Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία... ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τον κάνουμε πιο ελαφρύ... Διάβασε την παρακάτω συνταγή που...
Απάντηση: ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτες και τις πιπεριές, ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και τις γυρνάμε ανάποδα για να στραγγίσουν.Το...
Απάντηση: Δοκιμασε αυτη κι μα βρης καλυτερη στειλε μου και μενα email!!!! http://www.click- me.gr/syntages/ snaks/922-syntagi- gia-afrati- pitsa.html
Απάντηση: Απαιτήσεις σε νερό:Το καρπούζι αποτελείται κατά 90% από νερό, οπότε η επάρκεια νερού είναι καθοριστική κατά την ανάπτυξη του φυτού και το...
Απάντηση: Υλικά για 4 μερίδες: 300 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 500 γραμμάρια κρεμμυδάκια στιφάδου 2 φλιτζάνια ντοματάκια ...
Απάντηση: Περιγραφή συνταγής Απλή, υγιεινή, πλούσια σε ωφέλημα συστατικά και συνάμα χορταστική σαλάτα. Συστατικά συνταγής 400 γραμμάρια φασόλι...
Απάντηση: Όλες οι συνταγές: http:// www.alphatv.gr/ Microsites/Kati- psinetai/ KatiPsinetaiRecipies .aspx
Απάντηση: 1 κιλό ζαρκάδι 2 κρεμμύδια μεγάλα 1 σφηνάκι ουίσκι 1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 1 ξυλάκι κανέλα 8-10 κόκκους μαύρο πιπέρι Ελαιόλαδο Αλ...
Απάντηση: ειναι πολυ απλο. σε ενα βαθυ πιατο σπαζεις 2-3 αυγα. ριχνεις λιγο αλατακι και λιγο πιπερι. στη συνεχεια τα χτυπας με ενα πιρουνι μεχρι να...
Απάντηση: υλικά 500 γρ. στριφτάρια (ή άλλο ζυμαρικό) 300 γρ. ξινομυζήθρα 1/2 φλ.τσ. κατίκι 5 σκ. φρέσκο σκόρδο, πολτοποιημένες 1 πιπεριά Φλωρί...
 

ντουκαν προγραμμα διατροφης

Σχετικές ερωτήσεις
Η Ασία προσφέρει ποικιλία παρασκευασμάτων και γαστρονομικών συνηθειών. Με έμφαση στα λαχανικά, στο ρύζι και τα noodles, η ασιατική παραδο...
Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής το πλεονάζον λίπος απο τη περιφέρεια τους, τα λεγόμενα “ψωμάκια...
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Συνέδριο Κλινικής Ογκολογίας Δυτικής Ελλάδας με κύριο αντικείμενο «Διατροφή και Καρκίνος», όπου απο...
Το ποσοστό των Αυστραλών που προσβάλλονται από καρκίνο του προστάτη είναι μεγαλύτερο από αυτό των Ελλήνων και αυτό πιθανότατα οφείλεται σ...
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΚΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ.ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.Η ΣΤΟ ΑΝΤΙΚ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Η Ασία προσφέρει ποικιλία παρασκευασμάτων και γαστρονομικών συνηθειών. Με έμφαση στα λαχανικά, στο ρύζι και τα noodles, η ασιατική παραδοσιακή κουζίνα είναι ιδιαίτερα νόστιμη, υγιεινή και ιδανική για όσους προσέχουν το... σωματικό τους βάρος. Ιδιαίτερα αγαπητές στην χώρα μας, είναι η κινέζικη και η ιαπωνική κουζίνα, οι οποίες διαρκώς κερδίζουν ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές. Τα υλικά των πιάτων της ασιατικής κουζίνας, συνθέτουν ισορροπημένα διατροφικά γεύματα με έμφαση κυρίως στο ρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αρκετές κυρίες, ζουν με την ελπίδα να χάσουν μέσω συγκεκριμένης διατροφής το πλεονάζον λίπος απο τη περιφέρεια τους, τα λεγόμενα “ψωμάκια”. Θα πρέπει να διευκρινισθεί, ότι μία τέτοιου είδους διατροφή, φυσικά και δεν υπάρχει. Διατροφή, σημαίνει να ακολουθηθεί ένα υγιεινό μοντέλο διατροφικού πλάνου, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε διαιτώμενου, όχι όμως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του σώματος του. Δεν νοείται με μία συγκεκριμένη διατροφή, ότι θα χαθεί αποκλειστικά το σωματικό λίπος από... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 7ο Συνέδριο Κλινικής Ογκολογίας Δυτικής Ελλάδας με κύριο αντικείμενο «Διατροφή και Καρκίνος», όπου αποδείχθηκε η ουσιαστική σχέση που έχει η καθημερινής μας διατροφή με πολλούς τύπους καρκίνου (κυρίως με τους δύσκολα αντιμετωπίσιμους) που απασχολούν την καθημερινή ιατρική πρακτική. Όπως υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δρ. Παναγιώτης Γκινόπουλος, τα συμπεράσματα που προκύπτουν με την ολοκλήρωση του Συνεδρίου μεταξύ άλλων, είναι τα ακόλου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ποσοστό των Αυστραλών που προσβάλλονται από καρκίνο του προστάτη είναι μεγαλύτερο από αυτό των Ελλήνων και αυτό πιθανότατα οφείλεται στην διατροφή τους, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο Medical Journal of Australia. Η μελέτη του Δρ Ρόμπερτ Καμινγκς καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η διατροφή, μπορεί να επηρεάζει τις πιθανότητες που έχει κάποιος να παρουσιάσει καρκίνο του προστάτη. Μάλιστα, οι Αυστραλοί παρουσιάζουν υψηλότερα ποσοστά καρκίνου του προστάτη από του... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΕΦ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΚΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ.ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.Η ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΟΛΗΤΙΚΟ...ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟ 10 ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΤΟΥ 13 ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ 25 ΚΙΛΑ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ... Διαβάστε περισσότερα...
έχω ακούσει πως μειώνονται πολύ οι θερμίδες του αλλά πως φτιάχνετε?
Απάντηση:
Γειά σου mariza! Ο μουσακάς είναι μια αμαρτία... ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να τον κάνουμε πιο ελαφρύ... Διάβασε την παρακάτω συνταγή που βρήκα από το madata.gr. Την έχω κάνει και εγώ και ομολογώ ότι βγήκε υπέροχο! Μουσακάς "διαίτης" 600 γρ. κιμά μοσχαρίσιο ( από νουά) 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο 1 καρότο τριμμένο 1 κολοκυθάκι τριμμένο 2 ντομάτες τριμμένες 4-5 μελιτζάνες φλάσκες κομμένες σε μακριές φέτες 3 κ.σ ελαιόλαδο Μαϊντανός, κανέλα, αλάτι, πιπέρι Για... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : Αδειάζουμε προσεκτικά τις ντομάτες και τις πιπεριές, ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και τις γυρνάμε ανάποδα για να στραγγίσουν.Το εσωτερικό απο τις ντομάτες το περνάμε στον τρίφτη.Τσιγαρίζουμε στο λάδι το κρεμμύδι, το σκορδο, τη μελιτζάνα και τα κολυκυθάκια.Προσθέτουμε την τριμμένη ντομάτα, μισό φλυτζάνι νερό, αλάτι, πιπέρι, το μαιντανό, τον άνηθο και το ρύζι.Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μία μόνο βράση,για να μαλακώσει λίγο το ρύζι.Γεμίζουμε τις ντομάτες και τις πιπεριές μέχρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δοκιμασε αυτη κι μα βρης καλυτερη στειλε μου και μενα email!!!! http://www.click-me.gr/syntages/snaks/922-syntagi- gia-afrati-pitsa.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απαιτήσεις σε νερό:Το καρπούζι αποτελείται κατά 90% από νερό, οπότε η επάρκεια νερού είναι καθοριστική κατά την ανάπτυξη του φυτού και του καρπού. Έλλειψη νερού μπορεί να προκαλέσει κενά στον αγρό και μείωση της φυλλικής επιφάνειας και κυρίως της σοδειάς. Η επάρκεια νερού είναι σημαντική κατά τη βλαστική ανάπτυξη αλλά τελείως καθοριστική κατά την περίοδο της ανθοφορίας και της ανάπτυξης του καρπού. Η συχνότητα και η διάρκεια της άρδευσης εξαρτάται κυρίως από τις καιρικές συνθήκες, τον τύπο το... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 4 μερίδες: 300 γραμμάρια γίγαντες-ελέφαντες Πρεσπών 500 γραμμάρια κρεμμυδάκια στιφάδου 2 φλιτζάνια ντοματάκια κονκασέ 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτές 2 φύλλα δάφνης 5-6 κόκκοι μπαχάρι 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ελαιόλαδο ξίδι αλάτι Εκτέλεση: Μουσκεύετε τους γίγαντες από την προηγούμενη ημέρα. Τους στραγγίζετε και τους βράζετε σε 1 λίτρο νερό χωρίς αλάτι για 1 ώρα. Καθ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Απλή, υγιεινή, πλούσια σε ωφέλημα συστατικά και συνάμα χορταστική σαλάτα. Συστατικά συνταγής 400 γραμμάρια φασόλια λευκά Καστοριάς 250 γραμμάρια ντοματάκια τσέρι κομμένα στη μέση 1 φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 φλιτζάνι μανιτάρια λευκά στρογγυλά ολόκληρα αλλά και κομμένα σε φετούλες ½ φλιτζάνι φρέσκο κρεμμύδι 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο, κατά προτίμηση βιολογικό 4 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι ή μηλόξυδο 1 κουταλιά της σούπας χυμό από λεμόνι Λίγο αλάτι Οδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όλες οι συνταγές: http://www.alphatv.gr/Microsites/Kati-psinetai/ KatiPsinetaiRecipies.aspx Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 κιλό ζαρκάδι 2 κρεμμύδια μεγάλα 1 σφηνάκι ουίσκι 1 φλυτζάνι κόκκινο κρασί 1 ξυλάκι κανέλα 8-10 κόκκους μαύρο πιπέρι Ελαιόλαδο Αλάτι Μαρινάδα 3 κουταλιές της σούπας μέλι 3 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο 3 κουταλιές της σούπαςσόγια σως 2 κουταλιές της σούπας. κορν φλαουρ Μαρινάρουμε το κρέας από το βράδυ με ανακατεύουμε το μέλι, το ξύδι, τη σόγια, το κορν φλαουρ και λίγο νερό,περιχύνουμε το κρέας και το σκεπάζουμε. Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε το κρέας με το ελαιόλαδο, τα κρε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ειναι πολυ απλο. σε ενα βαθυ πιατο σπαζεις 2-3 αυγα. ριχνεις λιγο αλατακι και λιγο πιπερι. στη συνεχεια τα χτυπας με ενα πιρουνι μεχρι να βγαλουν μικρες φουσκαλες. (τωρα αν θελεις μπορεις να προσθεσεις τριμμενο παριζακι, ελιες, τυρι φετα, λιγο σκορδο..... ή οποια υλικα αρεσουν σε εσενα..... απλα πειραματισου στην αρχη με μικρες ποσοτητες υλικων.) σε ενα τηγανι ριχνεις λαδι και το αφηνεις να ζεσταθει για να μην κολλησουν τα αβγα. τα αφηνεις λιγο να ροδισουν και μετα τα γυριζεις απο την αλλη με... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
υλικά 500 γρ. στριφτάρια (ή άλλο ζυμαρικό) 300 γρ. ξινομυζήθρα 1/2 φλ.τσ. κατίκι 5 σκ. φρέσκο σκόρδο, πολτοποιημένες 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένες στο γκριλ 2 κ.σ. βούτυρο 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/3 φλ.τσ. τριμμένη σκληρή μυζήθρα αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι παρασκευή Βάζουμε τα ζυμαρικά να βράσουν σε άφθονο αλατισμένο νερό. Αν είναι παραδοσιακά ζυμαρικά χρειάζονται λιγότερο βράσιμο, γιατί μαλακώνουν εύκολα. Ανακατεύουμε καλά την ξινομυζήθρα με το κατίκι, το σκόρδο, τον μαϊντανό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκλεκτός μεζές για καλοφαγάδες τα σπαράγγια, αλλά και γνωστό φυτό από την αρχαιότητα. Απεικονίσεις του έχουν βρεθεί σε τοιχογραφίες στην αρχαία Αίγυπτο. Με ιστορία λοιπόν πάνω από 4000 χρόνια ήταν γνωστό φάρμακο τον καιρό εκείνο για τον πονόδοντο, τα τσιμπήματα εντόμων αλλά και για προβλήματα καρδιάς. Σήμερα τα σπαράγγια καλλιεργούνται σε χώρες με εύκρατο κλίμα. Υπάρχουν πάνω από 150 είδη αλλά μόνο τα 20 είναι βρώσιμα. Στην Ελλάδα καλλιεργούνται πλέον σχεδόν παντού. Ωφέλιμα για την υγεία, τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ!ΚΟΒΕΙΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ 4-5 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ, ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΤΡΙΜΕΝΟ, 2 ΑΥΓΑ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΖΑΜΠΟΝ Ή ΠΑΡΙΖΑ Ή ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ(ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ) 1 ΜΕΓΑΛΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ!ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΦΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Βράζετε σε άφθονο νερό, στο οποίο έχετε προσθέσει αλάτι, το κριθαράκι μέχρι να μαλακώσει. Αποσύρετε από τη φωτιά. Βάζετε το ταχίνι σε ένα μπολ και ρίχνετε σιγά-σιγά το χυμό του λεμονιού ανακατεύοντας με ένα πιρούνι μέχρις ότου τα δύο υλικά ενωθούν. Συμπληρώνετε κουταλιά -κουταλιά νερό και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι το ταχίνι να αραιώσει λίγο. Προσθέτετε κατόπιν μικρή ποσότητα από το ζεστό ζουμί της σούπας στο ταχίνι, ενώ το ανακατεύετε πάντα. Αφού αραιώσει αρκετά ενώνετε το αρα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό ρεβίθια ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα ή λιωμένα 1 κουταλιά ρίγανη 2 καρότα κομμένα σε λεπτές ροδέλες Αλάτι και κόκκους μαύρο πιπέρι 1 ματσάκι ψιλοκομμένο σέλινο 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού Εκτέλεση Χρησιμοποιούμε ευρύχωρο πήλινο σκεύος ή γάστρα φούρνου. Μουλιάζουμε από το προηγούμενο βράδυ τα ρεβίθια σε αρκετό νερό. Το πρωί τα ξεπλένουμε καλά και τα βάζουμε στο πήλινο σκεύος. Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 με 200 βαθμούς για 2 με 3 ώρες περ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 2 κούπες μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 κούπες ρύζι (κίτρινο, για ρύζι σπυρωτό) 2 κρεμμύδια ξερά 1 κρεμμύδι φρέσκο 2 ντομάτες ώριμες φρέσκες ή ντοματάκια κονσέρβας 2 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά βούτυρο φυτικό Λάδι, αλάτι, πιπέρι και αν θέλουμε λίγη καυτερή πιπεριά Εκτέλεση : Σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι και ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα μανιτάρια. Προσθέτουμε το σκόρδο και στη συνέχεια τις ντομάτες, την πιπεριά, το αλάτι και το πιπέρι και δύο κούπες νερό. Βράζουμε τη σάλτσα μέχρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1 ποτήρι ταχίνι 15 κουταλιές της σούπας ζεστό νερό Χυμός λεμονιού 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες Αλάτι Μαϊντανός ψιλοκομμένος Εκτέλεση : Χτυπάμε το ταχίνι με το νερό για να διαλυθεί. Προσθέτουμε το σκόρδο και το αλάτι. Ρίχνουμε σιγά σιγά το χυμό λεμονιού ανακατώνοντας συνεχώς. Σερβίρουμε την ταχινοσαλάτα με μαϊντανό ψιλοκομμένο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η καλυτερη συνταγη φασολαδα - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%86%CE%B1%CF%83%CE% BF%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κανενα μιστικο για χαντρες-χοιρινο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γευστικά σαλιγκάρια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE% B9%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CF% 80%CE%BF%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE% B9%CF%83%CF%84%CE%AC Διαβάστε περισσότερα...
Τα πιο νόστιμα νηστίσιμα σουτζουκάκια που θα δοκιμάσετε ποτέ! Εκτέλεση 1. Από το προηγούμενο βράδυ μουσκεύουμε τα ρεβίθια σε μπόλικο νερό, μαζί με τη σόδα. Την επομένη, τα στραγγίζουμε και τα αλέθουμε στο μίξερ. 2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ζυμώνουμε πολύ καλά. 3. Πλάθουμε με το μείγμα μακρόστενα σουτζουκάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρά. Τα τηγανίζουμε για 3΄-4΄. 4. Εν τω μεταξύ σε κατσαρόλα φαρδιά βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα και τη βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 10΄. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα τα ήδη τηγανισμένα σουτζουκάκια και τ’ αφήνουμε να πάρουν μια βράση. 5. Σερβίρουμε το φαγητό με ρύζι και με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο. Mερίδες: 4 Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά συνταγής 1/2 κιλό ρεβίθια 1 κ.γλ. σόδα μαγειρική 3 κρεμμύδια τριμμένα 2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 κ.γλ. κύμινο αλάτι πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα Για τη σάλτσα: 1/3 φλιτζ. ελαιόλαδο 600 γραμμ. ντοματάκια κονκασέ 1 πρέζα ζάχαρη Αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Απάντηση:
ωραιο φενεται :Ρ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε τις γαρίδες, κρατάμε την ουρά και το κεφάλι και απομακρύνουμε τις κεραίες τους. Στη συνέχεια καθαρίζουμε το σώμα τους. Με ένα κοφτερό μαχαίρι χαράζουμε τη ράχη τους ελαφρά και, με τη βοήθεια μίας οδοντογλυφίδας, απομακρύνουμε το έντερό τους. Μαρινάρουμε τις γαρίδες με το ξύσμα λεμονιού, λίγο εστραγκόν, πιπέρι, λίγο χυμό λεμονιού και λίγο ούζο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι για δέκα λεπτά. Σε μπεν μαρί με θερμοκρασία χαμηλή προς μετρία στους 45 °C φτιάχνουμε τη σάλτσα ολλαντέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λιγα λεπτα...σε νερο που βραζει θα αλλαξει χρωμα .αν την βρασεις πολυ θα γινει σαν λαστιχο και θα μαζεψει... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 2 πατάτες 2 καρότα 1 πράσο 2 με 3 σέσκουλα 2 κρεμμύδια 1 ώριμη ντομάτα Λίγο σέλινο 1 ματσάκι μαϊντανό Αλάτι και πιπέρι 2 κουταλιές κορν φλάουρ Εκτέλεση Καθαρίζουμε όλα τα λαχανικά, τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα βράζουμε μέχρι να λιώσουν. Τα περνάμε από το μπλέντερ να αποκτήσουν κρεμώδη υφή. Συνεχίζουμε το βράσιμο προσθέτοντας όσο νερό θέλουμε και τέλος, το κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο νερό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοτοπουλο με φετα και μαιντανο: Υλικα: 1 κιλό κοτόπουλο 200 γρ. φέτα 1 κρεμύδι (μεγάλο) 1 ματσάκι μαιντανό κρασί (1 κρασοπότηρο) λάδι (1 νεροπότηρο) νερό (1 νεροπότηρο) πιπερι Εκτελεση: Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το βάζουμε στην κατσαρόλα με λάδι. Το αφήνουμε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντάς το συνέχεια να κάνει κρούστα. Ρίχνουμε το κρεμύδι αφού το έχουμε ψιλοκόψει. Τα τσιγαρίζουμε λίγα λεπτά και ρίχνουμε λίγο κρασί χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να ψηθούν για 10... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: