Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάο...
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!
Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/ recipes
Απάντηση: ναι
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηρι...
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3...
Απάντηση: στο google δινεισ αυτο που θελεισ και στο βγαζει η στο συνταγεσ τισ παρεασ
Απάντηση: το BOSS
Απάντηση: Θρυμματίζουμε σε βαθύ μπολ το τυρί και το αναμιγνύουμε με τα χτυπημένα αυγά. Σε άλλο μπολ αναμιγνύουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το γαρίφα...
Απάντηση: Το πραγματικό προζύμι δεν γίνετε με το να κρατάμε ένα κομμάτι απο ζύμη που έχει φουσκώσει με μαγιά .Με αυτόν τον τρόπο ανακαλλιεργούμε τη...
 

Πορτοκαλοπιτα αργυρω μπαρμπαριγου;

Σχετικές ερωτήσεις
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά ...
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το β...
μπες στο site της argiro.gr
δεν ξερω να την φτιαχνω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πεντανοιστιμη!!! μπες στο google και κατι θα βρεις,σιγουρα!
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα!
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω να την φτιαχνω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πεντανοιστιμη!!! μπες στο google και κατι θα βρεις,σιγουρα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο google δινεισ αυτο που θελεισ και στο βγαζει η στο συνταγεσ τισ παρεασ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε σε βαθύ μπολ το τυρί και το αναμιγνύουμε με τα χτυπημένα αυγά. Σε άλλο μπολ αναμιγνύουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το γαρίφαλο, τις σταφίδες και τα σύκα. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora και απλώνουμε 2 φύλλα αλειμμένα επίσης με Flora. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια του φύλλου με λίγο από το μίγμα των τυριών και λίγη ποσότητα από το μίγμα των αποξηραμένων φρούτων. Σκεπάζουμε με άλλο φύλλο αλείφουμε με λίγο Flora και πασπαλίζουμε με τυρί και ξηρά φρούτα. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το πραγματικό προζύμι δεν γίνετε με το να κρατάμε ένα κομμάτι απο ζύμη που έχει φουσκώσει με μαγιά .Με αυτόν τον τρόπο ανακαλλιεργούμε την μαγιά . Για να φτιάξουμε το αυθεντικό προζύμι βάζουμε μία χούφτα αλεύρι και προσθέτουμε χλιαρό νερό μέχρι να γίνει ένας χυλός.τόποθετούμε αυτό σε ένα τάπερ που κλείνει ερμητικά και το αφήνουμε για 24 ώρες.Την επόμενη ημέρα προσθέτουμε στο ίδιο μίγμα τόσο χλιαρό νερό ώστε να γίνει μία μαλακή ζύμη ( μόνο νερό , όχι αλεύρι). το αφήνουμε πάλι για 24 ώρες κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι...βαλε merenda Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μου αρέσει η μαύρη με φουντούκια σοκολάτα! Της της ιον(break)!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι γιατι αλλιως θα γινουνε ζυμη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του. Εκτελεση: 1.Βουτυρώνουμε το ταψί. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβομε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και την κανέλλα και περιχύνουμε με το μίγμα αυτό τα μήλα. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με τη ζαχαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Οδηγίες 1.Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. 2.Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η καλύτερη και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
μια κουπα αλευρι ειναι 125 γραμμαρια. οποτε 200 γραμμαρια αλευρι ειναι δυο κουπες οχι ομως τελειως "γεματες" Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το λεμόνι είναι ένα από τα αγαπημένα μου υλικά. Φτιάξτε το γλυκό του κουταλιού και θα με θυμηθείτε! Μόνο φροντίστε, να χρησιμοποιήσετε λεμόνια βιολογικά και ακέρωτα. Υλικά: - 8 μεγάλα χοντρόφλουδα λεμόνια (ακέρωτα, βιολογικά) - 1 κιλό ζάχαρη - 1½ ποτήρι νερό - ½ λεμόνι (το χυμό) Εκτέλεση: Διαλέγουμε χοντρόφλουδα λεμόνια, χωρίς χτυπήματα και σημάδια. Τα πλένουμε και τα ξύνουμε ελαφρά εξωτερικά. Τα χαράζουμε στα τέσσερα κι αφαιρούμε τη φλούδα. Τώρα έχουμε 32 κομμάτια (τέταρτα) φλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 1 κρεμά γάλακτος (από 35% λιπαρά και πάνω) άχνη ή ζάχαρη (προαιρετικά) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζω για τουλάχιστον μια ώρα στην κατάψυξη τα εργαλεία μου (αυγοδαρτες-μπολ/μπασινα μεταλλική σε περίπτωση που χρησημοποιω mixer χειρός) και την κρέμα στο ψυγείο. Βάζω την κρέμα στην κρύα μπασιν/ μπολ του μίξερ και χτυπώ στο δυνατό μέχρι να αφρίσει. Προσθέτω ζάχαρη ενώ χτυπώ. Σε 3-5 λεπτά συνήθως αρχίζει να σφίγγει (ανάλογα τη θερμοκρασία και τα λιπαρά). τότε χαμηλώνω την ταχύτητα για να μην κόψ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το Flora Soft με βούτυρο, το καπνιστό τυρί Μετσόβου που μπαίνει στη ζύμη, το αλάτι, τα αυγά και τα χτυπάμε με το φτερό του μίξερ. Αρχικά σε χαμηλή ταχύτητα και μετά σε δυνατή ταχύτητα για 5΄ περίπου. Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ το μισό αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το πιπέρι και συνεχίζουμε το χτύπημα, προσθέτοντας το υπόλοιπο αλεύρι που μας έχει περισσέψει. Σιγά - σιγά συνεχίζουμε το ζύμωμα έως ότου γίνει μία μαλακή και λεία ζύμη. Εάν κολλά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πηγαινε στο σαιτ συνταγες της παρεας.θα βρεις τα παντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να ειναι πιο πηχτη ισως θα μπορουσες αντιγια γαλα κ ζαχαρη να χρησιμοποιησεις ζαχαρουχο! σαν γευση ειναι υπεροχο,αλλα σε θερμιδες,οσες χρειαζεται ο οργανισμος ημερησιως... :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 49 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: