Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Σε ποιο θεμα? Θερμιδες ή καποιο συστατικο του πεπονιου? Και τι φρουτα εχεις σπιτι σου? Αν το θες για διαιτα και δεν εχεις πεπονι καλυτερα...
Απάντηση: http://greekcook.gr/ syntages/ apoxiransi_frouton !!! τσεκαρε λγ ;)
Απάντηση: Ανήκει στά ξινά, όπως & το πορτοκαλι, το νεράτζι, το κουμ κουάτ κλπ!
Απάντηση: Η μεγίστη περιεκτικότητα των φρούτων σε νερό (79-85%), συντελεί στην φθορά αυτών, λόγου του ότι το νερό διατηρεί αραιωμένα τα διαλυτά τω...
Απάντηση: Η επιτυχής ξήρανση εξαρτάτε από τη θερμοκρασία, την ξηρότητα και τη καλή κυκλοφορία του αέρα. Προετοιμάστε τα κομμάτια των φρούτ...
Απάντηση: ψαρια
Απάντηση: εμενα ολα αγαπημενα ειναι..ολα μαρεσουν το ιδιο..ειμαι πολυ του φρουτου..
Απάντηση: • Δέστε το μαρούλι τις ρόκες και τα μυρωδικά (άνηθος, μαϊντανός, μέντα, δυόσμος) σε ματσάκια, τοποθετήστε τα σε ποτήρια με λίγο νερό και ...
Απάντηση: Σαφώς.
Απάντηση: Γιατι σκοτωσες καποιον και μετα του εφαγες τα κεφταδακια ? :P Νομιζω οτι τα αποτυποματα μενουν παντου αλλα δεν το λεω με 100% σιγουρια.
 

Ποια ειναι τα φρουτα της ανοιξης?

Σχετικές ερωτήσεις
Να πως ποια δεν μου αρέσουν καθόλου(;),όχι τίποτε άλλο αλλά είναι μικρότερη η λίστα μου. Λοιπόν....δεν μου αρέσουν τα καρπούζια,τα σταφύ...
Το μονο που εχω δοκιμασει αποξηραμενο ειναι παπαγια μαλαισιας...Ημουν μαζι με τον κολλητο μου και κοροϊδεύαμε το ονομα! :P Απο τοτε δεν ξ...
Τα πάντα και ειδικά φέτος έπηξα στο κορόμηλο(τζάνερο) .Από τότε που βγήκαν εώς και που εξαφανιστηκαν,κάθε βδομάδα έτρωγα 3 κιλά από δαύτα!...
Έχουν ορισμένα μανάβικα.Στο σούπερμάρκετ δεν έχει πάντως.Στο carefour ή στο Βασιλόπουλο έχει καμία φορά κανένα τροπικό φρούτα αλλά φρούτο...
Όλα μου αρέσουν(εκτός απο το μήλο) και τρώω συχνά φρούτα. Αυτή την περίοδο μου αρέσει πολύ το ακτινίδιο :p Αν τα είναι γλυκά είναι ωραί...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
Να πως ποια δεν μου αρέσουν καθόλου(;),όχι τίποτε άλλο αλλά είναι μικρότερη η λίστα μου. Λοιπόν....δεν μου αρέσουν τα καρπούζια,τα σταφύλια και τα κεράσια.Από όλα τα υπόλοιπα τρώω τα πάντα και το εννοώ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μονο που εχω δοκιμασει αποξηραμενο ειναι παπαγια μαλαισιας...Ημουν μαζι με τον κολλητο μου και κοροϊδεύαμε το ονομα! :P Απο τοτε δεν ξαναδοκιμασα τιποτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα πάντα και ειδικά φέτος έπηξα στο κορόμηλο(τζάνερο).Από τότε που βγήκαν εώς και που εξαφανιστηκαν,κάθε βδομάδα έτρωγα 3 κιλά από δαύτα!Και επειδή δεν μπορούσα να φάω τίποτε άλλο από το φούσκωμα που μου δημιουργούσαν έχασα και 13 κιλά! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχουν ορισμένα μανάβικα.Στο σούπερμάρκετ δεν έχει πάντως.Στο carefour ή στο Βασιλόπουλο έχει καμία φορά κανένα τροπικό φρούτα αλλά φρούτο του δάσους εκτός απο φράουλα όχι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όλα μου αρέσουν(εκτός απο το μήλο) και τρώω συχνά φρούτα. Αυτή την περίοδο μου αρέσει πολύ το ακτινίδιο :p Αν τα είναι γλυκά είναι ωραία :p Αυτά που μου αρέσουν πιο πολύ είναι τα σταφύλια,η μπανάνες και η φράουλες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ποιο θεμα? Θερμιδες ή καποιο συστατικο του πεπονιου? Και τι φρουτα εχεις σπιτι σου? Αν το θες για διαιτα και δεν εχεις πεπονι καλυτερα μην τρως τιποτα αντι να φας κατι αλλο.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/apoxiransi_frouton !!! τσεκαρε λγ ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανήκει στά ξινά, όπως & το πορτοκαλι, το νεράτζι, το κουμ κουάτ κλπ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η μεγίστη περιεκτικότητα των φρούτων σε νερό (79-85%), συντελεί στην φθορά αυτών, λόγου του ότι το νερό διατηρεί αραιωμένα τα διαλυτά των χυμών, οι οποίοι ούτω χρησιμεύουν ως άριστη τροφή των μικροοργανισμών των ζυμώσεων και της φθοράς. Αν η περιεκτικότητα σε νερό ελαττωθεί μέχρις 25%, τότε οι μικροοργανισμοί δεν θα δυνηθούν να εγκατασταθούν, διότι η τοιαύτη ελάττωση θα συνεπιφέρει συμπύκνωση των διαλυτών και ιδιαιτέρως του σακχάρου. Είναι δε γνωστό ότι αν η συμπύκνωσης ενός σιροπιού σακχάρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η επιτυχής ξήρανση εξαρτάτε από τη θερμοκρασία, την ξηρότητα και τη καλή κυκλοφορία του αέρα. Προετοιμάστε τα κομμάτια των φρούτων σε ασκορβικό οξύ, κιτρικό οξύ, χυμό λεμονιού ή μίγμα μεταμπισουλφίτ. Όταν ξεραθούν αφήστε τα φρούτα σε αυτή την κατάσταση 4 με 10 ημέρες πριν τα πακετάρετε για αποθήκευση. Η ξήρανση είναι ένας δημιουργικός τρόπος να διατηρήσετε τροφές και δικά σας φρούτα όταν έχετε περισσότερη παραγωγή. Όπως όλα οι μέθοδοι συντήρησης , η ξήρανση προκαλεί απώλεια μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
εμενα ολα αγαπημενα ειναι..ολα μαρεσουν το ιδιο..ειμαι πολυ του φρουτου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
• Δέστε το μαρούλι τις ρόκες και τα μυρωδικά (άνηθος, μαϊντανός, μέντα, δυόσμος) σε ματσάκια, τοποθετήστε τα σε ποτήρια με λίγο νερό και αφήστε τα στο ψυγείο. Ετσι, δεν θα μαραθούν ακόμα και αν τα κρατήσετε για μία εβδομάδα. • Αποφύγετε να αγοράζετε υπερβολικά ώριμα φρούτα γιατί εκτός του ότι χαλούν γρήγορα, δεν έχουν και τη σωστή αναλογία θρεπτικών συστατικών. Ειδικότερα, αυξάνεται η περιεκτικότητά τους σε σάκχαρα, με αποτέλεσμα να αποδίδουν περισσότερες θερμίδες, ενώ αλλοιώνεται και η γεύσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Γιατι σκοτωσες καποιον και μετα του εφαγες τα κεφταδακια ? :P Νομιζω οτι τα αποτυποματα μενουν παντου αλλα δεν το λεω με 100% σιγουρια. Διαβάστε περισσότερα...
Μπορώ να καταψύξω ένα μαγειρεμένο φαγητό για να το φάω μετά από πολλές μέρες;
Απάντηση:
ναι μπορεις ειδικα αν εχεις καταψυξη με πολυ χαμηλους βαθμους ...το κανω συχνα το εχω στους -25 και μπορω να το φαω μετα απο μηνες !!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καβουροσαλατα με φρσκο καβρο κολασηηηηηηηηηηηηηη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αμινοξεα απο διαφορα φυτα σχηματιζουν τις φυτικες πρωτεινες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ Διαβάστε περισσότερα...
Και αυτή η ερώτηση μου ήρθε εξαιτίας του ότι έχουν ξαφρίσει τα περίπτερα της γειτονιάς μου. Από το πρωί όπου και αν πήγα ,δεν άκουγα τίποτε άλλο πέρα από το "είναι η δεύτερη φορά που με κλέβουν μέσα σε δύο εβδομάδες" ,2 περίπτερα και 2 ψιλικατζίδικα παρακαλώ ! Όλα την ίδια νύχτα ! Και αναρωτιέμαι ....τι κερδίζουν αυτοί που τα κλέβουν τελικά ? Γιατί πέρα από το να κάνουν οικονομική ζημιά σε αυτούς τους ανθρώπους ,δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει άλλος λόγος .
Απάντηση:
καποιοι ανθρωποι εχουν ενα συνδρομο που τους δημιουργει εμμονη με το κλεψημο,καποιοι αλλοι ισως να μην εχουν να φανε(αλλα δεν τους δικαιολογω)και καποιοι το κανουν ισα ισα για να κατστρεψουν οικονομικα καποιους αλλους!μονο αυτη την απαντηση μπορω να δωσω,εκτος αν αυτοι που λενε οτι τους εκλεψαν εννοουν οτι εκλεψαν χρηματα κ οχι προιοντα! Διαβάστε περισσότερα...
Ξερω πως υπαρχουν βιταμινες που ανοιγουν την ορεξη.Αραγε υπαρχουν και βιταμινες που κλεινουν την ορεξη???
Απάντηση:
Βιταμίνες σε τρόφιμα εννοείς ή σαν συμπλήρωμα;Να σου πω πάντως οτι με ισορροπημένη διατροφή δεν χρειαζονται.Πιο πολύ ζημιά κάνουν παρά ωφελούν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην λαϊκη,ισως!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 λίτρο λάδι πόσα γραμμάρια είναι; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Στο κείμενο για το βούτυρο είπαμε για την φυσική αποκορύφωση του γάλατος, διαδικασία που διαρκεί τουλάχιστον 12 ώρες ή και περισσότερο ανάλογα με την ποσότητα του γάλατος που έχουμε. Το αποκορυφωμένο γάλα που το λέμε και βουτυρόγαλο είναι ήδη υπόξινο μετά απο τόσες ώρες. Σε αυτό προσθέτουμε και το γαλακτώδες υγρό που μαζέψαμε με την διαδικασία καθαρισμού του βούτυρου. Αυτό το υπόξινο σύνολο είναι ξινόγαλο που προέκυψε με φυσική διαδικασία. Μετά από ένα καλό ανακάτεμα, το μοιράζουμε σε μπου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε υγιεινή διατροφή και λιγοστέψεται την ποσότητα του φαγητού σας. Διαβάστε περισσότερα...
πωσ=ς μπορω να παρασκευασω αυτο το μηλοξυδο οχι ξυδι μηλοξυδο τι εχει
Απάντηση:
τη σενοιαζει πως γινεται πανε απτο σουπερ και παρτο ετοιμο, υπαρχει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΤΗΝ ΚΑΠΑΡΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΤΗΝ ΒΑΖΟΘΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ .ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΥΓΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΑ ΤΗΣ. ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΞΕΠΙΚΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΞΥΔΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΕΤΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΝΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΟ ΞΥΔΙ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω τον παιρνω 50 Ε απο Καλαματα + 3 Ε ο τενεκες 53 συνολο. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 135 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: