Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: φτιαχνεις τιη σουπα που θελεις να κανεις κανονικα και στο τελος περνας απο το μιξερ τα υλικα,πατατα κολοκυθακια,κρεμυδια καροτα ..οτι εχε...
Απάντηση: Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη ε...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/tag/% CF%86%CE%BB%CE%BF% CE%B3%CE%AD%CF%81% CE%B5%CF%82? stags=1&adv=1, τιποτα αλλο;
Απάντηση: ναι
Απάντηση: σκορδα ψιλοκομενα με ξυδι
Απάντηση: Συστατικά500 γρ. φάβα λάδι αλάτι 2 κρεμμύδια ολόκληρα Για το γαρνίρισμα: λάδι λεμόνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο λιαστή ντομάτα...
Απάντηση: από τα κουκιά όπως την γνωρίζουν οι Ιταλοί και οι Αμερικανοί.Στην Ελλάδα, η φάβα γίνεται κυρίως με το κίτρινου χρώματος λαθούρι.
Απάντηση: εαν εχεις ειδικη μηχανη απλως βαζεις το καλαμποκι στην μηχανη.Εαν εχεις φουρνο μικροκυματων βαζεις μεσα κατι ειδικες σακουλες με καλαμποκ...
Απάντηση: κουτακι
Απάντηση: Χαχαχα ευλογη απορια :P
 

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΠΑΡΗ

ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΗΝ ΒΑΖΟΘΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ .ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΑ ΤΗΣ. ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΞΕΠΙΚΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΞΥΔΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕΤΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΝΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΞΥΔΙ.
Σχετικές ερωτήσεις
να δοκιμάσεις να το ψήσεις λίγο στο φούρνο πριν το βάλεις να ψηθεί με τη πίτσα.. πάντως γενικά το μπέικον είναι σκληρό όταν είναι παραψη...
Λουκάνικα Παίρνετε ωμό ψαχνό χοιρινό κρέας με λίγο πάχος, το κόβετε όχι πολύ λεπτό όπως τον κιμά, το αλατίζετε καλώς και προσθέτετε πιπ...
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές ...
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξ...
Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο αν...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
να δοκιμάσεις να το ψήσεις λίγο στο φούρνο πριν το βάλεις να ψηθεί με τη πίτσα.. πάντως γενικά το μπέικον είναι σκληρό όταν είναι παραψημένο... όταν είναι ωμό είναι μαλακό :P όπως και να χει, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, δε στέλνεις κάνα κομμάτι και από δω?? :P και άσε τα σάπια περί "άψητου μπέικον" ! :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκάνικα Παίρνετε ωμό ψαχνό χοιρινό κρέας με λίγο πάχος, το κόβετε όχι πολύ λεπτό όπως τον κιμά, το αλατίζετε καλώς και προσθέτετε πιπέρι, γαρύφαλλα, κανέλλα, κύμινο κοπανισμένα, λίγο φλοιό πορτοκαλιού ψιλοκομμένο και λίγο ξύδι. Ζυμώνετε καλώς το περίκομμα και γεμίζετε με αυτό χοιρινά έντερα καταλλήλως παρασκευασμένα, των οποίων δένεται τα 2 άκρα και μεταξύ τους. Κατόπιν τα περνάτε από μία ράβδο και τα κρεμάτε εντός της καπνοδόχου πάνω από λίγη φωτιά, δηλαδή να καπνίζει λίγο. Μένουν έτσι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτες. Συγκομιδή Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο είναι κυρίως η εποχή που ωριμάζουν οι ελιές στην Ελλάδα, αναλόγως την ποικιλία τους και την περιοχή μας. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συγκομιδή των βρώσιμων ελιών γιατί πρέπει να γίνετε πάντα με το χέρι, για να μην χτυπιόνται και μαυρίσουν με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν. Μπορούμε να τις μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φαγωσιμες ελιές : χαρακωνουμε καλαμων ελιές για 8 ημέρες και τους αλλάζουμε το νερό καθημερινά , ύστερα τις αλάτιζουμε μέσα σε λαδι και ξύδι ... Και ειναι ετοιμες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο ανάλογα με την ποσότητα του γάλατος που έχουμε. Το αποκορυφωμένο γάλα που το λέμε και βουτυρόγαλο είναι ήδη υπόξινο μετά απο τόσες ώρες. Σε αυτό προσθέτουμε και το γαλακτώδες υγρό που μαζέψαμε με την διαδικασία καθαρισμού του βούτυρου. Αυτό το υπόξινο σύνολο είναι ξινόγαλο που προέκυψε με φυσική διαδικασία. Μετά από ένα καλό ανακάτεμα, το μοιράζουμε σε μπου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φτιαχνεις τιη σουπα που θελεις να κανεις κανονικα και στο τελος περνας απο το μιξερ τα υλικα,πατατα κολοκυθακια,κρεμυδια καροτα ..οτι εχεις χρησιμοποιησει τελοσπαντων για να κανεις τη σουπα.. αυτη ειναι η αγαπημενη μου βελουτε σουπα 500 γρ. καθαρισμένη γλυκιά κολοκύθα 1 καρότο 1 πράσο 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο) 1/2 ματσάκι μυρώνια 200 ml κρέμα γάλακτος 200 ml ζωμό κότας 4 κουταλιές ελαιόλαδο 3 κουταλιές κρουτόν Αλάτι Πιπέρι Βράζετε την κολοκύθα κομμένη σε κομμάτια μέχρι να μαλα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το γιαούρτι γίνεται από γάλα. Αφού βράσουμε το γάλα, το αφήνουμε να μισοκρυώσει (40-45ο C) και μετά προσθέτουμε τη ζύμη ή μαγιά. Η ζύμη είναικαθαρή καλλιέργεια και αποτελείται από γαλακτοβάκιλους και στρεπτοκόκκους. Η μαγιά είναι λίγο γιαούρτι από προηγούμενο γιαούρτι. Διατηρούμε το μείγμα σε 45ο C περίπου, για 5 ώρες τουλάχιστον και μετά το βάζουμε στο ψυγείο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CF%86%CE%BB%CE%BF%CE% B3%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82?stags=1&adv=1, τιποτα αλλο; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
σκορδα ψιλοκομενα με ξυδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά500 γρ. φάβα λάδι αλάτι 2 κρεμμύδια ολόκληρα Για το γαρνίρισμα: λάδι λεμόνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο λιαστή ντομάτα (προαιρετικά) κάπαρη (προαιρετικά Οδηγίες1.Ξεπλένουμε τη φάβα 2-3 φορές. Τη βάζουμε σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό (να την καλύψει και άλλο τόσο περίπου). Πρέπει να την προσέχουμε πολύ μέχρι να βράσει, γιατί αφρίζει και φουσκώνει πολύ και είναι επικίνδυνο να μας κάνει την κουζίνα χάλια. 2.Την ξαφρίζουμε και προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι και τα κρεμμύδια. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
από τα κουκιά όπως την γνωρίζουν οι Ιταλοί και οι Αμερικανοί.Στην Ελλάδα, η φάβα γίνεται κυρίως με το κίτρινου χρώματος λαθούρι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εαν εχεις ειδικη μηχανη απλως βαζεις το καλαμποκι στην μηχανη.Εαν εχεις φουρνο μικροκυματων βαζεις μεσα κατι ειδικες σακουλες με καλαμποκι και γινονται υπεροχο ποπ κορν.Η σε μια ζεστη κατσαρολα βαζεις μεσα καλαμποκι κλεινεις το καπακι και περιμενεις να σκασουμ ολα.Αλλα αυτο το τελευταιο εμενα δεν μου πετυχαινει. Διαβάστε περισσότερα...
Κατσικίσιο;
Απάντηση:
Απάντηση:
Χαχαχα ευλογη απορια :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν νομιζω γιατι εχουνε νερο εκτος και αμα τα τριψεις και παλι http://www.mwrakia.gr/smf/index.php?topic=9146.0 χλωμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.mamakouzina.tv/gr_recipy.asp? rid=1570&mid=10&sid=59&sid2=null.αν και μαγειρας δεν εχω ιδεα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειμαι απο τιν Σερβια, ενδιαφερομε για εισαγωγή. Στιλτε μου email με τα προιοντα και τις τιμες aaaleksandra11@gmail.com, μβορουμε επισεις να επικινονισουμε τηλεφονικα. Με εκτημιση, Αλεξσανδρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γραψε σωστα τι θες να μαθεις και θα σου απαντησω,διοτι δεν μπορω να μαντεψω Διαβάστε περισσότερα...
Και αυτή η ερώτηση μου ήρθε εξαιτίας του ότι έχουν ξαφρίσει τα περίπτερα της γειτονιάς μου. Από το πρωί όπου και αν πήγα ,δεν άκουγα τίποτε άλλο πέρα από το "είναι η δεύτερη φορά που με κλέβουν μέσα σε δύο εβδομάδες" ,2 περίπτερα και 2 ψιλικατζίδικα παρακαλώ ! Όλα την ίδια νύχτα ! Και αναρωτιέμαι ....τι κερδίζουν αυτοί που τα κλέβουν τελικά ? Γιατί πέρα από το να κάνουν οικονομική ζημιά σε αυτούς τους ανθρώπους ,δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει άλλος λόγος .
Απάντηση:
καποιοι ανθρωποι εχουν ενα συνδρομο που τους δημιουργει εμμονη με το κλεψημο,καποιοι αλλοι ισως να μην εχουν να φανε(αλλα δεν τους δικαιολογω)και καποιοι το κανουν ισα ισα για να κατστρεψουν οικονομικα καποιους αλλους!μονο αυτη την απαντηση μπορω να δωσω,εκτος αν αυτοι που λενε οτι τους εκλεψαν εννοουν οτι εκλεψαν χρηματα κ οχι προιοντα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία εποχή που είμαστε πλέον απολύτως πεπεισμένοι ότι τα πάντα γύρω μας έχουν ημερομηνία λήξεως, η φύση φροντίζει να μας... δώσει μια ανάσα αισιοδοξίας: υπάρχει και κάτι που διαρκεί για πάντα. Ο κύκλος της ζωής μπορεί να υπαγορεύει ότι από τον υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή μέχρι το βιολογικό φρέσκο κρέας που μόλις αγοράσαμε, η διάρκεια βιωσιμότητας είναι συγκεκριμένη, αλλά η φύση έχει άλλη γνώμη. Οι επιστήμονες ονομάζουν τα οκτώ «αθάνατα» προϊόντα «βρυκόλακες» της διατροφικής αλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προτιμούμε τα ελληνικά σκόρδα. Ασυζητητί. Διότι, εκτός του ότι θέλουμε να υποστηρίζουμε τα νόστιμα και ποιοτικά προϊόντα που παράγει σε αφθονία η Ελλάδα (τα οποία μένουν αδιάθετα: http://www.paratiritis-news.gr/ detailed_article.php?id=151973&categoryid=7 λόγω προτίμησης των φτηνότερων εισαγόμενων), είναι καλύτερο να αποφεύγουμε τα εισαγόμενα, για τα οποία δεν έχουμε καμία ασφαλή πληροφορία σχετικά με το ποια επεξεργασία υφίστανται πριν φτάσουν στο πιάτο μας. Τα κινέζικα, ας πούμε, ενδέχεται ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τις βγάζεις από τη κατάψυξη, τις αφήνεις λίγο να ξεπαγώσουν αν θές και τις βάζεις στο τηγάνι... Απλό!! Γράφουν και οδηγίες ούτως ή αλλως... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απ ότι ξέρω βρασμένα με λίγο αλάτι, ή και φρέσκα και όχι σε άμεση επαφή με την κατάψυξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πειτε τι φαγητα δε γουσταρετε καθολου.
Απάντηση:
Ψάρι.Και οτιδήποτε ετοιματζίδικο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τον μπέρδεψες με το χταπόδι; Μήπως εννοούσες κρασάτος; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγιάτικο.Επίσης αν το χρώμα του δεν είναι το κανονικό ή αν έχει περίεργη μυρωδιά(ειδικά αυτό θα το καταλάβεις),μάλλον είναι μπαγιάτικο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γύρω στα 3-4 ευρώ το κιλό. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 80 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: