Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* ...
Απάντηση: Παιρνουμε μετριες πατατες και τις πλενουμε καλα με αφθονο νερο ωστε να φυγουν τα χωματα και τις τοποθετουμε σε μια απορροφητικη πετσετα ν...
Απάντηση: Χόρτα με τ’ αυγά ΥΛΙΚΑ ½ κιλό σπανάκι ½ κιλό παζιά ½ κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνηθο 2 μέτρια κρεμμύδ...
Απάντηση: τα υλικά παρακαλώ
Απάντηση: ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ
Απάντηση: καρυδοπιτα απο κατι ψηνεται
Απάντηση: περιπου 1 ωρα και 50 λεπτα
Απάντηση: ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ....
Απάντηση: Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περ...
Απάντηση: Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά: 160 γρ. πένες βρασμένες ½ κίτρινη ψιλοκομμένη πιπεριά ½ κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά 1 φρέσκο κρεμμύδι (...
 

ΠΟΙΟΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ 28/3/2011-1/4/2011?

Σχετικές ερωτήσεις
 
αναλογα το φουρνο....
Στο site του Alpha και του "κατι ψηνεται" στο Youtube!
Τον φούρνο τον έχεις ανάψει;λέω εγώ τώρα...
Τα παιδικά μας χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν και κάποιες υποχρεώσεις σε εμάς που μεγαλώσαμε. Η υποχρέωση-έθιμο αλλά και ευχαρίστησ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Ποση ωρα ψηνουμε το ρολο κοτοπουλο στο ταψι στο φουρνο για να ειναι μαλακο;
Απάντηση:
αναλογα το φουρνο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο site του Alpha και του "κατι ψηνεται" στο Youtube! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τον φούρνο τον έχεις ανάψει;λέω εγώ τώρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα παιδικά μας χρόνια πέρασαν και μαζί τους πέρασαν και κάποιες υποχρεώσεις σε εμάς που μεγαλώσαμε. Η υποχρέωση-έθιμο αλλά και ευχαρίστηση του ψησίματος του Πασχαλινού αρνιού την Κυριακή του Πάσχα είναι μια διαδικασία που δεν είχα σκεφτεί ότι θα την έκανα ο ίδιος. Θα σας την μεταφέρω εδώ με τη απειρία του αρχάριου και την πείρα των μεγαλύτερων. Το πασχαλινό αρνί συνήθως σφάζεται μια ημέρα πριν, δηλαδή το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, από όπου τα εντόσθια φυλάγονται για την μαγειρίτσα ή το κοκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα φρέσκια ρίγανη ή μαντζουράνα. Καλύτερα να μη χρησιμοποιήσουμε ξερά αρωματικά, γιατί μπορεί να πικρίσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παιρνουμε μετριες πατατες και τις πλενουμε καλα με αφθονο νερο ωστε να φυγουν τα χωματα και τις τοποθετουμε σε μια απορροφητικη πετσετα να στραγγισουν τα πολλα νερα και στη συνεχεια τυλιγουμε μια μια τις πατατες σε αλουμινοχαρτο.Το τζακι πρεπει να εχει αρκετει καρβουνια.Τραβαμε στην ακρη τα καρβουνα και τοποθετουμε τις πατατες.Τις σκεπαζουμε ολες με τα καρβουνα και τισ ψηνουμε για 3 τεταρτα περιπου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χόρτα με τ’ αυγά ΥΛΙΚΑ ½ κιλό σπανάκι ½ κιλό παζιά ½ κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια 1 ματσάκι άνηθο 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά 1 κούπα του τσαγιού ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Η συνταγή είναι για πέντε άτομα. Κόβουμε τα λαχανικά και τα πλένουμε πολύ καλά. Σε μια ρηχή κατσαρόλα σοτάρουμε το ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδι με το λάδι. Αφού μαραθεί, προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό, το αλάτι, και αφήνουμε να βρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα υλικά παρακαλώ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
καρυδοπιτα απο κατι ψηνεται Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
περιπου 1 ωρα και 50 λεπτα Διαβάστε περισσότερα...
θελω να δω το επεισοδιο τησ παρασκευησ 4 -2-2011 κατι ψηνεται στον αλφα
Απάντηση:
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ....ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.... Διαβάστε περισσότερα...
5 ΚΙΛΑ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ
Απάντηση:
Συναγρίδα στο φούρνο με μυρωδικά και λαδολέμονο με κάππαρη και λιαστή ντομάτα Από τη Νένα Ισμυρνόγλου Προετοιμασία: 30΄, Ψήσιμο: περίπου 1 ώρα Υλικά (για 8 άτομα): 1 συναγρίδα φρέσκια (ή σφυρίδα ή ροφό) περίπου 2½ κιλά, καθαρισμένη* 3 κρεμμύδια ξερά, κομμένα σε χοντρές ροδέλες 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι, ελαφρά κοπανισμένο Για την πάστα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φυλλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου, ψιλοκομμένα (ή την ίδια ποσότητα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά: 160 γρ. πένες βρασμένες ½ κίτρινη ψιλοκομμένη πιπεριά ½ κόκκινη ψιλοκομμένη πιπεριά 1 φρέσκο κρεμμύδι (πράσινο) ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 10 μαύρες ελιές 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 100 γρ. γαρίδες καθαρισμένες βρασμένες 1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα ¼ κούπας low fat fish dressing 1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικο ½ κουταλιά γλυκού καφέ ζάχαρη Αλάτι και φρέσκο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα: Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 285 kcal Πρωτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες εδώ: http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpesamel- gia-pastitsio.html :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 κιλό πράσα 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 1 φλιτζάνι τσαγιού χυμό ντομάτας 2 κουταλιές της σούπας κέτσαπ 3 καρότα Αλάτι, πιπέρι Χυμός λεμονιού Εκτέλεση : Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι, ρίχνουμε την ντομάτα, την κέτσαπ, το αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν. Πλένουμε και κόβουμε τα πράσα σε μακρόστενα κομμάτια ή ψιλοκομμένα. Τα ρίχνουμε στη σάλτσα που κάναμε και προσθέτουμε τα καρότα και λίγο νερό. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν. Πριν τα σερ... Διαβάστε περισσότερα...
:p Για πείτε ιδέες.
Απάντηση:
παστιιιιτσιο <3 ο ερωτας μου! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπορείς, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου, να επιλέξεις ή ολόκληρο κοτόπουλο, μόνο μπούτι ή στήθος. Πλένεις καλά το κρέας. Κααρίζεις πατάτες. Αν είναι μεγάλες - χοντροκομμένες, αν είναι μικρές, τις βάζεις ολόκληρες. Τα βάζεις σε ταψί. Προσθέτεις: χυμό από 2-3 λεμόνια (κατά προτίμηση), 1 κοφτή κουταλίτσα αλάτι (επειδη έχει λεμόνι), 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα, λάδι (μισό φιλτζάνι), λίγο μαύρο πιπέρι, 1 ποτήριθ νερό. Όλα ανακατεύονται καλά. Ψήνονται μέχρι να ροδίσουν. Δεν βάζω ρίγανη γαι να ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλείφουμε τη φόρμα με λίγο Flora Soft με βούτυρο και την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Ρίχνουμε τα αυγά στο μπολ του μίξερ, μαζί με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και το γάλα και τα χτυπάμε για λίγο όλα μαζί, να ομοιγενοποιηθούν και να πάρουμε ένα αφράτο μίγμα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε σιγά – σιγά το αλεύρι, που το έχουμε ενώσει με το μπέικιν πάουντερ. Τα χτυπάμε για λίγο στη χαμηλή ταχύτητα και όταν ενσωματωθεί το αλεύρι στα υπόλοιπα υλικά σταματάμε το μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αλλο πραμα το βουτυρο αλλο πραμα το λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Η πιο νόστιμη συνταγή για λουκάνικα με θυμάρι;
Απάντηση:
λουκάνικα με θυμάρι 1/2 κιλά χωριάτικα λουκάνικα 130 γρ. αλεύρι 1 αυγό 1 κούπα γάλα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο Λίγο θυμάρι Λίγο βούτυρο Λίγο αλάτι Σάλτσα μουστάρδας Ετοιμασία 1.Χτυπάμε στο μπλέντερ το αλεύρι, το αυγό, το γάλα και λίγο αλάτι μέχρι να γίνουν ένας λείος χυλός και μετά προσθέτουμε τον μαϊντανό και το θυμάρι. 2.Βουτυρώνουμε ένα ταψί, βάζουμε μέσα τα λουκάνικα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 5 λεπτά περίπου. 3.Ρίχνουμε τον χυλό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πουλανε στα κρεοπωλεια αψητα, ή παιρνεις ενα ξυλο του παιρνας μικρα κομματια χοιρινου ή κοτοπουλου βαζεις οτι αλλο θες και το ψηνεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στον Σκλαβενιτη στην Χαλκηδονα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 μεγάλο λαυράκι γύρω στο 1.5 κιλό 4 πατάτες 1-2 κρεμμύδια 2 καρότα 3 κλωνάρια σέλινο 1 φύλλο δάφνης ή ένα κλωνάρι μαϊντανό 2 λεμόνια 1 αυγό αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/2 φλυτζάνι ελαιόλαδο. Εκτέλεση Καθαρίζετε το λαυράκι αφαιρώντας τα λέπια, τα εντόσθια και τα βράγχια και τα πλένετε πολύ καλά. Καθαρίζετε όλα τα είδη λαχανικών και τα βάζετε σε κατσαρόλα. Από πάνω τοποθετείτε το ψάρι. Αλατοπιπερώνετε. Προσθέτετε νερό, τόσο ώστε το ψάρι να σκεπάζεται μόλις και βάζετε το φαγη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό μικρά χταπόδια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μάτσο άνηθο ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι της σούπας ντοματοπελτέ Αλάτι ,πιπέρι ,ξίδι Ρύζι (προαιρετικά) Εκτέλεση : Βράζουμε τα χταποδάκια και κρατάμε το ζουμί τους. Τα ψιλοκόβουμε. Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε λίγο ζουμί από τα χταπόδια και προσθέτουμε τον άνηθο, τον ντοματοπελτέ διαλυμένο σε ελάχιστο νερό, το αλάτι και το πιπέρι. Αφού πάρει μια-δύο βράσεις, προσθέτουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αποξηραμένα φρούτα είναι υγιεινά τρόφιμα και μια καλή επιλογή για ενέργεια (θερμίδες), φυτικές ίνες ενώ φυσικά δεν περιέχουν καθόλου λίπος. Τα αποξηραμένα φρούτα «σε βάρος» έχουν περισσότερες θερμίδες από τα αντίστοιχο φρέσκα φρούτα, και παρόλο που περιέχουν περισσότερες θερμίδες, περιέχουν επίσης και άλλες θρεπτικές ουσίες σε μεγαλύτερη ποσότητα. Για παράδειγμα αν και τα φρέσκα σταφύλια δεν είναι μια ιδιαίτερα καλή πηγή σιδήρου, οι σταφίδες, που είναι αποξηραμένα σταφύλια, είναι πλούσιες ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τους σπιτικούς ζωμούς Knorr κότας σε 1½ λίτρο ζεστό νερό και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Τον κρατάμε στην άκρη για λίγο. Μουλιάζουμε τα αποξηραμένα πορτσίνι σε 100 ml χλιαρό νερό. Συνθλίβουμε το σκόρδο, καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ και τον μαϊντανό. Κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τα μανιτάρια. Σοτάρουμε το σκόρδο σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο και το αφαιρούμε. Στην ίδια κατσαρόλα ξανθαίνουμε το εσαλότ η τα ξερά κρεμμυδάκια με λίγο επιπλέον ελαιόλαδο και το μισό Flora. Π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτό, βράστε το 8-10 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 142 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: