Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οταν ειναι σε στρογγυλο ταψι και κανεις τις γραμμες διαγωνια ωστε να σχηματιστουν ρομβοι.
Απάντηση: καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P
Απάντηση: βγαζουν 8
Απάντηση: Βάζουμε το κουτί χωρίς να το ανοίξουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και το σκεπάζουμε μέχρι επάνω με νερό.Το βράζουμε για 2μιση ώρες σε χαμηλή ...
Απάντηση: Δες εδω: http:// www.cookshop.gr/ Products.aspx? nodeSerial=001001001 002003&nodeId=60&key word=&late st=false&offers=fals ...
Απάντηση: Γλυκο κερασι δοκιμασμένο! - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF%81...
Απάντηση: Για δες εδώ http:// www.rotise.gr/ erotisi/apo-ti- ftiachnetai-i- zesti-sokolata.html
Απάντηση: πολυ απλα ρωτα σε ενα ζαχαροπλαστειο...τα πιο πολλα δινουν και χονδρικη
Απάντηση: Πιστευω να σε προλαβα! http:// 3.bp.blogspot.com/_- 37_cjWn2PQ/ TQ0awb8laCI/ AAAAAAAABGI/ pVgehc5ltWs/s400/ kroyasan+me+tyri2.jp g
Απάντηση: Στο σουπερ μαρκετ.Δεν ζητας κατι εξιδικευμενο,ειδη γαρνιρισματος ζητας.Στον τομεα με τα ειδη ζαχαροπλαστικης,σιρο πια,κτ.λ.
 

Ντονατς του ακη πετρετζικη;

Σχετικές ερωτήσεις
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!!
εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια και μετα στο συνταγεσ τησ παρεασ στο google
Δεν ξερω την συγκεκριμενη συνταγη αλλα μπορω να σου πω μια επισης νοστιμη...: ΚΡΕΠΕΣ: ΥΛΙΚΑ: Για το μείγμα: 1 κούπα αλέυρι 1 κούπα γ...
Περιγραφή Μια εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν με τίποτα το τηγάνι! Συστατικά2 πακέτα ξηρή μαγιά 1/3 φλ. χλιαρό νερό 1 1/2 φλ....
Για να μην σας κοροϊδεύουν με της επαγγελματικές μηχανές λουκουμά και mini donuts, που σας λένε ότι φτιάχνουν και κανονικά donuts ή ότι έ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια και μετα στο συνταγεσ τησ παρεασ στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω την συγκεκριμενη συνταγη αλλα μπορω να σου πω μια επισης νοστιμη...: ΚΡΕΠΕΣ: ΥΛΙΚΑ: Για το μείγμα: 1 κούπα αλέυρι 1 κούπα γάλα 1 αυγό λίγο αλάτι λίγο ζάχαρη Για τη γέμιση: μερέντα μπισκότα της αρεσκείας σας ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε ένα μπολ Βάζετε όλα τα υλικά μαζί (αλεύρι, γάλα, αυγό, αλάτι, ζάχαρη). Χτυπήστε με το μίξερ έως ότου γίνει ένας πηχτός, λείος χυλός Σε ένα αντικολλητικο τηγάνι βάζετε 1 σταγόνα λαδί ή βούτυρο και στη συνεχεία προσθέτετε με μια κουτάλα λιγο μείγμα ... Διαβάστε περισσότερα...
αν είναι δυνατον να αποφύγω τα τηγανιτά και υπάρχει κάποια συνταγή γ ντόνατς ψημένα στο φούρνο, θα το προτιμούσα
Απάντηση:
Περιγραφή Μια εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν με τίποτα το τηγάνι! Συστατικά2 πακέτα ξηρή μαγιά 1/3 φλ. χλιαρό νερό 1 1/2 φλ. γάλα 1/3 φλ. μαργαρίνη 1/4 φλ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 2 αβγά 4 1/2 φλ. αλεύρι 1/2 φλ. λιωμένο βούτυρο 1 φλ. ζάχαρη ανακατεμένη με 1 κ.γ. κανέλα Οδηγίες1.Ρίξτε τη μαγιά στο χλιαρό νερό σε ένα μικρό μπολ και αφήστε τη να διαλυθεί για 5 λεπτά. 2.Βάλτε το γάλα και τη μαργαρίνη σε ένα μικρό κατσαρολάκι και ζεστάνετε μέχρι να λιώσει το ... Διαβάστε περισσότερα...
ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΤΟΝΤΑΤΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Η ΜΗΧΑΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ ΧΥΛΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
Απάντηση:
Για να μην σας κοροϊδεύουν με της επαγγελματικές μηχανές λουκουμά και mini donuts, που σας λένε ότι φτιάχνουν και κανονικά donuts ή ότι έχουν μέσα στην συσκευασία τους τις καλύτερες μυστικές συνταγές, 2 λύσεις υπάρχουν : 1) Nα πετάξετε τα λεφτά σας και να βλέπετε στον ύπνο σας μεγάλα donuts 2) Η να γνωρίζετε τι ψάχνετε <να γνωρίζετε την δουλειά > για να μην σας πιάνουν κορόιδα Καταρχήν η ζύμη donuts δεν είναι ρευστή αλλά ανοίγετε χοντρό φύλλο πάχους περίπου 1 πόντου και κόβετε σε σχή... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οταν ειναι σε στρογγυλο ταψι και κανεις τις γραμμες διαγωνια ωστε να σχηματιστουν ρομβοι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Βάζουμε το κουτί χωρίς να το ανοίξουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και το σκεπάζουμε μέχρι επάνω με νερό.Το βράζουμε για 2μιση ώρες σε χαμηλή φωτιά. Και συμπληρώνουμε κατά διαστήματα το νερό(ζεστό πάντα). Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς πριν το ανοίξουμε (για να μην πεταχτεί παντού). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες εδω: http://www.cookshop.gr/Products.aspx? nodeSerial=001001001002003&nodeId=60&keyword=&late st=false&offers=false&Page=3 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκο κερασι δοκιμασμένο! - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE% BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για δες εδώ http://www.rotise.gr/erotisi/apo-ti-ftiachnetai-i- zesti-sokolata.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πολυ απλα ρωτα σε ενα ζαχαροπλαστειο...τα πιο πολλα δινουν και χονδρικη Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιστευω να σε προλαβα! http://3.bp.blogspot.com/_-37_cjWn2PQ/TQ0awb8laCI/ AAAAAAAABGI/pVgehc5ltWs/s400/ kroyasan+me+tyri2.jpg Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο σουπερ μαρκετ.Δεν ζητας κατι εξιδικευμενο,ειδη γαρνιρισματος ζητας.Στον τομεα με τα ειδη ζαχαροπλαστικης,σιροπια,κτ.λ. Διαβάστε περισσότερα...
τι υλικα χρειαζονται
Απάντηση:
μπες http://sintagoulis.gr/ Διαβάστε περισσότερα...
οταν ψηνεται φουσκωνει και οταν το βγάζω απο τον φούρνο κάθεται.
Απάντηση:
Μήπως δεν βάζεις μπέικιν πάουντερ? Και μήπως ανοίγεις τον φούρνο την ώρα του ψησίματος? Ειδικά στο κέικ, δεν ανοίγεις ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ, την πόρτα του φούρνου, το αφήνεις ακριβώς μία ώρα στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο και δεν ανοίγεις την πόρτα αν δεν περάσει η 1 ώρα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 230 ml χυμό πορτοκαλιού (φρεσκοστυμμένο) 1 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού 1 φλιτζ. δαμάσκηνα αποξηραμένα (ψιλοκομμένα) 3 αυγά 115 ml λάδι 180 γρ. ζάχαρη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. σόδα 1 1/2 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών για γλυκά 1/2 φλιτζ. καρύδια (ψημένα για 10 λεπτά στους 180°C και χοντροαλεσμένα) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και το ξύσμα πορτοκαλιού. Σε μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με τη σόδα και το μείγ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο κατάστημα "το Βάλσαμο" στν Πατρέως κάτω από την Κορίνθου. ειναι μαγαζί με βότανα,μπαχαρικά και βιολογικά Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 500 γραμμ. καθαρισμένα κυδώνια 1 ποτήρι νερό 500 γραμμ. ζάχαρη 1 φλ. αμυγδαλόψιχα 1 κλωνάρι αρμπαρόριζα χυμός από 1/2 λεμόνι Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε τα κυδώνια. Αφαιρούμε την καρδιά και τα κουκούτσια και τα κόβουμε σε μπαστουνάκια. 2. Βάζουμε τα κυδώνια σε κατσαρόλα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10΄. 3. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει το γλυκό. 4. Τότε ρίχνουμε στην κατσαρόλα το χυμό του λεμονιού, τ’... Διαβάστε περισσότερα...
θέλω μια συνταγή για μηλόπιτα που να έχει σφολιάτα, να είναι εύκολη και να είναι και πολύ τραγανή ειδικά στις άκρες και να μην έχει και πολύ ζάχαρη επίσης.
Απάντηση:
# 1 φυλλο σφολιατας # 3 μεγαλα μηλα # 5-6 κουταλιες ζαχαρη # 1/2 κουπας σταφιδες η καρυδια χοντροκομμενα # 3 κουταλιες της σουπας βουτυρο # λιγο νερο #1 κ.γλ κανελα και λιγο μοσχοκαρυδο Βαζουμε την ζαχαρη σε ενα τηγανι με το νερο να γινει καραμελα, οταν γινει ριχνουμε μια κουταλια βουτυρο. Κοβουμε τα μηλα σε κυβους και τα ριχνουμε στο τηγανι με την καραμελα. Ανακατευουμε για 4-5 λεπτα. Η γεμιση ειναι ετοιμη, το απλωνουμε στην σφολιατα και την κλεινουμε. Λιωνουμε το βουτυρο και π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 2 κούπες ζάχαρη 4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου 1 κούπα γάλα 2 βανίλιες 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. κακάο Εκτέλεση Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι ν ασπρίσουν. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και χτυπάμε να εσωματωθούν καλά στο μείγμα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι, τις βανίλιες και το αλάτι. Ρίχνουμε στο μείγμα το αλεύρι με το γάλα, εναλλάξ, μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.Βάζουμε τα 3/4 του μείγματος... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το χω κανει για κρεπα,και βγηκε μια μαλακια και μιση κουφη ερωτηση... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γεια σας...ξερει καποιος την συνταγη για λεμονοπιτα με φυλλο κρουστας αλλα νηστισιμη???...ευχαριστω.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χωρίζουμε το Flora Soft με βούτυρο στα δύο και αφήνουμε τη μισή ποσότητα να λιώσει εντελώς σε ένα σκεύος το οποίο έχουμε τοποθετήσει σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Στη συνέχεια ρίχνουμε όλο το Flora Soft με βούτυρο σε μια λεκάνη προσθέτουμε τα τριμμένα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μας ή με μια σπάτουλα έως ότου το μίγμα μας γίνει μια ομοιογενής ζύμη. Με τη ζύμη του μπισκότου, στρώνουμε τον πάτο ενός ταψιού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 ΊC για 15-20 λεπτά μέχρι η β... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι για το παρφε οχι light Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά20 γρ. μαγιά νωπή ή 2 κ.γ. μαγιά σε σκόνη 1/2 φλ. ζεστό νερό (40°) 1 κιλό αλεύρι χωριάτικο ή μαλακό 1 κ.σ. αλάτι 2 κ.σ. λάδι ή βούτυρο λιωμένο 2 κ.σ. ζάχαρη λίγο σουσάμι Οδηγίες1.Διαλύστε τη μαγιά στο ζεστό νερό, ρίξτε λίγο από το αλεύρι, να γίνει πηχτός χυλός, σκεπάστε τον με πλαστική μεμβράνη κι αφήστε τον σε ζεστό μέρος 12 ώρες. 2.Κοσκινίστε σε λεκανίτσα το αλεύρι με το αλάτι και κάντε στο κέντρο ένα λάκκο. Ρίξτε μέσα τη ζάχαρη, το λάδι, τη μαγιά και 2 κούπες χλιαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σιμιγδαλένιος χακβάς γρήγορος και γευστικός Την συνταγή συτή την είδα από την εκπομπή του κου Μαμαλάκη. Γίνεται πάρα πολύ γρήγορα μιας και την ζάχαρη την ριχνουμε απευθείασ στην κατσαρόλα και δεν κάνουμε ξεχωριστά σιρόπι, είναι πολύ ελαφρύς και πολύ γευστικός. Δεν είναι πάρα πολύ γλυκός, οπότε αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε λίγο παραπάνω ζάχαρη... Αν δεν σας αρέσει αναζητήστε το στο google Διαβάστε περισσότερα...
Κεικ σοκολάτας νηστίσιμο http://www.cooktherapy.gr/recipes/1400-%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BA-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF γιατί μου λάσπωσε γκρρρρρρ!!!!!
Απάντηση:
τι εβαλες μεσα για να φουσκωσει? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: Για την ζυμη: 13 γρ. ξερή μαγιά 1/3 κούπας ζάχαρη 3 3/4 κούπας αλεύρι 2 κ.τ.σ. μαργαρίνη 1 κ.τ.γ. αλάτι 1 κούπα γάλα Για την προετοιμασία: 1/2 κιλό μαργαρίνη 2 κ.τ.σ. αλεύρι μαρμελάδα Εκτελεση: Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ και ζυμώνουμε ώστε να δημιουργηθεί μια ζύμη ελαστική που δεν θα κολλάει. Αν είναι πολύ στεγνή προσθέτουμε μια κ.τ.σ. νερό. Την σκεπάζουμε με μια πετσέτα και την αφήνουμε για 30 να φουσκώσει. Ύστερα σκεπάζουμε το μπολ με μια μεμβράνη και το ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 146 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: