Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: μετρια φωτια γτ δυνατη κοβει σε χροντο ντε τε.. επισης μη βαλεις λεμονι οταν τη φτιαχνεις γτ επισης θα κοψει οπως κοβει κ το λαδι... αντι...
Απάντηση: http:// www.axortagos.gr/ iperoxo- galaktompoureko-tou- aki.html
Απάντηση: εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/ cl/179/%CE%B3%CE%B1% CE%BB%CE%B1%CE%BA% CF%84%CE%BF%CE%BC% CF%80%CE%BF%CF%85% CF%81%CE%B5%CE%BA% CE%BF/?ing...
Απάντηση: πρέπει να έρθεις σε επαφή με την γαλακτοβιομηχανία και εφόσον το γάλα και τα ζώα έχουν τα κατάλλληλα έγραφα από τους κτηνιάτρους τότε ίσω...
Απάντηση: Αφού -κρυώσει- το γλυκό & δέσει ρίχνεις το σιρόπι -ζεστό-. Αλλιώς θα "παπαριάσει".
Απάντηση: Συχνά ακούει κανείς αόριστα, ότι ο θηλασμός είναι το καλύτερο για το μωρό, σπάνια όμως ακούει κανείς ποια ακριβώς είναι τα πλεονεκτήματά ...
Απάντηση: Μετά τη γέννηση του παιδιού τους, πολλές μητέρες καλούνται να επιστρέψουν στην εργασία τους. Αυτό στις μέρες μας αποτελεί και το βασικό λ...
Απάντηση: ΛΕΥΚΩΜΑ:Οι διαφορές στο λεύκωμα μεταξύ των δύο γαλάτων είναι ποσοτικές και ποιοτικές. Έτσι το ΜΓ αποτελείται από 0,75g λευκωματίνης και 0...
Απάντηση: Γιατί ο μητρικός θηλασμός είναι ανυπέρβλητος; Γιατί δε θα φτιαχτεί ποτέ επεξεργασμένο γάλα αγελάδας για βρέφη που να μοιάζει έστω στο ελά...
Απάντηση: Τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι η συχνότητα μητρικού θηλασμού στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ χαμηλότερα από τις συστάσεις της Αμερι...
 
Προσοχή: Οποιεσδήποτε πληροφορίες δεν προέρχονται από ειδικούς. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθούν ως υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές. Με την περιήγηση σας στο Ρώτησε! αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.

ορος γαλακτος

διατροφικες πληροφοριες σκονης γαλατος
Σχετικές ερωτήσεις
αν θες τη γνωμη μου μη βαζεις στο σωμα σου τετοια πραγματα ειναι αχρηστα και καρκινογονα γεματο χημικα μπορεις να παρεις αιθεριο ελαιο κε...
Φυσιολογικες τιμες για γαλακτικη αφυδρογοναση 240 - 480 U/L στους 37oC
Η γαλακτικη αφυδρογοναση βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα, όπου μετέχει στο μεταβολισμό της γλυκόζης. Είναι άφθονη στο μυοκάρδιο, στους μύες ...
Φυσιολογικές τιμές για γαλακτικη αφυδρογοναση στους 37οC = 240 - 480 U/L
ανάλογα με την κρέμα γάλακτος πόσα λιπαρά είναι;να προσέχεις στα συστατικά να μην έχει υδρογονωμένα λιπαρά και πόσες θερμίδες-λιπαρά έχει...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Υγεία - Άλλα

Απάντηση:
αν θες τη γνωμη μου μη βαζεις στο σωμα σου τετοια πραγματα ειναι αχρηστα και καρκινογονα γεματο χημικα μπορεις να παρεις αιθεριο ελαιο κεδρου και να ριξεις λιγες σταγονες στο νερο στο μπάνιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φυσιολογικες τιμες για γαλακτικη αφυδρογοναση 240 - 480 U/L στους 37oC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η γαλακτικη αφυδρογοναση βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα, όπου μετέχει στο μεταβολισμό της γλυκόζης. Είναι άφθονη στο μυοκάρδιο, στους μύες γενικότερα και στο ήπαρ. Το επίπεδό της στο αίμα αυξάνει όπως και της SGOT στο έμφραγμα του μυοκαρδίου και επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα σε 2 εβδομάδες. Επίσης, αυξάνει σε μυϊκή δυστροφία και σε αρκετές παθήσεις του ήπατος. Φυσιολογικές τιμές στους 37οC = 240 - 480 U/L Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φυσιολογικές τιμές για γαλακτικη αφυδρογοναση στους 37οC = 240 - 480 U/L Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ανάλογα με την κρέμα γάλακτος πόσα λιπαρά είναι;να προσέχεις στα συστατικά να μην έχει υδρογονωμένα λιπαρά και πόσες θερμίδες-λιπαρά έχει.η μπεσαμέλ ανάλογα τι βάζεις μέσα βούτυρο-λάδι γενικά νομίζω ότι έχει λιγότερες θερμίδες.ερώτηση την μπεσαμέλ εκτός απο το παστίτσιο που άλλου την χρησιμοποιείς; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μετρια φωτια γτ δυνατη κοβει σε χροντο ντε τε.. επισης μη βαλεις λεμονι οταν τη φτιαχνεις γτ επισης θα κοψει οπως κοβει κ το λαδι... αντι για λαδι χρισημοποιησε βιταμ.. προσθετει γευση κ δν κοβει αντιθετα τη σφιγγει λιγο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.axortagos.gr/iperoxo-galaktompoureko- tou-aki.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF% 81%CE%B5%CE%BA%CE%BF/?ingminus=366 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρέπει να έρθεις σε επαφή με την γαλακτοβιομηχανία και εφόσον το γάλα και τα ζώα έχουν τα κατάλλληλα έγραφα από τους κτηνιάτρους τότε ίσως αν η βιομηχανία ενδιαφέρεται θα σου αγοράσει το γάλα!!!το θέμα είναι να έχεις και κάποια παραγωγή αξιόλογη,μην περιμένεις να μπεί σε διαδικασία να σου πάρει ένα λιτρο γάλα!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφού -κρυώσει- το γλυκό & δέσει ρίχνεις το σιρόπι -ζεστό-. Αλλιώς θα "παπαριάσει". Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συχνά ακούει κανείς αόριστα, ότι ο θηλασμός είναι το καλύτερο για το μωρό, σπάνια όμως ακούει κανείς ποια ακριβώς είναι τα πλεονεκτήματά του. Επίσης, από πολλούς ακούγεται η άποψη, ότι βέβαια, είναι καλός ο θηλασμός, αλλά και το τροποποιημένο γάλα αγελάδας, που κυκλοφορεί στο εμπόριο, είναι τόσο καλά επεξεργασμένο που είναι σχεδόν όπως το μητρικό! Προχωρώντας λοιπόν, θα αναφερθούμε στη σύνθεση του μητρικού γάλακτος, που από μόνη της εξηγεί πολλά από τα πλεονεκτήματά του. Νερό: Το μεγαλύ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μετά τη γέννηση του παιδιού τους, πολλές μητέρες καλούνται να επιστρέψουν στην εργασία τους. Αυτό στις μέρες μας αποτελεί και το βασικό λόγο, για τον οποίο οι μητέρες σταματούν να θηλάζουν τα μωρά τους. Οι δυσκολίες, κυρίως οι τεχνικές, τους φαίνονται ανυπέρβλητες και τελικά κυρίως από έλλειψη πληροφόρησης αποφασίζουν να διακόψουν το μητρικό θηλασμό και να συνεχίσουν με τυποποιημένο γάλα τη σίτιση του παιδιού τους. Επιπλέον στην Ελλάδα υπάρχει νομοθεσία για την προστασία του θηλασμού στις εργ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΛΕΥΚΩΜΑ:Οι διαφορές στο λεύκωμα μεταξύ των δύο γαλάτων είναι ποσοτικές και ποιοτικές. Έτσι το ΜΓ αποτελείται από 0,75g λευκωματίνης και 0,45g τυρίνης. Ενώ το ΓΑ αποτελείται από 0,5 g λευκωματίνης και 3,0 g τυρίνης. Η τυρίνη που υπερτερεί κατά πολύ στο ΓΑ είναι ένα λεύκωμα μικρότερης βιολογικής αξίας σε σύγκριση με την λευκωματίνη και στο στομάχι δημιουργεί πολύ μεγαλύτερα πήγματα που είναι δύσπεπτα. Το ΜΓ περιέχει ακόμα και το μη πρωτεινικό αμινοξύ ταυρίνη, που θεωρείται απαραίτητο για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί ο μητρικός θηλασμός είναι ανυπέρβλητος; Γιατί δε θα φτιαχτεί ποτέ επεξεργασμένο γάλα αγελάδας για βρέφη που να μοιάζει έστω στο ελάχιστο στο μητρικό; Μία από τις παραμέτρους που καθορίζουν την ανωτερότητα του μητρικού γάλακτος είναι η μοναδικότητά του σε κάθε χωροχρονική στιγμή. Το μητρικό γάλα έχει ένα θαυμαστό τρόπο να εξατομικεύεται κάθε φορά σε κάθε παιδί και να αλλάζει, ανάλογα με την περίσταση, πάντα προς το μέγιστο δυνατό όφελος για την υγεία του μωρού. Το επεξεργασμένο γάλα α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι η συχνότητα μητρικού θηλασμού στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ χαμηλότερα από τις συστάσεις της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής για αποκλειστικό μητρικό θηλασμό έξι μηνών και συνέχιση του θηλασμού μέχρι τουλάχιστον τους 12 μήνες ζωής. Τα νούμερα βέβαια είναι ακόμα πιο απογοητευτικά για την Ελλάδα. Αμερικανοί ερευνητές θέλησαν να εκτιμήσουν κατά πόσο μητέρες που δίνουν στο βρέφος εκτός από μητρικό γάλα και ξένο γάλα για βρέφη του εμπορίου τελικά είχαν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο μητρικός θηλασμός και το ανθρώπινο γάλα αποτελούν τα φυσιολογικά στάνταρ στην βρεφική σίτιση και διατροφή. Με δεδομένα τα διαπιστωμένα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα ιατρικά και νευρο-αναπτυξιακά πλεονεκτήματα του μητρικού θηλασμού, η βρεφική διατροφή θα πρέπει να θεωρείται ζήτημα δημόσιας υγείας και όχι μόνο επιλογή τρόπου ζωής. Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής επαναβεβαιώνει την σύστασή της για αποκλειστικό μητρικό θηλασμό διάρκειας περίπου 6 μηνών, ακολουθούμενο από συνεχιζόμενο μητρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια νέα έρευνα που έγινε πρόσφατα στο Τμήμα Διατροφής του Ανθρώπου στο πανεπιστήμιο της Κοπενχάγης έδειξε ότι η μαύρη σοκολάτα είναι περισσότερο χορταστική από τη σοκολάτα γάλακτος, μειώνοντας την έντονη επιθυμία για γλυκά, αλμυρά και λιπαρά φαγητά. Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η μαύρη σοκολάτα είναι πιο υγιεινή λόγω των καλύτερων λιπαρών οξέων και αρκετών αντιοξειδωτικών που περιέχει αλλά τώρα οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Κοπενχάγης βρήκαν επίσης ότι η μαύρη σοκολάτα προσφέρει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
To γάλα είναι ένα βιολογικό προϊόν που αποτελεί την πρώτη και μία από τις σημαντικότερες τροφές του ανθρώπου σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Αν και η ηλικία που άλλες τροφές-ημιστερεές και στερεές-εισάγονται στη δίαιτα του ποικίλει, εντούτοις είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένα βρέφος αρχίζει να δέχεται τέτοιες τροφές πριν τον 4ο-6ο μήνα. Έτσι μέχρι αυτό το ηλικιακό στάδιο το βρέφος τρέφεται αποκλειστικά με γάλα, μητρικό ή μη, και παίρνει όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται από αυτό. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γάλα πίνουν μόνο τα παιδιά. Τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος (ασβέστιο, φώσφορος, πρωτεΐνη, βιταμίνες Α και D, ριβοφλαβίνη κ.ά.) είναι πολύτιμα για όλους, όχι μόνο για τα παιδιά. Τα παιδιά, βέβαια, χρειάζονται αρκετό ασβέστιο, επειδή τα οστά τους αναπτύσσονται. Στις ηλικίες 4-8 ετών, τα παιδιά πρέπει να προσλαμβάνουν περίπου 800 mg ασβεστίου ημερησίως. Από την ηλικία των 9 ετών έως και τα 18 τους χρόνια θα πρέπει να προσλαμβάνουν 1.300 mg την ημέρα. Όμως, και οι ενήλικες χρειάζονται ασβέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι άνθρωποι που καταναλώνουν καθημερινά τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα χάνουν περισσότερα κιλά αναφέρουν Αυστραλοί επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Curtin University of Technology. Κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι ερευνητές ζήτησαν από τους εθελοντές να ακολουθήσουν μια διατροφή χαμηλή σε θερμίδες. Στο διατροφικό μοντέλο περιλαμβάνονταν σε διάφορες ποσότητες τυρί, γιαούρτι και γάλα με χαμηλά λιπαρά. Όσοι εθελοντές αύξησαν την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων από τρεις σε τέσσερι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συχνά ακούει κανείς αόριστα, ότι ο θηλασμός είναι το καλύτερο για το μωρό, σπάνια όμως ακούει κανείς ποια ακριβώς είναι τα πλεονεκτήματά του. Επίσης, από πολλούς ακούγεται η άποψη, ότι βέβαια, είναι καλός ο θηλασμός, αλλά και το τροποποιημένο γάλα αγελάδας, που κυκλοφορεί στο εμπόριο, είναι τόσο καλά επεξεργασμένο που είναι σχεδόν όπως το μητρικό! Προχωρώντας λοιπόν, θα αναφερθούμε στη σύνθεση του μητρικού γάλακτος, που από μόνη της εξηγεί πολλά από τα πλεονεκτήματά του. Νερό Το μεγαλύ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η γαλακτοσκόπηση είναι μα τεχνική που εφαρμόζεται σε περίπτωση που υπάρχει έκκριση θηλής, η οποία χρειάζεται διερεύνηση πέρα από το γνωστό απεικονιστικό έλεγχο με μαστογραφία ή υπερηχογράφημα μαστού. Στη γαλακτοσκόπηση ο γυναικολόγος έχει τη δυνατότητα να μπει με μια πολύ λεπτή κάμερα (0,8mm) μέσα στο μαστό δια μέσου της θηλής και των γαλακτοφόρων πόρων που καταλήγουν σε αυτή. Με τον τρόπο αυτό βλέπουμε εξαιρετικά καθαρά τους γαλακτοφόρους πόρους και βρίσκουμε βλάβες – όπως θήλωμα- που μπορε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 3 κουταλιές χυμό αγγουριού, 3 κουταλιές αμυγδαλόλαδο, 3 κουταλιές βαζελίνη. Ανακατεύουμε τη βαζελίνη με το αμυγδαλόλαδο. Προσθέτουμε το χυμό του αγγουριού και χτυπάμε το μίγμα καλά, ώσπου να γίνει ομοιογενές. Έτσι, εύκολα και γρήγορα, έχουμε ένα δροσερό γαλάκτωμα που καθαρίζει το πρόσωπο και κάνει το δέρμα μας μαλακό.   Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
(για λιπαρά) Ανακατεύουμε ένα κουταλάκι του γλυκού βρώμη, με 30 γραμ. γιαούρτι. Αυτό το μίγμα το ετοιμάζουμε το βράδυ και το πρωί το χρησιμοποιούμε, αφού πρώτα ρίξουμε μέσα ένα κουταλάκι λεμόνι. Ξεπλένουμε το πρόσωπό μας με ζεστό νερό. Προσοχή! Το γαλάκτωμα χαλάει, αν μείνει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γάλα πίνουν μόνο τα παιδιά. Τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος (ασβέστιο, φώσφορος, πρωτεΐνη, βιταμίνες Α και D, ριβοφλαβίνη κ.ά.) είναι πολύτιμα για όλους, όχι μόνο για τα παιδιά. Τα παιδιά, βέβαια, χρειάζονται αρκετό ασβέστιο, επειδή τα οστά τους αναπτύσσονται. Στις ηλικίες 4-8 ετών, τα παιδιά πρέπει να προσλαμβάνουν περίπου 800 mg ασβεστίου ημερησίως. Από την ηλικία των 9 ετών έως και τα 18 τους χρόνια θα πρέπει να προσλαμβάνουν 1.300 mg την ημέρα. Όμως, και οι ενήλικες χρειάζονται ασβέστ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην απόκρημνη πλαγιά κάτω από το χωριό Άγιο Γάλας, ανοίγεται το ομώνυμο σπήλαιο. Ακριβώς πάνω από αυτό σχηματίζεται ένα αβαθές και ευρύστομο έγκοιλο, στο στόμιο του οποίου είναι κτισμένη η εκκλησία της Παναγίας της Αγιουγαλούσαινας, από όπου προήλθε και η ονομασία του χωριού. Ακόμη πιο ψηλά βρίσκεται ένα τρίτο σπήλαιο, πολύ λιγότερο γνωστό, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως καταφύγιο, κυρίως κατά τους μεσαιωνικούς και νεότερους χρόνους. Το σύμπλεγμα αυτό των τριών σπηλαίων σχηματίστηκε από τη διά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλα η προηγουμενη απαντηση ειναι πολυ ακυρη..δεν ειναι δυνατον να προκυψει κουβερτουρα γαλακτος απο την αναμιξη μαυρης κουβερτουρας με γαλα...αυτο που θα προκυψει ειναι μια ελαφρια γκαναζ.η κουβερτουρα γαλακτος αποτελει βιομηχανοποιημενο προιον δυσκολο να παρασκευαστει στο σπιτι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: - 200 γραμμάρια spread τυριού - 1 φύλλο ζύμης κουρού - ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος - 200 γραμμάρια λευκό τυρί τριμμένο - 6 μεγάλα ξερά κρεμμύδια - 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι - 4 αυγά - λίγο βούτυρο για να αλείψουμε τη φόρμα της τάρτας - λίγο αλεύρι για να πασπαλίσουμε τη φόρμα της τάρτας - ελαιόλαδο - αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Βάζουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και ρυθμίζουμε τη φωτιά στο δυνατό. Μόλις ζεσταθεί, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για τη βάση Μίγμα για Βάση Πίτσας ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ: 500 γρ. (1/2 πακέτο) Νερό (χλιαρό): 290 γρ. (1 & 1/5 φλιτζανιού) Ελαιόλαδο: 35 γρ. (2 & 1/2 κουταλιές) Υλικά για το γαρνίρισμα Κρεμμύδια: 500 γρ. Μπέικον: 200 γρ. Κρέμα Γάλακτος: 200 γρ. Ελαιόλαδο: 50 γρ. Αυγά: 2 Αλάτι: 1 πρέζα Πιπέρι: 1 πρέζα Θυμάρι: λίγο Ρίγανη: λίγη Εκτέλεση Ετοιμάζουμε το ζυμάρι της πίτσας ζυμώνοντας όλα τα υλικά μαζί και αφήνοντας το για 30 λεπτά να ξεκουραστεί. Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μου αρεσουν και οι δυο! αν ηταν να διαλεγα θα διαλεγα την γαλακτος γιατι οντως η λευκη ειναι πολυ γλυκια αλλα μου αρεσει και αυτη! δεν μου αρεσει καθολου η υγειας εκτος απο αυτη με το πορτοκαλι και με την φραουλα!!!! Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 93 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: