Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Κυρίως απο κακάο αλλά περιέχουν και άλλα συστατικά.Ζάχαρη,κακ αόμαζα κάποιες λιπαρές ουσίες κ.α
Απάντηση: Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του...
Απάντηση: Η ερώτηση ποια είναι..
Απάντηση: Βρήκα αυτό το άρθρο,δεν ξέρω κατα πόσο βοηθάει.http:// www.fooddaily.gr/ arthro.php?id=92
Απάντηση: Καλά κάνεις που το σκέφτεσαι,γιατί το image ενός καταστήματος,καφετέρ ιας κ.τ.λ παίζει ρόλο για το αν θα το προτιμίσει ο κόσμος.Εκτός βέβα...
Απάντηση: Ναι.
Απάντηση: που τα θυμηθηκες αυτα?
Απάντηση: Η μόνη φυσική/φυτική μπλε τροφή που γνωρίζω είναι τα μύρτιλλα (blueberries). Γενικά το μπλε χρώμα δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά στη φύση σ...
Απάντηση: Δες εδω: http:// www.cookshop.gr/ Products.aspx? nodeSerial=001001001 002003&nodeId=60&key word=&latest=false&o ffers=false&...
Απάντηση: Για τους επαγγελματίες υπάρχουν εταιρίες πρώτον υλών όπου προμηθεύοντες Της ύλες παγωτού , ενδεικτικά χιάζονται γάλα ,ζάχαρη, δεκστρόζη...
 

πως φτιαχνω μαρμελαδα φραουλα με ζαχαρη στεβια

πως φτιαχνω μαρμελαδα φραουλα χωρις ζαχαρη?
Σχετικές ερωτήσεις
Το περιεργο ειναι, πώς ξυνισε η μαρμελαδα; Οι μαρμελαδες κ τα γλυκα που περιεχουν μεγαλες ποσοτητες ζαχαρης, διατηρουνται για παρα πολυ κ...
Σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε μέτρια τ...
Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ το Flora, μαζί με το τυρί και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι, το μπέικιν και το ...
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα μπολάκι στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε τα μπισκότα. Τοποθετούμ...
εγω βαζω σοκολατα σκονη, ζεστο νερο κ λιγες σταγονες γαλα
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Το περιεργο ειναι, πώς ξυνισε η μαρμελαδα; Οι μαρμελαδες κ τα γλυκα που περιεχουν μεγαλες ποσοτητες ζαχαρης, διατηρουνται για παρα πολυ καιρο αν φυλασσονται σε αεροστεγως κλεισμενα βαζακια. πετα την! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία λαδόκολλα κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο. Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα έως ότου αφρατέψουν καλά. Ρίχνουμε το κοσκινισμένο αλεύρι με το κακάο στη λεκάνη με τα αυγά και τη ζάχαρη, τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας ή με μία πλαστική σπάτουλα, συμπληρώνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Στη συνέχεια μέσα σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε μέσα το τσέρκι μας. Ρίχνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε σε βαθύ μπολ το Flora, μαζί με το τυρί και τα ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι, το μπέικιν και το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά. Ζυμώνουμε και πλάθουμε μια μπάλα με τη ζύμη. Την τυλίγουμε με πλαστική μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο, τουλάχιστον για 2 ώρες. Στη συνέχεια, παίρνουμε μικρές ποσότητες από τη ζύμη, πλάθουμε και ανοίγουμε σε μικρά πιτάκια. Βάζουμε στο καθένα 1/4 κουταλάκι μαρμελάδα και τα τοποθετούμε σε ταψί ή λαμαρίνα αλειμμένο με λίγο Flo... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε τα μπισκότα. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε ένα μπολάκι στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε τα μπισκότα. Τοποθετούμε το μείγμα σε ένα ταψάκι διαμέτρου 20εκ. και το αφήνουμε να κρυώσει. Σπάμε τις μαρέγκες. Τοποθετούμε σε ένα μπολ το Carte D’ Or Crème de Vanille, το τυρί ricotta, το εκχύλισμα βανίλιας, τις μαρέγκες και τις φράουλες και ανακατεύουμε. Απλώνουμε το μείγμα στο ταψάκι με τη βάση μπισκότου. Βάζουμε το ταψάκι στην κατάψυξη για 40’. Αφαιρούμε το cheesecake από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω βαζω σοκολατα σκονη, ζεστο νερο κ λιγες σταγονες γαλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κυρίως απο κακάο αλλά περιέχουν και άλλα συστατικά.Ζάχαρη,κακαόμαζα κάποιες λιπαρές ουσίες κ.α Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του) 1 φάκελο ζελατίνη (10γρ.) Παρασκευή Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες. Τις περνάμε από μπλέντερ να διαλυθούν εντελώς. Βάζουμε τη ζελατίνη να διαλυθεί σε 3 κουταλιές της σούπας νερό. Βάζουμε τον πολτό τους σε κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τη στέβια και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ερώτηση ποια είναι.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βρήκα αυτό το άρθρο,δεν ξέρω κατα πόσο βοηθάει.http://www.fooddaily.gr/arthro.php?id=92 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλά κάνεις που το σκέφτεσαι,γιατί το image ενός καταστήματος,καφετέριας κ.τ.λ παίζει ρόλο για το αν θα το προτιμίσει ο κόσμος.Εκτός βέβαια απο την ποιότητα που θα έχουν αυτά που θα προσφέρεις. Eκτός απο το να προσλάβεις την Έλενα,πρόσεχε λοιπόν να είναι καθαρά και να έχουν ωραία εμφάνιση τα έπιπλα που θα βάλεις. Αυτό :p Ε για περαιτέρω λεπτομέριες ρώτα και τον αρχιτέκτονα εξωτερικών χώρων απο πάνω. :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θυμαται κανεις πως λεγοταν το παγωτο ξυλακι που ηταν γυρω στα 12 εκατοστα κυλινδρικο με επικαλυψη σοκολατα και κατι τραγανιστα πραγματακια μεχρι τη μεση , και μεσα ειχε μια βελουδινη κρεμα κακαο και λαχταριστο μεχρι ηδονης σιροπι σοκολατα. Κοστιζε περιπου 15 δρχ. Επισης ενα αλλο που ηταν ολο γρανιτα φραουλα και ειχε ενα πλαστικο ξυλακι ροζ. Μυριζε φραουλα απο μετρα μακρια. Υπαρχουν αυτα ... κυκλοφορουν ?
Απάντηση:
που τα θυμηθηκες αυτα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η μόνη φυσική/φυτική μπλε τροφή που γνωρίζω είναι τα μύρτιλλα (blueberries). Γενικά το μπλε χρώμα δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά στη φύση σε βρώσιμη για τον άνθρωπο μορφή! Τώρα κατά πόσο είναι μπλε ο χυμός τους ή κατά πόσο μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις γι΄ αυτό που θέλεις, θα σε γελάσω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες εδω: http://www.cookshop.gr/Products.aspx? nodeSerial=001001001002003&nodeId=60&keyword=&late st=false&offers=false&Page=3 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τους επαγγελματίες υπάρχουν εταιρίες πρώτον υλών όπου προμηθεύοντες Της ύλες παγωτού , ενδεικτικά χιάζονται γάλα ,ζάχαρη, δεκστρόζη, κρέμα γάλακτος και βάση παγωτού όπου περιέχει πηκτικές ύλες , μετά προσθέτουν της γεύσης που θέλουν να βγάλουν ,αναδεύουν και βάζουν όλο το μίγμα στην παγωτομηχανη και σε 10 λεπτά το παγωτό είναι έτυμο ,τοποθετείτε στης βασκετες και διακοσμούν με της Λεγόμενες ριπλες η βεριεγκατο . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γίνεται.Αλλά πρέπει να κόβεις τιμολόγιο στην επιχείρηση που θα τα πουλήσεις.Ειδάλλως δεν μπορούν να πουληθούν νόμιμα.Χρειάζεται πρώτα βέβαια να κάνεις έναρξη επαγγέλματος για να μπορείς να εκδόσεις τιμολόγια.Και να αποδίδεις το ΦΠΑ στο κράτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αγριο μυρτιλο παει παρα πολυ στο τσηζκεηκ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρεπει να την εχεις στην φωτια μεχρι να δεις οτι οταν παρεις λιγο με το κουταλι και σταζει να κανει μια γραμμουλα σαν κλωστη τοτε θα ειναι ετοιμη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που να βρεις ?? βασικα σε ολα τα σουπερμαρκετ και για καλυτερα παρε φυτικα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχει στον Σκλαβενιτη τον μεγαλο στην Χαλκηδονα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω φτιαχνω καιρο μαρμελαδες.Σημασια εχειη ωρα βρασιματος.Αν το μεγιστο ειναι το 9 στο ματι σου,να βραζεις στο 6 περιπου για 1.3 ωρα τουλαχιστον.Και καθε τοσο ανακατευεις γ να μην κολλησει.Και να ξερεις πως οταν κρυωσει η μαρμελαδα πηζει κι αλλο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί δεν ρωτάει σε πρατήρια ζαχαροπλαστικής & φούρνους; (Σε εργαστήρια χλωμό το βλέπω.) Μπορεί να φτιάξει μικρά κεκάκια & να τους τα πάει σαν δωρεάν δείγμα γνωριμίας. Με το να βρεις ιδιώτες στο ίντερνετ δεν θα κερδίσεις & τίποτα, το πολύ πολύ να πουλήσεις μερικά κομμάτια (αν είσαι τυχερή). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορεί γτ έβαλες το δαχτυλάκι σου στο βάζο με το γλυκό :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι ανοιχτά είναι! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
400γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα κλασική, κομμένη σε μικρά κομμάτια 250ml καυτό γάλα 100γραμμ. λειωμένο βούτυρο Για να γίνει ωραία η γκανάζ, έχει 3 μυστικά. Πρώτο μυστικό, το γάλα πρέπει να είναι καυτό. Δεύτερο, την σοκολάτα θα την ρίξουμε μέσα στο καυτό γάλα, σε 3 δόσεις. Αφού ρίξουμε την πρώτη δόση, την ανακατέψουμε και λειώσει, τότε θα ρίξουμε την δεύτερη δόση και όταν λειώσει η δεύτερη, την τρίτη. Με αυτό τον τρόπο, πετυχαίνουμε να γίνει η κρέμα μας πιο γυαλιστερή. Το δε βούτυρο πο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/marmelada- apo-kremmidia-ala-gallika.html δες εδώ και πες μου τη γεύση έχει.εγώ έκανα γλυκό του κουταλιού παντζάρι αλλά δεν μου άρεσε. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
έχει στα μεγάλα super market στα ράφια με τα είδη ζαχαροπλαστικής! (δεν γνωρίζω όμως κατά πόσο είναι υγιεινά!) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνε χωνί με μια λαδόκολλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλευρι νερο.. και προαιρετηκα αυγα και γαλα.. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 150 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: