Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: οταν το τοστ θερμενεται τοτε λιωνει και το τυρι,το οποιο σημαινει πως βγαζει ολα τα υγρα που εχει. δεν εχει να κανει με το αλαντικο η το ...
Απάντηση: 2 κιλά αρνάκι 1 1/2 κιλό σταμναγκάθι 1 ποτήρι περίπου ελαιόλαδο 2 ντομάτες τριμμένες Αλάτι Πιπέρι
Απάντηση: 1 1/2 κιλό αρνάκι από μπούτι κομμένο σε μικρές μερίδες 1 κιλό γιαούρτι σακούλας 1 ματσάκι μάραθο 2 κουταλιές δυόσμος φρέσκος ψιλοκο...
Απάντηση: βαζουμε τη φετα στο πηλινο και απο πανω βαζουμε ντοματα φρεσκια ριγανη λιγο καυτερο κοκκινο πιπερι και ραντιζουμε με λιγο ελαιολαδο
Απάντηση: 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1-2 κουταλιές βούτυρο (ανάλογα με το πόσο παχύ είναι το κρέας) 10 σκελίδες σκόρδο ...
Απάντηση: νόστιμη συνταγή για ταραμοκεφτέδες - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE%...
Απάντηση: κατ αρχήν πρέπει κατά την κατασκευή του ξυλόφουρνου να μπει μια μαύρη πέτρα ανάμεσα στα πυρότουβλα, και σε καλά ορατό σημείο. ανάβουμε τ...
Απάντηση: Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά ...
Απάντηση: Κοντοσούβλι στο τζάκι!!!!!
Απάντηση: 1 λιτρο = 1 κιλο αρα 130 λιτρα
 

ποια ειναι η γνωμη σας για τα φαγητα τησ κινας-ιαπωνιας(ακριδες και τετοια πραγματα)

Σχετικές ερωτήσεις
μπιφτεκι γεμιστο με τυρι λαζανια κριθαρακι παρε φυλλο για πιτα κ βαλε μεσα οτι υλικα θες φασολακια/αρακα στο κοτοπουλο με πατατες στ...
Με τα κρεατα εχω ενα θεμα με το λιπος, το σιχαινομαι μπλιαχ αηδια! Κανω χειρουργικη επεμβαση, πρωτα αφαιρω καθε ιχνος λιπους και μετα το ...
Ποια θα μπορουσε να ηταν δηλαδη?Εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για το παρακατω? http:// www.youtube.com/ watch? v=_oG6wnGqvu0&featur e=r...
1-1.5 κιλό αρνάκι τεμαχισμένο ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ποτηράκι κρασί (χρη...
Οχι,στην λαικη παντως!!!
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Παραδοσιακή κουζίνα

Π.χ παστίτσιο,μουσακάς,κρέας κοκκινιστό με ρύζι και τέτοια αλλά κάποια άλλα για να έχουμε ποικιλία!:)
Απάντηση:
μπιφτεκι γεμιστο με τυρι λαζανια κριθαρακι παρε φυλλο για πιτα κ βαλε μεσα οτι υλικα θες φασολακια/αρακα στο κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο,μπορεις τις πατατες οταν τις βγαλεις να τις κανεις νιανια με βουτυρο,σα πουρε καπως ζυμαρικα με μανιταρια-καλαμποκι-κρεμα γαλακτος κ λιγο γιαουρτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με τα κρεατα εχω ενα θεμα με το λιπος, το σιχαινομαι μπλιαχ αηδια! Κανω χειρουργικη επεμβαση, πρωτα αφαιρω καθε ιχνος λιπους και μετα το τρωω. Τα ψαρια μου αρεσουν, πιο πολυ τα μεγαλα που μπορω να τα ψησω, δεν μου αρεσουν τηγανιτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποια θα μπορουσε να ηταν δηλαδη?Εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για το παρακατω? http://www.youtube.com/watch? v=_oG6wnGqvu0&feature=related Διαβάστε περισσότερα...
Πώς φτιάχνουμε αρνακι στη γαστρα?
Απάντηση:
1-1.5 κιλό αρνάκι τεμαχισμένο ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ποτηράκι κρασί (χρησιμοποιώ Σαμιώτικο λευκό ή μοσχάτο) 1 ½ χάρτινο κουτί πολτός ντομάτας ή πολτός φρέσκιας ντομάτας (βάλτε λίγο παραπάνω σε αυτή την περίπτωση) Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα,λίγο μπαχάρι,1 φύλλο δάφνης. 1 1/2 κ.γλ ζάχαρη(Αν βάλω μοσχάτο κρασί βάζω λιγότερη ζάχαρη) Εκτέλεση: 1. Σε μια κατσαρολίτσα ρίχνουμε το λάδι και θωρακίζουμε το κρέας μας. 2. Προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οχι,στην λαικη παντως!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οταν το τοστ θερμενεται τοτε λιωνει και το τυρι,το οποιο σημαινει πως βγαζει ολα τα υγρα που εχει. δεν εχει να κανει με το αλαντικο η το ψωμι που θα ζεσταθε,οταν το ζεστανεις διχως τυρι τοτε δεχεσαι τις ιδιες θερμιδες ειτε ψημενο ειτε αψητο. ωστοσω,εχω ακυσει πως αν πιεις ενα μικρο τενεκεδακι coca cola zero μιση/μια ωρα μετα το γευμα, δεν δεχεσαι τοσες θερμιδες, δεν ξερω γιατι αλλα ισως οφειλεται στην χωνεψη που σε βοηθαει να κανεις ή στο ρεψιμο....αλλα δεν ξερω αν ισχυει Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνεται το αρνάκι με σταμναγκάθι;
Απάντηση:
2 κιλά αρνάκι 1 1/2 κιλό σταμναγκάθι 1 ποτήρι περίπου ελαιόλαδο 2 ντομάτες τριμμένες Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Νόστιμη σπιτική συνταγή για αρνάκι κλέφτικο;
Απάντηση:
1 1/2 κιλό αρνάκι από μπούτι κομμένο σε μικρές μερίδες 1 κιλό γιαούρτι σακούλας 1 ματσάκι μάραθο 2 κουταλιές δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκελίδες σκόρδο Ελαιόλαδο Θυμάρι Θρούμπι Πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαζουμε τη φετα στο πηλινο και απο πανω βαζουμε ντοματα φρεσκια ριγανη λιγο καυτερο κοκκινο πιπερι και ραντιζουμε με λιγο ελαιολαδο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1-2 κουταλιές βούτυρο (ανάλογα με το πόσο παχύ είναι το κρέας) 10 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι ξηρό κρασί 1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι 1 ποτήρι του κρασιού νερό Κύμινο Πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νόστιμη συνταγή για ταραμοκεφτέδες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%84%CE%B1%CF%81%CE% B1%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AD%CE% B4%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
μυστικα για ψησιμο σε ξυλοφουρνο
Απάντηση:
κατ αρχήν πρέπει κατά την κατασκευή του ξυλόφουρνου να μπει μια μαύρη πέτρα ανάμεσα στα πυρότουβλα, και σε καλά ορατό σημείο. ανάβουμε την φωτιά στην είσοδο του ξυλόφουρνου, και όσο η θερμοκρασία του ανεβαίνει την σπρώχνουμε προς το εσωτερικό του. ειναι καλύτερο να καίμε μικρά κλαδιά γιατί έτσι πυρώνει ποιο εύκολα. στην αρχή τα τούβλα μέσα στον φούρνο περνούν όλη την καπνιά και γίνονται μαύρα, όσο όμως πυρώνουν αλλάζουν χρώμα και ασπρίζουν.όταν η μαύρη πετρά γίνει και αυτή άσπρη ο φούρνος ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το λάδι και αρκετό νερό (σχεδόν να σκεπαστεί) και το βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία. 2. Κατά την διάρκεια της βράσης και περίπου στην μέση αυτής βάζουμε και το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει ανάλογα με το πόσο βρασμένο το θέλουμε . ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοντοσούβλι στο τζάκι!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 λιτρο = 1 κιλο αρα 130 λιτρα Διαβάστε περισσότερα...
Θα ηθελα μια κυπριακη συνταγη ευκολη για σεφταλια
Απάντηση:
Σουβλάκια και σιεφταλιά σε κυπριακή πίτα Σουβλάκια: 1 κιλό κρέας χοιρινό Αλάτι Πιπέρι Λίγη ρίγανη (προαιρετικά) Σαλάτα: Αγγουράκι Ντομάτα Μαϊντανός Κρεμμύδι Ταλατούρι (τζατζίκι): 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό 1 αγγουράκι τριμμένο και στραγγισμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη Δυόσμο ξερό Λίγο ελαιόλαδο Αλάτι Σουβλάκια: Αφού πλύνουμε το κρέας, το κόβουμε σε κύβους και το περνούμε σε ξύλινα σουβλάκια ή σε μεταλλικές σμίλες (τα οποία έχουμε μουλιάσει για 1 ώρα σε νερό). Α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 4-5 πρασα σε ροδέλες λάδι σέλερυ κομμένο 2 καρότα ροδέλες κύκνος ψιλο/μένα ντοματάκια μια κούπα ρυζι αλάτι πιπέρι Οδηγίες 1.Σωτάρω στο λάδι τα πράσα 2.Προσθέτω καρότα, σέλερυ την ντομάτα, λίγο νερό 3.Αφήνω το φαγητό να βράσει 4.Οταν είναι σχεδόν έτοιμα τα πράσα, 5.Προσθέτω περίπου 3 ποτήρια νερό και μόλις βράσει ρίχνω το ρύζι 6.Γύρω στα 6 σβήνω και αφήνω το ρύζι να φουσκώσει Λίγα μυστικά ακόμαΑν θέλετε να κρατάει το ρύζι χρησιμοποιήστε ρύζι για πιλάφι [το πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάψιμο αβγών – Γαλάζιο, Μπλε χρώμα Βράστε τα αυγά σας, σε μια κατσαρόλα, μαζί με κόκκινο λάχανο, νερό και ξύδι. • Βάψιμο αβγών – Κίτρινο χρώμα Τυλίξτε τα αυγά σας σε ξερά φλούδια κρεμμυδιών και στερεώστε τα βάζοντας τα μέσα σε κάλτσα νάιλον και δένοντας τα με κόμπο. Βραστέ τα με νερό και το ανάλογο ξύδι • Βάψιμο αβγών – Πράσινο χρώμα Βράστε 1 κιλό σπανάκι σε τρία λίτρα νερό. Στο ζωμό που θα μείνει, θα βράσουμε τα αυγά μας προσθέτοντας το ανάλογο ξύδι • Βάψιμο αβγών - Κόκκινο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ορεστου 21 κοντα χαλκιδικης με β.ολγας.ειναι εξαιρετικο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δοκιμασε αυτη ειναι πολυ απλη αλλα τα κανει καλα τα φασολακια 1/2 κιλό φασόλια μικρά 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 κουταλιά ντοματοπελτέ 3 καρότα 1/2 νεροπότηρο λάδι Δυόσμοξερό Ρίγανη Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπιτικό χαλούμι Περιγραφή Ειναι πιο ευκολο απο οτι ακουγεται Τι χρειαζόμαστε: 1-1,5 λιτρο γαλα φρεσκο πιτια ~1/2 κουταλακι του γλυκου αλατι δυοσμο ξερο Στα γρήγορα Κατηγορία Με τυρί Διατροφή Πλούσια σε ενέργεια Χορτοφαγική Κουζίνα Κυπριακή Πως το κάνουμε: Σε μια κατσαρολα βαζω το γαλα. Το ζεσταίνω (χωρίς να βράσει). Το αποσύρω από την εστία και ριχνω μεσα την πιτια, αφηνω να κατσει 30 και ανακατευω Με το α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά 5-6 κιλά κρέας κατα προτίμηση αρνί. 1 κιλό κρασί κόκκινο. αλάτι-πιπέρι 5-6 αμπελόκλαδα (κλαδιά απο αμπέλι) μπόλικο άνηθο 1 κιλό πατάτες Μαστέλο πήλινο Σίφνου. ΕΚΤΕΛΕΣΗ παίρνουμε το αρνί και το πλένουμε καλά για να φύγει το αίμα. το βάζουμε σε μια λεκάνη για να πλυθεί καλά το κρέας με το κόκκινο κρασί. καθαρίζουμε τα αμπελοκλαδα με ενα μαχαίρι και τα πλένουμε καλά. μετά τα βάζουμε μέσα στο μαστέλο έτσι ώστε να σχηματιστεί σαν σχάρα. πλένουμε και καθαρίζουμε τις πατάτες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ρολάκια με κιμά. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλο κιμά χοιρινό 1/2 δέσμη μαιντανό ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο αλάτι πιπέρι κανέλα (προεραιτικά) 1 πακέτο πάννα (μπολια) Πως το κάνουμε: Πλένουμε καλά την πάννα και την ανοίγουμε λίγη λίγη. Ζυμώνετε καλά όλα τα υλικά μαζί. Πλάθουμε μακρόστενα ρολάκια με τη ζύμη και τα τοποθετούμε ένα ένα στην πάννα (μπολια). Τα τυλίγουμε με τον ίδιο τρόπο π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι θελεις να κανεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΝΑΤ Κ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι.Και ζεστό και κρύο.Με κανέλα πάντα απο πάνω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μόνο με χειροβομβίδα πλέον.Καλύτερα να τα πετάξετε και να πάρετε καινούργια μπολ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής - Αρνάκι ατζέμ πιλάφι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B1%CF%81%CE%BD%CE% AC%CE%BA%CE%B9-%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AD%CE%BC-%CF% 80%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CF%86%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 137 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.