Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: δες εδώ πως φτιάχνονται τα noodles!!!! http:// www.youtube.com/ watch?v=jfBC-8azrvA ειναι τρελοι αυτοι οι κινεζοι!!!!
Απάντηση: με μουννόχυμα
Απάντηση: δροσερο και χωνευτικο μπορει να ειναι...γευστικο ομως?κατι μου λεει πως ειναι μια αηδια!!!ξινογαλα??? μπλιαχ!
Απάντηση: Συστατικά 50γρ ριζαλευρο λιγο νερο 1 κουταλια της σουπας ζαχαρη 1 πρεζα αλατι 30γρ ινδοκαρυδο 4 μπανανες μελι για το σερβιρισ...
Απάντηση: Συνταγή μαγειρικής για βινεγκρέτ μελιού - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B...
Απάντηση: Σαλάτα με ρόκα και αβοκάντο Υλικα: 1 μαρούλι (προτίμησε την καρδιά που είναι τρυφερή) ½ κιλό Ντοματίνια cherry 1 αγγούρι φρέσκο 1 μ...
Απάντηση: το 1968-1970 (τί απορίες είναι αυτές ?)
Απάντηση: γνωρισε του μια φιλη σου! πιθανο να το εκτιμησει :)
Απάντηση: 500 γρ. στήθος κοτόπουλου, χωρίς πέτσα, κομμένο σε κομμάτια των 2,5 εκ. μία κόκκινη & μία κίτρινη καφτερή πιπερίτσα, χωρίς σπόρους, χαρα...
Απάντηση: 2 κιλα χοιρινη σπαλα κομμενη σε χοντρα κομματια 5-6 μεγαλα κρεμμυδια σε ροδελες και καλα ανακατεμενα και ζουλιγμενα με αλατι, ανακατευουμ...
 

Ποιο ειναι το παραδοσιακο φαγητο της γαλλιας

το πιο γνωστο, που τρωγεται συχνοτερα
Παρα πολυ συχνο ειναι το Poule au Pot που ειναι κοτοπουλο γεμιστο. http://images.marthastewart.com/images/content/tv/martha_stewart_show/show_photos/2101_2200/tvm2146_042007_pouleaupot_l.jpg Γενικα οι Γαλλοι τρωνε τυρια, κρουασαν και σπιτικα κρασια
Το φουα γκρα..δηλαδη συκωτι χηνας.
Σχετικές ερωτήσεις
chopsticks λεγονται ( εχει πολλη φαση να προσπαθεις να ρως με αυτα ...ειχα δοκιμασει καποτε με κατι καλαμακια απο σουβλακι ....ειναι δυσκ...
* 1 1/2 κιλό μελιτζάνες 6 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες Μαϊντανό ψιλοκομμένο 3/4 κιλού ντομάτες ψιλοκομμένες 5 σ...
Υλικά 15 μελιτζάνες μακρόστενες, τσακώνικες 3 ντομάτες 3 κρεμμύδια ξερά μεγαλούτσικα 3 σκελίδες σκόρδο 15 κλαράκια μαϊντανό (μόνο τα...
Συστατικά 1 μπανάνα 2 κ.σ. βουτυρο φυτικό 2 κ.σ. λικερ της προτιμήσεως σας ή 1 κ.σ. μαυροδάφνη 2 κ.γ. ζάχαρη (προαιρετικά) Οδηγί...
σας παρακαλω θελω να παρω μερος στο μαστερ σεφ με λενε αλεξανδρος παυλου
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Διεθνή κουζίνα

Απάντηση:
chopsticks λεγονται ( εχει πολλη φαση να προσπαθεις να ρως με αυτα ...ειχα δοκιμασει καποτε με κατι καλαμακια απο σουβλακι ....ειναι δυσκολο =D ) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
* 1 1/2 κιλό μελιτζάνες 6 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες Μαϊντανό ψιλοκομμένο 3/4 κιλού ντομάτες ψιλοκομμένες 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο Αλάτι Πιπέρι Προαιρετικά μπεσαμέλ ή φέτες κασέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 15 μελιτζάνες μακρόστενες, τσακώνικες 3 ντομάτες 3 κρεμμύδια ξερά μεγαλούτσικα 3 σκελίδες σκόρδο 15 κλαράκια μαϊντανό (μόνο τα φύλλα) 2 κουταλιές της σούπας κοφτές αλάτι 1 κουταλιά της σούπας κοφτή πιπέρι 2 κουταλιές της σούπας πελτέ 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Εκτέλεση: Πλένουμε καλά τις μελιτζάνες τις χαράζουμε από πάνω και με ένα κουταλάκι τις καθαρίζουμε σιγά και προσεκτικά από την ψίχα τους όπως όταν κάνουμε τα γεμιστά.Καθαρίζουμε τα σκόρδα, τα κρεμμύδια και τα κόβο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 μπανάνα 2 κ.σ. βουτυρο φυτικό 2 κ.σ. λικερ της προτιμήσεως σας ή 1 κ.σ. μαυροδάφνη 2 κ.γ. ζάχαρη (προαιρετικά) Οδηγίες 1.Κόβουμε την μπανάνα σε φέτες 2 εκ. περίπου. 2.Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το βούτυρο και ρίχνουμε τις φέτες της μπανάνας. 3.Τηγανίζουμε για 2 λεπτά περίπου την κάθε πλευρά και τις γυρίζουμε προσέχοντας να μην διαλυθούν πολύ. 4.Προσθέτουμε στο τηγάνι το λικέρ ή τη μαυροδάφνη και σερβίρουμε ή σερβίρουμε και ρίχνουμε από πάνω αν θέλουμε τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σας παρακαλω θελω να παρω μερος στο μαστερ σεφ με λενε αλεξανδρος παυλου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδώ πως φτιάχνονται τα noodles!!!! http://www.youtube.com/watch?v=jfBC-8azrvA ειναι τρελοι αυτοι οι κινεζοι!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με μουννόχυμα Διαβάστε περισσότερα...
πληροφορίες εδώ: http://beafoxxylady.blogspot.gr/
Απάντηση:
δροσερο και χωνευτικο μπορει να ειναι...γευστικο ομως?κατι μου λεει πως ειναι μια αηδια!!!ξινογαλα???μπλιαχ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 50γρ ριζαλευρο λιγο νερο 1 κουταλια της σουπας ζαχαρη 1 πρεζα αλατι 30γρ ινδοκαρυδο 4 μπανανες μελι για το σερβιρισμα Στα γρήγοραΚατηγορίαΓλυκά με φρούταΜέθοδοςΤηγανιούΔυσκολίαΕύκολοΓρήγοροΠεριέχει ΦρούταΝηστίσιμαΝηστίσιμαΦτιάχνει16 κομματιαΟδηγίες 1.Ανακατευουμε το ριζαλευρο με το νερο να γινει αυτο που λεμε κουρκουτι και ριχνουμε τη ζαχαρη,το αλατι και το ινδοκαρυδο να ανμειχθουν καλα. 2.Καθαριζουμε τις μπανανες και κοβουμε σε τεσσερα ισα μερη. Ζεσταινουμε την φριτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή μαγειρικής για βινεγκρέτ μελιού - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CE% BB%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B7%CE% BB%CE%AF%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλάτα με ρόκα και αβοκάντο Υλικα: 1 μαρούλι (προτίμησε την καρδιά που είναι τρυφερή) ½ κιλό Ντοματίνια cherry 1 αγγούρι φρέσκο 1 ματσάκι Ρόκα 2 χρωματιστές πιπεριές 1 Αβοκάντο 1/2 φλιτζάνι κρουτόν Λίγη παρμεζάνα Για το dressing 5 κουταλιές ελαιόλαδο 5-6 φιλαράκια φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο ½ κουταλάκι μουστάρδα 2 κουταλιές ξίδι μπαλσάμικο Αλάτι Εκτελεση: Κόψε τη ρόκα και το μαρούλι σε ένα μεγάλο μπολ 2 Κόψε τις πιπεριές σε λωρίδες και πρόσθεσέ τες με τα υπόλοιπα λαχαν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το 1968-1970 (τί απορίες είναι αυτές ?) Διαβάστε περισσότερα...
καποιο πρακτικο και φτηνο
Απάντηση:
γνωρισε του μια φιλη σου! πιθανο να το εκτιμησει :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500 γρ. στήθος κοτόπουλου, χωρίς πέτσα, κομμένο σε κομμάτια των 2,5 εκ. μία κόκκινη & μία κίτρινη καφτερή πιπερίτσα, χωρίς σπόρους, χαραγμένη και κομμένη κομμάτια 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 4 σκελίδες σκόρδο, λειωμένες 1 κουτ. της σούπας σπόρους κύμινου 1 κουτ. της σούπας ρίγανη, φρέσκια 1 κουτ. τσαγιού σκόνι τσίλι 1/4 κουτ. αλάτι, 1/4 κουτ. πιπέρι 2 μεγάλες τομάτες ξεφλουδισμένες, χωρίς σπόρους και ψιλοκομμένες 1 1/2 φλιτζανιού μαγειρεμένα χρωματιστά φασόλια 1 1/2 φλιτζανιου μαγειρεμέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 κιλα χοιρινη σπαλα κομμενη σε χοντρα κομματια 5-6 μεγαλα κρεμμυδια σε ροδελες και καλα ανακατεμενα και ζουλιγμενα με αλατι, ανακατευουμε κρεας και κρεμμυδια μαζι και ριχνουμε μιγμα μπαχαρικων για σασλικ,το αγοραζω απο ρωσικα μαγαζια,τα αφηνουμε μια νυχτα και καλο ειναι να τα ανακατευουμε καμμια φορα , την αλλη μερα περναμε σε σουβλακια και ψηνουμε Διαβάστε περισσότερα...
το πιο γνωστο, που τρωγεται συχνοτερα
Απάντηση:
Παρα πολυ συχνο ειναι το Poule au Pot που ειναι κοτοπουλο γεμιστο. http://images.marthastewart.com/images/content/tv/ martha_stewart_show/show_photos/2101_2200/ tvm2146_042007_pouleaupot_l.jpg Γενικα οι Γαλλοι τρωνε τυρια, κρουασαν και σπιτικα κρασια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο mongo Κουσκουρα 6 στο Κεντρο και στο mongo- Mediterranean cosmos Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
http://kouzinoskalismata.blogspot.com/2010/03/ blog-post_31.html http://sintagoulis.gr/tag/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% B9%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE% BF%CE%BD%CE%AC%CE%B4%CE%B1?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
* 1 1/2 κιλό μελιτζάνες 6 κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες Μαϊντανό ψιλοκομμένο 3/4 κιλού ντομάτες ψιλοκομμένες 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο Αλάτι Πιπέρι Προαιρετικά μπεσαμέλ ή φέτες κασέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
40 γαρίδες περίπου, 300 γρ. μπίρα, 6 κουταλιές της σούπας αλεύρι, 2 λεμόνια, αλάτι, μαϊντανό ψιλοκομμένο Κόβουμε τις ουρές από τις γαρίδες (αφού προηγουμένως τις πλένουμε καλά) και τους βγάζουμε το κέλυφος χωρίς να καταστρέψουμε την ψίχα. Βάζουμε τις καθαρισμένες γαρίδες σ' ένα μπωλ, τις σκεπάζουμε με την μπίρα και τις αφήνουμε 30 λεπτά. Ζεσταίνουμε το λάδι για το τηγάνισμα. Μέχρι να κάψει, βάζουμε το αλεύρι σε βαθύ πιάτο, στραγγίζουμε τις γαρίδες από την μπίρα και τις αλευρώνουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
gourme σημαινει καλοφαγας Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή για σικελιάνικη πολέντα;
Απάντηση:
Πατροπαράδοτη πολέντα Υλικά (6-8 άτομα): •6 φλιτζ. νερό •2 κουτ. του γλυκού αλάτι •2 φλιτζ. κίτρινο καλαμποκάλευρο •1/4 φλιτζ. σπορέλαιο Εκτέλεση: •Βάλτε σε μια μεγάλη κατσαρόλα το νερό και το αλάτι να βράσουν (σε μέτρια φωτιά). •Προσθέστε λίγο-λίγο το καλαμποκάλευρο στο νερό που βράζει, ενώ παράλληλα ανακατεύετε το νερό δυνατά και γρήγορα. (Θέλει προσοχή εδώ για να μη σας σβωλιάσει). Χαμηλώστε αρκετά τη φωτιά. •Μαγειρέψτε με ανοιχτό το καπάκι της κατσαρόλας γύρω στα 40... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ιταλική- κουζίνα/σπαγγέτι-με-πέστο και αυτή εδώ είναι ωραία : http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ιταλική- κουζίνα/σπαγγέτι-με-καπνιστό-σολoμό-και-βότκα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δν εχω δοκιμασει αλλα απο την ιδεα πως ειναι ωμο ψαρι αιδιαζω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλύτερη συνταγή για κοτόπουλο στο γκρίλ με μεξικάνικη σάλτσα λαχανικών - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%BC%CE%B5%CE% BE%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE% BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE% B1%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1-mexicalli Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
έχει στο σουπερ μαρκετ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό παγωτό βανίλια ή παρφέ ρουαγιάλ. 1 μεγάλη μαρέγκα έτοιμη ψημένη. 300 Γρ. αμύγδαλα καραμελωμένα. 200 Γρ. κουβερτούρα σοκολάτας. 100 Γρ. κρέμα γάλακτος. 2 κουταλιές της σούπας μπράντι. 1) Καλύπτετε τη βάση ενός ταψιού 36Χ20 εκατοστά με τη μαρέγκα (αν χρειαστεί μπορείτε να την σπάσετε). Αφήνετε το παγωτό εκτός ψυγείου για 10 λεπτά. Με τη βοήθεια ενός κουταλιού καλύπτετε με παγωτό τη μαρέγκα. 2) Σπάζετε τα καραμελωμένα αμύγδαλα και τα σκορπίζετε πάνω στο παγωτό. Βάζετε το ταψά... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 148 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: