Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/ recipes
Απάντηση: Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηρι...
Απάντηση: Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3...
Απάντηση: οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια
Απάντηση: Υλικά: ½ βιτάμ σοφτ 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου 3 κουτ. σούπας κακάο 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το βιτάμ με τ...
Απάντηση: Στο kathimerini.gr (πηγή ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) μπορεις να βρεις μια πολύ ωραία (αυθεντική) συνταγή τιραμισου από το Στέλιο Παρλιάρο. Η δικιά μου ε...
Απάντηση: μπορεί γτ έβαλες το δαχτυλάκι σου στο βάζο με το γλυκό :P
Απάντηση: ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Διαλεγουμε καμια 20ρια φραουλε που δεν ειναι πολυ ωριμες και τις πλενουμε καλα και τις καθαριζουμε.Τις κοβουμε σε ...
Απάντηση: 8 μπισκοτα???:p σε διαιτα κιολας ε? :p θα μπορουσε να φαει δυο :) λοιπον...το θεμα δεν ειναι να μετανιωσει τωρα για αυτη την ατασταλια ...
Απάντηση: nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια
 

Μπαρμπαριγου τυροπιτα;

Σχετικές ερωτήσεις
Ξερω ν κν τν παραδοσιακη..δλδ ν κανεις ζυμη κ ν ανοιξης φυλο αλλα ειναι χρονοβορα..αν θες ν τν κανεις γρηγορα παρε ετοιμα φυλλα απτι μαγα...
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα!
Υλικά (για τη βάση): 1 σακουλάκι φαρίνα που φουσκώνει μόνη της 1 γιαούρτι αγελάδας αραβοσιτέλαιο, όσο χωράει το κεσεδάκι...
http:// www.sintagespareas.g r/sintages/tiropita- kourou.html
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας!
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Ζαχαροπλαστική

Απάντηση:
Ξερω ν κν τν παραδοσιακη..δλδ ν κανεις ζυμη κ ν ανοιξης φυλο αλλα ειναι χρονοβορα..αν θες ν τν κανεις γρηγορα παρε ετοιμα φυλλα απτι μαγαζι κ τ μν π εχεις ν κνς ειναι τν γεμιση κ μετα στ φουρνο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αν θέλουμε! Τι υφακι είναι αυτό το να μου βρείτε? Α σαν πολύ θάρρος έχουμε πάρει εδώ μέσα! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά (για τη βάση): 1 σακουλάκι φαρίνα που φουσκώνει μόνη της 1 γιαούρτι αγελάδας αραβοσιτέλαιο, όσο χωράει το κεσεδάκι από το γιαούρτι (οικονομία στα σκεύη) Υλικά (για τη στρώση): 2 φλυτζάνια τσαγιού φέτα, γκούντα ή ένταμ ζαμπόν ή μανιτάρια προαιρετικά 3-4 αβγά Εκτέλεση: Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση με το χέρι και έτσι φτιάχνουμε μία πεντανόστιμη βάση. Απλώνουμε τη βάση (το στρώμα να είναι λεπτό, μην ανησυχείτε, θα φουσκώσει) σε ένα τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tiropita- kourou.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Κάντε κλικ εδώ και γράψτε την απάντησή σας! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
δεν βλέπω να έχει. όλες τις συνταγές της θα τις βρεις εδώ : http://argiro.gr/recipes Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά για την ζύμη * 2 ποτήρια καλαμποκέλαιο ή σπορέλαιο * 1 ποτήρι ζάχαρη όχι γεμάτο (εξω δύο δάχτυλα) * 3/4 ποτηριού χημό από φρέσκα πορτοκάλια * Ξύσμα από 2 πορτοκάλια * 7 ποτήρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις(γύρω στο κιλό) * 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού Baiking powder * 1 κουταλιά της σούπας σόδα μαγειρική * 1/2 ποτήρι κονιάκ * 1 κουταλιά της σούπας κανέλα και γαρύφαλο χτυπημένα Για το σιρόπι (τα βράζουμε και παίρνουμε τον αφρό) 2 ποτήρι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη 400 γραμμ. βούτυρο γάλακτος 100 γραμμ. φυτίνη 2 κρόκοι 1 αυγό 2 βανίλιες 1/2 κ.γλ. μοσχοκάρυδο 1/3 φλ. τσαγιού κονιάκ 1 κοφτό κ.γλ. σόδα μαγειρική 250 γραµµ. καβουρντισμένο και χοντροκομμένο αμύγδαλο 850 γραµµ. (περίπου) αλεύρι μαλακό, κοσκινισμένο 1 κιλό άχνη ζάχαρη 2 βανίλιες Εκτέλεση Απλώνουμε την αμυγδαλόψιχα σε λαμαρίνα και την ψήνουμε 10΄ στους 200οC, να ροδίσει. Την χοντροκόβουµε. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη φυ... Διαβάστε περισσότερα...
τι ωρα ανοιγουν τα max perry
Απάντηση:
οτι ωρα ανοιγουν κ τα αλλα ζαχαροπλαστεια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά: ½ βιτάμ σοφτ 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου 3 κουτ. σούπας κακάο 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το βιτάμ με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες. Σερβίρεται κρύο.... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Στο kathimerini.gr (πηγή ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ) μπορεις να βρεις μια πολύ ωραία (αυθεντική) συνταγή τιραμισου από το Στέλιο Παρλιάρο. Η δικιά μου εκδοχή είναι πιο γρήγορη & πρόχειρη (Επίσης είναι χωρίς αυγά επειδή δεν εμπιστευομαι ευκολα τα ωμά αυγά!) ΥΛΙΚΑ: 1φακελάκι σαντυγί γιώτης + 1κουτί γάλα εβαπορέ βλάχας + 1κουτί τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια + 300 γρ. έτοιμα σαβαγιάρ + 2 κουτ. σούπας στιγμιαίος καφές εσπρέσο + λίγο κονιάκ + λίγο κακάο για πασπάλισμα - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: χτυπάμε στο μίξερ τη σαντυγί ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
μπορεί γτ έβαλες το δαχτυλάκι σου στο βάζο με το γλυκό :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Διαλεγουμε καμια 20ρια φραουλε που δεν ειναι πολυ ωριμες και τις πλενουμε καλα και τις καθαριζουμε.Τις κοβουμε σε πολυ λεπτες φετες και τις τοποθετουμε σε ενα ταψακι με λαδοκολα.τις ψηνουμε για 1μιση ωρα στους 80 βαθμους μεχρι να αφυδατωθουν.Τις αφηνουμε να κρυωσουν και τις βαζουμε σε ενα μεταλικο κουτι που σφραγιζει καλα.Διατηρουνται για πολυ καιρο αρκει να μην σεριζονται.Με αυτες μπορουμε να γαρνιρουμε τα γλυκα μας,να τις φαμε με γιαουρτι,η μαζι με τα δημητριακα μας η... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
8 μπισκοτα???:p σε διαιτα κιολας ε? :p θα μπορουσε να φαει δυο :) λοιπον...το θεμα δεν ειναι να μετανιωσει τωρα για αυτη την ατασταλια που εκανε...οκ απολαυσε τα μπισκοτακια:p αλλα αυτο σημαινει οτι τις επομενες μερες θα προσεξει πολυ!γενικα τι τρωει και αν γυμναζεται κιολας θα ειναι ακομα καλυτερα. χανεις αρκετες θερμιδες με το τρεξιμο και το κολυμπι :) θα χασει τις θερμιδες που πηρε και παραπανω! :) Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
nai ασπρα μουρα περιπου 6 φλυντζανια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ (ΟΧΙ ΚΑΛΑ ΓΕΜΑΤΟ) 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ 2 ΦΛΥΤΖΑΝΕΣ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ 1 ΒΑΝΙΛΙΑ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΛΥΚΟΥ ΚΟΦΤΗ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΥΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 2 ΦΛΥΤΖΑΝΕΣ ΝΕΡΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ(2-3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΣΟΥΠΑΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΛΙΣ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
χαχαχαχα χΔ λολ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΠΑΝΦΟΡΤΕ ΓΛΥΚΟ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος 1 κουτί ζωική κρεμα γάλακτος 1 βανίλια σε σκόνη 2-3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη 1-2 σφηνάκια κονιάκ ΜΕΤΑΧΑ Οδηγίες 1.Τοποθετήτε όλα το υλικά στο μίξερ και τα χτυπάτε δυνατά μέχρι να δέσουν. 2.Για καλύτερα αποτελέσματα αφήστε την να σταθεί στο ψυγέιο για μία με δύο ώρες. Λίγα μυστικά ακόμαΜπορείτε να πειραματιστείτε με διάφορα λικέρ και αρωματα ζαχαροπλαστικής στην σαντιγύ σας. Προσωπικα πιστεύω ότι το κονιάκ και η βανίλια είναι η ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Αγίου Μηνά με Βενιζέλου, βότανα Άλκης. Διαβάστε περισσότερα...
Πως φτιάχνω κουλουράκια βουτυρου;
Απάντηση:
Συνταγη για κουλουρακια βουτυρου - 1/2 κιλό ζάχαρη - 1/2 κιλό βούτυρο - 2 κιλά αλεύρι - 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού - Ξύσμα 2 πορτοκαλιών - 1 αυγό χτυπημένο - 2 βανίλιες - 1 κοφτό κουταλάκι σόδα - 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ - 1 κρόκο αυγού χτυπημένο Εκτέλεση - Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. - Χτυπάμε καλά το βούτυρο με την ζάχαρη, προσθέτουμε το χτυπημένο αυγό, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, την σόδα, τις βανίλιες και λίγο-λίγο το αλεύρι συνεχίζοντας το χτ... Διαβάστε περισσότερα...
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΓΛΥΚΟ ΣΑΜΑΛΙ
Απάντηση:
ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΡΑΨΤΟ ΣΤΟ GOOGLE ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ 2-3000 ΣΥΝΤΑΓΕΣ Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η σοκολάτα είναι μια απόλαυση με αμφιλεγόμενες επιπτώσεις στον οργανισμό μας. Ας ρίξουμε λίγο φως στο που μας κάνει καλό η σοκολάτα και που μας βλάπτει! Το κακάο ή η μαύρη σοκολάτα, κάνει καλό στο κυκλοφοριακό σύστημα. Επίσης, κάνει καλό: ενάντια στον καρκίνο, στη διέγερση του εγκεφάλου, στη πρόληψη του βήχα και σε διαταραχές που επιφέρουν διάρροια. Από την άλλη, λόγω του ότι μια σοκολάτα είναι πλούσια σε ενέργεια, διεγείρει το φαινόμενο της παχυσαρκίας στον οργανισμό μας, αν δεν αυξήσο... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
καλυτερα με αλευρι...ειναι πιο ωραιος.. :P Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συντριβανι σοκολατας εχει ενα ζαχαροπλαστειο στο εμπορικο κεντρο mediterranean cosmos,αν τυχον μενεις σαλονικη.το ονομα ζαχαροπλαστειου σε προσωπικο μυνημα αν θες,να μην κανουμε και διαφημιση,χιχι... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Και γιατι εχεις τυψεις; Η σοκολατα ειναι ωραια, δεν ξερω κανεναν που να μην του αρεσει. Εγω παρολα αυτα σπανια θα φαω σοκολατα ή και καποιο γλυκο. Ως ροφημα μου αρεσει περισσοτερο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικα: 3 μπουκάλια γάλα (1 1/2 κιλό γάλα) 160 γραμμ. άνθος αραβοσίτου γιώτης 1 γεμάτο νεροπότηρο ζάχαρη 3 κρόκους αυγών 1 κουταλιά μαργαρίνη (βιτάμ) 1/2 κιλό φύλλο κρούστας φρέσκο βούτυρο για τα φύλλα ΣΙΡΟΠΙ 2 1/2 ποτήρια ζάχαρη 2 ποτήρια νερό Εκτελεση: Στρώνουμε τα 3/4 των φύλλων στο ταψί βουτυρώνοντας τα ένα ένα εκτός από το τελευταίο φύλλο. Σκεπάζουμε το ταψί με τα φύλλα με μία πετσέτα μέχρι να φτιάξουμε τα υπόλοιπα για να μην ξεραθούν. Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη μ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
125γρ βούτυρο 80γρ. μαργαρίνη 2 βανίλιες 1 αυγό 1 κρόκο (επιπλέον από το αυγο) 160γρ Farine Lactee Nestle 5 κ.γ. μπέικιν παουντερ 200γρ αλεύρι Χτυπάω στο μίξερ το βούτυρο, τη μαργαρίνη, τις βανίλιες, το αυγό και τον κρόκο Προσθέτω το αλεύρι, την Farine Lactee και το μπ.παουντερ. Πλαθω κουλουρακια σε ότι σχημα θέλω Τα ψήνω στους 165 βαθμούς για 30 λεπτα Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Τι χρειαζόμαστε: 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φλ. αλεύρι 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι Πως το κάνουμε: Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε. Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι. Μπορούμε να τη γεμίσουμε με ό,τι θέλουμε (μερέντα... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
•4 1/2 ποτήρια νερού γάλα •6 κοφτές κουταλιές σούπας αλεύρι •4 κοφτές κουταλιές σούπας κορν - φλάουρ •1 1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη •6 κρόκους αυγών •1 φακελάκι βανίλια σκόνη •1 κουταλιά γλυκού βούτυρο •250 ml κρέμα γάλακτος Οδηγίες 1.Ζεσταίνετε τα 3 1/2 ποτήρια απο το γάλα. 2.Βάζετε στο μίξερ τη ζάχαρη, το αλεύρι και το κορν - φλάουρ. 3.Χτυπάτε σε αργή ταχύτητα και προσθέτετε λίγο λίγο το κρύο γάλα (1 ποτήρι). 4.Προσθέτε τους κρόκους και αφήνετε το μίγμα να χτυπηθεί για 1 ... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 30 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: