Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του...
Απάντηση: Καλά κάνεις που το σκέφτεσαι,γιατί το image ενός καταστήματος,καφετέρ ιας κ.τ.λ παίζει ρόλο για το αν θα το προτιμίσει ο κόσμος.Εκτός βέβα...
Απάντηση: Αυτη ειναι δουλεια που πρεπει να την κανεις εσυ ή καποιος συνεργατης σου, θα πρεπει να επισκευτεις καταστηματα που μπορουν να βαλουν στ...
Απάντηση: Μα με προσωπικη επαφη σε καταστημαατα βιολογικων προιοντων φανταζομαι...
Απάντηση: http://faghta- giagias.blogspot.com /2013/04/blog- post_10.html
Απάντηση: Ζαχαρωσε θελεις να πεις; Ξαναβρασε το γλυκο αραιωνοντας το με 1 κουπα νερο και 1 κουταλια λεμονι, προς το τελος.
Απάντηση: καληνυχταααα :))
Απάντηση: Για τους επαγγελματίες υπάρχουν εταιρίες πρώτον υλών όπου προμηθεύοντες Της ύλες παγωτού , ενδεικτικά χιάζονται γάλα ,ζάχαρη, δεκστρόζη...
Απάντηση: Γίνεται.Αλλά πρέπει να κόβεις τιμολόγιο στην επιχείρηση που θα τα πουλήσεις.Ειδάλλως δεν μπορούν να πουληθούν νόμιμα.Χρειάζεται πρώτα βέβ...
Απάντηση: Υλικά: 400 γρ φύλλο μπακλαβά ½ φλ. βούτυρο για τα φύλλα 1 φλ. ζάχαρη 3 φλ. αμυγδαλόψιχα κοπανισμένη με τη φλούδα ...
 

Πως φτιαχνετε το γλυκο ναπολεων

Σχετικές ερωτήσεις
Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέσα σε μια λεκάνη δυνατά με το σύρμα για να αφρατέψουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κακάο, τα καρύδια και...
Η δίπλα..δεν ξέρω αν ξέρετε εσείς τι είναι..θα στείλω εικόνα, ξέρει να φτιάχνει η προγιαγιά μου και η μαμά μου. https:// www.google.gr/...
Το ανάλογο φρούτο, ζαχαρη ,νερό και ανάλογα το φρούτο ,βανίλια,κανέλα,γαρύ φαλλο κ.α.
εγω βαζω σοκολατα σκονη, ζεστο νερο κ λιγες σταγονες γαλα
Κυρίως απο κακάο αλλά περιέχουν και άλλα συστατικά.Ζάχαρη,κακ αόμαζα κάποιες λιπαρές ουσίες κ.α
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέσα σε μια λεκάνη δυνατά με το σύρμα για να αφρατέψουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κακάο, τα καρύδια και τελευταία τα μπισκότα τα οποία τα έχουμε χονδροτρίψει. Με μια σπάτουλα ανακατεύουμε το μείγμα. Έπειτα, συμπληρώνουμε με το Flora Soft με βούτυρο και συνεχίζουμε το ανακάτεμα με τη σπάτουλα έως ότου ομογενοποιηθούν όλα μας τα υλικά. Τέλος, ρίχνουμε το μείγμα του κορμού στο αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγουμε σφιχτά σε σχήμα ρολού. Το βάζουμε στην κατάψυξη ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η δίπλα..δεν ξέρω αν ξέρετε εσείς τι είναι..θα στείλω εικόνα, ξέρει να φτιάχνει η προγιαγιά μου και η μαμά μου. https://www.google.gr/search? newwindow=1&es_sm=122&biw=1366&bih=677&tbm=isch&sa =1&q=%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1+%CE%B3%CE%BB% CF%85%CE%BA%CE%BF&oq=%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE% B1+%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE% BF&gs_l=img.3...1122.1693.0.1990.6.6.0.0.0.0.0.0.. 0.0....0...1c.1.51.img..6.0.0.OAWOA8l_BDg#facrc=_& imgdii=_&imgrc=K8sqaRRCm0iPqM%253A... Διαβάστε περισσότερα...
τι χρειαζεται για να μπορω να φτιαχνω γλυκα κουταλιου
Απάντηση:
Το ανάλογο φρούτο, ζαχαρη ,νερό και ανάλογα το φρούτο ,βανίλια,κανέλα,γαρύφαλλο κ.α. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω βαζω σοκολατα σκονη, ζεστο νερο κ λιγες σταγονες γαλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κυρίως απο κακάο αλλά περιέχουν και άλλα συστατικά.Ζάχαρη,κακαόμαζα κάποιες λιπαρές ουσίες κ.α Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκό τού κουταλιού μέ φράουλα. 1 κιλό φράουλες (ζυγισμένες αφού καθαριστούν) 600- 700γρ steviolina 1 μεγάλο λεμόνι (ο χυμός του) 1 φάκελο ζελατίνη (10γρ.) Παρασκευή Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά τις φράουλες. Τις περνάμε από μπλέντερ να διαλυθούν εντελώς. Βάζουμε τη ζελατίνη να διαλυθεί σε 3 κουταλιές της σούπας νερό. Βάζουμε τον πολτό τους σε κατσαρόλα, σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρει βράση, προσθέτουμε τη στέβια και το χυμό λεμονιού. Ανακατεύουμε κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καλά κάνεις που το σκέφτεσαι,γιατί το image ενός καταστήματος,καφετέριας κ.τ.λ παίζει ρόλο για το αν θα το προτιμίσει ο κόσμος.Εκτός βέβαια απο την ποιότητα που θα έχουν αυτά που θα προσφέρεις. Eκτός απο το να προσλάβεις την Έλενα,πρόσεχε λοιπόν να είναι καθαρά και να έχουν ωραία εμφάνιση τα έπιπλα που θα βάλεις. Αυτό :p Ε για περαιτέρω λεπτομέριες ρώτα και τον αρχιτέκτονα εξωτερικών χώρων απο πάνω. :p Διαβάστε περισσότερα...
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να διαθέσω γλυκά του κουταλιού δικής μου παραγωγής;Διατηρώ επιχείρηση και μπορώ να κόψω και τιμολόγιο.
Απάντηση:
Αυτη ειναι δουλεια που πρεπει να την κανεις εσυ ή καποιος συνεργατης σου, θα πρεπει να επισκευτεις καταστηματα που μπορουν να βαλουν στο ραφι το προϊον σου, οπως super markets, ζαχαροπλαστεια, καβες, ακομα κ σε ψιλικα πουλανε γλυκα σε συσκευασια! Φανταζομαι θα υπαρχει πιστοποιηση με την ετικετα της εταιριας παραγωγης (δικης σου), ταινια ασφαλειας, ημερομηνια ληξης του προϊοντος κλπ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μα με προσωπικη επαφη σε καταστημαατα βιολογικων προιοντων φανταζομαι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://faghta-giagias.blogspot.com/2013/04/blog- post_10.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζαχαρωσε θελεις να πεις; Ξαναβρασε το γλυκο αραιωνοντας το με 1 κουπα νερο και 1 κουταλια λεμονι, προς το τελος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καληνυχταααα :)) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τους επαγγελματίες υπάρχουν εταιρίες πρώτον υλών όπου προμηθεύοντες Της ύλες παγωτού , ενδεικτικά χιάζονται γάλα ,ζάχαρη, δεκστρόζη, κρέμα γάλακτος και βάση παγωτού όπου περιέχει πηκτικές ύλες , μετά προσθέτουν της γεύσης που θέλουν να βγάλουν ,αναδεύουν και βάζουν όλο το μίγμα στην παγωτομηχανη και σε 10 λεπτά το παγωτό είναι έτυμο ,τοποθετείτε στης βασκετες και διακοσμούν με της Λεγόμενες ριπλες η βεριεγκατο . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γίνεται.Αλλά πρέπει να κόβεις τιμολόγιο στην επιχείρηση που θα τα πουλήσεις.Ειδάλλως δεν μπορούν να πουληθούν νόμιμα.Χρειάζεται πρώτα βέβαια να κάνεις έναρξη επαγγέλματος για να μπορείς να εκδόσεις τιμολόγια.Και να αποδίδεις το ΦΠΑ στο κράτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 400 γρ φύλλο μπακλαβά ½ φλ. βούτυρο για τα φύλλα 1 φλ. ζάχαρη 3 φλ. αμυγδαλόψιχα κοπανισμένη με τη φλούδα 1 φλ. φρυγανιά κοπανισμένη 1 κ. γλυκού baking powder 6 αυγά 1 κ. γλυκού κανέλα σκόνη 1 φλ. καφέ κονιάκ Υλικά για το σιρόπι: 2 ½ φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη 2 κομματάκια ακοπάνιστη κανέλα 1 κ. γλυκού χυμός λεμονιού 2-3 φλούδες λεμονιού Εκτέλεση: Χτυπάμε τους κρόκους των αυγών με το 1 φλ. ζάχαρη. Προσθέτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί δεν ρωτάει σε πρατήρια ζαχαροπλαστικής & φούρνους; (Σε εργαστήρια χλωμό το βλέπω.) Μπορεί να φτιάξει μικρά κεκάκια & να τους τα πάει σαν δωρεάν δείγμα γνωριμίας. Με το να βρεις ιδιώτες στο ίντερνετ δεν θα κερδίσεις & τίποτα, το πολύ πολύ να πουλήσεις μερικά κομμάτια (αν είσαι τυχερή). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γραμμ. καθαρισμένα κυδώνια 1 ποτήρι νερό 500 γραμμ. ζάχαρη 1 φλ. αμυγδαλόψιχα 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα χυμός από 1/2 λεμόνι Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε τα κυδώνια. Αφαιρούμε την καρδιά και τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια. 2. Βάζουμε τα κυδώνια σε κατσαρόλα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10΄. 3. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει το γλυκό. 4. Τότε ρίχνουμε στην κατσαρόλα το χυμό του λεμονιού, τ’... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορεί γτ έβαλες το δαχτυλάκι σου στο βάζο με το γλυκό :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
400γραμμ. σοκολάτα κουβερτούρα κλασική, κομμένη σε μικρά κομμάτια 250ml καυτό γάλα 100γραμμ. λειωμένο βούτυρο Για να γίνει ωραία η γκανάζ, έχει 3 μυστικά. Πρώτο μυστικό, το γάλα πρέπει να είναι καυτό. Δεύτερο, την σοκολάτα θα την ρίξουμε μέσα στο καυτό γάλα, σε 3 δόσεις. Αφού ρίξουμε την πρώτη δόση, την ανακατέψουμε και λειώσει, τότε θα ρίξουμε την δεύτερη δόση και όταν λειώσει η δεύτερη, την τρίτη. Με αυτό τον τρόπο, πετυχαίνουμε να γίνει η κρέμα μας πιο γυαλιστερή. Το δε βούτυρο πο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνε χωνί με μια λαδόκολλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά. Φτιάξτε το γλυκό του κουταλιού και θα με θυμηθείτε! Μόνο φροντίστε, να χρησιμοποιήσετε λεμόνια βιολογικά και ακέρωτα. Υλικά: - 8 μεγάλα χοντρόφλουδα λεμόνια (ακέρωτα, βιολογικά) - 1 κιλό ζάχαρη - 1½ ποτήρι νερό - ½ λεμόνι (το χυμό) Εκτέλεση: Διαλέγουμε χοντρόφλουδα λεμόνια, χωρίς χτυπήματα και σημάδια. Τα πλένουμε και τα ξύνουμε ελαφρά εξωτερικά. Τα χαράζουμε στα τέσσερα κι αφαιρούμε τη φλούδα. Τώρα έχουμε 32 κομμάτια (τέταρτα) φλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλευρι νερο.. και προαιρετηκα αυγα και γαλα.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω να την φτιαχνω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πεντανοιστιμη!!! μπες στο google και κατι θα βρεις,σιγουρα! Διαβάστε περισσότερα...
1) αμυγδαλωτα (πχ κουραμπιεδες) 2) κεικ 3) τουρτες 4) σοκολατες 5) σιροπιαστα (πχ καρυδοπιτα) 6) παγωτα 7) γλυκα του κουταλιου
Απάντηση:
Πωωω,,τρελενομαι γ γλυκα..τρωω τ παντα..δν μ αρεσουν ομως ιδιαιτερα τ κουταλιου..οστωσο η αδυναμια μ ειναι οι τουρτες κ γενικα τ γλυκα τ ταψιου.τρελενομαιιιιι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3 κουπες αλευρι μ 1 κουπα νερο λγ αλατι κ λαδι..μετα αν χρειαστει ριχνεις κ αλλι αλευρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρώτα αλμυρό και μετά γλυκό,αν και προσπαθώ να τα αποφεύγω τα γλύκα με παχαίνουν:P εσύ kristincrazy αλμυρό η γλυκό; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι σουπερ!!!!!οπως τα γλυκα του κουταλιου γινεται.απλα μετριασε την ζαχαρη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γαλακτομπούρεκο, μελομακάρονα τα χριστούγεννα, ότι έχει σχέση με σαντυγί, καραμέλα.. Μου αρέσουν τα κορνεδάκια, πάστες, το παγωτό για καλοκαίρι.... Πολλά, πολλά.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΠΟΡΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΓΛΙΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ= ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΒΓΑΛΗ Ο ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗ ΤΙΝ ΣΙΝΕΡΓΑΣΙΑΣΟΥ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΕ ΤΟ ΔΙΣΚΟΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΣΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΙΣ) ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΣΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΘΕΟΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΗ ΑΦΤΟ ΤΟΤΕ ΕΣΙ ΔΙΝΙΣ ΤΟ Φ.Π.Α.ΣΕ ΑΦΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΦΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΗ ΣΤΙΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΕ ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΚΑΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΕΝΗ ΣΤΙΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΗ ΑΦΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΙ ΑΓΝΙΑ ΣΕ ΑΦΤΟ ΚΕ ΔΕΝ ΕΧΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΟ ΠΡΟΗΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΕΝΟΤΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΙ ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 155 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: