Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ σουπερ αλευρι 122,5 γρ γαλα 75 γρ ζαχαρη 1 αυγο 1 κ.σ. βουτηρο γαλακτος 10 γρ μαγ...
Απάντηση: Τσουρέκια Πασχαλινά… γιατί Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια .. διακοσμήστε με κ...
Απάντηση: Αγαπημένη συγκεκριμένη γεύση σε γλυκό του κουταλιού δεν έχω . Σε μάρκα έχω . Είναι μια που δεν θυμάμαι τώρα πως την λένε ,αλλά βγάζει απ...
Απάντηση: Έφτιαξα πρόσφατα για πρώτη φορά τσουρέκια και αν και δεν το περίμενα μου βγήκαν πολύ αφράτα! Για να ξεκινήσουμε δια της ατόπου, αυτό που ...
Απάντηση: ναι το ΒΟΣΣ
Απάντηση: βαλτε την στο ψυγειο αφηστε την λιγες ωρες
Απάντηση: τιποτα απο τα 2! η παραδοσιακη βασιλοπιτα ειναι πρασσοκρεατοπιτα, και δεν εχει μονο το φλουρι! στην προπολεμικη ελλαδα οι οικογενειες ητα...
Απάντηση: εκμεκ! http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ekmek-me- mpagiatiko- tsoureki.html
Απάντηση: τα κολυβα..δε κανω πλακα..την κυριακη δοκιμασα για πρωτη φορα και τρελαθηκα..βεβαια απο οτι μου ειπε η μανα μου δεν ειναι παντα τοσο νοοσ...
Απάντηση: ΙΖΖΥ
 

ποιό το μυστικό για αφράτα τσουρέκια ;

Σχετικές ερωτήσεις
δες εδω http:// www.argiro.gr/ recipes/%CF%84%CF% 83%CE%BF%CF%85%CF% 81%CE%AD%CE%BA%CE% B9-%CE%BD%CE%B7%CF% 83%CF%84%CE%AF%CF% 83%CE%B9%CE%BC%CE% BF
Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά αλεύρι σκληρό 6 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 160 γρ. βούτυρο λιωμένο 3 φακελάκια ξερή μαγιά...
Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκι 1 κύβο νωπής μαγιάς 50 ml χλιαρό νερό 100 ml χλιαρό γάλα 100 γραμμ...
εγω παντως τρωω ενα πεντανοστιμο τσουρεκι απο μαξ περι με λευκη σοκολατα απο πανω κ μεσα καραμελα....ΚΟΛΑΣΗ!! !!!
Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις....
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
δες εδω http://www.argiro.gr/recipes/%CF%84%CF%83%CE%BF% CF%85%CF%81%CE%AD%CE%BA%CE%B9-%CE%BD%CE%B7%CF%83% CF%84%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλά αλεύρι σκληρό 6 αβγά σε θερμοκρασία δωματίου 160 γρ. βούτυρο λιωμένο 3 φακελάκια ξερή μαγιά 1/2 λίτρο ζεστό γάλα (πλήρες) 1 φακελάκι αλεσμένο μαχλέπι το ξύσμα από 2 πορτοκάλια 1 φακελάκι κοπανισμένη μαστίχα 500γρ. κοσκινισμένη άχνη ζάχαρη κροκάδι αραιωμένο με νερό για το άλειμμα σουσάμι Πώς το κάνουμε: Σε λεκάνη χτυπήστε τα αβγά με την άχνη για 3 λεπτά Στο ζεσταμένο γάλα λιώστε τη μαγιά & προσθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 550 γραμμ. αλεύρι δυνατό για τσουρέκι 1 κύβο νωπής μαγιάς 50 ml χλιαρό νερό 100 ml χλιαρό γάλα 100 γραμμ. βούτυρο λιωμένο, χλιαρό 150 γραμμ. ζάχαρη 2 αυγά χτυπημένα, σε θερμοκρασία δωματίου 2 πορτοκάλια (βιολογικά και ακέρωτα)(το ξύσμα) 1 κ.γλ. μαχλέπι σε σκόνη 1 κ.γλ. κακουλέ σε σκόνη 1/2 κ.γλ μαστίχα σε σκόνη Για τη γέμιση: 6 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού 200 γρ. κουβερτούρα τριμμένη Εκτέλεση Θρυμματίζουμε τη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω παντως τρωω ενα πεντανοστιμο τσουρεκι απο μαξ περι με λευκη σοκολατα απο πανω κ μεσα καραμελα....ΚΟΛΑΣΗ!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίξε χλιαρό γάλα στα χέρια σου και ζύμωνε με απλές κινήσεις.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ σουπερ αλευρι 122,5 γρ γαλα 75 γρ ζαχαρη 1 αυγο 1 κ.σ. βουτηρο γαλακτος 10 γρ μαγια φρεσκια 1/2 κ.γ. μαστιχα σκονη 1/2 κ.γ. μαχλεπι 1/2 κ.γ. βανιλια 1/2 κ.γ. αλατι 1/2 κ.γ. ξυσμα πορτοκαλιου 1.Αν εχετε αρτοπαρασκευαστη βαζετε ολα τα υλικα μεσα σε αυτον και επιλεγετε το προγραμμα ζυμωματος μονο περιπου 1 ωρα 45 λεπτα. 2.Αν δεν εχετε το ζυμωνετε οπως γνωριζετε και το αφηνετε να ξεκουραστει κανα μισαωρο μεχρι να... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τσουρέκια Πασχαλινά… γιατί Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται! Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα, μυρωδάτα και αφράτα τσουρέκια .. διακοσμήστε με κόκκινα αυγά, τυλίξτε τα με ωραίες κορδέλες και χαρίστε τα μαζί με την αγάπη σας! Tα υλικά για δύο μεγάλα τσουρέκια για το προζύμι 125 gr. αλεύρι Robin Hood 50 gr. μαγιά νωπή ή 8 gr. μαγιά σκόνη 150 gr. χλιαρό νερό 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη για τη ζύμη 175 gr. ζάχαρη 2 μεγάλα αυγά 150 gr. γάλα 80 gr. βούτυρο 500 gr. αλεύρι Robin Hoo... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αγαπημένη συγκεκριμένη γεύση σε γλυκό του κουταλιού δεν έχω . Σε μάρκα έχω . Είναι μια που δεν θυμάμαι τώρα πως την λένε ,αλλά βγάζει από κάθε περιοχή της Ελλάδας και το ανάλογο γλυκό του κουταλιού σε σχέση με το τι βγάζει ο τόπος τους .Αυτό που έχω πάντως στο ψυγείο μου αυτή την στιγμή είναι αγριοβύσσινο Πηλιου . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έφτιαξα πρόσφατα για πρώτη φορά τσουρέκια και αν και δεν το περίμενα μου βγήκαν πολύ αφράτα! Για να ξεκινήσουμε δια της ατόπου, αυτό που δεν χρειάζεται είναι πολύ ζύμωμα! Δεν θέλει καθόλου ζύμωμα με "μπουνιές", αλλά ανάλαφρες κινήσεις και όχι πολύ ώρα, ίσα να πάρει όλο το αλεύρι. Μετά αυτό που χρειάζεται είναι...υπομονή! Τη βάζεις σε ζεστό μέρος (εγώ την έβαλα στο φούρνο στους 30 βαθμούς και περίμενα....περίμενα...θέλει ίσως και πάνω από τρεις ώρες μέχρι να φουσκώσει! όσο περισσότερ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
βαλτε την στο ψυγειο αφηστε την λιγες ωρες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τιποτα απο τα 2! η παραδοσιακη βασιλοπιτα ειναι πρασσοκρεατοπιτα, και δεν εχει μονο το φλουρι! στην προπολεμικη ελλαδα οι οικογενειες ηταν φτοχες με πολλα παιδια για να βοηθουν στις αγροτικες εργασιες. την πρωτη μερα του χρονου καθοριζαν το ποιος θα παει που, για τον υπολυπο χρονο μεσο της βασιλοπιτας. ετσι οποιος εβρισκε το φλουρι ειχε τα οικονομικα της οικογενειας, το βελανιδι για τη βοσκη των ζωων, το κλημα για το αμπελι το σταχυ για τα χωραφια και το ξυλακι για τα ξυλα που χρειαζοταν για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εκμεκ! http://www.sintagespareas.gr/sintages/ekmek-me- mpagiatiko-tsoureki.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα κολυβα..δε κανω πλακα..την κυριακη δοκιμασα για πρωτη φορα και τρελαθηκα..βεβαια απο οτι μου ειπε η μανα μου δεν ειναι παντα τοσο νοοστιμα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Αν το καρπουζι μπορει να θεωρηθει και σαν γλυκο, τοτε το αγαπημενο μου ειναι το καρπουζι, αλλιως η γρανιτα καρπουζι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υπαρχουν γκυκα διαιτης..κλασσικα γλυκα απλως φτιαχνονται με υποκαταστατα ζαχαρης ..πολλα ζαχαροπλαστεια εχουν..εγω ενα γλυκο που φτιαχνω σπιτι και εχει πολυ λιγες θερμιδες και ειναι πανευκολο και τελειο..ειναι με μπισκοτα πτι μπερ ολικης αλεσης και κρεμες γιωτης .παιρνω 3-4 κρεμες αναλογως ποσες στρωσεισ θελω να κανω..εγω συνηθως παιρνω 2 σοκολατα 1 βανιλια και 1 φραουλα..τις κλασικες κρεμες γιωτης που φτιαχνονται με ζεστο γαλα οχι με το μιξερ και το κρυο γαλα αυτες δεν ειναι ωραιες..και βαζω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα γλυκα του κουταλιου και εφοσον τα φας στο κουταλακι του γλυκου και οχι ενα πιατο. Διαβάστε περισσότερα...
ετσι να παρω καμια ιδεα γιατι θα παω για γλυκα σε λιγο χαχααχα
Απάντηση:
Δυστυχως λατρευω ο,τι εχει κρεμα και οχι ο,τι εχει σοκολατα.Λεω δυστυχως γιατι οσοι το ακουν με ψιλοδουλευουν .Παρολα αυτα λατρευω το μιλ-φειγ,γαλακτομπουρεκο,ραβανι.Αν τωρα τα βαλω με σειρα προτεραιοτητας θα σου πω του κουταλιου.ΛΙωνω για κερασακι,περγαμοντο,μελιτζανακι,κυδωνι και σταφυλι.Αυτα τα λιγα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα πας στο πρωινο μου και θα διαλεξεις την ενοτητα "συνταγες" εκει θα την βρεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tsoureki- terkenlis-me-glaso-sokolatas.html αντε βρε και καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
συνταγη για τσουρεκι με καστανο
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό αλεύρι μπλε (για όλες της χρίσης ) 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη +2 κουταλιές 1 πρεζα αλάτι 2 αυγά Μισό βιταμ 1 πρεζα αλάτι 3 βανίλιες 2 φακελάκια ξερή μαγιά 2 ποτήρια γάλα (όσο πάρει) Για την γέμιση εγώ βάζω κομμένα κάστανα βουτηγμένα σε μαύρη σοκολάτα. Μπορούμε να βάλουμε μερεντα ,σταφίδες η ότι αρέσει στο καθένα . Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και κάνουμε μια λακουβιτσα και ρίχνουμε το μισό ποτήρι το γάλα χλιαρό που μέσα έχουμε διαλειση τη μαγιά και της 2... Διαβάστε περισσότερα...
ειναι ευκολη η συνταγη;
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό αλεύρι μπλε (για όλες της χρίσης ) 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη +2 κουταλιές 1 πρεζα αλάτι 2 αυγά Μισό βιταμ 1 πρεζα αλάτι 3 βανίλιες 2 φακελάκια ξερή μαγιά 2 ποτήρια γάλα (όσο πάρει) Για την γέμιση εγώ βάζω κομμένα κάστανα βουτηγμένα σε μαύρη σοκολάτα. Μπορούμε να βάλουμε μερεντα ,σταφίδες η ότι αρέσει στο καθένα . Εκτέλεση Βάζουμε το αλεύρι σε λεκάνη και κάνουμε μια λακουβιτσα και ρίχνουμε το μισό ποτήρι το γάλα χλιαρό που μέσα έχουμε διαλειση τη μαγιά και της 2... Διαβάστε περισσότερα...
γιατί τα κρουασάν δεν μου βγαίνουν αφράτα σαν του εμπορίου;
Απάντηση:
Φτιάχνω κρουασάν αρκετό καιρό, και ακόμα δεν πέτυχα το μυστικό που τα κάνει πολυ αφράτα (άρα και ελαφρυά!!!) όπως των φούρνων... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δειτε στο σιτε του στο κομματι επικοινωνια http://www.parliaros.gr/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το περιεργο ειναι, πώς ξυνισε η μαρμελαδα; Οι μαρμελαδες κ τα γλυκα που περιεχουν μεγαλες ποσοτητες ζαχαρης, διατηρουνται για παρα πολυ καιρο αν φυλασσονται σε αεροστεγως κλεισμενα βαζακια. πετα την! Διαβάστε περισσότερα...
τι ωρα ανοιγουν τα max perry
Απάντηση:
οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 56 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: