Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,θα την μαριναρεις με λιγο ελαιολαδο,αλατι,πιπε ρι,δενδρολιβανο και ενα ποτηρι του κρασιου μ...
Απάντηση: Σως μπορντελεζ εχεις δοκιμασει; Υλικά: 1 κιλό φιλέτο ή κιλότο 6 κουταλιές λάδι 2 κουταλιές βούτυρο 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ...
Απάντηση: Γεμιστά με τυρί γαλοπούλα και τυρί κρέμα Συστατικά 4 σνίτσελ 10 φέτες τυρί 10 φέτες γαλοπούλα βραστή ή καπνιστή τυρί κρέμα (προσθέ...
Απάντηση: Αποξηραμένες ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές ειναι καυτερο
Απάντηση: 1 γουρουνόπουλο γάλακτος 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 150 γρ. κουκουνάρι Μπαχαρικά διάφορα 1/2 κιλό κάστανα 3 ντομάτες κομμένη σε κομματά...
Απάντηση: Το «ταπεινό» καρότο είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, Β και C, καθώς επίσης και πολύτιμα ιχνοστοιχεία όπως σί...
Απάντηση: ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχ άριΜέθοδοςΚατσαρόλας Σερβίρει4- 5 άτομα 1 κιλό μοσχάρι σε μπουκίτσες 1 πιπεριά κόκκινη σε καρεδάκια ...
Απάντηση: ειναι πολυ απλο. σε ενα βαθυ πιατο σπαζεις 2-3 αυγα. ριχνεις λιγο αλατακι και λιγο πιπερι. στη συνεχεια τα χτυπας με ενα πιρουνι μεχρι να...
Απάντηση: Κοραλάκι ογκρατεν. http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ korallaki- ogkraten.html
Απάντηση: Μισό κιλό κιμά , 2 φέτες ψωμί μουσκεμένες και στραγγισμένες , λάδι αλάτι , πιπέρι και 2 σκελίδες σκόρδο ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί κ...
 

ουρα μοσχαρισια

συνταγες για ουρα μοσχαρισια
τροποι μαγειρεματος
Σχετικές ερωτήσεις
Υλικά για 4 μερίδες: 800 γραμμάρια μοσχαρίσια ουρά με κόκαλο 2 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξ...
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ(ΚΡΕΜΥΔΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΣΕΛΙΝΟ) ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
http://greekcook.gr/ syntages/ splina_mosxarisia_ge misti εγω οχι αλλα δες εδω.
Μπιφτεκια μοσχαρισια συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%8...
Κάντε κλικ εδώ και γράψτεΠλένουμε πολύ καλά τα μάγουλα και τα αφήνουμε σε λεκανάκι με νερό ξύδι και αλάτι για μισή ώρα. Τα βγάζουμε, τα ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 800 γραμμάρια μοσχαρίσια ουρά με κόκαλο 2 φλιτζάνια βρασμένα φασόλια πλακέ μεγαλόσπερμα Πρεσπών 2 ξερά κρεμμύδια 2 καρότα 1 μεγάλη πατάτα λίγο σέλερι ελαιόλαδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζετε τα λαχανικά και τα κόβετε σε μικρότερα κομμάτια. Βάζετε τα κομμάτια του κρέατος στην κατσαρόλα με 1 ½ λίτρο νερό και τα βράζετε χωρίς να τα αλατίσετε για 50 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Μετά ρίχνετε στην κατσαρόλα τα λ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ(ΚΡΕΜΥΔΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΣΕΛΙΝΟ) ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://greekcook.gr/syntages/ splina_mosxarisia_gemisti εγω οχι αλλα δες εδω. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπιφτεκια μοσχαρισια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτεΠλένουμε πολύ καλά τα μάγουλα και τα αφήνουμε σε λεκανάκι με νερό ξύδι και αλάτι για μισή ώρα. Τα βγάζουμε, τα ξεπλενουμε και τα αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Λαδώνουμε με λαδι ελιάς πολύ καλά μία λαδοκολα. Τοποθετούμε τα μάγουλα επάνω στο χαρτί και αλατοπιπερώνουμε ¨ΓΕΝΑΙΑ¨. Κλείνουμε καλά την λαδοκολλα και την τοποθετούμε σε δεύτερη καλά δεμένη με σπάγκο. Την βάζουμε σε ταψάκι και στο ζεστό μας φούρνο ολοταχώς, αλλά: ή στους 180 βαθμούς για περιπ. 3 ώρίτσες ή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ακουσε με,θα την χτυπησεις να σπασουν τα νευρα,θα την μαριναρεις με λιγο ελαιολαδο,αλατι,πιπερι,δενδρολιβανο και ενα ποτηρι του κρασιου μαυροδαφνη για καμια ωριτσα αντε δυο,επειτα θα το ψησεις για μιση ωριτσα στους 180 βαθμους.Καλη ορεξη! Διαβάστε περισσότερα...
Μήπως γνωρίζετε καμία σως συνοδευτική για μοσχάρι βραστό με καρότο και πράσσο?
Απάντηση:
Σως μπορντελεζ εχεις δοκιμασει; Υλικά: 1 κιλό φιλέτο ή κιλότο 6 κουταλιές λάδι 2 κουταλιές βούτυρο 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελιδες σκόρδο 1 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Κόβετε σε μερίδες το κρέας και το πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. Ζεσταίνετε το λάδι μαζί με το βούτυρο και σοτάρετε το κρέας από όλες τις πλευρές. Το βγάζετε και το μεταφέρετε σε ταψί. Σοτάρετε στο λάδι τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και το σκόρδο λιωμένο και τα σβήνετε με το κρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γεμιστά με τυρί γαλοπούλα και τυρί κρέμα Συστατικά 4 σνίτσελ 10 φέτες τυρί 10 φέτες γαλοπούλα βραστή ή καπνιστή τυρί κρέμα (προσθέτουμε όσο θέλουμε κατά βούληση, περίπου 3 κ.σ.) Για το πανάρισμα: αυγά τριμένη φρυγανιά αλεύρι και μυρωδικιά (αλάτι, πιπέρι κλπ) Στα γρήγοραΚατηγορίαΧοιρινόΕποχιακάΓια μπουφέΜέθοδοςΤηγανιούΣερβίρει2 άτομαΟδηγίες 1.Κόβουμε τα σνίτσελ σε μικρές μερίδες ή τα αφήνουμε ως έχουν και τσιγαρίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι όσο γίνεται χωρίς λάδι- αν θέλου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αποξηραμένες ψιλοκομμένες κόκκινες πιπεριές ειναι καυτερο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 γουρουνόπουλο γάλακτος 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 150 γρ. κουκουνάρι Μπαχαρικά διάφορα 1/2 κιλό κάστανα 3 ντομάτες κομμένη σε κομματάκια 200 γρ. κεφαλογραβιέρα κομμένη σε κομματάκια 1 ποτήρι κρασιού άσπρο κρασί αρετσίνωτο Χυμός 4 λεμονιών Αλάτι Πιπέρι Λάδι ΟΔΗΓΙΕΣ Ψήνουμε τα κάστανα και τα καθαρίζουμε. Πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά το γουρουνόπουλο (και την κοιλιά τους) και το αφήνουμε να στραγγίσει. Ζεματάμε το συκώτι του γουρουνόπουλου και το ψιλοκόβουμε. Σοτάρουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το «ταπεινό» καρότο είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά, αντιοξειδωτικές βιταμίνες Α, Β και C, καθώς επίσης και πολύτιμα ιχνοστοιχεία όπως σίδηρο, ασβέστιο και κάλιο. Η τακτική κατανάλωση καρότων αποτελεί θαυμάσια δυναμωτική αγωγή, ειδικά για όσους αισθάνονται αδύναμοι και καταβεβλημένοι, όσους υποφέρουν από στρες και όσους αναρρώνουν από κάποια ασθένεια. Το καρότο προάγει την ανάπτυξη και την ενεργητικότητα των παιδιών και των εφήβων, και τους βοηθά να χτίσουν γερό οργανισμό με υγιείς ιστούς και... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΜοσχάριΜέθοδοςΚατσαρόλαςΣερβίρει4- 5 άτομα 1 κιλό μοσχάρι σε μπουκίτσες 1 πιπεριά κόκκινη σε καρεδάκια 1 πιπεριά πράσινη σε καρεδάκια 2 μέτρια κρεμμύδια σε φετούλες 1 σκελίδα σκόρδο 4 ντομάτες τριμμένες 2 κουταλιές πελτέ 1 ποτηράκι του κρασιού κόκκινο κρασί 1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο 1 1/2 κούπα νερό 1 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1 κουταλάκι ρίγανη 1/4 κουταλάκι κανέλα 1/8 κουταλάκι γαρύφαλο 1 φύλλο δάφνης 1/2 κουταλάκι ζάχ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι πολυ απλο. σε ενα βαθυ πιατο σπαζεις 2-3 αυγα. ριχνεις λιγο αλατακι και λιγο πιπερι. στη συνεχεια τα χτυπας με ενα πιρουνι μεχρι να βγαλουν μικρες φουσκαλες. (τωρα αν θελεις μπορεις να προσθεσεις τριμμενο παριζακι, ελιες, τυρι φετα, λιγο σκορδο..... ή οποια υλικα αρεσουν σε εσενα..... απλα πειραματισου στην αρχη με μικρες ποσοτητες υλικων.) σε ενα τηγανι ριχνεις λαδι και το αφηνεις να ζεσταθει για να μην κολλησουν τα αβγα. τα αφηνεις λιγο να ροδισουν και μετα τα γυριζεις απο την αλλη με... Διαβάστε περισσότερα...
32210 
Απάντηση:
Κοραλάκι ογκρατεν. http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ korallaki-ogkraten.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μισό κιλό κιμά , 2 φέτες ψωμί μουσκεμένες και στραγγισμένες , λάδι αλάτι , πιπέρι και 2 σκελίδες σκόρδο ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε τα μπιφτέκια , Αν θέλουμε τα ψήνουμε στο φούρνο με μια φέτα ντομάτα σε κάθε μπιφτέκι ή με μια φέτα τυρί κίτρινο ή με φέτα και από πάνω ντομάτα ή τα ψήνουμε σε ψηστιέρα χωρίς τίποτα από πάνω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι δύσκολο να φτάξεις μόνος σου γάλα ρυζιού. Καλύτερα να το βρεις και να το αγοράσεις έτοιμο. Γάλα Ρυζιού: Ανά φλιτζάνι 120 θερμίδες, 2,5 γραμμ. λιπαρά (εκ των οποίων 0 γραμμ. κορεσμένα), 23 γραμμ. υδατάνθρακες (εκ των οποίων 10 γραμμ. σάκχαρα), 100 mg νάτριο, 0 γραμμ. φυτικές ίνες, 1 γραμμ. πρωτεΐνες. Γεύση Ελαφριά, νερουλή και γλυκιά. Υπέρ: Οι υδατάνθρακες. «Πιες ένα ποτήρι πριν ή μετά την άσκηση – παρέχει τους υδατάνθρακες για την ενέργεια και τα υγρά για την ενυδάτωση και, όπω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βάζεις τα ψάρια μέσα σε ένα τηγάνι και τα τηγανίζεις Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να είναι γευστικό ένα πιάτο, σε περίπτωση που περιέχει κρέας, πέρα από καλομαγειρεμένο πρέπει να είναι και μαλακό. Παρόλο που για ορισμένα είδη και κομμάτια κρέατος αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί, ορισμένες φορές όσο το μαγειρεύουμε τόσο παρατηρούμε ότι σκληραίνει. Αρχικά, αν πιστεύουμε ότι το κομμάτι που πρόκειται να μαγειρέψουμε είναι ένα σκληρό κρέας, ξεκινάμε την προετοιμασία νωρίτερα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να το έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο κάμποσες ώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποια ειναι η συνταγη για γαυρο ξυδατο Διαβάστε περισσότερα...
Πώς γίνεται η σάλτσα ψητού που θα χρησιμοποιηθεί για τα μακαρόνια, αφού έχω ήδη ψήσει το χοιρινό μπούτι;
Απάντηση:
Τα παντα για σαλτσες υπαρχουν εδω , επιλεγεις και απλα δημιουργεις. http://www.inout.gr/NewPagesHtml/saltses.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για μπιφτέκια σχάρας - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγή μαγειρικής για κουνουπιδοκεφτέδες;
Απάντηση:
1 κουνουπίδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 αυγά 2 φλιτζάνια τριμμένη φρυγανιά 1 φλιτζάνια αλεύρι 1/2 φλιτζάνι γάλα Μαιντανό Πιπέρι Αλάτι Ελαιόλαδο για τηγάνισμα Διαβάστε περισσότερα...
Θα ήθελα μια συνταγή για να φτιάξω φακές στα γρήγορα, δεν είμαι τόσο της μαγειρικής παρακαλώ απλές οδηγίες
Απάντηση:
Θα χρειαστείς 1 σακουλάκι φακές(500γρ.), 2-3 κρεμμύδια, 2-3 σκελίδες σκόρδο, 1 φύλλο δάφνης, Ελαιόλαδο, Αλάτι, πιπέρι, 1 ντοματάκι κονκασέ(προαιρετικά) Έχουμε και λέμε: Καθαρίζουμε τις φακές από ξένα σώματα που μπορεί να υπάρχουν. Απλώνουμε δηλαδή τις φακές σε μια καθαρή περιοχή του τραπεζιού μας και σιγά σιγά κοιτάζοντας προσεκτικά με τα δάχτυλά μας σπρώχνουμε τις καθαρές φακές στην άκρη. Πετάμε μικρές πετρούλες κ.τ.λ. που μπορεί να βρεθούν. Βάζουμε σε ένα σουρωτήρι τις φακές και τις ξεπλέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας. Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι (δειτε βίντεο). Καθαρίζουμε με λίγο χαρτί κουζίνας τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά. Μόλις γίνουν διάφανα προσθέτουμε τα μανιτάρια και τη ρίγανη. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για 2-3 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε διαρκώς για 2 λεπτά. Ρίχνουμε το νερό, αλάτι μπόλικο, πιπέρι, κλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ασε μη φτειαξης δεν κολαει το θεμα. Αν παλι επιμενεις,τηγανισε τις μελιτζανες και πριν τελειωσει το τηγανισμα,ριξε χτυπημενα,στυλ ομελετα τα αυγα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ο Παιδίατρος του Νικόλα του ανηψιού μου πριν 2 χρόνια, όταν ήταν βρέφος μας πρότεινε να τρώει Γιώτης και Μιλούπα. Εκείνος όμως ήθελε τη Νου-Νου επειδή ήταν πιο νόστιμη και ειδικά με γεύση μπισκότου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βαζεις νερο στην κατσαρολα και αφου βρασει ριχνεις το ρυζι και οταν θα εχει βρασει(μετα απο 15 λεπτα περιπου) το σουρωνεις στο σουρωτηρι,το ξαναβαζεις στην κατσαρολα και ριχνεις βιταμ μαγειρικης για να μην λασπωσει και κολλησει. Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγές χωρίς γλουτένη
Απάντηση:
Σοκολατένιο κέικ χωρίς γλουτένη Το κέικ αυτό τρώγεται καλύτερα αμέσως μετά την κατασκευή του. Για να εξασφαλίσετε ότι οι στρώσεις θα φουσκώσουν κατάλληλα (και δεν θα κάτσουν), αποφύγετε να ανοίξετε την πόρτα του φούρνου καθώς ψήνονται. Μπορείτε να χρωματίσετε την κρέμα με χρώμα ζαχαροπλαστικής γι να δώσετε μια τελείως διαφορετική όψη στο κέικ σας Υλικά Για 8 μερίδες Για τα σοκολατένια στρώματα Φυτικό έλαιο(μαργαρίνη) 1 ½ φλιτζάνια ζάχαρη ¾ φλιτζανιού ριζάρευρο ½ φλιτζάνι ψίχα αμυγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/magioneza- xoris-aygo.html :) Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 132 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: