Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες
Απάντηση: μπορει για αυτο καλυτερα πεταξε το και παρε ενα καινουργιο να ειμαστε και σιγουροι
Απάντηση: να το ψησεις στην σχαρα σκετο η με καποια σαλτσα,γεμιστο εφοσον το εχεις ανοιξει σαν σνιτσελ με κρεμμυδι,πιπεριες,μα νιταρι και κασερι.το ...
Απάντηση: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμα φαγητά χρησιμοποιώντας σκόρδο; Η δυνατή του γεύση το κάνει ιδιαίτερο και αν βάλετε πολύ,...
Απάντηση: Όταν κόβεται ένα κρεμμύδι, απελευθερώνει ένα αέριο που ονομάζεται, Propanethiol S-οξείδιο. Όταν αναμειχθεί με ορισμένα ενζύμα στο κρεμμύδ...
Απάντηση: ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΣΧΑΡΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΔΗΡΟΣ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ
Απάντηση: Εγω τον παιρνω 50 Ε απο Καλαματα + 3 Ε ο τενεκες 53 συνολο.
Απάντηση: Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΙΜΜΟΔΟΤΗΣ
Απάντηση: ξινιζει και κιτρινιζει
Απάντηση: απολαυστικο φαγητο!
 

οικολογικο βαψιμο αυγων

πως μπορεις να κανεις οικολογικο βαψιμο αυγων ?
αν θελεις κοκκινα αυγα μπορεις να τα βαψεις με πατζαρια δηλαδη να βρασεις πατζαρια και και το ζουμι τους τα βαψεις τα αυγα
Σχετικές ερωτήσεις
ναι,μου αρεσεουν πολυ θα ελεγα.δεν τρωω ομως τα βραστα τις περισσοτερες φορες.μπορει να φαω 2 αυγα τις 2 εβδομαδες.
Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγι...
μπορεις να βρασεις τα αυγα απο το βραδυ και να τα βαλεις σε νερο με αλατι για να μην σπανε και μετα να πληνεις καλα και να βαλεις σε μια ...
βρασε ενα αυγο πολι σφυχτο καθαρισετο και βρες ενα μπουκαλη με μεγαλο στομιο [απο γαλα] να ειναι στεγνω μεσα περνης 3/4 σπυρτα τα αν...
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν ε...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Φαγητά - Άλλα

Απάντηση:
ναι,μου αρεσεουν πολυ θα ελεγα.δεν τρωω ομως τα βραστα τις περισσοτερες φορες.μπορει να φαω 2 αυγα τις 2 εβδομαδες. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πριν το βάλεις το αυγό σε ένα φαγητό,καλό είναι να το σπάσεις και να το ρίξεις σε ένα πιάτο.Άν κόψει(σπάσει εύκολα),πιθανά να είναι μπαγιάτικο.Επίσης αν το χρώμα του δεν είναι το κανονικό ή αν έχει περίεργη μυρωδιά(ειδικά αυτό θα το καταλάβεις),μάλλον είναι μπαγιάτικο. Διαβάστε περισσότερα...
βαψιμο πασχαλινων αυγων ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος?
Απάντηση:
μπορεις να βρασεις τα αυγα απο το βραδυ και να τα βαλεις σε νερο με αλατι για να μην σπανε και μετα να πληνεις καλα και να βαλεις σε μια λεκανη ζεστο χλιαρο νερο με την βαφη μεσα ξυδι και να τα ανακατεψεις ολα μαζι. Μετα βαλε τα αυγα μεσα για 6 7 λεπτα και τα βγαζεις και οταν στεγνοσουν μπορεις να τους βαλεις λιγο λαδι για να ειναι γυαλιστερα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βρασε ενα αυγο πολι σφυχτο καθαρισετο και βρες ενα μπουκαλη με μεγαλο στομιο [απο γαλα] να ειναι στεγνω μεσα περνης 3/4 σπυρτα τα αναβης και αμεσος ταρυχνης στο μπουκαλη και ταυτοχρονα ταπονης με το αυγο [τα σπυρτα να ειναι αναμενα οταν τα ρηξηςμεσα κρατισετα ισα ισα να αναψουνεπανο στο στομιο και ρυξτα] Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γιατί όχι; Για να το ρωτάς πάντως μήπως έχεις την υποψία ότι θα σε χαλάσει; Αν πιστεύεις ότι θα σε χαλάσει καλύτερα μην φας, ειδικά εάν είναι βράδυ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο λαιμός του μοσχαριού καλό για κοκκινιστά και σούπες Διαβάστε περισσότερα...
έκανα μια βλακεία και έβαλα γάλα (μακράς διαρκειας, όχι συμπυκνωμένο όμως) στη κατάψηξη (το γάλα έχει κάνα 15ήμερο ακόμα μέχρι να λήξει)... τώρα το έχω βγάλει και το έχω στο ψυγείο κανονικά (ελπίζοντας πως θα ξαναγίνει υγρό, γιατί στη κατάψηξη το είχα 24 ώρες :P ). Το θέμα είναι οτι μια φίλη μου σήμερα μου είπε οτι το γάλα αυτό έχει πλέον χαλάσει και δε πρέπει να το πιώ... Ισχύει?
Απάντηση:
μπορει για αυτο καλυτερα πεταξε το και παρε ενα καινουργιο να ειμαστε και σιγουροι Διαβάστε περισσότερα...
με τι μπορω να κανω το ψαρονεφρι?
Απάντηση:
να το ψησεις στην σχαρα σκετο η με καποια σαλτσα,γεμιστο εφοσον το εχεις ανοιξει σαν σνιτσελ με κρεμμυδι,πιπεριες,μανιταρι και κασερι.το τυλιγεις και δενεις-σφιγεις με οδοντογλιφιδες.μαγειρευεται σχαρα, φουρνο,τηγανι απλως επειδη ειναι στεγνο μην το παραψησεις. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς να μαγειρέψετε νόστιμα φαγητά χρησιμοποιώντας σκόρδο; Η δυνατή του γεύση το κάνει ιδιαίτερο και αν βάλετε πολύ, το φαγητό ή θα παραείναι πικάντικο ή πολύ απλά, θα καταστραφεί. Από την άλλη αν βάλετε πολύ λίγο, η γεύση του θα χαθεί στη συνταγή και η γεύση του φαγητού θα είναι «φτωχή». Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις γευστικές ιδιότητες του σκόρδου. Δώστε προσοχή στη δοσολογία Αν χρησιμοποιείτε φρέσκο σκόρδο, το μυστι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όταν κόβεται ένα κρεμμύδι, απελευθερώνει ένα αέριο που ονομάζεται, Propanethiol S-οξείδιο. Όταν αναμειχθεί με ορισμένα ενζύμα στο κρεμμύδι, δημιουργεί ένα θείο του φυσικού αερίου. Αυτά τα αέρια, στη συνέχεια μπαινουν στη μυτη και τοτε δημιουργήται ένα ήπιο οξύ το οποίο ερεθίζει τα μάτια..(αν κλεισεις τη μυτη σου θα παρατηρησεις οτι δε θα σε ενοχλησουν ιδιαιτερα τα κρεμμυδια)γι αυτο οταν καθαριζεις κρεμμυδια να αναπνεεις απο το στομα οχι απο τη μυτη.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΟΣΧΑΡΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΔΗΡΟΣ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγω τον παιρνω 50 Ε απο Καλαματα + 3 Ε ο τενεκες 53 συνολο. Διαβάστε περισσότερα...
τι τροφές πρέπει ν α τρώω
Απάντηση:
Ο ΠΙΟ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΙΜΜΟΔΟΤΗΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ξινιζει και κιτρινιζει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απολαυστικο φαγητο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν εχει ανηψιο, γιατι δεν ειχε αδερφια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΛΑΜΔΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Που το ειδες τι αλλο λεει ?? το ταρταρ θα μπορουσε να ειναι το ταρταρικο οξυ αλλα οχι μονο !! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ο Χριστος και η μανα του. Πως στο καλο να παχυνεις αν δε φας? Βρισκεις λογιηκ σε αυτο? Ρε παιδια.Πριν κανετε μια ερωτηση,σκευτειτε λιγο λογικα.Βοηθαει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για δες στο www.listoften.com/11_1_292/faggto/S.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν μπορώ να είμαι απόλυτη στην απάντησή μου γιατί υπάρχουν και πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το θετικό είναι ότι μπορούμε να ταίσουμε άτομα σε χώρες του τρίτου κόσμου, οι οποίοι πεθαίνουν λόγω της πείνας. Νομίζω ότι είχα διαβάσει κάπου ότι τα μεταλαγμένα είναι εύκολο να καλλιεργηθούν. Το αρνητικό είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι παρενέργειες μπορούν να προκληθούν μακροπρόθεσμα. Πιστεύω ότι δεν θα ήταν πολύ κακό να δώσουμε μεταλαγμένα προιόντα σε τριτοκοσμικές περιοχές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εγώ τρελαίνομαι ειδικά όποτε πάω παραλία πέρνω ένα μεγάλο πύραυλο και στο καπάκι και μια μπύρα! Αλλά και το χειμώνα που και πού χτυπάω ένα οικογενειακό.... Αν δεν ήταν και παχυντικά θα ήταν τέλεια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως θες, εκτος με τα ποδια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αλήθεια, αν και όλοι σας έχετε φάει και απολαύσει ποπ κορν, σκεφτήκατε ποτέ πως γίνεται αυτό το περίεργο άσπρο πραγματάκι; Όλη η δουλεια ξεκινάει από το καλαμπόκι και αυτό που περιέχει μέσα του. Το καλαμπόκι έχει ένα σκληρό φλοιό, όπου μέσα του περιέχει άμυλο ελαφρώς "υγρασιασμένο". Όταν λοιπόν ζεστάνουμε το καλαμπόκι, τότε το άμυλο μέσα βράζει και δημιουργείται τεράστεια πίεση! Σταδιακά η πίεση αυτή αυξάνεται, και όπως είναι φυσικό, ο φλοιός δεν αντέχει και σπάει ή ακόμα καλύτε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ιστορία του αλατιού Η ιστορία του αλατιού είναι συνυφασμένη με την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Από πολύ νωρίς είχε γίνει γνωστή στον άνθρωπο η χρήση του αλατιού ως συντηρητικού, πράγμα που συνέβαλε στη διατήρηση των τροφίμων (κρέατα, ψάρια, τυριά, ελιές κ.λπ.) και βοήθησε στις μεγάλες μετακινήσεις, αφού πλέον είχε βρεθεί ο τρόπος να συντηρούνται οι τροφές επί μακρόν. Στην Αρχαία Ρώμη, το αλάτι λειτουργούσε ως νόμισμα και η ανταλλακτική του αξία ίσχυε και σε πολλές άλλες περιοχές κα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πλακα κανεις και νομιζα οτι μονο εγω λεω κατα σκορδο και κατα κρεμμυδι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σήμα κατατεθέν του Αυγούστου. Έχει ιδιαίτερη υφή και γεύση, κυρίως όμως αποτελεί καλή πηγή ενέργειας. Τα σύκα περιέχουν φυτικές ίνες, κάλιο ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο, ενώ τα μαύρα σύκα είναι πλούσια σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικά με αντιγηραντική δράση. Βοηθούν: -Στη δυσκοιλιότητα: Οι φυτικές ίνες που περιέχει απορροφούν ομαλά τα σάκχαρα, παρέχοντας λύση σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας. -Στην απώλεια βάρους: Χάρη στις φυτικές ίνες που επιβραδύνουν την πέψη, δημιουργώντας αίσθημα κορεσμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εχω δοκιμασει και δεν καταλαβα καμια ουσιαστικη διαφορα..... Νομιζω απο την γευση πως πρεπει να εχει μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε νερο... απο το κοινο.... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 145 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: