Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: συνταγή για φιλέτο κοτόπουλου - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%...
Απάντηση: 800 γρ. στήθος γαλοπούλας 1 ματσάκι φρέσκο εστραγκόν ή 1 κουτ. σούπας ξερό 3 κουτ. σούπας μουστάρδα με κόκκους 2/3 φλ. γάλα με λίγα λ...
Απάντηση: * 1 κιλό ψάρι φιλέτο (ξιφίας ή τόνος ή συναγρίδα) * 1 1/2 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο * 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μάτσ...
Απάντηση: Υλικά: * 250 γραμμ. μακαρόνια * 8 καρύδια * 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο * 1 φλιτζ. ρόκα ψιλοκομμένη με τα κοτσάνια * 1/4 φλιτζ. ...
Απάντηση: Μερίδες: 6 Θερμίδες: - ανά μερίδα Υλικά: 400 γρ. ζύμη για πίτσα 1 κιλό κρεμμύδι 5 ντομάτες 2 σκελίδες σκόρδο 50 γρ. ελιές χωρίς κ...
Απάντηση: Περιγραφή συνταγής: Ευκολη γρηγορη συνταγη που εκτοςαπο κυριο πιατο σερβιρεται και ως συνοδευτικο κρασιου Συστατικά συνταγής 450 γρ....
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kotopoulo- kokkinisto.html
Απάντηση: 1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ...
Απάντηση: εγω στην πρωτη φαση εχω φαει κοτοπουλο με κρεμα γαλακτοσ 3% λιπαρα γιατι βλεπω οτι επιτρεπεται σε καποιεσ κατω απο 5% λιπαρα τα γαλακτοκο...
Απάντηση: Σε συνεννόηση με τον φίλτατο Θόδωρο δημιουργό της ιστοσελίδας, μεταφέρω εδώ τις δύο μεθόδους κατασκευής κεφαλοτυριού που είχα περιγράψει ...
 

Μπον φιλε

Συνταγές για μπον φιλε;
Σχετικές ερωτήσεις
εγω θα ελεγα να γυμναζεσε σωστα με σωστο προγραμμα για να φτιαξεις το σωμα σου με φυσικο τροπο, παρολα αυτα να προσεξεις απο που θα αγωρα...
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΝ ΦΙΛΕ
Τι της αρεσει πιο πολυ? Ομελετα η αυγα με μπεικο, η και τα δυο, κλασικα! :) Ενα τοστ, η φετες με μαργαρινη/βουτυρο με μαρμελαδα/μελι/ σκ...
Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτ...
http:// www.myworld.gr/site/ content.php? artid=429430 http:// www.sintagespareas.g r/sintages/category/ kotopoulo- fileto.html
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
εγω θα ελεγα να γυμναζεσε σωστα με σωστο προγραμμα για να φτιαξεις το σωμα σου με φυσικο τροπο, παρολα αυτα να προσεξεις απο που θα αγωρασεις αυτα τα χαπια να ειναι απο εμπιστο καταστιμα και οχι να σου πουν οι φιλοι σου οτι θα σου δοσουν αυτοι κτλ,,να δεις οδηγειες η και να μιλισεις σε γιατρο να σου πει γνωμη ^^ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΜΠΟΝ ΦΙΛΕ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι της αρεσει πιο πολυ? Ομελετα η αυγα με μπεικο, η και τα δυο, κλασικα! :) Ενα τοστ, η φετες με μαργαρινη/βουτυρο με μαρμελαδα/μελι/σκετες... Οχι καφες καλυτερα, ενας φρεσκοστυμενος χυμος ειναι οτι πρεπει! ;) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 Λεμόνι ως. 300γραμμαρίων γεωμήλων 50-100ml γάλακτος 1 μικρό κουμπί του βουτύρου 1 Κουταλιές της σούπας λάδι Αλάτι Πιπέρι Προετοιμασία: Το Wash φιλέτο μπακαλιάρου, στεγνώνουμε, Ραντίστε με χυμό λεμονιού, αλάτι, και το πιπέρι σε ένα μεσαίου μεγέθους, τοποθετήστε το ταψί με λάδι πασαλείβω. Η ντομάτα και το κόψιμο κρεμμύδι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.myworld.gr/site/content.php? artid=429430 http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/ kotopoulo-fileto.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για φιλέτο κοτόπουλου - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BA%CE%BF%CF%84%CF% 8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF% 80%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF% 84%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF Διαβάστε περισσότερα...
Συνταγες για φιλετο γαλοπουλας
Απάντηση:
800 γρ. στήθος γαλοπούλας 1 ματσάκι φρέσκο εστραγκόν ή 1 κουτ. σούπας ξερό 3 κουτ. σούπας μουστάρδα με κόκκους 2/3 φλ. γάλα με λίγα λιπαρά αλάτι, πιπέρι 2 φλ. ρύζι μπασμάτι 4 1/2 φλ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε σε μικρές λωρίδες το κρέας και το σοτάρουμε σε ένα κατσαρολάκι με 2 κουτ λάδι. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και συμπληρώνουμε λίγο νερό για να βράσει και να μαλακώσει. Ο χρόνος εξαρτάται από το μέγεθος που το κόβουμε, όσο πιο μικρά είναι τα κομματάκια τόσο πιο γρήγορα μαγειρεύεται... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνεται το φιλέτο ψαριού στο φούρνο;
Απάντηση:
* 1 κιλό ψάρι φιλέτο (ξιφίας ή τόνος ή συναγρίδα) * 1 1/2 φλιτζάνι τσ. ελαιόλαδο * 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους 1 ώριμη ντομάτα κομμένη σε φέτες 1 κουταλάκι ρίγανη χυμό ενός λεμονιού αλάτι πιπέρι 1. Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι με τον μαϊντανό και με αυτά πασπαλίζετε το ψάρι αφού προηγουμένως το έχετε στρώσει σε ταψί. 2. Πάνω από κάθε φιλέτο τοποθετείτε μια λεπτή φέτα ντο... Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνονται μακαρόνια με ρόκα;
Απάντηση:
Υλικά: * 250 γραμμ. μακαρόνια * 8 καρύδια * 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο * 1 φλιτζ. ρόκα ψιλοκομμένη με τα κοτσάνια * 1/4 φλιτζ. φρέσκος βασιλικός ? 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο * Αλάτι * Πιπέρι καγιέν * 1/3 φλιτζ. γραβιέρα Εκτέλεση: Βράζετε τα μακαρόνια. Χτυπάτε σε μπλέντερ τα καρύδια, το σκόρδο, τη ρόκα και το βασιλικό και προσθέτετε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τη μισή τριμμένη γραβιέρα. Σερβίρετε τα μακαρόνια με τη σάλτσα και την υπόλοιπη γραβιέρα. Πώς δρα: Τα μακαρόνια αυξάνουν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες: 6 Θερμίδες: - ανά μερίδα Υλικά: 400 γρ. ζύμη για πίτσα 1 κιλό κρεμμύδι 5 ντομάτες 2 σκελίδες σκόρδο 50 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσια ή πάστα ελιάς Λίγο ελαιόλαδο Θυμάρι 150 γρ. φέτα ΜΕΒΓΑΛ τριμμένη Αλάτι, πιπέρι Τρόπος παρασκευής Κόβετε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες και τα σκόρδα σε χονδροκομμένες. Πλένετε και κόβετε τις ντομάτες. Σ' ένα τηγάνι, ζεσταίνετε το λάδι και βάζετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι. Ψήνετε μια ώρα σε πολύ χαμηλή φωτι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής: Ευκολη γρηγορη συνταγη που εκτοςαπο κυριο πιατο σερβιρεται και ως συνοδευτικο κρασιου Συστατικά συνταγής 450 γρ. κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές φέτες 250 γρ. κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 1 μελιτζάνα κομμένη σε λεπτές φέτες 100 γρ. κόκκινη πιπεριά φλωρινη κομμένη σε χροντρες ροδελες 8 κ.τ.γ. αγνο παραθενο ελαιόλαδο ( κατα προτιμηση) 2-4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο μια πρεζα αλάτι μια πρεζα πιπέρι μιση πρεζα βασιλικο βασιλικό Οδηγίες εκτέλεσης συνταγής Ρί... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kotopoulo- kokkinisto.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1)ΠΡΩΤΑΕΠΙΛΛΕΓΕΙΣ ΠΟΣΟ ΦΑΓΗΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΧ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ 4 ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΙΔΕΣΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΠΙΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ(ΣΑΝ ΤΑΨΙ) ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΑΠΤΙΣ ΠΡΟΣΜΥΞΕΙΣ. 2)ΤΙΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 15 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ (15 ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΑΖΟΥΝ) 3)ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΟΥΡΩΝΕΙΣ ,ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΥΡΟ.. 4)ΒΑΖΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΣΤΟ ΤΣΙΚΑΛΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΝΕΡΟ,ΛΑΔΙ,ΧΥΜΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΚΑΘΑ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω στην πρωτη φαση εχω φαει κοτοπουλο με κρεμα γαλακτοσ 3% λιπαρα γιατι βλεπω οτι επιτρεπεται σε καποιεσ κατω απο 5% λιπαρα τα γαλακτοκομηκα κανω λαθοσ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε συνεννόηση με τον φίλτατο Θόδωρο δημιουργό της ιστοσελίδας, μεταφέρω εδώ τις δύο μεθόδους κατασκευής κεφαλοτυριού που είχα περιγράψει στα σχόλια της ανάρτησης με τίτλο «Φτιάχνω τυρί φέτα και μυζήθρα», ώστε να είναι ένα ενιαίο και ανεξάρτητο κείμενο. Εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία να κάνω κάποιες μικροδιορθώσεις και να δώσω περισσότερα στοιχεία αλλά και να το εμπλουτίσω με πληροφορίες ιστορικής μνήμης κυρίως, που αν και δεν προσφέρουν στην κατασκευαστική τεχνική όσων φίλων ερασιτεχνών ενδιαφέ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ρέγκες με τηγανητές πατάτες Υλικά 4 ρέγκες 2 ώριμες ντομάτες 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο Μπόλικο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες Λίγο λάδι Αλάτι Πατάτες για τηγάνισμα Ετοιμασία Ρίχνουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε τις ρέγκες, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τις ντομάτες, την πιπεριά, τον μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να φύγουν τα υγρά τι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά για 6 άτομα: 250 γρ φασόλια Έγχρωμα Γίγαντες Ελέφαντες 400 γρ τόνος 400 γρ καλαμπόκι 300 γρ μαγιονέζα 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο Εκτέλεση: Μουλιάζουμε τα φασόλια σε νερό για περίπου 8 με 12 ώρες. Τα βράζουμε έως ότου να μαλακώσουν χωρίς να λιώσουν. Τα στραγγίζουμε, τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Ρίχνουμε τον τόνο, το καλαμπόκι και τον μαϊντανό και ανακατεύουμε. Στο τέλος ρίχνουμε την μαγιονέζα και ανακατεύουμε όλα τα υλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
φασολάδα,λευκή ή κόκκινη ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 + 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
σουτζουκακια - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CF%80%CE%BF%CE% BB%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF% 84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE% B1-%CF%83%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%90%CE% BA%CE%B1 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από τον Chef Γιώργο Λέκκα Για 4 άτομα Προετοιμασία: 20΄ Μαγείρεμα: 1 ώρα + 40΄ Υλικά 500 γρ. φασόλια γίγαντες 250 γρ. λουκάνικο χωριάτικο, κομμένο σε ροδέλες 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες ξύσμα από 1 πορτοκάλι 1 ξυλαράκι κανέλας 1/2 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 κ.σ βασιλικό αποξηραμένο ή 2 κ.σ φρέσκο βασιλικό 1/2 κουτ. γλυκού αποξηραμένο θυμάρι 300 γρ. ντοματοπολτό φρέσκο 1 κ.σ πελτέ ντομάτας 1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο 400 γρ. τυρί κασκαβάλι τριμμένο ή άλλο γλυκό τυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 4 φλιτζ. τσαγ. γάλα 1 φλιτζ. τσαγ. ζάχαρη 1/2 φλιτζ. τσαγ. κορν φλάουρ 5 αυγά 2 κουτ. σούπ. βούτυρο 3 δόσεις άρωμα βανίλιας 1 φλούδα λεμονιού Οδηγίες 1.Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε ένα φλιτζάνι τσαγιού κρύο γάλα. 2.Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανίλια. 3.Προσθέτουμε στο μείγμα των αυγών το διαλυμένο κορν φλάουρ και ανίκατεύουμε. 4. Βάζουμε το υπόλοιπο γάλα σε μια κατσαρόλα να ζεσταθεί, μαζί μα τη φλούδα του λεμονιού. 5.Ρίχνουμε λίγο λίγο το μείγμα με το ... Διαβάστε περισσότερα...
τα υλικα που χρειαζονται για να φτιαξω νοστιμο αρνακι στο φουρνο με λαδοκολα
Απάντηση:
1 ολόκληρο αρνίσιο μπούτι (1,8-2 κιλά) 2 σκελ.σκόρδο σε φετούλες χυμός λεμονιού 3 κουτ. λάδι αλάτι πιπέρι δεντρολίβανο καρφάκια γαρίφαλο 1 κιλό πατάτες για φούρνο 2 κουτ. βούτυρο αλατοπίπερο και λεμόνι για τις πατάτες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
www.sidages.gr/συνταγές-μαγειρικής/ελληνική- κουζίνα/λαγάνα Διαβάστε περισσότερα...
Τα τηγανιτα καλαμαρακια μου βγαινουν παντα σκληρα.Πως γινονται στη ταβερνα και ειναι αφρατα και μαλακα?
Απάντηση:
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ Φασόλια Πρεσπών σε πήλινο 350 γραμ. φασόλια Πρεσπών 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 ½ φλιτζάνι καρότα κομμένα σε ροδέλες 2 φλιτζάνια σέλινο ψιλοκομμένο 3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι ζωμό λαχανικών 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 2 φύλλα δάφνης Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφήνετε τα φασόλια στο νερό για 4-5 ώρες το πολύ. Βράζετε για 10 λεπτά μαζί με τα φύλλα δάφνης. Αφήνετε τα φασόλια να ξεκου... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
αν είναι για λόγους υγείας, πωλείται φυτική σαντιγί στα σούπερ μαρκετ, σε πράσινη συσκευασία . Με απλό χτυπημα στο μίξερ βγαίνει αρκετή ποσότητα! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 με 1,5 κιλό πράσα 1 μεγάλο ματσάκι σέλινο 1 ποτήρι λάδι περίπου 3 με 4 μέτριες ντομάτες ξεφλουδισμένες λίγη σάλτσα pummaro αλάτι πιπέρι (νερό όσο χρειασθεί) Για τα κεφτεδάκια: 700 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 300 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο 1 αβγό 3 κουταλιές σούπας λάδι 3 κουταλιές σούπας άσπρο κρασί 3 κουταλιές σούπας γάλα φρέσκο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μανταϊνό λίγο αλάτι Οδηγίες 1. Πλένουμε καλά τα πράσα και το σέλινο και τα κόβουμε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απλή και πετυχημένη συνταγή για φακες βραστες http://www.sidages.gr/syntages/fakes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνηθως στο φουρνο λαδορηγανι αλλα πολλοι το κανουν και τηγανιτο Πλένετε καλά τα κομμάτια του συκωτιού και τα τοποθετείτε σε πυρέξ. Ρίχνετε λεμόνι αρκετό, λίγο λάδι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και κάνετε με το μαχαίρι σχισμές και βάζετε μέσα τις φετούλες του σκόρδου. Σκεπάζετε και αφήνετε στο ψυγείο όσο περισσότερο μπορείτε (κάποτε το είχα αφήσει όλο το βράδυ). Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180, συμπληρώνετε λίγο νεράκι, σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε για 10-15. Αφαιρείτε το αλουμινόχα... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 27 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: