Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Η μάρκα είναι Kitchen Aid
Απάντηση: Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα όπως Praktiker, Alex Pak και τα σχετικά και σε καταστήματα υαλικών, ειδών κουζίνας και άλλα τέτοι...
Απάντηση: Γίνεται.Αλλά πρέπει να κόβεις τιμολόγιο στην επιχείρηση που θα τα πουλήσεις.Ειδάλλως δεν μπορούν να πουληθούν νόμιμα.Χρειάζεται πρώτα βέβ...
Απάντηση: το τραγουδι του τω σποτ μπισκοτων παπαδοπουλου ειναι το as long as there is you { Timi Yuro }
Απάντηση: Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκ...
Απάντηση: Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φο...
Απάντηση: Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες:...
Απάντηση: «Φουλ της σοκολάτας με τυρί» (Κέικ με φουντούκια, γέμιση μασκαρπόνε και επικάλυψη κουβερτούρας) ΥΛΙΚΑ Για πέντε άτομα: • 125 γρ. κ...
Απάντηση: θα λιωσεις κρεμα γαλακτος κ λευκη σοκολατα
Απάντηση: Για τη βάση του κανταϊφιού Λιώνουμε καλά το Flora Soft με βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε ένα μικρό σκεύος. Ξεμπλέκουμε το φύλλο ...
 

Ντονατς του ακη πετρετζικη;

Σχετικές ερωτήσεις
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!!
εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια και μετα στο συνταγεσ τησ παρεασ στο google
Δεν ξερω την συγκεκριμενη συνταγη αλλα μπορω να σου πω μια επισης νοστιμη...: ΚΡΕΠΕΣ: ΥΛΙΚΑ: Για το μείγμα: 1 κούπα αλέυρι 1 κούπα γ...
Περιγραφή Μια εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν με τίποτα το τηγάνι! Συστατικά2 πακέτα ξηρή μαγιά 1/3 φλ. χλιαρό νερό 1 1/2 φλ....
Για να μην σας κοροϊδεύουν με της επαγγελματικές μηχανές λουκουμά και mini donuts, που σας λένε ότι φτιάχνουν και κανονικά donuts ή ότι έ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια και μετα στο συνταγεσ τησ παρεασ στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξερω την συγκεκριμενη συνταγη αλλα μπορω να σου πω μια επισης νοστιμη...: ΚΡΕΠΕΣ: ΥΛΙΚΑ: Για το μείγμα: 1 κούπα αλέυρι 1 κούπα γάλα 1 αυγό λίγο αλάτι λίγο ζάχαρη Για τη γέμιση: μερέντα μπισκότα της αρεσκείας σας ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σε ένα μπολ Βάζετε όλα τα υλικά μαζί (αλεύρι, γάλα, αυγό, αλάτι, ζάχαρη). Χτυπήστε με το μίξερ έως ότου γίνει ένας πηχτός, λείος χυλός Σε ένα αντικολλητικο τηγάνι βάζετε 1 σταγόνα λαδί ή βούτυρο και στη συνεχεία προσθέτετε με μια κουτάλα λιγο μείγμα ... Διαβάστε περισσότερα...
αν είναι δυνατον να αποφύγω τα τηγανιτά και υπάρχει κάποια συνταγή γ ντόνατς ψημένα στο φούρνο, θα το προτιμούσα
Απάντηση:
Περιγραφή Μια εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν με τίποτα το τηγάνι! Συστατικά2 πακέτα ξηρή μαγιά 1/3 φλ. χλιαρό νερό 1 1/2 φλ. γάλα 1/3 φλ. μαργαρίνη 1/4 φλ. ζάχαρη 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 2 αβγά 4 1/2 φλ. αλεύρι 1/2 φλ. λιωμένο βούτυρο 1 φλ. ζάχαρη ανακατεμένη με 1 κ.γ. κανέλα Οδηγίες1.Ρίξτε τη μαγιά στο χλιαρό νερό σε ένα μικρό μπολ και αφήστε τη να διαλυθεί για 5 λεπτά. 2.Βάλτε το γάλα και τη μαργαρίνη σε ένα μικρό κατσαρολάκι και ζεστάνετε μέχρι να λιώσει το ... Διαβάστε περισσότερα...
ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΤΟΝΤΑΤΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Η ΜΗΧΑΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΡΦΗ ΧΥΛΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;
Απάντηση:
Για να μην σας κοροϊδεύουν με της επαγγελματικές μηχανές λουκουμά και mini donuts, που σας λένε ότι φτιάχνουν και κανονικά donuts ή ότι έχουν μέσα στην συσκευασία τους τις καλύτερες μυστικές συνταγές, 2 λύσεις υπάρχουν : 1) Nα πετάξετε τα λεφτά σας και να βλέπετε στον ύπνο σας μεγάλα donuts 2) Η να γνωρίζετε τι ψάχνετε <να γνωρίζετε την δουλειά > για να μην σας πιάνουν κορόιδα Καταρχήν η ζύμη donuts δεν είναι ρευστή αλλά ανοίγετε χοντρό φύλλο πάχους περίπου 1 πόντου και κόβετε σε σχή... Διαβάστε περισσότερα...
ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ?
Απάντηση:
Η μάρκα είναι Kitchen Aid Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα όπως Praktiker, Alex Pak και τα σχετικά και σε καταστήματα υαλικών, ειδών κουζίνας και άλλα τέτοια π.χ Παρουσίαση, Vicko... Παντού μπορείς να βρείς!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γίνεται.Αλλά πρέπει να κόβεις τιμολόγιο στην επιχείρηση που θα τα πουλήσεις.Ειδάλλως δεν μπορούν να πουληθούν νόμιμα.Χρειάζεται πρώτα βέβαια να κάνεις έναρξη επαγγέλματος για να μπορείς να εκδόσεις τιμολόγια.Και να αποδίδεις το ΦΠΑ στο κράτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το τραγουδι του τω σποτ μπισκοτων παπαδοπουλου ειναι το as long as there is you { Timi Yuro } Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Διαλύουμε τη μαγιά στο γάλα και προσθέτουμε τη μισή ζάχαρη. Αφήνουμε το μίγμα για 10 λεπτά περίπου, να φουσκώσει. Ρίχνουμε σε μεγάλη λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο, την υπόλοιπη ζάχαρη, το αλάτι, τα αυγά (ελαφρά χτυπημένα), το κάρδαμο και το ξύσμα πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε και κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο. Ρίχνουμε το μίγμα της μαγιάς και ανακατεύουμε. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να πετύχουμε μια αφράτη και εύπλαστη ζύμη που δεν θα κολλάει στα χέρια (αν χρειαστεί μπορεί να προσθέσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουταλάκι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 60γρ μαγιά ή ένα φακελάκι ξερή μαγιά 1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 αυγό 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Ανακατεύω όλα τα υλικά και ζυμώνω, όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη. 2.Την αφήνω να φουσκώσει για μισή ώρα 3.Ανοίγω φύλλο και το κόβω τριγωνικά, όσα τρίγωνα θέλω (ανάλογα το μέγεθος που θέλω να φτιάξω) 4.Βάζω ότι γέμιση θέλω (είτε αλμυρή είτε γλυκιά) 5.Ψήνω στους 180 βαθμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λουκουμαδες γεμιστοι με σοκολατα: Υλικα: Για την γέμιση: 100γρ κουβερτούρα τεμαχισμένη 100γρ κρέμα γάλακτος Για τους λουκουμάδες: 500γρ γάλα πλήρες 20γρ φρέσκια μαγιά μπύρας 30γρ ζάχαρη 5γρ αλάτι 520γρ αλεύρι αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα μέλι για το σερβίρισμα Εκτελεση: Για την κρέμα: Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίχνουμε πάνω στην κουβερτούρα Ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα Τοποθετούμε την κρέμα στο ψυγείο και την αφήνουμε να κρυώσει καλά ... Διαβάστε περισσότερα...
γιατι δεν μου ψηνετε εσωτερικα και δεν φουσκωνει το κεικ φουντουκι
Απάντηση:
«Φουλ της σοκολάτας με τυρί» (Κέικ με φουντούκια, γέμιση μασκαρπόνε και επικάλυψη κουβερτούρας) ΥΛΙΚΑ Για πέντε άτομα: • 125 γρ. κουβερτούρα • ½ κούπας μαργαρίνη • ¼ κούπας γάλα • 1/3 κούπας ζάχαρη άσπρη • 1/3 κούπας ζάχαρη καστανή • 1 βανίλια • 1 κ.σ. λικέρ • 2 αυγά • ¾ κούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του • 1 κούπα χοντροαλεσμένα φουντούκια Για τη λευκή γέμιση • 400 γρ. τυρί μασκαρπόνε • 6 κ.σ. ζάχαρη άχνη • 2 βανίλιες Για την επικάλυψη • ¼ κούπας βούτυρο λιωμέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
θα λιωσεις κρεμα γαλακτος κ λευκη σοκολατα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για τη βάση του κανταϊφιού Λιώνουμε καλά το Flora Soft με βούτυρο σε χαμηλή θερμοκρασία μέσα σε ένα μικρό σκεύος. Ξεμπλέκουμε το φύλλο του κανταϊφιού και τοποθετούμε σε ταψί. Με ένα πινέλο ζαχαροπλαστικής μουσκεύουμε καλά το φύλλο κανταΐφι με το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο και στη συνέχεια το ψήνουμε στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 190° μέχρι να πάρει χρώμα. Όταν είναι έτοιμο, το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Στο χρόνο που περιμέναμε ν... Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΤΡΟΥΦΕΣ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΟ
Απάντηση:
Υλικά για τρούφες με μπισκότο: 250γρ κουβερτούρα 1 πακέτο μπισκότα μιράντα ή παπαδοπούλου 1φλτζ καρύδια χοντροκομμένα 1 κουταλιά κονιάκ 1φλτζ κρέμα γάλακτος 2 κουταλιές κακάο σκόνη άγλυκη 2 κουταλιές άχνη Για το τύλιγμα Κοπανισμένα μπισκότα Τρούφα Κακάο Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε την κουβερτούρα, το κακάο και την άχνη. Όταν λιώσει η κουβερτούρα αποσύρουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τα καρύδια χοντροκομμένα, το κονιάκ και τα μπισκότα θρυμματισμένα. Αφήνου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν ξέρω ποια συνταγή χρησιμοποιείς που απαιτεί και σιρόπι και γλάσο. Συνήθως η σοκολατόπιτες είναι αρκετά ρευστές και χωρίς σιρόπι. Πάντως, το λογικό είναι πρώτα το σιρόπι και μετά το γλάσο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 1 ποτήρι νερού βούτυρο κατσικίσιο 1 ποτήρι νερού νισεστέ 2 ποτήρια νερού ζάχαρη 1 φλυτζ. τσαγιού αμύγδαλα κοπανισμένα 2 ½ ποτήρια νερού νερό 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι Εκτέλεση: Ζεματάμε και ξεφλουδίζουμε τα αμύγδαλα και τα βάζουμε στον ήλιο να στεγνώσουν. Τα χτυπάμε στο γουδί και στο τέλος πρέπει να έχουμε ένα φλυτζάνι του τσαγιού από κοπανισμένο αμύγδαλο. Από το βούτυρο αφαιρούμε 3 κουταλιές με τις οποίες καβουρντίζουμε τα κοπανισμένα αμύγδαλα. Ρίχνουμε σε κατσαρόλα το υπ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
βαλ της λίγο νερό και ξαναβράστη μέχρι να πίξει ελαφρός Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη λευκή σοκολάτα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο. Όταν λιώσουν και ομογενοποιηθούν μεταξύ τους προσθέτουμε τα πολύ καλά τριμμένα μπισκότα. Προσθέτουμε το αλκοόλ και ζυμώνουμε καλά. Σε ένα ταψί στρώνουμε μία λαδόκολλα και φτιάχνουμε μικρούς βόλους - σοκολατάκια. Τα τοποθετούμε σε δίσκο και τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσουν. Τέλος, τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα πανάρουμε στην τριμμένη ινδική καρύδα. Τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο και τα σερβίρουμε κρύα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180-190°. Ρίχνουμε σε μία λεκάνη τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα έως ότου αφρατέψουν καλά και ασπρίσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο-λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι, πουδραριστά και με μία πλαστική σπάτουλα αναδεύουμε ελαφρά. Τέλος, προσθέτουμε και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο σιγά-σιγά. Σε ένα μέτριο ταψάκι απλώνουμε μία λαδόκολλα, ρίχνουμε μέσα το μίγμα του κέικ και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο μας για 15-20’. Ότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα μελομακαρονα εσενα οι κουραμπιεδες ε? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στον φουρνο ευτιχως που βρικες καποια εμπειρη να σου πει γιατι δεν θα εψηνες κεικ! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέθανε ο Μανώλης Ρασούλης Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οχι γιατι για στις βαφλες πρεπει να βαλεις αυγα και γαλα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
περιπου 4 1/2 κουπες... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο και το λικέρ και τα ζυμώνουμε μεταξύ τους. Τοποθετούμε ένα μέτριο τσέρκι επάνω σε μία λαδόκολλα την οποία την έχουμε βάλει μέσα σε ένα ρηχό ταψάκι. Βάζουμε και πιέζουμε τη ζύμη των μπισκότων μέσα στο τσέρκι και δημιουργούμε μία βάση. Βγάζουμε με το σκουπ μπάλες από τη συσκευασία του παγωτού βανίλιας και γεμίζουμε το τσέρκι. Βάζουμε το ταψάκι με την τούρτα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ετοιμάζουμε πρώτα το κέικ. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170Ο C βαθμούς. Αλείφουμε το ταψί με λίγο Flora soft με βούτυρο και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Ρίχνουμε το Flora soft με βούτυρο το μπολ του μίξερ και το χτυπάμε μαζί με τη ζάχαρη, μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη και να ασπρίσει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα - ένα τα αυγά και το άρωμα βανίλιας. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το γάλα και λίγο - λίγο το αλεύρι ανακατεμένο. Μόλις το μίγμα ομοιογενοποιηθεί, το αδειάζουμε σε στρογγυλό ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή Γλυκό του κουταλιού που μπορεί να γίνει με βύσσινα ή κεράσια ή ακόμα με σταφύλι. Συστατικά2 κιλά βύσινα 1/2 κούπα νερό 2 κιλά ζάχαρη 1/2 κουταλάκι ξινό ή 2 κουταλιές χυμό λεμονιού Οδηγίες 1.Πλύντε τα βύσινα και στραγγίστε τα καλά. Αδειάστε τα σε απορροφητικό χαρτί, να στεγνώσουν. Αφαιρέστε με το ειδικό εργαλείο το κουκούτσι. Κάντε αυτή τη δουλειά επάνω από την κατσαρόλα όπου θα φτιάξετε το γλυκό, για να πέφτει μέσα το ζουμί που βγαίνει από τα βύσινα. Τα κουκούτσια ρίξτε τα σ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε τη φιλεταρισμένη γαλοπούλα, ρίχνουμε ξύσμα από πορτοκάλι, χυμό από πορτοκάλι, προσθέτουμε Knorr έξτρα γεύση ζωμό κότας και ανακατεύουμε. Μαρινάρουμε για δέκα λεπτά και συνεχίζουμε με τη γέμιση. ΓΕΜΙΣΗ: Λιώνουμε καλά στο τηγάνι το Flora με βούτυρο και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τον κιμά. Βάζουμε έπειτα τα κάστανα, την καπνιστή γαλοπούλα, το ρύζι, το κουκουνάρι, τα κράνμπερις, τα βερίκοκα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε ελαφρά για να σοτα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 144 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: