Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: YOUTUBE! Αν στο έβαζαν σε εργασία στο σχολείο τιθα έκανες; Γιατί εμάς μας το έβαλαν πέρσι..όχι γάλακτος..παγωτού, αλλά και πάλι πάνω κά...
Απάντηση: Πού εδώ μέσα;
Απάντηση: αν θες τη γνωμη μου μη βαζεις στο σωμα σου τετοια πραγματα ειναι αχρηστα και καρκινογονα γεματο χημικα μπορεις να παρεις αιθεριο ελαιο κε...
Απάντηση: Φυσιολογικες τιμες για γαλακτικη αφυδρογοναση 240 - 480 U/L στους 37oC
Απάντηση: Η γαλακτικη αφυδρογοναση βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα, όπου μετέχει στο μεταβολισμό της γλυκόζης. Είναι άφθονη στο μυοκάρδιο, στους μύες ...
Απάντηση: Φυσιολογικές τιμές για γαλακτικη αφυδρογοναση στους 37οC = 240 - 480 U/L
Απάντηση: ανάλογα με την κρέμα γάλακτος πόσα λιπαρά είναι;να προσέχεις στα συστατικά να μην έχει υδρογονωμένα λιπαρά και πόσες θερμίδες-λιπαρά έχει...
Απάντηση: μετρια φωτια γτ δυνατη κοβει σε χροντο ντε τε.. επισης μη βαλεις λεμονι οταν τη φτιαχνεις γτ επισης θα κοψει οπως κοβει κ το λαδι... αντι...
Απάντηση: http:// www.axortagos.gr/ iperoxo- galaktompoureko-tou- aki.html
Απάντηση: εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/ cl/179/%CE%B3%CE%B1% CE%BB%CE%B1%CE%BA% CF%84%CE%BF%CE%BC% CF%80%CE%BF%CF%85% CF%81%CE%B5%CE%BA% CE%BF/?ing...
 
Προσοχή: Οποιεσδήποτε πληροφορίες δεν προέρχονται από ειδικούς. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθούν ως υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές. Με την περιήγηση σας στο Ρώτησε! αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.

ορος γαλακτος

διατροφικες πληροφοριες σκονης γαλατος
Σχετικές ερωτήσεις
Μιά τέτοια συνταγή μπορώ νά σού δώσω αλλά είναι μέ γάλα καί μέλι. Συστατικά: 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι 1 ποτήρι γάλα Τρόπος παρα...
Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη στο μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τους κρόκους έναν-έναν, το αυγό και στη συνέχ...
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά. Χτυπάμε τη ζάχαρη, ...
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα μαζί με τη βανίλια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, να πάρουν βράση. Στο μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με...
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Knorr βοδινό σε 1.700 ml νερό, μαζί με το μοσχαράκι, σουρώνουμε και φιλτράρουμε το...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Υγεία - Άλλα

Απάντηση:
Μιά τέτοια συνταγή μπορώ νά σού δώσω αλλά είναι μέ γάλα καί μέλι. Συστατικά: 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι 1 ποτήρι γάλα Τρόπος παρασκευής: Η κρέμα αυτή είναι πολύ εύκολη να γίνει. Απλά προσθέτεις 1 κουταλάκι μέλι σε ένα ποτήρι γάλα και ανακατεύεις μέχρι να λιώσει το μέλι. Κάνε μασάζ στα μαλλιά σου (χρησιμοποιώντας αυτήν την κρέμα) από την ρίζα έως τις άκρες. Αφησέ την για 15 λεπτά και ξέπλυνε μέ χλιαρό νερό και σαμπουάν Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora, το μέλι και την ζάχαρη άχνη στο μίξερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε τους κρόκους έναν-έναν, το αυγό και στη συνέχεια τη βανίλια και το ρούμι. Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε κορν φλάουρ, αλάτι, αλεύρι και μπέικιν πάουντερ και τα προσθέτουμε στο μίγμα με το Flora Soft με βούτυρο. Τα χτυπάμε να γίνουν ένα και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 °C. Ανοίγουμε τη ζύμη σε 0,5 εκατοστά πάχος και κόβουμε με κουπ πατ για μπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε το Flora Soft με βούτυρο μαζί με τις κουβερτούρες και τις σοκολάτες σε ένα κατσαρολάκι, σε χαμηλή φωτιά. Χτυπάμε τη ζάχαρη, τα αυγά και προσθέτουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας. Στο τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι και τις βανίλιες. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ ή ατομικά φορμάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 15’. Εάν τα βάλουμε σε ατομικά φορμάκια, ψήνουμε για 10’. Αφήνουμε το σουφλέ να παγώσει στη φόρμα. Όταν το κόψουμε, η σοκο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζουμε το γάλα σε κατσαρόλα μαζί με τη βανίλια και τα αφήνουμε σε μέτρια φωτιά, να πάρουν βράση. Στο μεταξύ χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε. Κατεβάζουμε την κατσαρόλα με το γάλα από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο βραστό γάλα στο μίγμα των αυγών. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μίγμα στην κατσαρόλα. Ξαναβάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να βράσει, ανακατεύοντας συνεχώς με ξύλινη σπάτουλα. Μόλις η κρέμα πήξει αποσύρουμε την κατσαρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε και βράζουμε ελαφρά τους 2 Σπιτικούς Ζωμούς Knorr βοδινό σε 1.700 ml νερό, μαζί με το μοσχαράκι, σουρώνουμε και φιλτράρουμε τον ζωμό και στη συνέχεια τον αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Ξεψαχνίζουμε το βρασμένο μοσχαράκι και το αφήνουμε για λίγο στην άκρη, σε ζεστό περιβάλλον. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το εσαλότ. Το σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα με ελαιόλαδο, τη μισή ποσότητα από το Flora και το 1/4 από το ξεψαχνισμένο βραστό μοσχαράκι. Προσθέτουμε το ρύζι και σβήνουμε με λευκό κρασ... Διαβάστε περισσότερα...
ποια ειναι τα σταδια παραγωγης γαλακτος
Απάντηση:
YOUTUBE! Αν στο έβαζαν σε εργασία στο σχολείο τιθα έκανες; Γιατί εμάς μας το έβαλαν πέρσι..όχι γάλακτος..παγωτού, αλλά και πάλι πάνω κάτω το ίδιο είναι!! Διαβάστε περισσότερα...
θελω να πουλησω 10 προβατα και 7 κατσικες γαλακτερες
Απάντηση:
Απάντηση:
αν θες τη γνωμη μου μη βαζεις στο σωμα σου τετοια πραγματα ειναι αχρηστα και καρκινογονα γεματο χημικα μπορεις να παρεις αιθεριο ελαιο κεδρου και να ριξεις λιγες σταγονες στο νερο στο μπάνιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φυσιολογικες τιμες για γαλακτικη αφυδρογοναση 240 - 480 U/L στους 37oC Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η γαλακτικη αφυδρογοναση βρίσκεται σε όλα τα κύτταρα, όπου μετέχει στο μεταβολισμό της γλυκόζης. Είναι άφθονη στο μυοκάρδιο, στους μύες γενικότερα και στο ήπαρ. Το επίπεδό της στο αίμα αυξάνει όπως και της SGOT στο έμφραγμα του μυοκαρδίου και επανέρχεται στα φυσιολογικά επίπεδα σε 2 εβδομάδες. Επίσης, αυξάνει σε μυϊκή δυστροφία και σε αρκετές παθήσεις του ήπατος. Φυσιολογικές τιμές στους 37οC = 240 - 480 U/L Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Φυσιολογικές τιμές για γαλακτικη αφυδρογοναση στους 37οC = 240 - 480 U/L Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ανάλογα με την κρέμα γάλακτος πόσα λιπαρά είναι;να προσέχεις στα συστατικά να μην έχει υδρογονωμένα λιπαρά και πόσες θερμίδες-λιπαρά έχει.η μπεσαμέλ ανάλογα τι βάζεις μέσα βούτυρο-λάδι γενικά νομίζω ότι έχει λιγότερες θερμίδες.ερώτηση την μπεσαμέλ εκτός απο το παστίτσιο που άλλου την χρησιμοποιείς; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μετρια φωτια γτ δυνατη κοβει σε χροντο ντε τε.. επισης μη βαλεις λεμονι οταν τη φτιαχνεις γτ επισης θα κοψει οπως κοβει κ το λαδι... αντι για λαδι χρισημοποιησε βιταμ.. προσθετει γευση κ δν κοβει αντιθετα τη σφιγγει λιγο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.axortagos.gr/iperoxo-galaktompoureko- tou-aki.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εδω εχει πολλες http://cooktime.gr/cl/179/%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE% B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF% 81%CE%B5%CE%BA%CE%BF/?ingminus=366 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πρέπει να έρθεις σε επαφή με την γαλακτοβιομηχανία και εφόσον το γάλα και τα ζώα έχουν τα κατάλλληλα έγραφα από τους κτηνιάτρους τότε ίσως αν η βιομηχανία ενδιαφέρεται θα σου αγοράσει το γάλα!!!το θέμα είναι να έχεις και κάποια παραγωγή αξιόλογη,μην περιμένεις να μπεί σε διαδικασία να σου πάρει ένα λιτρο γάλα!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφού -κρυώσει- το γλυκό & δέσει ρίχνεις το σιρόπι -ζεστό-. Αλλιώς θα "παπαριάσει". Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συχνά ακούει κανείς αόριστα, ότι ο θηλασμός είναι το καλύτερο για το μωρό, σπάνια όμως ακούει κανείς ποια ακριβώς είναι τα πλεονεκτήματά του. Επίσης, από πολλούς ακούγεται η άποψη, ότι βέβαια, είναι καλός ο θηλασμός, αλλά και το τροποποιημένο γάλα αγελάδας, που κυκλοφορεί στο εμπόριο, είναι τόσο καλά επεξεργασμένο που είναι σχεδόν όπως το μητρικό! Προχωρώντας λοιπόν, θα αναφερθούμε στη σύνθεση του μητρικού γάλακτος, που από μόνη της εξηγεί πολλά από τα πλεονεκτήματά του. Νερό: Το μεγαλύ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μετά τη γέννηση του παιδιού τους, πολλές μητέρες καλούνται να επιστρέψουν στην εργασία τους. Αυτό στις μέρες μας αποτελεί και το βασικό λόγο, για τον οποίο οι μητέρες σταματούν να θηλάζουν τα μωρά τους. Οι δυσκολίες, κυρίως οι τεχνικές, τους φαίνονται ανυπέρβλητες και τελικά κυρίως από έλλειψη πληροφόρησης αποφασίζουν να διακόψουν το μητρικό θηλασμό και να συνεχίσουν με τυποποιημένο γάλα τη σίτιση του παιδιού τους. Επιπλέον στην Ελλάδα υπάρχει νομοθεσία για την προστασία του θηλασμού στις εργ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΛΕΥΚΩΜΑ:Οι διαφορές στο λεύκωμα μεταξύ των δύο γαλάτων είναι ποσοτικές και ποιοτικές. Έτσι το ΜΓ αποτελείται από 0,75g λευκωματίνης και 0,45g τυρίνης. Ενώ το ΓΑ αποτελείται από 0,5 g λευκωματίνης και 3,0 g τυρίνης. Η τυρίνη που υπερτερεί κατά πολύ στο ΓΑ είναι ένα λεύκωμα μικρότερης βιολογικής αξίας σε σύγκριση με την λευκωματίνη και στο στομάχι δημιουργεί πολύ μεγαλύτερα πήγματα που είναι δύσπεπτα. Το ΜΓ περιέχει ακόμα και το μη πρωτεινικό αμινοξύ ταυρίνη, που θεωρείται απαραίτητο για ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί ο μητρικός θηλασμός είναι ανυπέρβλητος; Γιατί δε θα φτιαχτεί ποτέ επεξεργασμένο γάλα αγελάδας για βρέφη που να μοιάζει έστω στο ελάχιστο στο μητρικό; Μία από τις παραμέτρους που καθορίζουν την ανωτερότητα του μητρικού γάλακτος είναι η μοναδικότητά του σε κάθε χωροχρονική στιγμή. Το μητρικό γάλα έχει ένα θαυμαστό τρόπο να εξατομικεύεται κάθε φορά σε κάθε παιδί και να αλλάζει, ανάλογα με την περίσταση, πάντα προς το μέγιστο δυνατό όφελος για την υγεία του μωρού. Το επεξεργασμένο γάλα α... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι η συχνότητα μητρικού θηλασμού στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι πολύ χαμηλότερα από τις συστάσεις της Αμερικανικής Ακαδημίας Παιδιατρικής για αποκλειστικό μητρικό θηλασμό έξι μηνών και συνέχιση του θηλασμού μέχρι τουλάχιστον τους 12 μήνες ζωής. Τα νούμερα βέβαια είναι ακόμα πιο απογοητευτικά για την Ελλάδα. Αμερικανοί ερευνητές θέλησαν να εκτιμήσουν κατά πόσο μητέρες που δίνουν στο βρέφος εκτός από μητρικό γάλα και ξένο γάλα για βρέφη του εμπορίου τελικά είχαν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο μητρικός θηλασμός και το ανθρώπινο γάλα αποτελούν τα φυσιολογικά στάνταρ στην βρεφική σίτιση και διατροφή. Με δεδομένα τα διαπιστωμένα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα ιατρικά και νευρο-αναπτυξιακά πλεονεκτήματα του μητρικού θηλασμού, η βρεφική διατροφή θα πρέπει να θεωρείται ζήτημα δημόσιας υγείας και όχι μόνο επιλογή τρόπου ζωής. Η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής επαναβεβαιώνει την σύστασή της για αποκλειστικό μητρικό θηλασμό διάρκειας περίπου 6 μηνών, ακολουθούμενο από συνεχιζόμενο μητρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μια νέα έρευνα που έγινε πρόσφατα στο Τμήμα Διατροφής του Ανθρώπου στο πανεπιστήμιο της Κοπενχάγης έδειξε ότι η μαύρη σοκολάτα είναι περισσότερο χορταστική από τη σοκολάτα γάλακτος, μειώνοντας την έντονη επιθυμία για γλυκά, αλμυρά και λιπαρά φαγητά. Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η μαύρη σοκολάτα είναι πιο υγιεινή λόγω των καλύτερων λιπαρών οξέων και αρκετών αντιοξειδωτικών που περιέχει αλλά τώρα οι επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Κοπενχάγης βρήκαν επίσης ότι η μαύρη σοκολάτα προσφέρει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
To γάλα είναι ένα βιολογικό προϊόν που αποτελεί την πρώτη και μία από τις σημαντικότερες τροφές του ανθρώπου σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Αν και η ηλικία που άλλες τροφές-ημιστερεές και στερεές-εισάγονται στη δίαιτα του ποικίλει, εντούτοις είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένα βρέφος αρχίζει να δέχεται τέτοιες τροφές πριν τον 4ο-6ο μήνα. Έτσι μέχρι αυτό το ηλικιακό στάδιο το βρέφος τρέφεται αποκλειστικά με γάλα, μητρικό ή μη, και παίρνει όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται από αυτό. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γάλα πίνουν μόνο τα παιδιά. Τα θρεπτικά συστατικά του γάλακτος (ασβέστιο, φώσφορος, πρωτεΐνη, βιταμίνες Α και D, ριβοφλαβίνη κ.ά.) είναι πολύτιμα για όλους, όχι μόνο για τα παιδιά. Τα παιδιά, βέβαια, χρειάζονται αρκετό ασβέστιο, επειδή τα οστά τους αναπτύσσονται. Στις ηλικίες 4-8 ετών, τα παιδιά πρέπει να προσλαμβάνουν περίπου 800 mg ασβεστίου ημερησίως. Από την ηλικία των 9 ετών έως και τα 18 τους χρόνια θα πρέπει να προσλαμβάνουν 1.300 mg την ημέρα. Όμως, και οι ενήλικες χρειάζονται ασβέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι άνθρωποι που καταναλώνουν καθημερινά τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα χάνουν περισσότερα κιλά αναφέρουν Αυστραλοί επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Curtin University of Technology. Κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι ερευνητές ζήτησαν από τους εθελοντές να ακολουθήσουν μια διατροφή χαμηλή σε θερμίδες. Στο διατροφικό μοντέλο περιλαμβάνονταν σε διάφορες ποσότητες τυρί, γιαούρτι και γάλα με χαμηλά λιπαρά. Όσοι εθελοντές αύξησαν την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων από τρεις σε τέσσερι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συχνά ακούει κανείς αόριστα, ότι ο θηλασμός είναι το καλύτερο για το μωρό, σπάνια όμως ακούει κανείς ποια ακριβώς είναι τα πλεονεκτήματά του. Επίσης, από πολλούς ακούγεται η άποψη, ότι βέβαια, είναι καλός ο θηλασμός, αλλά και το τροποποιημένο γάλα αγελάδας, που κυκλοφορεί στο εμπόριο, είναι τόσο καλά επεξεργασμένο που είναι σχεδόν όπως το μητρικό! Προχωρώντας λοιπόν, θα αναφερθούμε στη σύνθεση του μητρικού γάλακτος, που από μόνη της εξηγεί πολλά από τα πλεονεκτήματά του. Νερό Το μεγαλύ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η γαλακτοσκόπηση είναι μα τεχνική που εφαρμόζεται σε περίπτωση που υπάρχει έκκριση θηλής, η οποία χρειάζεται διερεύνηση πέρα από το γνωστό απεικονιστικό έλεγχο με μαστογραφία ή υπερηχογράφημα μαστού. Στη γαλακτοσκόπηση ο γυναικολόγος έχει τη δυνατότητα να μπει με μια πολύ λεπτή κάμερα (0,8mm) μέσα στο μαστό δια μέσου της θηλής και των γαλακτοφόρων πόρων που καταλήγουν σε αυτή. Με τον τρόπο αυτό βλέπουμε εξαιρετικά καθαρά τους γαλακτοφόρους πόρους και βρίσκουμε βλάβες – όπως θήλωμα- που μπορε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 3 κουταλιές χυμό αγγουριού, 3 κουταλιές αμυγδαλόλαδο, 3 κουταλιές βαζελίνη. Ανακατεύουμε τη βαζελίνη με το αμυγδαλόλαδο. Προσθέτουμε το χυμό του αγγουριού και χτυπάμε το μίγμα καλά, ώσπου να γίνει ομοιογενές. Έτσι, εύκολα και γρήγορα, έχουμε ένα δροσερό γαλάκτωμα που καθαρίζει το πρόσωπο και κάνει το δέρμα μας μαλακό.   Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 150 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: