Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 20-25 λεπτά
Απάντηση: Θα χρειαστεις μια συσκευασία σολομού (200γραμ.), άνηθο, λεμόνι, βασιλικό αποξηραμένο, λίγη μαγιονέζα, κάπαρη (προαιρετικά) Ανακατεύου...
Απάντηση: Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία... ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τον κάνουμε πιο ελαφρύ... Διάβασε την παρακάτω συνταγή που...
Απάντηση: Νοστιμη κοτοπιττα συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81...
Απάντηση: 2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρ...
Απάντηση: οχι, γιατι περιέχει σκόνη βουτυρογάλακτος.
Απάντηση: Μέσα σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε καυτό νερό και τον σπιτικό ζωμό βοδινού. Ανακατεύουμε ελαφρά να διαλυθεί και να πάρει μία βράση και κατόπι...
Απάντηση: Τα παντα για σαλτσες υπαρχουν εδω , επιλεγεις και απλα δημιουργεις. http://www.inout.gr/ NewPagesHtml/ saltses.html
Απάντηση: εριγραφή Μια εξαιρετική εναλλακτική στην κλασική συνταγή πέστο με βασιλικό. Είναι προτιμότερο να κάνετε αρκετά βάζα, για να έχετε απόθ...
Απάντηση: θεωρητικα 1-2 . Επειδη εχω μαγειρεψει αρκετες φορες, τα βαζω σε νερο που βραζει και μολις αρχιζουν να βγαινουν στην επιφανεια τα βγαζω κα...
 
λογικα η στο φουρνο η στη σχαρα..οντως ειναι πολυ νοστιμο ψαρι ο σολομος..μπες εδω και θα βρεις πολλες συνταγες για σολομο..http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%83%CF%89%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%BF&source=web&cd=1&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fsintagoulis.gr%2Ftag%2F%25CF%2583%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25BC%25CF%258C%25CF%2582%3Fstags%3D1%26adv%3D1&ei=pFixTr3SFcOK4gT8sNWzAQ&usg=AFQj

CNGxdcI1v0WGWZezaOZohQsTRErBtg&sig2=S5DccO00ZGewjCssVYkH7g

Σχόλια απάντησης

απάντησε η superstar

τρελα ειναι ο ατιμος και με ζυμαρικα και σκετος
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 16:41:29
ναι και εμενα μαρεσει πολυ!σολωμος και τσιπουρα ειναι τα αγαπημενα ψαρια!
σχολίασε η superstar  - 2011-11-02 16:46:05
και η τσιπουρα τα σπαει στην λαδοκολα ειναι τρελα
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 16:47:44
χαχα,δικος μου εισαι συ..και εμενα στη λαδοκκολα μαρεσει!η ψητη στα καρβουνα!
σχολίασε η superstar  - 2011-11-02 16:52:45
ασε εφαγα πριν καμια ωρα και τωρα πειναω με αυτα παλι χαχαχαχα
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 16:53:46
σορρυ ρε συ δεν μου αρεσει καθολου...εγω ειμαι πιο πολυ του κρεατος.....

Σχόλια απάντησης

απάντησε η babylove

εμενα μου αρεσουν ολα παλι :)
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 18:16:47
παιρνουμε φετα σολωμο φρεσκο,πλενουμε καλα και αλατοπιπερωνουμε.σε ενα πηλινο ταψι στρωνουμε λαδοκολλα.χτυπαμε μια κουταλια σουπας μουσταρδα με μια κουταλια σουπας μαγιονεζα ,αλειφουμε και απο τις δυο πλευρες το σωλομο και τοποθετουμε στο ταψι.χτυπαμε λεμονι με λιγο ελαιολαδο και περιχυνουμε το ψαρι ,πασπαλιζουμε ριγανη.ψηνουμε στην μεσαια σχαρα του φουρνου στο γκριλλ για 20 λεπτα ,δεν γυριζουμε τα κομματια απο την αλλη πλευρα ,γιατι χανει ο σωλομος τους χυμους του.
Μαρέσει και εμένα πολύ
Τρέλα!!!<3
Σχετικές ερωτήσεις
Βράζουμε τις παπαρδέλες και κρατάμε λίγο από το νερό τους. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε κα...
Ζυμώνουμε σε ένα μπολ 150 γρ. Flora Soft με βούτυρο με το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, το εστραγκόν, τον άνηθο και το κύμινο. Φτιάχνουμε μ...
Μέσα σε ταψάκι καρυκεύουμε τα φιλέτα του σολομού με αλατοπίπερο, τα περιχύνουμε με τον χυμό των μοσχολέμονων και τα αφήνουμε για 10 λεπτά...
για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ....
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/zimarika- me-solomo.html
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Βράζουμε τις παπαρδέλες και κρατάμε λίγο από το νερό τους. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και το αγγουράκι τουρσί και τα σοτάρουμε. Μόλις ξανθύνουν ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τον καπνιστό σολωμό και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και τη βότκα. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες. Αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά, συμπληρώνουμε με την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να δένει η... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζυμώνουμε σε ένα μπολ 150 γρ. Flora Soft με βούτυρο με το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, το εστραγκόν, τον άνηθο και το κύμινο. Φτιάχνουμε μπαστουνάκια, πανάρουμε σε ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα τοποθετούμε στο ψυγείο. Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε ταψί. Λιώνουμε σε ένα σκεύος το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο και περιχύνουμε τα λαχανικά. Καρυκεύουμε με βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε για ακόμα μια φορά. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 οC έως ότου μαλακώσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέσα σε ταψάκι καρυκεύουμε τα φιλέτα του σολομού με αλατοπίπερο, τα περιχύνουμε με τον χυμό των μοσχολέμονων και τα αφήνουμε για 10 λεπτά να μαριναριστούν. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με το κατίκι Δομοκού, το ξύσμα των μοσχολέμονων και το σχοινόπρασσο και δημιουργούμε μια κρέμα τυριού. Αλείφουμε την πάνω πλευρά των φιλέτων με το μίγμα της κρέμας τυριού και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20-25΄. Προσέχουμε μη μας στεγνώσει το κρέας του σολομού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ. αγελαδινό βούτυρο 5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο χυμό από 1 λεμόνι Προετοιμασία: Στύβουμε το 1 λεμόνι και κόβουμε τα υπόλοιπα σε ροδέλες. Bάζουμε τον σολομό σε ένα μπολ και τον περιχύνουμε με το κρασί και τον χυμό του λεμονιού. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τον σολομό να μαριναριστεί για 2 ώρες στο ψυγείο. Για τη σάλτσα: Λιώνουμε το βούτυρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-me- solomo.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για πρωτο πιάτο σολωμό καπνιστο πως;
Απάντηση:
Θα χρειαστεις μια συσκευασία σολομού (200γραμ.), άνηθο, λεμόνι, βασιλικό αποξηραμένο, λίγη μαγιονέζα, κάπαρη (προαιρετικά) Ανακατεύουμε σε ένα μπολ 1 κουταλιά μαγιονέζα και λεμόνι προσθέτοντας λεμόνι ή μαγιονέζα, ανάλογα με το πόσο ρευστό θέλουμε να είναι. Προσθέτουμε λίγο βασιλικό και ανακατεύουμε. Βγάζουμε το σολομό από την συσκευασία και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τοποθετώντας τα σε ένα πιάτο. Ρίχνουμε την sauce και έχοντας ψιλοκόψει τον άνηθο (αφού τον πλύνουμε καλά), πασπαλίζουμε... Διαβάστε περισσότερα...
έχω ακούσει πως μειώνονται πολύ οι θερμίδες του αλλά πως φτιάχνετε?
Απάντηση:
Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία... ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τον κάνουμε πιο ελαφρύ... Διάβασε την παρακάτω συνταγή που βρήκα από το madata.gr. Την έχω κάνει και εγώ και ομολογώ ότι βγήκε υπέροχο! Μουσακάς "διαίτης" 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ( από νουά) 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 καρότο τριμμένο 1 κολοκυθάκι τριμμένο 2 ντομάτες τριμμένες 4-5 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε μακριές φέτες 3 κ.σ ελαιόλαδο Μαϊντανός, κανέλα, αλάτι, πιπέρι Για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νοστιμη κοτοπιττα συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF% 8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνετε χοιρινά μπριζολάκια με σως βύσσινο;
Απάντηση:
2 κοματια σκόρδο λιωμένα 5 χοιρινά μπριζολάκια 2 κουταλιές βούτυρο 1/2 κούπα γλυκό βύσσινο μοσχοκάρυδο γαρίφαλλο σκόνη 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού 1/2 κούπα χυμό πορτοκαλιού (στην πορεία μάλλον θα χρειαστεί κι άλλο) Μισό πορτοκάλι σε ψιλές φέτες Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οχι, γιατι περιέχει σκόνη βουτυρογάλακτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέσα σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε καυτό νερό και τον σπιτικό ζωμό βοδινού. Ανακατεύουμε ελαφρά να διαλυθεί και να πάρει μία βράση και κατόπιν προσθέτουμε το αρνάκι. Προσθέτουμε μερικούς σπόρους μπαχάρι, πιπέρι μαύρο σε κόκκους, ένα φύλλο δάφνης και ένα κλαράκι δενδρολίβανο, ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να γίνει τρυφερό το κρέας σε σιγανή θερμοκρασία. Παράλληλα, χτυπάμε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος με τα αυγά μέχρι να ομογενοποιηθούν και τα αφήνουμε στην άκρη. Μόλις βράσει το ... Διαβάστε περισσότερα...
Πώς γίνεται η σάλτσα ψητού που θα χρησιμοποιηθεί για τα μακαρόνια, αφού έχω ήδη ψήσει το χοιρινό μπούτι;
Απάντηση:
Τα παντα για σαλτσες υπαρχουν εδω , επιλεγεις και απλα δημιουργεις. http://www.inout.gr/NewPagesHtml/saltses.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εριγραφή Μια εξαιρετική εναλλακτική στην κλασική συνταγή πέστο με βασιλικό. Είναι προτιμότερο να κάνετε αρκετά βάζα, για να έχετε απόθεμα! υλικά (4 Μερίδες) 250 ml ελαιόλαδο 200 γραμμάρια φρέσκο σκόρδο 50 γραμμάρια φρέσκο βασιλικό 100 γραμμάρια τυρί Πεκορίνο 200 γραμμάρια κουκουνάρι αλάτι και πιπέρι προετοιμασία Πλύνετε, στεγνώστε και ψιλοκόψτε το σκόρδο και το βασιλικό. Στη συνέχεια, αναμίξτε με ελαιόλαδο. Τρίψτε το τυρί Πεκορίνο πολύ λεπτά και προσθέστε το στο λάδι. Σε ένα ζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θεωρητικα 1-2 . Επειδη εχω μαγειρεψει αρκετες φορες, τα βαζω σε νερο που βραζει και μολις αρχιζουν να βγαινουν στην επιφανεια τα βγαζω και ειναι ετοιμα. Διαβάστε περισσότερα...
τα υλικα που χρειαζονται για να φτιαξω νοστιμο αρνακι στο φουρνο με λαδοκολα
Απάντηση:
1 ολόκληρο αρνίσιο μπούτι (1,8-2 κιλά) 2 σκελ.σκόρδο σε φετούλες χυμός λεμονιού 3 κουτ. λάδι αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο καρφάκια γαρίφαλο 1 κιλό πατάτες για φούρνο 2 κουτ. βούτυρο αλατοπίπερο και λεμόνι για τις πατάτες Διαβάστε περισσότερα...
Εγώ προσπάθησα να φτιάξω αλλά δεν μου βγήκαν καλά δεν ξέρω γιατί... Θα ξαναπροσπαθώσω θα φτιάξω αυτά. :3 https://www.youtube.com/watch?v=LBe_3s2xGbI
Απάντηση:
Ερωτας <3 τα αγαπημενα μ γλυκα νομιζω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.Ρίχνουμε την σάλτσα,το ανάλογο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.Στην συνέχεια, ρίχνουμε το κριθαράκι.Μόλις "τραβήξει" τα νερά του, σβήνουμε. Υλικά : 700 γραμμάρια κριθαράκι χονδρό 600-700 γραμμάρια μανιτάρια 3-4 κρυμμύδια 4 ποτήρια χυμός ντομάτας μαιντανός σκόρδο λάδι αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε τα ζυμαρικά σε μεγάλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό που βράζει και τα μαγειρεύουμε al dente, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρούμε στη συσκευασία τους. Παράλληλα, σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το Flora Soft με βούτυρο και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, προσθέτουμε το λιωμένο σκόρδο και τo αφήνουμε για λίγο να λιώσει και να απελευθερώσει το άρωμά του, χωρίς να μας καεί. Προσθέτουμε τις πιπερίτσες ψιλοκομμένες, το θυμάρι και ανακατεύουμε. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά, κρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γίνετε και με κοτοπουλο αλλα κανονοκά πρέπει να έχει κατσικάκι ή αρνάκι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέστροφα στο κάρβουνο, στον ατμό, πλακί και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω πενιρλί;
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ ½ ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ 1 & ¼ ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ 50ΓΡ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ½ ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ 3-4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΡΑΣΙ ½ ΚΟΥΠΑ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 250 ΓΡ. ΚΑΣΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σήμερα θα σας δείξω πως να φτιάχνετε το δικό σας σπιτικό πεντανόστιμο χωριάτικο ψωμί. Είναι τόσο απλό, που σίγουρα θα δοκιμάσετε. Αναπόφευκτα θα κάνετε τις συγκρίσεις με το ψωμί που αγοράζετε από το φούρνο της γειτονιάς. Υλικά για ψωμί ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ Τα υλικά που χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας πεντανόστιμο ψωμί είναι: α) 1 κιλό σκληρό αλεύρι (στο παράδειγμά μου χρησιμοποιώ το "Αλεύρι για παραδοσιακά ζυμωτά" από το ΑΒ. β) 1 κύβο φρέσκια μαγιά μπύρας (στ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ(ΣΑΝ ΤΑΨΙ) ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΑΠΤΙΣ ΠΡΟΣΜΥΞΕΙΣ. 2)ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ (15 ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ) 3)ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΙΣ ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΥΡΟ.. 4)ΒΑΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΚΑΛΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΡΟ,ΛΑΔΙ,ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΑΘΑ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπιφτεκια μοσχαρισια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ιουυυυυυ..δν μαρεσουν γιαχνη Διαβάστε περισσότερα...
Ποια είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη ιστοσελίδα (website) με συνταγές μαγειρικής?
Απάντηση:
φυσικά το http://www.sidages.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με κρεμα γαλακτος,σκορδο και βασιλικο.Γευστικα δεν θα ειναι τοσο πετυχημενο ομως.Ο τοννος ειναι καλυτερος με κοκκινη σαλτσα.Δηλαδη σοταρεις κρεμμυδι και μετα νερακι,λαδι pumarro,αλατι,πιπερι,πιπεριες,βασιλικο και τοννο.Βραζουν ολα μαζι και ειναι απιστευτο.Δοκιμασε το κι ετσι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ ελληνική-κουζίνα/λαγάνα Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 35 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: