Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη?
Απάντηση: υλικά για 4-5 άτομα. παίρνω 3-4 ματσάκια σπανάκι τα κόβω οχι σε πολύ μικρά κομματια μέσα στη λεκάνη βράζω αρκετο νερό για να τα καλύψει ...
Απάντηση: συνταγές μαγειρικής - κουνουπίδι κοκκινιστό - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%C...
Απάντηση: 6 αυγά - 150 γρ. σπανάκι το οποίο το έχουμε ζεματίσει - 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο - άνηθο ψιλοκομμένο - 1 κούπα τυριά τριμμένα -...
Απάντηση: με σεσκουλα
Απάντηση: http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ spanakopita-ths- sofoylelas.html http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ spanakopita-eykolh- m...
Απάντηση: Συστατικά 1 ταψί διαμέτρου 30 εκ. 1κ. φύλλο κρούστας 1κ. φέτα 1 κουτί γάλα εβαπορέ 5 αυγά λίγο πιπέρι 200γρ. βούτυρο Στα ...
Απάντηση: ντολμαδάκια - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% BA%C...
Απάντηση: Υπολογισε το 75% της φετας...δλδ αν ειναι 20 γρ. η μια φετα τοτε εχει 15 γρ πρωτεινης.
Απάντηση: 1 κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 αυγά 2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά 1 φλιτζάνια αλεύρι 1/2 φλιτζάνι γάλα ...
 

πως διατηρω σπανακι στην καταψυξη?

το φρέσκο σπανακι αφού το πλύνεις καλά το ρίχνεις σε μια κατσαρόλα όπου το νερό κοχλάζει για 2-3λεπτά . Με μια τρυπητή κουτάλα το βγάζεις και το ρίχνεις σε λεκάνη με κρύο νερό μέχρι να κρυώσει.Το στραγγίζεις σε τρυπητό και το βάζεις σε σακουλάκια κατάψυξης και τα βάζεις στην κατάψυξη. Όταν θα το μαγειρέψεις θα το ρίξεις κατευθείαν στην κατσαρόλα παγωμένο.
Σχετικές ερωτήσεις
το ζματασ εοσ οτου μαραθι το στρανγηζισ και το καταψηχισ....
Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο (ή και κατεψυγμένο) 120 γρ κρεμμύδια ξεφλουδισμένα 4 κουταλιές λάδι ελι...
Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο ( ή και κατεψυγμένο) 150 γρ κρεμμύδια ξεφλουδισμένα 125 κ.εκ. νερό 30...
νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπανακι, το βαζεις στο ψυγειο λιγακι να δροσισει, βγαζεις την ποσοτητα που θες να φας, λαδακ...
Υλικα: 1 κιλο σπανακι ψιλοκομενο 800γρ φετα σκληρη πικαντικη κομενη σε μικρα κυβακια 2-3 ριζες απο πρασο ψιλοκομενες 4-5 κρεμυδακια φ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
το ζματασ εοσ οτου μαραθι το στρανγηζισ και το καταψηχισ.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο (ή και κατεψυγμένο) 120 γρ κρεμμύδια ξεφλουδισμένα 4 κουταλιές λάδι ελιάς ή ασπρισμένο βούτυρο (ghee) 1/2-1 φρέσκια πράσινη καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (βάζω 2-3) 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ 1 κουταλάκι αλάτι περίπου 1/2 κουταλάκι ζάχαρη (ή 1 κουταλάκι σκούρα ζάχαρη) 125 ml νερό 1/2-1 κουταλάκι γκαράμ μασάλα (από ασιατικό εστιατόριο) Εκτέλεση: 1. Κόβουμε το σπανάκι σε λωρίδες του 1 εκ. και ψιλοκόβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο ( ή και κατεψυγμένο) 150 γρ κρεμμύδια ξεφλουδισμένα 125 κ.εκ. νερό 30-50 γρ. άνηθο ψιλοκομμένο 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι Εκτέλεση: Κόβεις το σπανάκι σε λωρίδες το 1 εκ και ψιλοκόβεις τοκρεμμύδι. Ζεσταίνεις το λάδι μέσα σε αρκετά μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Όταν ζεσταθεί βάζεις το κρεμμύδι και το τηγανίζεις ανακατεύοντας για τρία λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτεις το σπανάκι, τον άνηθο, το αλάτι και μαγειρεύει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νοστιμοτατη σαλατα! αφου κρυωσει το βρασμενο σπανακι, το βαζεις στο ψυγειο λιγακι να δροσισει, βγαζεις την ποσοτητα που θες να φας, λαδακι, ξυδακι και καλη ορεξη!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 κιλο σπανακι ψιλοκομενο 800γρ φετα σκληρη πικαντικη κομενη σε μικρα κυβακια 2-3 ριζες απο πρασο ψιλοκομενες 4-5 κρεμυδακια φρεσκα ψιλοκομενα 1 κουτι φυλο κρουστας ετοιμο για αλμυρες πιτες 1 αυγο αλατι μια κουταλια τησ σουπας λιγο πιπερι 1 σφηνακι ελαιολαδο 2-3 κ της σουπας αλευρι Εκτελεση: Σε ενα μπωλ βαζουμε το σπανακι, το πρασο, τα κρεμυδια, τη φετα, το αυγο, το αλατι το πιπερι, το λαδι και τα ανακατευουμε καλα. Υστερα βαζουμε και το αλευρι για να επορροφησει τα υγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως μαγειρεβοντε η σουπιεσ σπανακη? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά για 4-5 άτομα. παίρνω 3-4 ματσάκια σπανάκι τα κόβω οχι σε πολύ μικρά κομματια μέσα στη λεκάνη βράζω αρκετο νερό για να τα καλύψει και το ρίχνω στη λεκάνη. με μια σπάτουλα βυθίζω το σπανακι στο νερό να μαλακώσει για λίγα λεπτά.μετα σε μια αρκετά μεγάλη κατσαρόλα βαζω λίγο λάδι και αφού αφαιρέσω το νερό από το σπανάκι το βάζω να τηγανιστεί μέχρι να μαλακώσει.ήδη όμως έχω τρίψει 3 μεγάλες κόκκινες ντομάτες και βάζω και λιγο pumaro και το βάζω μέσα στο σπανάκι.μετά αφού πάρουν μια βράση ρί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές μαγειρικής - κουνουπίδι κοκκινιστό - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF% 8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
6 αυγά - 150 γρ. σπανάκι το οποίο το έχουμε ζεματίσει - 1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο - άνηθο ψιλοκομμένο - 1 κούπα τυριά τριμμένα - 200 γρ. βούτυρο - Αλάτι - Πιπέρι Εκτέλεση - Καθαρίζουμε, ζεματάμε, στραγγίζουμε καλά και ψιλοκόβουμε το σπανάκι. - Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1/2 κούπα βούτυρο και σοτάρουμε το σπανάκι. - Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο και μόλις κλείσουμε το μάτι προσθέτουμε το τριμμένο τυρί. - Βάζουμε τα υλικά στην μισή επιφάνεια της ομελέτας και διπλώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ spanakopita-ths-sofoylelas.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ spanakopita-eykolh-me-xynomyzhthra.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ spanakotyropita-h-klasikh.html Και εδώ κατηγορία για πίτες γενικά http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ category/pites.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 ταψί διαμέτρου 30 εκ. 1κ. φύλλο κρούστας 1κ. φέτα 1 κουτί γάλα εβαπορέ 5 αυγά λίγο πιπέρι 200γρ. βούτυρο Στα γρήγοραΚατηγορίαΠίτες με τυρίΔιατροφήΠλούσια σε ασβέστιοΠλούσια σε ενέργειαΔυσκολίαΕύκολοΣερβίρει15 άτομαΟδηγίες 1.Βουτυρώνουμε το ταψί. 2.Λιώνουμε το βούτυρο. 3.Απλώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί βουτυρώνοντάς τα ένα- ένα. 4.Θρυματίζουμε τη φέτα και την ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. 5.Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί με τα φύλλα και από πάνω απλώνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ντολμαδάκια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE% BB%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE% B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AE-%CE% BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CF% 86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
ποση πρωτεινη εχει μια φετα γαλοπουλα βραστη?
Απάντηση:
Υπολογισε το 75% της φετας...δλδ αν ειναι 20 γρ. η μια φετα τοτε εχει 15 γρ πρωτεινης. Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή μαγειρικής για κουνουπιδοκεφτέδες;
Απάντηση:
1 κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 αυγά 2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά 1 φλιτζάνια αλεύρι 1/2 φλιτζάνι γάλα Μαιντανό Πιπέρι Αλάτι Ελαιόλαδο για τηγάνισμα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 3 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Καστοριάς 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα 1 κουταλιά του γλυκού τριμμένο ξερό δεντρολίβανο 1/4 κουταλιάς του γλυκού τριμμένο καρδάμωμο (κακουλέ) 4 κουτ. της σούπας χυμός λεμονιού 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1 ντομάτα 1 αγγουράκι αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Βάζετε στο πολυμίξερ τα βρασμένα φασόλια με τις σκελίδες του σκόρδου, την πάπρικα, το δεντρολίβανο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 500 γρ. στήθος κοτόπουλου * 1 κουτί μανιτάρια τεμαχισμένα * 1 μεσαίο κρεμμύδι * 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα * 1 κύβο knorr λαχανικών * 2 φλυτζάνια ρύζι * λίγο αλάτι * πιπέρι * λίγο ελαιόλαδο Οδηγίες 1. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το κοτόπουλο. 2. Τσιγαρίζετε στο ελαιόλαδο (ίσα να καλύψει την επιφάνεια του τηγανιού) το κρεμμύδι και τα μανιτάρια μέχρι να ροδίσουν. 3. Προσθέτετε το κοτόπουλο και το τσιγαρίζετε μέχρι να ασπρίσει. 4. Προσθέτετε 1 κούπα νερό μέχρι να ... Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΨΑΧΝΩ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΕΛΑΦΙ
Απάντηση:
2.7kg κρέας ελαφιού (από το πόδι) καθαρισμένο χωρίς λίπη και κόκαλα άνουμε ζωμό με τα κόκαλα και όλα τα κομματάκια κρέατος (από το καθάρισμα του κόκαλου). Προσθέτουμε: Τουλάχιστον 2 lt νερό 1 κομμένο σε φέτες κρεμμύδι 5 ντομάτες κομμένες σε φέτες 1 πράσο κομμένο σε φέτες 1 καρότο κομμένο σε φέτες Αφήνουμε τα υλικά να μαγειρευτούν μέχρι να μειωθεί ο όγκος στο 1/3. Στραγγίζουμε το υγρό και το φυλάσσουμε για την κατασκευή της σάλτσας. Μαρινάρουμε το καθαρισμένο ελάφι για τουλάχιστον 6... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : 1. Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες τον ξεπλένουμε και τον αφήνουμε να στεγνώσει 2. Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο το ψάρι και από τις 2 πλευρές 3. Σβήνουμε με το ούζο και αφήνουμε να σιγά - σιγά να εξατμιστούν τα υγρά 4. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μυρωδικά και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσει το ψάρι. ΥΛΙΚΑ : 750 γρ. ξαρμυρισμένος Μπακαλιάρος 3 κ. σ. ελαιόλαδο 1 σφηνάκι τσίπουρο με γλυκάνισο 400 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη ή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 μέτριο κουνουπίδι 3 πατάτες ½ λίτρο νερό από το βρασμένο κουνουπίδι Αλάτι πιπέρι Μοσχοκάρυδο τριμμένο 3 κουταλιές της σούπας φυτικό βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος Εκτέλεση Πλένουμε το κουνουπίδι, το κόβουμε σε κομμάτια και πετάμε τα χονδρά κοτσάνια. Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε και τις βάζουμε να βράσουν με το κουνουπίδι για 20 με 25 λεπτά. Κρατάμε ½ λίτρο από το βρασμένο νερό, στο υπόλοιπο πολτοποιούμε τα λαχανικά κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις μαρινάρουμε με το ξύσμα λεμονιού, τον χυμό λεμονιού, κόκκους από πιπέρι και μπαχάρι, μερικά φυλλαράκια από δενδρολίβανο και το κρασί, για 8 ώρες. Όταν έχουν μαριναριστεί οι μπριζόλες, σε ένα σκεύος βράζουμε το κουσκουσέ και, όταν βράσει, το στραγγίζουμε καλά και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη μέσα στο ίδιο σκεύος. Σε ένα καυτό τηγάνι ρίχνουμε το Flora, καρυκεύουμε και αλευρώνουμε μία-μία τις μπριζόλες και τις σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν και να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: 1 φακελάκι μαγιά (ξηρή) 250 γρ. γάλα (σε θερμοκρασία δωματίου) 75 γρ. ζάχαρη λευκή 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα βανίλια 1 αυγό 60 γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 500 γρ. αλέυρι 1 κ.γ κανέλα ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ: 100 γρ. ζάχαρη λευκή 50 γρ. ζάχαρη μαύρη 60 γρ. βούτυρο 1 κ.γ κανέλα Από τα υλικά της ζύμης χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, την κανέλα, το αυγό και τη βανίλια μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Σε ένα άλλο σκεύος, ανακατεύουμε το γάλα με τη μαγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις πένες για λίγο σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Προσοχή δεν πρέπει να τις βράσουμε πολύ. Τις σουρώνουμε και τις κρατάτε στην άκρη. Βάζουμε Flora σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τα καρότα, το πράσο, τα φασολάκια, τον αρακά και το μπέικον. Προσθέτουμε τον ζωμό και βράζουμε μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά από το τηγάνι. Προσθέτουμε τις πένες και ανακατεύουμε. Αλείφουμε με Flora ένα πυρίμαχο σκεύος και αδειάζουμε μέσα το μίγμα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το γάλα, το μισό τυρί ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω πολυ καλα την συνταγη αλλα ξερω ενα σαιτ που μπορει να βοηθεισει.www.xoriatikes sintages.gr Διαβάστε περισσότερα...
Τα πιο νόστιμα νηστίσιμα σουτζουκάκια που θα δοκιμάσετε ποτέ! Εκτέλεση 1. Από το προηγούμενο βράδυ μουσκεύουμε τα ρεβίθια σε μπόλικο νερό, μαζί με τη σόδα. Την επομένη, τα στραγγίζουμε και τα αλέθουμε στο μίξερ. 2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. 3. Πλάθουμε με το μείγμα μακρόστενα σουτζουκάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρά. Τα τηγανίζουμε για 3΄-4΄. 4. Εν τω μεταξύ σε κατσαρόλα φαρδιά βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τη βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10΄. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα ήδη τηγανισμένα σουτζουκάκια και τ’ αφήνουμε να πάρουν μια βράση. 5. Σερβίρουμε το φαγητό με ρύζι και με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο. Mερίδες: 4 Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά συνταγής 1/2 κιλό ρεβίθια 1 κ.γλ. σόδα μαγειρική 3 κρεμμύδια τριμμένα 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 κ.γλ. κύμινο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Για τη σάλτσα: 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 600 γραμμ. ντοματάκια κονκασέ 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Απάντηση:
ωραιο φενεται :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: - 200 γραμμάρια spread τυριού - 1 φύλλο ζύμης κουρού - ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος - 200 γραμμάρια λευκό τυρί τριμμένο - 6 μεγάλα ξερά κρεμμύδια - 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι - 4 αυγά - λίγο βούτυρο για να αλείψουμε τη φόρμα της τάρτας - λίγο αλεύρι για να πασπαλίσουμε τη φόρμα της τάρτας - ελαιόλαδο - αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και ρυθμίζουμε τη φωτιά στο δυνατό. Μόλις ζεσταθεί, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι πολυ ευκολο τα πλενεις πρωτα πολυ καλλα τα βαζεις σε μια κατσαρολα με λιγο νερο. Το νερο να ειναι 3 με 4 δαχτυλα τα βραζεις σε μετρια φωτια για 15 με 20 λεπτα.ελεγχεις αν ειναι μαλακα τα σουρωνεις και τα αφηνεις να κρυωσουν μονο αν εχουν κρυωσε μπαινουν στο ψυγειο οχι ζεστα. Στη συνεχεια τα σερβηρεις με ελαιολαδο λεμονι και αλατι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά • 1 συσκευασία Αρακάς με άνηθο & κρεμμύδι Μπάρμπα Στάθης 220γρ • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού • 0,5 φλιτζάνια νερό • αλάτι • πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ζεσταίνετε το μισό ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρετε το περιεχόμενο της συσκευασίας για 1'-2'. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το νερό και ανακατεύετε. Αφού πάρουν βράση, σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε την ένταση της εστίας στο μισό και σιγοβράζετ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 500 γρ. Φασόλια Γίγαντες Ελέφαντες 3 μέτρια ξερά κρεμμύδια 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο 1 μεγάλη ντομάτα ή 1 φλιτζάνι φρέσκιας σάλτσας ντομάτα Μαϊντανός Αλάτι, κόκκινο πιπέρι, ρίγανη Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια για 10-12 ώρες. Βράζουμε τα φασόλια μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να λιώσουν για περίπου 1 με 1 ½ ώρα . Στο τέλος φροντίζουμε να μην είναι στεγνά αλλά να κρατάνε τα υγρά τους. Παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Κόβουμε τα 3 κρεμμύδια... Διαβάστε περισσότερα...
ΥΛΙΚΑ-ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
Απάντηση:
Αυτες οι δυο συνταγες θα σε καλυψουν πιστευω http://www.rotise.gr/erotisi/ goyroynopoylogemistochristoygeniatiko.html http://www.rotise.gr/erotisi/syntagh-gia- goyroynopoylo-psito.html Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 94 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: