Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1-2 κουταλιές βούτυρο (ανάλογα με το πόσο παχύ είναι το κρέας) 10 σκελίδες σκόρδο 1...
Απάντηση: Συνταγές για σουτζουκάκια πολίτικα - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE%...
Απάντηση: Η ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΦΙΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ. Η ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΤΕΡΑΚΙΑ, ΓΛΥΚΑΔΙΑ, ΣΚΕΠΙ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤ...
Απάντηση: Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά ...
Απάντηση: τιμη μπριγγετας
Απάντηση: Κρητικές Παραδοσιακές Συνταγές Σαλάτα με πατάτες και αυγά 1 κιλό πατάτες, 5-6 αυγά, 2 ντομάτες, 1 κρεμμύδι, 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊν...
Απάντηση: τυποψωμο με καλαμποκαλευρο
Απάντηση: βαζουμε τη φετα στο πηλινο και απο πανω βαζουμε ντοματα φρεσκια ριγανη λιγο καυτερο κοκκινο πιπερι και ραντιζουμε με λιγο ελαιολαδο
Απάντηση: 2 κιλά αρνάκι 1 1/2 κιλό σταμναγκάθι 1 ποτήρι περίπου ελαιόλαδο 2 ντομάτες τριμμένες Αλάτι Πιπέρι
Απάντηση: Ρολάκια με κιμά. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλο κιμά χοιρινό 1/2 δέσμη μαιντανό ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ...
 

Πανσετα ψητη στη σουβλα;

Σχετικές ερωτήσεις
Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκι μου! :E Δεν το αφήνεις για αύριο που πρέπει να μαγειρέψω εγώ; :p
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/arni-sti- soubla.html
ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωραια σουβλακια κανει και η πιττα του παππου και ο κωστας..και εχουν πολλα υποκαταστηματα στ...
οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να ...
Κρεατικά περισσότερο.. Δεν είμαι και πολύ του ψαριού, αλλά τα τρώω κι αυτά δεν έχω πρόβλημα!!:-)
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Παραδοσιακή κουζίνα

Απάντηση:
Σήμερα έχει φτιάξει γιουβαρλάκια(!) το γυναικάκι μου! :E Δεν το αφήνεις για αύριο που πρέπει να μαγειρέψω εγώ; :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/arni-sti- soubla.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ο μαγος της γευσης αλλα εχει κλεισει νομιζω..ωραια σουβλακια κανει και η πιττα του παππου και ο κωστας..και εχουν πολλα υποκαταστηματα στην αθηνα,,αν μπεις στο google θα τα βρεις.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπος κανης το κλασικο σουβλακη θα τα στρονης σε δυσκο κα σε καθε στροση θα ψεκαζης λιγω κονιακ οτι νανε 3/5/7 αστερον κα θα τα αφυσης να συτεψουν κανα δυο ημερες και μετα ψυσημο αλλα μονο στα καρβουνα εχουν αποδοση και γευση [στα ηλεκτρηκα γκριλ δεν δοκυμασα για να ειμαι ηλικρινης]θα μοσχομυριζουν στο ψυσημο να ξερης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρεατικά περισσότερο.. Δεν είμαι και πολύ του ψαριού, αλλά τα τρώω κι αυτά δεν έχω πρόβλημα!!:-) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό χοιρινό κομμένο σε κομμάτια 1-2 κουταλιές βούτυρο (ανάλογα με το πόσο παχύ είναι το κρέας) 10 σκελίδες σκόρδο 1 ποτήρι ξηρό κρασί 1/2 ποτήρι του κρασιού ξύδι 1 ποτήρι του κρασιού νερό Κύμινο Πιπέρι Αλάτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συνταγές για σουτζουκάκια πολίτικα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE% B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%90%CE% BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΦΙΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ. Η ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΤΕΡΑΚΙΑ, ΓΛΥΚΑΔΙΑ, ΣΚΕΠΙ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΕΛΕΤΗΤΟ Ή ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΦΡΟ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ , ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ-ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ Ή ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΜΕΡΑΚΛΙΔΕΣ. Νόνιος Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κιλό κρέας 1 ποτήρι ελαιόλαδο 1 πορτοκάλι πλυμένο και μισοστυμμένο Νερό Οδηγίες 1. Αφού πλύνουμε ο κρέας καλά το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το λάδι και αρκετό νερό (σχεδόν να σκεπαστεί) και το βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία. 2. Κατά την διάρκεια της βράσης και περίπου στην μέση αυτής βάζουμε και το πορτοκάλι και αφήνουμε να βράσει ανάλογα με το πόσο βρασμένο το θέλουμε . ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τιμη μπριγγετας Διαβάστε περισσότερα...
Γεια σας θα ήθελα μερικές συνταγές παραδοσιακές κρητικές
Απάντηση:
Κρητικές Παραδοσιακές Συνταγές Σαλάτα με πατάτες και αυγά 1 κιλό πατάτες, 5-6 αυγά, 2 ντομάτες, 1 κρεμμύδι, 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό, 1 αγγουράκι, μια χούφτα ελιές, ελαιόλαδο, 2 κουταλιές ξύδι, αλάτι, πιπέρι. Πλένουμε τις πατάτες και τις βράζουμε (όπως είναι με το φλοιό τους). Βράζουμε και τα αυγά κι αφού κρυώσουν τα καθαρίζουμε, καθαρίζουμε και τις πατάτες και τα κόβουμε όλα φέτες μέσα σε μια λεκάνη. Προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το μαϊντανό, το αγγούρ... Διαβάστε περισσότερα...
πληροφορίες για τη χρήση του καλαμποκάλευρου στην αρτοποιια
Απάντηση:
τυποψωμο με καλαμποκαλευρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαζουμε τη φετα στο πηλινο και απο πανω βαζουμε ντοματα φρεσκια ριγανη λιγο καυτερο κοκκινο πιπερι και ραντιζουμε με λιγο ελαιολαδο Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνεται το αρνάκι με σταμναγκάθι;
Απάντηση:
2 κιλά αρνάκι 1 1/2 κιλό σταμναγκάθι 1 ποτήρι περίπου ελαιόλαδο 2 ντομάτες τριμμένες Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρολάκια με κιμά. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλο κιμά χοιρινό 1/2 δέσμη μαιντανό ψιλοκομμένο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο αλάτι πιπέρι κανέλα (προεραιτικά) 1 πακέτο πάννα (μπολια) Πως το κάνουμε: Πλένουμε καλά την πάννα και την ανοίγουμε λίγη λίγη. Ζυμώνετε καλά όλα τα υλικά μαζί. Πλάθουμε μακρόστενα ρολάκια με τη ζύμη και τα τοποθετούμε ένα ένα στην πάννα (μπολια). Τα τυλίγουμε με τον ίδιο τρόπο π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δοκιμασε αυτη ειναι πολυ απλη αλλα τα κανει καλα τα φασολακια 1/2 κιλό φασόλια μικρά 1 κρεμμύδι μεγάλο 1 κουταλιά ντοματοπελτέ 3 καρότα 1/2 νεροπότηρο λάδι Δυόσμοξερό Ρίγανη Αλάτι Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Πώς φτιάχνουμε αρνακι στη γαστρα?
Απάντηση:
1-1.5 κιλό αρνάκι τεμαχισμένο ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 ποτηράκι κρασί (χρησιμοποιώ Σαμιώτικο λευκό ή μοσχάτο) 1 ½ χάρτινο κουτί πολτός ντομάτας ή πολτός φρέσκιας ντομάτας (βάλτε λίγο παραπάνω σε αυτή την περίπτωση) Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα,λίγο μπαχάρι,1 φύλλο δάφνης. 1 1/2 κ.γλ ζάχαρη(Αν βάλω μοσχάτο κρασί βάζω λιγότερη ζάχαρη) Εκτέλεση: 1. Σε μια κατσαρολίτσα ρίχνουμε το λάδι και θωρακίζουμε το κρέας μας. 2. Προσθέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα παραδοσιακό μπακαλικο Ευριπίδου 46β στο κέντρο της Αθήνας Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές για κολοκυθοκορφάδες γεμιστές - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE% BF%CE%AF-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CF%85%CE% B8%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%AC%CE%B4%CE% B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φασόλια ξερά 500 γρ καρότα 3 κομμένα σε ροδέλες χοντρές κρεμμύδια 2 ψιλοκομμένα ντοματάκια κονσέρβας: 400 γρ. ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σέλινο 3 κλωνάρια αλάτι λίγο πιπέρι φρεσκοτριμμένο καυτερή πιπερίτσα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν ξερω εαν ειναι η καλλυτερη αλλα εγω το γεμιζω με ψιλοκομμενο μαιντανο ψιλοκομμενη φρεσκια ντοματα κρεμυδι σε ροδελες και λεπτες φετουλες λεμονιου Διαβάστε περισσότερα...
Το μοσχάρι να γίνει πολύ μαλακό
Απάντηση:
μοσχάρι σε μερίδες 1 κιλό (ελιά) κριθαράκι 500 γρ. κρεμμύδι τριμμένο 1 σκόρδο 1 σκ. λευκό κρασί 1 κούπα ντομάτες τριμμένες 2 κούπες φρέσκια ρίγανη μπαχάρι ελαιόλαδο αλατοπίπερο Πλύντε καλά το κρέας και βράστε το για 15 λεπτά. Σουρώστε και στραγγίστε το. Βάλτε το σε γάστρα ή σε ένα πυρέξ. Περιχύστε με το λάδι , το κρασί και καλύψτε το με νερό. Αφήστε το να βράσει καλά στην γάστρα για 40 λεπτά . Κατόπιν βάλτε την ντομάτα , το σκόρδο, το μπαχάρι, την φρέσκια ρίγανη και το κρεμμύδι κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
¼ φλ. Καλαμποκέλαιο 2 1/2 φλ. Νερό 1 γεμάτη κουταλιά σούπας αλάτι 1/8 φλ. Ξύδι 4 1/2 φλυτζ. Αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 μεγάλο στρογγυλό ταψί περίπου 40 cm Γέμιση 1/2 kg. θρυματισμένη φέτα 800 gr. Ανθότυρο ή μυζήθρα 4 μεγάλα αυγά 1 κουταλ. γλυκού αλάτι 1. Βάλτε στο μίξερ (χρησιμοποιώντας το γάντζο ) όλα τα υλικά για το φύλλο και αρχίστε το ζύμωμα στη μεσαία ταχύτητα για λίγα λεπτά ή έως ότου σχηματιστεί μια σφιχτή μπάλα ζύμης η οποία ξεκολάει από τα τοιχώματα το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι.Και ζεστό και κρύο.Με κανέλα πάντα απο πάνω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΝΑΤ Κ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.toarkoudi.gr/Recipes/2005-10/ Pork+from+Elassona/fullstory.php?id=33111 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 2 μεγάλα χωριατικα λουκάνικα 1 κιλό πιπεριές κέρατο 1 κονσερβα ντοματάκι ψιλοκομμένο ή ακόμη καλύτερα 3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμενες 1/2 κούπα χυμο ντοματας 1/2 κουπα ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι άνιθος (επίσης αν θες λίγη καυτερή πιπερίτσα) αλάτι πιπέρι Βάζεις σε ένα τηγάνι το μισό λαδάκι και ρίχνεις τα λουκάνικα κομμένα σε κομμάτια, τα τηγανίζεις ελαφρώς και τα κρατάς στην άκρη. Εγώ αυτό το λάδι το πετάω. Έπειτα σε καθαρόσκευος ριχνεις το υπόλοιπο λάδι, σωτάρεις τις πιπεριές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 4-5 πρασα σε ροδέλες λάδι σέλερυ κομμένο 2 καρότα ροδέλες κύκνος ψιλο/μένα ντοματάκια μια κούπα ρυζι αλάτι πιπέρι Οδηγίες 1.Σωτάρω στο λάδι τα πράσα 2.Προσθέτω καρότα, σέλερυ την ντομάτα, λίγο νερό 3.Αφήνω το φαγητό να βράσει 4.Οταν είναι σχεδόν έτοιμα τα πράσα, 5.Προσθέτω περίπου 3 ποτήρια νερό και μόλις βράσει ρίχνω το ρύζι 6.Γύρω στα 6 σβήνω και αφήνω το ρύζι να φουσκώσει Λίγα μυστικά ακόμαΑν θέλετε να κρατάει το ρύζι χρησιμοποιήστε ρύζι για πιλάφι [το πρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: