Σχετικές ερωτήσεις
Απάντηση: Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο (παστό ή κατεψυγμένο ξαλμυρισμένο) 4-5 πατάτες κομμένες 4-5 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 2-3 κρεμμύδια κομμέ...
Απάντηση: http:// www.sintagespareas.g r/sintages/ kourkouti-gia- mpakaliaro-tou-aki- petretziki.html δες εδω αλλα με 260γρ αλευρι,και οχι 800γρ! κα...
Απάντηση: 1/2 κιλό μπακαλιάρο παστό 3/4 της κούπας λάδι 4 πιπεριές ψιλοκομμένες (κόκκινες και πράσινες) 7 φρέσκα κρεμμυδάκι...
Απάντηση: http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ tyropitta-me- kantace90fi.html http:// www.mageirikesdiadro mes.gr/recipes/ tyropita.html htt...
Απάντηση: πεντανόστιμα!! στο ταψί με κομένο σκορδάκι τα μπιφτέκια πλασμένα, κομένες πατάτες, λάδι και λίγο νερό, λίγη μουσταρδίτσα αν θες για πιο έ...
Απάντηση: Ζαχαροπλαστική, μαγειρική κάνε μια αναζήτηση - http:// www.syntagh.gr
Απάντηση: συνταγή για μπιφτέκια σχάρας - http:// www.sidages.gr/%CF% 83%CF%85%CE%BD%CF% 84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF% 82-%CE%BC%CE%B1%CE% B3%CE%B5%CE% B9%CF...
Απάντηση: Ομελέτα φούρνου http:// www.sintagespareas.g r/sintages/omeleta- fournou.html
Απάντηση: απο την ιταλια
Απάντηση: Η ίδια και για το κακάο
 

μπακαλιαρος σκορδαλια

Σχετικές ερωτήσεις
Υλικά : 1 κιλό παστός μπακαλιάρος ½ φλιτζάνι λάδι 1 ματσάκι σέλινο 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6 σκελίδες σκόρδο 5 πατάτες 3 κουταλι...
Εκτέλεση Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκαλα και τα χοντρά πετσάκια και λιανίστε τον. Ζυμώστε τον με το ψωμί που έχετε μουλιάσει, το...
Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκ...
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : 1. Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες τον ξεπλένουμε και τον αφήνουμε να στεγνώσει 2. Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε καυτό ελαιόλ...
Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτ...
Δώστε την απάντησή σας στην ερώτηση:
Παρακαλούμε γράψτε με Ελληνικούς χαρακτήρες
Διαθέσιμοι χαρακτήρες :
Οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες πρέπει να εισάγουν κωδικό
Πενταψήφιος κωδικός:
Εικόνα Captcha: Παρακαλούμε αναγνωρίστε την εικόνα.
Εάν δεν μπορείτε να διακρίνετε τον πενταψήφιο κωδικό, κάντε κλικ εδώ για εμφάνιση νέου κωδικού
Οι δημοσιεύσεις σας θα πρέπει να συμφωνούν με τους όρους χρήσης

Απαντημένες ερωτήσεις στην κατηγορία Συνταγές / Μαγειρική

Απάντηση:
Υλικά : 1 κιλό παστός μπακαλιάρος ½ φλιτζάνι λάδι 1 ματσάκι σέλινο 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 6 σκελίδες σκόρδο 5 πατάτες 3 κουταλιές ξίδι 2 κουταλιές άνηθο Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση : Τεμαχίζουμε τον μπακαλιάρο, αφαιρούμε τα πτερύγια και την ουρά και τον ξαλμυρίζουμε για 24 ώρες. Απλώνουμε στον νταβά το σέλινο και πάνω του τα κομματάκια του μπακαλιάρου. Από πάνω ρίχνουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε λάδι και νερό. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά ώσπου να χυλώσει η σάλτσα. Πριν χυλώσει όμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Εκτέλεση Αφαιρέστε από το μπακαλιάρο τα κόκαλα και τα χοντρά πετσάκια και λιανίστε τον. Ζυμώστε τον με το ψωμί που έχετε μουλιάσει, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και τα αρωματικά. Πριν τηγανίσετε τους κεφτέδες, πασπαλίστε τους με αλεύρι. ΥΛΙΚΑ : 1 κιλό φρέσκο μπακαλιάρο ψωμί μπαγιάτικο, χωρίς την κόρα 1 κρεμμύδι πολτοποιημένο 1 μεγάλη ντομάτα 1 κουταλάκι ρίγανη δυόσμος αλάτι πιπέρι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 1.5 φλιτζάνι τσαγιού σπανάκι πλυμένο, ψιλοκομμένο και ζεματισμένο 1.5 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια 1 φλιτζάνι τσαγιού ψωμί μουσκεμένο και στυμμένο 1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 3 σκελίδες σκόρδο Ξύδι ή χυμός λεμονιού Αλάτι Εκτέλεση : Αν έχουμε μπλέντερ, βάζουμε όλα τα υλικά μαζί να χτυπηθούν, πρώτα σε σιγανή και έπειτα στη μεσαία ταχύτητα. Αν δεν έχουμε μπλέντερ, κάνουμε τη σκορδαλιά κατά τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή στο γουδί. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ : 1. Κόβουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες τον ξεπλένουμε και τον αφήνουμε να στεγνώσει 2. Σε βαθύ τηγάνι σωτάρουμε σε καυτό ελαιόλαδο το ψάρι και από τις 2 πλευρές 3. Σβήνουμε με το ούζο και αφήνουμε να σιγά - σιγά να εξατμιστούν τα υγρά 4. Προσθέτουμε τη ντομάτα, τα μυρωδικά και τη ζάχαρη και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαλακώσει το ψάρι. ΥΛΙΚΑ : 750 γρ. ξαρμυρισμένος Μπακαλιάρος 3 κ. σ. ελαιόλαδο 1 σφηνάκι τσίπουρο με γλυκάνισο 400 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη ή ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά: για 2 Άνθρωποι 400ζ φιλέτο μπακαλιάρου, το δέρμα, Πόλοκ είναι επίσης εναλλακτικά, Κοκκινόψαρο ή ποντικιού 3 μέτριες ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 Λεμόνι ως. 300γραμμαρίων γεωμήλων 50-100ml γάλακτος 1 μικρό κουμπί του βουτύρου 1 Κουταλιές της σούπας λάδι Αλάτι Πιπέρι Προετοιμασία: Το Wash φιλέτο μπακαλιάρου, στεγνώνουμε, Ραντίστε με χυμό λεμονιού, αλάτι, και το πιπέρι σε ένα μεσαίου μεγέθους, τοποθετήστε το ταψί με λάδι πασαλείβω. Η ντομάτα και το κόψιμο κρεμμύδι σε ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο (παστό ή κατεψυγμένο ξαλμυρισμένο) 4-5 πατάτες κομμένες 4-5 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 2-3 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 4 μεγάλες ντομάτες χοντροκομμένες ή 1 κουτί ντοματάκια 2-3 πιπεριές (αν αντέχουμε καυτερές) 150 γρ. ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι νερό 1 φλυτζάνι άσπρο κρασί αλάτι - πιπέρι μαϊντανός (ψιλοκομ.) 1. Ξαρμυρίζουμε τον μπακαλιάρο καλά, βάζοντάς τον σε νερό ένα 24ωρο. Αλλάζουμε το νερό δύο φορές. 2. Σε ταψί στρώνουμε τις κομμένες πατάτες και πάνω τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
http://www.sintagespareas.gr/sintages/kourkouti- gia-mpakaliaro-tou-aki-petretziki.html δες εδω αλλα με 260γρ αλευρι,και οχι 800γρ! καλη ορεξη. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
1/2 κιλό μπακαλιάρο παστό 3/4 της κούπας λάδι 4 πιπεριές ψιλοκομμένες (κόκκινες και πράσινες) 7 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Ανηθο ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζανάκι του καφέ άσπρο κρασί 250 γραμμάρια τριμμένη κεφαλογραβιέρα ή κεφαλοτύρι 150 γραμμάρια γκούντα ή έμενταλ τριμμένο Μερικές σταγόνες ταμπάσκο σως 300 γραμμάρια ζυμάρι ψωμιού Διαβάστε περισσότερα...
τυροπιτα με φυλλο κρουστας
Απάντηση:
http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ tyropitta-me-kantace90fi.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ tyropita.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ kantace90fityropita.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/pita- eykolh-me-fyllota-pontiaka.html http://www.mageirikesdiadromes.gr/recipes/ kaseropita-eykolh.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
πεντανόστιμα!! στο ταψί με κομένο σκορδάκι τα μπιφτέκια πλασμένα, κομένες πατάτες, λάδι και λίγο νερό, λίγη μουσταρδίτσα αν θες για πιο έντονη γεύση και στο φούρνο στους 150-200 βαθμούς, για 45 λεπτά περίπου (να ελέγχεις τακτικά και να γυρίσεις ανάποδα τα μπιφτέκια στα μισά του χρόνου). ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζαχαροπλαστική, μαγειρική κάνε μια αναζήτηση - http://www.syntagh.gr Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
συνταγή για μπιφτέκια σχάρας - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF% 86%CF%84%CE%AD%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE% AC%CF%81%CE%B1%CF%82 Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ομελέτα φούρνου http://www.sintagespareas.gr/sintages/omeleta- fournou.html Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
απο την ιταλια Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Η ίδια και για το κακάο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Υλικά : 500 γρ. μανιτάρια 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι που φουσκώνει μόνο του Αλάτι, πιπέρι Μαϊντανός ψιλοκομμένος Λάδι για τηγάνισμα Εκτέλεση : Πλένουμε, ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά. Ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε σε αυτό με κουταλιές το μείγμα των μανιταριών για τηγάνισμα. Αν χρειάζεται προσθέτουμε μερικές κουταλιές της σούπας αλεύρι. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βράζουμε τις παπαρδέλες σε λίγο αλάτι και 1 κουταλιά της σούπας Flora Soft για 5 – 8 λεπτά προσέχοντας να μην μας μαλακώσουν πολύ (αλ ντέντε), τις σουρώνουμε και κρατάμε λίγο νερό από τον βρασμό τους. Σε φαρδύ τηγάνι ρίχνουμε το Flora Soft με βούτυρο, το θερμαίνουμε καλά και στην συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο και το σοτάρουμε ώσπου να χρυσίσει. Προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα λαχανικά και το φασκόμηλο, καρυκεύουμε με το αλατοπίπερο και σβήνουμε με το χυμό του λεμονιού. Συμπληρώνουμε με λίγο ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Ζητας απο τον κρεοπολη σου να σου ξεκοκκαλισει ενα ολοκληρο κοτοπουλο χωρις να το κοψει σε τεμαχια,ή θα παρεις φιλετα απο στηθος και μπουτι.Απλωνεις το κοτοπουλο σε μια επιφανεια ή τα φιλετα,να ακουμπαει λιγακι το ενα πανω στο αλλο αφου τα εχεις χτυπησει ελαφρως με σφυρακι κουζινας για να ανοιξουν.Βαζεις ο,τι θελεις για να κανεις τη γεμιση οπως κασερι,μπεικον,πιπερια,λιαστη ντοματα,μουσταρδα ή τελος παντων ο,τι προτιμας εσυ.Τωρα,αν εχεις το ειδικο χωνι και το φιλέ για να κανεις το ρολο η διαδ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ˚C. Τρίβουμε όλα τα τυριά και ψιλοκόβουμε την πιπεριά, το μαϊντανό και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε στο μίξερ 400 γρ. Flora Soft με βούτυρο και προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά, το αλάτι, το πιπέρι τις πιπεριές, το ψιλοκομμένο μαϊντανό και το κρεμμύδι. Τα χτυπάμε όλα μαζί με το φτερό του μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα κι έπειτα σε δυνατή, έως ότου ομογενοποιηθούν και αφρατέψουν. Προσθέτουμε το μισό αλεύρι το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη και το μισό γάλα. Συνεχίζουμε το ανακά... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες τομάτες και σε χαμηλή θερμοκρασία τις μαγειρεύουμε έως ότου αρχίσουν τα υγρά τους να μειώνονται. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το θυμάρι, καρυκεύουμε με αλατοπίπερο και συμπληρώνουμε με το Flora Soft με βούτυρο. Όταν η σάλτσα μας αρχίζει να δένει, σπάμε τα αυγά μέσα και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν. Εάν θέλουμε τα ανακατεύουμε για να δέσει γρηγορότερα ο καγιανάς μας. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C. Μουλιάζουμε τα δαμάσκηνα και τα βερίκοκα στο κρασί. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια. Απλώνουμε το χοιρινό σε έναν πάγκο. Πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και την κανέλα. Απλώνουμε πάνω του το μπέικον και προσθέτουμε τα μισά ξερά φρούτα, καθώς και τα φουντούκια. Πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά, τυλίγουμε το κρέας σε ρολό και το δένουμε με σπάγκο. Τοποθετούμε το ρολό σε ταψί και γύρω του βάζουμε τα κρεμμύδια, τα ξυλάκια κανέλας σπασμένα στα 2 και τ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποια ειναι η συνταγη για γαυρο ξυδατο Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Πολυ λιγη, μεχρι να ανοιξουν. Το πολυ μαγειρεμα τα μικραινει και τα σκληραινει. Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Βάλτε στο νερό μια χούφτα θρούμπες, ή ζουμερές ελιές Αμφίσσης, που τους έχετε βγάλει το κουκούτσι, για να ξαρμυρίσουν, και κατόπιν στραγγίστε τες καλά. Σε τηγάνι, σοτάρετε με λάδι 1-2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλλες. Μόλις αρχίσουν να παίρνουν χρώμα και να "καραμελλώνουν" βάλτε στο τηγάνι και τις ελιές. Ανακατώστε για 2-3 λεπτά, να φουσκώσουν, και κατεβάστε από τη φωτιά. Προσθέστε δεντρολίβανο, θυμάρι ή ρίγανη καθώς και όσο θέλετε μαύρο ή κοκκινο πιπέρι, και ανακατώστε. Αλείψτε με ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 2 λίτρα πληρες γάλα 1/4 σιμιγδάλι ψιλό 4 αυγά 1 βιτάμ 2-3 βανίλλιες 1/2 φλυτζανι τσαγιού ζάχαρη 1/2 κιλό φύλλο για πιτες Οδηγίες 1.Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το βιτάμ, το σιμιγδάλι και τη ζαχαρη. 2.Τοποθετουμε στο μάτι και ανακατεύουμε συνεχως μέχρι να ενοποιηθούν τα υλικά και να πάρει βράση το γάλα. Θα πρέπει να προκύψει μια αραιή κρέμα. 3.Χτυπάμε τα αυγά με τις βανίλλιες και τα προσθέτουμε στην κρέμα που έχουμε ήδη κατεβάσει απο τη φωτιά. 4.Βουτυρώνουμ... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Μαγειρευτό στην κασαρόλλα και μπόλικο κρεμύδι Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
στο φουρνο με κρεμα γαλακτος διαρορα τυρια κ μπεικον!ειναι πολυ ευκολο! Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Σπιτικές συνταγές για νόστιμα φασόλια γίγαντες στον φούρνο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE% B9%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82/%CE%B5%CE%BB%CE% BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%BF%CF% 85%CE%B6%CE%AF%CE%BD%CE%B1/%CE%B3%CE%AF%CE%B3%CE% B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF% 81%CE%BD%CE%BF%CF%85 ή παραλλαγή Γίγαντες με λουκανικάκια στον φούρνο - http://www.sidages.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE% B1%CE%B3%CE%AD%... Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
ποσ το φτιαχνουμε Διαβάστε περισσότερα...
Απάντηση:
Συστατικά 3 κουταλιές ελαιόλαδο 5 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα φρέσκα 1/2 φλ. αρακάς 1 τριμμένο καρότο 2 φλ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουτάκι μπύρα 1 μικρή βρασμένη πατάτα αλάτι πιπέρι δυόσμος, ρίγανη (προαιρετικά) Οδηγίες 1.Ζεσταίνετε τις 2 κουταλιές λάδι και σωτάρετε τον αρακά, τα κρεμμυδάκια και το καρότο 2.Βάζετε το αλεύρι με τη μπύρα σε μπωλ κι ανακατεύετε να γίνουν χυλός 3.Στο χυλό προσθέστε τα σωταρισμένα λαχανικά, την πατάτα και τα μπαχαρικά με τα μυρωδικά 4.Ζυμώνε... Διαβάστε περισσότερα...
Ρώτησε τους 150 online χρήστες!
* Γράψε με λίγες λέξεις, τον τίτλο της ερώτησής σου και πάτα το κουμπί δημιουργίας νέας ερώτησης.
Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για την ερώτησή σου στο παρακάτω πεδίο.
Βρείτε όλες τις απαντήσεις για: