Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Στο νερο που μουσκευεις το ψωμι(εγω βαζω κριθινο ντακο αντι για ψωμι)ριξε ξυδι μπολικο
Απάντηση: Μπιφτεκια μοσχαρισια συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%8...
Απάντηση: τα μπιφτέκια γίνονται ζουμερά με την προσθήκη νερού ή σόδας. αυτό επιτυγχάνεται με 2 τρόπους : α) είτε βάζοντας φρέσκια τομάτα τριμμένη ...
Απάντηση: πεντανόστιμα!! στο ταψί με κομένο σκορδάκι τα μπιφτέκια πλασμένα, κομένες πατάτες, λάδι και λίγο νερό, λίγη μουσταρδίτσα αν θες για πιο έ...
Απάντηση: ....βάζοντας στο μπλέντερ μανιτάρια πορτομπέλο ή πλευρώτους με μικρή δόση σόδας, λαδιού, μπέϊκιν πάουντερ, αλάτι κι αλεύρι. Αν δεν το θες...
Απάντηση: ΤΟ ΨΑΡΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ & ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΥΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ.
Απάντηση: Συστατικά 3 κουταλιές ελαιόλαδο 5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα 1/2 φλ. αρακάς 1 τριμμένο καρότο 2 φλ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 ...
Απάντηση: ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΟΥΖΟ ΒΒQ Υλικά 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 ματσάκι μαϊντανό χοντροκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 αυ...
Απάντηση: Περιγραφή Αφράτα και πεντανόστιμα ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΚιμά δεςΜέθοδοςΤηγανιούΔυ σκολίαΕύκολοΦτιάχνει 12 μπιφτέκια 1 kg κιμά κ...
Απάντηση: γινετε και ειναι και νοστιμοτατο!!!
 

μπιφτεκια σχαρας

Σχετικές ερωτήσεις
μπιφτεκια σχαρας - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% B...
συνταγή για μπιφτέκια σχάρας - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%8...
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλ...
Μισό κιλό κιμά , 2 φέτες ψωμί μουσκεμένες και στραγγισμένες , λάδι αλάτι , πιπέρι και 2 σκελίδες σκόρδο ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί κ...
Βάζεις λάδι στο τηγάνι και το ζεσταίνεις, πρόσεχε όμως μην το κάψει. Με το που ζεσταθεί ρίξε μέσα τα μπιφτέκια. Με μια (ξυλινη καλύτερα...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
μπιφτεκια σχαρας - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για μπιφτέκια σχάρας - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες συνταγής: 4 Συστατικά:7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος δυόσμος1/3 κούπας ψιλοκομμένος φρέσκος βασιλικός6 σκελίδες σκόρδο400 γρ. κολοκύθια κομμένα σε φέτες400 γρ. μελιτζάνες κομμένες σε φέτες300 γρ. πιπεριές κομμένες σε λωρίδες100 γρ. κατίκιΑλάτι και φρέσκο πιπέρι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 325 kcalΠρωτεΐνη: 15 γρ.Υδατάνθρακες: 13 γρ.Λίπος: 26 γρ.Φυτικές Ίνες: 4,5 γρ. Οδηγίες:Αλοίψτε τα λαχανικάμε 2 κουταλιές ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μισό κιλό κιμά , 2 φέτες ψωμί μουσκεμένες και στραγγισμένες , λάδι αλάτι , πιπέρι και 2 σκελίδες σκόρδο ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε τα μπιφτέκια , Αν θέλουμε τα ψήνουμε στο φούρνο με μια φέτα ντομάτα σε κάθε μπιφτέκι ή με μια φέτα τυρί κίτρινο ή με φέτα και από πάνω ντομάτα ή τα ψήνουμε σε ψηστιέρα χωρίς τίποτα από πάνω Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζεις λάδι στο τηγάνι και το ζεσταίνεις, πρόσεχε όμως μην το κάψει. Με το που ζεσταθεί ρίξε μέσα τα μπιφτέκια. Με μια (ξυλινη καλύτερα) σπάτουλα να ανασηκώνεις συχνά τα μπιφτέκια και να κοιτάς αν έχουν ψηθεί από κάτω (θα το καταλάβεις από το χρώμα). Μόλις είναι έτοιμα από τη μια πλευρά τα γυρίζεις να ψηθούν και από την άλλη. Καλό είναι (ειδικά αν τα μπιφτέκια είναι σπιτικά και παχιά) να τρυπήσεις με ένα πυρούνι τα μπιφτέκια στη μέση 2-4 φορές, να βγάλουν το ζουμί τους και να ψηθούν καλύτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο νερο που μουσκευεις το ψωμι(εγω βαζω κριθινο ντακο αντι για ψωμι)ριξε ξυδι μπολικο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπιφτεκια μοσχαρισια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα μπιφτέκια γίνονται ζουμερά με την προσθήκη νερού ή σόδας. αυτό επιτυγχάνεται με 2 τρόπους : α) είτε βάζοντας φρέσκια τομάτα τριμμένη μέσα στον κιμά β) είτε καταβρέχοντας τα χέρια μας με σόδα (αυτή που πίνουμε) όταν πλάθουμε τα μπιφτέκια. προσωπικά προτιμώ την προσθήκη ντομάτας μέσα στον κιμά. ddora Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πεντανόστιμα!! στο ταψί με κομένο σκορδάκι τα μπιφτέκια πλασμένα, κομένες πατάτες, λάδι και λίγο νερό, λίγη μουσταρδίτσα αν θες για πιο έντονη γεύση και στο φούρνο στους 150-200 βαθμούς, για 45 λεπτά περίπου (να ελέγχεις τακτικά και να γυρίσεις ανάποδα τα μπιφτέκια στα μισά του χρόνου). ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
....βάζοντας στο μπλέντερ μανιτάρια πορτομπέλο ή πλευρώτους με μικρή δόση σόδας, λαδιού, μπέϊκιν πάουντερ, αλάτι κι αλεύρι. Αν δεν το θες νηστήσιμο σπάσε κι ένα αυγό στο μίγμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΤΟ ΨΑΡΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ & ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΥΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 3 κουταλιές ελαιόλαδο 5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα 1/2 φλ. αρακάς 1 τριμμένο καρότο 2 φλ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουτάκι μπύρα 1 μικρή βρασμένη πατάτα αλάτι πιπέρι δυόσμος, ρίγανη (προαιρετικά) Οδηγίες 1.Ζεσταίνετε τις 2 κουταλιές λάδι και σωτάρετε τον αρακά, τα κρεμμυδάκια και το καρότο 2.Βάζετε το αλεύρι με τη μπύρα σε μπωλ κι ανακατεύετε να γίνουν χυλός 3.Στο χυλό προσθέστε τα σωταρισμένα λαχανικά, την πατάτα και τα μπαχαρικά με τα μυρωδικά 4.Ζυμώνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΟΥΖΟ ΒΒQ Υλικά 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 ματσάκι μαϊντανό χοντροκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 αυγά 1/2 καρβέλι ψωμί χθεσινό μουλιασμένο 1 φλ. καφέ ούζο 1 φλ. καφέ ελαιόλαδο φέτα κομμένη σε φέτες αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί εκτός από την φέτα και μαλάσσεται τον κιμά πολύ καλά με το ψωμί και τα άλλα υλικά να γίνει αφράτο σαν ζύμη. Παίρνετε λίγο μείγμα και πλάθεται τον κιμά μπιφτέκια. Αφού τα πλάσετε τα πιέζετε από πάνω ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή Αφράτα και πεντανόστιμα ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΚιμάδεςΜέθοδοςΤηγανιούΔυσκολίαΕύκο λοΦτιάχνει12 μπιφτέκια 1 kg κιμά κοτόπουλο 8 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ξύδι 2 αυγά 1 ντομάτα τριμμένη 2 κουταλιές δυόσμο αλάτι, πιπέρι λίγο ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Πλάθετε όλα τα υλικά μαζί. 2.Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι και αφήστε το να κάψει πολύ καλά. 3.Πλάθετε τα μπιφτέκια αφού έχετε βάλει στα χέρια σας λάδι. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
γινετε και ειναι και νοστιμοτατο!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ενα πρακτικο για να κανις τους γυτονες να τρεχουν τα σαλιατους τα κρεατα τα διαλεγης απο τον κρεοπολη της γυτονιας σου αφου τα ατιμασεις τα σουβλακια θα τα βαζης σε μια πιατελα καθε στροση που θα κανης θα τα ραντιζης με λιγω κονιακ και θα τα αφυσης να συτεψουν στο ψυγιο τουλαχιστον για δυο με τρεις ημερες μετα βαλτα στα καρβουνα για ψυσιμο και αν σε αρεσουν απαντισε μας μετα Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω μπιφτέκια γαλοπούλας που είναι και πιο υγιεινά;
Απάντηση:
Ακολούθησε την παρακάτω συνταγή για ωραία μπιφτέκια γαλοπούλας. Θα χρειαστείς περίπου 15 λεπτά προετοιμασίας και περίπου 20 λεπτά ψήσιμο. Με αυτά τα υλικά βγάζεις 12 μπιφτέκια των 200 γραμμαρίων. Τα υλικά είναι: 150 γρ. ψωμί χωρίς την κόρα (περίπου 2 κούπες) 1 κουτάκι μπύρα (0,33 l) 2 κιλά κιμά γαλοπούλας 2 μέτρια κρεμμύδια, τριμμένα 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο ¼ κούπας ελαιόλαδο 2 αυγά ½ κούπα μαϊντανό, ψιλοκομμένο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κουταλιά ρίγανη ½ κ.γ. εστραγκόν ½ κ.γ. θυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
κοστοσ επενδισησ ολα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
2 κιλά αρνάκι μπούτι καθαρισμένο 2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, χοντροκομμένο 8 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 20 γρ βούτυρο που έχει μαλακώσει 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι, αλεσμένο Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά. Χρόνος μαγειρέματος 1 ώρα και 30 λεπτά. 1. Τρυπάτε το αρνάκι παντού με κοφτερό μαχαίρι και το βάζετε σε μεγάλο ταψί. Βάζετε μέσα στις τομές δεντρολίβανο και αλείφετε το αρνάκι με βούτυρο και πιπέρι. 2. Ψήνετε το αρνάκι στον φούρνο ή σε καλυμμένη ψηστιέρα, χρησιμοποιώντας έμμεση φ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Για να είναι γευστικό ένα πιάτο, σε περίπτωση που περιέχει κρέας, πέρα από καλομαγειρεμένο πρέπει να είναι και μαλακό. Παρόλο που για ορισμένα είδη και κομμάτια κρέατος αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί, ορισμένες φορές όσο το μαγειρεύουμε τόσο παρατηρούμε ότι σκληραίνει. Αρχικά, αν πιστεύουμε ότι το κομμάτι που πρόκειται να μαγειρέψουμε είναι ένα σκληρό κρέας, ξεκινάμε την προετοιμασία νωρίτερα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να το έχουμε αλείψει με ελαιόλαδο κάμποσες ώ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πατατες με αυγα στο τηγανι...στο φουρνο δεν φτιαχνονται.. Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω πενιρλί;
Απάντηση:
ΥΛΙΚΑ ½ ΚΙΛΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΚΛΗΡΟ 1 & ¼ ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΓΑΛΑ 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ 1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ 50ΓΡ. ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ΛΙΩΜΕΝΗ ½ ΚΙΛΟ ΚΙΜΑ 3-4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΡΑΣΙ ½ ΚΟΥΠΑ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 250 ΓΡ. ΚΑΣΕΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΛΑΤΙ - ΠΙΠΕΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καταρχας λεγετε μπαλσαμικο.για να φτιαξεις θελεις μηηηηηηηηηηνεςςςςς χροοονιαα δεν ειναι ευκολη υποθεση γιατι ουσιαστικα φτιαχνετε απο λευκα σταφυλια.γιατι δεν κανεις κατι απλο?πανε σουπερ μαρκετ κ παρε.ειναι αναγκη να το φτιαξεις εσυ? Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πλένουμε και κόβουμε το ψαρονέφρι σε μικρούς κύβους και τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί. Τοποθετούμε ένα σκεύος επάνω στην εστία μας, σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία, προσθέτουμε 1 λίτρο χλιαρό νερό, ρίχνουμε μέσα το ψαρονέφρι και βράζουμε για 20΄. Κατά περιόδους το ξαφρίζουμε. Μόλις περάσει ο χρόνος βρασίματος, σουρώνουμε το κρέας και το στραγγίζουμε καλά. Τοποθετούμε ένα άλλο μέτριο σκεύος επάνω στην εστία μας σε δυνατή θερμοκρασία. Ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή συνταγής Απλή, υγιεινή, πλούσια σε ωφέλημα συστατικά και συνάμα χορταστική σαλάτα. Συστατικά συνταγής 400 γραμμάρια φασόλια λευκά Καστοριάς 250 γραμμάρια ντοματάκια τσέρι κομμένα στη μέση 1 φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 φλιτζάνι μανιτάρια λευκά στρογγυλά ολόκληρα αλλά και κομμένα σε φετούλες ½ φλιτζάνι φρέσκο κρεμμύδι 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο, κατά προτίμηση βιολογικό 4 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι ή μηλόξυδο 1 κουταλιά της σούπας χυμό από λεμόνι Λίγο αλάτι Οδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/orektika/ntomates-toyrsi Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζαχαροπλαστική, μαγειρική κάνε μια αναζήτηση - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ανοιξε τον φουρνο, βαζεις την πιτσα μεσα, κλεινεις τον φουρνο, και ετοιμη!!!! ;p Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Δες στς συνταγες στ σαιτ τ μεγκα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σπανάκι. Το χοντροκόβουμε και το βάζουμε σε μεγάλο τρυπητό. Το στύβουμε με τα χέρια να “μαραθεί” και να φύγουν τα πολλά υγρά. Κατόπιν, το ρίχνουμε σε φαρδιά λεκάνη και προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τον μάραθο, τις καυκαλήθρες, το ελαιόλοδο, τα μυρώνια και το τυρί. Ανακατεύουμε καλά. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μίγμα, μαζί με τον τραχανά. Ανακατεύουμε ξανά να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο Flora Soft μ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 140 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: