Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: έχω φύλλα δέκα, βαλέ, ντάμα, ρήγα και άσσο. όλα σπαθί.
Απάντηση: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Dominos Pizza στη Θεσσαλονίκη. Επισκεφθείτε μας στη Λεωφ. Βασ. Όλγας στο νούμερο 60!
Απάντηση: βασιλικος πολτος Ο Βασιλικός πολτός, αποτελείται κατά το 67% σε νερό, 15.5 % σε πρωτεΐνη, 12.5 % σε σάκχαρα και 4% σε λιπίδια και με...
Απάντηση: ...εξαρτάται από που θέλουμε να φύγει... Όλες οι μυρωδιές (σκόρδο, ψαρίλα κτλ) από το στόμα φεύγουν με ζάχαρη (ή πλύσικο βέβαια!), από τα...
Απάντηση: για ζουμερα φαγητα βαζης γονιαδια ψομια και εκεινα αποροφουν το αλατι μαζη με το ζουμη οποτε συμπλιρονης νερο και ξαλμιριζη για στεγνα δε...
Απάντηση: Αναμειξη του ροκφορ με βιταμ σοφτ!
Απάντηση: βρήκα αυτά εδω ελπιζω να βοηθήσουν Η αποστείρωση ορισμένων σκευών στην κουζίνα είναι απαραίτητη, όταν θέλουμε να συντηρήσουμε φρέσκα π...
Απάντηση: ξινιζει και κιτρινιζει
Απάντηση: Αφου τις πλυνεις και τις καθαρισεις,τις βαζεις σε ενα ταπερακι ή σε πολυ μπαγκ και τις τοποθετεις στην καταψυξη.
Απάντηση: 1 λίτρο λάδι πόσα γραμμάρια είναι;
 

οικολογικο βαψιμο αυγων

πως μπορεις να κανεις οικολογικο βαψιμο αυγων ?
αν θελεις κοκκινα αυγα μπορεις να τα βαψεις με πατζαρια δηλαδη να βρασεις πατζαρια και και το ζουμι τους τα βαψεις τα αυγα
Σχετικές ερωτήσεις
Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγι...
μπορεις να βρασεις τα αυγα απο το βραδυ και να τα βαλεις σε νερο με αλατι για να μην σπανε και μετα να πληνεις καλα και να βαλεις σε μια ...
βρασε ενα αυγο πολι σφυχτο καθαρισετο και βρες ενα μπουκαλη με μεγαλο στομιο [απο γαλα] να ειναι στεγνω μεσα περνης 3/4 σπυρτα τα αν...
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν ε...
Ένας γεωπόνος θα σου δώσει την απάντηση που ζητάς.
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγιάτικο.Επίσης αν το χρώμα του δεν είναι το κανονικό ή αν έχει περίεργη μυρωδιά(ειδικά αυτό θα το καταλάβεις),μάλλον είναι μπαγιάτικο. Διαβάστε περισσότερα...
βαψιμο πασχαλινων αυγων ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος?
Απάντηση:
μπορεις να βρασεις τα αυγα απο το βραδυ και να τα βαλεις σε νερο με αλατι για να μην σπανε και μετα να πληνεις καλα και να βαλεις σε μια λεκανη ζεστο χλιαρο νερο με την βαφη μεσα ξυδι και να τα ανακατεψεις ολα μαζι. Μετα βαλε τα αυγα μεσα για 6 7 λεπτα και τα βγαζεις και οταν στεγνοσουν μπορεις να τους βαλεις λιγο λαδι για να ειναι γυαλιστερα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρασε ενα αυγο πολι σφυχτο καθαρισετο και βρες ενα μπουκαλη με μεγαλο στομιο [απο γαλα] να ειναι στεγνω μεσα περνης 3/4 σπυρτα τα αναβης και αμεσος ταρυχνης στο μπουκαλη και ταυτοχρονα ταπονης με το αυγο [τα σπυρτα να ειναι αναμενα οταν τα ρηξηςμεσα κρατισετα ισα ισα να αναψουνεπανο στο στομιο και ρυξτα] Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν είναι βράδυ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας γεωπόνος θα σου δώσει την απάντηση που ζητάς. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
έχω φύλλα δέκα, βαλέ, ντάμα, ρήγα και άσσο. όλα σπαθί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Άνοιξε το πρώτο κατάστημα Dominos Pizza στη Θεσσαλονίκη. Επισκεφθείτε μας στη Λεωφ. Βασ. Όλγας στο νούμερο 60! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βασιλικος πολτος Ο Βασιλικός πολτός, αποτελείται κατά το 67% σε νερό, 15.5 % σε πρωτεΐνη, 12.5 % σε σάκχαρα και 4% σε λιπίδια και μεταλλικά άλατα. Η πρωτεΐνη, παρέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα σε επαρκείς αναλογίες. Τα σάκχαρα αποτελούνται κυρίως από φρουκτόζη και γλυκόζη σε σχετικά σταθερή αναλογία, όμοια με του μελιού. Η αναλογία λιπιδίων, είναι ένα σπουδαίο και πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του βασιλικού πολτού. Τα λιπίδια αποτελούνται κυρίως από λιπαρά οξέα σε ασυνήθιστη και σπάνια... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
...εξαρτάται από που θέλουμε να φύγει... Όλες οι μυρωδιές (σκόρδο, ψαρίλα κτλ) από το στόμα φεύγουν με ζάχαρη (ή πλύσικο βέβαια!), από τα χέρια με χοντρό αλάτι, και από τα ρούχα,,, νικητές! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
για ζουμερα φαγητα βαζης γονιαδια ψομια και εκεινα αποροφουν το αλατι μαζη με το ζουμη οποτε συμπλιρονης νερο και ξαλμιριζη για στεγνα δεν ξερο τιποτα μονο νομιζο λεμονη ρυχνουν για να σπαση την αλμιρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμειξη του ροκφορ με βιταμ σοφτ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρήκα αυτά εδω ελπιζω να βοηθήσουν Η αποστείρωση ορισμένων σκευών στην κουζίνα είναι απαραίτητη, όταν θέλουμε να συντηρήσουμε φρέσκα προϊόντα, όπως μαρμελάδες, σιρόπια, τοματοπελτέ κ.α., για μεγάλα χρονικά διαστήματα και εκτός ψυγείου. Με την αποστείρωση καταστρέφονται ιοί, βακτηρίδια κ.α. μικροοργανισμοί, παθογόνοι ή μη. Η αποστείρωση είναι εντελώς απαραίτητη και στα σκεύη, που απευθύνονται στα βρέφη (μπιμπερό, πιπίλες κ.λ.π.), καθώς αυτά είναι ιδιαίτερα ευπαθή και δεν έχουν αναπτύξει ακό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξινιζει και κιτρινιζει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αφου τις πλυνεις και τις καθαρισεις,τις βαζεις σε ενα ταπερακι ή σε πολυ μπαγκ και τις τοποθετεις στην καταψυξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 λίτρο λάδι πόσα γραμμάρια είναι; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι 5 γραμμαρια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη στην απάντησή μου γιατί υπάρχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να ταίσουμε άτομα σε χώρες του τρίτου κόσμου, οι οποίοι πεθαίνουν λόγω της πείνας. Νομίζω ότι είχα διαβάσει κάπου ότι τα μεταλαγμένα είναι εύκολο να καλλιεργηθούν. Το αρνητικό είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι παρενέργειες μπορούν να προκληθούν μακροπρόθεσμα. Πιστεύω ότι δεν θα ήταν πολύ κακό να δώσουμε μεταλαγμένα προιόντα σε τριτοκοσμικές περιοχές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ενα καφέ καί μιά φρυγανιά μέ λίγο μέλι.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν έχεις καλούς φίλους δεν ξέρεις ποτέ πότε θα τους βγάλει ο δρόμος προς το σπίτι σου. Γίνεται να τους υποδεχτείς χωρίς να έχεις κάτι να τους τρατάρεις; Ακόμα περισσότερο εάν αυτοί οι φίλοι συνοδεύονται και από παιδιά. Δύο εύκολες λύσεις είναι η πίτσα και το hot dog με υλικά που πρέπει να βρίσκονται πάντα στο ψυγείο και στο ντουλάπι σας! Ας ασχοληθούμε πρώτα με το hot dog, όμως, και μετά θα ασχοληθούμε και με την πίτσα. Φυσικά θα χρειαστεί να προμηθευτείτε τα κατάλληλα μακρόστενα ψωμά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αχνιστα μυδια 1 κιλό μύδια 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο 40 γραμμάρια βούτυρο 1 ποτήρι λευκό κρασί Θυμάρι 1 φύλλο δάφνης Αλάτι Πιπέρι Βάζουμε τα μύδια σε μία λεκάνη με νερό και τα αφήνουμε για μία ώρα. Τα ξεπλένουμε, αφαιρούμε από το κέλυφος το χνούδι και τα ξαναπλένουμε, καλά. Σε μία κατσαρόλα, λιώνουμε το μισό βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα μύδια, το θυμάρι και τη δάφνη. Σβήνουμε με το κρασί. Βράζουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΗ ΒΟΥΤΥΡΟΓΑΛΑΚΤΟΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην λαϊκη,ισως!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η πιο διαδεδομένες σπιτικές φαγώσιμες ελιές είναι οι χονδροελιές που γίνονται στουμπιστές. Ακολουθούν των καλαμών που γίνονται χαρακωτές και ξιδάτες. Συγκομιδή Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιανουάριο είναι κυρίως η εποχή που ωριμάζουν οι ελιές στην Ελλάδα, αναλόγως την ποικιλία τους και την περιοχή μας. Προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συγκομιδή των βρώσιμων ελιών γιατί πρέπει να γίνετε πάντα με το χέρι, για να μην χτυπιόνται και μαυρίσουν με αποτέλεσμα να μας χαλάσουν. Μπορούμε να τις μαζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όχι το κόκκινο είναι πολύ πιο καυτό! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ιον....ειμαι φαν αυτης της σοκολατας.. Διαβάστε περισσότερα...
Δεν έχω ξαναδεί εδώ αυτην την ερώτηση οπότε λέω να την βάλω.. .... .... .... .... πιο ειναι το αγαπημενο σας φαγητό? ΥΓ Έλενα και Μητσο,δεν χρειάζεται να απαντήσετε,ξέρω είδη την απαντηση ;Ρ
Απάντηση:
(Παρόλα αυτά θα απαντήσω.) "Μυδοπίλαφο" βέβαια! ;D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σοκολατα οπουδηποτε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα μετραω νομιζεις? αν ειναι να καθομαι να μετραω τα γραμμαρια ανα μακαρονια,ρυζι,κιμα,ντοματες κτλ που τρωω καθημερινα,και με βαση αυτα να βρισκω την τιμη τους,μαυρο φιδι που με εφαγε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΨΥΧΟΝΤΑΙ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 150 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: