Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: δεν ξερω...... :(
Απάντηση: δεν ξερω...... :(
Απάντηση: απο τέλος Μαρτίου έως και τέλος Απριλίου
Απάντηση: κοβουμε την αγριελια οταν εχει διαμετρο πανω απο 4 εκ. και την καθαριζουμε απο τα φυλλα και τα κλαδακια.κανουμε δυο τομες καθετες απο το ...
Απάντηση: Τέλος Μαρτίου με έναν μόνο τρόπο, το μάτι.
Απάντηση: Το διαμάντι της γαλλικής κουζίνας, αλλά και μια εναλλακτική καλλιέργεια στην Ελλάδα αποτελεί το μανιτάρι της τρούφας. f50181Πρόκειται για...
Απάντηση: Όνομα ζιζανίου: Mercurialis annua Οικογένεια: Euphorbiaceae Βιολογία: ζιζάνιο ετήσιο, δίοικο, αναπαράγεται από σπόρο, με πασσαλ...
Απάντηση: εγω πεταξα επτα οκτω κουκουτσια σε μια γλαστρα και βγηκε! δοκιμασε!
Απάντηση: Το έδαφος που θα φυτεύσετε τις πιπεριές θα πρέπει να είναι πλούσιο σε ασβέστιο και φώσφορο. Γι' αυτό θα πρέπει να έχετε εμπλουτίσει τ...
Απάντηση: ποτε τις φυτεψες?
 

μπολιασμα νερατζιας

πως γινεται
ΕΚΟΨΑ ΜΙΑ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΡΜΟΣ 50CM ΥΨΟΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΟΛΙΑΣΩ ΣΕ ΛΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ.
μπολιασμα νερατζιας
Σχετικές ερωτήσεις
με ένεση
πως γινετε το μπολιασμα απο νερατζια σαι λεμονια
ψαξε σε φυτορια!
Η κατάλληλη εποχή με μάτι για την ελιά είναι τέλι Μαρτίου με αρχές Απριλίου αρκεί βέβαια να σηκώνετε ο φλοιός και να προλάβει να βλαστίσε...
Η νεραντζιά ανήκει στην οικογένεια των Ρυτοειδών (= εσπεριδοειδών) και είναι μικρό δέντρο, στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι γνωστό δε και...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Γεωπονική

Απάντηση:
Απάντηση:
πως γινετε το μπολιασμα απο νερατζια σαι λεμονια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ψαξε σε φυτορια! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η κατάλληλη εποχή με μάτι για την ελιά είναι τέλι Μαρτίου με αρχές Απριλίου αρκεί βέβαια να σηκώνετε ο φλοιός και να προλάβει να βλαστίσει τούς υπόλοιπους 2 μήνες βλαστικής περιόδου Μάιο με Ιούνιο άλλα κ Μάιο γίνετε. Ώμος υπάρχει ένα ενδεχόμενο το μάτι να βλαστίσει την επόμενη χρονιά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η νεραντζιά ανήκει στην οικογένεια των Ρυτοειδών (= εσπεριδοειδών) και είναι μικρό δέντρο, στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι γνωστό δε και με τις ονομασίες κιτρομηλιά και ξινονεραντζιά. Μοιάζει πολύ με την πορτοκαλιά και ανήκει στα εσπεριδοειδή. Η καταγωγή της είναι από το Βιετνάμ αλλά σήμερα είναι πολύ κοινή και καλλιεργείται σε πολλές χώρες και ιδιαίτερα στις τροπικές περιοχές και στις χώρες της Μεσογείου. Ο καρπός της είναι το νεράντζι που μοιάζει με το πορτοκάλι εξωτερικά αλλά η διαφορά ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Απάντηση:
Απάντηση:
απο τέλος Μαρτίου έως και τέλος Απριλίου Διαβάστε περισσότερα...
Θέλω να μάθω πως γίνεται το μπόλιασμα της ελιάς. Όχι με λεπτομέρειες. Λίγα παράγματα.
Απάντηση:
κοβουμε την αγριελια οταν εχει διαμετρο πανω απο 4 εκ. και την καθαριζουμε απο τα φυλλα και τα κλαδακια.κανουμε δυο τομες καθετες απο το κοψιμο διαμετρικα αντιθετες και με μηκος 2 -3 εκ.τωρα το στελεχος που θελουμε να μπολιασουμε ειναι σαν ενα σκουποξυλο με δυο χαρακιες στο πανω μερος.μετα κοβουμε ενα κλαδακι απο την ελια που θελουμε με διαμετρο 1 εκ. το κοβουμε σε μηκος 5-6 εκ και το κατω μερος το κανουμε σαν πενα .ανοιγουμε τον φλοιο στης τομες με μηκος οσο η πενα την βαζουμε μεσα στην τομη... Διαβάστε περισσότερα...
τροποι μπολιασματος
Απάντηση:
Τέλος Μαρτίου με έναν μόνο τρόπο, το μάτι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το διαμάντι της γαλλικής κουζίνας, αλλά και μια εναλλακτική καλλιέργεια στην Ελλάδα αποτελεί το μανιτάρι της τρούφας. f50181Πρόκειται για ένα φυσικό βιολογικό προϊόν του οποίου η παρουσία στη μαγειρική έχει πάρει μυθικές διαστάσεις. Η γαλλική κουζίνα βασιζόταν ανέκαθεν στην τρούφα, αλλά τα τελευταία χρόνια όλες οι διεθνείς παραδοσιακές γεύσεις, ακόμη και η ελληνική προσαρμόζονται στη χρήση της που δημιουργεί τέλειο γευστικό αποτέλεσμα σε φαγητά και γλυκά. Το πολύτιμο αυτό υπόγειο μανιτάρι ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Όνομα ζιζανίου: Mercurialis annua Οικογένεια: Euphorbiaceae Βιολογία: ζιζάνιο ετήσιο, δίοικο, αναπαράγεται από σπόρο, με πασσαλώδη ρίζα και δηλητηριώδη, δυσάρεστη μυρωδιά. Περίοδος φυτρώματος: τέλος της άνοιξης έως τα τέλη του καλοκαιριού. Περιοχή και έδαφος: εδάφη αμμώδη έως πηλώδη πλούσια σε οργανική ουσία και θρεπτικές ουσίες σε θερμές περιοχές. Κοτυληδόνες: πλατιές έως στρόγγυλες οβάλ, επίπεδες στην άκρη, με ανοικτό πράσινο χρώμα και άσπρη νεύρωση. Φύλλα: αντίθετα, έμμισχα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
εγω πεταξα επτα οκτω κουκουτσια σε μια γλαστρα και βγηκε! δοκιμασε! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Το έδαφος που θα φυτεύσετε τις πιπεριές θα πρέπει να είναι πλούσιο σε ασβέστιο και φώσφορο. Γι' αυτό θα πρέπει να έχετε εμπλουτίσει το χώμα με λίπασμα που περιέχει ασβέστιο και φώσφορο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κομπόστ, κοπριά ή άλλα οργανικά λιπάσματα που θα βρείτε στο εμπόριο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποτε τις φυτεψες? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
οτι θες αυτη την εποχη...τι σου αρεσει? Διαβάστε περισσότερα...
εχο πεντε στρτεματα γησ θελο να ξερο αν μπορο να ασχοληθο με την καλιεργια αλοης
75671 
Απάντηση:
τη πρεπει να ξερο για τιν καλιεργια αλοης http://www.rotise.gr/erotisi/ti-prepei-na-xero- gia-tin-kaliergia- alois.html#AnswerBottom#ixzz1I0s509PQ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα πάντα για το ιπποφαες κ ολλες τις υπερτροφες στο --> http://allsuperfoods.blogspot.gr/ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΩ ΒΟΛΒΟΥΣ ΤΟΥΛΙΠΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
η τοματα ελπιδα???????????? τι εννοείς? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΚΥΚΛΟΚΟΝΙΟ Ο μύκητας προσβάλλει κυρίως τα φύλλα, με αποτέλεσμα την πτώση τους και σε σοβαρές περιπτώσεις την αποφύλλωση των δένδρων. Στην επάνω επιφάνεια των φύλλων εμφανίζονται κυκλικές κηλίδες χρώματος καφέ ή πρασινοκίτρινου («μάτια παγωνιού»). Η άριστη θερμοκρασία για την ανάπτυξη του μύκητα είναι 15-20 C, ενώ τα σπόρια για να βλαστήσουν και να κάνουν νέες μολύνσεις χρειάζονται σταγόνα νερού (από βροχή ή πρωινή δροσιά) και θερμοκρασία 9-25 C. Οι βροχοπτώσεις και η αυξημένη υγρασία ευν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πολυ καλη δουλεια αν μπορεις να τα πουλησεις....εχει πολυ καλες αποδοσεις το μαρουλι σε θερμοκηπιο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κοίτα, εγώ είμαι άσχετος από αυτά να σου πω την αλήθεια οπότε............. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η στέβια είναι μια από τις λίγες συμβολαιακές καλλιέργειες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη γενικότερα. Η Ελλάδα θεωρείται «προνομιούχος» χώρα για την εν λόγω καλλιέργεια, αφού η φωτοπερίοδος ευνοεί την ανάπτυξη του φυτού, δίνοντας εξαιρετικά μεγάλες παραγωγές σε σχέση με άλλες χώρες, όπου το φυτό έχει το μισό ή και λιγότερο τελικό ύψος πριν την περίοδο της κοπής. Η ανάπτυξη της στέβιας απαιτεί μικρές ποσότητες νερού και λιπασμάτων. Η τιμή των ξερών φύλλων είναι 1... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναπτύσσεται σε όλα σχεδόν τα εδάφη, αλλά ευδοκιμεί στα ελαφρά αμμοπηλώδη και πλούσια σε θρεπτικά στοιχεία εδάφη. Η οργανική ουσία (τυρφη-φυλλόχωμα-κοπριά) βοηθά τα φυτά να αποκτήσουν πλούσιο φύλλωμα και ζωηρά άνθη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι η τριανταφυλλιά η δαμασκηνή, κάνει το ακριβότερο ροδέλαιο αλλά είναι μεγάλη ιστορία το ροδέλαιο. Θέλει αποστακτήρα γιατί αν μεταφερθούν τα τριαντάφυλλα πάνω από 120 χιλιόμετρα χάνουν άρωμα και ποιότητα, θέλει 3-5 τόνους ροδοπέταλα για να πάρεις ένα λίτρο ροδέλαιο!!! και γενικά είναι καλλιέργεια που θέλει συνεταιρισμό για να μπορείς να πάρεις αποδόσεις. Υπάρχει συνεταιρισμός παραγωγών στην Αιανή Κοζάνης. Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για αρωματικά φυτά στείλε στο e-mail: Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βαζουν λιπάσματα στην καλλιέργεια τρούφας Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΦΥΤΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ
Απάντηση:
ποια ειναι τα πιο επικινδυνα ζιζανια-εντομα-εδαφους και πως καταπολεμουνται Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Είναι αειθαλής πολυετής θάμνος ύψους 1,5-2 m. Προσαρμόζεται σε ποικιλία εδαφών. Το φυτό φτάνει σε πλήρη απόδοση τον 3ο χρόνο. Η απόδοση σε νωπό φυτικό υλικό είναι γύρω στα 1.000-1.500 κιλά ανά στρέμμα, που αντιστοιχεί σε 350-500 κιλά ξηρό φυτικό υλικό. Η περιεκτικότητα σε αιθέριο έλαιο είναι περίπου 0,6 %. Κυρίαρχη θέση στην παραγωγή του έχουν η Ισπανία, η Γαλλία, το Μαρόκο, η Τυνησία και η Αλγερία. Οι τιμές του αιθέριου ελαίου στην παγκόσμια αγορά κυμαίνονται από 45-50 Ευρώ το κιλό.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μετά γίνεται σπόρος.. το άνθος είναι άνθος Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 94 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: