Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ orektika/ntomates- toyrsi
Απάντηση: πιπερια τουρσι - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%...
Απάντηση: τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθ...
Απάντηση: Υλικά για 6 άτομα 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο κομμένο σε μερίδες 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 κιλό μικ...
Απάντηση: Ετοιμάζουμε πρώτα τον πουρέ. Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάμε από τη μηχανή του πουρέ για να πολτοποιηθούν. Ζεσταί...
Απάντηση: Περιγραφή συνταγής Απλή, υγιεινή, πλούσια σε ωφέλημα συστατικά και συνάμα χορταστική σαλάτα. Συστατικά συνταγής 400 γραμμάρια φασόλι...
Απάντηση: http:// www.sidages.gr/ συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/ λαγάνα
Απάντηση: Υλικά για 4-6 μερίδες: 250 γραμμάρια έγχρωμοι γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο ...
Απάντηση: ηλιθιε δεν ξερεις οτι τα μυδια τα βραζουν ζωντανα;αν δεν το καταλαβενεις βουτα σε μια κατσαρολα με βραστο νερο να δουμε αν θα σου αρεσει!
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:180 γρ. πένες βρασμένες½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο½ κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη¼ κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη1...
 

Πως φριαχνω πατζαρια τουρσι;

Σχετικές ερωτήσεις
Δες τη συνταγή εδώ: :) http:// www.yumyum.gr/apps/ gr/spag/melitzanes- toursi.html
Δες τη συνταγή εδώ: :) http:// www.yumyum.gr/apps/ gr/spag/melitzanes- toursi.html
Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 3 κουταλιές της σού...
δεν εχω δει ποτε μου παντζαρια τουρσι. μηπως ενοεις ραπανακια; οπως και να χει ολα τα λαχανικα ( πιπεριες, ντοματες, μελιτζανες, καροτα, ...
http:// sintagoulis.gr/ orektika/ntomates- toyrsi
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Δες τη συνταγή εδώ: :) http://www.yumyum.gr/apps/gr/spag/melitzanes- toursi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες τη συνταγή εδώ: :) http://www.yumyum.gr/apps/gr/spag/melitzanes- toursi.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 500 γραμμάρια φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 3 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φλιτζάνια ανάμεικτα λαχανικά τουρσί (καρότο, πράσινες ντομάτες, κουνουπίδι, πιπεριές, λάχανο) ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τα φασόλια από την προηγούμενη ημέρα. Την επόμενη ημέρα τα βάζετε στην κατσαρόλα με 1 λίτρο νερό και τα βράζετε χωρίς αλάτι για 45 λεπτά. Καθαρίζετε και τρίβετε τα κρεμμύδια και τα καρότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν εχω δει ποτε μου παντζαρια τουρσι. μηπως ενοεις ραπανακια; οπως και να χει ολα τα λαχανικα ( πιπεριες, ντοματες, μελιτζανες, καροτα, κ.α ) γινοντε με τον ιδιο τροπο σε ενα δοχειο με καπακι βαζεις τα λαχανικα σου και ριχνεις διαλυμα νερου με ξυνο που θα βρεις στα μπαχαρικα των supermaket μεχρι να σκεπαστουν τελειως ολα τα λαχανικα. επιδη τα λαχανικα ανεβαινουν στην επιφανεια, τα πιεζεις με το χερι σου για να δεις την ποσοτητα του διαλυματος που χρειαζεται. τελος για να μεινουν σκεπασμενα μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πιπερια τουρσι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF% 81%CF%83%CE%AF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τις σκιζεις βαθια στα 4 σχεδον μεχρι το κοτσανι, τις βαζεις σε ενα βαζο ή ταπερ και το γεμιζεις μεχρι πανω με νερο και ξυνο που θα προμηθευτεις απο σουπερ μαρκετ απο τα μπαχαρικα, και σε 2 εβδομαδες ειναι ετοιμες προς βρωση! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα 1 κιλό μοσχάρι από κιλότο κομμένο σε μερίδες 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1 κιλό μικρά κρεμμυδάκια (κοκκάρι) καθαρισμένα 3 σκελίδες σκόρδο 2 φύλλα δάφνη 1 ξυλαράκι κανέλα 1 κουτ κοφτό του γλυκού κανέλα 1 κουτ γλυκού μαυροπίπερο 1 κουτ γλυκού γαρίφαλα 1 κουτ γλυκού μπαχάρι 1 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί 1 κρασοπότηρο γλυκό κόκκινο κρασί 1 κουτ σούπας πελτέΑλάτι Σε μια μεγάλη κατσαρόλα αδειάζετε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνετε. Ρίχνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τον πουρέ. Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις περνάμε από τη μηχανή του πουρέ για να πολτοποιηθούν. Ζεσταίνουμε το Flora σε κατσαρολάκι και προσθέτουμε τις πολτοποιημένες πατάτες, το γάλα και το αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε πάνω σε μέτρια φωτιά για μερικά λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα του πουρέ. Κατεβάζουμε τον πουρέ από τη φωτιά, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, ετοιμάζουμε τα μπιφτέκια. Βάζουμε τον κιμά σε μπολ, προσθέτουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Απλή, υγιεινή, πλούσια σε ωφέλημα συστατικά και συνάμα χορταστική σαλάτα. Συστατικά συνταγής 400 γραμμάρια φασόλια λευκά Καστοριάς 250 γραμμάρια ντοματάκια τσέρι κομμένα στη μέση 1 φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 φλιτζάνι μανιτάρια λευκά στρογγυλά ολόκληρα αλλά και κομμένα σε φετούλες ½ φλιτζάνι φρέσκο κρεμμύδι 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο, κατά προτίμηση βιολογικό 4 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι ή μηλόξυδο 1 κουταλιά της σούπας χυμό από λεμόνι Λίγο αλάτι Οδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/λαγάνα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4-6 μερίδες: 250 γραμμάρια έγχρωμοι γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 1 μεγάλη φλάσκα μελιτζάνα 2 πράσινες πιπεριές 4 ντομάτες 2 μεγάλα χωριάτικα λουκάνικα 300 γραμμάρια συνολικά) 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 1 κουταλιά του γλυκού βασιλικός 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια. Κόβε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ηλιθιε δεν ξερεις οτι τα μυδια τα βραζουν ζωντανα;αν δεν το καταλαβενεις βουτα σε μια κατσαρολα με βραστο νερο να δουμε αν θα σου αρεσει! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:180 γρ. πένες βρασμένες½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο½ κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη¼ κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη1 τομάτα ψιλοκομμένη2/3 κούπας φρέσκα ψιλοκομμένα μανιτάρια¾ κούπας low fat Italian dressing Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 183 kcalΠρωτεΐνη: 5,5 γρ.Υδατάνθρακες: 38,5 γρ.Λίπος: 1 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,4 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 200 γρ. τυρί ροκφόρ ή μπλέ τυρί 100 ml κρέμα γάλακτος 100 ml γάλα εβαπορέ Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ροκφόρ, την κρέμα γάλακτος και το γάλα, ανακατεύοντας για να λιώσει το τυρί. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει. Διαβάστε περισσότερα...
ποσ φιαχνετε η μακαροναδα με βασιλικο πεστο.τα υλικα?
Απάντηση:
Συστατικά1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλ. καρύδια ή κουκουνάρια 1/2 φλ. ελαιόλαδο αλάτι Οδηγίες1.Βάζουμε το βασιλικό, το σκόρδο και τα καρύδια ή τα κουκουνάρια στο μπλέντερ. 2.Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα. Πρέπει να είναι σχετικά πηχτό, σαν πάστα. 3.Μπορούμε να προσθέσουμε αν θέλουμε και τριμμένο τυρί. Λίγα μυστικά ακόμαΕάν φτιάξουμε μεγαλύτερη ποσότητα, τότε τη φυλάμε σε βαζάκια, ρίχνοντας από πάνω ελαιόλαδο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τα ψάρια από τα εντόσθια και το κεφάλι και τα πλένουμε καλά. Τα βάζουμε σε τρυπητό, τα αλατίζουμε και αφήνουμε μία νύχτα.Tην άλλη μέρα τα βάζουμε σε μπολ και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Μια μέρα πριν ξεκινήσουμε βάζουμε τα ρεβίθια στο νερό να φουσκώσουν. Την επόμενη, στεγνώνουμε καλά τα ρεβίθια και τα πολτοποιούμε λίγα λίγα στο μούλτι. Στη συνέχεια ψιλοκόβουμε (με το χέρι όμως και όχι στο μούλτι) τα υπόλοιπα υλικά, τα προσθέτουμε στα ρεβίθια και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί 2-3 ώρες στο ψυγείο. Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε αρκετό ελαιόλαδο και το βάζουμε σε μέτρια φωτιά. Πλάθουμε μικρά κεφτεδάκια με το μείγμα, τα τυλίγουμε με αλεύρι και τηγανίζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πατατες με αυγα στο τηγανι...στο φουρνο δεν φτιαχνονται.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/kreata/katsikaki-foyrnoy-me- patates-kai-agkinares Διαβάστε περισσότερα...
μόνο ρολο μαγειρεύεται το νουα
Απάντηση:
το νουα μπορει να μαγειρευτει και σε κομματια βεβαια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κατι βραστο μπορεις να κανεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αλμυρά εδέσματα κατέχουν μια εξαίρετη θέση στην Μεσογειακή διατροφή μας τα τυριά ,οι αλμυρές πίττες και ιδιαίτερα οι τηγανητές πατάτες. Έχω αδυναμία στις... τηγανητές πατάτες τι να κάνω; Πως μπορούμε να απολαύσουμε τις τηγανητές μας πατάτες ποιο υγιεινά; Ωστόσο, όσο νόστιμες κι αν είναι, οι τηγανητές πατάτες δεν θεωρούνται και από τα πιο υγιεινά εδέσματα, γιατί ο τρόπος παρασκευής τους μας επιβαρύνει με βλαβερές για την υγεία μας ουσίες που παράγονται κατά το τηγάνισμα, αλλά και με πολ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω πενιρλί;
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ ½ ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ 1 & ¼ ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ 50ΓΡ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ½ ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ 3-4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΡΑΣΙ ½ ΚΟΥΠΑ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 250 ΓΡ. ΚΑΣΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 5Συστατικά:¼ κούπας μπαλσάμικο½ κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη1 κουταλιά γλυκού αλάτι2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο500 γρ. σπαράγγια βρασμένα σουρωμένα και ψιλοκομμένα150 γρ. φέτα θριμματισμένη1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 κουταλιές σούπας κόλιανδροςΔιατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: 1/5 συνταγής Θερμίδες: 130 kcalΠρωτεΐνη: 5,2 γρ.Υδατάνθρακες: 8,5 γρ.Λίπος: 8 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ.Οδηγίες:Σε ένα μπώλ φτάξτε το dressing αναμιγνύοντας το αλάτι, το μπαλσάμικο, το ελαιόλαδο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μόνο στη Χίο δημιουργείται απόσταγμα από σύκα, η περίφημη σούμα. Η ανάμειξή της με διάφορα φρούτα προσδιορίζει την ονομασία της, αλλά και της χαρίζει τον μοναδικό αρωματικό της χαρακτήρα. Η απόσταξή της θεωρείται μέγιστο κοινωνικό γεγονός και μεγάλη χαρά. Το παραδοσιακό ποτό της Χίου, η σούμα, γίνεται με βάση τα αποξηραμένα σύκα. Μόνο εδώ και σε κανένα άλλο μέρος της Ελλάδας. Η απόσταξή της είναι μια γιορτή στην οποία όλοι είναι καλεσμένοι. Μια παράδοση αιώνων, ένα ανοιχτό κάλεσμα σε φί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτό, βράστε το 8-10 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CF%84%CF% 81%CE%B1%CE%BD%CF%83%20%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87% CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF% 85&source=web&cd=7&ved=0CEoQFjAG&url=http%3A%2F% 2Fargiro.gr%2Frecipes%2F%25CE%25BC%25CE%25BF%25CF% 2583%25CF%2587%25CE%25AC%25CF%2581%25CE%25B9-% 25CE%25B5-%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B9%25CF% 2584%25CE%25AC%25CF%2581%25CE%25B9%25CE%25B1-% 25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9-%25CE%25BA%25CF% 2581%25CE%25B1%25CF%2583%25CE% 25AF&ei=th2mTrSdJo65hAeMhKmSDg&... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: