Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΦΥΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΤΗΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ
Απάντηση: το ειδ. βαρος του λαδιου ειναι ο,9 .ΑΡΑ 1 ΚΙΛΟ ΛΑΔΙ= 900γραμμαρια
Απάντηση: Μία μέση τομάτα (148 gr) είναι μία τέλεια πηγή βιταμίνης Α και βιταμίνης C, καθώς και καλή πηγή Καλίου και βιταμίνης K, ενώ έχει μόνο 35 ...
Απάντηση: Η αμυγδαλιά θεωρείται από τα ανθεκτικότερα στην ξηρασία καρποφόρα δένδρα. Υπάρχουν όμως ποικιλίες λίγο και άλλες πολύ ανθεκτικές (όπως η ...
Απάντηση: 2-3 το μηνα φτανει
Απάντηση: Οι βολβοί αν και κρατάνε σχετικά λίγο τα λουλούδια τους , δίνουν ίσως τα ομορφότερα και πιο εντυπωσιακά λουλούδια. Την πρώτη χρονιά αν αγ...
Απάντηση: Το κριθάρι είναι από τ' αρχαιότερα φυτά, πού καλλιεργούνται και παρουσιάζει τόσες διαφορετικές μορφές, όσες σχεδόν και το σιτάρι. Οι ...
Απάντηση: γιατι να σταματησει?
Απάντηση: Οι κάκτοι έχουν μια ειδική σχέση, τόσο με τον νερό, όσο και με τον Ήλιο. Οι παρακάτω απλοί κανόνες θα σας βοηθήσουν στο να αντιλήφθητε ...
Απάντηση: Πρόκειται για το αρχαιότερο φυτό στον κόσμο, καθώς έχει 190 βασικά συστατικά που έχει ανάγκη ο ανθρώπινος οργανισμός, κάτι που δεν μπορεί...
 

Πως φτειαχνουμε το λαδι απο την ελια

Σχετικές ερωτήσεις
Αν είναι λαδοελιές και μεγάλα δέντρα θα υπολογίσεις γι ακάθε 2-3 κιλα ελιά, 1 κιλό λάδι. Αν δεν είναι λαδοελιές και είναι πχ Χαλικιδικής...
Φτιάξτε μια βάση από 70 ml αμυγδαλέλαιο, 20 ml arnica oil και 10 ml hamamelis oil, και προσθέστε 5 σταγόνες από τα εξής αιθέρια έλαια: Γ...
Το αμυγδαλέλαιο, το οποίο μερικοί αποκαλούν «μετώπιο», παρασκευάζεται ως εξής: αφού καθαρίσεις τέσσερις χοίνικες, από πικραμύγδαλα και τα...
σαφως .βγαζω και φετος
Το λάδανο ή ο αλάδανος είναι μια αρωματική ρητίνη με έντονες φαρμακευτικές ιδιότητες η οποία μαζεύεται από τα φύλλα του φυτού Κίσθος Κρητ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Γεωπονική

Απάντηση:
Αν είναι λαδοελιές και μεγάλα δέντρα θα υπολογίσεις γι ακάθε 2-3 κιλα ελιά, 1 κιλό λάδι. Αν δεν είναι λαδοελιές και είναι πχ Χαλικιδικής (βρώσιμη) τότε συνήθως 4-6 κιλά ελιά δίνουν 1 κιλό λάδι Τα καλοταισμένα και με φροντίδες ώριμα δέντρα μπορούν να δώσουν ακόμη και 60 -80 κιλά ελιά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φτιάξτε μια βάση από 70 ml αμυγδαλέλαιο, 20 ml arnica oil και 10 ml hamamelis oil, και προσθέστε 5 σταγόνες από τα εξής αιθέρια έλαια: Γιασεμί: Κατευνάζει και ηρεμεί το ξηρό, ερεθισμένο δέρμα. Δεντρολίβανο: Έχει αναλγητική, αντιρευματική, αντιαρθριτική δράση. Ιδανικό και για μασάζ. Ρίγανη: Δρα αναλγητικά σε περιπτώσεις μυϊκών πόνων και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος. Τζίντζερ: Έχει θερμαντικές και αναλγητικές ιδιότητες. Μύρο: Έχει μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες και είναι κατάλλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το αμυγδαλέλαιο, το οποίο μερικοί αποκαλούν «μετώπιο», παρασκευάζεται ως εξής: αφού καθαρίσεις τέσσερις χοίνικες, από πικραμύγδαλα και τα ξηράνεις, κοπάνισε τα ελαφρά σε γουδί με ξύλινο γουδοχέρι, έως ότου γίνουν σαν ζυμάρι, και αφού προσθέσεις δύο κοτύλες καυτού νερού, άφησε τα να μουσκέψουν μαζί για μισή ώρα. Μετά τρίψε τα ακόμα πιο δυνατά. Κι έπειτα πίεσε τα σε πλάκα και στύψε τα, μαζεύοντας με το κουτάλι αυτό που βγάζεις με την πίεση των δαχτύλων κι έπειτα, αφού σε αυτά που έχουν στυφτεί ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σαφως .βγαζω και φετος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λάδανο ή ο αλάδανος είναι μια αρωματική ρητίνη με έντονες φαρμακευτικές ιδιότητες η οποία μαζεύεται από τα φύλλα του φυτού Κίσθος Κρητικός [το υποείδος κρητικός(Cistus Creticus spp. Creticus) ή ( Cistus incanus) ή (Cistus villosus)]. Η συλλογή με τον τρόπο αυτό γίνεται μόνο από το ειδος Cistus creticus και εξαρτατε από το μικροκλίμα της περιοχής.Στις παλαιότερες εποχές ήταν δυνατή και σε αλλά σημεία της ανατολική Μεσογείους όπως η κοιλάδα της Γαδαδ και η Κύπρος, με την μεταβολή του κλήματ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΦΥΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΤΗΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ Διαβάστε περισσότερα...
ποιο ειναι το ειδικο βαρος του λαδιου,π.χ σε γραμμαρια το 1 λιτρο...????
Απάντηση:
το ειδ. βαρος του λαδιου ειναι ο,9 .ΑΡΑ 1 ΚΙΛΟ ΛΑΔΙ= 900γραμμαρια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μία μέση τομάτα (148 gr) είναι μία τέλεια πηγή βιταμίνης Α και βιταμίνης C, καθώς και καλή πηγή Καλίου και βιταμίνης K, ενώ έχει μόνο 35 θερμίδες. Οι τομάτες είναι κορυφαία πηγή λυκοπενίου. Το λυκοπένιο προστατεύει ενάντια στις παθήσεις της καρδιάς και μπορεί να περιορίσει τον κίνδυνο από διάφορες μορφές καρκίνου όπως: προστάτη, ωοθηκών, τραχήλου της μήτρας, στόματος, φάρρυγα-λάρυγγα, οισφάγου, στομάχου, παχέος εντέρου και ορθού, πνευμόνων και παγκρέατος.Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο του Μάντ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η αμυγδαλιά θεωρείται από τα ανθεκτικότερα στην ξηρασία καρποφόρα δένδρα. Υπάρχουν όμως ποικιλίες λίγο και άλλες πολύ ανθεκτικές (όπως η ποικιλία Ρέτσου). Οι ευνοϊκοί τύποι εδαφών είναι ανάλογοι με το είδος τού υποκειμένου επάνω στο οποίο εμβολιάζεται η Αμυγδαλιά. Γενικά όμως η αμυγδαλιά κάνει σχεδόν σε όλα τα είδη εδαφών , ακόμη και σε πετρώδη και με μεγάλη κλίση εδάφη. Οι ιδανικότερες κλιματολογικές συνθήκες για την καλλιέργεια της αμυγδαλιάς είναι οι μεσογειακές με τις ακόλουθες ιδιομορφίε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2-3 το μηνα φτανει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι βολβοί αν και κρατάνε σχετικά λίγο τα λουλούδια τους , δίνουν ίσως τα ομορφότερα και πιο εντυπωσιακά λουλούδια. Την πρώτη χρονιά αν αγοράσουμε καλή ποιότητα βολβού, έχουν σχεδόν 100% επιτυχία για να ανθίσουν. Την επόμενη χρονιά όμως τι γίνεται; Εδώ θα πρέπει να ακολουθήσουμε μια συμβουλή για να ξανα έχουμε λουλούδια και την επόμενη χρονιά. Οι βολβοί είναι μέσα τους γεμάτοι ουσίες που έχουν την δύναμη να δώσουν όμορφα και εντυπωσιακά λουλούδια. Για να μαζέψουν όμως ουσίες χρειάζονται λίπασ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το κριθάρι είναι από τ' αρχαιότερα φυτά, πού καλλιεργούνται και παρουσιάζει τόσες διαφορετικές μορφές, όσες σχεδόν και το σιτάρι. Οι σημερινές ποικιλίες φαίνεται να κατάγονται από το άγριο είδος Hordeum spontaneum, που συναντά κανένας σε όσες χώρες βρίσκονται ανάμεσα από την Ερυθρά θάλασσα, την Κασπία θάλασσα και τον Καύκασο. Το spontaneum μοιάζει εντελώς σχεδόν με το δίστοιχο κριθάρι έχει όμως αρθρωτή ράχη, πιο μακριά και σκληρά άγανα, και περισσότερες τρίχες.Ωστόσο το εξάστοιχο κριθάρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι να σταματησει? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι κάκτοι έχουν μια ειδική σχέση, τόσο με τον νερό, όσο και με τον Ήλιο. Οι παρακάτω απλοί κανόνες θα σας βοηθήσουν στο να αντιλήφθητε αυτή την σχέση, ώστε να βοηθήσετε τους κάκτους σας. -Οι κάκτοι με αραιά αγκάθια και επιδερμίδα με μεγάλο ποσοστό κάλυψης, χρειάζονται λιγότερο την άμεση επαφή με τον Ήλιο. Αντίθετα, κάκτοι «ασπριδεροί» με πολύ πυκνά αγκάθια προτιμούν την άμεση έκθεση στον ήλιο. Επισης άμεση έκθεση στον ήλιο προτιμούν οι γαλαζωποί κάκτοι. -Οι επιφυτικοί κάκτοι απαιτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρόκειται για το αρχαιότερο φυτό στον κόσμο, καθώς έχει 190 βασικά συστατικά που έχει ανάγκη ο ανθρώπινος οργανισμός, κάτι που δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Αποτελεί πραγματικό «μπαζούκας» για τον άνθρωπο, καθώς περιορίζει το στρες και το άγχος, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, περιορίζει τις πιθανότητες πάσης φύσεως καρκίνου, ενισχύει τη λειτουργία της καρδιάς και διαλύει τις θρομβώσεις λόγω της εκρηκτικής αντιοξειδωτικής του δράσης. Τα παραπάνω και μόνο, το καθιστούν... Διαβάστε περισσότερα...
Τι πορτοκαλιές υπάρχουν στην Ελλάδα;
Απάντηση:
Αγγειόσπερμο, δικότυλο, αειθαλές φυτό η πορτοκαλιά ανήκει στην τάξη ταβερινθώδη και την Ινδία και την Κίνα. Γνωστή από τα αρχαία χρόνια όμως η εντατική της καλλιέργεια άρχισε από το 10 μ.Χ. αιώνα στη βόρεια Αφρική. Γύρω στο 1490 έφτασε στις μεσογειακές περιοχές από Πορτογάλους θαλασσοπόρους και πιθανολογείται ότι σε αυτούς οφείλει το όνομα της. Στη συνέχεια από την Ελλάδα διαδόθηκε σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες κι Ισπανοί ιεραπόστολοι την μετέφεραν στη βόρεια Αμερική. Η πορτοκαλιά δεν αντέχει σε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η φωτίνια είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς θάμνους ειδικά στις αρχές της άνοιξης. Γενικά είναι ένα θάμνος με χρώμα φυλλώματος το πράσινο. Όμως σε περίπτωση που εκτίθεται σε ηλιόλουστα σημεία τα νέα φύλλα είναι κόκκινου χρώματος που στην συνέχεια πρασινίζουν. Κατά την διάρκεια όμως της άνοιξης η παραγωγή φύλλων όπως και σε όλα τα φυτά είναι μεγάλη. Έτσι αυτή την περίοδο μετατρέπεται σε έναν κατακόκκινο θάμνο. Τέλη του χειμώνα προς άνοιξη σχηματίζει όμορφα λευκά λουλούδια. Οι απαιτήσεις σε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το Cucumis melo L. απαιτεί καλά στραγγιζόμενο έδαφος και δεν ευδοκιμεί σε βαριά αργιλώδη ή τυρφώδη εδάφη. Η θερμοκρασία του εδάφους πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 °C για καλό φύτρωμα και 32 °C για άριστο. Το pH του εδάφους επηρεάζει την διαθεσιμότητα των θρεπτικών στοιχείων στο έδαφος, την κινητικότητα των μικροοργανισμών και τελικά την ανάπτυξη του φυτού, την απόδοση και την ποιότητα των καρπών. Είναι σημαντικό για την καλλιέργεια του πεπονιού η διατήρηση του pH του εδάφους μεταξύ των τιμών... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.ftiaxno.gr εδω θα βρεις αυτο που θες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα διάφορα είδη μπορεί να συναντώνται σε διαφορετικές ομάδες καλλιεργειών. 'Ετσι τα κολοκυνθοειδή προσβάλλονται κυρίως από την Aphis gossypii, η τομάτα από τα είδη Myzus persicae, Macrosiphum euphorbiae, Aulacorthum solani, Aphis fabae, τα φυλλώδη λαχανικά από την Brevicoryne brassicae. Ζημιά Βρίσκονται συνήθως στην κάτω επιφάνεια του φύλλου, όπου σχηματίζουν αποικίες. Χαρακτηριστικό είναι η παραγωγή μελιττώματος. Σε σοβαρές προσβολές τα φύλλα καρουλιάζουν και μεταχρωματίζονται. Εκτός... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το σταμναγκαθι (Cichorium spinosum ) ειναι φυτό τησ οικογένειας των ραδικιών. Η γεύση του είναι πικρή και καταναλώνετε είτε ωμό είτε μαγειρεμένο. Σαν καλλιέργεια μπορεί να πει κανείς οτι ειναι απαιτητική. Η εγκατάσταση της καλλιέργειας γίνεται με σπορο. Η πιο συχνές εργασίες που γίνονται στο χωράφι ειναι το ξεβοτάνισμα ( η αφαίρεση δηλαδή των ζιζανίων) και η συγκομιδή. Αλλες εργασίες ειναι το καθάρισμα το πλύσιμο και η συσκευασία. Το καθάρισμα απαιτεί χρόνο και πολλά εργατικά χέρια. Γι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βιολογία: Tο ζιζάνιο είναι μονοετές με ένα κύριο μίσχο ή αρκετούς με ύψος 30,45 έως 121,92 εκ., ενώ μερικές φορές φθάνει τα 182,88 εκ. Οι μίσχοι είναι ευθύγραμμοι, άτριχοι, αυλακωτοί, διακλαδούμενοι, ανοιχτοπράσινοι με ποικίλες κόκκινες αποχρώσεις. Το φθινόπωρο ο μίσχος συνήθως κοκκινίζει και στο τέλος και οι ταξιανθίες γίνονται καφεκόκκινες. Οι κοτυληδόνες είναι ελλειπτικές με μήκος 12-15 χιλ. Ο μαύρος σπόρος είναι είναι κλεισμένος στο λεπτό μεμβρανώδες τείχος του καρπού... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο σπόρος πρέπει να είναι γερός, υγιής. Το σπορικό πρέπει να μην είναι σκουληκιασμένο, φαγωμένο από μαμούνια (σταρό-ψειρα), ούτε προσβλημένο από αρρώστιες, πού θα το κάνουν να μη φυτρώσει είτε θα τις μεταφέρει στο χωράφι και θα γίνει αφορμή να προσβληθούν και τα γειτονικά φυτά, ολόκληρη ή καλλιέργεια από αυτές. Είναι λοιπόν ανάγκη ό σπόρος πού θα ρίξουμε στο χωράφι να έχει απολυμανθεί. Μερικών ασθενειών, τα σπόρια πού τις μεταδίδουν βρίσκονται στο φλούδι του σπόρου κι' έτσι μπορούμε να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το ελατο ψηλωνει πολυ αργα και θελει πολλα χρονια να ψηλωσει αρκετα. δεν το καταλαβαινεις σε λιγοτερο απο 5 χρονια.να το μετρας αν σου ειναι δυνατον, ετσι το παρατηρεις καλυτερα. ποσο υψος εχει το δεντρο σου? αντε το πολυ να εχει 3-4 κορφες, δε νομιζω παραπανω. κλαδεψε προσεχτικα τις κοντες κορυφες απο τη βαση τους το χειμωνα κι ασε μονο την πιο ψηλη, κι αν γινεται την πιο κεντρικη ψηλη κορυφη. αν επιτρεπετε, σε ποια περιοχη της Ελλαδας εισαι? (ρωταω, γιατι παιζει ρολο για το δεντρο σου). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γενικές συμβουλές για φυτά κήπου και εσωτερικού χώρου -Κρύα και θερμά ρεύματα ταλαιπωρούν όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου και μάλιστα τα πιο ευαίσθητα μπορεί να καταστραφούν -Μολυσμένα φύλα ή κλαδιά τα κόβουμε με ψαλίδι κηπουρικής που το απολυμαίνουμε σε κάθε κοπή με οινοπνευμα –διαφορετικά μεταφέρουμε την αρρώστια- και τα καίμε. ΔΕΝ τα κάνουμε κομποστ, διότι θα είναι μολυσμένο. -Ποτίζετε τις γλάστρες όσο συχνά χρειάζεται το κάθε φυτο, αλλά, ελέγχοντας πάντα το χώμα εάν χρειάζεται νερό.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η καλλιέργεια της δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες αν και έχει ανάγκη από κάποιες καλλιεργητικές φροντίδες. Η σπορά πρέπει να γίνει σε σπορείο ή έξω εφόσον έχει περάσει κάθε κίνδυνος παγετού. Η μεταφύτευση έρχεται λίγες μέρες αργότερα όταν το φυτό έχει αποκτήσει λίγα φύλλα. Η σπορά μπορεί να γίνει και σε έτοιμα μικρά γλαστράκια βάζοντας 2 ως 3 σπόρους μέσα. Αφού φυτρώσουν κάνουμε αραίωση και αργότερα μεταφύτευση στο οριστικό σημείο.Το οριστικό σημείο στο οποίο θα τοποθετήσουμε τις ντοματιές μπορ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΟΧΗ ΦΥΤΕΥΣΗΣ Η καλλιέργεια της πατάτας μπορεί να γίνει σε τρεις εποχές. Όταν η φύτευση γίνεται Ιανουάριο – Φεβρουάριο μέχρι Απρίλιο έχουμε την ανοιξιάτικη καλλιέργεια. Όταν η φύτευση γίνεται Αύγουστο έχουμε φθινοπωρινή καλλιέργεια. Όταν η φύτευση γίνεται Απρίλιο – Μάιο έχουμε την καλοκαιρινή καλλιέργεια. ΦΥΤΕΥΣΗ Το βάθος φύτευσης κειμένεται από 5-10 cm ανάλογα με τις συνθήκες εδάφους, υγρασίας και θερμοκρασίας. Όσο πιο χαμηλές οι θερμοκρασίες και πιο μεγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το κλάδεμα της αμπέλου γίνεται, κατά κανόνα, κάθε έτος και απαιτεί ο κλαδευτής πέρα από τη δεξιοτεχνία, να σκέφτεται και να κρίνει πριν από οποιαδήποτε ενέργειά του. Αυτό είναι απαραίτητο για: α. Να ισορροπήσει την παραγωγή με τη βλάστηση σε συνδυασμό με την ηλικία και την ευρωστία του πρέμνου στη μελετώμενη περιοχή. β. Να ρυθμίσει την παραγωγή έτσι ώστε να μην υπάρχει μεγάλη διακύμανση. μεταξύ των ετών, όπως συμβαίνει στα ακλάδευτα πρέμνα. γ. Να βελτιώσει την ποιότητα της παραγωγής (περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
H ζωική κοπριά, πιθανότατα το αρχαίο βοηθητικό καλλιέργειας, είναι οργανικό υλικό που χρησιμοποιείται ως φυσικό λίπασμα στη γεωργία. Θα λέγαμε ότι μαζί με το κομποστ είναι τα πιο φυσικά λιπάσματα. Περιέχει άζωτο, το φώσφορο και το κάλιο και εκτός από τη λίπανση, του εδάφους υποβοηθά προσθέτοντας οργανική ύλη που βελτιώνει τη σύνθεση του εδάφους λόγο της περιεκτικότητας της σε φυτικά αλλά και ζωικά συστατικά. Λιπάνσεις με κοπριά, κομπόστ ή σωρούς, ή με άλλα λιπάσματα φυσικής προελεύσεως, έχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βιολογία: Αυτό το ζιζάνιο είναι χειμερινό μονοετές και αναπαράγεται με σπόρους ή με τους μίσχους που ριζώνουν. Το Stellaria media έχει ρηχές, ινώδεις, εύθραυστες ρίζες. Εύκολα ξεριζώνεται κατά λάθος, αλλά αν αφεθεί στο έδαφος, θα ανανήψει αμέσως. Οι αδύναμοι μίσχοι του φυτού ακουμπούν στο έδαφος αλλά οι άκρες τους καθώς μεγαλώνουν υψώνονται και φθάνουν τα 20 εκ. Τα φύλλα φύονται απέναντι το ένα από το άλλο, είναι απλά, ωοειδή ως ελλειπτικά και γενικά λεία. Τα άνθη του είναι μι... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 148 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: