένει υγρός. διαφορετικά θα ξεραθεί, θα "σουφρώσει" και θα επιτρέψει αέρα να μπει μέσα στο μπουκάλι κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου καλό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλό κάνει.Εκτός και αν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη οπότε δεν κάνει καλό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΑΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ORO water ΑΕ . Με χαληλή περιεκτικότητα σε άλατα μόλις 1mg/lt νάτριο και χαμηλή σκληρότητα. Το μόνο που κυκλοφορεί και σε διασπώμενες φιάλες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ενα μεγαλο super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ή CAREFOUR Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ 46-ΑΘΗΝΑ (ΚΕΝΤΡΟ) 2103211721 Διαβάστε περισσότερα...
λιτρο λάδι - πόσα γραμμάρια έχει;
Απάντηση:
ΕΙΝΑΙ 1000 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Εχω δοκιμασει μονο μια φορα στη ζωη μου. Με ειχε πιασει μια εξαψη και μια ζαλαδα. αργοτερα αρχισε να με ποναει η καρδια μου. Ποτε θα περασει αυτο, μπορει να προκαλεσει παρενεργιες, ή καποιο μονιμο προβλημα? Μια γουλια εχω πιει.
Απάντηση:
Μονιμο προβλημα οχι δεν δημιουργουν.Καλο θα ειναι ομως να τα αποφευγεις γιατι δημιουργουν ταχυκαρδιες. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 109 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: