Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: σε 14 λεπτά!
Απάντηση: οριστε?...
Απάντηση: χαχαχαχαχα αυτή κ αν είναι σοβαρή ερώτηση! χαχαχαχαχ :D :P
Απάντηση: Σπαράγγια άγρια Μια κουταλιά πελτές τομάτας Δυο αυγά Μερικές σταγονίτσες βαλσαμικό πιπέρι Αλάτι
Απάντηση: Δες εδω μια ωραια συνταγη για μανιατικο συκλινο http:// www.rotise.gr/ erotisi/pws-ftiaxno- maniatiko- sygklino.html
Απάντηση: συνταγές για κολοκυθοκορφάδες γεμιστές - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%...
Απάντηση: http:// www.toarkoudi.gr/ Recipes/2005-10/ Pork+from+Elassona/ fullstory.php? id=33111
Απάντηση: Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά ...
Απάντηση: φασόλια ξερά 500 γρ καρότα 3 κομμένα σε ροδέλες χοντρές κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα ντοματάκια κονσέρβας: 400 γρ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι ...
Απάντηση: Συνταγή μαγειρέματος για σουτζουκάκια σμυρναίικα - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1% C...
 

ποια ειναι η γνωμη σας για τα φαγητα τησ κινας-ιαπωνιας(ακριδες και τετοια πραγματα)

Σχετικές ερωτήσεις
μπιφτεκι γεμιστο με τυρι λαζανια κριθαρακι παρε φυλλο για πιτα κ βαλε μεσα οτι υλικα θες φασολακια/αρακα στο κοτοπουλο με πατατες στ...
Με τα κρεατα εχω ενα θεμα με το λιπος, το σιχαινομαι μπλιαχ αηδια! Κανω χειρουργικη επεμβαση, πρωτα αφαιρω καθε ιχνος λιπους και μετα το ...
Ποια θα μπορουσε να ηταν δηλαδη?Εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για το παρακατω? http:// www.youtube.com/ watch? v=_oG6wnGqvu0&featur e=r...
ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχ άριΣερβίρει6-8 1 κιλό μοσχάρι 2 μεγάλα κρεμμύδια 200 γρ ελαιόλαδο 2 κύβους Αγρόκηπος (για κοκκιν...
Μια καλή συνταγή μαγειρικής για σπετζοφάϊ - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE...
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Παραδοσιακή κουζίνα

Π.χ παστίτσιο,μουσακάς,κρέας κοκκινιστό με ρύζι και τέτοια αλλά κάποια άλλα για να έχουμε ποικιλία!:)
Απάντηση:
μπιφτεκι γεμιστο με τυρι λαζανια κριθαρακι παρε φυλλο για πιτα κ βαλε μεσα οτι υλικα θες φασολακια/αρακα στο κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο,μπορεις τις πατατες οταν τις βγαλεις να τις κανεις νιανια με βουτυρο,σα πουρε καπως ζυμαρικα με μανιταρια-καλαμποκι-κρεμα γαλακτος κ λιγο γιαουρτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με τα κρεατα εχω ενα θεμα με το λιπος, το σιχαινομαι μπλιαχ αηδια! Κανω χειρουργικη επεμβαση, πρωτα αφαιρω καθε ιχνος λιπους και μετα το τρωω. Τα ψαρια μου αρεσουν, πιο πολυ τα μεγαλα που μπορω να τα ψησω, δεν μου αρεσουν τηγανιτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποια θα μπορουσε να ηταν δηλαδη?Εσενα ποια ειναι η γνωμη σου για το παρακατω? http://www.youtube.com/watch? v=_oG6wnGqvu0&feature=related Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχάριΣερβίρει6-8 1 κιλό μοσχάρι 2 μεγάλα κρεμμύδια 200 γρ ελαιόλαδο 2 κύβους Αγρόκηπος (για κοκκινιστά) 3 σκελίδες σκόρδο (στα τέσσερα) Κριθαράκι ή χυλοπίτες 250 γρ κοκκινο κρασί 3 ώριμες ντομάτες 2 κουταλιές πελτέ 2 κουταλιές ζάχαρη φέτα παρμεζάνα Οδηγίες 1.Τσιγαρίζουμε στην χύτρα το μοσχάρι με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και με ένα ποτήρι νερό το βράζουμε για 15 λεπτά (ανάλογα και πόσο μικρά κομμάτια είναι το κρέας). 2.Αδειάζουμε το π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια καλή συνταγή μαγειρικής για σπετζοφάϊ - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CF%80%CE%B5%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%90-%CF%80%CE%B7%CE% BB%CE%AF%CE%BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
χαχαχαχαχα αυτή κ αν είναι σοβαρή ερώτηση! χαχαχαχαχ :D :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπαράγγια άγρια Μια κουταλιά πελτές τομάτας Δυο αυγά Μερικές σταγονίτσες βαλσαμικό πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες εδω μια ωραια συνταγη για μανιατικο συκλινο http://www.rotise.gr/erotisi/pws-ftiaxno- maniatiko-sygklino.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές για κολοκυθοκορφάδες γεμιστές - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE% BF%CE%AF-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CF%85%CE% B8%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%AC%CE%B4%CE% B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2005-10/ Pork+from+Elassona/fullstory.php?id=33111 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το λάδι και αρκετό νερό (σχεδόν να σκεπαστεί) και το βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία. 2. Κατά την διάρκεια της βράσης και περίπου στην μέση αυτής βάζουμε και το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει ανάλογα με το πόσο βρασμένο το θέλουμε . ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φασόλια ξερά 500 γρ καρότα 3 κομμένα σε ροδέλες χοντρές κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα ντοματάκια κονσέρβας: 400 γρ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σέλινο 3 κλωνάρια αλάτι λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο καυτερή πιπερίτσα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή μαγειρέματος για σουτζουκάκια σμυρναίικα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE% B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%90%CE% BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Συμβουλές και συνταγή για κολοκυθοκορφάδες τσιγαριστές;
Απάντηση:
1 κιλό περίπου κολοκυθοκορφάδες 1 χούφτα δυόσμο 2 ντομάτες 1 κρεμμύδι ξερό 2-3 σκελίδες σκόρδο 1-2 πατάτες (προαιρετικά) Ελαιόλαδο Αλάτι- πιπέρι Λίγο νερό 1. Ροδίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. 2. Προσθέτουμε τις κολοκυθοκορφάδες από τις οποίες έχουμε αφαιρέσει προσεκτικά τα "νευράκια" τους και τις πατάτες κομμένες στα τέσσερα. 3. Ρίχνουμε και τον δυόσμο και μόλις μαραθούν προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω εαν ειναι η καλλυτερη αλλα εγω το γεμιζω με ψιλοκομμενο μαιντανο ψιλοκομμενη φρεσκια ντοματα κρεμυδι σε ροδελες και λεπτες φετουλες λεμονιου Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνονται οι χοχλιοί μπουμπουριστοί;
Απάντηση:
εισαι ηλιθιος να θες να μαγειρευσεις χοχλιους.τους χοχλιους τους βραζουν ζωντανους.αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο βουτα θε μια κατσαρολα βραστου νερου να δουμε αν θα σου αρεσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι θελεις να κανεις? Διαβάστε περισσότερα...
η φετα γαλοπυλας που βαζουμε στο τοστ
Απάντηση:
Γύρω στις 90 θερμίδες η καπνιστή με 4% λίπος. Η βραστή νομίζω λιγότερες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρακτικά είναι το ίδιο : http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/σπετζοφαΐ-πηλίου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή Μία παραλλαγή του σοφρίτο της Κέρκυρας για όσους τους αρέσει η νόστιμη σάλτσα αλλά όχι το πολύ σκόρδο Συστατικά 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 φλιτζ. του τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο αλεύρι για το αλεύρωμα 2 κρεμμύδια μεγάλα τριμμένα 1 ποτήρι του νερού άσπρο κρασί 1 φλιτζ του τσαγιού ελαιόλαδο 2 φύλλα δάφνης ½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι αλάτι Σερβίρει4 - 5 άτομα Οδηγίες 1.Αλατίζετε και πιπερώνετε το κρέας. Το αλευρώνετε καλά κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες μερικες συνταγες εδω: http://www.sintagespareas.gr/sintages/piroski.html http://sintagoulis.gr/tag/%CF%80%CE%B9%CF%81%CE% BF%CF%83%CE%BA%CE%AF?stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρωτεινουχες τροφες - http://www.sidages.gr/%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE% B1/%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF% 81%CE%BF%CF%86%CE%AF%CE%BC%CF%89%CE%BD Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΩ ΕΝΑ ΦΑΣΙΑΝΟ
Απάντηση:
1 φασιανός 1&1/2 κιλό καθαρισμένος 1/2 φλυτζάνι τσαγιού λάδι 2-3 λεμόνια αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. Καψαλίζετε τον φασιανό και τον πλένετε πολύ καλά. Τον τρίβετε εξωτερικά μέ μισό λεμόνι καΐ τον άλατοπιπερώνετε. Τον πασπαλίζετε μέ ρίγανη. Άλατοπιπερώνετε επίσης τό άνοιγμα της κοιλιάς του και το πασπαλίζετε μέ ρίγανη. Στίβετε τά δύο λεμόνια. Τοποθετείτε τον φασιανό σέ ανάλογο ταψί, πού έχετε βάλει τό λάδι, τόν χυμό τοϋ λεμονιού και 1 φλυτζάνι ζεστό νερό. Ψήνετε τόν φασιανό έπι 1 έως 1&1/2 ώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δοκιμασε αυτη ειναι πολυ απλη αλλα τα κανει καλα τα φασολακια 1/2 κιλό φασόλια μικρά 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 κουταλιά ντοματοπελτέ 3 καρότα 1/2 νεροπότηρο λάδι Δυόσμοξερό Ρίγανη Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1-2 κουταλιές βούτυρο (ανάλογα με το πόσο παχύ είναι το κρέας) 10 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι ξηρό κρασί 1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι 1 ποτήρι του κρασιού νερό Κύμινο Πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
ειναι αγρια μανιταρια
Απάντηση:
δεν ξερει κανεις;;;;; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οχι,στην λαικη παντως!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρελαίνομαι για ψάρι!Μου αρέσει και γενικά και ειδικά. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.