Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: χρειάζεται γενικότερα να ξέρει κανείς όσο το δυνατόν περισσότερα νομίζω..
Απάντηση: γεμιστα
Απάντηση: Δεν θέλουν πολύ βράσιμο οι γαρίδες, γιατί σκληραίνουν. 3 λεπτα δυνατη φωτια ειναι καλα
Απάντηση: 1 κιλό σουπιές φιλέτο χωρίς τα πλοκάμια 3 κρεμμύδια 2 πράσινες πιπεριές 1 κίτρινη πιπεριά 1 ντομάτα μεγάλη Χυμό ντομάτας Ελαιόλαδο ...
Απάντηση: Συνταγές μαγειρικής για μακαρόνια με κιμά - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE...
Απάντηση: Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Καρυκεύουμε με τα μυρωδικά και στη συνέχ...
Απάντηση: Εκτέλεση Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκαλα και τα χοντρά πετσάκια και λιανίστε τον. Ζυμώστε τον με το ψωμί που έχετε μουλιάσει, το...
Απάντηση: 1/2 κιλό μπακαλιάρο παστό 3/4 της κούπας λάδι 4 πιπεριές ψιλοκομμένες (κόκκινες και πράσινες) 7 φρέσκα κρεμμυδάκι...
Απάντηση: ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Υλικά : ½ κιλό από ότι μανιτάρι έχουμε φρέσκο ½ κιλό παντζάρια φρέσκα 2 σκελίδες σκόρδο Ξηρούς κ...
Απάντηση: κεικ λαβα
 
λογικα η στο φουρνο η στη σχαρα..οντως ειναι πολυ νοστιμο ψαρι ο σολομος..μπες εδω και θα βρεις πολλες συνταγες για σολομο..http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20%CF%83%CF%89%CE%BB%CE%BF%CE%BC%CE%BF&source=web&cd=1&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fsintagoulis.gr%2Ftag%2F%25CF%2583%25CE%25BF%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25BC%25CF%258C%25CF%2582%3Fstags%3D1%26adv%3D1&ei=pFixTr3SFcOK4gT8sNWzAQ&usg=AFQj

CNGxdcI1v0WGWZezaOZohQsTRErBtg&sig2=S5DccO00ZGewjCssVYkH7g

Σχόλια απάντησης

απάντησε η superstar

τρελα ειναι ο ατιμος και με ζυμαρικα και σκετος
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 16:41:29
ναι και εμενα μαρεσει πολυ!σολωμος και τσιπουρα ειναι τα αγαπημενα ψαρια!
σχολίασε η superstar  - 2011-11-02 16:46:05
και η τσιπουρα τα σπαει στην λαδοκολα ειναι τρελα
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 16:47:44
χαχα,δικος μου εισαι συ..και εμενα στη λαδοκκολα μαρεσει!η ψητη στα καρβουνα!
σχολίασε η superstar  - 2011-11-02 16:52:45
ασε εφαγα πριν καμια ωρα και τωρα πειναω με αυτα παλι χαχαχαχα
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 16:53:46
σορρυ ρε συ δεν μου αρεσει καθολου...εγω ειμαι πιο πολυ του κρεατος.....

Σχόλια απάντησης

απάντησε η babylove

εμενα μου αρεσουν ολα παλι :)
σχολίασε ο pug  - 2011-11-02 18:16:47
παιρνουμε φετα σολωμο φρεσκο,πλενουμε καλα και αλατοπιπερωνουμε.σε ενα πηλινο ταψι στρωνουμε λαδοκολλα.χτυπαμε μια κουταλια σουπας μουσταρδα με μια κουταλια σουπας μαγιονεζα ,αλειφουμε και απο τις δυο πλευρες το σωλομο και τοποθετουμε στο ταψι.χτυπαμε λεμονι με λιγο ελαιολαδο και περιχυνουμε το ψαρι ,πασπαλιζουμε ριγανη.ψηνουμε στην μεσαια σχαρα του φουρνου στο γκριλλ για 20 λεπτα ,δεν γυριζουμε τα κομματια απο την αλλη πλευρα ,γιατι χανει ο σωλομος τους χυμους του.
Μαρέσει και εμένα πολύ
Τρέλα!!!<3
Σχετικές ερωτήσεις
για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ....
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/zimarika- me-solomo.html
20-25 λεπτά
Θα χρειαστεις μια συσκευασία σολομού (200γραμ.), άνηθο, λεμόνι, βασιλικό αποξηραμένο, λίγη μαγιονέζα, κάπαρη (προαιρετικά) Ανακατεύου...
Ρυζοτο λαχανικων * 4 φλυτζανάκια ρύζι κίτρινο * 4-5 κομματάκια σαφράν * 2 πιπεριές πράσινες * 1 πιπεριά κόκκινη ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
για 4 άτομα 4 φιλέτα φρέσκου σολομού 3 λεμόνια 200 ml λευκό ξηρό κρασί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη σάλτσα: 100 γραμμ. αγελαδινό βούτυρο 5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο χυμό από 1 λεμόνι Προετοιμασία: Στύβουμε το 1 λεμόνι και κόβουμε τα υπόλοιπα σε ροδέλες. Bάζουμε τον σολομό σε ένα μπολ και τον περιχύνουμε με το κρασί και τον χυμό του λεμονιού. Σκεπάζουμε το μπολ και αφήνουμε τον σολομό να μαριναριστεί για 2 ώρες στο ψυγείο. Για τη σάλτσα: Λιώνουμε το βούτυρο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimarika-me- solomo.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για πρωτο πιάτο σολωμό καπνιστο πως;
Απάντηση:
Θα χρειαστεις μια συσκευασία σολομού (200γραμ.), άνηθο, λεμόνι, βασιλικό αποξηραμένο, λίγη μαγιονέζα, κάπαρη (προαιρετικά) Ανακατεύουμε σε ένα μπολ 1 κουταλιά μαγιονέζα και λεμόνι προσθέτοντας λεμόνι ή μαγιονέζα, ανάλογα με το πόσο ρευστό θέλουμε να είναι. Προσθέτουμε λίγο βασιλικό και ανακατεύουμε. Βγάζουμε το σολομό από την συσκευασία και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια, τοποθετώντας τα σε ένα πιάτο. Ρίχνουμε την sauce και έχοντας ψιλοκόψει τον άνηθο (αφού τον πλύνουμε καλά), πασπαλίζουμε... Διαβάστε περισσότερα...
πυζι πως
Απάντηση:
Ρυζοτο λαχανικων * 4 φλυτζανάκια ρύζι κίτρινο * 4-5 κομματάκια σαφράν * 2 πιπεριές πράσινες * 1 πιπεριά κόκκινη * 4 μανιτάρια * 4 καρότα μικρά * τυρί τριμμένο reggato light 1. Βράζουμε το ρύζι μαζί με το σαφράν 2. Βράζουμε τα καρότα 3. Σε ένα τηγάνι αντικολλητικό (για να μη χρειαστεί να βάλουμε λάδι) βάζουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια όλα κομμένα σε μικρές φέτες και τα ψήνουμε 4. Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε το ρύζι τις πιπεριές και τα μαν... Διαβάστε περισσότερα...
Εγω εμαθα απο μικρη, μαγειρευω απο τα 12 μου χρονια! :)
Απάντηση:
χρειάζεται γενικότερα να ξέρει κανείς όσο το δυνατόν περισσότερα νομίζω.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Δεν θέλουν πολύ βράσιμο οι γαρίδες, γιατί σκληραίνουν. 3 λεπτα δυνατη φωτια ειναι καλα Διαβάστε περισσότερα...
Τι υλικά χρειάζομαι για σουπιές σαγανάκι;
Απάντηση:
1 κιλό σουπιές φιλέτο χωρίς τα πλοκάμια 3 κρεμμύδια 2 πράσινες πιπεριές 1 κίτρινη πιπεριά 1 ντομάτα μεγάλη Χυμό ντομάτας Ελαιόλαδο 1/4 κεφαλοτύρι Αλάτι Πιπέρι Εκτέλεση: Βράζουμε τις σουπιές μέχρι να μαλακώσουν, τις στραγγίζουμε, τις κόβουμε σε δάχτυλα και τις τοποθετούμε σε πυρέξ. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές χοντροκομμένες, τον χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και λάδι και ανακατεύομε. Στην συνέχεια στρώνουμε από πάνω την ντομάτα κομμένη σε ροδέλες και ψήνουμε στους 18... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές μαγειρικής για μακαρόνια με κιμά - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B9%CF%84%CE% B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF% 81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE% B9%CE%BC%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σε ένα ταψί και τα περιχύνουμε με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο. Καρυκεύουμε με τα μυρωδικά και στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά ελαφρά μέσα στο ταψί. Σε ένα σκεύος ρίχνουμε το καυτό νερό, τον πελτέ, το ζωμό λαχανικών Knorr «Σπιτικός» και βράζουμε ελαφρά σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 λεπτά. Κατόπιν, απλώνουμε την ελαφριά σάλτσα που έχει δημιουργηθεί σε όλο το ταψί με τα λαχανικά και πουδράρουμε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού την τριμμένη φέτα. Τέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκαλα και τα χοντρά πετσάκια και λιανίστε τον. Ζυμώστε τον με το ψωμί που έχετε μουλιάσει, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και τα αρωματικά. Πριν τηγανίσετε τους κεφτέδες, πασπαλίστε τους με αλεύρι. ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό φρέσκο μπακαλιάρο ψωμί μπαγιάτικο, χωρίς την κόρα 1 κρεμμύδι πολτοποιημένο 1 μεγάλη ντομάτα 1 κουταλάκι ρίγανη δυόσμος αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/2 κιλό μπακαλιάρο παστό 3/4 της κούπας λάδι 4 πιπεριές ψιλοκομμένες (κόκκινες και πράσινες) 7 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Ανηθο ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζανάκι του καφέ άσπρο κρασί 250 γραμμάρια τριμμένη κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι 150 γραμμάρια γκούντα ή έμενταλ τριμμένο Μερικές σταγόνες ταμπάσκο σως 300 γραμμάρια ζυμάρι ψωμιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ Υλικά : ½ κιλό από ότι μανιτάρι έχουμε φρέσκο ½ κιλό παντζάρια φρέσκα 2 σκελίδες σκόρδο Ξηρούς καρπούς (καρύδια, κουκουνάρι) Αλάτι, λάδι, ξύδι βαλσάμικο Εκτέλεση : Βράζουμε τα παντζάρια και τα βάζουμε σε μία πιατέλα. Σοτάρουμε τα μανιτάρια και τα ρίχνουμε πάνω από τα βρασμένα παντζάρια. Προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς, το σκόρδο και πασπαλίζουμε με αλάτι, λάδι και το βαλσάμικο. (Αν θέλετε προσθέτετε και λαχανικά της αρεσκείας σας). Διαβάστε περισσότερα...
Ποιά συνταγή ακολουθείτε για κεφτεδάκια με σάλτσα από σκόρδο;
Απάντηση:
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυδωνάτες. Τις τοποθετούμε σε ταψάκι να είναι στριμωγμένες. Ρίχνουμε στο ταψί και το σκόρδο, τη ρίγανη, το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, τη μουστάρδα και ανακατεύουμε καλά ν’ αναμειχθούν όλα τα υλικά. Συμπληρώνουμε νερό μέχρι τη μέση της πατάτας (περίπου 1 ποτήρι). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στις αντιστάσεις και σε αέρα για 40΄ μέχρι να μαλακώσουν. Στο μεταξύ, καθαρίζουμε τις σαρδέλες, με μαχαίρι κόβουμε το κεφάλι και τραβ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
4-5 μπούτια κοτόπουλου 1 κουτί μανιτάρια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουτί ντομάτα με βασιλικό ψιλοκομμένη 2/3 ενός ποτηριού του νερού λάδι Δενδρολίβανο Δάφνη Μπαχάρι Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τις κόβεις σε ροδέλες πάχους 1 εκατοστό περίπου, τις βάζεις σε ταψί με λαδόκολα και τις περνάς λίγο λάδι με το πινέλο. Ψήνεις και μετά με λαδόξυδο είναι ότι πρέπει ή τις κάνεις λίγο στο τηγάνι με ντομάτα και σκόρδο για ένα δυο λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE% B1%CE%BD%CF%8C%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1? stags=1&adv=1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μισό κουταλάκι του γλυκού ανά δύο πιάτα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε ελαφρά τα κομμάτια από το κοτόπουλο. Τα σοτάρουμε τα με το Flora Soft με βούτυρο έως ότου πάρουν χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε με μισό ποτήρι του κρασιού χλιαρό νερό. Αφήνουμε να δέσουν λίγο τα υγρά και βγάζουμε κοτόπουλο από το τηγάνι. Ρίχνουμε στο τηγάνι το μπρόκολο που έχουμε ήδη βράσει, προσθέτουμε το τυρί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα έως ότου δέσει και χυλώσει το μπρόκολο με το τυρί. Σερβίρουμε το κοτόπουλο, είτε ανακατεμένο με το μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε πολύ καλά τις πατάτες χωρίς να τις καθαρίσουμε, τις καρυκεύουμε εξωτερικά με αλάτι, τις τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο για 60΄. Χονδροτρίβουμε τα πιπέρια όλα μαζί, τα βάζουμε σε ένα πιάτο μεγάλο και πανάρουμε και από τις δύο πλευρές τις μπριζόλες. Λιώνουμε σε 500 ml καυτό νερό τους σπιτικούς ζωμούς και κρατάμε το ζωμό στην άκρη. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με τη μισή ποσότητα από το Flora Soft με βούτυρο. Μόλις μαραθεί ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χυμο (τον αγαπημενο της ) ή καφε καποιο φρουτο ψωμι με μαρμελαδα/μελι/philadelphia /κλπ ομελετα (αν της αρεσει) διαλεξε ο,τι πιστευεις πως ταιριαζει στα γουστα της ;-) Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια συνταγή για σπιτική μηλόπιτα!
Απάντηση:
2 κούπες αλεύρι, 1 πακέτο βούτυρο σκληρό, 6 κουταλιές γάλα, 10 μήλα γκόλντεν, ½ κούπα μαύρη ζάχαρη ψημένη στο φούρνο, ½ κούπα λευκή ζάχαρη, ½ κουταλιά κανέλλα, 1 κρόκος αυγού Χτυπάω το αλεύρι με το βούτυρο. Ύστερα προσθέτω λίγο λίγο το γάλα. Έπειτα χωρίζω την ζύμη σε 2 μέρη. Ανοίγω το φύλλο πάχος περίπου 1 πόντο και το στρώνω σ΄ ένα ταψάκι. Ύστερα ανακατεύω τις 2 ζάχαρες και πασπαλίζω το φύλλο. Κόβω τα μήλα σε χοντρές φέτες. Πασπαλίζω με την υπόλοιπη ζάχαρη, την κανέλλα και τοποθετώ και τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά (για 6 άτομα) * 3 στήθη κοτόπουλο (φιλέτα) * 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες * 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα (και τα φύλλα) * λίγο σέλινο ψιλοκομμένο * 250 γραμ. τυρί Philadelphia * 80 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη * ελαιόλαδο * 150 γραμ. γαλέτα * αλατοπίπερο Εκτέλεση * Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και το σέλινο και τα μαραίνετε. * Κόβετε τα φιλέτα του κοτόπουλου σε κομμάτια και τα πρόσθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα αλμυρά εδέσματα κατέχουν μια εξαίρετη θέση στην Μεσογειακή διατροφή μας τα τυριά ,οι αλμυρές πίττες και ιδιαίτερα οι τηγανητές πατάτες. Έχω αδυναμία στις... τηγανητές πατάτες τι να κάνω; Πως μπορούμε να απολαύσουμε τις τηγανητές μας πατάτες ποιο υγιεινά; Ωστόσο, όσο νόστιμες κι αν είναι, οι τηγανητές πατάτες δεν θεωρούνται και από τα πιο υγιεινά εδέσματα, γιατί ο τρόπος παρασκευής τους μας επιβαρύνει με βλαβερές για την υγεία μας ουσίες που παράγονται κατά το τηγάνισμα, αλλά και με πολ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω μπιφτέκια γαλοπούλας που είναι και πιο υγιεινά;
Απάντηση:
Ακολούθησε την παρακάτω συνταγή για ωραία μπιφτέκια γαλοπούλας. Θα χρειαστείς περίπου 15 λεπτά προετοιμασίας και περίπου 20 λεπτά ψήσιμο. Με αυτά τα υλικά βγάζεις 12 μπιφτέκια των 200 γραμμαρίων. Τα υλικά είναι: 150 γρ. ψωμί χωρίς την κόρα (περίπου 2 κούπες) 1 κουτάκι μπύρα (0,33 l) 2 κιλά κιμά γαλοπούλας 2 μέτρια κρεμμύδια, τριμμένα 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο ¼ κούπας ελαιόλαδο 2 αυγά ½ κούπα μαϊντανό, ψιλοκομμένο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κουταλιά ρίγανη ½ κ.γ. εστραγκόν ½ κ.γ. θυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ισως αυτο να σου φανει χρησιμο http://www.rotise.gr/erotisi/mystika-mageirematos- me-zarkadi.html Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 33 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: