Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάο...
Απάντηση: Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!
Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/ recipes
Απάντηση: ναι
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηρι...
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3...
Απάντηση: κοιτα αν φας ολο το βαζο ναι παχαινει..αν ομως φας μια δυο κουταλιες δεν παιρνεις πολλες θερμιδες..γι αυτο και τα λενε του κουταλιου αλλω...
Απάντηση: δες αυτην απο την γιωτης Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνεται από σοκολάτα υψηλής ποιότητας που λιώνει τέλεια, έχει βελούδινη υφή και πλούσιο...
Απάντηση: μαλλον... σκεψου οτι μπορεις να κανεις γρανιτα παγωνοντας απλα χυμο η αναψυκτικο
Απάντηση: Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γίνεται νοστιμότατο . Απλά αν το βάλεις πάνω-κάτω ,βάλτο ακριβώς στην μέση του φούρνου . Αν...
 

Πορτοκαλοπιτα αργυρω μπαρμπαριγου;

Σχετικές ερωτήσεις
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά ...
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το β...
μπες στο site της argiro.gr
δεν ξερω να την φτιαχνω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πεντανοιστιμη!!! μπες στο google και κατι θα βρεις,σιγουρα!
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα!
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
250 γρ. Flora με βούτυρο σε αλουμινόχαρτο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανίλια 3 μεγάλα αυγά 1 κρόκος αυγού 5 γρ. σόδα 5 γρ. μπέικιν πάουντερ 5 γρ. κανέλα 1 γρ. μοσχοκάρυδο 550 γρ. αλεύρι Για το άλειμμα 1 χτυπημένο αυγό Πώς το κάνουμε: Χτυπάμε καλά σε ένα μίξερ το Flora με τη ζάχαρη, μέχρι το μίγμα να ασπρίσει. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, τον κρόκο και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αυτο που ξερω ειναι ολες οι συνταγες περιπου ιδιες...η επιτυχια οφειλεται στην προσοχη,να μην βραση πολυ και λιωσει το κυδωνι,και να το βαλεις οταν το καθαρισεις σε νερο με χυμο λεμονιου.οσο για τη ζαχαρη,1 κιλο στο 1 κιλο κυδωνι,αναλογα ποσο γλυκο το θελεις!!! εγω π.χ βαζω λιγοτερη ζαχαρη,το προτιμο ελαφρυ.εκανα σημερα με επιτυχια και με χρωμα χρυσαφι, [οχι ροζ η κοκκινο] οπως το βλεπουμε συνηθως...καλη επιτυχια ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπες στο site της argiro.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω να την φτιαχνω αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι πεντανοιστιμη!!! μπες στο google και κατι θα βρεις,σιγουρα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοιτα αν φας ολο το βαζο ναι παχαινει..αν ομως φας μια δυο κουταλιες δεν παιρνεις πολλες θερμιδες..γι αυτο και τα λενε του κουταλιου αλλωστε..κανονικα τρως 1-2 κουταλιες αασχετα που εγω θελω μισο βαζο για να το ευχαριστηθω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες αυτην απο την γιωτης Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνεται από σοκολάτα υψηλής ποιότητας που λιώνει τέλεια, έχει βελούδινη υφή και πλούσιο άρωμα, προσφέροντας υπέροχο αποτέλεσμα και γεύση ακόμα και στις πιο απαιτητικές σοκολατένιες δημιουργίες σας. Την κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ θα τη βρείτε σε συσκευασία των 100 γρ., ενώ είναι χωρισμένη σε κομμάτια των 20 γρ. για να σας διευκολύνει. Κυκλοφορεί σε τριπλή συσκευασία με προσφορά -0,30€. Η κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ είναι φτιαγμένη με αγνά υλικά και είναι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μαλλον... σκεψου οτι μπορεις να κανεις γρανιτα παγωνοντας απλα χυμο η αναψυκτικο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βασικά και στα δύο ,εμένα μου πετυχαίνει και γίνεται νοστιμότατο . Απλά αν το βάλεις πάνω-κάτω ,βάλτο ακριβώς στην μέση του φούρνου . Αν το βάλεις στον αέρα ,βάλτο στο πρώτο "σκαλοπάτι" του φούρνου . Όχι τέρμα κάτω όμως ,γιατί θα σου καεί ο πάτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ (ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΟ) 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ 2 ΦΛΥΤΖΑΝΕΣ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ 1 ΒΑΝΙΛΙΑ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΦΤΗ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΦΛΥΤΖΑΝΕΣ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ(2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΛΙΣ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Κορμος συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE% BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CF%89%CF%83%CE%B1%CF%8A%CE% BA%CF%8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω κανένα μαγαζί που να κάνει ντελίβερι σε λουλουμάδες. Πάντως θα σου πρότεινα να πάρεις τους λουκουμάδες της μόρφατ ή της γιώτης και να τους φτιάξεις σπίτι.Και πεντανόστιμοι είναι και πιο οικονομικά θα σε βγουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπέροχα, αφράτα, μυρωδάτα Πασχαλινά Κουλουράκια! Εκτέλεση:45′ λεπτά Ψήσιμο: 20′ λεπτά 120-130 κομμάτια Τα υλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλυτζάνια ζάχαρη 1 φλυτζάνι γάλα 250 gr. βούτυρο 4 αυγά 3 κουταλιές της σούπας λικέρ μαστίχα 2 κοφτές κουταλιές της σούπας αμμωνία ½ κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι 4 βανίλιες Χυμό ενός πορτοκαλιού Ξύσμα ενός πορτοκαλιού για την επάλειψη 2 κρόκους αυγών Εκτέλεση Συνταγής Στο μίξερ χτυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βρήκα αυτό το άρθρο,δεν ξέρω κατα πόσο βοηθάει.http://www.fooddaily.gr/arthro.php?id=92 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 230 ml χυμό πορτοκαλιού (φρεσκοστυμμένο) 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού 1 φλιτζ. δαμάσκηνα αποξηραμένα (ψιλοκομμένα) 3 αυγά 115 ml λάδι 180 γρ. ζάχαρη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. σόδα 1 1/2 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για γλυκά 1/2 φλιτζ. καρύδια (ψημένα για 10 λεπτά στους 180°C και χοντροαλεσμένα) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και το ξύσμα πορτοκαλιού. Σε μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με τη σόδα και το μείγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ερώτηση ποια είναι.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σιγά μήν πας να πάρεις ειδικό σκεύος ! βάλε νερό σε ένα κατσαρολάκι,βάλτο στο μάτι της κουζίνας και μέσα σε αυτό ένα μικρότερο κατσαρολάκι με το υλικό που θέλεις να λειώσει (πχ σοκολάτα κουβερτούρα). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Kόβουμε το μπρόκολο και το κουνουπίδι σε κομμάτια. Tα βράζουμε για 10’ κι έπειτα τα ξεπλένουμε και τα στραγγίζουμε. Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο στην κατσαρόλα, σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν κι έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι και μαγειρεύουμε για 1-2’. Kατεβάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σιγά-σιγά προσθέτουμε το γάλα. Ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά, ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να δέσει η σάλτσα και να γίνει πηχτή και προσθέτουμε την παρμεζάνα,... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο, το baking powder και τη σόδα μαζί. Αφρατεύουμε στο μίξερ τo Flora Soft με βούτυρο με τη ζάχαρη για 3 λεπτά, προσθέτουμε το ένα αυγό και μετά από 3 λεπτά χτύπημα προσθέτουμε και το άλλο αυγό. Στη χαμηλή πλέον ταχύτητα ρίχνουμε τη βανίλια, το γιαούρτι ή το ξινόγαλο και τέλος προσθέτουμε λίγο-λίγο το αλεύρι, το κακάο, το baking powder και τη σόδα. Τέλος, προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας. Βουτυρώνουμε φόρμες muffins με Fl... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μία φαρδιά λεκάνη ρίχνουμε το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και τα τριμμένα μπισκότα βανίλιας και ζυμώνουμε καλά. Σε ένα ρηχό ταψάκι τοποθετούμε μία λαδόκολλα και επάνω της βάζουμε ένα τσέρκι με διάμετρο 26-28 εκατοστά και ύψος 6-8 εκατοστά. Ρίχνουμε τη ζύμη της βάσης μέσα στο τσέρκι, την πιέζουμε και την απλώνουμε καλά μέσα στο τσέρκι και στα πλαϊνά. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και την κρέμα τυριού μαζί με το κακάο και τη ζάχαρη άχνη και αρωματίζουμε με το λικέρ Καλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πως φτιαχνω λευκο γλασο? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχει ανοίξει χαμηλά στην Κατεχάκη προς τη Μεσογείων ένα ζαχαροπλαστείο που λέγεται Max Perry και πουλάει και γλύκά "διαίτης" αλλά και για αλλεργικούς (χωρίς αυγά κτλ). Είναι πιθανό να έχει και για διαβητικούς (νομίζω ότι αυτό εννοεί με τα "διαίτης"). Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: