Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: τραγουδησε της!
Απάντηση: Δεν ξέρω, Μήπως ξέρεις;
Απάντηση: δεν ξερω...... :(
Απάντηση: Πότε μπολιάζουμε την νεραντζιά για να γίνει πορτοκαλιά http:// www.rotise.gr/ erotisi/pote- mpoliazoyme-tin- nerantzia-gia-na- ginei-portok...
Απάντηση: Καθάρισμα, όχι κλάδεμα, το Φεβρουάριο.
Απάντηση: τελος χειμονα μερχες ανοιξης αφεροντας ταμεσα κλαδια και οχι μεγαλες τομες
Απάντηση: Αγγειόσπερμο, δικότυλο, αειθαλές φυτό η πορτοκαλιά ανήκει στην τάξη ταβερινθώδη και την Ινδία και την Κίνα. Γνωστή από τα αρχαία χρόνια ό...
Απάντηση: Το διαμάντι της γαλλικής κουζίνας, αλλά και μια εναλλακτική καλλιέργεια στην Ελλάδα αποτελεί το μανιτάρι της τρούφας. f50181Πρόκειται για...
Απάντηση: Όνομα ζιζανίου: Mercurialis annua Οικογένεια: Euphorbiaceae Βιολογία: ζιζάνιο ετήσιο, δίοικο, αναπαράγεται από σπόρο, με πασσαλ...
Απάντηση: εγω πεταξα επτα οκτω κουκουτσια σε μια γλαστρα και βγηκε! δοκιμασε!
 

Οταν σκανε τα πορτοκαλια πριν οριμασουν τι κανουμε;

Σχετικές ερωτήσεις
Το χειμώνα (Δεκέμβριο - Ιανουάριο), όχι όμως αυστηρό κλάδεμα. Γενικά στα εσπεριδοειδή κλαδεύουμε αμέσως μετά την συγκομιδή.
μέρα παρα μέρα :Ρ (ο μπαμπάς μου είναι γεωπόνος :Ρ )
καθε 10 μερεσ
Ή δεν μπορεί να απορροφήσει την στοιχεία και ιχνοστοιχεία λόγω του ότι δεν υπάρχουν στο έδαφος όπως σου είπαν (το πιθανότερο), ή προβλήμα...
κοψτε τον κορμο και ριξτε του πετρελαιο
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Γεωπονική

Απάντηση:
Το χειμώνα (Δεκέμβριο - Ιανουάριο), όχι όμως αυστηρό κλάδεμα. Γενικά στα εσπεριδοειδή κλαδεύουμε αμέσως μετά την συγκομιδή. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μέρα παρα μέρα :Ρ (ο μπαμπάς μου είναι γεωπόνος :Ρ ) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Ή δεν μπορεί να απορροφήσει την στοιχεία και ιχνοστοιχεία λόγω του ότι δεν υπάρχουν στο έδαφος όπως σου είπαν (το πιθανότερο), ή προβλήματος στη ρίζα(κάψιμο ή αρρώστια-δύσκολο), ή ίσως ασθένεια στο φύλλωμα. Θα μπορούσε ακόμα να οφείλεται και σε υπερβολικά μεγάλη ποσότητα νερού(απίθανο σχεδόν) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοψτε τον κορμο και ριξτε του πετρελαιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τραγουδησε της! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω, Μήπως ξέρεις; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και με ποιον τρόπο
Απάντηση:
Πότε μπολιάζουμε την νεραντζιά για να γίνει πορτοκαλιά http://www.rotise.gr/erotisi/pote-mpoliazoyme-tin- nerantzia-gia-na-ginei- portokalia.html#AnswerBottom#ixzz1GqfuMC63 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθάρισμα, όχι κλάδεμα, το Φεβρουάριο. Διαβάστε περισσότερα...
για να μεγαλώσουν
Απάντηση:
τελος χειμονα μερχες ανοιξης αφεροντας ταμεσα κλαδια και οχι μεγαλες τομες Διαβάστε περισσότερα...
Τι πορτοκαλιές υπάρχουν στην Ελλάδα;
Απάντηση:
Αγγειόσπερμο, δικότυλο, αειθαλές φυτό η πορτοκαλιά ανήκει στην τάξη ταβερινθώδη και την Ινδία και την Κίνα. Γνωστή από τα αρχαία χρόνια όμως η εντατική της καλλιέργεια άρχισε από το 10 μ.Χ. αιώνα στη βόρεια Αφρική. Γύρω στο 1490 έφτασε στις μεσογειακές περιοχές από Πορτογάλους θαλασσοπόρους και πιθανολογείται ότι σε αυτούς οφείλει το όνομα της. Στη συνέχεια από την Ελλάδα διαδόθηκε σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες κι Ισπανοί ιεραπόστολοι την μετέφεραν στη βόρεια Αμερική. Η πορτοκαλιά δεν αντέχει σε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το διαμάντι της γαλλικής κουζίνας, αλλά και μια εναλλακτική καλλιέργεια στην Ελλάδα αποτελεί το μανιτάρι της τρούφας. f50181Πρόκειται για ένα φυσικό βιολογικό προϊόν του οποίου η παρουσία στη μαγειρική έχει πάρει μυθικές διαστάσεις. Η γαλλική κουζίνα βασιζόταν ανέκαθεν στην τρούφα, αλλά τα τελευταία χρόνια όλες οι διεθνείς παραδοσιακές γεύσεις, ακόμη και η ελληνική προσαρμόζονται στη χρήση της που δημιουργεί τέλειο γευστικό αποτέλεσμα σε φαγητά και γλυκά. Το πολύτιμο αυτό υπόγειο μανιτάρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όνομα ζιζανίου: Mercurialis annua Οικογένεια: Euphorbiaceae Βιολογία: ζιζάνιο ετήσιο, δίοικο, αναπαράγεται από σπόρο, με πασσαλώδη ρίζα και δηλητηριώδη, δυσάρεστη μυρωδιά. Περίοδος φυτρώματος: τέλος της άνοιξης έως τα τέλη του καλοκαιριού. Περιοχή και έδαφος: εδάφη αμμώδη έως πηλώδη πλούσια σε οργανική ουσία και θρεπτικές ουσίες σε θερμές περιοχές. Κοτυληδόνες: πλατιές έως στρόγγυλες οβάλ, επίπεδες στην άκρη, με ανοικτό πράσινο χρώμα και άσπρη νεύρωση. Φύλλα: αντίθετα, έμμισχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω πεταξα επτα οκτω κουκουτσια σε μια γλαστρα και βγηκε! δοκιμασε! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το έδαφος που θα φυτεύσετε τις πιπεριές θα πρέπει να είναι πλούσιο σε ασβέστιο και φώσφορο. Γι' αυτό θα πρέπει να έχετε εμπλουτίσει το χώμα με λίπασμα που περιέχει ασβέστιο και φώσφορο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομπόστ, κοπριά ή άλλα οργανικά λιπάσματα που θα βρείτε στο εμπόριο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποτε τις φυτεψες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οτι θες αυτη την εποχη...τι σου αρεσει? Διαβάστε περισσότερα...
εχο πεντε στρτεματα γησ θελο να ξερο αν μπορο να ασχοληθο με την καλιεργια αλοης
75671 
Απάντηση:
τη πρεπει να ξερο για τιν καλιεργια αλοης http://www.rotise.gr/erotisi/ti-prepei-na-xero- gia-tin-kaliergia- alois.html#AnswerBottom#ixzz1I0s509PQ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα πάντα για το ιπποφαες κ ολλες τις υπερτροφες στο --> http://allsuperfoods.blogspot.gr/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΩ ΒΟΛΒΟΥΣ ΤΟΥΛΙΠΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η τοματα ελπιδα???????????? τι εννοείς? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΥΚΛΟΚΟΝΙΟ Ο μύκητας προσβάλλει κυρίως τα φύλλα, με αποτέλεσμα την πτώση τους και σε σοβαρές περιπτώσεις την αποφύλλωση των δένδρων. Στην επάνω επιφάνεια των φύλλων εμφανίζονται κυκλικές κηλίδες χρώματος καφέ ή πρασινοκίτρινου («μάτια παγωνιού»). Η άριστη θερμοκρασία για την ανάπτυξη του μύκητα είναι 15-20 C, ενώ τα σπόρια για να βλαστήσουν και να κάνουν νέες μολύνσεις χρειάζονται σταγόνα νερού (από βροχή ή πρωινή δροσιά) και θερμοκρασία 9-25 C. Οι βροχοπτώσεις και η αυξημένη υγρασία ευν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πολυ καλη δουλεια αν μπορεις να τα πουλησεις....εχει πολυ καλες αποδοσεις το μαρουλι σε θερμοκηπιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοίτα, εγώ είμαι άσχετος από αυτά να σου πω την αλήθεια οπότε............. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η στέβια είναι μια από τις λίγες συμβολαιακές καλλιέργειες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα. Η Ελλάδα θεωρείται «προνομιούχος» χώρα για την εν λόγω καλλιέργεια, αφού η φωτοπερίοδος ευνοεί την ανάπτυξη του φυτού, δίνοντας εξαιρετικά μεγάλες παραγωγές σε σχέση με άλλες χώρες, όπου το φυτό έχει το μισό ή και λιγότερο τελικό ύψος πριν την περίοδο της κοπής. Η ανάπτυξη της στέβιας απαιτεί μικρές ποσότητες νερού και λιπασμάτων. Η τιμή των ξερών φύλλων είναι 1... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναπτύσσεται σε όλα σχεδόν τα εδάφη, αλλά ευδοκιμεί στα ελαφρά αμμοπηλώδη και πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία εδάφη. Η οργανική ουσία (τυρφη-φυλλόχωμα-κοπριά) βοηθά τα φυτά να αποκτήσουν πλούσιο φύλλωμα και ζωηρά άνθη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι η τριανταφυλλιά η δαμασκηνή, κάνει το ακριβότερο ροδέλαιο αλλά είναι μεγάλη ιστορία το ροδέλαιο. Θέλει αποστακτήρα γιατί αν μεταφερθούν τα τριαντάφυλλα πάνω από 120 χιλιόμετρα χάνουν άρωμα και ποιότητα, θέλει 3-5 τόνους ροδοπέταλα για να πάρεις ένα λίτρο ροδέλαιο!!! και γενικά είναι καλλιέργεια που θέλει συνεταιρισμό για να μπορείς να πάρεις αποδόσεις. Υπάρχει συνεταιρισμός παραγωγών στην Αιανή Κοζάνης. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για αρωματικά φυτά στείλε στο e-mail: Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βαζουν λιπάσματα στην καλλιέργεια τρούφας Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΦΥΤΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ
Απάντηση:
ποια ειναι τα πιο επικινδυνα ζιζανια-εντομα-εδαφους και πως καταπολεμουνται Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 35 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.