Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη?
Απάντηση: υλικά για 4-5 άτομα. παίρνω 3-4 ματσάκια σπανάκι τα κόβω οχι σε πολύ μικρά κομματια μέσα στη λεκάνη βράζω αρκετο νερό για να τα καλύψει ...
Απάντηση: συνταγές μαγειρικής - κουνουπίδι κοκκινιστό - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%C...
Απάντηση: 6 αυγά - 150 γρ. σπανάκι το οποίο το έχουμε ζεματίσει - 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο - άνηθο ψιλοκομμένο - 1 κούπα τυριά τριμμένα -...
Απάντηση: με σεσκουλα
Απάντηση: http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ spanakopita-ths- sofoylelas.html http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ spanakopita-eykolh- m...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/rolo- kima- monadiko.html
Απάντηση: Σαλτσα για γαριδες - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotopoulo- kokkinisto.html
Απάντηση: Για 4 άτομα 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 4 φιλέτα (1/2 κιλό περίπου) πεσκανδρίτσα (συναγρίδα ή πέρκα) 2 φλιτζάνια σκόρδο φρέσκο χοντροκομμ...
 

πως διατηρω σπανακι στην καταψυξη?

το φρέσκο σπανακι αφού το πλύνεις καλά το ρίχνεις σε μια κατσαρόλα όπου το νερό κοχλάζει για 2-3λεπτά . Με μια τρυπητή κουτάλα το βγάζεις και το ρίχνεις σε λεκάνη με κρύο νερό μέχρι να κρυώσει.Το στραγγίζεις σε τρυπητό και το βάζεις σε σακουλάκια κατάψυξης και τα βάζεις στην κατάψυξη. Όταν θα το μαγειρέψεις θα το ρίξεις κατευθείαν στην κατσαρόλα παγωμένο.
Σχετικές ερωτήσεις
το ζματασ εοσ οτου μαραθι το στρανγηζισ και το καταψηχισ....
Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο (ή και κατεψυγμένο) 120 γρ κρεμμύδια ξεφλουδισμένα 4 κουταλιές λάδι ελι...
Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο ( ή και κατεψυγμένο) 150 γρ κρεμμύδια ξεφλουδισμένα 125 κ.εκ. νερό 30...
νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπανακι, το βαζεις στο ψυγειο λιγακι να δροσισει, βγαζεις την ποσοτητα που θες να φας, λαδακ...
Υλικα: 1 κιλο σπανακι ψιλοκομενο 800γρ φετα σκληρη πικαντικη κομενη σε μικρα κυβακια 2-3 ριζες απο πρασο ψιλοκομενες 4-5 κρεμυδακια φ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
το ζματασ εοσ οτου μαραθι το στρανγηζισ και το καταψηχισ.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο (ή και κατεψυγμένο) 120 γρ κρεμμύδια ξεφλουδισμένα 4 κουταλιές λάδι ελιάς ή ασπρισμένο βούτυρο (ghee) 1/2-1 φρέσκια πράσινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (βάζω 2-3) 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ 1 κουταλάκι αλάτι περίπου 1/2 κουταλάκι ζάχαρη (ή 1 κουταλάκι σκούρα ζάχαρη) 125 ml νερό 1/2-1 κουταλάκι γκαράμ μασάλα (από ασιατικό εστιατόριο) Εκτέλεση: 1. Κόβουμε το σπανάκι σε λωρίδες του 1 εκ. και ψιλοκόβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο ( ή και κατεψυγμένο) 150 γρ κρεμμύδια ξεφλουδισμένα 125 κ.εκ. νερό 30-50 γρ. άνηθο ψιλοκομμένο 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι Εκτέλεση: Κόβεις το σπανάκι σε λωρίδες το 1 εκ και ψιλοκόβεις τοκρεμμύδι. Ζεσταίνεις το λάδι μέσα σε αρκετά μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Όταν ζεσταθεί βάζεις το κρεμμύδι και το τηγανίζεις ανακατεύοντας για τρία λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτεις το σπανάκι, τον άνηθο, το αλάτι και μαγειρεύει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπανακι, το βαζεις στο ψυγειο λιγακι να δροσισει, βγαζεις την ποσοτητα που θες να φας, λαδακι, ξυδακι και καλη ορεξη!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλο σπανακι ψιλοκομενο 800γρ φετα σκληρη πικαντικη κομενη σε μικρα κυβακια 2-3 ριζες απο πρασο ψιλοκομενες 4-5 κρεμυδακια φρεσκα ψιλοκομενα 1 κουτι φυλο κρουστας ετοιμο για αλμυρες πιτες 1 αυγο αλατι μια κουταλια τησ σουπας λιγο πιπερι 1 σφηνακι ελαιολαδο 2-3 κ της σουπας αλευρι Εκτελεση: Σε ενα μπωλ βαζουμε το σπανακι, το πρασο, τα κρεμυδια, τη φετα, το αυγο, το αλατι το πιπερι, το λαδι και τα ανακατευουμε καλα. Υστερα βαζουμε και το αλευρι για να επορροφησει τα υγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά για 4-5 άτομα. παίρνω 3-4 ματσάκια σπανάκι τα κόβω οχι σε πολύ μικρά κομματια μέσα στη λεκάνη βράζω αρκετο νερό για να τα καλύψει και το ρίχνω στη λεκάνη. με μια σπάτουλα βυθίζω το σπανακι στο νερό να μαλακώσει για λίγα λεπτά.μετα σε μια αρκετά μεγάλη κατσαρόλα βαζω λίγο λάδι και αφού αφαιρέσω το νερό από το σπανάκι το βάζω να τηγανιστεί μέχρι να μαλακώσει.ήδη όμως έχω τρίψει 3 μεγάλες κόκκινες ντομάτες και βάζω και λιγο pumaro και το βάζω μέσα στο σπανάκι.μετά αφού πάρουν μια βράση ρί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές μαγειρικής - κουνουπίδι κοκκινιστό - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF% 8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
6 αυγά - 150 γρ. σπανάκι το οποίο το έχουμε ζεματίσει - 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο - άνηθο ψιλοκομμένο - 1 κούπα τυριά τριμμένα - 200 γρ. βούτυρο - Αλάτι - Πιπέρι Εκτέλεση - Καθαρίζουμε, ζεματάμε, στραγγίζουμε καλά και ψιλοκόβουμε το σπανάκι. - Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1/2 κούπα βούτυρο και σοτάρουμε το σπανάκι. - Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο και μόλις κλείσουμε το μάτι προσθέτουμε το τριμμένο τυρί. - Βάζουμε τα υλικά στην μισή επιφάνεια της ομελέτας και διπλώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ spanakopita-ths-sofoylelas.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ spanakopita-eykolh-me-xynomyzhthra.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ spanakotyropita-h-klasikh.html Και εδώ κατηγορία για πίτες γενικά http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ category/pites.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/rolo-kima- monadiko.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλτσα για γαριδες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE% BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo- kokkinisto.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για 4 άτομα 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 4 φιλέτα (1/2 κιλό περίπου) πεσκανδρίτσα (συναγρίδα ή πέρκα) 2 φλιτζάνια σκόρδο φρέσκο χοντροκομμένο, το λευκό και το περισσότερο από το πράσινο μέρος, ή 1 κουτ. σούπας σκόρδο λιωμένο 1 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό 1 1/2 φλιτζάνι ζωμό από ψάρι 6-8 αγκινάρες μέτριες, καθαρισμένες και κομμένες στη μέση (δείτε τη μέθοδο) 1 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό χοντροκομμένο Αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο ή μια γερή πρέζα μπούκοβο Για τις πατάτες: 5 πατάτες μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι πως σου κατεβηκε αυτη η ιδεα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής για νόστιμο γιουβέτσι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF% 85%CE%B2%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE% BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF% 8C-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF% 84%CE%B6%C... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://antonasnet.blogspot.com/2008/05/blog- post.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαριζουμε τα σκορδα αφηνουμε το βολβο με περιπου δεκα εκατοστα με το μισκο βαζουμε σε μια καττσαρολα νερο αλατι και ξυδι το αφηνουμε να βρασει και δοκιμαζουμε τι γευσι του ποσο ξυνο ειναι βαζουμε τα σκορδα να βρασουν οχι πολυ στη συνεχεια τα βγαζουμε να κρυο σουν τα βαζουμε σε βαζο και επανω βαζουμε λιγο λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
25 γρ βούτυρο 2 μεγάλα κρεμμύδια κόκκινα (400 γρ), ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη 1 κουταλιά καστανή ζάχαρη 2 κουταλάκια ξύδι βαλσάμικο 1 κουταλιά ζωμός βοδινού 4 λουκάνικα (χοντ- ντογκς) 4 ψωμάκια για χοντ-ντογκς 1/3 φλιτζανιού (80 ml) σάλτσα ντομάτα Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά, χρόνος μαγειρέματος 20 λεπτά. 1. Διαλύετε το βούτυρο σε μέτριο τηγάνι ή σε ψηστιέρα, ψήνετε κρεμύδια και σκόρδο, ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσει το κρεμμύδι. Προσθέτετε ζάχαρη, ξύδι και ζωμό, κα... Διαβάστε περισσότερα...
τι μεγεθος και με τι υλικα;
Απάντηση:
το μεγαλυτερο μεγεθος που υπαρχει....αναλογα το μαγαζι 16αρα ή 25αρα!πρεπει να εχει οπωσδηποτε μπεικον,ζαμπον και υστερα ειτε συνεχιζουμε με μανιταρια και πιπερια ειτε με μανιταρια,κρεμα γαλακτος,ντοματα και ανθοτυρο:DDDDDDDD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Ζυμώνουμε το αλεύρι με το νερό και το ελαιόλαδο μέχρι να πάρουμε μια σφικτή ζύμη. Προς το τέλος του ζυμώματος προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Ξεκουράζουμε το ζυμάρι σκεπασμένο για 30 λεπτά. Κόβουμε και πλάθουμε μπαστουνάκια. Αφήνουμε σε ζεστό μέρος μέχρι να φουσκώσουν λίγο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 0C για 25 λεπτά περίπου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοταρεις τα κομματια του κοτοπουλου μεχρι να παρουν χρωμα,στη συνεχεια ριχνεις τα κρεμμυδια ολοκληρα(απλα να ειναι μικρα πολυ) και τις πατατες και παιρνουν χρωμα ολα,σαν να τσιγαριζονται.Ριχνεις νερακι μπολικο,pummaro,δαφνες,μπαχαρι,κανελλα,γαρυφαλλο,α λατι,πιπερι αρκετο και τα αφηνεις και βραζουν.Στο τελος ριχνεις 1 μπουκαλι ξυδι και ειναι ετοιμο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πεντανόστιμα!! στο ταψί με κομένο σκορδάκι τα μπιφτέκια πλασμένα, κομένες πατάτες, λάδι και λίγο νερό, λίγη μουσταρδίτσα αν θες για πιο έντονη γεύση και στο φούρνο στους 150-200 βαθμούς, για 45 λεπτά περίπου (να ελέγχεις τακτικά και να γυρίσεις ανάποδα τα μπιφτέκια στα μισά του χρόνου). ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Αν δε κάνω λάθος ,παίζει λίγο ρόλο η δύναμη του ματιού της κουζίνας και το μέγεθος που θα τις κόψεις και έπειτα το κατά πόσο βρασμένες τις προτιμάς .Επίσης ΜΗΝ βάλεις αλάτι κατά το βράσιμο ,γιατί δεν βράζουν με τίποτα οι άτιμες . Πάντως σε γενικά πλαίσια θέλουν γύρω στην μισή ώρα με τρία τέταρτα περίπου . Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνεται
Απάντηση:
μενταγιον λαχανικα ικεα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 – 6 άτομα: 500 γρ φασόλια μέτρια Φαρσάλων 2 φλιτζάνια ρύζι νυχάκι Θες/νίκης 250 γρ τόνο κονσέρβα σε νερό 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 ντομάτες ή ½ φλιτζάνι του τσαγιού σάλτσα ντομάτας 3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο 5 με 6 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 2 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένα αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες. Τα βράζουμε σε μια κατσαρόλα μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΝΑΙ ΕΛΕΦΡΑ ΟΜΩΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕΤΑ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο google γραψε:συνταγές για κολοκυθοκεφτέδες/Συνταγούλης και εκεί θα βρείς κάποιες.. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 134 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: