Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Νομίζω οι σεφταλιές
Απάντηση: Όχι θα είχαμε μάθει κάτι.
Απάντηση: πρωτα απολα, σε ευχαριστω πολυ για το επιπροσθετο αγχος που μου χαρισες με αυτο το θεμα...(αν ισχυει). και δευτερον, αν ισχυει, ντροπη γι...
Απάντηση: Σε καθε ζεσταμα ναι αναπτυσονται αλλα θα πρεπει να χερεις ( κατι δυσκολο ) ποση ωρα εχει μεινει ετσι ... ποσο μολυσμενο ειναι !!!
Απάντηση: παγωτά,πολλά παγωτά...
Απάντηση: Η κονσερβα οσο καλα και να εχει συντηρηθει εχει λιγοτερα θρεπτικα συστατικα απο ενα αντιστοιχο φρεσκο, χωρις ομως να σημαινει οτι ειναι κ...
Απάντηση: να ρωτησεις συναδελφους, φιλους και τα λοιπα ή να ρωτήσεις σε εστιατόρια αν θέλουν δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο
Απάντηση: 2 κουπες
Απάντηση: Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτ...
Απάντηση: Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά.Να προσθέσουμε και κάτι ακόμα;Οτι ενώ το βούτυρο που είναι φυσικό προιόν μπορεί να το επεξεργαστεί ο ανθρώπινο...
 

οικολογικο βαψιμο αυγων

πως μπορεις να κανεις οικολογικο βαψιμο αυγων ?
αν θελεις κοκκινα αυγα μπορεις να τα βαψεις με πατζαρια δηλαδη να βρασεις πατζαρια και και το ζουμι τους τα βαψεις τα αυγα
Σχετικές ερωτήσεις
Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγι...
μπορεις να βρασεις τα αυγα απο το βραδυ και να τα βαλεις σε νερο με αλατι για να μην σπανε και μετα να πληνεις καλα και να βαλεις σε μια ...
βρασε ενα αυγο πολι σφυχτο καθαρισετο και βρες ενα μπουκαλη με μεγαλο στομιο [απο γαλα] να ειναι στεγνω μεσα περνης 3/4 σπυρτα τα αν...
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν ε...
γιατι ειναι πιο υγιεινα και εχουν περισσοτερες φυτικες ινες.επειδη ειναι καλυτερα δηλαδη!!
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγιάτικο.Επίσης αν το χρώμα του δεν είναι το κανονικό ή αν έχει περίεργη μυρωδιά(ειδικά αυτό θα το καταλάβεις),μάλλον είναι μπαγιάτικο. Διαβάστε περισσότερα...
βαψιμο πασχαλινων αυγων ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος?
Απάντηση:
μπορεις να βρασεις τα αυγα απο το βραδυ και να τα βαλεις σε νερο με αλατι για να μην σπανε και μετα να πληνεις καλα και να βαλεις σε μια λεκανη ζεστο χλιαρο νερο με την βαφη μεσα ξυδι και να τα ανακατεψεις ολα μαζι. Μετα βαλε τα αυγα μεσα για 6 7 λεπτα και τα βγαζεις και οταν στεγνοσουν μπορεις να τους βαλεις λιγο λαδι για να ειναι γυαλιστερα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρασε ενα αυγο πολι σφυχτο καθαρισετο και βρες ενα μπουκαλη με μεγαλο στομιο [απο γαλα] να ειναι στεγνω μεσα περνης 3/4 σπυρτα τα αναβης και αμεσος ταρυχνης στο μπουκαλη και ταυτοχρονα ταπονης με το αυγο [τα σπυρτα να ειναι αναμενα οταν τα ρηξηςμεσα κρατισετα ισα ισα να αναψουνεπανο στο στομιο και ρυξτα] Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν είναι βράδυ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι ειναι πιο υγιεινα και εχουν περισσοτερες φυτικες ινες.επειδη ειναι καλυτερα δηλαδη!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Νομίζω οι σεφταλιές Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι θα είχαμε μάθει κάτι. Διαβάστε περισσότερα...
http://www.scribd.com/doc/25341647/%CE%97-%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A1%CE%A9%CE%A3%CE%97-%CE%A4%CE%9F-%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%91-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%95%CE%9D%CE%91%CE%A3-%CE%A3%CE%A5%CE%93%CE%A7%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%A3-%CE%9C%CE%A5%CE%98%CE%9F%CE%A3
Απάντηση:
πρωτα απολα, σε ευχαριστω πολυ για το επιπροσθετο αγχος που μου χαρισες με αυτο το θεμα...(αν ισχυει). και δευτερον, αν ισχυει, ντροπη για την αισχροτατη παγκοσμια προπαγανδα που κανουν αυτοι οι.... και τις αθλιες συνθηκες που εχουν τις αγελαδες... αραγε ισχυει το ιδιο για το τυρι και το γιαουρτι; Διαβάστε περισσότερα...
Πόσες φορές μπορώ να ζεστάνω ένα φαγητό πριν να γίνει ανθυγιεινό; Ξέρω ότι αναπτύσσονται μικρόβια...
Απάντηση:
Σε καθε ζεσταμα ναι αναπτυσονται αλλα θα πρεπει να χερεις ( κατι δυσκολο ) ποση ωρα εχει μεινει ετσι ... ποσο μολυσμενο ειναι !!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παγωτά,πολλά παγωτά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η κονσερβα οσο καλα και να εχει συντηρηθει εχει λιγοτερα θρεπτικα συστατικα απο ενα αντιστοιχο φρεσκο, χωρις ομως να σημαινει οτι ειναι και ανθυγιεινο. Τον τονο κονσερβα τον χρησιμοποιουν και οι αθλητες, εε κατι θα ξερουν παραπανω, σιγουρα θα εχει Ω3 λιπαρα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
να ρωτησεις συναδελφους, φιλους και τα λοιπα ή να ρωτήσεις σε εστιατόρια αν θέλουν δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Το χαλούμι ή χαλλούμι είναι γνωστό ευρύτερα ως κυπριακό τυρί, αν και παρασκευάζεται και παράγεται και σε άλλες περιοχές π.χ. στην Αίγυπτο. Είναι ημίσκληρο τυρί, το οποίο κατασκευάζεται από μείγμα αγελαδινού και αιγοπρόβειου γάλακτος ή εξ ολοκλήρου από αιγοπρόβειο γάλα και μπορεί να ψηθεί στη σχάρα ή στο τηγάνι. Διαβάστε περισσότερα...
Τι τρώμε? Προσοχή μαργαρίνη! Μια πλαστική ουσία! Η μαργαρίνη αρχικά κατασκευάστηκε για τη χρήση σε γαλοπούλες ως τροφή πάχυνσης. Όταν από την χρήση πέθαναν οι γαλοπούλες, οι επενδυτές που είχαν ξοδέψει αρκετά κεφάλαια για την έρευνα ήθελαν να κάνουν απόσβεση. Το προϊόν ήταν μια άσπρη ουσία χωρίς να έχει την εμφάνιση είδους φαγώσιμου. Πρόσθεσαν χρωστικό κίτρινο χρώμα και μια γευστική ουσία και το διέθεσαν στην καταναλωτική αγορά. Γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ βουτύρου και μαργαρίνη; Συνεχίστε να διαβάζετε, έχει πολύ ενδιαφέρον 1) Και τα δύο προϊόντα έχουν σχεδόν τις ίδιες θερμίδες. 2) Το βούτυρο έχει λίγο περισσότερο κεκορεσμένο λίπος 8 γραμμάρια έναντι 5 γραμμάρια της μαργαρίνης. 3) Μια πρόσφατη ιατρική μελέτη του HARVARD έδειξε ότι τρώγοντας μαργαρίνη, αυξάνει (στις γυναίκες) κατά 53% τις πιθανότητες να προκαλέσει καρδιακή δυσλειτουργία. 4) Τρώγοντας βούτυρο αυξάνεται η απορρόφηση άλλων θρεπτικών ουσιών από τα αλλά φαγητά. 5) Το βούτυρο από την φύση του έχει πολλές θρεπτικές ουσίες, ενώ η μαργαρίνη περιέχει μόνο τα πρόσθετα στοιχεία που του βάζουν. 6) Το βούτυρο έχει πολύ καλή γεύση και αυξάνει την γεύση των άλλων φαγητών, δηλαδή τα κάνει πιο νόστιμα. 7) Το βούτυρο υπάρχει εδώ και μερικούς αιώνες, η μαργαρίνη είναι μόνο εκατό χρονών. 8) Η μαργαρίνη έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα (trans fatty acids). 9) Παρέχει τριπλό κίνδυνο για την εμφάνιση στεφανιαίας νόσου. 10) Αυξάνει την συνολική χοληστερόλη και την LDL (την κακή χοληστερίνη), μειώνει την HDL (καλή χοληστερίνη). 11) Αυξάνει των κίνδυνο καρκίνου κατά 5 φορές. 12) Μειώνει την ποιότητα του μητρικού γάλακτος. 13) Μειώνει την αντίδραση των αντί-σωμάτων. 14) Μειώνει την αντίδραση της ινσουλίνης. Το πολύ ενδιαφέρον μέρος Η μαργαρίνη πλησιάζει πάρα πολύ να είναι μια ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, αν είχε ένα μόριο επί πλέον θα ήταν πλαστικό. Μόνο αυτή η ιδιότητα, αρκεί ώστε να αποφεύγουμε την χρήση της. Όλα τα φαγώσιμα προϊόντα που έχουν υποστεί υδρογόνωση (προσθέτουμε υδρογόνο για να αλλάξουμε την μοριακή τους σύνθεση) πρέπει να θεωρηθούν ύποπτα. Κάνετε ένα πείραμα μόνοι σας. Αγοράστε ένα κυπελλάκι μαργαρίνη και βάλτε το σε μια γωνία με σκιά, ή στο γκαράζ. Σε μερικές ημέρες θα παρατηρήσετε τα εξής: καμία μύγα, ούτε αυτά τα μικρά μυγάκια δεν πλησιάζουν. Δεν σαπίζει, ούτε μυρίζει διότι δεν έχει θρεπτική ουσία ώστε να αναπτυχθεί ζωή, έστω και μικρό-οργανισμοί. Γιατί; Διότι είναι σχεδόν μια πλαστική ουσία. Τα παραπάνω ισχύουν φυσικά για όλα τα είδη μαργαρινών που κυκλοφορούν στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια αγορά και φυσικά και για τα προϊόντα που διαφημίζονται και χρησιμοποιούνται για τη μάχη εναντίον της χοληστερίνης
Απάντηση:
Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά.Να προσθέσουμε και κάτι ακόμα;Οτι ενώ το βούτυρο που είναι φυσικό προιόν μπορεί να το επεξεργαστεί ο ανθρώπινος οργανισμός,την μαργαρίνη δεν μπορεί να την μεταβολίσει αποτελεσματικά με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται στις αρτηρίες μέχρι που τις αποφράσσει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Σε μία εποχή που είμαστε πλέον απολύτως πεπεισμένοι ότι τα πάντα γύρω μας έχουν ημερομηνία λήξεως, η φύση φροντίζει να μας... δώσει μια ανάσα αισιοδοξίας: υπάρχει και κάτι που διαρκεί για πάντα. Ο κύκλος της ζωής μπορεί να υπαγορεύει ότι από τον υπερσύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή μέχρι το βιολογικό φρέσκο κρέας που μόλις αγοράσαμε, η διάρκεια βιωσιμότητας είναι συγκεκριμένη, αλλά η φύση έχει άλλη γνώμη. Οι επιστήμονες ονομάζουν τα οκτώ «αθάνατα» προϊόντα «βρυκόλακες» της διατροφικής αλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 8 κουτ.σούπας αλεύρι 4 κουτ.σούπας φυτίνη 1 λίτρο γάλα φρέσκο 3 αυγά αλάτι πιπέρι μοσχοκάρυδο 1 φλυτ. τσαγιού τυρί τριμμένο Οδηγίες 1.Βάζετε όλα τα υλικά μαζί εκτός απο το τυρί, το αλατοπίπερο και το μοσχοκάρυδο, σε μία κατσαρόλα και μετά ανάβετε το μάτι της κουζίνας. 2.Μέ ένα αυγοδάρτη ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να χυλώσει. Στο τέλος ρίχνετε το αλατοπίπερο, το μοσχοκάρυδο και το τριμμένο τυρί. Λίγα μυστικά ακόμαΠροσοχή στο αλάτι γιατί αν μπεί και το τυρί χρειάζε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παστιτσιο.....μπορω να φαω μεχρι του σκασμου!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας δερματολόγος μπορεί να σε ενημερώσει σχετικά, θα σε συμβούλευα να τον επισκεφτείς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ξέρουμε όλοι μας λίγο πολύ ότι δεν κάνει κάποιος να αποψύξει φαγητό κι έπειτα να το καταψύξει ξανά, γιατί όμως; Τι κίνδυνος υπάρχει; Βγάζουμε δύο μπριζόλες από την κατάψυξη και τις αφήνουμε νααποψυχθούν για να τις μαγειρέψουμε πιο μετά. Έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε ένα υπέροχο φαγητό: μπριζόλες με πατάτες στο φούρνο. Όμως ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα, μας ακυρώνει τα σχέδια κι έτσι οι μπριζόλες μας δεν πρόκειται να μαγειρευτούν. Στα κατεψυγμένα λουκανικοπιτάκια που έχουμε στην κατ... Διαβάστε περισσότερα...
θελω να καλλιεργισω συκιεσ για φρεσκα συκα οχι αποξραμενα
Απάντηση:
Θα σου πρότεινα ροδιές. Αν επιμένεις, δε χρειάζοντε κάποια ιδιαίτερη περιποίηση εκτός του κλαδέματος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για ζουμερα φαγητα βαζης γονιαδια ψομια και εκεινα αποροφουν το αλατι μαζη με το ζουμη οποτε συμπλιρονης νερο και ξαλμιριζη για στεγνα δεν ξερο τιποτα μονο νομιζο λεμονη ρυχνουν για να σπαση την αλμιρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λαχανοτουρσί (αλμαία λαχάνων) Αφού χωριστούν τα εξωτερικά φύλλα των κραμβών (λαχάνων), κόβονται κατά στενές φέτες διά πελέκεως και τοποθετούνται εντός κυλινδρικών βαρελιών, τα οποία περιείχαν πριν κρασί, ξύδι ή οινόπνευμα. Στο πυθμένα του βυτίου τίθεται ένα στρώμα αλατιού και μία στρώση λάχανου 4 έως 6 δακτύλων πάχους, επί της οποίας επιπάσσετε μία δράξ (χούφτα). Έπειτα άλλη στοίβα άλατος και λάχανων με αρωματικά μέχρι να γεμίσει το δοχείο. Από της 3ης στοιβάδας πρέπει να πιέζεται με χονδρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μοσχαρακι κοκκινιστο με ρυζι και λαχανικα.Και για την ακριβεια μισο γιατι θα μου καει...:P:P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ιον....ειμαι φαν αυτης της σοκολατας.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εαν εχεις ειδικη μηχανη απλως βαζεις το καλαμποκι στην μηχανη.Εαν εχεις φουρνο μικροκυματων βαζεις μεσα κατι ειδικες σακουλες με καλαμποκι και γινονται υπεροχο ποπ κορν.Η σε μια ζεστη κατσαρολα βαζεις μεσα καλαμποκι κλεινεις το καπακι και περιμενεις να σκασουμ ολα.Αλλα αυτο το τελευταιο εμενα δεν μου πετυχαινει. Διαβάστε περισσότερα...
Πώς φτιάχνω μαύρο ψωμί;
Απάντηση:
Βασικα δεν λεγεται μαυρο ψωμι αλλα ψωμι ολικης αλεσεως,τελος παντων! Υλικα: 800 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης των μύλων Αγίου Γεωργίου 200 γρ. αλεύρι σκληρό των μύλων Αγίου Γεωργίου 2 ποτήρια μπύρα ανακατεμένα με 2 φακελάκια μαγιά ξερή 4 κουταλάκια αλάτι 2 κουταλάκια γλυκάνισο 3 κουταλιές ελαιόλαδο Εκτελεση: Σε λεκάνη βάζετε τη μπύρα με τη μαγιά, το αλάτι, το λάδι και το γλυκάνισο. Ανακατεύετε τα άλευρα και τα προσθέτετε στο μείγμα. Προσθέστε όσο χλιαρό νερό χρειαστεί να γίνει μαλακή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σαλατα και ψωμι. Ουτε ταραμα, ουτε χταποδι κρασατο γτ δεν μαρεσει τιποτα απο αυτα . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι.Καφέ σκέτο μόνο. Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 142 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: