Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 20-25 λεπτά
Απάντηση: Θα χρειαστεις μια συσκευασία σολομού (200γραμ.), άνηθο, λεμόνι, βασιλικό αποξηραμένο, λίγη μαγιονέζα, κάπαρη (προαιρετικά) Ανακατεύου...
Απάντηση: Μμμμμμ κερνας????
Απάντηση: λοιπον ακου....φτιαξε μια ομελετα,και προσθεσε τυρι...
Απάντηση: Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκ...
Απάντηση: εγω εκανα την πιτσα του ακη προσφατα και μου βγηκε πολυ πιο νοστιμη απο αυτη που εφτιαχνα μεχρι τωρα!παρα πολυ νοστιμη!http:// www.youtub...
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 250 γρ μύδια 150 γρ καλαμπόκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψι...
Απάντηση: Τρυπάμε τις μελιτζάνες με πιρούνι, τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο γκριλ έως ότου μαλακώσουν καλά. Παράλληλα σε ένα φ...
Απάντηση: Για τις γλώσσες: Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες και στη συνέχεια τις βουλιάζουμε μία - μία στα αυγά που έχουμε χτυπήσει. Στη συνέχει...
Απάντηση: Εκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χορταρικά. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα σε μια κατσαρόλα με το λάδι. Ύστερα προσθέτω και ...
 
λογικα η στο φουρνο η στη σχαρα..οντως ειναι πολυ νοστιμο ψαρι ο σολομος..μπες εδω και θα βρεις πολλες συνταγες για σολομο..http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%83%CF%89%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%BF&source=web&cd=1&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fsintagoulis.gr%2Ftag%2F%25CF%2583%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25BC%25CF%258C%25CF%2582%3Fstags%3D1%26adv%3D1&ei=pFixTr3SFcOK4gT8sNWzAQ&usg=AFQj

CNGxdcI1v0WGWZezaOZohQsTRErBtg&sig2=S5DccO00ZGewjCssVYkH7g

Σχόλια απάντησης

απάντησε η superstar

τρελα ειναι ο ατιμος και με ζυμαρικα και σκετος
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 16:41:29
ναι και εμενα μαρεσει πολυ!σολωμος και τσιπουρα ειναι τα αγαπημενα ψαρια!
σχολίασε η superstar  - 2011-11-02 16:46:05
και η τσιπουρα τα σπαει στην λαδοκολα ειναι τρελα
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 16:47:44
χαχα,δικος μου εισαι συ..και εμενα στη λαδοκκολα μαρεσει!η ψητη στα καρβουνα!
σχολίασε η superstar  - 2011-11-02 16:52:45
ασε εφαγα πριν καμια ωρα και τωρα πειναω με αυτα παλι χαχαχαχα
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 16:53:46
σορρυ ρε συ δεν μου αρεσει καθολου...εγω ειμαι πιο πολυ του κρεατος.....

Σχόλια απάντησης

απάντησε η babylove

εμενα μου αρεσουν ολα παλι :)
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 18:16:47
παιρνουμε φετα σολωμο φρεσκο,πλενουμε καλα και αλατοπιπερωνουμε.σε ενα πηλινο ταψι στρωνουμε λαδοκολλα.χτυπαμε μια κουταλια σουπας μουσταρδα με μια κουταλια σουπας μαγιονεζα ,αλειφουμε και απο τις δυο πλευρες το σωλομο και τοποθετουμε στο ταψι.χτυπαμε λεμονι με λιγο ελαιολαδο και περιχυνουμε το ψαρι ,πασπαλιζουμε ριγανη.ψηνουμε στην μεσαια σχαρα του φουρνου στο γκριλλ για 20 λεπτα ,δεν γυριζουμε τα κομματια απο την αλλη πλευρα ,γιατι χανει ο σωλομος τους χυμους του.
Μαρέσει και εμένα πολύ
Τρέλα!!!<3
Σχετικές ερωτήσεις
Βράζουμε τις παπαρδέλες και κρατάμε λίγο από το νερό τους. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε κα...
Ζυμώνουμε σε ένα μπολ 150 γρ. Flora Soft με βούτυρο με το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, το εστραγκόν, τον άνηθο και το κύμινο. Φτιάχνουμε μ...
Μέσα σε ταψάκι καρυκεύουμε τα φιλέτα του σολομού με αλατοπίπερο, τα περιχύνουμε με τον χυμό των μοσχολέμονων και τα αφήνουμε για 10 λεπτά...
για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ....
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/zimarika- me-solomo.html
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Βράζουμε τις παπαρδέλες και κρατάμε λίγο από το νερό τους. Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και το θερμαίνουμε καλά. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και το αγγουράκι τουρσί και τα σοτάρουμε. Μόλις ξανθύνουν ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τον καπνιστό σολωμό και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 1-2 λεπτά. Σβήνουμε με το χυμό λεμονιού και τη βότκα. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες. Αφήνουμε να εξατμιστούν τα υγρά, συμπληρώνουμε με την κρέμα γάλακτος και μόλις αρχίσει να δένει η... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζυμώνουμε σε ένα μπολ 150 γρ. Flora Soft με βούτυρο με το ξύσμα λεμονιού, το θυμάρι, το εστραγκόν, τον άνηθο και το κύμινο. Φτιάχνουμε μπαστουνάκια, πανάρουμε σε ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα τοποθετούμε στο ψυγείο. Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά και τα βάζουμε σε ταψί. Λιώνουμε σε ένα σκεύος το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο και περιχύνουμε τα λαχανικά. Καρυκεύουμε με βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε για ακόμα μια φορά. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 180 οC έως ότου μαλακώσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μέσα σε ταψάκι καρυκεύουμε τα φιλέτα του σολομού με αλατοπίπερο, τα περιχύνουμε με τον χυμό των μοσχολέμονων και τα αφήνουμε για 10 λεπτά να μαριναριστούν. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με το κατίκι Δομοκού, το ξύσμα των μοσχολέμονων και το σχοινόπρασσο και δημιουργούμε μια κρέμα τυριού. Αλείφουμε την πάνω πλευρά των φιλέτων με το μίγμα της κρέμας τυριού και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20-25΄. Προσέχουμε μη μας στεγνώσει το κρέας του σολομού. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ. αγελαδινό βούτυρο 5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο χυμό από 1 λεμόνι Προετοιμασία: Στύβουμε το 1 λεμόνι και κόβουμε τα υπόλοιπα σε ροδέλες. Bάζουμε τον σολομό σε ένα μπολ και τον περιχύνουμε με το κρασί και τον χυμό του λεμονιού. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τον σολομό να μαριναριστεί για 2 ώρες στο ψυγείο. Για τη σάλτσα: Λιώνουμε το βούτυρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-me- solomo.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για πρωτο πιάτο σολωμό καπνιστο πως;
Απάντηση:
Θα χρειαστεις μια συσκευασία σολομού (200γραμ.), άνηθο, λεμόνι, βασιλικό αποξηραμένο, λίγη μαγιονέζα, κάπαρη (προαιρετικά) Ανακατεύουμε σε ένα μπολ 1 κουταλιά μαγιονέζα και λεμόνι προσθέτοντας λεμόνι ή μαγιονέζα, ανάλογα με το πόσο ρευστό θέλουμε να είναι. Προσθέτουμε λίγο βασιλικό και ανακατεύουμε. Βγάζουμε το σολομό από την συσκευασία και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τοποθετώντας τα σε ένα πιάτο. Ρίχνουμε την sauce και έχοντας ψιλοκόψει τον άνηθο (αφού τον πλύνουμε καλά), πασπαλίζουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μμμμμμ κερνας???? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λοιπον ακου....φτιαξε μια ομελετα,και προσθεσε τυρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 3 σκελίδες σκόρδο Ξύδι ή χυμός λεμονιού Αλάτι Εκτέλεση : Αν έχουμε μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν, πρώτα σε σιγανή και έπειτα στη μεσαία ταχύτητα. Αν δεν έχουμε μπλέντερ, κάνουμε τη σκορδαλιά κατά τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή στο γουδί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω εκανα την πιτσα του ακη προσφατα και μου βγηκε πολυ πιο νοστιμη απο αυτη που εφτιαχνα μεχρι τωρα!παρα πολυ νοστιμη!http://www.youtube.com/watch?v=Eniogkill- A&feature=player_embedded Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4 Υλικά: 250 γρ μύδια 150 γρ καλαμπόκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 100 ml λευκό κρασί 100 γρ. πράσινες και κόκκινες πιπεριές 2 κούπες ρύζι άγριο ελαφρώς βρασμένο 40 ml ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα (¼ συνταγής): Μερίδα: ¼ συνταγής Θερμίδες: 328 kcal Πρωτεΐνη: 14,8 γρ. Υδατάνθρακες: 52 γρ. Λίπος: 12,3 γρ. Εκτέλεση: Πλένουμε τα μύδια καλά και τα στραγγίζουμε. Σε μια κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρυπάμε τις μελιτζάνες με πιρούνι, τις τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε στο γκριλ έως ότου μαλακώσουν καλά. Παράλληλα σε ένα φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι, τον βασιλικό και το Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε ελαφρά σε χαμηλή θερμοκρασία. Βγάζουμε το εξωτερικό περίβλημα από τα λουκάνικα και ρίχνουμε τον κιμά τους στο τηγάνι μας. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα προσθέτοντας τα ψιλοκομμένα τοματάκια και τον πελτέ μαζί με λίγο νερό και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5-7 λεπτά ακόμα. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τις γλώσσες: Αλατοπιπερώνουμε τις γλώσσες και στη συνέχεια τις βουλιάζουμε μία - μία στα αυγά που έχουμε χτυπήσει. Στη συνέχεια τις πανάρουμε στην τριμμένη φρυγανιά από τις δύο πλευρές, πιέζοντας καλά για να καλυφθεί όλη η επιφάνεια τους και τις κρατάμε στην άκρη για λίγο. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο και περιμένουμε να λιώσει και να ζεσταθεί καλά. Τηγανίζουμε τις γλώσσες σε δυνατή θερμοκρασία και από τις δυο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα και όταν είναι έτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε τα χορταρικά. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα σε μια κατσαρόλα με το λάδι. Ύστερα προσθέτω και τα διάφορα μυρωδικά ψιλοκομμένα. Τα σοτάρω και τέλος ολοκληρώνω με το σπανάκι και τα χόρτα ψιλοκομμένα. Όταν σοταριστούν όλα τα υλικά μου, προσθέτω νερό και αφού πάρει μια βράση, αλατοπιπερώνω & προσθέτω το χυμό απο το λεμόνι. Το φαγητό είναι έτοιμο όταν έχουν εξατμιστεί όλα τα υγρά του. ΥΛΙΚΑ : 500 γρ. σπανάκι 3 πράσα 1 κιλό διάφορα άγρια χόρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απαιτήσεις σε νερό:Το καρπούζι αποτελείται κατά 90% από νερό, οπότε η επάρκεια νερού είναι καθοριστική κατά την ανάπτυξη του φυτού και του καρπού. Έλλειψη νερού μπορεί να προκαλέσει κενά στον αγρό και μείωση της φυλλικής επιφάνειας και κυρίως της σοδειάς. Η επάρκεια νερού είναι σημαντική κατά τη βλαστική ανάπτυξη αλλά τελείως καθοριστική κατά την περίοδο της ανθοφορίας και της ανάπτυξης του καρπού. Η συχνότητα και η διάρκεια της άρδευσης εξαρτάται κυρίως από τις καιρικές συνθήκες, τον τύπο το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ειναι ο ελαφρα συμπηκνωμενος χυμος τοματας. Απλα η μαρκα ειναι Pumaro Υπαρχει σε αλλες ονομασιες , και μαρκες βεβαια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 2 κιλά πατάτες 1 κιλό τυρί γκούντα τριμμένο 500 γρ. κρεμμύδια ξερά 300-500 γρ. κρέμα γάλακτος αλάτι - πιπέρι Εκτέλεση Κόβουμε τις πατάτες σε ροδέλες, τις τηγανίζουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν. Το ίδιο κάνουμε και με τα κρεμμύδια, τα οποία αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί. Στρώνουμε σ' ένα πυρέξ λίγες πατάτες, ώστε να καλυφθεί ο πάτος. Στη συνέχεια πασπαλίζουμε με ένα μέρος από το τριμμένο τυρί και καλύπτουμε με λίγο από το κρεμμύδι. Επαναλαμβά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα βαζεις σε ενα ταψι,ριχνεις αλατι ,πιπερι,βαζεις και πιπεριες αν θες και τα ψηνεις στο γκριλ με λιγο νερακι να μην κολλησουν. Διαβάστε περισσότερα...
καλαμαρακια με κουρκουτι για τηγανισμα
Απάντηση:
αλευρι, αλατι, μπυρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουβλακια με πολυ κρεμυδι παντα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 5 λαυράκια 4-5 μέτριες τομάτες 1 κιλό πατάτες 1 ματσάκι μαϊντανός 10 σκελίδες σκόρδο 4 φύλλα δάφνης Λεμόνι Λάδι Αλάτι Εκτέλεση : Καθαρίζουμε τα λαβράκια. Απλώνουμε τα ψάρια και κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες και τις αλατίζουμε. Τις τοποθετούμε ανάμεσα στα ψάρια ώστε να γεμίσει το ταψί. Απλώνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, την τομάτα, την δάφνη, το πιπέρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο και ρίχνουμε λάδι. Ρίχνουμε και λίγο νερό για να βράσουν οι πατάτες. Βγάζουμε από τον φούρνο ότα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο και το λιώνουμε μέχρι να θερμανθεί καλά. Ρίχνουμε μέσα τα νιόκι και καρυκεύουμε με δενδρολίβανο και αλατοπίπερο. Σοτάρουμε έως ότου πάρουν χρώμα και τα αδειάζουμε σε ένα μπολ. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα του Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Όταν τα μανιτάρια μαλακώσουν και πάρουν χρώμα, ρίχνουμε τα μαγειρεμένα νιόκι και μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά σε σιγανή θερμοκρασία. Σερβίρουμε τα νιό... Διαβάστε περισσότερα...
αν ναι , τί ;
Απάντηση:
Βασικα πραματα. Κρεατικα σε κατσαρολα και φουρνο, φασολακια, αρακα, ζυμαρικα, πατατες στο τηγανι κ αλλα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά Για Φασολάκια γιαχνί με σκόρδο 1 κιλό καταψυγμένα στρογγυλά φασολάκια 1 μικρό κρεμμύδι 1/2 ματσάκι μαϊντανό 1 μικρό καρότο 3-4 σκελίδες σκόρδο 1 κύβο λαχανικών λάδι, αλάτι, χοντροτριμμένο μαύρο πιπέρι Για το σερβίρισμα Προετοιμασία Η προετοιμασία: Ετοιμάστε 750 ml ζωμό με τον κύβο. Καθαρίστε το κρεμμύδι χωρίς να το κόψετε. Ξύστε και ψιλοκόψτε το καρότο, ψιλοκόψτε το μαϊντανό και το σκόρδο. Για τα φασολάκια: Ζεματίστε τα ρίχνοντάς τα σε καυτό νερό με το κρεμμύδι. Στρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tzatziki- spitiko.html http://www.syntagesmefantasia.gr/index.php/ saltses-sos/19-tzatziki http://www.sintagesgiagias.info/sintagi/blog- post_4491-html/ Διαβάστε περισσότερα...
Πώς μπορώ να μαγειρέψω χοιρινό κιμά;
Απάντηση:
1/2 κιλό κιμά χοιρινό και 1/2 κιλό μοσχαρίσιο 1 ματσάκι βασιλικό ψιλοκομμένο 1 ματσάκι μαϊντανός 5-6 κρεμμύδια ξερά 1/2 ματσάκι δυόσμο 4-5 ντομάτες μεγάλες 4-5 πατατες μέγαλες λάδι αλάτι πιπέρι ένα χυμό ντομάτας Βάζουμε στον κυμά τα κρεμμύδια και όλα τα μυρωδικά, το αλάτι και το πιπέρι. Τον ζυμώνουμε και τον στρώνουμε σε ένα ορθογώνιο ταψάκι αφού το έχουμε λαδώσει. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις πατάτες και τις ντομάτες, τοποθετούμε τις πατάτες πάνω από τον κιμά και α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γραφει επανω στο πακετο με τα μακαρονια απο ποση μεχρι ποση ωρα μπορεις να τα βρασεις, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο στον καθενα, εγω τα θελω αλτέντε και γιαυτο δεν τα βραζω πολυ. Μολις αρχισει να βραζει το νερο τα ριχνεις μεσα και τα ανακατευεις λιγο στην αρχη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κόβουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά σε κυβάκια. Ζεσταίνουμε το μισό Flora Soft με βούτυρο σε κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Το βγάζουμε από την κατσαρόλα και ρίχνουμε το υπόλοιπο Flora Soft με βούτυρο. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πράσο, τις πιπεριές και τα καρότα. Σοτάρουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε τα κολοκυθάκια. Τα σοτάρουμε όλα μαζί, μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά. Ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το κοτόπουλο σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό ώστε να το σκεπάζει. Το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά να βράσει και προσθέτουμε τον ζωμό, το καρότο, το κρεμμύδι και το σέλερι. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το κοτόπουλο να σιγοβράσει για 45 περίπου λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. (Εάν το κοτόπουλο είναι χωριάτικο θέλει περισσότερο χρόνο). Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, βγάζουμε το κοτόπουλο, το ξεψαχνίζουμε και το διατηρούμε σε σκεύος ζεστό. Στραγγίζουμε τον ζωμό που έβρασε το κοτόπουλο και ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 138 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: