Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ orektika/ntomates- toyrsi
Απάντηση: πιπερια τουρσι - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%...
Απάντηση: τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθ...
Απάντηση: Βράζουμε τις πέννες με λίγο αλάτι και με μία κουταλιά σούπας Flora Soft με βούτυρο για 5-8 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσει ο βρασμός τ...
Απάντηση: συνταγές μαγειρικής - κουνουπίδι κοκκινιστό - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%...
Απάντηση: μακαρονια βαβαια! ειναι νοστιμα και υγεινα! βαλε και σαλτσα για νοστιμαδα! ψηνε τα οσο πρεπει θα το λεει στην πισω ή μπροστα μερια της σ...
Απάντηση: Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τα λαχανικά, προσθέτουμε τον σπιτικό ζωμό λαχανικών, συμπληρώνουμε με 2 λίτρα νερό και βράζουμε πολύ καλά...
Απάντηση: Βάζουμε το αλεύρι και τη φρυγανιά σε χωριστά βαθιά πιάτα. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ και την πάπρικα. Βουτά...
Απάντηση: απο την ιταλια
Απάντηση: εγω ειχα φτιαξει προσφατα μια γαριδοσαλατα της αργυρως μπαρμπαρυγου και ηταν πολυ νοστιμη!..περιμενε να την βρω και θα στη βαλω!
 

Πως φριαχνω πατζαρια τουρσι;

Σχετικές ερωτήσεις
Δες τη συνταγή εδώ: :) http:// www.yumyum.gr/apps/ gr/spag/melitzanes- toursi.html
Δες τη συνταγή εδώ: :) http:// www.yumyum.gr/apps/ gr/spag/melitzanes- toursi.html
Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 3 κουταλιές της σού...
δεν εχω δει ποτε μου παντζαρια τουρσι. μηπως ενοεις ραπανακια; οπως και να χει ολα τα λαχανικα ( πιπεριες, ντοματες, μελιτζανες, καροτα, ...
http:// sintagoulis.gr/ orektika/ntomates- toyrsi
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Δες τη συνταγή εδώ: :) http://www.yumyum.gr/apps/gr/spag/melitzanes- toursi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες τη συνταγή εδώ: :) http://www.yumyum.gr/apps/gr/spag/melitzanes- toursi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φλιτζάνια ανάμεικτα λαχανικά τουρσί (καρότο, πράσινες ντομάτες, κουνουπίδι, πιπεριές, λάχανο) ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα φασόλια από την προηγούμενη ημέρα. Την επόμενη ημέρα τα βάζετε στην κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και τα βράζετε χωρίς αλάτι για 45 λεπτά. Καθαρίζετε και τρίβετε τα κρεμμύδια και τα καρότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν εχω δει ποτε μου παντζαρια τουρσι. μηπως ενοεις ραπανακια; οπως και να χει ολα τα λαχανικα ( πιπεριες, ντοματες, μελιτζανες, καροτα, κ.α ) γινοντε με τον ιδιο τροπο σε ενα δοχειο με καπακι βαζεις τα λαχανικα σου και ριχνεις διαλυμα νερου με ξυνο που θα βρεις στα μπαχαρικα των supermaket μεχρι να σκεπαστουν τελειως ολα τα λαχανικα. επιδη τα λαχανικα ανεβαινουν στην επιφανεια, τα πιεζεις με το χερι σου για να δεις την ποσοτητα του διαλυματος που χρειαζεται. τελος για να μεινουν σκεπασμενα μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πιπερια τουρσι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF% 81%CF%83%CE%AF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθευτεις απο σουπερ μαρκετ απο τα μπαχαρικα, και σε 2 εβδομαδες ειναι ετοιμες προς βρωση! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις πέννες με λίγο αλάτι και με μία κουταλιά σούπας Flora Soft με βούτυρο για 5-8 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσει ο βρασμός τους, προσέχοντας να μη μαλακώσουν πολύ. Πλένουμε, καθαρίζουμε και στη συνέχεια κόβουμε στη μέση τα πράσινα φασολάκια και τα βράζουμε με ελάχιστο αλάτι. Σε ένα μέτριο σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα τοματίνια, το σκόρδο και τα βρασμένα φασολάκια, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και προσθέτουμε ½ ποτήρι του κρασιού νερό, από αυτό που βρά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές μαγειρικής - κουνουπίδι κοκκινιστό - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF% 8C Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να μάθω να μαγειρεύω; Εννοώ τεχνικές μαγειρικής όχι συγκεκριμένες συνταγές! Δεν ξέρω που πάνε τα τέσσερα!
Απάντηση:
μακαρονια βαβαια! ειναι νοστιμα και υγεινα! βαλε και σαλτσα για νοστιμαδα! ψηνε τα οσο πρεπει θα το λεει στην πισω ή μπροστα μερια της συσκευασιας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε όλα τα λαχανικά, προσθέτουμε τον σπιτικό ζωμό λαχανικών, συμπληρώνουμε με 2 λίτρα νερό και βράζουμε πολύ καλά για 20 λεπτά (Σημείωση: δεν πετάμε το νερό, γιατί θα το χρειαστούμε αργότερα). Βουτάμε στη σάλτσα μας ολόκληρο τον αστακό για περίπου 5-7 λεπτά, μέχρι να αλλάξει το χρώμα του σε έντονο πορτοκαλί. Όταν ο αστακός είναι έτοιμος, τον ξεπλένουμε σε κρύο τρεχούμενο νερό για να μπορέσουμε στη συνέχεια να τον χωρίσουμε στη μέση και να τον κόψουμε κατά μήκος, κρατ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το αλεύρι και τη φρυγανιά σε χωριστά βαθιά πιάτα. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι, το κάρυ και την πάπρικα. Βουτάμε τα σνίτσελ στο αλεύρι και φροντίζουμε να καλυφθούν καλά από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια, τα βουτάμε στο μίγμα των αυγών. Ρίχνουμε σε βαθύ και μεγάλο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και το Flora Soft με βούτυρο και τα αφήνουμε να ζεσταθούν χωρίς να κάψουν. Παίρνουμε ένα - ένα τα σνιτσελάκια μας από το μίγμα των αυγών και τα βουτάμε μέσα στην τριμμένη φρυγανιά, φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο την ιταλια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω ειχα φτιαξει προσφατα μια γαριδοσαλατα της αργυρως μπαρμπαρυγου και ηταν πολυ νοστιμη!..περιμενε να την βρω και θα στη βαλω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εννωεις γλυκο του ταψιού η γενικα οτιδηποτε π ν ειναι γλυκο..αν εννωεις τ δευτερο εχω πλ ωραια συνταγη γ ντονατς Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλλά και γνωστό φυτό από την αρχαιότητα. Απεικονίσεις του έχουν βρεθεί σε τοιχογραφίες στην αρχαία Αίγυπτο. Με ιστορία λοιπόν πάνω από 4000 χρόνια ήταν γνωστό φάρμακο τον καιρό εκείνο για τον πονόδοντο, τα τσιμπήματα εντόμων αλλά και για προβλήματα καρδιάς. Σήμερα τα σπαράγγια καλλιεργούνται σε χώρες με εύκρατο κλίμα. Υπάρχουν πάνω από 150 είδη αλλά μόνο τα 20 είναι βρώσιμα. Στην Ελλάδα καλλιεργούνται πλέον σχεδόν παντού. Ωφέλιμα για την υγεία, τ... Διαβάστε περισσότερα...
παρασκευη
Απάντηση:
Χρόνος προετοιμασίας :5 λεπτά Αναλογίες – υλικά: 2 μέρη λάδι 1 μέρος χυμός λεμονιού λίγο αλάτι λίγο πιπέρι λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο (προαιρετικά) Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα βάζο κλείστε το καπάκι και κουνήστε το καλά μέχρις ότου ανακατευθούν καλά τα υλικά. Χρησιμοποιείστε το λαδολέμονο στις βραστές σαλάτες, βραστά λαχανικά, ψάρια ψητά και θαλασσινά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να μια καλή απο το www.sidages.gr - http://tinyurl.com/62fr5c5 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ενα σεικερ η στο ποτηρι της φραπεδιερας ριξε κρυο γαλα (προτιμαται το light αυτα τα πρασινου χρωματος συσκευασια) και ενα παγακι. Βαλε την φραπεδιερα και χτυπα το για λιγη ωρα και θα πηξει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
χυμο (τον αγαπημενο της ) ή καφε καποιο φρουτο ψωμι με μαρμελαδα/μελι/philadelphia /κλπ ομελετα (αν της αρεσει) διαλεξε ο,τι πιστευεις πως ταιριαζει στα γουστα της ;-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε το Flora Soft με βούτυρο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο, φροντίζοντας να πάρει χρώμα απ΄ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά περίπου. Τα “σβήνουμε” με το κρασί, περιμένουμε 5 λεπτά και προσθέτουμε στην κατσαρόλα τις φρέσκες τομάτες ψιλοκομμένες ή τα τοματάκια κονκασέ, λίγο ζεστό νερό, το μαϊντανό εάν θέλουμε και αλατοπιπερώνουμε. Στη συνέχεια σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ελληνική- κουζίνα/λαγάνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ • 2/3 της κουπας (τσαγιού) χλιαρό γάλα • 30 go νωπη μαγια • 2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι • 1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη • 1 κ.σ. ελαιόλαδο ΟΔΗΓΊΕΣ 1. Διαλύουμε την μαγια μες το γάλα προσθέτοντας τη ζάχαρη και το αλάτι. 2. Σε μια λεκανιτσα ρίχνουμε τη διαλυμένη μαγια και προσθέτουμε το αλεύρι και μετά το λάδι. 3. Ζυμώνουμε μέχρι ότου η ζύμη μας να γίνει απαλή ελαστική. 4. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και μετά τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στον αχνό (ατμό), χρειάζονται μόνο 10 με 15 λεπτά Διαβάστε περισσότερα...
τυροπιτα με φυλλο κρουστας
Απάντηση:
http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ tyropitta-me-kantace90fi.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ tyropita.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ kantace90fityropita.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/pita- eykolh-me-fyllota-pontiaka.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ kaseropita-eykolh.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό μύδια 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 καυτερή πιπεριά κομμένη σε ροδέλες 2 γεμάτες κουταλιές φρέσκο βούτυρο Μπόλικο μαϊντανό Χυμό ενός λεμονιού 2 φέτες τυρί (φέτα) κομμένο σε χοντρά κομμάτια Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι, για λαχανορυζο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 κύβους κότας Knorr σε 1½ λίτρο ζεστό νερό μαζί με το φακελάκι σκόνη από τα στίγματα του κρόκου Κοζάνης και στη συνέχεια το αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε μαζί με το κοτόπουλο σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο και το μισό Flora. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασί. Αφήνουμε να βράσει καλά το ρύζι και το κοτόπουλο και προσθέτουμε σταδιακά τον αρωματικό ζωμό κότας από τον κρόκο Κοζάνης. Δοκιμάζουμε και προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 109 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: