Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Οι παλιοί τρώγανε το αυγό και ωμό, αλλά αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για την αγνή προέλευση του καλά θα κάνεις να το βράσεις και με το π...
Απάντηση: Στο νερο που μουσκευεις το ψωμι(εγω βαζω κριθινο ντακο αντι για ψωμι)ριξε ξυδι μπολικο
Απάντηση: Πατατες με αυγα στο τηγανι...στο φουρνο δεν φτιαχνονται..
Απάντηση: Μπιφτεκια μοσχαρισια συνταγη - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%8...
Απάντηση: μπιφτεκια σχαρας - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE%B1%CE%B3%CE% AD%CF%82-%CE%BC%CE% B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE% B...
Απάντηση: τα μπιφτέκια γίνονται ζουμερά με την προσθήκη νερού ή σόδας. αυτό επιτυγχάνεται με 2 τρόπους : α) είτε βάζοντας φρέσκια τομάτα τριμμένη ...
Απάντηση: μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου..
Απάντηση: πεντανόστιμα!! στο ταψί με κομένο σκορδάκι τα μπιφτέκια πλασμένα, κομένες πατάτες, λάδι και λίγο νερό, λίγη μουσταρδίτσα αν θες για πιο έ...
Απάντηση: Χόρτα τσιγαριστά με αυγά ποσέ (Πηλιορείτικα ποσέ) (κάτι ψήνεται στο Βόλο) Υλικά • ½ κιλό σπανάκι • ½ κιλό παζιά • ½ κιλό άγρια χόρ...
Απάντηση: ....βάζοντας στο μπλέντερ μανιτάρια πορτομπέλο ή πλευρώτους με μικρή δόση σόδας, λαδιού, μπέϊκιν πάουντερ, αλάτι κι αλεύρι. Αν δεν το θες...
 

Μπιφτεκια χωρις αυγο;

Μισό κιλό κιμά , 2 φέτες ψωμί μουσκεμένες και στραγγισμένες , λάδι αλάτι , πιπέρι και 2 σκελίδες σκόρδο ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε τα μπιφτέκια , Αν θέλουμε τα ψήνουμε στο φούρνο με μια φέτα ντομάτα σε κάθε μπιφτέκι ή με μια φέτα τυρί κίτρινο ή με φέτα και από πάνω ντομάτα ή τα ψήνουμε σε ψηστιέρα χωρίς τίποτα από πάνω
Σχετικές ερωτήσεις
Στην σογια νομιζω δεν βαζουμε αυγο αλλα ακουσα οτι η σογια του εμποριου ειναι μεταλαγμενη και ειδοποιηθηκαν οι καταναλωτες που ειχαν αρχ...
Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κούπες πράσινα λαχανικά2 κουταλιές σούπας σέληνο ψιλοκομμένο100 γρ. κανιστός σολομός3 κουταλι...
Έχω φάει μια φορά, αλλά όχι με τυρί και ντομάτα που είπες... Τηγανιτές μέσα σε αυγό όπως κι αυτές που είπες εσύ αλλά από πάνω ζάχαρη!
1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτ...
Βάζεις λάδι στο τηγάνι και το ζεσταίνεις, πρόσεχε όμως μην το κάψει. Με το που ζεσταθεί ρίξε μέσα τα μπιφτέκια. Με μια (ξυλινη καλύτερα...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Στην σογια νομιζω δεν βαζουμε αυγο αλλα ακουσα οτι η σογια του εμποριου ειναι μεταλαγμενη και ειδοποιηθηκαν οι καταναλωτες που ειχαν αρχισει να την χρησιμοποιηουν ως υποκαταστατο κρεατος .Τωρα αληθεια η ψεμμαμα τι να πω! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες Συνταγής: 4Συστατικά:4 αυγά βραστά4 κούπες πράσινα λαχανικά2 κουταλιές σούπας σέληνο ψιλοκομμένο100 γρ. κανιστός σολομός3 κουταλιές σούπας άνηθος¼ κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα lightΑλάτι και πιπερι Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:Μερίδα: ¼ συνταγήςΘερμίδες: 230 kcalΠρωτεΐνη: 13 γρ.Υδατάνθρακες: 8 γρ.Λίπος: 18 γρ.Φυτικές Ίνες: 2 γρ. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Έχω φάει μια φορά, αλλά όχι με τυρί και ντομάτα που είπες... Τηγανιτές μέσα σε αυγό όπως κι αυτές που είπες εσύ αλλά από πάνω ζάχαρη! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1) Αν θέλετε αυγό πολύ μελάτο, βράστε το 3-4 λεπτά. 2) Αν θέλετε αυγό λίγο μελάτο, βράστε το 5-6 λεπτά. 3) Αν θέλετε αυγό σφιχτό, βράστε το 8-10 λεπτά. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάζεις λάδι στο τηγάνι και το ζεσταίνεις, πρόσεχε όμως μην το κάψει. Με το που ζεσταθεί ρίξε μέσα τα μπιφτέκια. Με μια (ξυλινη καλύτερα) σπάτουλα να ανασηκώνεις συχνά τα μπιφτέκια και να κοιτάς αν έχουν ψηθεί από κάτω (θα το καταλάβεις από το χρώμα). Μόλις είναι έτοιμα από τη μια πλευρά τα γυρίζεις να ψηθούν και από την άλλη. Καλό είναι (ειδικά αν τα μπιφτέκια είναι σπιτικά και παχιά) να τρυπήσεις με ένα πυρούνι τα μπιφτέκια στη μέση 2-4 φορές, να βγάλουν το ζουμί τους και να ψηθούν καλύτ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Οι παλιοί τρώγανε το αυγό και ωμό, αλλά αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για την αγνή προέλευση του καλά θα κάνεις να το βράσεις και με το παραπάνω. Προτείνω βράσιμο τουλάχιστον πέντε λεπτά, που είναι αρκετό για να σφίξει καλά το ασπράδι ενώ ο κρόκος μένει λίγο μαλακός στο κέντρο - αν και πάλι δεν είναι μελάτο. Από κει και πέρα αν το θέλεις σφιχτό άφησέ το λίγο ακόμα. Στα έξι λεπτά ας πούμε έχει σφίξει και ο κρόκος ενώ μετά τα επτά λεπτά έχει γίνει καλά σφιχτό. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι άμα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο νερο που μουσκευεις το ψωμι(εγω βαζω κριθινο ντακο αντι για ψωμι)ριξε ξυδι μπολικο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πατατες με αυγα στο τηγανι...στο φουρνο δεν φτιαχνονται.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μπιφτεκια μοσχαρισια συνταγη - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπιφτεκια σχαρας - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
τα μπιφτέκια γίνονται ζουμερά με την προσθήκη νερού ή σόδας. αυτό επιτυγχάνεται με 2 τρόπους : α) είτε βάζοντας φρέσκια τομάτα τριμμένη μέσα στον κιμά β) είτε καταβρέχοντας τα χέρια μας με σόδα (αυτή που πίνουμε) όταν πλάθουμε τα μπιφτέκια. προσωπικά προτιμώ την προσθήκη ντομάτας μέσα στον κιμά. ddora Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπλιαχ..εγω τρωω μονο με στρουθοκαμηλου.. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πεντανόστιμα!! στο ταψί με κομένο σκορδάκι τα μπιφτέκια πλασμένα, κομένες πατάτες, λάδι και λίγο νερό, λίγη μουσταρδίτσα αν θες για πιο έντονη γεύση και στο φούρνο στους 150-200 βαθμούς, για 45 λεπτά περίπου (να ελέγχεις τακτικά και να γυρίσεις ανάποδα τα μπιφτέκια στα μισά του χρόνου). ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Χόρτα τσιγαριστά με αυγά ποσέ (Πηλιορείτικα ποσέ) (κάτι ψήνεται στο Βόλο) Υλικά • ½ κιλό σπανάκι • ½ κιλό παζιά • ½ κιλό άγρια χόρτα (ζώχια, γαλατάκια, γλυκομάρουλα, καυκαλήθρες κ.λ.π.) • ½ κιλό κρεμμύδια φρέσκα • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο • 2 πράσα ψιλοκομμένα • 1 κ.σ. ντοματοπολτό • 1 ποτήρι του νερού λάδι • 5 αυγά • Αλάτι, πιπέρι • Χυμός λεμονιού Εκτέλεση Πλένετε καλά τα χόρτα και τα μαραίνετε στην κατσαρόλα μαζί με τα πράσα, τα κρεμμυδάκια και το κρεμμύδι. Μόλις μειω... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
....βάζοντας στο μπλέντερ μανιτάρια πορτομπέλο ή πλευρώτους με μικρή δόση σόδας, λαδιού, μπέϊκιν πάουντερ, αλάτι κι αλεύρι. Αν δεν το θες νηστήσιμο σπάσε κι ένα αυγό στο μίγμα. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για μπιφτέκια σχάρας - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 3 κουταλιές ελαιόλαδο 5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα 1/2 φλ. αρακάς 1 τριμμένο καρότο 2 φλ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουτάκι μπύρα 1 μικρή βρασμένη πατάτα αλάτι πιπέρι δυόσμος, ρίγανη (προαιρετικά) Οδηγίες 1.Ζεσταίνετε τις 2 κουταλιές λάδι και σωτάρετε τον αρακά, τα κρεμμυδάκια και το καρότο 2.Βάζετε το αλεύρι με τη μπύρα σε μπωλ κι ανακατεύετε να γίνουν χυλός 3.Στο χυλό προσθέστε τα σωταρισμένα λαχανικά, την πατάτα και τα μπαχαρικά με τα μυρωδικά 4.Ζυμώνε... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κρητικός ακούγεσαι. Όπως θα μαγείρευες χοιρινό με σέλινο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΟΥΖΟ ΒΒQ Υλικά 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 ματσάκι μαϊντανό χοντροκομμένο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 αυγά 1/2 καρβέλι ψωμί χθεσινό μουλιασμένο 1 φλ. καφέ ούζο 1 φλ. καφέ ελαιόλαδο φέτα κομμένη σε φέτες αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί εκτός από την φέτα και μαλάσσεται τον κιμά πολύ καλά με το ψωμί και τα άλλα υλικά να γίνει αφράτο σαν ζύμη. Παίρνετε λίγο μείγμα και πλάθεται τον κιμά μπιφτέκια. Αφού τα πλάσετε τα πιέζετε από πάνω ν... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Περιγραφή Αφράτα και πεντανόστιμα ΣυστατικάΣτα γρήγοραΚατηγορίαΚιμάδεςΜέθοδοςΤηγανιούΔυσκολίαΕύκο λοΦτιάχνει12 μπιφτέκια 1 kg κιμά κοτόπουλο 8 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ξύδι 2 αυγά 1 ντομάτα τριμμένη 2 κουταλιές δυόσμο αλάτι, πιπέρι λίγο ελαιόλαδο Οδηγίες 1.Πλάθετε όλα τα υλικά μαζί. 2.Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι και αφήστε το να κάψει πολύ καλά. 3.Πλάθετε τα μπιφτέκια αφού έχετε βάλει στα χέρια σας λάδι. ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Θα στυψεις τις ντοματες να φυγει ο χυμος(δεν πεταμε το ζουμι). χτυπας τα αυγα,ανακατευεις τισ ντοματες και φτειαχνεις οπως την ομελετα. Το ζουμι της ντοματας το πινεις με βοτκα στυλ,μπλαντυ μαιρη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ασε μη φτειαξης δεν κολαει το θεμα. Αν παλι επιμενεις,τηγανισε τις μελιτζανες και πριν τελειωσει το τηγανισμα,ριξε χτυπημενα,στυλ ομελετα τα αυγα. Διαβάστε περισσότερα...
για 4 ατομα
Απάντηση:
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ ΟΜΕΛΕΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ... ΛΟΙΠΟΝ.ΞΕΚΙΝΑΜΕ.ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 6 ΑΥΓΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ.ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΜΕ 4 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΒΡΑΣΤΑ.1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΝ ΒΑΖΕΙΣ.1 ΝΤΟΜΑΤΑ.ΣΠΑΣ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΕ 1 ΜΠΟΛ Κ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ.ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΡΟΔΕΛΕΣ.ΑΛΑΤΙ,ΛΙΓΟ ΠΙΠΕΡΙ,Κ ΡΙΓΑΝΙ.ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ.ΖΕΣΤΕΝΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΓΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ Κ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙΣ ΡΟΔΕΛΕΣ. ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΗ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ.ΕΦΟΣΟΝ Κ... Διαβάστε περισσότερα...
Πως μπορώ να φτιάξω μπιφτέκια γαλοπούλας που είναι και πιο υγιεινά;
Απάντηση:
Ακολούθησε την παρακάτω συνταγή για ωραία μπιφτέκια γαλοπούλας. Θα χρειαστείς περίπου 15 λεπτά προετοιμασίας και περίπου 20 λεπτά ψήσιμο. Με αυτά τα υλικά βγάζεις 12 μπιφτέκια των 200 γραμμαρίων. Τα υλικά είναι: 150 γρ. ψωμί χωρίς την κόρα (περίπου 2 κούπες) 1 κουτάκι μπύρα (0,33 l) 2 κιλά κιμά γαλοπούλας 2 μέτρια κρεμμύδια, τριμμένα 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο ¼ κούπας ελαιόλαδο 2 αυγά ½ κούπα μαϊντανό, ψιλοκομμένο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κουταλιά ρίγανη ½ κ.γ. εστραγκόν ½ κ.γ. θυ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ΑΠΟ ΑΡΑΚΑ Η ΑΠΟ ΡΕΒΙΘΙΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Γλυκιά η αλμυρή; Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://sintagoulis.gr/tag/%CE%B1+%CE%BB%CE%B1+%CE% BA%CF%81%CE%B5%CE%BC?stags=1&adv=1 Εδω εχει συνταγες φαγητων α λα κρεμ..Α λα κρεμ εννοουμε παντα τη κρεμα γαλακτος που πεφτει πανω απο τη φαγητα,δεν την φτιαχνουμε την αγοραζουμε ετοιμη και την ριχνουμε.Στην ουσια ειναι γαλα παχυρευστο. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της σος μέλι-σκόρδο και κρατάτε το μίγμα στην άκρη. Ξεφλουδίζετε τις γαρίδες, αφήνοντας τις ουρίτσες στη θέση τους. Διαλύετε το κορν φλάουερ στο νερό σε ένα μπολ και ανακατεύετε μέσα τη σόγια σος, τον κρόκο και το σησαμέλαιο. Προσθέτετε τις γαρίδες και τις ανακατεύετε καλά για να πιάσουν μίγμα πανιού. Ζεσταίνετε μπόλικο λάδι σε ένα καυτό γουόκ (ή μεγάλο βαθύ τηγάνι), βάζετε μέσα τις μισές γαρίδες, τις ψήνετε για 1 λεπτό μέχρι να κουλουριαστούν και να γίνουν ροζ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μερίδες 2 Χρόνος Μαγειρέματος: 20 λεπτά Υλικά 80γρ κόκκινη πιπεριά σε πολύ λεπτές φέτες 150γρ ώριμη ντομάτα κομμένη σε κύβους 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού πιπεριά τσίλι ή πράσινη ψιλοκομμένη 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι 2 κλωνάρια φρέσκο δενδρολίβανο ή 1 κουταλάκι του γλυκού ξερό 2 φιλέτα πέρκα, από 150γρ το ένα, φρέσκα ή κατεψυγμένα Εκτέλεση Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190ο C Κόβουμε 2 κομμάτια λαδόκολλας για να τυλίξουμε το κάθε φιλέτο Β... Διαβάστε περισσότερα...
Ψάχνω μια καλή συνταγή για κανελόνια με κιμά μέσα... Έφαγα πρόσφατα σε ένα εστιατόριο και είχε κάτι σα ροζ/κόκκινη σάλτσα πολύ αραιή και μέσα είχαν κιμά και πολύ πολύ μικρά κομματάκια τυριού... από τότε ψάχνω απεγνωσμένα!
Απάντηση:
Εγώ κανελόνια έχω κάνει την εξής συνταγή: 250γρ κανελόνια 250γρ μοσχαρίσιο κιμά 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί 4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 ξυλάκι κανελας 1 φλιτζάνι τριμμένο ρεγκάτο 1/2 φλ. τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 ψιλοκομμένη ντομάτα αλατοπίπερο Εκτέλεση: Σοτάρω στο λάδι το κρεμμύδι και τον κιμά το σβήνω με κρασί, προσθέτω κανέλα, αλατοπίπερο, ντομάτα και αφήνω να σιγοβράσει σκεπασμένο για κάνα μισάωρο. όταν πιεί το ζουμί του και ψιλοκρυώσει ανακατεύω με τ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 147 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: