Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: νόστιμη συνταγή για μπριάμ στο φούρνο - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%...
Απάντηση: ξερω γω...να τα καρφωνεις?
Απάντηση: μενταγιον λαχανικα ικεα
Απάντηση: Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά; Λάθος... Το μπαγιάτικο...
Απάντηση: Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα το Flora (κρατάμε 2 κουταλιές για τα ζυμαρικά) και ροδίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το ...
Απάντηση: Εγώ πάλι τα τρώω με τζατζίκι ή με πάπρικα !
Απάντηση: Υλικά 8 πιπεριές για γέμισμα 2 ποτήρια ψιλοκομμένα μανιτάρια 2 κουταλιές ρύζι Καρολίνα για κάθε πιπεριά 2 κρεμμύδια ξερά 2 ώριμες ...
Απάντηση: Το φουρνο τον αναψες;
Απάντηση: πλύνε καλά το χταπόδι και ξεχωρισε τα πλοκάμια ενα-ενα βαλτα σε κατσαρόλα που έχει ελαιόλαδο να τα σωτάρεις ελαφρά και μετά στα κάρβουνα ...
Απάντηση: Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι...
 
λογικα η στο φουρνο η στη σχαρα..οντως ειναι πολυ νοστιμο ψαρι ο σολομος..μπες εδω και θα βρεις πολλες συνταγες για σολομο..http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%83%CF%89%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%BF&source=web&cd=1&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fsintagoulis.gr%2Ftag%2F%25CF%2583%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25BC%25CF%258C%25CF%2582%3Fstags%3D1%26adv%3D1&ei=pFixTr3SFcOK4gT8sNWzAQ&usg=AFQj

CNGxdcI1v0WGWZezaOZohQsTRErBtg&sig2=S5DccO00ZGewjCssVYkH7g

Σχόλια απάντησης

απάντησε η superstar

τρελα ειναι ο ατιμος και με ζυμαρικα και σκετος
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 16:41:29
ναι και εμενα μαρεσει πολυ!σολωμος και τσιπουρα ειναι τα αγαπημενα ψαρια!
σχολίασε η superstar  - 2011-11-02 16:46:05
και η τσιπουρα τα σπαει στην λαδοκολα ειναι τρελα
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 16:47:44
χαχα,δικος μου εισαι συ..και εμενα στη λαδοκκολα μαρεσει!η ψητη στα καρβουνα!
σχολίασε η superstar  - 2011-11-02 16:52:45
ασε εφαγα πριν καμια ωρα και τωρα πειναω με αυτα παλι χαχαχαχα
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 16:53:46
σορρυ ρε συ δεν μου αρεσει καθολου...εγω ειμαι πιο πολυ του κρεατος.....

Σχόλια απάντησης

απάντησε η babylove

εμενα μου αρεσουν ολα παλι :)
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 18:16:47
παιρνουμε φετα σολωμο φρεσκο,πλενουμε καλα και αλατοπιπερωνουμε.σε ενα πηλινο ταψι στρωνουμε λαδοκολλα.χτυπαμε μια κουταλια σουπας μουσταρδα με μια κουταλια σουπας μαγιονεζα ,αλειφουμε και απο τις δυο πλευρες το σωλομο και τοποθετουμε στο ταψι.χτυπαμε λεμονι με λιγο ελαιολαδο και περιχυνουμε το ψαρι ,πασπαλιζουμε ριγανη.ψηνουμε στην μεσαια σχαρα του φουρνου στο γκριλλ για 20 λεπτα ,δεν γυριζουμε τα κομματια απο την αλλη πλευρα ,γιατι χανει ο σωλομος τους χυμους του.
Μαρέσει και εμένα πολύ
Τρέλα!!!<3
Σχετικές ερωτήσεις
για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ....
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/zimarika- me-solomo.html
20-25 λεπτά
Θα χρειαστεις μια συσκευασία σολομού (200γραμ.), άνηθο, λεμόνι, βασιλικό αποξηραμένο, λίγη μαγιονέζα, κάπαρη (προαιρετικά) Ανακατεύου...
Ζυμώνουμε σε ένα μπολ 150 γρ. Flora Soft με βούτυρο με το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, το εστραγκόν, τον άνηθο και το κύμινο. Φτιάχνουμε μ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ. αγελαδινό βούτυρο 5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο χυμό από 1 λεμόνι Προετοιμασία: Στύβουμε το 1 λεμόνι και κόβουμε τα υπόλοιπα σε ροδέλες. Bάζουμε τον σολομό σε ένα μπολ και τον περιχύνουμε με το κρασί και τον χυμό του λεμονιού. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τον σολομό να μαριναριστεί για 2 ώρες στο ψυγείο. Για τη σάλτσα: Λιώνουμε το βούτυρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-me- solomo.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για πρωτο πιάτο σολωμό καπνιστο πως;
Απάντηση:
Θα χρειαστεις μια συσκευασία σολομού (200γραμ.), άνηθο, λεμόνι, βασιλικό αποξηραμένο, λίγη μαγιονέζα, κάπαρη (προαιρετικά) Ανακατεύουμε σε ένα μπολ 1 κουταλιά μαγιονέζα και λεμόνι προσθέτοντας λεμόνι ή μαγιονέζα, ανάλογα με το πόσο ρευστό θέλουμε να είναι. Προσθέτουμε λίγο βασιλικό και ανακατεύουμε. Βγάζουμε το σολομό από την συσκευασία και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τοποθετώντας τα σε ένα πιάτο. Ρίχνουμε την sauce και έχοντας ψιλοκόψει τον άνηθο (αφού τον πλύνουμε καλά), πασπαλίζουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζυμώνουμε σε ένα μπολ 150 γρ. Flora Soft με βούτυρο με το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, το εστραγκόν, τον άνηθο και το κύμινο. Φτιάχνουμε μπαστουνάκια, πανάρουμε σε ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα τοποθετούμε στο ψυγείο. Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε ταψί. Λιώνουμε σε ένα σκεύος το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο και περιχύνουμε τα λαχανικά. Καρυκεύουμε με βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε για ακόμα μια φορά. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 οC έως ότου μαλακώσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νόστιμη συνταγή για μπριάμ στο φούρνο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CF%81%CE% B9%CE%AC%CE%BC-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE% BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τρως την μαρουλοσαλάτα σου; καρφώνοντας το πιρούνι και να προσπαθείς να τα πιάσεις ή να βάζεις το πιρούνι από κάτω και να σηκώνεις ότι κάθεται πάνω;
Απάντηση:
ξερω γω...να τα καρφωνεις? Διαβάστε περισσότερα...
πως φτιαχνεται
Απάντηση:
μενταγιον λαχανικα ικεα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν το φρέσκο και αφράτο ψωμάκι σας μπαγιατέψει, συνήθως το πετάτε στα σκουπίδια ή το ταΐζετε στα πουλιά, σωστά; Λάθος... Το μπαγιάτικο ψωμί, εκτός από βασικό υλικό για μπιφτέκια και κεφτέδες, μπορεί να μετατραπεί σε ωραιότατα σπιτικά κρουτόν για σούπες και σαλάτες! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κόψετε σε μικρά τετραγωνάκια, να τα απλώσετε σε ένα ταψί ραντίζοντάς τα με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και να τα ψήσετε. Χίλιες φορές πιο νόστιμα από τα αγοραστά και σίγουρα πιο υγιεινά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα το Flora (κρατάμε 2 κουταλιές για τα ζυμαρικά) και ροδίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για λίγο. Ρίχνουμε τα μπαχαρικά, «σβήνουμε» με το κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα, τη ζάχαρη, το αλατοπίπερο και 1 φλιτζάνι ζεστό νερό. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει, μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας. Σε άλλη κατσαρόλα βράζουμε τα μακαρόνια, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο πακέτο τους. Τα στραγγίζουμε και τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ πάλι τα τρώω με τζατζίκι ή με πάπρικα ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 8 πιπεριές για γέμισμα 2 ποτήρια ψιλοκομμένα μανιτάρια 2 κουταλιές ρύζι Καρολίνα για κάθε πιπεριά 2 κρεμμύδια ξερά 2 ώριμες ντομάτες 2 καρότα Μαϊντανό , πιπέρι , αλάτι , λάδι Εκτέλεση 1.Σοτάρουμε τα μανιτάρια με το λάδι καλά. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια , τις ντομάτες , τα καρότα ψιλοκομμένα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. 2.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ρύζι και ένα ποτήρι νερό. Βράζουμε το φαγητό μέχρι να σωθούν όλα τα υγρά. Προσθέτουμε το αλάτι , το πιπέρι και το μαϊντανό. 3.Γεμί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το φουρνο τον αναψες; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλύνε καλά το χταπόδι και ξεχωρισε τα πλοκάμια ενα-ενα βαλτα σε κατσαρόλα που έχει ελαιόλαδο να τα σωτάρεις ελαφρά και μετά στα κάρβουνα εγώ ξεκινάω πάντα τη συνταγη με χταπόδι έτσι γιατι πάντα ειναι λαστιχένια και πολύ σκληρά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυκεύουμε τα κότσια μας με αλάτι και πιπέρι και στις 2 πλευρές και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε. Ρίχνουμε σε ένα καλά θερμασμένο τηγάνι 1 κουταλιά της σούπας Flora και σοτάρουμε τα μοσχαρίσια οσομπούκο γυρίζοντάς τα προσεκτικά και από τις 2 πλευρές, μέχρι το κρέας τους να αρχίζει να θωρακίζεται. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε μέσα στη γάστρα. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε και τα λαχανικά μας και τα καρυκεύουμε με λίγο πιπέρι και αλάτι. Καθώς τα σοτάρουμε, προσθέτουμε λίγο ακόμα Flora για επιπλέον ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500γρ αλευρι, 2 σακουλακια μαγια,λιγο αλατι,ζχαρη,500 μλ νερο και λιγο λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Για 4 άτομα 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 4 φιλέτα (1/2 κιλό περίπου) πεσκανδρίτσα (συναγρίδα ή πέρκα) 2 φλιτζάνια σκόρδο φρέσκο χοντροκομμένο, το λευκό και το περισσότερο από το πράσινο μέρος, ή 1 κουτ. σούπας σκόρδο λιωμένο 1 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό 1 1/2 φλιτζάνι ζωμό από ψάρι 6-8 αγκινάρες μέτριες, καθαρισμένες και κομμένες στη μέση (δείτε τη μέθοδο) 1 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό χοντροκομμένο Αλάτι και πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο ή μια γερή πρέζα μπούκοβο Για τις πατάτες: 5 πατάτες μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγή κοκτέιλ μοχιτο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B1%CE%BC%CE% B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE% B7-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE% BA%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB-%CE%BC%CE% BF%CF%87%CE%B9%CF%84%CE%BF-mojito Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το πνιγεις πρωτα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 2 Συστατικά:1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο2 κολοκύθια κομμένα σε λεπτά μακρόστενα κομμάτια (sticks)2 κουταλιές σούπας teriyaki sauce 1 κουταλιά σούπας σόγια1 κουταλιά σούπας σουσάμιφρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΔιατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήςΘερμίδες: 172 kcalΠρωτεΐνη: 4 γρ.Υδατάνθρακες: 15 γρ.Λίπος: 9 γρ.Φυτικές Ίνες: 4,3 γρ. ΟδηγίεςΣε αντικολλητικό σκεύος ρίξτε το ελαιόλαδο μαζί με τα κρεμμύδια και μόλις τό ελαιό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εδώ http://www.ambrosiadis.gr/secrets/secrets-of- chicken-13 σου δίνει κάποιες πληροφορίες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό κολοκύθια μέτρια τρυφερά χωρίς απόρους 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (κεφαλοτύρι) 4 αυγά Φαρίν-απ Λίγη τριμμένη φρυγανιά Πιπέρι Δυόσμος ψιλοκομμένος Ρίγανη, αλάτι Εκτέλεση : Τρίβουμε στον τρίφτη τα κολοκύθια. Αλατίζουμε λίγο και τα στύβουμε καλά. Ρίχνουμε το τυρί, το δυόσμο, το πιπέρι και τα αυγά, την τριμμένη φρυγανιά και το φαρίν απ ώστε να πήξουν. Όταν κάψει το λάδι στη φριτέζα ή το τηγάνι ρίχνουμε μέσα τους λουκουμάδες που τους έχουμε πρώτα αλευρώσει. Όταν ροδίσ... Διαβάστε περισσότερα...
Ψάχνω μια καλή συνταγή για κανελόνια με κιμά μέσα... Έφαγα πρόσφατα σε ένα εστιατόριο και είχε κάτι σα ροζ/κόκκινη σάλτσα πολύ αραιή και μέσα είχαν κιμά και πολύ πολύ μικρά κομματάκια τυριού... από τότε ψάχνω απεγνωσμένα!
Απάντηση:
Εγώ κανελόνια έχω κάνει την εξής συνταγή: 250γρ κανελόνια 250γρ μοσχαρίσιο κιμά 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 ξυλάκι κανελας 1 φλιτζάνι τριμμένο ρεγκάτο 1/2 φλ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 ψιλοκομμένη ντομάτα αλατοπίπερο Εκτέλεση: Σοτάρω στο λάδι το κρεμμύδι και τον κιμά το σβήνω με κρασί, προσθέτω κανέλα, αλατοπίπερο, ντομάτα και αφήνω να σιγοβράσει σκεπασμένο για κάνα μισάωρο. όταν πιεί το ζουμί του και ψιλοκρυώσει ανακατεύω με τ... Διαβάστε περισσότερα...
ποσο ειναι τα 3/4
Απάντηση:
Αριθμομηχανη δεν έχεις να.κανεις.μια.πράξη?να στο.πω σε ποσοστό τις.% ή θα μπερδεύτεις χειρότερα? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά Για Φασολάκια γιαχνί με σκόρδο 1 κιλό καταψυγμένα στρογγυλά φασολάκια 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 μικρό καρότο 3-4 σκελίδες σκόρδο 1 κύβο λαχανικών λάδι, αλάτι, χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι Για το σερβίρισμα Προετοιμασία Η προετοιμασία: Ετοιμάστε 750 ml ζωμό με τον κύβο. Καθαρίστε το κρεμμύδι χωρίς να το κόψετε. Ξύστε και ψιλοκόψτε το καρότο, ψιλοκόψτε το μαϊντανό και το σκόρδο. Για τα φασολάκια: Ζεματίστε τα ρίχνοντάς τα σε καυτό νερό με το κρεμμύδι. Στρ... Διαβάστε περισσότερα...
Η πιο νόστιμη συνταγή για λουκάνικα με θυμάρι;
Απάντηση:
λουκάνικα με θυμάρι 1/2 κιλά χωριάτικα λουκάνικα 130 γρ. αλεύρι 1 αυγό 1 κούπα γάλα 3 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο Λίγο θυμάρι Λίγο βούτυρο Λίγο αλάτι Σάλτσα μουστάρδας Ετοιμασία 1.Χτυπάμε στο μπλέντερ το αλεύρι, το αυγό, το γάλα και λίγο αλάτι μέχρι να γίνουν ένας λείος χυλός και μετά προσθέτουμε τον μαϊντανό και το θυμάρι. 2.Βουτυρώνουμε ένα ταψί, βάζουμε μέσα τα λουκάνικα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220° C για 5 λεπτά περίπου. 3.Ρίχνουμε τον χυλό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 άτομα 800 γραμ ψαρονέφρι 1 φλιτζ του καφέ ελαιόλαδο 1 φλιτζ του καφέ κόκκινο κρασί 1 πρέζα γλυκιά πάπρικα 1 κουτ γλυκού ρίγανη,Αλάτι, πιπέρι 2 μεγάλες ντομάτες καλά πλυμένες 2 φλιτζ τσαγιού κασέρι λεπτοτριμμένο 800 γραμ πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε ροδέλες 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο Αλάτι Κόβετε τις ντομάτες σε λεπτές φέτες. Τις αλατίζετε, τις πιπερώνετε και τις αφήνετε να περιμένουν. Παίρνετε το ψαρονέφρι και το κόβετε σε χοντρές φέτες. Το κτυπάτε λίγο να αν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή μαγειρικής για την αυθεντική σπεσιαλιτέ ρεβυθοκεφτέδες σίφνου - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%81%CE%B5%CE%B2%CF% 85%CE%B8%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AD%CE% B4%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%83%CE%B9%CE% B1%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%AD-%CF%83%CE%AF%CF%86%CE% BD%CE%BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 34 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: