Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1 κιλό περίπου κολοκυθοκορφάδες 1 χούφτα δυόσμο 2 ντομάτες 1 κρεμμύδι ξερό 2-3 σκελίδες σκόρδο 1-2 πατάτες...
Απάντηση: Συστατικά(για 4 άτομα) 300 γρ. τυρί χαλούμι 4-8 λιαστές ντομάτες αλάτι, πιπέρι θυμάρι κόκκινο πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα ...
Απάντηση: Σε ένα παραδοσιακό μπακαλικο Ευριπίδου 46β στο κέντρο της Αθήνας
Απάντηση: Τρελαίνομαι για ψάρι!Μου αρέσει και γενικά και ειδικά.
Απάντηση: 1 λιτρο = 1 κιλο αρα 130 λιτρα
Απάντηση: 1-1.5 κιλό αρνάκι τεμαχισμένο ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ποτηράκι κρασί (χρη...
Απάντηση: μια συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια μαζί με τα έντερα ένα – επί πλέον – ολόκληρο συκώτι αρνίσιο ή κατσικίσιο καρδιά, σπλήνα και γλυκάδια...
Απάντηση: δεν ξερω εαν ειναι η καλλυτερη αλλα εγω το γεμιζω με ψιλοκομμενο μαιντανο ψιλοκομμενη φρεσκια ντοματα κρεμυδι σε ροδελες και λεπτες φετου...
Απάντηση: τι θελεις να κανεις?
Απάντηση: σφογγάτο με φέτα - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9% CE...
 

Πανσετα ρολο στη σουβλα

Πως φτιαχνω πανσετα ρολο στη σουβλα;
Σχετικές ερωτήσεις
Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκι μου! :E Δεν το αφήνεις για αύριο που πρέπει να μαγειρέψω εγώ; :p
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/arni-sti- soubla.html
http:// www.toarkoudi.gr/ Recipes/2005-10/ Pork+from+Elassona/ fullstory.php? id=33111
ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωραια σουβλακια κανει και η πιττα του παππου και ο κωστας..και εχουν πολλα υποκαταστηματα στ...
οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Παραδοσιακή κουζίνα

Απάντηση:
Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκι μου! :E Δεν το αφήνεις για αύριο που πρέπει να μαγειρέψω εγώ; :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/arni-sti- soubla.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2005-10/ Pork+from+Elassona/fullstory.php?id=33111 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωραια σουβλακια κανει και η πιττα του παππου και ο κωστας..και εχουν πολλα υποκαταστηματα στην αθηνα,,αν μπεις στο google θα τα βρεις.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να συτεψουν κανα δυο ημερες και μετα ψυσημο αλλα μονο στα καρβουνα εχουν αποδοση και γευση [στα ηλεκτρηκα γκριλ δεν δοκυμασα για να ειμαι ηλικρινης]θα μοσχομυριζουν στο ψυσημο να ξερης Διαβάστε περισσότερα...
Συμβουλές και συνταγή για κολοκυθοκορφάδες τσιγαριστές;
Απάντηση:
1 κιλό περίπου κολοκυθοκορφάδες 1 χούφτα δυόσμο 2 ντομάτες 1 κρεμμύδι ξερό 2-3 σκελίδες σκόρδο 1-2 πατάτες (προαιρετικά) Ελαιόλαδο Αλάτι- πιπέρι Λίγο νερό 1. Ροδίζουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. 2. Προσθέτουμε τις κολοκυθοκορφάδες από τις οποίες έχουμε αφαιρέσει προσεκτικά τα "νευράκια" τους και τις πατάτες κομμένες στα τέσσερα. 3. Ρίχνουμε και τον δυόσμο και μόλις μαραθούν προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά(για 4 άτομα) 300 γρ. τυρί χαλούμι 4-8 λιαστές ντομάτες αλάτι, πιπέρι θυμάρι κόκκινο πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Κόβουμε το χαλούμι σε τετράγωνα κομμάτια λίγο μεγαλύτερα από τις λιαστές ντομάτες. Με αυτό το τρόπο όταν θα λιώσει στο τηγάνι το τυρί θα "αγκαλιάσει" καλύτερα τη λιαστή ντομάτα. Βάζουμε κάτω τα μισά κομμάτια χαλούμι, από πάνω από ένα ή μισό κομμάτι λιαστή ντομάτα, λίγο θυμάρι, κόκκινο πιπέρι και τέλος από πάνω τα υπόλοιπα κομμάτια τυρί. Βά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα παραδοσιακό μπακαλικο Ευριπίδου 46β στο κέντρο της Αθήνας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τρελαίνομαι για ψάρι!Μου αρέσει και γενικά και ειδικά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 λιτρο = 1 κιλο αρα 130 λιτρα Διαβάστε περισσότερα...
Πώς φτιάχνουμε αρνακι στη γαστρα?
Απάντηση:
1-1.5 κιλό αρνάκι τεμαχισμένο ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ποτηράκι κρασί (χρησιμοποιώ Σαμιώτικο λευκό ή μοσχάτο) 1 ½ χάρτινο κουτί πολτός ντομάτας ή πολτός φρέσκιας ντομάτας (βάλτε λίγο παραπάνω σε αυτή την περίπτωση) Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα,λίγο μπαχάρι,1 φύλλο δάφνης. 1 1/2 κ.γλ ζάχαρη(Αν βάλω μοσχάτο κρασί βάζω λιγότερη ζάχαρη) Εκτέλεση: 1. Σε μια κατσαρολίτσα ρίχνουμε το λάδι και θωρακίζουμε το κρέας μας. 2. Προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγές μαγειρικής για κοκορέτσι;
Απάντηση:
μια συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια μαζί με τα έντερα ένα – επί πλέον – ολόκληρο συκώτι αρνίσιο ή κατσικίσιο καρδιά, σπλήνα και γλυκάδια αρνίσια με το πάχος τους ρίγανη ψιλοτριμμένη, αλατοπίπερο ειναι μια καλη συνταγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω εαν ειναι η καλλυτερη αλλα εγω το γεμιζω με ψιλοκομμενο μαιντανο ψιλοκομμενη φρεσκια ντοματα κρεμυδι σε ροδελες και λεπτες φετουλες λεμονιου Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι θελεις να κανεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σφογγάτο με φέτα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CF%86%CE%BF%CF% 85%CE%B3%CE%B3%CE%AC%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE% B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%80%CE%B5%CF% 83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%AD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οι χυλοπιτες φτιαχνονται πολυ ευκολα!παίρνουμε 250 γρ.μαλακο και άλλα 250 γρ.σκληρό αλεύρι.Προσθέτουμε 5 αυγα και ζυμώνουμε μια ζύμη σκληρή στη συνέχεια ανοίγουμε φύλλο είτε με το χέρι ειτε με το ειδικό μηχάνημα .Το κόβουμε σε λωρίδες μακριές και στη κόβουμε τις χυλοπίττες στο μέγεθος που θέλουμε.Τις αφήνουμε τουλάχιστον μια΄΄ωρα να ξεραθούν λιγάκι πριν τις μαγειρέψουμε ,ή αλλίως τις αφήνουμε απλωμένες για μια μέρα να ξεραθούν πριν τις αποθηκεύσουμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια καλή συνταγή μαγειρικής για σπετζοφάϊ - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CF%80%CE%B5%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%86%CE%B1%CE%90-%CF%80%CE%B7%CE% BB%CE%AF%CE%BF%CF%85 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρωτησα την αντιπροσωπεια σημερα και μου ειπαν οτι κανουν κανονικα χωρις κανενα προβλημα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπαράγγια άγρια Μια κουταλιά πελτές τομάτας Δυο αυγά Μερικές σταγονίτσες βαλσαμικό πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το λάδι και αρκετό νερό (σχεδόν να σκεπαστεί) και το βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία. 2. Κατά την διάρκεια της βράσης και περίπου στην μέση αυτής βάζουμε και το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει ανάλογα με το πόσο βρασμένο το θέλουμε . ... Διαβάστε περισσότερα...
ειναι αγρια μανιταρια
Απάντηση:
δεν ξερει κανεις;;;;; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά * 1 1/2 κιλό μύδια * 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα * 2 κούπες ρύζι * Αλάτι * Πιπέρι * Λάδι Προετοιμασία Αφήνουμε τα μύδια σε νερό για 2 ώρες περίπου. Ετοιμασία 1. Τα πλένουμε πολύ καλά, ξύνουμε το κέλυφος με προσοχή ώστε να φύγει το χνούδι και τα ξεπλένουμε πολύ καλά (2-3 νερά). 2. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα νερό και ρίχνουμε τα μύδια να αχνιστούν. Όταν ανοίξουν τα βγάζουμε από την κατσαρόλα και τα αφήνουμε να κρυώσουν. 3. Το νερό το ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοντοσούβλι στο τζάκι!!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
¼ φλ. Καλαμποκέλαιο 2 1/2 φλ. Νερό 1 γεμάτη κουταλιά σούπας αλάτι 1/8 φλ. Ξύδι 4 1/2 φλυτζ. Αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 μεγάλο στρογγυλό ταψί περίπου 40 cm Γέμιση 1/2 kg. θρυματισμένη φέτα 800 gr. Ανθότυρο ή μυζήθρα 4 μεγάλα αυγά 1 κουταλ. γλυκού αλάτι 1. Βάλτε στο μίξερ (χρησιμοποιώντας το γάντζο ) όλα τα υλικά για το φύλλο και αρχίστε το ζύμωμα στη μεσαία ταχύτητα για λίγα λεπτά ή έως ότου σχηματιστεί μια σφιχτή μπάλα ζύμης η οποία ξεκολάει από τα τοιχώματα το... Διαβάστε περισσότερα...
Νόστιμη σπιτική συνταγή για αρνάκι κλέφτικο;
Απάντηση:
1 1/2 κιλό αρνάκι από μπούτι κομμένο σε μικρές μερίδες 1 κιλό γιαούρτι σακούλας 1 ματσάκι μάραθο 2 κουταλιές δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος 5-6 κρεμμυδάκια φρέσκα 2-3 σκελίδες σκόρδο Ελαιόλαδο Θυμάρι Θρούμπι Πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 500 γρ. κιμά αρνίσιο 2 αυγά 1 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομ. 2 κρεμμύδια τριμένα ψίχα απο 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί αλάτι πιπέρι 2-3 σκέπες αρνίσιες λίγη πάπρικα 7 κουταλιές γιαούρτι Εκτελεση: Πλένουμε τις σκεπες του αρνιού με μπόλικο κρύο νερό και τις αφήνουμε για λίγο σε ένα λεκανάκι με νερό και ξίδι. Μουλιάζουμε την ψίχα του ψωμιού και τη στύβουμε πολύ καλά για να φύγει όλο το νερό. Σε μια λεκανίτσα ρίχνουμε τους κιμάδες, τα κρεμμύδια, τα αυγά ελα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχάριΣερβίρει6-8 1 κιλό μοσχάρι 2 μεγάλα κρεμμύδια 200 γρ ελαιόλαδο 2 κύβους Αγρόκηπος (για κοκκινιστά) 3 σκελίδες σκόρδο (στα τέσσερα) Κριθαράκι ή χυλοπίτες 250 γρ κοκκινο κρασί 3 ώριμες ντομάτες 2 κουταλιές πελτέ 2 κουταλιές ζάχαρη φέτα παρμεζάνα Οδηγίες 1.Τσιγαρίζουμε στην χύτρα το μοσχάρι με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και με ένα ποτήρι νερό το βράζουμε για 15 λεπτά (ανάλογα και πόσο μικρά κομμάτια είναι το κρέας). 2.Αδειάζουμε το π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαζουμε τη φετα στο πηλινο και απο πανω βαζουμε ντοματα φρεσκια ριγανη λιγο καυτερο κοκκινο πιπερι και ραντιζουμε με λιγο ελαιολαδο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή Μία παραλλαγή του σοφρίτο της Κέρκυρας για όσους τους αρέσει η νόστιμη σάλτσα αλλά όχι το πολύ σκόρδο Συστατικά 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο κομμένο σε λεπτές φέτες 1 φλιτζ. του τσαγιού μαϊντανό ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο αλεύρι για το αλεύρωμα 2 κρεμμύδια μεγάλα τριμμένα 1 ποτήρι του νερού άσπρο κρασί 1 φλιτζ του τσαγιού ελαιόλαδο 2 φύλλα δάφνης ½ κουταλάκι μαύρο πιπέρι αλάτι Σερβίρει4 - 5 άτομα Οδηγίες 1.Αλατίζετε και πιπερώνετε το κρέας. Το αλευρώνετε καλά κα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 34 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: