Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Στην αγορά θα βρείτε διάφορες ποικιλίες σπόρων. Υπάρχουν λάχανα που ωριμάζουν το καλοκαίρι, άλλα το φθινόπωρο και άλλα το χειμώνα. Αντ...
Απάντηση: Ναι εάν είστε φυτο εσωτερικού χώρου. Καθώς μειώνεται η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας, χρησιμοποιούμε κάποιο θερμαντικό σώμα, με αποτέλεσμα ...
Απάντηση: Γενικές συμβουλές για φυτά κήπου και εσωτερικού χώρου -Κρύα και θερμά ρεύματα ταλαιπωρούν όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου και μάλιστα τα ...
Απάντηση: Απευθείας στον κήπο: Μπορείτε να σπείρετε σπόρους πιπεριάς απευθείας στον κήπο τον Απρίλιο και Ιούνιο. Σε σπορείο: Μπορείτε να σπείρετ...
Απάντηση: Ναι εάν είστε φυτο εσωτερικού χώρου. Καθώς μειώνεται η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας, χρησιμοποιούμε κάποιο θερμαντικό σώμα, με αποτέλεσμα ...
Απάντηση: Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 23-32 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλ...
Απάντηση: Η ουρία ειναι ένα πυκνό αζωτούχο λίπασμα (60% περίπου). Προφανώς τον ψεκασμό με ουρία θέλετε να τον κάνετε για διαφυλική λίπανση αν ναι, ...
Απάντηση: τι εννοεις μεγαλη υγρασια?
Απάντηση: μονο ποτησμα και αν εχεισ βαλε και λιγω κοπρια.
Απάντηση: ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ 4Χ2 ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6Χ6
 

Μπωρεις να κανεις καλειεργεια σε κλειστο χωρο?

Σχετικές ερωτήσεις
Τα περισσότερα φυτά εσωτερρικού χώρου προέρχονται από τροπικές χώρες , όπου η ατμοσφαιρική υγρασία βρίσκεται κοντά στα επίπεδα του 100%. ...
Κανόνας σίγουρα για το κάθε πότε θα πρέπει να ποτίζουμε τα φυτά εσωτερικού χώρου δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει γιατί κάθε φυτό προέρχεται από ...
Δεν βάζουμε λίπασμα στα φυτά εξωτερικού χώρου το καλοκαίρι. Βάζουμε λίπασμα σε υγρή μορφή μόνο στα φυτά εσωτερικού χώρου μια φορά ή δυο φ...
Το ενδιαφέρον για την εκτροφή σαλιγκαριών στην Ελλάδα είναι μεγάλο. Το μεγάλο πλεονέκτημα της σαλιγκαροτροφίας είναι ότι αποτελεί συμβολα...
Το μυστικό στην ανάπτυξη των μελιτζάνων είναι η ζέστη. Η προετοιμασία του εδάφους ξεκινά τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από τη μεταφύτε...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Γεωπονική

Απάντηση:
Τα περισσότερα φυτά εσωτερρικού χώρου προέρχονται από τροπικές χώρες , όπου η ατμοσφαιρική υγρασία βρίσκεται κοντά στα επίπεδα του 100%. Αυτό σημαίνει πως ένα περιβάλλον εσωτερικού χώρου όπου βρίσκονται κλιματιστικά (air-condition) η ατμοσφαιρική υγρασία θα είναι ελάχιστη. Το καταλαβαίνουμε και εμείς αφού η ατμόσφαιρα σε ένα περιβάλλον με κλιματιστικά είναι αποπνικτική λόγο έλλειψης υγρασίας στην ατμόσφαιρα. Αυτός είναι ο λόγος όπου σχεδόν πάντα οι άκρες των φύλλων στα φυτά εσωτερικού χώρου ε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κανόνας σίγουρα για το κάθε πότε θα πρέπει να ποτίζουμε τα φυτά εσωτερικού χώρου δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει γιατί κάθε φυτό προέρχεται από διαφορετικό σημείο του πλανήτη και έτσι θα έχει διαφορετικές απαιτήσεις για νερό. Για παράδειγμα το σπαθίφυλλο θέλει σχεδόν συνεχώς υγρό χώμα ενώ η δράκαινα θα πρέπει να στεγνώσει πρώτα το χώμα καλά και μετα να δεχτεί νερό. Ο γενικός κανόνας όμως λέει πως τα περισσότερα φυτά εσωτερικού χώρου θα πρέπει να ποτιστούν όταν στεγνώσει καλά το χώμα το οποίο γίνεται... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δεν βάζουμε λίπασμα στα φυτά εξωτερικού χώρου το καλοκαίρι. Βάζουμε λίπασμα σε υγρή μορφή μόνο στα φυτά εσωτερικού χώρου μια φορά ή δυο φορές τον μήνα ανάλογα το φυτό. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το ενδιαφέρον για την εκτροφή σαλιγκαριών στην Ελλάδα είναι μεγάλο. Το μεγάλο πλεονέκτημα της σαλιγκαροτροφίας είναι ότι αποτελεί συμβολαιακή γεωργία και κατά συνέπεια είναι από την αρχή εξασφαλισμένη η πώληση όλης της παραγωγής έναντι προκαθορισμένης τιμής (πρόσφατα η τιμή αφορούσε 3,75 ευρώ ανά κιλό προϊόντος). Σημειώνεται ότι στην ελεύθερη αγορά τα σαλιγκάρια πωλούνται έως και 12 ευρώ το κιλό. Πλεονέκτημα αποτελεί επίσης ότι για εκτάσεις 5 έως 10 στρεμμάτων δεν είναι αναγκαία η συνεχής παρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το μυστικό στην ανάπτυξη των μελιτζάνων είναι η ζέστη. Η προετοιμασία του εδάφους ξεκινά τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από τη μεταφύτευση των φυτών της μελιτζάνας. Αφού σκάψετε και ρίξετε λίπασμα στο χώμα που σκοπεύετε να φυτέψετε τις μελιτζάνες, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μαύρο φίλμ πάνω από το χώμα. Με αυτό τον τρόπο, θα αυξηθεί η θερμοκρασία του εδάφους και θα δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον. Θρεπτική Αξία 99 gr μελιτζάνας περιέχουν μόνο 35 θερμίδες και αποτελούν καλή πη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στην αγορά θα βρείτε διάφορες ποικιλίες σπόρων. Υπάρχουν λάχανα που ωριμάζουν το καλοκαίρι, άλλα το φθινόπωρο και άλλα το χειμώνα. Αντίστοιχες είναι και οι περίοδοι σποράς τους. Για να έχουμε λάχανα το καλοκαίρι, σπέρνουμε αρχές Μαρτίου έως τα μέσα Ιουνίου. Για να έχουμε λάχανα το φθινόπωρο, σπέρνουμε μέσα Μαίου έως αρχές Ιουνίου. Για να έχουμε λάχανα το χειμώνα, σπέρνουμε μέσα Ιουλίου έως μέσα Αυγούστου. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι εάν είστε φυτο εσωτερικού χώρου. Καθώς μειώνεται η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας, χρησιμοποιούμε κάποιο θερμαντικό σώμα, με αποτέλεσμα να μειώνεται η υγρασία στον δωμάτιο. Άμεση συνεπεία είναι τα φυτά που βρίσκονται μέσα στο σπίτι να υποφέρουν και να κινδυνεύουν με αφυδάτωση Μερικές λύσεις που μπορούμε να εφορμούσε: -βάζουμε ένα μικρό δοχείο με νερό πάνω στο θερμαντικό σώμα. Π.χ. ένα μπρίκι με νερό στο καλοριφέρ ή πιατάκι με νερό στο τραπέζι για όσους έχουν αερόθερμα ή air-condition... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γενικές συμβουλές για φυτά κήπου και εσωτερικού χώρου -Κρύα και θερμά ρεύματα ταλαιπωρούν όλα τα φυτά εσωτερικού χώρου και μάλιστα τα πιο ευαίσθητα μπορεί να καταστραφούν -Μολυσμένα φύλα ή κλαδιά τα κόβουμε με ψαλίδι κηπουρικής που το απολυμαίνουμε σε κάθε κοπή με οινοπνευμα –διαφορετικά μεταφέρουμε την αρρώστια- και τα καίμε. ΔΕΝ τα κάνουμε κομποστ, διότι θα είναι μολυσμένο. -Ποτίζετε τις γλάστρες όσο συχνά χρειάζεται το κάθε φυτο, αλλά, ελέγχοντας πάντα το χώμα εάν χρειάζεται νερό.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απευθείας στον κήπο: Μπορείτε να σπείρετε σπόρους πιπεριάς απευθείας στον κήπο τον Απρίλιο και Ιούνιο. Σε σπορείο: Μπορείτε να σπείρετε σπόρους πιπεριάς σε σπορείο, 6-8 εβδομάδες πριν τα τελευταία κρύα. Πρακτικά αυτό σημαίνει από τον Μάρτιο και μετά. Με έτοιμα σπορόφυτα: Μπορείτε να φυτέψετε έτοιμα σπορόφυτα πιπεριάς Απρίλιο και Μάιο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ναι εάν είστε φυτο εσωτερικού χώρου. Καθώς μειώνεται η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας, χρησιμοποιούμε κάποιο θερμαντικό σώμα, με αποτέλεσμα να μειώνεται η υγρασία στον δωμάτιο. Άμεση συνεπεία είναι τα φυτά που βρίσκονται μέσα στο σπίτι να υποφέρουν και να κινδυνεύουν με αφυδάτωση Μερικές λύσεις που μπορούμε να εφορμούσε: -βάζουμε ένα μικρό δοχείο με νερό πάνω στο θερμαντικό σώμα. Π.χ. ένα μπρίκι με νερό στο καλοριφέρ ή πιατάκι με νερό στο τραπέζι για όσους έχουν αερόθερμα ή air-condition... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης: Φυτεύουμε την άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι 23-32 C Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια: Μάρτιο-Απρίλιο Βάθος φύτευσης: 0.5 εκατοστά Ημέρες βλάστησης: 5-13 Μεταφύτευση: Ανάλογα την ποικιλία και της συνθήκες ανάπτυξης συνήθως 40-55 ημέρες μετά Ωρίμανση: 50-80 ημέρες μετά την μεταφύτευση ανάλογα με την ποικιλία Το φυτό: Η επίσημη ονομασία της μελιτζάνας είναι «Solanum Melongena». Εμφανίστηκε στις νότιες περιοχές της Ινδίας την 2η... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ουρία ειναι ένα πυκνό αζωτούχο λίπασμα (60% περίπου). Προφανώς τον ψεκασμό με ουρία θέλετε να τον κάνετε για διαφυλική λίπανση αν ναι, θέλει μεγάλη προσοχή στην ποσότητα διότι μπορεί να προκληθούν εγκαύματα. Συνιστώ σκευάσματα διαφυλικών λιπασμάτων τα οποία πωλούν οι κατά τόπους γεωπόνοι τα οποία και φτηνά είναι και γράφουν ακριβώς την δοσολογία. Τριαντάφυλλος Εδρεμετλής, Γεωπόνος. edremetl@agro.auth.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τι εννοεις μεγαλη υγρασια? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μονο ποτησμα και αν εχεισ βαλε και λιγω κοπρια. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟ 4Χ2 ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΦΥΤΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6Χ6 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μία μέση τομάτα (148 gr) είναι μία τέλεια πηγή βιταμίνης Α και βιταμίνης C, καθώς και καλή πηγή Καλίου και βιταμίνης K, ενώ έχει μόνο 35 θερμίδες. Οι τομάτες είναι κορυφαία πηγή λυκοπενίου. Το λυκοπένιο προστατεύει ενάντια στις παθήσεις της καρδιάς και μπορεί να περιορίσει τον κίνδυνο από διάφορες μορφές καρκίνου όπως: προστάτη, ωοθηκών, τραχήλου της μήτρας, στόματος, φάρρυγα-λάρυγγα, οισφάγου, στομάχου, παχέος εντέρου και ορθού, πνευμόνων και παγκρέατος.Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο του Μάντ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η αμυγδαλιά θεωρείται από τα ανθεκτικότερα στην ξηρασία καρποφόρα δένδρα. Υπάρχουν όμως ποικιλίες λίγο και άλλες πολύ ανθεκτικές (όπως η ποικιλία Ρέτσου). Οι ευνοϊκοί τύποι εδαφών είναι ανάλογοι με το είδος τού υποκειμένου επάνω στο οποίο εμβολιάζεται η Αμυγδαλιά. Γενικά όμως η αμυγδαλιά κάνει σχεδόν σε όλα τα είδη εδαφών , ακόμη και σε πετρώδη και με μεγάλη κλίση εδάφη. Οι ιδανικότερες κλιματολογικές συνθήκες για την καλλιέργεια της αμυγδαλιάς είναι οι μεσογειακές με τις ακόλουθες ιδιομορφίε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2-3 το μηνα φτανει Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι βολβοί αν και κρατάνε σχετικά λίγο τα λουλούδια τους , δίνουν ίσως τα ομορφότερα και πιο εντυπωσιακά λουλούδια. Την πρώτη χρονιά αν αγοράσουμε καλή ποιότητα βολβού, έχουν σχεδόν 100% επιτυχία για να ανθίσουν. Την επόμενη χρονιά όμως τι γίνεται; Εδώ θα πρέπει να ακολουθήσουμε μια συμβουλή για να ξανα έχουμε λουλούδια και την επόμενη χρονιά. Οι βολβοί είναι μέσα τους γεμάτοι ουσίες που έχουν την δύναμη να δώσουν όμορφα και εντυπωσιακά λουλούδια. Για να μαζέψουν όμως ουσίες χρειάζονται λίπασ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το κριθάρι είναι από τ' αρχαιότερα φυτά, πού καλλιεργούνται και παρουσιάζει τόσες διαφορετικές μορφές, όσες σχεδόν και το σιτάρι. Οι σημερινές ποικιλίες φαίνεται να κατάγονται από το άγριο είδος Hordeum spontaneum, που συναντά κανένας σε όσες χώρες βρίσκονται ανάμεσα από την Ερυθρά θάλασσα, την Κασπία θάλασσα και τον Καύκασο. Το spontaneum μοιάζει εντελώς σχεδόν με το δίστοιχο κριθάρι έχει όμως αρθρωτή ράχη, πιο μακριά και σκληρά άγανα, και περισσότερες τρίχες.Ωστόσο το εξάστοιχο κριθάρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γιατι να σταματησει? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι κάκτοι έχουν μια ειδική σχέση, τόσο με τον νερό, όσο και με τον Ήλιο. Οι παρακάτω απλοί κανόνες θα σας βοηθήσουν στο να αντιλήφθητε αυτή την σχέση, ώστε να βοηθήσετε τους κάκτους σας. -Οι κάκτοι με αραιά αγκάθια και επιδερμίδα με μεγάλο ποσοστό κάλυψης, χρειάζονται λιγότερο την άμεση επαφή με τον Ήλιο. Αντίθετα, κάκτοι «ασπριδεροί» με πολύ πυκνά αγκάθια προτιμούν την άμεση έκθεση στον ήλιο. Επισης άμεση έκθεση στον ήλιο προτιμούν οι γαλαζωποί κάκτοι. -Οι επιφυτικοί κάκτοι απαιτο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πρόκειται για το αρχαιότερο φυτό στον κόσμο, καθώς έχει 190 βασικά συστατικά που έχει ανάγκη ο ανθρώπινος οργανισμός, κάτι που δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Αποτελεί πραγματικό «μπαζούκας» για τον άνθρωπο, καθώς περιορίζει το στρες και το άγχος, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, περιορίζει τις πιθανότητες πάσης φύσεως καρκίνου, ενισχύει τη λειτουργία της καρδιάς και διαλύει τις θρομβώσεις λόγω της εκρηκτικής αντιοξειδωτικής του δράσης. Τα παραπάνω και μόνο, το καθιστούν... Διαβάστε περισσότερα...
Τι πορτοκαλιές υπάρχουν στην Ελλάδα;
Απάντηση:
Αγγειόσπερμο, δικότυλο, αειθαλές φυτό η πορτοκαλιά ανήκει στην τάξη ταβερινθώδη και την Ινδία και την Κίνα. Γνωστή από τα αρχαία χρόνια όμως η εντατική της καλλιέργεια άρχισε από το 10 μ.Χ. αιώνα στη βόρεια Αφρική. Γύρω στο 1490 έφτασε στις μεσογειακές περιοχές από Πορτογάλους θαλασσοπόρους και πιθανολογείται ότι σε αυτούς οφείλει το όνομα της. Στη συνέχεια από την Ελλάδα διαδόθηκε σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες κι Ισπανοί ιεραπόστολοι την μετέφεραν στη βόρεια Αμερική. Η πορτοκαλιά δεν αντέχει σε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η φωτίνια είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς θάμνους ειδικά στις αρχές της άνοιξης. Γενικά είναι ένα θάμνος με χρώμα φυλλώματος το πράσινο. Όμως σε περίπτωση που εκτίθεται σε ηλιόλουστα σημεία τα νέα φύλλα είναι κόκκινου χρώματος που στην συνέχεια πρασινίζουν. Κατά την διάρκεια όμως της άνοιξης η παραγωγή φύλλων όπως και σε όλα τα φυτά είναι μεγάλη. Έτσι αυτή την περίοδο μετατρέπεται σε έναν κατακόκκινο θάμνο. Τέλη του χειμώνα προς άνοιξη σχηματίζει όμορφα λευκά λουλούδια. Οι απαιτήσεις σε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το Cucumis melo L. απαιτεί καλά στραγγιζόμενο έδαφος και δεν ευδοκιμεί σε βαριά αργιλώδη ή τυρφώδη εδάφη. Η θερμοκρασία του εδάφους πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 °C για καλό φύτρωμα και 32 °C για άριστο. Το pH του εδάφους επηρεάζει την διαθεσιμότητα των θρεπτικών στοιχείων στο έδαφος, την κινητικότητα των μικροοργανισμών και τελικά την ανάπτυξη του φυτού, την απόδοση και την ποιότητα των καρπών. Είναι σημαντικό για την καλλιέργεια του πεπονιού η διατήρηση του pH του εδάφους μεταξύ των τιμών... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.ftiaxno.gr εδω θα βρεις αυτο που θες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα διάφορα είδη μπορεί να συναντώνται σε διαφορετικές ομάδες καλλιεργειών. 'Ετσι τα κολοκυνθοειδή προσβάλλονται κυρίως από την Aphis gossypii, η τομάτα από τα είδη Myzus persicae, Macrosiphum euphorbiae, Aulacorthum solani, Aphis fabae, τα φυλλώδη λαχανικά από την Brevicoryne brassicae. Ζημιά Βρίσκονται συνήθως στην κάτω επιφάνεια του φύλλου, όπου σχηματίζουν αποικίες. Χαρακτηριστικό είναι η παραγωγή μελιττώματος. Σε σοβαρές προσβολές τα φύλλα καρουλιάζουν και μεταχρωματίζονται. Εκτός... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το σταμναγκαθι (Cichorium spinosum ) ειναι φυτό τησ οικογένειας των ραδικιών. Η γεύση του είναι πικρή και καταναλώνετε είτε ωμό είτε μαγειρεμένο. Σαν καλλιέργεια μπορεί να πει κανείς οτι ειναι απαιτητική. Η εγκατάσταση της καλλιέργειας γίνεται με σπορο. Η πιο συχνές εργασίες που γίνονται στο χωράφι ειναι το ξεβοτάνισμα ( η αφαίρεση δηλαδή των ζιζανίων) και η συγκομιδή. Αλλες εργασίες ειναι το καθάρισμα το πλύσιμο και η συσκευασία. Το καθάρισμα απαιτεί χρόνο και πολλά εργατικά χέρια. Γι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βιολογία: Tο ζιζάνιο είναι μονοετές με ένα κύριο μίσχο ή αρκετούς με ύψος 30,45 έως 121,92 εκ., ενώ μερικές φορές φθάνει τα 182,88 εκ. Οι μίσχοι είναι ευθύγραμμοι, άτριχοι, αυλακωτοί, διακλαδούμενοι, ανοιχτοπράσινοι με ποικίλες κόκκινες αποχρώσεις. Το φθινόπωρο ο μίσχος συνήθως κοκκινίζει και στο τέλος και οι ταξιανθίες γίνονται καφεκόκκινες. Οι κοτυληδόνες είναι ελλειπτικές με μήκος 12-15 χιλ. Ο μαύρος σπόρος είναι είναι κλεισμένος στο λεπτό μεμβρανώδες τείχος του καρπού... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 135 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: