Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: δεν ξερω...... :(
Απάντηση: δεν ξερω...... :(
Απάντηση: απο τέλος Μαρτίου έως και τέλος Απριλίου
Απάντηση: κοβουμε την αγριελια οταν εχει διαμετρο πανω απο 4 εκ. και την καθαριζουμε απο τα φυλλα και τα κλαδακια.κανουμε δυο τομες καθετες απο το ...
Απάντηση: Τέλος Μαρτίου με έναν μόνο τρόπο, το μάτι.
Απάντηση: Το φυτο κισσός είναι γένος φυτών της οικογένειας Αραλιίδες (Araliacae) και ανήκει στην τάξη των σκιαδανθών (Umbelliflorae). Το γένος χέδε...
Απάντηση: Η επιστημονική του ονομασία ειναι "μούσα" ή "παραδείσια". (του γένους μούσα,της οικογένειας των μουσιδών)
Απάντηση: Οι τεχνικές για μια αποδοτική σοδειά Υψηλές αποδόσεις υπόσχεται το φραγκοστάφυλο, η καλλιέργεια όμως του οποίου στην Ελλάδα είναι αρκετά...
Απάντηση: Τεχνική κατά την οποία γίνεται εκτόξευση νερού με τη μορφή σταγόνων στο χώρο του θερμοκηπίου με στόχο την ψύξη του. Υπάρχουν δύο συστήματ...
Απάντηση: http:// www.ftiaxno.gr/2008/ 05/blog- post_7661.html ψάξε λίγο εδώ θα βρεις πολλά πράγματα
 

μπολιασμα νερατζιας

πως γινεται
ΕΚΟΨΑ ΜΙΑ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΡΜΟΣ 50CM ΥΨΟΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΛΙΑΣΩ ΣΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ.
μπολιασμα νερατζιας
Σχετικές ερωτήσεις
με ένεση
πως γινετε το μπολιασμα απο νερατζια σαι λεμονια
ψαξε σε φυτορια!
Η κατάλληλη εποχή με μάτι για την ελιά είναι τέλι Μαρτίου με αρχές Απριλίου αρκεί βέβαια να σηκώνετε ο φλοιός και να προλάβει να βλαστίσε...
Η νεραντζιά ανήκει στην οικογένεια των Ρυτοειδών (= εσπεριδοειδών) και είναι μικρό δέντρο, στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι γνωστό δε και...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Γεωπονική

Απάντηση:
Απάντηση:
πως γινετε το μπολιασμα απο νερατζια σαι λεμονια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ψαξε σε φυτορια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η κατάλληλη εποχή με μάτι για την ελιά είναι τέλι Μαρτίου με αρχές Απριλίου αρκεί βέβαια να σηκώνετε ο φλοιός και να προλάβει να βλαστίσει τούς υπόλοιπους 2 μήνες βλαστικής περιόδου Μάιο με Ιούνιο άλλα κ Μάιο γίνετε. Ώμος υπάρχει ένα ενδεχόμενο το μάτι να βλαστίσει την επόμενη χρονιά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η νεραντζιά ανήκει στην οικογένεια των Ρυτοειδών (= εσπεριδοειδών) και είναι μικρό δέντρο, στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι γνωστό δε και με τις ονομασίες κιτρομηλιά και ξινονεραντζιά. Μοιάζει πολύ με την πορτοκαλιά και ανήκει στα εσπεριδοειδή. Η καταγωγή της είναι από το Βιετνάμ αλλά σήμερα είναι πολύ κοινή και καλλιεργείται σε πολλές χώρες και ιδιαίτερα στις τροπικές περιοχές και στις χώρες της Μεσογείου. Ο καρπός της είναι το νεράντζι που μοιάζει με το πορτοκάλι εξωτερικά αλλά η διαφορά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
απο τέλος Μαρτίου έως και τέλος Απριλίου Διαβάστε περισσότερα...
Θέλω να μάθω πως γίνεται το μπόλιασμα της ελιάς. Όχι με λεπτομέρειες. Λίγα παράγματα.
Απάντηση:
κοβουμε την αγριελια οταν εχει διαμετρο πανω απο 4 εκ. και την καθαριζουμε απο τα φυλλα και τα κλαδακια.κανουμε δυο τομες καθετες απο το κοψιμο διαμετρικα αντιθετες και με μηκος 2 -3 εκ.τωρα το στελεχος που θελουμε να μπολιασουμε ειναι σαν ενα σκουποξυλο με δυο χαρακιες στο πανω μερος.μετα κοβουμε ενα κλαδακι απο την ελια που θελουμε με διαμετρο 1 εκ. το κοβουμε σε μηκος 5-6 εκ και το κατω μερος το κανουμε σαν πενα .ανοιγουμε τον φλοιο στης τομες με μηκος οσο η πενα την βαζουμε μεσα στην τομη... Διαβάστε περισσότερα...
τροποι μπολιασματος
Απάντηση:
Τέλος Μαρτίου με έναν μόνο τρόπο, το μάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το φυτο κισσός είναι γένος φυτών της οικογένειας Αραλιίδες (Araliacae) και ανήκει στην τάξη των σκιαδανθών (Umbelliflorae). Το γένος χέδερα (Hedera) περιλαμβάνει 2, ή σύμφωνα με άλλη ταξινόμηση, 5 ή 6 είδη, ιθαγενή της Βόρειας Αφρικής, των Καναρίων νήσων , της Ευρώπης και της Ασίας. Το γνωστότερο στην Ελλάδα είναι το καλλιεργούμενο αλλά και αυτοφυές Χέδερα η έλιξ (Hedera helix), κοινά κισσός. Μπορεί να αναπτυχθεί σε μεγάλο εύρος περιβαλλοντικών συνθηκών, όμως αναπτύσσεται καλύτερα σε ημισκ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η επιστημονική του ονομασία ειναι "μούσα" ή "παραδείσια". (του γένους μούσα,της οικογένειας των μουσιδών) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι τεχνικές για μια αποδοτική σοδειά Υψηλές αποδόσεις υπόσχεται το φραγκοστάφυλο, η καλλιέργεια όμως του οποίου στην Ελλάδα είναι αρκετά περιορισμένη. Το φραγκοστάφυλο μπορεί να αναπτυχθεί σε θερμοκρασίες έως -30 βαθμούς. Μπορεί να ποτίζεται είτε με εναέριο είτε με στάγδην άρδευση. Η φύτευση γίνεται με απόσταση τριών μέτρων από το κάθε φυτό και στο στρέμμα υπολογίζεται ότι φυτεύονται 220 φυτά, με κόστος αγοράς τα 3 ευρώ ανά φυτό. Μπορεί να αναπτυχθεί σε όλα τα εδάφη. Το φραγκοστάφυλο καλλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τεχνική κατά την οποία γίνεται εκτόξευση νερού με τη μορφή σταγόνων στο χώρο του θερμοκηπίου με στόχο την ψύξη του. Υπάρχουν δύο συστήματα υρονεφωσης α) χαμηλής πίεσης, όπου τα σταγονίδια νερού που εκτοξεύονται με μικροεκτοξευτήρες, έχουν τέτοιο μέγεθος ώστε να πέφτουν στο έδαφος πρίν εξατμιστούν. β) υψηλής πίεσης (frog system), όπου τα σταγονίδια έχουν πολύ μικρό μέγεθος και εξατμίζονται πριν ακόμη φτάσουν στα φυτά, Το σύστημα αυτό αποτελείται από αεροσυμπιεστή, που στέλνει το νερό με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.ftiaxno.gr/2008/05/blog-post_7661.html ψάξε λίγο εδώ θα βρεις πολλά πράγματα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.valentine.gr/benjamin_gr.php ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπορά Κρεμμυδιών Μπορείτε να ξεκινήσετε τα κρεμμύδια σας με δύο τρόπους: Σπόρους Κοκάρι Κοκάρι είναι μικροί βολβοί κρεμμυδιών που μπορείτε να προμηθευτείτε από φυτώρια. Αν θέλετε να έχετε έτοιμα τα κρεμμύδια το καλοκαίρι, θα πρέπει να τα ξεκινήσετε τη σπορά το Μάρτιο ή τον Απρίλιο. Αν θέλετε να έχετε έτοιμα τα κρεμμύδια το χειμώνα, θα πρέπει να ξεκινήσετε τη σπορά τον Αύγουστο. Τα κρεμμυδάκια θα αρχίσουν να εμφανίζονται 10 με 14 ημέρες μετά τη σπορά, ανάλογα με τη θερμοκρασία... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Από γενετική άποψη, οι υπάρχουσες ποικιλίες τομάτας είτε είναι κλασικοί πληθυσμοί που αποκτήθηκαν με κλασική βελτίωση ή είναι F1 υβρίδια τα οποία αποκτήθηκαν από ειδικές γονικές ομομικτικές σειρές με σταυρογονιμοποίηση. Σ’ αυτή την περίπτωση όλα τα φυτά τα οποία προέρχονται από μία σταυρογονιμοποίηση είναι γενετικά ομοιόμορφα. Το πλεονέκτημα των F1 υβριδίων είναι το φαινόμενο της ετέρωσης, το οποίο σημαίνει ότι οι απόγονοι από δύο συγκεκριμένες ομομικτικές σειρές δίνουν πολύ υψηλότερη απόδοσ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κυμαινεται απο 10 εωσ και 30 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ο κύριο συστατικό του αιθέριου ελαίου του θυμαριού, η θυμόλη, χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοποιία, στην Φαρμακευτική, στην κοσμετολογία καθώς και στην ποτοποιία (παραγωγή λικέρ) (de Rougemont, 1989). Βρίσκει εφαρμογή στην βιομηχανία τροφίμων και την ζαχαροπλαστική είτε ως αντιοξειδωτικό είτε για να προσδώσει άρωμα και εμφάνιση. Η θυμόλη είναι αποτελεσματική κατά της σαλμονέλας και του σταφυλόκοκκου. Οι αντισηπτικές ιδιότητες του θυμαριού λειτουργούν ευεργετικά στο ανοσοποιητικό σύστη... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα πρώτα λουλούδια που θα παράγει το φυτό θα πέσουν. Μην ανησυχείτε. Είναι τα αρσενικά. Τα πεπόνια, θα παραχθούν από τα δεύτερα άνθη που είναι τα θηλυκά. Για να έχετε νόστιμα πεπόνια, 3 εβδομάδες πριν τη συγκομιδή θα πρέπει να περιορίσετε σημαντικά ή ακόμη και να σταματήστε το πότισμα. Προστατέψτε το πεπόνι, βάζοντας από κάτω ένα φαρδύ ξύλο ώστε να μην έρχεται σε επαφή με το έδαφος. Αν έχετε χρησιμοποιήσει φιλμ εδαφοκάλυψης, τότε αυτό θα κάθεται επάνω στο φιλμ και δε χρειάζεται να κάνετ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η Ανταρκτική τούντρα συναντάται στην Ανταρκτική και σε μερικά ανταρκτικά και υπόανταρκτικά νησιά, συμπεριλαμβανομένων των Νήσων Νοτίου Γεωργίας και των Νοτίων Σάντουιτς Νήσων καθώς και των Νήσων Κεργκουέλεν. Η Ανταρκτική είναι βασικά πολύ κρύα και στεγνή για να υποστηρίξει βλάστηση και το μεγαλύτερο μέρος της ηπείρου καλύπτεται από περιοχές πάγου. Ωστόσο, κάποια μέρη της ηπείρου , ιδιαίτερα η Ανταρκτική Χερσόνησος, διαθέτουν περιοχές βραχώδους εδάφους ικανών να υποστηρίξουν την ύπαρξη τούντρ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπειτε σε αυτες τις 2 σελιδες. http://greenhost.gr/index.php/%CF%86%CF%85%CF%84% CE%AC/%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1% CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AD%CF%82/%CF%84% CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%86%CF%85% CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BB% CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%83% CE%BC%CE%BF%CF%82-5-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80/ και εδω http://www.patrinos.gr.gg/%26%23932%3B%26%23961% 3B%26%23953%3B%26%23945%3B%26%23957%3B%26%23964% 3B%26%23945%3B%26%2... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι πατάτες είναι σήμερα από τις πλέον διαδεδομένες σοδειές. Η ευκολία στην παραγωγή και η μεγάλη θρεπτική τους αξια είναι στοιχεία τα οποία συνέβαλαν στη γρήγορη διάδοσή τους. Σήμερα η πατάτα είναι η τέταρτή σοδειά παγκοσμίως. Οι πατάτες είναι πολύ πλούσιες σε άμυλο (καλή πηγή ενέργειας), κάλιο κι άλλες βιταμίνες και μέταλλα σε μικρότερες ποσότητες. Μεγαλύτερες ποσότητες βιταμινών και μετάλλων βρίσκονται στη φλούδα, γι’αυτό αν η φλούδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση μπορεί να καταναλωθεί μαζί με... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αυτοδίδακτος καλλιεργητής, πήρε για µπούσουλά του το ξενόγλωσσο βιβλίο περί µανιταροκαλλιέργειας. Υπό τις οδηγίες του, ο 33 χρονών Δηµήτρης Τσακίρης έχει στήσει εδώ και δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη τον δικό του µικρό «µπαξέ», όπου φύτεψε και παράγει πλέον συστηµατικά τα µανιτάρια του! Επί δέκα µήνες τον χρόνο, µε εξαίρεση ένα δίµηνο το καλοκαίρι λόγω των υψηλών θερµοκρασιών, καταφέρνει κι έχει στην κουζίνα του σχεδόν δέκα κιλά φρέσκα µανιτάρια µηνιαίως, εκατό κιλά δηλαδή τον χρόνο. Τόσα πολλ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τα πέταλα του συμβόλου της θεάς του Έρωτα μας δίνουν ένα από τα πιο πολύτιμα και περίπλοκα αιθέρια έλαια, με περίπου 500 ενεργά συστατικά! Τι προσφέρει: Λόγω της πολυπλοκότητας και της πληθώρας των συστατικών του, το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο είναι κατάλληλο σχεδόν για κάθε χρήση. Ωστόσο, θεωρείται από τα καλύτερα συστατικά για την ενυδάτωση και την αναδόμηση της επιδερμίδας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
4 με 15 βαθμούς είναι καλή θερμοκρασία για φράουλες Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2011 ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΕΓΓΑΜΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ? http://www.rotise.gr/erotisi/poios-einai-o- misthos-gia-to-2011-protodioristoy-eggamoy- technologoy-geoponoy-sto-ypoyrgeio-agrotikis- anaptyxis.html#AnswerBottom#ixzz1GZ0EN5Qi Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 40 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: