Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Καρυδόπιτα με σοκολάτα Υλικά Για την καρυδόπιτα • 7 αυγά • 3 κούπες αλεύρι • 1 μικρό μπουκάλι λεμονάδα με ανθρακικό • 3 κ.σ. ba...
Απάντηση: ΥΛΙΚΑ: 2 κούπες βούτυρο 2 κούπες ζάχαρη 2 κούπες γάλα 2 κούπες αλεύρι από φούρνο που φτιάχνεται το χωριάτικο ψωμί. 2 κούπες σιμιγδάλ...
Απάντηση: Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο κα...
Απάντηση: σε μαγαζι με σοκολατες!
Απάντηση: σε βιολογικα μαγαζια κ μινι μαρκετ.αν θελεις μπορω να προτεινω τα μαγαζια κ να κερδισω κ εγω κατι,εποικοινωνησε στο giwtisxar@hotmail.co m
Απάντηση: κοντα στα 10 λεπτα περιμενεις να δεσει
Απάντηση: που να βρεις ?? βασικα σε ολα τα σουπερμαρκετ και για καλυτερα παρε φυτικα
Απάντηση: το τραγουδι του τω σποτ μπισκοτων παπαδοπουλου ειναι το as long as there is you { Timi Yuro }
Απάντηση: ναι για το παρφε οχι light
Απάντηση: αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!!
 

Μπουρεκακια σιροπιαστα με ινδικη καριδα;

Σχετικές ερωτήσεις
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο να στρογγυλό ταψί. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ...
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180-190°. Ρίχνουμε σε μία λεκάνη τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα έως...
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάο...
Υλικα: 1 νεροποτηρο ζάχαρη 1 νεροπότηρο αλευρι 1 1/2 φλυτζάνι βουτηρο 2 νεροπότηρα καρύδα 5 αυγά μισό κουταλάκι μπεικιν λίγο λεμόν...
πουλανε στα σουπερ μαρκετ ξυσμα καρυδας με αυτο φτιαχνεις κεικ υπαρχουν συνταγες στο ιντερνετ αν βαλεις στο google κεικ καρυδας θα σου βγ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και αλείφουμε με λίγο Flora soft με βούτυρο να στρογγυλό ταψί. Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το Flora soft με βούτυρο με τη ζάχαρη και τα χτυπάμε καλά, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και να αφρατέψει το μίγμα. Προσθέτουμε ένα – ένα τα αυγά, τη βανίλια, το ξύσμα και την σόδα, που έχουμε διαλύσει από πριν στον χυμό λεμονιού. Χαμηλώνουμε το μίξερ και ρίχνουμε το γιαούρτι και λίγο - λίγο το αλεύρι. Χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα του μίξερ το μίγμα μέχρι να ομοι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180-190°. Ρίχνουμε σε μία λεκάνη τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη και χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα έως ότου αφρατέψουν καλά και ασπρίσουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο-λίγο το κοσκινισμένο αλεύρι, πουδραριστά και με μία πλαστική σπάτουλα αναδεύουμε ελαφρά. Τέλος, προσθέτουμε και το λιωμένο Flora Soft με βούτυρο σιγά-σιγά. Σε ένα μέτριο ταψάκι απλώνουμε μία λαδόκολλα, ρίχνουμε μέσα το μίγμα του κέικ και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο μας για 15-20’. Ότ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδοπιτα Αργυρως: Υλικά 400 γραμμ. (4 φλ. τσαγιού) χοντροκομμένη καρυδόψιχα 180 γραμμ. (2 φλ. τσαγιού) φρυγανιά1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ1 κ.γλ. γαρίφαλο1 κ.γλ. μοσχοκάρυδο2 κ.γλ. κανέλα200 γραμμ. βούτυρο Κερκύρας170 γραμμ. (1 φλ. τσαγιού) ζάχαρη1 πορτοκάλι (ξύσμα)75 ml (½ φλ. τσαγιού) κονιάκ7 αυγά χωρισμέναΓια το σιρόπι2½ φλ. τσαγιού ζάχαρη2½ φλ. τσαγιού νερό1 βανίλια1 κ.σ. χυμός λεμόνι1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ. Εκτελεση: Σε μπολ βάζουμε όλα τα στερεά υλικά – καρύδι, φρυγανιά, κανέλα, γα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 1 νεροποτηρο ζάχαρη 1 νεροπότηρο αλευρι 1 1/2 φλυτζάνι βουτηρο 2 νεροπότηρα καρύδα 5 αυγά μισό κουταλάκι μπεικιν λίγο λεμόνι Εκτελεση: Χτυπάμε το βούτηρο με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε τους κροκους. Στη συνέχεια ρίχνουμε το λεμόνι, την καρύδα και το αλευρι λιγο-λιγο μαζι με το μπεικιν. Τέλος κανουμε τη μαρεγκα απο τα 5 απράδια και την βαζουμε κι αυτην στο μειγμα. Ψήνουμε σε βουτηροαλευρωμένη φορμα στους 180 βαθμούς για 30 λεπτα περιπου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πουλανε στα σουπερ μαρκετ ξυσμα καρυδας με αυτο φτιαχνεις κεικ υπαρχουν συνταγες στο ιντερνετ αν βαλεις στο google κεικ καρυδας θα σου βγαλει αρκετα σαιτ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδόπιτα με σοκολάτα Υλικά Για την καρυδόπιτα • 7 αυγά • 3 κούπες αλεύρι • 1 μικρό μπουκάλι λεμονάδα με ανθρακικό • 3 κ.σ. baking powder • 1 κούπα ελαιόλαδο • 2 κούπες ζάχαρη • 1 κ.γ. μαγειρική σόδα • 1 κούπα καρυδόψιχα • 1 κ.σ. κανέλα και γαρύφαλλο • Ξύσμα λεμονιού Για το σιρόπι • 3 ποτήρια ζάχαρη • 2 ποτήρια νερό Για το γλάσο σοκολάτας • 250 ml κρέμα γάλακτος • 250 γρ. κουβερτούρα Εκτέλεση Σε μια λεκάνη χτυπάτε τα αυγά με το σύρμα και ρίχνετε το ελαιόλαδο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ: 2 κούπες βούτυρο 2 κούπες ζάχαρη 2 κούπες γάλα 2 κούπες αλεύρι από φούρνο που φτιάχνεται το χωριάτικο ψωμί. 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 2 κούπες ινδοκάρυδο 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder 2 βανίλιες 6 αυγά 2 βανίλιες ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: 1 κιλό ζάχαρη 4 ποτήρια νερό Επιπλέον ινδικάρυδο για τη διακόσμηση ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. (Ακόμη κι από την προηγούμενη μέρα και το διατηρούμε στο ψυγείο. Προσοχή μόνο πώς θα το σκ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θρυμματίζουμε τα γεμιστά μπισκότα στο μπλέντερ μας. Σε μία λεκάνη ρίχνουμε τα θρυμματισμένα μπισκότα μαζί με το Flora Soft με βούτυρο και το λικέρ και τα ζυμώνουμε μεταξύ τους. Τοποθετούμε ένα μέτριο τσέρκι επάνω σε μία λαδόκολλα την οποία την έχουμε βάλει μέσα σε ένα ρηχό ταψάκι. Βάζουμε και πιέζουμε τη ζύμη των μπισκότων μέσα στο τσέρκι και δημιουργούμε μία βάση. Βγάζουμε με το σκουπ μπάλες από τη συσκευασία του παγωτού βανίλιας και γεμίζουμε το τσέρκι. Βάζουμε το ταψάκι με την τούρτα ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε μαγαζι με σοκολατες! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σε βιολογικα μαγαζια κ μινι μαρκετ.αν θελεις μπορω να προτεινω τα μαγαζια κ να κερδισω κ εγω κατι,εποικοινωνησε στο giwtisxar@hotmail.com Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοντα στα 10 λεπτα περιμενεις να δεσει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
που να βρεις ?? βασικα σε ολα τα σουπερμαρκετ και για καλυτερα παρε φυτικα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
το τραγουδι του τω σποτ μπισκοτων παπαδοπουλου ειναι το as long as there is you { Timi Yuro } Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ναι για το παρφε οχι light Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αμα τη μαθεις τη θελω κ γω!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ Διαβάστε περισσότερα...
θα ηθελα την συνταγη για μηλοπιτα
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 1 ταψι διαμέτρου περίπου 30 εκ. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ 5-6 μηλα 1 κούπα ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη 1 κ.σ. κανέλλα ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 5 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 3 βανίλιες 1 1/2 κούπα αλευρι που φουσκώνει μόνο του. Πώς το κάνουμε: Βουτυρώνουμε το ταψί. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα κόβομε σε φέτες και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια. Σε ένα τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο, τη ζάχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
εχει στα souper μαρκετ ετοιμα τα παντεσπανια και μετα στο συνταγεσ τησ παρεασ στο google Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τον περίφημο Χαλβά Δραπετσώνας σε όλα τα είδη του (απλό, κακάο, αμύγδαλο, διαίτης κτλ) καθώς και πάρα πολλά αγνά και βιολογικά τρόφιμα, βρήκα στην ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ στην Πάτρα στην Οδό ΕΡΜΟΥ 90 (απεναντι από Αστυνομικο Μέγαρο Πατρών.) Τηλέφωνο 2610223869 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σιγά μήν πας να πάρεις ειδικό σκεύος ! βάλε νερό σε ένα κατσαρολάκι,βάλτο στο μάτι της κουζίνας και μέσα σε αυτό ένα μικρότερο κατσαρολάκι με το υλικό που θέλεις να λειώσει (πχ σοκολάτα κουβερτούρα). Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε, στεγνώνουμε και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά τη γαλοπούλα. Την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και ανακατεύουμε. Ζεσταίνουμε το Flora soft με βούτυρο σε αντικολλητικό σκεύος και όταν κάψει, ρίχνουμε τη γαλοπούλα να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές. Προς το τέλος του σοταρίσματος, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, το καρότο και το σκόρδο. Πασπαλίζουμε με το κάρι και σοτάρουμε για 2 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό και τις ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ένας τρόπος να "σκεπάσουμε" η να διακοσμήσουμε μια τούρτα είναι και η ζαχαρόπαστα. Σαφώς διαφορετική η όψη της τούρτας.Επίσης με την ζαχαρόπαστα μπορούμε να διακοσμήσουμε τούρτες η cup cakes. Η συνταγή η αρχική είναι από τις Συνταγές της παρέας. Διαμόρφωσα λίγο την συνταγή παραλείποντας την γλυκερίνη που την θεωρώ βλαβερή προς βρώση. Υλικά 1 κιλό άχνη 2 φακελάκια ζελατίνη(φύλλα) 1/2 κούπα γλυκόζη 1/4 νεροπότηρο νερό 4-5 βανίλιες Οδηγίες Βάζουμε την ζελατίνη σε κρύο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170οC και αλείφουμε με λίγο Flora ένα στρογγυλό ταψί. Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε με σύρμα. Θρυμματίζουμε τα τυριά και τα ρίχνουμε στο μπολ με τα αυγά. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Στρώνουμε στο ταψί 5-6 φύλλα αλειμμένα ένα – ένα με Flora. Αδειάζουμε τη γέμιση στο ταψί και την απλώνουμε με ένα κουτάλι να είναι ομοιόμορφη. Βάζουμε το φλουρί, τυλιγμένο σε λίγο αλουμινόχαρτο. Σκεπάζουμε τη γέμιση με τα υπόλοιπα φύλλα αλειμμένα ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χτυπάμε το Flora με τη ζάχαρη καλά, μέχρι να ασπρίσει με ένα μιξερ. Παράλληλα τοποθετούμε τα αυγά, το ξύσμα, το μέλι, το αλάτι και τη βανίλια μέσα σε μια μπασίνα, ανακατεύουμε καλά με το σύρμα και τα προσθέτουμε όλα στο μίξερ. Τοποθετουμε το γάλα, το γιαούρτι και την αμμωνία σε ένα ποτήρι, τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί η αμμωνία και τα προσθέτουμε στο μίξερ. Προσθέτουμε το αλεύρι λίγο-λίγο, ανακατεύοντας απαλά με το χέρι. Όταν ενσωματωθεί, σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
και τα δυο..ο πατερας μου φτιαχνει τελεια βασιλοπιτα που ειναι σαν κεικ και απο πανω εχει γλασσο ασπρο και σοκολατα,,αλλα εχω φαει και βασιλοπιτα τσουρεκι αγοραστη,,εσυ πως την ξερεις? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
λογικα γαλα η κρεμα γαλακτος. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ Υλικά:  900 gr. Φύλλα Κρούστας  420 gr. Βούτυρο (Αγελαδινό)  1500gr. Γάλα (Αγελαδινό)  115 gr. Σιμιγδάλι (ψιλό)  350 gr. Ζάχαρη  3 Αυγά Υλικά για σιρόπι:  1300 gr. Νερό  1300 gr Ζάχαρη  300 gr. Γλυκόζη  ½ Φλιτζανάκι Χυμό Λεμόνι Προετοιμασία για Κρέμα: Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε το γάλα και μισή ποσότητα ζάχαρης και τα βράζουμε. Σε μία δεύτερη κατσαρόλα προσθέτουμε τα αυγά, την υπόλοιπη ζάχαρη και το σιμιγδάλι. Μόλις βράσει το μίγμα της πρώτης κατσαρό... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα ποτηρι καλαμποκελαιο ενα ποτηρι κρασι λευκο ενα ποτηρι ζαχαρη ενα ποτηρι σουσαμι μια βανιλιαενα κουταλακι μπεκιν παουντερκαι αλευρι ναγινει ζυμη πολυ μαλακη καλη επιτυχια ειναι τελεια Διαβάστε περισσότερα...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ
Απάντηση:
480 γρ. ζάχαρη άχνη 320 γρ. αμύγδαλο σκόνη 200 γρ. αλεύρι 4 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ 560 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου από 16 αυγά) 520 γρ. βούτυρο λιωμένο Lurpak 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα ξύσμα από δύο πορτοκάλια Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα βάζουμε σ’ ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο τσέρκι 28 ή 30 εκ. και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170οC για μισή ώρα και στους 160οC για 30΄ ακόμη. Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Χρόνος προε... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: