Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: συνταγή για φιλέτο κοτόπουλου - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%...
Απάντηση: 800 γρ. στήθος γαλοπούλας 1 ματσάκι φρέσκο εστραγκόν ή 1 κουτ. σούπας ξερό 3 κουτ. σούπας μουστάρδα με κόκκους 2/3 φλ. γάλα με λίγα λ...
Απάντηση: * 1 κιλό ψάρι φιλέτο (ξιφίας ή τόνος ή συναγρίδα) * 1 1/2 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο * 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μάτσ...
Απάντηση: Να ρωτησεις τον Ακη;)
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/patates- giaxni.html είναι η συνταγή που χρησιμοποιώ και είναι πολύ νόστιμη.η συγκεκριμμένη σελί...
Απάντηση: 2 κιλά αρνάκι μπούτι καθαρισμένο 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, χοντροκομμένο 8 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 20 γρ βούτυρο που έχει ...
Απάντηση: Μερίδες Συνταγής: 2 Συστατικά:2 κούπες μακαρόνια βιδάκια βρασμένα και σουρωμένα1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο2 μέτριες τομάτες κομμένες σ...
Απάντηση: http:// sintagoulis.gr/ psaria/solomos-sto- foyrno- me-pikantiki-saltsa- lemonioy http:// www.sintagespareas.g r/sintages/solomos- sto- fourn...
Απάντηση: Ορισμένες τροφές, που τις θεωρούμε απόλυτα γκουρμέ σήμερα, συχνά ακριβές, είναι τροφές που έφτιαχναν οι παλιοί, όταν δεν είχαν τρόπο άλλο...
Απάντηση: εριγραφή Μια εξαιρετική εναλλακτική στην κλασική συνταγή πέστο με βασιλικό. Είναι προτιμότερο να κάνετε αρκετά βάζα, για να έχετε απόθ...
 

Μπον φιλε

Συνταγές για μπον φιλε;
Σχετικές ερωτήσεις
εγω θα ελεγα να γυμναζεσε σωστα με σωστο προγραμμα για να φτιαξεις το σωμα σου με φυσικο τροπο, παρολα αυτα να προσεξεις απο που θα αγωρα...
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΝ ΦΙΛΕ
Τι της αρεσει πιο πολυ? Ομελετα η αυγα με μπεικο, η και τα δυο, κλασικα! :) Ενα τοστ, η φετες με μαργαρινη/βουτυρο με μαρμελαδα/μελι/ σκ...
Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτ...
http:// www.myworld.gr/site/ content.php? artid=429430 http:// www.sintagespareas.g r/sintages/category/ kotopoulo- fileto.html
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
εγω θα ελεγα να γυμναζεσε σωστα με σωστο προγραμμα για να φτιαξεις το σωμα σου με φυσικο τροπο, παρολα αυτα να προσεξεις απο που θα αγωρασεις αυτα τα χαπια να ειναι απο εμπιστο καταστιμα και οχι να σου πουν οι φιλοι σου οτι θα σου δοσουν αυτοι κτλ,,να δεις οδηγειες η και να μιλισεις σε γιατρο να σου πει γνωμη ^^ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΝ ΦΙΛΕ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι της αρεσει πιο πολυ? Ομελετα η αυγα με μπεικο, η και τα δυο, κλασικα! :) Ενα τοστ, η φετες με μαργαρινη/βουτυρο με μαρμελαδα/μελι/σκετες... Οχι καφες καλυτερα, ενας φρεσκοστυμενος χυμος ειναι οτι πρεπει! ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 Λεμόνι ως. 300γραμμαρίων γεωμήλων 50-100ml γάλακτος 1 μικρό κουμπί του βουτύρου 1 Κουταλιές της σούπας λάδι Αλάτι Πιπέρι Προετοιμασία: Το Wash φιλέτο μπακαλιάρου, στεγνώνουμε, Ραντίστε με χυμό λεμονιού, αλάτι, και το πιπέρι σε ένα μεσαίου μεγέθους, τοποθετήστε το ταψί με λάδι πασαλείβω. Η ντομάτα και το κόψιμο κρεμμύδι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.myworld.gr/site/content.php? artid=429430 http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/ kotopoulo-fileto.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για φιλέτο κοτόπουλου - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF% 8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF% 80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF% 84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγες για φιλετο γαλοπουλας
Απάντηση:
800 γρ. στήθος γαλοπούλας 1 ματσάκι φρέσκο εστραγκόν ή 1 κουτ. σούπας ξερό 3 κουτ. σούπας μουστάρδα με κόκκους 2/3 φλ. γάλα με λίγα λιπαρά αλάτι, πιπέρι 2 φλ. ρύζι μπασμάτι 4 1/2 φλ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε σε μικρές λωρίδες το κρέας και το σοτάρουμε σε ένα κατσαρολάκι με 2 κουτ λάδι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και συμπληρώνουμε λίγο νερό για να βράσει και να μαλακώσει. Ο χρόνος εξαρτάται από το μέγεθος που το κόβουμε, όσο πιο μικρά είναι τα κομματάκια τόσο πιο γρήγορα μαγειρεύεται... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνεται το φιλέτο ψαριού στο φούρνο;
Απάντηση:
* 1 κιλό ψάρι φιλέτο (ξιφίας ή τόνος ή συναγρίδα) * 1 1/2 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο * 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους 1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε φέτες 1 κουταλάκι ρίγανη χυμό ενός λεμονιού αλάτι πιπέρι 1. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι με τον μαϊντανό και με αυτά πασπαλίζετε το ψάρι αφού προηγουμένως το έχετε στρώσει σε ταψί. 2. Πάνω από κάθε φιλέτο τοποθετείτε μια λεπτή φέτα ντο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Να ρωτησεις τον Ακη;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/patates- giaxni.html είναι η συνταγή που χρησιμοποιώ και είναι πολύ νόστιμη.η συγκεκριμμένη σελίδα με έχει σώσει καθώς έχει πολύ απλές συνταγές και ευκολα κατανοητές.καλή επιτυχία!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 κιλά αρνάκι μπούτι καθαρισμένο 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, χοντροκομμένο 8 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 20 γρ βούτυρο που έχει μαλακώσει 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι, αλεσμένο Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά. Χρόνος μαγειρέματος 1 ώρα και 30 λεπτά. 1. Τρυπάτε το αρνάκι παντού με κοφτερό μαχαίρι και το βάζετε σε μεγάλο ταψί. Βάζετε μέσα στις τομές δεντρολίβανο και αλείφετε το αρνάκι με βούτυρο και πιπέρι. 2. Ψήνετε το αρνάκι στον φούρνο ή σε καλυμμένη ψηστιέρα, χρησιμοποιώντας έμμεση φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 2 Συστατικά:2 κούπες μακαρόνια βιδάκια βρασμένα και σουρωμένα1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο2 μέτριες τομάτες κομμένες σε κύβους1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες1 αγγούρι κομμένο σε κύβους70 γρ. φέτα light 1 κουταλιά σούπας κάπαρη Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ½ συνταγήςΘερμίδες: 390 kcalΠρωτεΐνη: 7 γρ.Υδατάνθρακες: 62 γρ.Λίπος: 13 γρ.Φυτικές Ίνες: 4 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/psaria/solomos-sto-foyrno- me-pikantiki-saltsa-lemonioy http://www.sintagespareas.gr/sintages/solomos-sto- fourno-norbigika-ftiagmenos.html http://www.yumyum.gr/apps/gr/recipe/solomos-sto- fourno/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ορισμένες τροφές, που τις θεωρούμε απόλυτα γκουρμέ σήμερα, συχνά ακριβές, είναι τροφές που έφτιαχναν οι παλιοί, όταν δεν είχαν τρόπο άλλο συντήρησης (παστά ψάρια και κρέατα, λιαστές ντομάτες κλπ). Τα τελευταία χρόνια, η λιαστή ντομάτα έχει γίνει μόδα σε πολλά πιάτα, τόσο για τη νοστιμιά της, αλλά και για την πάρα πολύ μεγάλη περιεκτικότητά της σε λυκοπένιο, αιτία που την συμπεριλαμβάνει στις υγιεινότερες μεσογειακές τροφές. Οι παλιοί λοιπόν, που δεν είχαν τρόπο να συντηρήσουν σε κατάψυξη ντομ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εριγραφή Μια εξαιρετική εναλλακτική στην κλασική συνταγή πέστο με βασιλικό. Είναι προτιμότερο να κάνετε αρκετά βάζα, για να έχετε απόθεμα! υλικά (4 Μερίδες) 250 ml ελαιόλαδο 200 γραμμάρια φρέσκο σκόρδο 50 γραμμάρια φρέσκο βασιλικό 100 γραμμάρια τυρί Πεκορίνο 200 γραμμάρια κουκουνάρι αλάτι και πιπέρι προετοιμασία Πλύνετε, στεγνώστε και ψιλοκόψτε το σκόρδο και το βασιλικό. Στη συνέχεια, αναμίξτε με ελαιόλαδο. Τρίψτε το τυρί Πεκορίνο πολύ λεπτά και προσθέστε το στο λάδι. Σε ένα ζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα: ½ κιλό φασόλια μπαρμπούνια Καστοριάς ή Πρεσπών 2/3 του φλυτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 φλυτζάνι φρέσκια σάλτσα ντομάτας 3 σκελίδες σκόρδο 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια για 8 με 12 ώρες. Σοτάρουμε στην κατσαρόλα ελαφρώς το κρεμμύδι. Στη συνέχεια ρίχνουμε την ντομάτα, τα φασόλια, το σκόρδο και το μαϊντανό. Προσθέτουμε τα φασόλια σε αναλογία 1 φασόλια προς 2 ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν αγοράσαμε τις γαρίδες ολόκληρες τις καθαρίζουμε από το κέλυφος, το κεφάλι και με μία οδοντογλυφίδα αφαιρούμε το εντεράκι της από τη πίσω πλευρά. Τις πλένουμε και τις στραγγίζουμε. Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν σε κοχλάζον αλατιχμένο νερό για 1 λεπτό λιγότερο απ΄ότι λέει το πακέτο. Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και σωτάρουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά από κάθε πλευρά σε δυνατή φωτιά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστούν τα πολλά υγρά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Yλικά 10 πατάτες μικρές προς μέτριες, κομμένες στα δύο 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 3 κλωνάρια δεντρολίβανο φρέσκο 10 σκελίδες σκόρδο ακαθάριστες αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Eκτέλεση Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200oC. Στρώνουμε σε ένα ταψί τις πατάτες και τις ανακατεύουμε καλά με τα χέρια μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Tις σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τις ψήνουμε για μισή ώρα. Tις ξεσκεπάζουμε, τις ανακατεύουμε και τις ξαναβάζουμε στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις π... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ 5 μεγάλα κρεμμύδια ξερά ολόκληρα 1 λουκάνικο χοιρινό ½ κιλό σπανάκι 100 γρ. μυζήθρα γλυκιά τριμμένη 150 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη τριμμένο ( ή ένα πικάντικο κεφαλοτύρι) 3 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ 1 κουτ. σουπ. μαργαρίνη 2 κουτ. σουπ. αλεύρι μαλακό 3 φλιτζ. τσαγ. γάλα χλιαρό 1 κουτ. γλυκ. τριμμένο μοσχοκάρυδο 1 κουτ. σουπ. χυμό λεμονιού ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1. Βράζομε σε μία κατσαρόλα μπόλικο νερό, καθαρίζομε και χαράζομε βαθιά τα κρεμμύδια. Τα ρίχνομε μέσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοίτα εδώ http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ bruschetta-mproysketa-me-ntomata.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: 2 γινωμένες ντομάτες, ξεφλουδισμένες 2 ντοματίνια τσέρυ, ολόκληρα περίπου 30 φύλλα βασιλικού 1 – 2 σκελίδες σκόρδο Μία χούφτα αμύγδαλα (περίπου 20) ψημένα και αλατισμένα 1 κουταλιά ελαιόλαδο (μπορείτε να βάλετε 2) Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλύτερη συνταγή για μαγειρίτσα, δοκιμασμένη και πετυχημένη θα βρεις εδώ : http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE% B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 + 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πέστροφα στο κάρβουνο, στον ατμό, πλακί και άλλα - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κάνε μια πίτα και ρίξε γάλα μέσα Διαβάστε περισσότερα...
τι βάζουμε στην καβουροσαλατα;
Απάντηση:
300 γραμ. καβουρόψιχα 1 κατσαρό μαρούλι 2 μικρές ντομάτες κόκκινες 10 φέτες αγγουριού 1 κουταλιά κόλιανδρο 1 κουταλιά λεμόνι 1 κουταλιά ξίδι μπαλσάμικο 5 κουταλιές λάδι ελιάς αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 5 αρκετά μεγάλες πατάτες 1 κιλό κρεμμύδια 3 ώριμες ντομάτες 1 πορτοκάλι μαϊντανό αλάτι πιπέρι ρίγανη ελαιόλαδο Εκτέλεση Οι βαρκούλες: Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες. Στη συνέχεια τις κόβουμε στη μέση κάθετα. Έπειτα, προσεκτικά με ένα μαχαίρι και ένα κουτάλι αδειάζουμε το εσωτερικό της κομμένης πατάτας ώστε το σχήμα της να μοιάζει με βαρκούλα. Μέχρι να ετοιμάσουμε τη σάλτσα, διατηρούμε τις πατάτες σε ένα μπολ σκεπασμένες με νερό για να μην μαυρίσουν. Η σάλτσα: Κόβου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κανε ελιοψωμο..ειναι πλ ωραιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για γαρίδες με πιλάφι - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE% AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE% B2%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
(Μερίδες: 6) Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά * 8 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες * 3 φλιτζάνια φρέσκια ντομάτα, χωρίς τους σπόρους, σε κομματάκια * 1 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα * 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (προαιρετικό) * φρεσκοτριμμένο πιπέρι * 250 γραμμάρια ζυμαρικά (όποιο είδος θέλετε) * 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο * 3 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα τριμμένη Εκτέλεση 1) Ρίξτε λίγο λάδι σε ένα β... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 142 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: