Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: που μπορω να δω την σημερινη συνταγη του ακη πετρεντζικη
Απάντηση: νομίζω ήταν αρνί με κάρυ. τεσπα υπάρχουν όλες οι συνταγές στο http:// www.megatv.com/ proinomou/ default.asp? catid=21082&subid=2& pu...
Απάντηση: θέλω το γλυκο μπανοφλι
Απάντηση: συνταγη για γυρο
Απάντηση: συνταγές για γίγαντες στον φούρνο με λουκάνικα - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% ...
Απάντηση: 8 με 10 λεπτά... χεχε
Απάντηση: Ναι αυτο αληθευει =Ρ Απο τι εχω ακουσει εχει πολλες ορμονες ετσι μ ειχαν πει xD
Απάντηση: 800 γρ. φρέσκα φασολάκια καθαρισμένα 1/2 κούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο, ...
Απάντηση: Ακολούθησε την εξής συνταγή για ψητά λαχανικά στο φούρνο. Είναι χορταστική, με ελάχιστο λάδι και αρκετά νόστιμη. Υλικά (για περίπου 4 ...
Απάντηση: και παλι μπραβο για τις συνταγες σου!Θα τις δοκιμασω!
 

Ο παρλιαρος στο πρωινο μου

σοκολατα με καραμελα και ουισκι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: 200 γρ. ζάχαρη 50 γρ. νερό Λίγη γλυκόζη ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 600 γρ. κρέμα γάλακτος 600 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 50-56% κακάο 100-150 γρ. ουίσκι mail to Εκτυπώστε το Αρθρο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: Σε μία μικρή κατσαρόλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το νερό και τη γλυκόζη. Aφήνουμε να βράσει και να πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα. Tην αδειάζουμε αμέσως σε μία αντικολλητική λαδόκολλα ή σε σιλπ πατ. Aφήνουμε να κρυώσει μέχρι ν' αρχίσει να ξεκολλάει απ

ό την επιφάνεια και την τεμαχίζουμε. ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Bράζουμε την κρέμα γάλακτος, κατεβάζουμε από τη φωτιά και τη ρίχνουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Aνακατεύουμε καλά με μία μαρίζ έως ότου λιώσει η σοκολάτα και προσθέτουμε το ουίσκι. Aφήνουμε να κρυώσει σε παχύρρευστη μορφή και προσθέτουμε την καραμέλα κομμένη σε μικρά κομμάτια. Aνακατεύουμε και αδειάζουμε το μίγμα σε ατομικά φορμάκια ή σε μία φόρμα. Aφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ
Σχετικές ερωτήσεις
Τι της αρεσει πιο πολυ? Ομελετα η αυγα με μπεικο, η και τα δυο, κλασικα! :) Ενα τοστ, η φετες με μαργαρινη/βουτυρο με μαρμελαδα/μελι/ σκ...
δες εδω: http:// www.megatv.com/ proinomou/ default.asp? catid=24417
γαλα με δημητριακα , ομελετα, αβγα, ψωμι με βουτυρο και μελι η μαρμελαδα, τηγανιτες, κρεπες, φρεσκους χυμους,καφε, κεικ, μπισκοτα, γιαουρ...
θελω την συνταγη
το βιντεακι ειναι http:// www.zappit.gr/ default.php? pname=Video&cat_id=8 &item_id=2422
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Τι της αρεσει πιο πολυ? Ομελετα η αυγα με μπεικο, η και τα δυο, κλασικα! :) Ενα τοστ, η φετες με μαργαρινη/βουτυρο με μαρμελαδα/μελι/σκετες... Οχι καφες καλυτερα, ενας φρεσκοστυμενος χυμος ειναι οτι πρεπει! ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δες εδω: http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=24417 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γαλα με δημητριακα , ομελετα, αβγα, ψωμι με βουτυρο και μελι η μαρμελαδα, τηγανιτες, κρεπες, φρεσκους χυμους,καφε, κεικ, μπισκοτα, γιαουρτι κ.λ.π ελπιζω να βοηθησα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θελω την συνταγη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το βιντεακι ειναι http://www.zappit.gr/default.php? pname=Video&cat_id=8&item_id=2422 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που μπορω να δω την σημερινη συνταγη του ακη πετρεντζικη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
νομίζω ήταν αρνί με κάρυ. τεσπα υπάρχουν όλες οι συνταγές στο http://www.megatv.com/proinomou/default.asp? catid=21082&subid=2&pubid=22844762 Διαβάστε περισσότερα...
γλυκο
Απάντηση:
θέλω το γλυκο μπανοφλι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγη για γυρο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγές για γίγαντες στον φούρνο με λουκάνικα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%AF%CE%B3%CE% B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE% BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CE% BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%86%CE% BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
8 με 10 λεπτά... χεχε Διαβάστε περισσότερα...
ή γενικα καποια φαγητα ?? :)
Απάντηση:
Ναι αυτο αληθευει =Ρ Απο τι εχω ακουσει εχει πολλες ορμονες ετσι μ ειχαν πει xD Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
800 γρ. φρέσκα φασολάκια καθαρισμένα 1/2 κούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο 2 μικρές πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 800 γρ. φρέσκες ντομάτες ή 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας, ψιλοκομμένα 2/3 κούπας ζεστό νερό 3-4 κουταλιές της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος αλάτι και πιπέρι 1. Αν τα φασολάκια είναι πολύ μακριά, κόψτε τα στη μέση. Ρίξτε τα σε μια λεκάνη με κρύο νερό. Σοτάρετε το κρεμμύδι, κατόπιν ρίξτε το... Διαβάστε περισσότερα...
η διαιτα μου περιεχει σαλατες και εμενα δεν μου αρεσουν. πως μπορω να φτιαξω ψητα λαχανικα με λιγο λαδι και τι καρυκευματα πρεπει να βαλω ετσι ωστε να ειναι νοστιμα? Υπάρχει τρόπος να τα φιλοκόχω μετα και να τα φτιαξω σαλατα με κατι αλλο ωμο?
Απάντηση:
Ακολούθησε την εξής συνταγή για ψητά λαχανικά στο φούρνο. Είναι χορταστική, με ελάχιστο λάδι και αρκετά νόστιμη. Υλικά (για περίπου 4 μερίδες) 200 γρ. μικρές καθαρισμένες πατάτες 2 μέτρια κρεμμύδια 300 γρ. μανιτάρια 200 γρ. μικρές ντομάτες 4 κ.σ. ελαιόλαδο, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι (προαιρετικά κόκκινες πιπεριές, μελιτζάνες και κολοκυθάκια). Κόψε τις πατάτες και τις ντομάτες, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια σε φέτες και προθέρμανε το φούρνο στους 150°C. Άλειψε με 2 κ. σούπας ελαιό... Διαβάστε περισσότερα...
Ρολό Από Φακές Και Ξηρούς Καρπούς 07/01/2010 Filed under: Κυρίως — veganfox @ 8:56 πμ Tags: φρυγανιά, φακές, αμύγδαλα, κρεμμύδι, κάσιους, καρύδια, μανιτάρια Η συνταγή δημοσιεύθηκε στο χορτοφαγικό φόρουμ από τη Μαζικήν. Έφτιαξα το ρολό για το τραπέζι των Χριστουγέννων και είχε μεγάλη επιτυχία. Γίνεται πάρα πολύ νόστιμο και μπορείτε να κάνετε ό,τι παραλλαγές θέλετε (χρησιμοποιήστε ό,τι ξηρούς καρπούς θέλετε, διαφορετικά λαχανικά, ή νιφάδες βρώμης αντί για φρυγανιά). (φωτό: foxy vegan) Υλικά: 1 φλυτζάνι φακές 1 κουταλιά ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 φλυτζάνι μανιτάρια, κομμένα 1 φλυτζάνι τριμμένους ξηρούς καρπούς (κάσιους, καρύδια, αμύγδαλα, κλπ.) 1 κουταλιά φρέσκο χυμό από λεμόνι 1 κουταλιά ταμάρι ή soy sauce 1 φλυτζάνι ψίχα από ψωμί ή τριμμένη φρυγανιά 1 κουταλάκι κύμινο 1 κουταλάκι ρίγανη 1 κουταλάκι θυμάρι Αλάτι Πιπέρι Οδηγίες: Μαγειρεύουμε τις φακές μέχρι να μαλακώσουν (περίπου 40 λεπτά). Τις στραγγίζουμε και τις μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπωλ. Σωτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο με μέτρια φωτιά, μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σωτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα μανιτάρια. Προσθέτουμε τα λαχανικά μας στο μπωλ με τις φακές και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να έχουμε ένα σχετικά σφιχτό μείγμα, που μπορεί ωστόσο να “χυθεί”. Αν το μείγμα μας είναι πολύ υδαρές, προσθέτουμε λίγη ακόμα φρυγανιά ή ψίχα ψωμιού. Χύνουμε το μείγμα σε ένα ταψί για κέηκ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 30 λεπτά. Αφήνουμε το ρολό να κρυώσει για τουλάχιστον 15 λεπτά μέσα στο ταψί πριν το σερβίρουμε. Σχόλια (3) Κουραμπιέδες Της Blueheart 20/12/2009 Filed under: Χριστούγεννα,γλυκά — veganfox @ 9:03 πμ Tags: αμύγδαλα Μιας που το καλούν οι μέρες, ας βάλουμε κάτι χριστουγεννιάτικο. Αν και ήταν η πρώτη χρονιά φέτος που με έπιασε…το πνεύμα των Χριστουγέννων και αποφάσισα να φτιάξω κουραμπιέδες, χάρη στη blueheart γλίτωσα τυχόν αποτυχίες. Η συνταγή της λειτούργησε στην πέννα! Την προτείνω με τα χίλια! 250 γρ.μαργαρίνη (1 γεμάτη κούπα) 1 κούπα αραβοσιτέλαιο 1 κούπα αμύγδαλα άσπρα χοντροκομμένα 2 βανίλιες ή 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 1 κούπα άχνη 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα 6 κούπες αλεύρι 1 φλυτζανάκι του ελλ. καφέ ούζο Αρχικά καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα. Βάζουμε τη μαργαρίνη σε ένα μπωλ και ανακατεύουμε με τα χέρια μέχρι να μαλακώσει. Καλό θα είναι να την έχουμε αφήσει 20 λεπτά εκτός ψυγείου ώστε να μην είναι παγωμένη. Προσθέτουμε το λάδι σταδιακά και ανακατεύουμε με ένα πηρούνι ή με σύρμα μέχρι να ενωθεί το λάδι με τη μαργαρίνη. Σε ένα ποτηράκι του καφέ με νερό διαλύουμε τη σόδα και την ρίχνουμε στο μείγμα. Βάζουμε τη βανίλια, το ούζο, τη ζάχαρη, το αλεύρι και αφού φτιάξουμε μια μαλακή ζύμη ρίχνουμε και τα καβουρδισμένα αμύγδαλα και ανακατεύουμε. Αν θέλουμε βάζουμε στον κάθε κουραμπιέ κι ένα ολόκληρο αμύγδαλο. Πλάθουμε τους κουραμπιέδες και τους τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί μέσα σε ένα ταψί και ψήνουμε για 18 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. Αφού κρυώσουν τους πασπαλίζουμε με κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη. Για περισσότερες συνταγές της blueheart, επισκεφθείτε το μπλογκ της http://www.myvegcooking.com/. Γράψτε ένα σχόλιο Tέμπε Σε Σως Κυμίνου 25/10/2009 Filed under: Κυρίως — veganfox @ 5:46 μμ Το τέμπε φτιάχνεται από σόγια και προσωπικά το προτιμώ πολύ περισσότερο από το τόφου. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί κανείς να το βρει στα ελληνικά καταστήματα. Η παρακάτω συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τόφου χωρίς παραλλαγές και να λειτουργήσει μία χαρά. Υλικά για 2 άτομα 1/2 ποτήρι κρασί 2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.τ.σ. σάλτσα σόγιας 3 κ.τ.σ. χυμό λεμονιού 1 κ.τ.γ. κύμινο 1/2 κ.τ.γ. ρίγανη Λίγο πιπέρι καγιέν Κόβουμε το τέμπε ή το τόφου σε κύβους ή λωρίδες (όπως προτιμάμε) και μαρινάρουμε στο παραπάνω μίγμα για περίπου 1 ώρα. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά προσθέτοντας σιγά σιγά όλο το μίγμα για περίπου 15 λεπτά και από τις δύο πλευρές. Σχόλια (5) Χορτοφαγική Κυριακή 14/10/2009 Filed under: 35388 — veganfox @ 4:41 μμ Διαβάστε περοσσότερα για το Troō Food Liberation εδώ http://troofoodliberation.com/ . Γίναμε κολλεκτιβα. Αυτή την Κυριακή το μενού μας θα περιλαμβάνει : -μπροκολόσουπα με τυρένια σως -ρεβυθοπιφτέκια -πολέντα στο φούρνο με πέστο -σαλάτα με ρόδι -ωμοφαγικά spring rolls -ωμοφαγικά brownies -superfood smoothies (αναδημοσίευση από ποστ της Veggie Wedgie στο χορτοφαγικό φόρουμ) Γράψτε ένα σχόλιο Ελαφρύ Χούμους 29/09/2009 Filed under: όσπρια,Ντιπ,εθνικ — veganfox @ 10:56 πμ Tags: ρεβύθια, ταχίνι Υλικά για 2 κούπες: 2 κούπες βρασμένα ρεβύθια 1 κουτ. της σούπας ταχίνι 2 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού 1/4 κουτ. του γλυκού κύμινο 1/4 κουτ. του γλυκού πάπρικα 1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι 1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο (προαιρετικά) Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μούλτι μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Σερβίρουμε με αραβικές πίτες, κρακεράκια ή μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε μέσα σε σάντουιτς. Αρέσει πολύ και στα παιδιά. Η συνταγή είναι από το βιβλίο συνταγών Vegan Lunch Box της Jennifer McCann. H ίδια διατηρεί ένα πολύ όμορφο μπλογκ http://veganlunchbox.blogspot.com/. Σχόλιο (1) Σούπα Με Μπρόκολο Και Κάρυ 09/08/2009 Filed under: σούπες — veganfox @ 10:16 πμ Tags: γάλα καρύδας, κάρυ, μπρόκολο φωτό: foxy vegan Υλικά για 4 άτομα 3 κούπες ψιλοκομμένο μπρόκολο 1 κούπα γάλα καρύδας 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσσο ψιλοκομμένο 1 κοφτό κουταλάκι κάρυ 1 κοφτό κουταλάκι αλάτι 2 κούπες νερό 1/2 κούπα ρύζι Οδηγίες: Σωτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσσο για 5′ μέχρι να μαλακώσουν σε μία μεγάλη κατσαρόλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα καρύδας, τα μπαχαρικά, το νερό και το ρύζι και αφήσουμε να σιγοβράσει για 10 λεπτά. Έπειτα, προσθέτουμε το μπρόκολο και σιγοβράζουμε για περίπου 10 λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και περνάμε τη σούπα σιγά σιγά από το μπλέντερ για να γίνει βελούδινη. Συνοδεύεται με κρουτόν και διατροφική μαγιά. Σχόλια (3)
Απάντηση:
και παλι μπραβο για τις συνταγες σου!Θα τις δοκιμασω! Διαβάστε περισσότερα...
Πάντα αναρωτιόμουν πως μπορώ να φτιάξω σπιτική μερέντα; Είναι εύκολο;
Απάντηση:
Υλικά που θα χρειαστείς: 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (ότι μάρκα θέλουμε), 125γρ κουβερτούρα, 150γρ βιτάμ, 4 κουτ .σούπας κακάο (κοσκινισμένο), 1 κούπα τριμμένο φουντούκι Είναι πολύ απλό: Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Σε ένα άλλο μπωλ,ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το κακάο. Και έπειτα προσθέτουμε το μίγμα της λιωμένης σοκολάτας με το βούτυρο... Αφού έχει γίνει ενιαίο το μίγμα μας,προσθέτουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε στο μπωλ που θα το φυλάξουμε. Το αφή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αντο ρύζι είναι καρολίνα η αναλογία είναι 1 ρύζι 2.5 νερό σε χαμυλή φωτιά και με λίγο παραπάνω ανακάτεμα γιατί θα σου κολήσει. στο τέλος αφού σωθεί το νερό το τραβάς απο την φωτιά και το σκεπάζεις. Περιμένεις κανένα μισάωρο και αυτό έχει τραβίξει όλα τα υγρά και είναι ετοιμο για σερβίρισμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εύκολη συνταγή για λαγάνα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE% AC%CE%BD%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υπάρχει ειδική συσσκευασία ρυζιού που γράφει καθαρά απέξω:ρύζι για γεμιστά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι σας παρακαλω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΓΟΥΡΙ Διαβάστε περισσότερα...
καθαρισμός φρέσκιας γαρίδας πριν μαγειρευτεί
Απάντηση:
Το να καθαρίσουμε γαρίδες δεν είναι τόσο δύσκολο όπως ίσως κάποιοι νομίζουν… Παίρνουμε την κάθε γαρίδα και αφαιρούμε με το χέρι μας το διάφανο κέλιφος που βρίσκεται ανάμεσα στο κεφάλι και την ουρά. Κάποιες συνταγές ζητάνε να αφαιρεθεί και το κεφάλι.Σε αυτή την περίπτωση το αφαιρούμε και αφήνουμε μόνο την ουρά! Στη ράχη της γαρίδας υπάρχει μια γκρίζα σκιά.Είναι το εντεράκι της. Αυτό πρέπει να αφαιρεθεί. Με μια σκληρή οδοντογλυφίδα τρυπάμε και ανασηκώνουμε το εντεράκι. Τραβάμε σιγά-σιγά μέχρι ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 φλυτζάνι φάβα ½ μακαρόνι μακαρόνι 1 ντομάτα 2 καρότα 1 κρεμμύδι κομμένο στη μέση 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο ¾ φλ. Λεμόνι ½ φλ. ελαιόλαδο Αλάτι Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα μέτριου μεγέθους βράζουμε νερό (το νερό να φτάνει μέχρι τη μέση της κατσαρόλας) και προσθέτουμε τη φάβα και τα λαχανικά εκτός από το ψιλοκομμένο κρεμμύδι . Αφήνουμε να βράσει και να ψηθεί για 1 ώρα. Σουρώνουμε το ζωμό και αλέθουμε με το μπλέντερ τα υλικά να πολτοποιηθούν. Αφήνουμε να κρυώσει και προσθέτουμε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για σουπιές σαγανάκι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 80%CE%B9%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE% AC%CE%BA%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Εξαρταται πως θες να το κάνεις . Εγώ ας πούμε ,λιώνω έναν κύβο κνορ λαχανικών μέσα σε λεμονάκι και λαδάκι ,βουτάω εκεί μέσα φιλέτα στήθους κοτόπουλο και τα ψήνω σε αντικολλητικό τηγάνι . Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα 200 γρ. μακαρόνια βίδες βρασμένα και στραγγισμένα (αν θέλετε ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολήσουν μεταξύ τους) 450 γρ. κατεψυγμένα λαχανικά (αρακά, καρότα, καλαμπόκι) 400 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους 2-3 αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα 1-2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ 100 γρ. μαγιονέζα 1 γιαούρτι στραγγιστό 1 λεμόνι (το χυμο) 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο άνηθο και 2 μαϊντανό 2 αυγά βραστά 2 μέτριες ντομάτες κομμένες σε κύβους/φέτες ή μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΘΕΛΟ ΜΠΕΚΡΗ ΜΕΖΕ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τις βαζεις στην καταψυξη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εννωεις γλυκο του ταψιού η γενικα οτιδηποτε π ν ειναι γλυκο..αν εννωεις τ δευτερο εχω πλ ωραια συνταγη γ ντονατς Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 35 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: