Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ orektika/ntomates- toyrsi
Απάντηση: πιπερια τουρσι - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%...
Απάντηση: τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθ...
Απάντηση: για ριξε μια ματια: http:// www.sintagoulis.gr/ tag/%CE%B3%CF%81%CE% B1% CE%BD%CE%AF%CF%84% CE%B1%20%CE%BB%CE% B5%CE%BC%CE% BF%CE%BD%CE%B9% CE...
Απάντηση: Υλικά 1 κιλό πατάτες 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο...
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βάζουμε στην χύτρα τα μανιτάρια - με το ξερό κρεμμύδι κομμένο σε μεγάλες φέτες - με ένα φλυτζάνι νερό, την ρίγανη και το πι...
Απάντηση: Το τέλειο γεύμα για δίαιτα και σωστή διατροφή. Με πολύ λίγες θερμίδες, πολύ γεύση και άρωμα. Με μια πράσινη σαλάτα αποτελεί ένα πλήρες κα...
Απάντηση: θα βγει το επιδομα θερμανσης τελικα?γνωριζει κανεις?
Απάντηση: Εγω οσες φορες μαγειρεψα κατι επισημο δεν εκανα ποτε ενα φαγητο.Το κυριως πιατο ηταν συνηθως σουτζουκακια με ρυζι και παραλληλα ειχα ενα ...
Απάντηση: Πλένουμε καλά το κοτόπουλο, αφαιρούμε τα εντόσθια που μπορεί να έχει και το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Το αλατοπιπερώνου...
 

Πως φριαχνω πατζαρια τουρσι;

Σχετικές ερωτήσεις
Δες τη συνταγή εδώ: :) http:// www.yumyum.gr/apps/ gr/spag/melitzanes- toursi.html
Δες τη συνταγή εδώ: :) http:// www.yumyum.gr/apps/ gr/spag/melitzanes- toursi.html
Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 3 κουταλιές της σού...
δεν εχω δει ποτε μου παντζαρια τουρσι. μηπως ενοεις ραπανακια; οπως και να χει ολα τα λαχανικα ( πιπεριες, ντοματες, μελιτζανες, καροτα, ...
http:// sintagoulis.gr/ orektika/ntomates- toyrsi
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Δες τη συνταγή εδώ: :) http://www.yumyum.gr/apps/gr/spag/melitzanes- toursi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες τη συνταγή εδώ: :) http://www.yumyum.gr/apps/gr/spag/melitzanes- toursi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φλιτζάνια ανάμεικτα λαχανικά τουρσί (καρότο, πράσινες ντομάτες, κουνουπίδι, πιπεριές, λάχανο) ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα φασόλια από την προηγούμενη ημέρα. Την επόμενη ημέρα τα βάζετε στην κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και τα βράζετε χωρίς αλάτι για 45 λεπτά. Καθαρίζετε και τρίβετε τα κρεμμύδια και τα καρότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν εχω δει ποτε μου παντζαρια τουρσι. μηπως ενοεις ραπανακια; οπως και να χει ολα τα λαχανικα ( πιπεριες, ντοματες, μελιτζανες, καροτα, κ.α ) γινοντε με τον ιδιο τροπο σε ενα δοχειο με καπακι βαζεις τα λαχανικα σου και ριχνεις διαλυμα νερου με ξυνο που θα βρεις στα μπαχαρικα των supermaket μεχρι να σκεπαστουν τελειως ολα τα λαχανικα. επιδη τα λαχανικα ανεβαινουν στην επιφανεια, τα πιεζεις με το χερι σου για να δεις την ποσοτητα του διαλυματος που χρειαζεται. τελος για να μεινουν σκεπασμενα μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πιπερια τουρσι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF% 81%CF%83%CE%AF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθευτεις απο σουπερ μαρκετ απο τα μπαχαρικα, και σε 2 εβδομαδες ειναι ετοιμες προς βρωση! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για ριξε μια ματια: http://www.sintagoulis.gr/tag/%CE%B3%CF%81%CE%B1% CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B1%20%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE% BF%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%8D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό πατάτες 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουταλιά ψιλοκομμένο δυόσμο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 3 κουταλιές ελαιόλαδο 200γρ. τυρί σόγιας ½ κουταλάκι μοσχοκάρυδο 1 κουταλιά χυμό λεμονιού Αλάτι και πιπέρι Αλεύρι Σπορέλαιο για το τηγάνισμα Εκτέλεση Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε για να μαλακώσουν. Τις στραγγίζουμε και τις πολτοποιούμε στον μύλο του πουρέ. Τις τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά (εκτός από ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Βάζουμε στην χύτρα τα μανιτάρια - με το ξερό κρεμμύδι κομμένο σε μεγάλες φέτες - με ένα φλυτζάνι νερό, την ρίγανη και το πιπέρι, να πάρουν μια βράση. Μετά ρίχνουμε το υπόλοιπο νερό και όταν κοχλάσει ρίχνουμε το ρύζι και όλα τα υπόλοιπα υλικά, μαζί με τους κύβους λαχανικών. Κλείνουμε την χύτρα και σε δέκα λεπτά από την ώρα που θα σηκωθεί η βαλβίδα, το φαγητό είναι έτοιμο. Ανοίγουμε την χύτρα και ρίχνουμε στο φαγητό τον άνηθο και το μαιντανό, τα οποία έχουμε αφήσει για το τέλος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το τέλειο γεύμα για δίαιτα και σωστή διατροφή. Με πολύ λίγες θερμίδες, πολύ γεύση και άρωμα. Με μια πράσινη σαλάτα αποτελεί ένα πλήρες και ελαφρύ γεύμα Υλικά 2 μέτριες πατάτες, καλά πλυμένες 1 κ. σ. Μινέρβα Benecol Μαργαρίνη με ελαιόλαδο ½ σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο 1 κ. εσπρέσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο 1 κ. εσπρέσο άνηθο, ψιλοκομμένο ½ κ. εσπρέσο καπνιστή πάπρικα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση Τυλίγουμε τις πατάτες με αλουμινόχαρτο ξεχωριστά και ψήνουμε στους 200˚C για 80 λεπτά. Σε ένα μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα βγει το επιδομα θερμανσης τελικα?γνωριζει κανεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω οσες φορες μαγειρεψα κατι επισημο δεν εκανα ποτε ενα φαγητο.Το κυριως πιατο ηταν συνηθως σουτζουκακια με ρυζι και παραλληλα ειχα ενα σουφλε ζυμαρικων,σαλατα εποχης,κοτοπουλο στο γκριλ με μουσταρδα και λεμονι και μια πατατοσαλατα που εφτιαχνα με τονο, κρεμμυδι,αυγο λιωμενα και μαγιονεζα απο πανω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε καλά το κοτόπουλο, αφαιρούμε τα εντόσθια που μπορεί να έχει και το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Το αλατοπιπερώνουμε και το πασπαλίζουμε με ρίγανη και δεντρολίβανο (δεν ξεχνάμε να ρίξουμε και στην κοιλίτσα του). Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις πασπαλίζουμε κι αυτές με ρίγανη και δεντρολίβανο. Βάζουμε το κοτόπουλο σε ταψί και τοποθετούμε γύρω του τις πατάτες. Περιχύνουμε με το Flora Soft με βούτυρο, με το χυμό λεμονιού και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 φλιτζάνι τσαγιού τραχανά γλυκό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μικρό κολοκυθάκι κομμένο σε πολύ μικρά κυβάκια 1 μικρή πατάτα κομμένη σε πολύ μικρά κυβάκια 50γρ. αποξηραμένα μανιτάρια 1 ποτηράκι λευκό ξηρό κρασί Ζωμό κοτόπουλου όσο χρειαστεί (περίπου 2 1/2 φλιτζάνια) 1 πρέζα κόλιανδρο σκόνη 1 πρέζα ρίγανη Μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη ή γραβιέρα Εκτέλεση: Βάζουμε τα μανιτάρια να μουλιάσουν σε τόσο νερό όσο να τα σκεπάζ... Διαβάστε περισσότερα...
μπισκότα γεμισμένα με μέλι
Απάντηση:
Υλικά - 600 γρ. μέλι - 3 κρόκους αυγών - λίγη σόδα - 100 γρ. αμύγδαλα - 6 κουτ. αλεύρι - 1 κουτ. βούτυρο Εκτέλεση - Βάζουμε το μέλι σε μία λεκάνη και προσθέτουμε τους κρόκους και τη σόδα και ανακατεύουμε. - Ρίχνουμε τα αμύγδαλα, πολύ καλά αλεσμένα και το αλεύρι σιγά-σιγά και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα μας να γίνει μαλακό. - Σε μία αλευρωμένη επιφάνεια πλάθουμε τα μπισκότα μας και έπειτα τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί. - Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδίσουν. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 κύβους κότας Knorr σε 1½ λίτρο ζεστό νερό μαζί με το φακελάκι σκόνη από τα στίγματα του κρόκου Κοζάνης και στη συνέχεια το αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε μαζί με το κοτόπουλο σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασί. Αφήνουμε να βράσει καλά το ρύζι και το κοτόπουλο και προσθέτουμε σταδιακά τον αρωματικό ζωμό κότας από τον κρόκο Κοζάνης. Δοκιμάζουμε και προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κιμάς : 700 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι 2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεσαία πράσινη πιπεριά 1 ποτήρι περίπου λάδι 1,5 κρασοπότηρο κρασί λευκό 1,5 κρασοπότηρο περίπου σάλτσα pummaro αλάτι κανέλλα (σκόνη) γαρύφαλλο (σκόνη) μοσχοκάρυδο (σκόνη) νερό Μακαρόνια: μακαρονια βούτυρο Μπεσαμέλ : 130 με 150 γραμ. κορν φλάουρ 1,5 περίπου λίτρο γάλα φρέσκο 2 αυγά ολόκληρα 2... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνταγή. Η βάση είναι νερό και αλεύρι όπου ανακατεύεις, σιγά σιγά το αλεύρι για να μη σβολιάζει, μέχρις ότου το μίγμα δεν είναι ούτε ιδιαίτερα πηχτό ούτε όμως κι εντελώς υδαρές. Αντί για νερό, για να είναι το κουρκούτι σου πιο αφράτο μπορείς να βάλεις γάλα και μετά σιγά σιγά το αλεύρι. Απ εκεί και πέρα αυτοσχεδιάζεις... Μπορεις να βάλεις λίγο ξηρό δυόσμο για μυρωδιά, ξύσμα / ή χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού... Δεν είναι καμιά σπουδάια σοφία. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μισό κουταλάκι του γλυκού ανά δύο πιάτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξελεπιάζουμε τον ροφό,αφαιρούμε τα εντόσθια και τα βράγχια και κόβουμε σε φέτες,πάχους πέντε ή έξι εκατοστών.Πλένουμε καλά τα κομμάτια και αφαιρούμε με προσοχή όλα τα αίματα,ξαναπλένουμε και τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι,για να στραγγίσουν. Τα αλατίζουμε κατόπιν με χονδρό αλάτι.Το ψάρι μας πρέπει να παραμείνει στο αλάτι επί τρεις ή τέσσερις ώρες τουλάχιστον ή να το ετοιμάσουμε απο την προηγούμενη ημέρα.Στη δεύτερη περιπτωση,φυλάγουμε τον ροφό μας στο ψυγείο (μαζί με το σουρωτήρι) βάζοντας ένα σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιουβαρλακια κοκκινιστα 1/2 κιλο κιμα 1 μεγαλο κρεμμυδι 2 αυγα μαιντανο 1 ποτηρι κρασιου ρυζι (καρολινα) 3-4 ντοματες μεγαλες ωριμες η'1 κουτι ντοματακια (κονκασε) 1 1/2 λεμονι τον χυμο αλατι-πιπερι λαδι βαζουμε σε μια λεκανιτσα τον κιμα,κοβουμε στο μουλτι το κρεμμυδι και το ριχνουμε μεσα.βαζουμε το 1 αυγο,τον ψιλοκομμενο μαιντανο,το ρυζι,αλατακι πιπερακι,το λαδι και ζυμωνουμε τον κιμα. τον πλαθουμε στρογγυλα μπαλακια, κι αφου εχουμε βαλει την κατσαρολα μας στην φωτια με λιγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τον ζωμό Κότας σε πάστα σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Μαγειρεύουμε το σπανάκι σε βραστό νερό μέχρι να ξεπαγώσει και να φύγουν τα περισσότερα υγρά του. Το αφήνουμε να κρυώσει, το λιώνουμε στο μίξερ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει πουρές. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ, το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να μαγειρευτεί προσθέτοντας σταδιακά τον ζωμό κότας. 5 λε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά μας με λίγο αλάτι και μία κουταλιά σούπας Flora Soft με βούτυρο. Σε ένα φαρδύ σκεύος ρίχνουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο, το αφήνουμε να λιώσει και προσθέτουμε το μπέικον αφήνοντας το να σοταριστεί καλά, να πάρει χρώμα και να βγάλει τα αρώματά του. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα λαχανικά μας και το σκόρδο, χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και συνεχίζουμε να σοτάρουμε έως ότου μαλακώσουν τα λαχανικά μας. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να μειωθούν τα υγρά μέσα στο σκεύο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κανενα μιστικο για χαντρες-χοιρινο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 500γρ γίγαντες ΠΡΕΣΠΩΝ καρώτα σε φέτες 2 κλαδάκια σέλινο-λίγη ρίγανη-λίγο δυόσμο 2-3 σκελίδες σκόρδο-μαύρο πιπέρι-αλάτι σάλτσα ντομάτας 1 κρεμμύδι -2 πιπεριές φλωρίνης - ελαιόλαδο μπόλικο!!!! ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ Βάλτε από βραδύς τους γίγαντες να μουσκέψουν.... βράστε τους για 10 λεπτά και πετάξατε το πρώτο νερό... (αποφεύγετε το φούσκωμα) Ξαναβάλτε νερό λίγο πάνω από τα φασόλια. Ρίξτε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και αφήστε τα να βράσουν. ΠΡΟΣΟΧΗ βράζουν γρήγορα περί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε χλιαρή θερμοκρασία μέσα σε ένα σκεύος. Λιώνουμε τα κρεμμύδια, τα στύβουμε και κρατάμε μόνο το χυμό τους. Τρίβουμε το σκόρδο και το κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε τους 3 διαφορετικούς κιμάδες στον κάδο του μίξερ και με το γάντζο ανακατεύουμε και ζυμώνουμε παράλληλα. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά της ζύμης και τελευταίο ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο, ανακατεύοντας έως ότου γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά για 45... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο σκευος που θα τα ζεστανεις βαζεις λιγο νερακι περιπου να καλυφτει ο πατος του σκευους. Η μπορεις να κανεις μια σαλτσα ειτε καρμποναρα η απο ντοματα και να τα βαλεις στο φουρνο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάση: Τρίβουμε στο μπλέντερ ή στο μούλτι τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Τα αδειάζουμε σ’ ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο Flora. Τοποθετούμε 1 τσέρκι (στεφάνι ζαχαροπλαστικής) διαμέτρου 20 εκ. και ύψους 4 εκ. πάνω σε μια πιατέλα. Εναλλακτικά, χρησιμοποιούμε μία φόρμα με αποσπώμενα τοιχώματα. Βάζουμε μέσα το μείγμα του μπισκότου και το απλώνουμε με τα χέρια μας σε όλη την επιφάνεια, πιέζοντάς το για να γίνει όσο πιο συμπαγές γίνεται. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 142 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: