Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Είναι ρατσιστές ξυπνά δεν θα πάρεις τίποτα φύγε .. από τhν κολο χώρα !!
Απάντηση: Αν είσαι πάνω απο 18 το διαβατήριο κρατάει για 10 χρονια
Απάντηση: πρεπει να χεις δικαιολογητικα που να επιβεβαιωνουν τουλαχιστον 6 ετη φοιτησης σου στην ελλαδα(νομιζω το λυκειο & τις σχολες τις αποκλ...
Απάντηση: να γυνει σκουπα αυτο λες μαζι σου
Απάντηση: τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια
Απάντηση: Με πολιτογραφηση, αρκεί να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτο...
Απάντηση: ε αν εισαι παντρεμενη με ελληνα και ζεις τουλαχιστον 10 χρονια στην ελλαδα μπορεις να κανεις αιτηση και την παιρνεις οποτε θες... καλο θα...
Απάντηση: ωραια ερωτηση ας αρχισουμε με την απαντηση σου εσυ τι γνωμη εχεις?
Απάντηση: This is a neat sumamry. Thanks for sharing!
Απάντηση: Σοβαρα?Δεν θα εχει απεριοριστο για να καλει εξωτερικο.......
 

ποια αδεια παραμονης πρεπει να επιλεξω στην περιπτωση αυτη???

η αδεια παραμονης μου για εξαρτημενη εργασια ληγει τελος του 6ου ομως εγω απτον 4ο του 10 ειμαι ανεργη(επιδοτουμενη απτον ΟΑΕΔ) κ συναμμα εχω καταθεσει κ για την ιθαγενεια μου(καθοτι διαμενω νομιμα στην ελλαδα απτα 4 κ κοντευω τα 26),ψαχνω να δω για ποια αδεια με συμφερει να καταθεσω,επι μακρον διαμενοντος,αοριστου χρονου,κοινοτικων υπηκοων?κ εννοειται οτι πρεπει να μπορω να δουλευω κιολας...αν καποιος γνωριζει ποιο ειναι το καλυτερο θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως αν μου απανταγε...ευχαριστω προκαταβολικα!
ΘΑ ΠΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ 3 - ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΤΗΣΙΑ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ/ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ). ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ. ΑΝΑΝΕΩΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΡΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ MAIL (stamos.l@dsa.gr). ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΣΤΑΜΟΣ
Σχετικές ερωτήσεις
Φιλε με τοσα που χρωστας οχι απλως θα σε σταματησουν , στα 6 μετρα θα σε στησουν !!!!!
Πολυ καλα τα λεει ο Ξενοφωντας παραπανω και να προσθεσω το εξης. Το θεμα δεν ειναι τοσο απλο. Ενας ανθρωπος που ερχεται απο αλλη χωρα για...
ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ/ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ [Ε.Ε.] ΑΠΟ ΤΟ 2007. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝ...
Ποιά δικαιολογητικά χρειάζονται για την ανανέωση άδειας παραμονής μετανάστη??
δεν μπορεις ετσι απλα θελει 3 χρονια να μενεις εκει να εργαζεσαι κτλ...
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Μετανάστες

χρωσταω 5000 στο δημοσιο και 40000 στις τραπεζες ειμαι καναδος υπηκοος αλλα ειμαι χρονια στην ελλαδα τελος παντων θελω να φυγω τωρα υπαρχει περιπτωση να με σταματησουν;
Απάντηση:
Φιλε με τοσα που χρωστας οχι απλως θα σε σταματησουν , στα 6 μετρα θα σε στησουν !!!!! Διαβάστε περισσότερα...
κατα την γνωμη σας δικαιουται καποιος μεταναστης την Ελληνικη ιθαγενεια? Εγω προσωπικα δεν ξερω τι να πω για τους λαθρομεταναστες αλλα μου φαινεται πολυ αδικο που δεν δινεται η ελληνικη ιθαγενεια σε οσους ειναι αλλοδαποι αλλα εχουν γεννηθει εδω η σε εκεινους που εχουν τελειωσει το ελληνικο δημοσιο σχολειο.Επειδη εχω φιλους απο ξενη χωρα με τους οποιους πηγαινα μαζι σχολειο μου κανει εντυπωση οτι δεν εχουν παρει ακομα ελληνικη υπηκοοτητα.
Απάντηση:
Πολυ καλα τα λεει ο Ξενοφωντας παραπανω και να προσθεσω το εξης. Το θεμα δεν ειναι τοσο απλο. Ενας ανθρωπος που ερχεται απο αλλη χωρα για μια καλυτερη τυχη και ερχεται νομιμα, υπο καποιες προϋποθεσεις μπορει να "χαρακτηριστει" Ελληνας, μα Ελληνας δε θα ειναι, αν δεν εχει Ελληνα γονιο. Και σε μια τετοια περιπτωση, σε ρωταω, αν γινει ενας πολεμος και καποιος Τουρκος ή Αλβανος ή Γεμρανος ή οτιδηποτε ειναι, που εχει αναγνωριστει σαν Ελληνας και ο πολεμος γινεται με την πατριδα του, τινο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ/ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ [Ε.Ε.] ΑΠΟ ΤΟ 2007. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ. ΑΡΚΕΙ Η ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ [ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ]. ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ [ΔΗΛ. ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ/VISA ΚΛΠ] ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ποιά δικαιολογητικά χρειάζονται για την ανανέωση άδειας παραμονής μετανάστη?? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν μπορεις ετσι απλα θελει 3 χρονια να μενεις εκει να εργαζεσαι κτλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι ρατσιστές ξυπνά δεν θα πάρεις τίποτα φύγε .. από τhν κολο χώρα !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν είσαι πάνω απο 18 το διαβατήριο κρατάει για 10 χρονια Διαβάστε περισσότερα...
τι πρεπει να κανς για να παρς τιν ελλινηκι ιθαγενεια δ ξερω απο που να ξεκινισω....
Απάντηση:
πρεπει να χεις δικαιολογητικα που να επιβεβαιωνουν τουλαχιστον 6 ετη φοιτησης σου στην ελλαδα(νομιζω το λυκειο & τις σχολες τις αποκλειουν,οποτε μιλαμε για δημοτικο κ γυμνασιο),δλδ πρεπει να πας στα σχολεια που φοιτησες να σου δωσουν τις βεβαιωσεις,σφραγισμενες κ υπογεγραμμενες,στην πορεια πας στον δημο σου κ σε κατατοπιζουν εκεινοι απο κει κ υστερα(γιατι ο καθε δημος εχει τα δικα του-αυθαιρετα εννοειτε-),φωτοτυπιες του διαβατηριου,αποφασης κλπ κ επισης ενα παραβολο τον 100 ευρω το οποιο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να γυνει σκουπα αυτο λες μαζι σου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι χρειαζεται για ελληνικη ιθαγενεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με πολιτογραφηση, αρκεί να διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα δέκα συνολικά έτη την τελευταία δωδεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης και να έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Για τυχόν διευκρινίσεις στείλε μου mail στο (stamos.l@dsa.gr). ΛΕΩΝΙΔΑΣ Χ. ΣΤΑΜΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣΝΑ ΠΑΡΩ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΥΠΗΚΟΌΤΗΤΆ, ΕΙΜΑΙ ΟΥΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΛΛΗΝΑ10 ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΧΟΜΑΙ ΠΑΙΔΊ 7 ΕΤΩΝ?
Απάντηση:
ε αν εισαι παντρεμενη με ελληνα και ζεις τουλαχιστον 10 χρονια στην ελλαδα μπορεις να κανεις αιτηση και την παιρνεις οποτε θες... καλο θα ηταν να ρωτησεις σε ενα ΚΕΠ ή στο αστυνομικο τμημα της γειτονιας σου. (τσεκαρε αυτο) http://el.wikisource.org/wiki/%CE%9A%CF%8E%CE%B4% CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82_%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7% CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82_%CE%B9%CE%B8%CE%B1% CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF% 82#IV._.CE.9C.CE.B5_.CE.BA.CE.B1.CF.84.CE.AC.CF.84 .CE.B1.CE.BE.CE.B7_.CF.83.CF.84.CE.B9.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ωραια ερωτηση ας αρχισουμε με την απαντηση σου εσυ τι γνωμη εχεις? Διαβάστε περισσότερα...
χρωσταω αρκετα στις τραπεζες και το δημοσιο...μπορω να φυγω στην γερμανια
Απάντηση:
This is a neat sumamry. Thanks for sharing! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σοβαρα?Δεν θα εχει απεριοριστο για να καλει εξωτερικο....... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να κάνεις την αίτηση σου στο υπουργείο εσσωτερικών. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΜΕ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ Μην έχει καταδικασθεί τελεσίδικα, κατά την τελευταία δεκαετία πριν από την υποβολή της αίτησης πολιτογράφησης, σε ποινή στερητική της ελευθερίας τουλάχιστον ενός έτους ΚΑΙ ΝΑ Μην εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση απέλασης. Επιπλέον να : α. Διαμένει νόμιμα στην Ελλάδα τουλάχιστον επί μία τριετία στην Ελλάδα ΚΑΙ β. Έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ωραία πήγαινε στο υπουργείο εσσωτερικών να κάνεις την αίτηση σου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εσείς μπορείτε να κάνετε αίτηση για την υπηκοότητα και να την πάρετε αν και θα περάσει καιρός.Τα παιδιά επειδή είναι ανήλικα μπορούν να την πάρουν πολύ σύντομα,ίσως και αυτόματα επειδή σαν κριτήριο στην Ελλάδα πιάνεται η υπηκοότητα του πατέρα.Για τη σύζυγο σας θα χρειαστεί να περάσει επιπλέον καιρός.Στο θέμα των υπηκοοτήτων έχει μείνει πολύ πίσω η Κύπρος,δύσκολα δίνει την υπηκοότητα ακόμα και σε αλλοδαπές γυναίκες Κυπρίων υπηκόων.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κυπρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αφου δεν ειχε χαρτια πως τον παντρευτικες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπα,ιδέα σου.Απο τους 10 φόνους και πάνω μπορεί να υπάρξει πρόβλημα.Ένας ίσον κανένας. Διαβάστε περισσότερα...
Εμενα προσωπικα αμα δεν παρανομουν δεν εχω προβλημα (γνωμη μου !) .
Απάντηση:
ανοίγεις μεγάλο θεμα....σίγουρα όλοι μα όλοι έχουν δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή, χωρίς όμως να επηρεάζουν την ζωή και την ασφάλεια των άλλων. Διαβάστε περισσότερα...
είναι από τη Βραζιλία και ο ίδιος ζητήσει να εχεί Κυπριακή υπηκόοτητα πώς μπορεί να την έχει?
Απάντηση:
Με 25.000 ευρο σε εναν μηνα θα εχεις αυτο που θες.No bullshit Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να γεμίσεις τα κατάλληλα έντυπα και να τα πάρεις στην αρμόδια αρχή.Κάνε ένα τηλέφωνο στην κυπριακή πρεσβεία να σε καθοδηγήσουν. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
επειδη αυτοι δουλευουν με λιγο μισθο και φυσικα ολοι αυτοι οι εργοδοτες του εκμεταλευονται. νομιζω να κανουμε και εμεις το ιδιο για να μην πεινασουμε ενοω οχι εκμεταλευση αλλα χαμηλομισθοι. δεν θελω να γινω ρατσιτρια παρολο που ειμαιι........ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι, αφού εσύ έχεις την επιμέλεια.(εννοείς με το παιδί ε;). αφού είσαι άγαμη, δεν του πέφτει λόγος του πατέρα, εκτός αν εννοείς για μόνιμα, που εκεί αλλάζει το θέμα.(το λέω γιατί το έβαλες στην κατηγορία "μετανάστες"). θα μπορέσεις λοιπόν να βγεις από την ελλάδα, όμως αν σκοπεύεις για μόνιμα, αν εκείνος θέλει, μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον σου, αλλά εσύ θα έχεις ήδη φύγει! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 143 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.