Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Μερίδες: 6 Θερμίδες: - ανά μερίδα Υλικά: 400 γρ. ζύμη για πίτσα 1 κιλό κρεμμύδι 5 ντομάτες 2 σκελίδες σκόρδο 50 γρ. ελιές χωρίς κ...
Απάντηση: Ανοιξε τον φουρνο, βαζεις την πιτσα μεσα, κλεινεις τον φουρνο, και ετοιμη!!!! ;p
Απάντηση: Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις.... http:// mageirikes.blogspot. com/2011/10/pizza- jamie-oliver.html
Απάντηση: ΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ....ΔΡΟΜΟ. ΠΙΤΣΑ ΣΕ....ΚΩΝΟ !!! ΄Ολοι αγαπάνε την πίτσα σήμερα.Αλλά ποιός την εφήυρε; Η ιδέα της πίτσας είναι αρχαιότερη ...
Απάντηση: Για ένα ταψί μεγάλο του φούρνου 33 x 40 εκ ή για 2 στρογγυλές πίτσες, για ταψιά διαμέτρου 30 εκ. Υλικά: Ζύμη για...
Απάντηση: πολυ ωραιο Τιναρα και επικαιρο φακελωμα παντου θα γνωριζουνε τα παντα για εσενα και δεν θα μπορεις να κρυψεις τιποτα.ο Πανουσης και ο Χαρ...
Απάντηση: οπως ηπε και καποιος παραπανω, σαν την σπιτικια πιτσα δεν ειναι τιποτα καλητερο,αρκη να ξερεις να φτιαξης τη ζυμη που και αυτη ειναι παρ...
Απάντηση: να σου πω, έτσι όπως τη βλέπω, δε μου αρέσει, γιατί θα μένει η γέμιση μες τη μέση, και θα γίνεται πολύ έντονη η γεύση. πιο ωραία είναι η ...
Απάντηση: ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ • 2/3 της κουπας (τσαγιού) χλιαρό γάλα • 30 go νωπη μαγια • 2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 1/2 κουταλάκ...
Απάντηση: ΠΙΤΣΑ ΥΛΙΚΑ: 1 κουτί sprite (330ml) 1 ποτήρι χλιαρό νερο (330ml) 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κ. αλέυ...
 

Μποτρινι πιτσα

Σχετικές ερωτήσεις
χααααααααααααααααααα αααμπουργκεεεεεεεεεε εεεεεεεεερ!!!! <3 το σουβλακι το εχω βαρεθει επειδη το τρωω συχνα αν και ντααααααααααααξει ενα...
απο την ιταλια
μου αρεσουνε οι παραξενες γευσεις αλλα κανενας στην Ξανθη δεν βαζει ουτε ανανα ουτε αντσουγιες στην πιτσα και μεχρι στιγμης δεν εχω επειχ...
ΥΛΙΚΑ 4 αραβικές πίτες 4 κρεμμύδια μέτρια 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ½ φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά Aλάτι & Πιπέρι
Υλικά για τη βάση Μίγμα για Βάση Πίτσας ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ: 500 γρ. (1/2 πακέτο) Νερό (χλιαρό): 290 γρ. (1 & 1/5 φλιτζανιού) Ελαιόλαδο: 35 γ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
χααααααααααααααααααααααμπουργκεεεεεεεεεεεεεεεεεεερ !!!! <3 το σουβλακι το εχω βαρεθει επειδη το τρωω συχνα αν και ντααααααααααααξει ενα με μποοοοοοοοολικο τζατζικι και κρεμμυδι δεν θα με χαλαγε.και η πιτσα ωραια ειναι αλλα ειμαι σε φαση χαμπουργκερ αυτη την περιοδο... :p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο την ιταλια Διαβάστε περισσότερα...
τι μεγεθος και με τι υλικα;
Απάντηση:
μου αρεσουνε οι παραξενες γευσεις αλλα κανενας στην Ξανθη δεν βαζει ουτε ανανα ουτε αντσουγιες στην πιτσα και μεχρι στιγμης δεν εχω επειχηρηση να την φτιαξω μονος μου για την ωρα.εσυ Νατασα πως πως θα ηθελες την πιτσα σου; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ 4 αραβικές πίτες 4 κρεμμύδια μέτρια 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ½ φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά Aλάτι & Πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για τη βάση Μίγμα για Βάση Πίτσας ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ: 500 γρ. (1/2 πακέτο) Νερό (χλιαρό): 290 γρ. (1 & 1/5 φλιτζανιού) Ελαιόλαδο: 35 γρ. (2 & 1/2 κουταλιές) Υλικά για το γαρνίρισμα Κρεμμύδια: 500 γρ. Μπέικον: 200 γρ. Κρέμα Γάλακτος: 200 γρ. Ελαιόλαδο: 50 γρ. Αυγά: 2 Αλάτι: 1 πρέζα Πιπέρι: 1 πρέζα Θυμάρι: λίγο Ρίγανη: λίγη Εκτέλεση Ετοιμάζουμε το ζυμάρι της πίτσας ζυμώνοντας όλα τα υλικά μαζί και αφήνοντας το για 30 λεπτά να ξεκουραστεί. Χωρίζουμε τη ζύμη στα δύο και ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες: 6 Θερμίδες: - ανά μερίδα Υλικά: 400 γρ. ζύμη για πίτσα 1 κιλό κρεμμύδι 5 ντομάτες 2 σκελίδες σκόρδο 50 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσια ή πάστα ελιάς Λίγο ελαιόλαδο Θυμάρι 150 γρ. φέτα ΜΕΒΓΑΛ τριμμένη Αλάτι, πιπέρι Τρόπος παρασκευής Κόβετε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες και τα σκόρδα σε χονδροκομμένες. Πλένετε και κόβετε τις ντομάτες. Σ' ένα τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι και βάζετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι. Ψήνετε μια ώρα σε πολύ χαμηλή φωτι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοιξε τον φουρνο, βαζεις την πιτσα μεσα, κλεινεις τον φουρνο, και ετοιμη!!!! ;p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις.... http://mageirikes.blogspot.com/2011/10/pizza- jamie-oliver.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ....ΔΡΟΜΟ. ΠΙΤΣΑ ΣΕ....ΚΩΝΟ !!! ΄Ολοι αγαπάνε την πίτσα σήμερα.Αλλά ποιός την εφήυρε; Η ιδέα της πίτσας είναι αρχαιότερη από την Ιταλία. Οι Έλληνες είχανε για πρώτη φορά την ιδέα του ψησίματος ψωμιού σε στρογγυλό, επίπεδο σχήμα και προσθέτοντας διάφορα ύλικα από πάνω. Ένας συνδυασμός ελαιόλαδου και ορισμένων μπαχαρικών ήταν ένας από τους καθημερινούς τρόπους κατανάλωσης. Τα φύλλα ήταν τυπικές γαρνιτούρες, μαζί με ορισμένα είδη κρέατος, ακόμη και φρούτα. Είναι σχεδόν βέβαιο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για ένα ταψί μεγάλο του φούρνου 33 x 40 εκ ή για 2 στρογγυλές πίτσες, για ταψιά διαμέτρου 30 εκ. Υλικά: Ζύμη για Πίτσα (Βλέπετε συνταγή εδώ) Σάλτσα Μαρινάρα (Βλέπετε συνταγή εδώ) 5 μανιτάρια λευκά 2 πιπεριές τουρσί, αφού αφαιρέσουμε τα σπόρια 2 αγκινάρες, φρέσκες ή κατεψυγμένες 1 κούπα διάφορες πιπεριές γλυκές 1/2 κούπα ελιές, χωρίς το κουκούτσι 2 κολοκυθάκια ή μελιτζάνες 2 μεγάλα κρεμμύδια, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απίστευτο, αλλά μην γελάτε καθόλου, σε λίγο καιρό θα γίνει και...αυτό... Ο Πανούσης άλλωστε είναι μπροστά απο την εποχή του, και προφητικός, όλα όσα σατύριζε 2 δεκαετίες πριν, σήμερα είναι πραγματικότητα!!! http://www.youtube.com/watch?v=Z7tUp4xRymQ
Απάντηση:
πολυ ωραιο Τιναρα και επικαιρο φακελωμα παντου θα γνωριζουνε τα παντα για εσενα και δεν θα μπορεις να κρυψεις τιποτα.ο Πανουσης και ο Χαρυ Κλυν ειναι υπερβολικα επικαιροι και προφητικοι θα ελεγα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οπως ηπε και καποιος παραπανω, σαν την σπιτικια πιτσα δεν ειναι τιποτα καλητερο,αρκη να ξερεις να φτιαξης τη ζυμη που και αυτη ειναι παρα πολυ ευκολη, διαδικασια 5 λεπτων και λιγο χρονο να φουσκοση η ζυμη, μετα παιδια μου προσθετεται οτι σας ερχετε στο μιαλο,απο τα σηνιθησμενα,ζαμπον τυρι,μπεικον σαλαμι.. εως ,κιμα,κοτοπουλο στηθος,(ΜΗΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΓΗΡΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ) τονο,μανιταρια,αυγα, κ τοσα αλλα πραγματα,αληθεια εχετε δοκιμαση πιτσα με ανανα???? (κομποστα σε φετες) ειναι το κατι αλλο, η λεγο... Διαβάστε περισσότερα...
http://www.otherside.gr/2010/06/pizzacone/
Απάντηση:
να σου πω, έτσι όπως τη βλέπω, δε μου αρέσει, γιατί θα μένει η γέμιση μες τη μέση, και θα γίνεται πολύ έντονη η γεύση. πιο ωραία είναι η κλασσική Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ • 2/3 της κουπας (τσαγιού) χλιαρό γάλα • 30 go νωπη μαγια • 2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 1/2 κουταλάκι γλυκού αλάτι • 1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη • 1 κ.σ. ελαιόλαδο ΟΔΗΓΊΕΣ 1. Διαλύουμε την μαγια μες το γάλα προσθέτοντας τη ζάχαρη και το αλάτι. 2. Σε μια λεκανιτσα ρίχνουμε τη διαλυμένη μαγια και προσθέτουμε το αλεύρι και μετά το λάδι. 3. Ζυμώνουμε μέχρι ότου η ζύμη μας να γίνει απαλή ελαστική. 4. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 10 λεπτά και μετά τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΙΤΣΑ ΥΛΙΚΑ: 1 κουτί sprite (330ml) 1 ποτήρι χλιαρό νερο (330ml) 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κ. αλέυρι 1/2 με 1 φλυντζάνι τσαγιού ελαιόλαδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ζεστένουμε το νερό να γίνει χλιαρό, σε μια λεκάνη ρίχνουμε την sprite, μετά ρίχνουμε το χλιαρό νερό και έπειτα τη μαγιά. Ανακατέυουμε ελαφρά και ρίχνουμε λίγο αλέυρι και μετα το αλάτι. Αρχίζουμε να πλάθουμε την ζύμη μας ρίχνοντας εναλλάξ αλέυρι και λάδι εως ότου γίνει μια μάλακη ζύμη. Την αφήνουμε σ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω εκανα την πιτσα του ακη προσφατα και μου βγηκε πολυ πιο νοστιμη απο αυτη που εφτιαχνα μεχρι τωρα!παρα πολυ νοστιμη!http://www.youtube.com/watch?v=Eniogkill- A&feature=player_embedded Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πιτσααααα!!! Την εμπιστευομαι πιο πολυ απο τα σουβλακια :P Τα περισσοτερα σουβλατζιδικα στην Αθηνα ειναι αθλια! Ε, που και που και κανα σαντουιτς απο κοτοπουλαδες,για αλλαγη :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Παιδιά ξέρετε πως φτιάχνειτη σάλτσα του; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
500γρ αλευρι, 2 σακουλακια μαγια,λιγο αλατι,ζχαρη,500 μλ νερο και λιγο λαδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δοκιμασε αυτη κι μα βρης καλυτερη στειλε μου και μενα email!!!! http://www.click-me.gr/syntages/snaks/922-syntagi- gia-afrati-pitsa.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά * 2 κ. γ. ξέρη μαγιά * 1 κ.σ λάδι * μια πρέζα ζάχαρη * μια πρέζα αλάτι * 2 ½ φλ. αλεύρι * ½ κύβο knorr σκόρδο * 1 φλ. νερό Οδηγίες 1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί. 2. Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει για 20 λεπτά. 3. Μετά την απλώνουμε σε ένα ταψάκι αφού το λαδώσουμε και ψήνουμε στους 170 για περίπου 1 ώρα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΙΤΣΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
με γαλα το εκανα με τα μακαρονια και ηταν τελειο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στραγγίζουμε το χταπόδι, το ξεπλένουμε και το καθαρίζουμε από τις μεμβράνες. Σε μία σουπιέρα ρίχνουμε το λάδι, το κρασί, την ρίγανη, τα φύλλα δάφνης, το αλάτι, το πιπέρι και το χταπόδι. Τα αφήνουμε για 24 ώρες περίπου. Στραγγίζουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε σχάρα. Καθώς ψήνεται στα κάρβουνα με ένα πινέλο αλείφουμε το χταπόδι με το μίγμα που αφήσαμε στη σουπιέρα. Oταν το χταπόδι ψηθεί ρίχνουμε λίγο λάδι και λίγο λεμόνι και το σερβίρουμε αμέσως 0 -----------------------... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΚΕΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΕΡΩΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΕΡΩΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΛΟΥΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρέας! Τσιτσίκο όπως το λέμε στο χωριό μου :D Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καρυδόπιτα με σοκολάτα (Περιδόρπιο της Ρόζας) Υλικά Για την καρυδόπιτα • 7 αυγά • 3 κούπες αλεύρι • 1 μικρό μπουκάλι λεμονάδα με ανθρακικό • 3 κ.σ. baking powder • 1 κούπα ελαιόλαδο • 2 κούπες ζάχαρη • 1 κ.γ. μαγειρική σόδα • 1 κούπα καρυδόψιχα • 1 κ.σ. κανέλα και γαρύφαλλο • Ξύσμα λεμονιού Για το σιρόπι • 3 ποτήρια ζάχαρη • 2 ποτήρια νερό Για το γλάσο σοκολάτας • 250 ml κρέμα γάλακτος • 250 γρ. κουβερτούρα Εκτέλεση Σε μια λεκάνη χτυπάτε τα αυγά με το σύρμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
....βάζοντας στο μπλέντερ μανιτάρια πορτομπέλο ή πλευρώτους με μικρή δόση σόδας, λαδιού, μπέϊκιν πάουντερ, αλάτι κι αλεύρι. Αν δεν το θες νηστήσιμο σπάσε κι ένα αυγό στο μίγμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε τις καραβίδες και χωρίζουμε τα κεφάλια από το σώμα. Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα 4 κουταλιές σούπας Flora Soft με βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλινο για 2-3 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τα κεφάλια των καραβίδων, αλάτι, πιπέρι, μία κουταλιά αλεύρι και ανακατεύουμε. Τέλος, προσθέτουμε το μισό κονιάκ και ανάβουμε με προσοχή φωτιά, να φλαμπαριστούν. Προσθέτουμε την τομάτα, λίγο νερό και βράζουμε για 15 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια, περνάμε τη σάλτσα από λεπτή σήτα, πιέ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 83 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: