Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: που μπορω να δω την σημερινη συνταγη του ακη πετρεντζικη
Απάντηση: νομίζω ήταν αρνί με κάρυ. τεσπα υπάρχουν όλες οι συνταγές στο http:// www.megatv.com/ proinomou/ default.asp? catid=21082&subid=2& pu...
Απάντηση: θέλω το γλυκο μπανοφλι
Απάντηση: συνταγη για γυρο
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ 4 αραβικές πίτες 4 κρεμμύδια μέτρια 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ½ φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά Aλάτι & Πιπέρι
Απάντηση: 6 φύλλα κρούστας για τη γέμιση 1/2 κούπας λάδι 1 κούπα γάλα 5 αβγά 1/2 κ.γ.μπέικιν πάουντερ 400 γρ. κασέρι για το άλειμμα αν...
Απάντηση: Υλικά 1 κιλό Μοσχαράκι σε μερίδες 100 γρ. Λάδι 1 κουταλιά Βούτυρο 3 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες Σκόρδο 1/2 κουταλάκι γλ...
Απάντηση: http:// www.dolanofood.gr/ portal/index.php? option=com_content&v iew=article&id=53: crepe- recipes&catid=10: general&lang=el ...
Απάντηση: Mojito Ξεκινάμε από τα βασικά, αφού πρέπει να είναι συνολικά το πολύ… δύο στην Ελλάδα, εκείνοι που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ τους mojit...
Απάντηση: 10 πιπεριές είτε στρογγυλές είτε μακριές 300 γρ. φέτα χοντροτριμμένη 5 κουταλιές ελαιόλαδο λίγο πιπέρι λίγη ρίγανη Οι γεμιστές πιπ...
 

Ο παρλιαρος στο πρωινο μου

σοκολατα με καραμελα και ουισκι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. νερό Λίγη γλυκόζη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 600 γρ. κρέμα γάλακτος 600 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 50-56% κακάο 100-150 γρ. ουίσκι mail to Εκτυπώστε το Αρθρο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: Σε μία μικρή κατσαρόλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το νερό και τη γλυκόζη. Aφήνουμε να βράσει και να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα. Tην αδειάζουμε αμέσως σε μία αντικολλητική λαδόκολλα ή σε σιλπ πατ. Aφήνουμε να κρυώσει μέχρι ν' αρχίσει να ξεκολλάει απ

ό την επιφάνεια και την τεμαχίζουμε. ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Bράζουμε την κρέμα γάλακτος, κατεβάζουμε από τη φωτιά και τη ρίχνουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Aνακατεύουμε καλά με μία μαρίζ έως ότου λιώσει η σοκολάτα και προσθέτουμε το ουίσκι. Aφήνουμε να κρυώσει σε παχύρρευστη μορφή και προσθέτουμε την καραμέλα κομμένη σε μικρά κομμάτια. Aνακατεύουμε και αδειάζουμε το μίγμα σε ατομικά φορμάκια ή σε μία φόρμα. Aφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ
Σχετικές ερωτήσεις
Τι της αρεσει πιο πολυ? Ομελετα η αυγα με μπεικο, η και τα δυο, κλασικα! :) Ενα τοστ, η φετες με μαργαρινη/βουτυρο με μαρμελαδα/μελι/ σκ...
δες εδω: http:// www.megatv.com/ proinomou/ default.asp? catid=24417
γαλα με δημητριακα , ομελετα, αβγα, ψωμι με βουτυρο και μελι η μαρμελαδα, τηγανιτες, κρεπες, φρεσκους χυμους,καφε, κεικ, μπισκοτα, γιαουρ...
θελω την συνταγη
το βιντεακι ειναι http:// www.zappit.gr/ default.php? pname=Video&cat_id=8 &item_id=2422
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Τι της αρεσει πιο πολυ? Ομελετα η αυγα με μπεικο, η και τα δυο, κλασικα! :) Ενα τοστ, η φετες με μαργαρινη/βουτυρο με μαρμελαδα/μελι/σκετες... Οχι καφες καλυτερα, ενας φρεσκοστυμενος χυμος ειναι οτι πρεπει! ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω: http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=24417 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γαλα με δημητριακα , ομελετα, αβγα, ψωμι με βουτυρο και μελι η μαρμελαδα, τηγανιτες, κρεπες, φρεσκους χυμους,καφε, κεικ, μπισκοτα, γιαουρτι κ.λ.π ελπιζω να βοηθησα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελω την συνταγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το βιντεακι ειναι http://www.zappit.gr/default.php? pname=Video&cat_id=8&item_id=2422 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που μπορω να δω την σημερινη συνταγη του ακη πετρεντζικη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω ήταν αρνί με κάρυ. τεσπα υπάρχουν όλες οι συνταγές στο http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=21082&subid=2&pubid=22844762 Διαβάστε περισσότερα...
γλυκο
Απάντηση:
θέλω το γλυκο μπανοφλι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγη για γυρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 4 αραβικές πίτες 4 κρεμμύδια μέτρια 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ½ φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά Aλάτι & Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
6 φύλλα κρούστας για τη γέμιση 1/2 κούπας λάδι 1 κούπα γάλα 5 αβγά 1/2 κ.γ.μπέικιν πάουντερ 400 γρ. κασέρι για το άλειμμα ανακατεύουμε 2-3 κουταλιές λάδι με 2-3 κουταλιές γάλα Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνετε παστιτσάδα;
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό Μοσχαράκι σε μερίδες 100 γρ. Λάδι 1 κουταλιά Βούτυρο 3 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 σκελίδες Σκόρδο 1/2 κουταλάκι γλυκού Κανελογαρύφαλλα σκόνη Μπαχάρι σκόνη Μοσχοκάρυδο 100 γρ. άσπρο Κρασί ξηρό 300γρ. Ντοματάκια ψιλοκομμένα 1/2 κιλο Μακαρόνια χοντρά το 4-5 νούμερο Παρμεζάνα τριμμένη Λίγη Ζάχαρη Τρόπος παρασκευής Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και το βούτυρο και σοτάρετε το κρεμμύδι για 3-4 λεπτά να μαλακώσει. Προσθέτετε το σκόρδο και το κρ... Διαβάστε περισσότερα...
κρεπα
Απάντηση:
http://www.dolanofood.gr/portal/index.php? option=com_content&view=article&id=53:crepe- recipes&catid=10:general&lang=el edo 8a bris oti idous krepa 8elis!!! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Mojito Ξεκινάμε από τα βασικά, αφού πρέπει να είναι συνολικά το πολύ… δύο στην Ελλάδα, εκείνοι που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ τους mojito. Αν είστε εσείς αυτοί οι δύο, η αλήθεια είναι ότι δεν θα σας χαρίσει την εικόνα του «ψαγμένου/ης» αν το κρατάτε, αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ δροσιστικό και καλοκαιρινό κοκτέιλ. Πώς φτιάχνεται: Ανακατεύετε σε ένα ψηλό ποτήρι 4-5 φύλλα μέντας, 2-3 φέτες λάιμ και 1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη. Προσθέστε στο σέικερ 1,5-2 μεζούρες λευκό ρούμι με τρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
10 πιπεριές είτε στρογγυλές είτε μακριές 300 γρ. φέτα χοντροτριμμένη 5 κουταλιές ελαιόλαδο λίγο πιπέρι λίγη ρίγανη Οι γεμιστές πιπεριές είναι ένας πολύ νόστιμος μεζές. Φτιάχνονται πολύ εύκολα. Λιώνουμε την φέτα και την ανακατεύουμε καλά με το λάδι , την ρίγανη και το πιπέρι. Κόβουμε το πάνω μέρος απο τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια. Τις ζεματίζουμε για πολύ λίγο, περίπου 5 λεπτά και τις στραγγίζουμε καλά. Μόλις στραγγίξουν και κρυώσουν τις γεμίζουμε και τις κλείνουμε. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράσε χυλοπιτες ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σπέσιαλ συνταγή για μπρόκολο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CF%81%CF% 8C%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF% 83%CF%84%CF%8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 2 Συστατικά:1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο2 κολοκύθια κομμένα σε λεπτά μακρόστενα κομμάτια (sticks)2 κουταλιές σούπας teriyaki sauce 1 κουταλιά σούπας σόγια1 κουταλιά σούπας σουσάμιφρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΔιατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήςΘερμίδες: 172 kcalΠρωτεΐνη: 4 γρ.Υδατάνθρακες: 15 γρ.Λίπος: 9 γρ.Φυτικές Ίνες: 4,3 γρ. ΟδηγίεςΣε αντικολλητικό σκεύος ρίξτε το ελαιόλαδο μαζί με τα κρεμμύδια και μόλις τό ελαιό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για το παστιτσιο : 500γρ. μοσχαρίσιο κιμά 300γρ. τυρί τριμμένο (κεφαλογραβιέρα προτείνω) 1 πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο (αυτά με την τρύπα στη μέση :-)) 1,5 λίτρο γάλα φρέσκο 5 κουταλιές κορν φλάου λίγο ξύδι 1 κουταλιά φυτίνη λίγο λάδι 2 αυγά 80 γρ. πουμαρό αλάτι Παρασκευή της συνταγής για παστίτσιο : Αρχικά βράζουμε τα μακαρόνια για παστιτσιο με λίγο αλάτι για περίπου 8 λεπτά. Αφού βράσουνε να σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με το ασπράδι από 2 αυγά. Φυλάμε σε ενα δοχεί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα λιθρινια ,θα τα ψησεις στη σχαρα η στο φουρνο.Σε μια λαδοκολλα κομμενα σε φετες τα λαχανικα και τα βαζεις κι αυτα σε φουρνο με γριλ. Λαδολεμενο για τα ψαρια στο σερβιρισμα και βαλσαμικο για τα λαχνικα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές μαγειρικής - κουνουπίδι κοκκινιστό - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE% BD%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B9-%CE%BA%CE% BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CF% 8C Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καθαριζουμε τα σκορδα αφηνουμε το βολβο με περιπου δεκα εκατοστα με το μισκο βαζουμε σε μια καττσαρολα νερο αλατι και ξυδι το αφηνουμε να βρασει και δοκιμαζουμε τι γευσι του ποσο ξυνο ειναι βαζουμε τα σκορδα να βρασουν οχι πολυ στη συνεχεια τα βγαζουμε να κρυο σουν τα βαζουμε σε βαζο και επανω βαζουμε λιγο λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
καλή και νόστιμη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE% BF%CE%BA%CF%85%CE%B8%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%86%CF% 84%CE%AD%CE%B4%CE%B5%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Πώς γίνεται η σάλτσα ψητού που θα χρησιμοποιηθεί για τα μακαρόνια, αφού έχω ήδη ψήσει το χοιρινό μπούτι;
Απάντηση:
Τα παντα για σαλτσες υπαρχουν εδω , επιλεγεις και απλα δημιουργεις. http://www.inout.gr/NewPagesHtml/saltses.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:180 γρ. πένες βρασμένες½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο½ κίτρινη πιπεριά ψιλοκομμένη¼ κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη1 τομάτα ψιλοκομμένη2/3 κούπας φρέσκα ψιλοκομμένα μανιτάρια¾ κούπας low fat Italian dressing Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 183 kcalΠρωτεΐνη: 5,5 γρ.Υδατάνθρακες: 38,5 γρ.Λίπος: 1 γρ.Φυτικές Ίνες: 2,4 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * Κοτοπουλο * Πολυχρωμες πιπεριες * Μανιταρια (οχι κονσερβας) * Κρεμμύδι ξερό * Πατατούλες * λάδι, αλάτι, πιπέρι, λεμόνι (ακομα πιο νόστιμο είναι με τις αλλιώτικες πατάτες φούρνου) Οδηγίες 1. Λοιποοοον! Τα πράγματα ειναι απλα! 2. Ροδέλες οι πιπεριές 3. Ολόκληρα τα μανιτάρια 4. Ψιλοκομμένο το κρεμμυδι 5. Πατατούλες 6. Στο ταψί όλα μαζί... λαδάκι, αλατάκι, πιπεράκι και λεμονάκι. Λίγα μυστικά ακόμα 1ον Συνήθως βάζω μπούτια κ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 φλυτζάνι φάβα ½ μακαρόνι μακαρόνι 1 ντομάτα 2 καρότα 1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ¾ φλ. Λεμόνι ½ φλ. ελαιόλαδο Αλάτι Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα μέτριου μεγέθους βράζουμε νερό (το νερό να φτάνει μέχρι τη μέση της κατσαρόλας) και προσθέτουμε τη φάβα και τα λαχανικά εκτός από το ψιλοκομμένο κρεμμύδι . Αφήνουμε να βράσει και να ψηθεί για 1 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό και αλέθουμε με το μπλέντερ τα υλικά να πολτοποιηθούν. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Ποια είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη ιστοσελίδα (website) με συνταγές μαγειρικής?
Απάντηση:
φυσικά το http://www.sidages.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΡΙΓΑΝΗ-OREGANO Η Ρίγανη είναι ένα πολυετές, ποώδες, θαμνώδες φυτό. Η γλάστρα με τη Ρίγανη θα πρέπει να τοποθετηθεί σε μέρος που το βλέπει ο ήλιος. Μπορείτε να σπείρετε τους σπόρους Ρίγανης νωρίς την Άνοιξη. Βάλτε τους σπόρους σε βάθος 1 με 1,5 εκατοστά. Ποτίστε μέχρι το χώμα να υγρανθεί. Κρατήστε το χώμα υγρό τους πρώτους μήνες. Στη συνέχεια, η Ρίγανη θα μπορέσει να αναπτυχθεί ακόμη και σε ξερικές συνθήκες όπως συμβαίνει στο φυσικό της περιβάλλον. Για να διατηρήσετε έντονη τη γεύση και το... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: